home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » Wat is er nu zo opwindend aan spanking
« Vorige Volgende »

Wat is er nu zo opwindend aan spanking

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Productief lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 39
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 04:10 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Waarom winden zaken je op



Moeilijke vraag. Ik denk dat daar gewoon geen antwoord op te vinden is. Waarom word je opgewonden bij het denken aan spanking of straf. Dat is in mijn geval dus duidelijk waar de trigger zit. Zowel aan de gevende als de ontvangende kant.

Ik moet onderhand voor mezelf toegeven dat ik niet gevrijwaard ben van sadistische trekken. Het windt me zeker op om in fantasie iemand voor straf te slaan, en dan wel op de manier van spanking, maar dan wel heel extreem met het doel zoveel mogelijk pijn te doen. Dit kan over de knie zijn, maar ook met attributen, of staand, of geheel vastgebonden over een daarvoor geeigende bench. Ook kan ik oeverloos fantaseren dat ik overheerst wordt door een behoorlijke gemene kerel die mij heel medogenloos straft. En ook hier heb ik het weer over straf op mijn billen. Met andersoortige manieren van slaan of straffen heb ik vrijwel niets. Dus ik ben echt een op en top spanko.

Lang heb ik me ongelooflijk schuldig gevoeld voor mijn sadistische fantasieen, die eigenlijk totaal niet overeenkwamen met hoe ik was in het gewone leven. Want hier ben ik juist begaan met mensen en zal alles op alles zetten om te voorkomen dat iemand leed wordt aangedaan.

Maar in fantasie, tjonge, ik zou meteen op water en brood worden gezet als ik mijn fantasieen zou uitvoeren (bloos).

Inmiddels heb ik de worsteling hiermee maar opgegeven, en gewoon geaccepteerd dat ik mag fantaseren wat ik wil, zolang het maar fantasie blijft.

Maar waarom ik dat heb??? Als jij het weet mag je het zeggen.

Mijn fantasie zit dus vooral in het meedogenloos straffen van meiden die hier niets mee hebben, lekker foute fantasie dus. Toen ik nog niet real life hier mee bezig was, was ik bang dat ik het dus ook heel opwindend zou vinden om iemand in real life aan te doen waar ik over fantaseer. Maar dit is totaal niet zo, gelukkig! Mijn fantasie gaat vooral over verzonnen personen. Als ik iemand echt ken, wil ik vooral voor haar zorgen, en komt het gewoon niet in me op om haar meedogenloos pijn te doen zonder grenzen te accepteren. Ook is er bij mij geen sprake van opwinding, bij het uitvoeren van een sessie. Vreemd toch. Het raakt andere gevoelens. Een sub kan mij heel erg vertederen, vlinders in mijn buik geven. Wat mij vooral heel veel doet is haar reactie, het weten dat het haar zoveel doet, daar haal ik mijn genoegen uit. Een genoegen dat dus verre van seksueel is. Gelukkig maar, want veronderstel dat ik in real life ook diezelfde opwinding zou hebben bij het sadistisch aanpakken van iemand, dan zou ik toch echt wel een probleem hebben waar ik misschien mee naar een hulpverlener zou rennen.

Echter, gezien mijn verregaande fantasieen zou ik mij toch een sadist moeten noemen. Mijn sub echter zou dit meteen tegenspreken.

Hebben anderen dit ook? Ik ben hier wel benieuwd naar.

En ik zou eigenlijk zo graag willen weten waarom je in hemelsnaam opgewonden kan worden van het idee, de fantasie, iemand echt pijn te doen, of echt op die manier onderworpen te worden, terwijl je er in real life niet aan zou moeten denken.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Mandalay
Nieuw lid
Inlognaam: Mandalay

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 06-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 05:05 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Waarom winden zaken je op



Tja - dat is de ham-vraag... zelf kan ik je het antwoord niet geven hoor.

Wel deel ik de gevoelens die je schetst (met betrekking tot het ontvangen van - met het geven heb ik helemaal niets).
Mijn fantasie loopt parallel met de jouwe inzake het gevoel van straffen - ook ik heb geen sexuele connectie - althans niet op het moment van het straffen zelf! Wel extreme gevoelens van onderdanigheid - wat enigszins de verklaring voor de fascinatie zou kunnen zijn - per slot van rekening ben ik een masochistische sub met zeer onderdanige gevoelens t.o.v. de (voor mij) juiste Meester.

Sexuele gevoelens heb ik wel bij het bekijken van extreme foto's - fantaseren dat ik zelf het slachtoffer op de foto's ben windt mij zeer op. Toch moet ik er niet aan denken dat ook maar een van de soms zeer 'lugubere' situaties werkelijkheid wordt.

Ik denk er niet te veel over na - geniet alleen van de momenten. Maar als je er ooit achter komt hoe het in elkaar steekt hoor ik het graag, Kitty.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

basful
Beginnend lid
Inlognaam: Peter

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 05-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 05:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

wat is er zo opwindend aan spanking



}opwing spanking
vreemd dat jullie allemaal opgewonden raken bij het fantaseren over spanking geven of ontvangen. Jullie spreken allemaal over fantasie en zouden het in werkelijkheid nooit doen of willen. Dat vind ik jezelf een rad voor de ogen draaien. Een onderwerp waarover je fantaseerd wil je innerlijk ook beleven maar de eerste stap die moet je durven nemen.Daar moet je wel voorzichtig mee zijn natuurlijk maar doe het, neem van mij aan, dat je dan een andere kijk op het geheel krijgt. Maak niet uit of het geven of nemen is. Echter wel dat je in opleiding gaaten je inbreng hebt. Beter nog met een gelijkgestemde, dat geeft meer vertrouwen en kun je beter van gedachte wisselen en de pro's en contra's bespreken. Ik zelf heb al heel wat subjes opgeleid en nog nooit is er iets mis gegaan. Maar dat komt misschien dat ik heel zacht begin en tederheid niet uit he oog verlies. Een opleiding gaat niet in een of twee keer. De grenzen zijn geheel afhankelijk van de gevoelens en ook incasserings vermogen van de sub. Dit moet groeien en de sub moet zelf aangeven de mate van de grens. Ook zijn sexuele opwindingen bij ieder verschillend, de een krijgt ze niet de andere wel en een goed en rustig gesprek daaroveris hel voornaam. Ook de nazorg, het op gemak stellen en alles nog eens de revue laten passeren is heel belangrijk. Het is niet botweg slaan, maar begrijpen wat de andr ervan vindt en op welke manier ervan genoten wordt. De 3 V's zijn belangrijk, Vertrouwen, Veiligheid en Vrijheid. Maar neem de stap en er zal heus een openbaring opengan en verberg je niet achter de gedachten heerlijk fantaseren maar ik wil het niet, dan lieg je tegenover jezelf. Groetjes Peter

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Productief lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 40
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 06:48 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

We doen het echt wel hoor!!



Ho Basful, je begrijpt het hier even verkeerd. Ik beleef spanking wel degelijk in het echt.

Wat ik bedoelde met de opwinding is, dat die vooral in het fantaseren zit. En bij het lezen van verhalen, en bij het uitkijken naar, en terugkijken op.

Als het echt gebeurt, wat dus heeeel vaak gebeurt, word ik van de klappen niet opgewonden, het gebeuren raakt dan andere gevoelens bij mij die niet seksueel zijn.

Dus ik loop niet alleen maar te fantaseren, zonder het te beleven, zoals jij het opvatte.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 42
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 07:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Nog even ter aanvulling



Even nog duidelijk maken voor Basful.

Ik fantaseer bijvoorbeeld over heel sadistische zaken die ik zou willen ondergaan cq zou willen geven, deze fantasieen zijn zo extreem dat ik die dus niet in real life zou willen beleven, snap je?? Daarnaast hou ik me wel degelijk bezig met spanking, maar op een minder extreme manier dan in mij fantasieen en heb daar dus real life geen behoefte aan.

Bijvoorbeeld: de Domkant: ik fantaseer over het ruw vastbinden van een sub zodat ze geen kant op kan, vervolgens sla ik haar heel hard en ongeremd en gemeen zonder ook maar een moment me druk te maken over haar gillen en huilen, zonder ook maar op enig moment aan grenzen te denken.

Als sub: ik heb bijvoorbeeld een fantasie over ontvoerd worden door een heel gemene kerel, die me meeneemt naar een stil huis in een bos, daar slaat hij me elke dag medogenloos en bindt me daarbij vast aan een boom, of neemt me mee naar een donkere kelder om me daar zonder medelijden en zonder rekening te houden met welke grens dan ook te onderwerpen aan zijn grillen.

Als fantasie opwindend, maar in het echt, alsjeblieft niet zeg!

Gelukkig is er een duidelijk verschil tussen fantasie en werkelijkheid.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

basful
Beginnend lid
Inlognaam: Peter

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 05-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 07:11 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

spanking fatansie



vervolg spanking forumvervolg s

panking forum
ja d at zeg je wel, en ik geloof ook wel dat je aan spanh doet, maar als je fantasien naar het extreme gaan zoals je zegt erover te fantaseren dan heb je je grenzen niet genoeg verlegd of je hebt niet de juiste spanko gevonden. Wat je fataseert is extreem, maar het bereiken van je grenzen voel je pas, als die fantasie niet meer is wat je wilt

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 43
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 07:18 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

bereiken van je grenzen



Misschien wil ik mijn grenzen wel helemaal niet bereiken basful en misschien ben ik wel helemaal gelukkig nu, het is maar een overweging hoor.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 44
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 07:20 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

niet willen



En trouwens die fantasie is dus juist wat ik niet wil. Ik denk gewoon dat je het niet begrijpt. Maar dat geeft niet.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 162
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 07:27 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Interessant



Interessante beschouwing, Kitty.

Laat ik voorop stellen dat ik geen psychologie heb gestudeerd. Evenmin liggen er allemaal wetenschappelijke boeken en tijdschriften over psychologie op mijn nachtkastje. Maar over sommige dingen heb ik wel eens doorgedacht. Of misschien moet ik bescheidener zijn en zeggen: doorgemijmerd. Je ziet me zo zitten he, voor de open haard, starend in het vuur, de jachthond aan mijn voeten, een pijp in mijn rechterhand.

Ik denk eigenlijk dat je je fantasieën te persoonlijk neemt. Of eigenlijk moet ik zeggen: te letterlijk.
Want de dingen waarover je fantaseert hoeven niet de dingen te zijn die je graag zou meemaken.
Miljoenen mensen lezen spannende boeken. Thrillers over moord, avonturenromans over enge gebeurtenissen. Velen bekijken die zaken ook in de bioscoop of op DVD. Raken ze opgewonden van al die nare dingen? Jazeker, ze vreten hun zakdoek op of knijpen hun partner. Zouden ze graag in de schoenen van de held willen staan? Voor geen goud! Ja, aan het eind, als ie het meisje krijgt...
Ik weet niet of je oud genoeg bent om je de tv-serie Dallas nog te herinneren. Dat was eigenlijk de eerste tv-serie die draaide rondom een personage die er genoegen in schepte zijn omgeving alle mogelijke loeren te draaien die hij kon verzinnen.
Ik herinner me dat mijn vader er niet veel van moest hebben. Hij zag me er een keer naar kijken en zei: "Ze moesten het maar eens met jou doen."
Die opmerking ben ik nooit vergeten. Ik had er op dat moment geen antwoord op en ben me inderdaad gaan afvragen waarom ik die serie eigenlijk leuk vond.
Ik weet niet meer wanneer ik het antwoord vond, maar het antwoord is simpel: Juist omdát ze het niet met jou doen, maar met een ander die ook niet echt bestaat, is het leuk om naar te kijken. Is het leuk om over te fantaseren.
Ik vermoed dat dat een uitlaatklep is voor ieder van ons. Fantaseren over enge dingen die jou niet overkomen, gelúkkig niet overkomen, hopelijk nooit zúllen overkomen.
Daar komt nog wat bij. De engste films en verhalen zijn die, die appelleren aan je diepste angsten. Voor heel van ons is dat het donker (wie vijf enge films kan noemen die niet in het donker spelen heeft de hoofdprijs). Maar ook andere zaken komen vaak terug. Scherpe dingen (doodschieten is tot daar aan toe, maar grote opengesneden wonden laten ons flauwvallen), verlating, kruipend ongedierte, afijn, ieder kan die lijst wel verder aanvullen.
Die angsten zijn heel algemeen en worden dus vaak gebruikt.
Maar er zijn natuurlijk ook de dingen die minder algemeen zijn. Die meer persoonlijk zijn. Daarop komen we nog terug.

Feitelijk is sexuele opwinding ook een soort opwinding. Ik vermoed dat daarin veel van dezelfde stoffen in ons lichaam een rol spelen. Sterker: ik heb zelf wel eens ervaren dat ik een erectie kreeg en heel geil werd van iets heel spannends, maar dat totaal niets sexueels had. Ik zal daarover niet in detail treden, want ik zou hier graag toch nog wel een béétje serieus genomen willen worden ;-) In elk geval bracht mij dat toen al op de gedachte dat spanning en geilheid behoorlijk verwante emoties zijn.
En natuurlijk is dat zo. Welke vrijpartij is het spannendst en dus het geilst: die waarbij je betrapt kunt worden. Velen proberen die spanning uit hun jeugd te laten terugkomen door in het openbaar met elkaar sex te hebben.

Ik denk dat het met sexuele fantasieën niet veel anders gaat. Misschien vergis ik me, maar ik denk dat het overgrote deel van sexuele fantasieën iets spannends in zich heeft. Er zullen er vast zijn die hun laatste vrijpartij herbeleven en daar is ook helemaal niks mis mee. Maar vele vrouwen om maar eens wat te noemen fantaseren over verkracht worden. Ik denk dat ik hier niet echt hoef duidelijk te maken dat ze het niet graag in het echt zouden meemaken.

Maar dan wat meer persoonlijk. Dan kunnen het haast geen enge boeken of films zijn die ons spanning geven. Want die moeten verkocht worden en moeten dus de algemene smaak bevatten.
Hoe anders is dat met sexuele spanning, zeker nu er zoiets bestaat als internet. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel sites over te vinden. Van de sites die iets nieuws bevatten zullen er zijn die je wel aanspreken, er zullen er zijn die je tegenstaan, er zullen er zijn die je eng/leuk vindt en ook die je eng/verschrikkelijk vindt.

Welnu, mijn hele verhaal draait om die categorie eng/leuk. Griezelig en afstotend aan de ene kant, toch wel een beetje verlokkend en je kippenvel bezorgend aan de andere kant.
Daar is niks mis mee, want het is dezelfde categorie als die enge film. Verlustig je eraan, griezel erbij, word er opgewonden van. Maar doe het niet, want dan overschrijd je een grens. We hebben juist onze fantasie om te leren waar onze grenzen liggen. Want als het goed is leren we van onze fantasie. En dat is niet, zoals meneer Basful, die ondertussen het één en ander heeft geschreven, beweert, dat je je grenzen verder moet gaan verleggen.
Welnee, als je weet dat je bang bent voor hoogte, moet je niet op randjes gaan staan.
En als je weet dat je geil wordt van een fantasie van het slaan van een subje, moet je o zo gelukkig zijn dat dat subje je in het echt alleen nog maar vertedert. Want dan ben je namelijk een echt mens. Met compassie. Hadden we dat allemaal maar.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 45
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 09:36 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

spanning



Dank je Janneman voor je duidelijke uitleg. Ik denk dat het inderdaad goed weergeeft waarom je fantasieen zo extreem kunnen zijn, het is inderdaad spanning die zich omzet in opwinding. Het fantaseren over, heeft voor mij die sexuele spanning. In het echt bij een sessie is er ook spanning maar dan meer alsof je inderdaad die spannende film ziet, of in de achtbaan hard naar beneden dendert. Een verschil, maar ook spanning.

En wat betreft je fantasieen werkelijkheid laten worden, dat kan natuurlijk alleen maar als je fantasieen dit toelaten. Als dat niet zo is, ben je inderdaad totaal verkeerd bezig. Gelukkig hebben we grenzen, is er ethiek en compassie. Zonder dat begeven we ons op het pad van de psychopaat.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 163
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 10:20 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Vergeten



O ja Kitty,

Er is nog één pluim die ik vergeten was je te geven

Wie wel eens geracet heeft, heeft al snel geleerd dat gasgeven heel eenvoudig is. Het gaat in de racerij dan ook niet om gasgeven, maar om remmen.

Zo onderscheidt zich ook de ware Meester(es). Slaan kan iedere kinkel. Maar te weten waar de liefde begint, daar onderscheidt zich de Meester(es)die je koestert en beschermt, die je tot ontplooiing brengt.

Goethe zei het al: In der Beschränkung zeigt sich der Meister. Daarmee bedoelde de brave man natuurlijk niet de Meester waarover wij het hier hebben. Maar toch toont hij hier visie. Ook een Meester(es) dient zich te beperken. Grenzen opzoeken? Welnee. Ja die van het subje, misschien, mits dat goed voor hem/haar/het is. Maar niet de grenzen van de Meester(es) zelf. Die moet te allen tijde het heft in handen hebben. En dat heb je niet als je je grenzen verlegt.

Echte Meesters/Meesteressen Zijn. Ze worden niet.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

basful
Beginnend lid
Inlognaam: Peter

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 05-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 11:01 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

fantasieen



bang voor je eigen fantasieen
jullie antwoorden gelezen. conclusie: jullie en vooral kitty is bang voor haar eigen fantasieenDit is jammer omdat dit haar altijd zal blijven achtervolgen. Ze kan er zelf veel aan doen. Gehoorzaam aan je eigen ik en laat desnoods iemand vertrouwens je daar bij helpen. Ben bandat het anders verkeerd gaat en wel net in die richting die je niet zoekt. Doe je best en wacht er niet mee, het brengt je alleen maar verder in twijfel. Basful

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 46
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 augustus 2006 - 11:18 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Bang????



Ha, ha, basful, of je kan niet goed lezen, of je bent overtuigd van je eigen wijsheid.

Zal ik je een geheim vertellen? Ik geniet met volle teugen van mijn eigen fantasieen.

Misschien heb jij niet zoveel fantasie, dat kan natuurlijk. Jammer wel.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Rein
Bevlogen lid
Inlognaam: Rein

Bericht Nummer: 59
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 08:23 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

grimmig



Beste Kitty, Basful en Janneman,
Kan er verschil zijn tussen wat je fantaseert en wat je in het echt wilt beleven?
Blijkbaar soms wel, soms niet.
Mijn indruk over de bijdrage van Basful is, dat hij het ongezond vindt, dat Kitty haar realiteit niet wil verleggen in de richting van haar extreme fantasieën
Daarbij valt nogal eens het woord “moet”: je moet een stap durven nemen en het incasseringsvermogen van de sub moet groeien.
Naar mijn mening moet er helemaal niets, tenzij iemand zichzelf of een ander benadeelt. Kitty en Janneman storen niemand met hun keuze of opvatting.
Basful, je formuleert je adviezen te dwingend. Daarnaast ga je steeds minder in op de inhoud van wat de auteur zegt, maar plakt een karaktertrek op hun persoon: ze zouden bang zijn. Deze wijze van formuleren maakt de discussie grimmig in plaats van constructief.
Groet
Rein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

nicoleke
Nieuw lid
Inlognaam: Nicoleke

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 10:09 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

beide gelijk?



ik begrijp precies wat kitty bedoeld,
ik heb ook van het zelfde soort kaliber fantasieèn.
we hebben dingen zelfs al eens (gedeeltelijk) in scene gezet.
andere dingen daar denk ik nog niet aan om die werkelijkheid te laten worden.
dat is nu het mooie aan een fantasie hij is zo moooooi en dat kan hij blijven je hele leven lang zolang hij maar niet uitkomt.
aan de andere kant snap ik ook die grenzen verleggen waar basful zo drang naar blijkt te hebben.
grenzen verleggen naar dingen die je tijden geleden als onmogelijk beschouwde kan heel mooi zijn.
maar grenzen moet je verleggen als je dat ook echt wilt niet als je twijfelt of er afkeer voor hebt.
als je een verlangen hebt wat je eigenlijk wel uit zou willen laten komen en je geeft daar niet aan toe kun je idd problemen krijgen.
net zo goed als dat je grenzen verlegd die je niet wilt verleggen.
al bij al is het voor ieder zelf uit te maken wat ze wel en niet willen.
moeten is in mijn ogen in dit wereldje uit den boze.
maar ook dat is weer voor ieder zelf te bepalen.
maar laat elkaar in je waarde over de mening die je jezelf toegedaan hebt.
jou keuze is niet die van een ander en andersom precies het zelfde.
basful het blijkbaar andere ideeen,andere streef punten als kitty maar beide ideeen kunnen goed zijn bij de juiste sub en juiste Mr zamen.
grtzzzz nicoleke


ik doe het voor J(ou) en doe ik het voor mezelf of voor een Ander doe ik het toch voor J(ou)

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

venus
Lid
Inlognaam: Venus

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 11-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 10:36 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Fantasiën



Ook ik heb mijn fantasieën.
Het leuke hiervan is dat ik de regie in handen heb van zo'n fantasie.
Wanneer ik een fantasie in het echt om zou zetten dan zou ik de regie in handen moeten nemen om mijn fantasie werkelijkheid te kunnen laten worden. En daarmee is mijn fantasie niet meer mijn fantasie
Het is echter de realiteit dat ik daarvoor andere mensen nodig zou hebben en daarmee is het, in mijn ogen, onmogelijk om een fantasie in werkelijkheid om te zetten.
Mensen doen, gelukkig, niet waar ik over fantaseer. Mensen hebben gevoel en verstand.
Ondertussen geniet ik volop van mijn fantasieën.

liefs,

venus

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 48
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 11:58 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

fantasie en werkelijkheid



Het is ook juist mooi dat er een onderscheid is tussen fantasie en werkelijkheid, als je al je fantasieen werkelijkheid zou laten worden, heb je geen fantasie meer over en wat is een mens nu zonder fantasie. Het is een creatief spel je fantasieen de vrije loop te laten, hoe creatiever een mens kan denken hoe gedetaileerder en uitgebreider hun fantasie zal zijn. Grote schrijvers werden dat door hun ongebreidelde fantasie.

Natuurlijk heb je ook fantasieen die wel werkelijkheid kunnen worden, dat is mooi en leuk, maar ook moeilijk. Want je krijgt het nooit zo als je je had voorgesteld. Ik kan heel beeldend denken, mijn fantasie speelt zich af als een film. Om dit in werkelijkheid precies zo te laten verlopen is onmogelijk. Anders is het met fantasieen die verlangens zijn dit zijn heel andere fantasieen. Ooit had ik dus de fantasie om over de knie te gaan, dat wil je werkelijkheid laten worden, dit was dus niet alleen een fantasie maar een verlangen, en verlangens moet je als het even kan, invullen. De extreme fantasieen die ik soms heb, zijn geen verlangens. Ik heb geen enkel verlangen om deze in het echt te beleven, zie het meer als een spannende opwindende film.

En daarbij is het ook nog zo, een fantasie waar je van geniet, kan gewoon ook een fantasie blijven, want de werkelijkheid is dan toch nooit zo mooi als je fantasie. Vergelijk het maar eens met een goed boek dat je las, voor je ogen vulde je de beelden in, je gaf een gezicht aan de personages, je stelde je de situaties voor. Nu wordt dat boek verfilmd en wat valt dat dan tegen zeg, je vraagt je af of jij niet een veel betere film had kunnen maken, want je voorstellingen bij het lezen van het boek waren zoveel beter. Tenminste ik heb dat dus altijd.

Fantaseren is dus iets waar je volop van kan genieten, en van de werkelijkheid geniet je ook. Soms kan het elkaar overlappen maar vaak ook niet en dat is totaal niet erg.

Het grote voordeel van je fantasie is dat geen mens daar een censuur op kan uitoefenen, alles kan, en alles mag. In de werkelijkheid komt je geweten om de hoek kijken, en de ethiek en je empathische vermogens. En dan is het totaal niet zo dat ik me geremd voel, fantasie en werkelijkheid kunnen voor mij heel goed naast elkaar bestaan, zonder dat het ene het andere belemmert of in de weg staat.

groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

enjoy
Nieuw lid
Inlognaam: Enjoy

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 04-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 12:33 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

fantasie en verlangen



ik lees al heel lang mee maar heb nog nooit commentaar gegeven.
ik ben nog al onhandig op het gebied van de computer en weet pas korte tijd een beetje hoe alles werkt.
toch wil ik even reageren, ook ik heb al vanaf mijn kindertijd bepaalde fantasieen maar moet er niet aan denken dat ze in werkelijk plaats zouden vinden.
als klein meisje droomde ik al van opsluiting en vernedering door slaan of sexuele handelingen, hoewel ik dat toen niet kon benoemen maar in mijn fantasieen spelen kinderen soms een grote rol, het kind in mijn fantasieen ben ik altijd zelf.
ik moet er niet aan denken dat dit soort dingen echt met kinderen zou gebeuren en toch raak ik opgewonden bij deze gedachten.
en ik kan mij niet voorstellen dat elk recht denkend mens kinderen dit soort dingen aan zou doen, maakt dit mij dan slecht dat ik hier over fantaseer?
dit is voor mij ook het verschil tussen fantasie en werkelijkheid en die dingen moeten fantasie blijven en mogen nooit werkelijkheid worden.
dit neemt niet weg dat ik nu ook wel degelijk iets met spanking heb maar dan op een wel overwogen volwassen manier en toch kan ik me hierin het kleine meisje voelen wat ik vroeger nooit heb mogen zijn.
ik wil hierbij nog even een welgemeend compliment geven aan Kitty voor haar verhalen ik geniet er steeds weer van.
Enjoy.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Porthos
Nieuw lid
Inlognaam: Porthos

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 01:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Fantasie & werkelijkheid



Een schrijver is iemand die met behulp van allerlei tekens de beelden in zijn (m/v ;-)) hoofd probeert op te roepen in het hoofd van de lezer (m/v). Natuurlijk moeten daarnaast die tekens ook nog in een goede volgorde worden gezet (= "mooi" taalgebruik).
Dat alle fantasieën werkelijkheid worden en je daardoor geen fantasie meer over zou hebben is gelukkig onmogelijk. Nieuwe fantasieën wellen toch steeds weer in groten getale op ? En waarom zou je "extreme" fantasieën niet (in een bepaalde vorm, die recht doet aan je eigen gevoelens van ethiek, enzovoorts) óók kunnen uitspelen ? Het vergt alleen meer voorbereiding. En misschien is het wel eens aardig om naar "special effects" bij films om te zien voor oplossingen. Ik beschouw mijzelf als uitermate ambitieus: zeg nooit "nooit", en geef ook nooit op. Dus, Kitty: waaróm is die extreme fantasie geen verlangen ? Is dat omdat je (al dan niet onbewust) denkt "dat is tóch niet realiseerbaar" en het tevoren daarom al opgeeft, of is het écht een scheiding tussen "prikkelende fantasie die niet gerealiseerd hoeft te worden" en "verlangen dat wél gerealiseerd kan worden". Ik vraag dat overigens niet "rhetorisch", maar werkelijk geinteresseerd.

Kwaliteiten van boek en film - als je gelijk zou hebben, heb je kennelijk nog nooit een jou boeiende verfilming gezien. Jammer. Zie mijn definitie van schrijver: de beelden die in jouw hoofd als lezer zijn opgeroepen komen niet overeen met de beelden die in het hoofd van (bijvoorbeeld) de regisseur opkwamen. Een complicerende factor is natuurlijk dat het maken van een film een enorme investering met zich mee brengt en er dus geen zakelijke risico's kunnen worden genomen. Dat is van invloed op het eindresultaat. Maar dit is eigenlijk een zijspoor: je gebruikte het als voorbeeld van een verschil tussen fantasie en werkelijkheid.

Venus spreekt over de regie van haar fantasie en de noodzaak om bij het realiseren van die fantasie in de werkelijkheid de regie in handen te nemen en daarmede de fantasie zélf om zeep te helpen. Een dilemma dus. Maar ik denk niet dat dat juist is: zelf ga ik (altijd) uit van een vierdeling: Dom-sub (ik ben zelf Dominant) en persoon-persoon. Geen 24/7, dus. Dat betekent dat een sub heel goed haar fantasieën in bijvoorbeeld verhalen kan formuleren - en daar dus alle initiatief voor heeft - en vervolgens die verhalen aan haar Dom voorlegt. Dat heeft niets te maken met de regie bij de úitvoering. Dat is nu juist het verschil tussen het schríjven van een scenario en de uitvoering ervan. Ik vraag mij dan ook af of Venus het zichzelf niet onnodig moeilijk maakt (;-)).

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 49
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 01:31 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

reactie op Porthos



- Waarom zou ik extreme fantasieen in een werkzame vorm geen werkelijkheid laten worden?

Simpel, ik heb het verlangen daartoe niet, en genoeg fantasie over om de werkelijkheid spannend en aansprekend genoeg te maken. En waarom die fantasie geen verlangen is? Ook simpel omdat het niet als een verlangen voelt. Geen kwestie van opgeven dus, vanwege de onmogelijkheid, hier ook weer gewoon onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid, dat bij mij gewoon los van elkaar kan bestaan.

- Voorstellingen boek beter dan film, heb ik dan nooit een hele goede verfilming gezien?

Kennelijk niet zo goed als ik het me in mijn fantasie voorstelde. Dus de beelden in mijn hoofd waren gewoon beter dan die in het hoofd van de regisseur (grijns)

Wat betreft de regie in handen van de sub die de fantasie heeft, natuurlijk kun je een scenario bedenken van te voren, en het vervolgens uitvoeren, maar wat blijft er dan over van de spanning als alles zo van te voren vastligt, dat is nu juist het probleem van fantasieen uitschrijven en naspelen, het wordt een onecht geheel, en dus een toneelstukje.

Wat wel kan is een soort van kader te bepalen, stel je vind het opwindend om schoolmeisje te zijn en op het matje geroepen te worden door de headmaster. Stel je zou de hele situatie van te voren uitwerken en naspelen dan is het niets. Stel dat je het niet zo gedetaileerd in je hoofd hebt en je gaat er vrij in en je hebt ook nog een Dom met een grote fantasie die de juiste toon aanslaat, dan kan het wel spannend zijn, maar dan moeten er wel onverwachte elementen zijn, en je moet zeker niet weten hoe het allemaal gaat verlopen. Toch is dit niet echt iets voor mij, aangezien ik vooral ga voor echt en geen spel speel, een keer wel zo'n rollenspel gedaan, niets van te voren vastgelegd maar het open gelaten, alleen het kader bepaald, en dat was voor een keer wel leuk een spannend, alles valt en staat dan wel bij het vermogen van de 'spelers' zich goed te kunnen inleven in een rol, anders wordt het niets. Maar zoals gezegd niet mijn voorstelling van een aansprekende sessie.

En je hebt natuurlijk gelijk dat er steeds nieuwe fantasieen komen en je hier nooit leeg in kan raken.

groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

venus
Lid
Inlognaam: Venus

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 11-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 01:50 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Porthos



Er zijn fantasieën die beter fantasie kunnen blijven, maar niet minder leuk om er over te fantaseren :-)
Wanneer ik een fantasie schrijf en die zou opsturen aan mijn Dom dan is het zijn uitvoering hoe hij het invult.

Ik ben het met Kitty eens dat mijn beelden bij een boek beter zijn dan die van de regisseur die het boek verfilmt.

Je komt het verfilmen van een boek, werkelijkheid laten worden van een fantasie, op een hellend vlak, denk ik. Maar dit wordt dan een andere discussie :-)
Het kan best zijn dat mijn toenmalige Dom fantasieën van mij heeft gebruikt. Ik heb ze echter nooit als zodanig herkent, wel zo prettig *bloos*
Zou ik het herkennen dan denk ik dat mijn gevoel er over anders zou zijn

liefs,

venus

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Porthos
Nieuw lid
Inlognaam: Porthos

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 augustus 2006 - 03:32 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Aan Kitty en Enjoy



Dank Kitty, voor de verduidelijking. En wanneer maak je zelf een film ? (;-)).

Tijdens mijn bijdrage kwam de bijdrage van Enjoy. Dat is dus precies wat ik bedoel: natuurlijk doe je niets met kinderen, maar Enjoy geeft aan dat zij in haar fantasie zélf het kind is. Dat maakt het dus sowieso niet slecht (Enjoy is immers volwassen). Ik schrijf zelf scenario's op een heel ander vlak (niet beroepsmatig, overigens) en ik twijfel er niet aan dat het realiseren van Enjoy's fantasieën, gegeven de mogelijkheid van het verwerven van locatie en attributen, geen zware klus is. Zodra Enjoy's Dom in staat is om na kennismaking met de achtergronden (locatie, omstandigheden, e.d.) een idee te krijgen van de gehele fantasie moet hij dat ook kunnen. Natuurlijk werkt het niet met "En dan was jij...." "En dan was ik...." (;-)).

Grtz,

Porthos.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

sirsant
Beginnend lid
Inlognaam: Sirsant

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 04-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 augustus 2006 - 02:03 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

spanning



Die kitty, het lijkt wel of ze ook last heeft van de regen.
De woorden vallen net als de regen over ons heen.
Op een ander site, ik denk dat kïtty het wel gelezen heeft.
Spanking met of zonder broekje ( komt hier van dan)
Het is natuurlijk niet zou van het regent vandag dus, we gaan maar even spanking doen.
Even in het kort:
Je spreek met je sub bepaalden dingen af, als straf ( of als beloning) krijg ze naar dat je
bijv. per telefoon haar gevraagd heeft (of na controle ) of de opdrachten uitgevoerd zijn.
Dat is natuurlijk altijd onvoldoende.
Je geeft bijv. aan dat ze over 30 min klaar moet zijn om je te ontvangen ( bepaalde kleding
voor schriften enz )
Je leeft er samen naar toe, als je dan zegt broekje naar omlaag, en kom over mijn knie.
dan gaat er als het natuurlijk door beide de heel wat heen.
Doei spankie spankie

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 70
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 augustus 2006 - 01:58 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

fantasie en werkelijkheid



Hoi sirsant,

Ja, het regent. Verder heb ik er moeite mee om je posting te lezen. Het lijkt wel hagel

En nee ik zou niet weten over welke site je het hebt.

Verder gaat het mij natuurlijk zeker niet om de spanking op zich. Maar deze posting ging over fantasie die zo anders kan zijn dan de werkelijkheid.

In het echt gaat het mij totaal niet om de klappen, maar om het geheel, het samenspel en dat is in mijn geval, met mijn sub, iets dat voortdurend aanwezig is, dus niet geconcentreerd tot een moment als we elkaar ontmoeten. Ik volg haar tussendoor, heb vrijwel dagelijks contact met haar. Spanking of liever gezegd een sessie (ik doe meer dan spanking alleen) is geen doel in mijn geval maar een middel in het grote mooie geheel van D/s. Het is dus niet zo dat we af en toe 'spelen' en dan weer ons eigen weg gaan. Het is een D/s relatie die meer lijkt op lifestile dan op af en toe eens afspreken. Zij is er, ook als we niet samen zijn, mee bezig. Zich houden aan de afspraken, en alles goed willen doen, vooral voor mij. Zo voelt zij dat. Dat is haar beleving en ook de mijne. Ik zou het niet kunnen, af en toe een spel en dat is het dan. Ook naast de D/s zijn we echt heel erg goede vrienden. En dat in lief en leed. Ik hou haar voortdurend bij de hand, en ze groeit daardoor, ze verandert. Ten goede. En dat haal ik eruit, niet de klappen, niet de beleving op zich, maar dus het totaal.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

sirsant
Beginnend lid
Inlognaam: Sirsant

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 04-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 augustus 2006 - 01:29 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Lijden



donderdag naar het wereld museum geweest.
Tentoonstelling over het boeddhisme.
Bij binnen komst raakte me de eerste teksten mij.
De vier edele waarheden ( èen van de waarheden was )
Lijden ontstaat door:
Begeerte
genot
hartstocht
zou dat bdsm ook zijn

ps: kitty, je zit vol gedachten,maar het is niet ieder geven
om het ook uit de pen te laten vloeien.
Mag ik zou nu en dan een verhaaltje opsturen.
als het je wat lijkt en je schaaf het bij om hier te plaatsen.
(volgens de beheerders hagelt het ook een beetje in het verhaal)

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 78
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 augustus 2006 - 01:39 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

bijschaven van teksten



Beste Sirsant,

Acht jaar heb ik gewerkt bij een Uitgeverij als redacteur, dat betekende corrigeren en redigeren van teksten van vooral anderen. Daarna heb ik gewerkt in het onderwijs. Nu werk ik niet meer en geniet samen met mijn man van onze vrijheid. Ik snap dat je dit wilt, maar ik hoop ook dat je snapt dat ik me niet vast wil leggen om weer in de redigeerrol te kruipen. Het spijt me als dit je teleurstelt. Maar ik wil niet iets beginnen waar ik later het idee heb, wat ben ik begonnen. Dus ik hoop dat je dat snapt.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

sirsant
Beginnend lid
Inlognaam: Sirsant

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 04-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 augustus 2006 - 01:54 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

re: bijschaven van teksten



Jammer kitty


ik hoop dat andere het lezen, en me willen helpen.
om korte verhalen te willen bijschaven
het zijn geen boekwerken,maar korte verhalen.
ik heb echt niet elke dag een verhaal.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Porthos
Lid
Inlognaam: Porthos

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 augustus 2006 - 03:29 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Aan Sirsant



...rechtsTreeks.....

Een goed begin is het halve werk, maar wat is een slecht begin ? ;-)). Nog drie woorden nodig voor posten - bij dezen zelfs meer !

Grtz,

Porthos

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Rots
Nieuw lid
Inlognaam: Rots

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 augustus 2006 - 10:51 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

reactie



Apart om hier het boeddhisme in het rijtje te zien..

Het Boeddhistische pad volgen betekent een weg van verlichting die leidt naar bevrijding van het rad der wedergeboorte..

Kitty ik vind het een goed stukje en zal een dezer dagen zelf een stukje pennen waar je of wel of niet iets mee kunt.. dat is aan jou.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Rots
Nieuw lid
Inlognaam: Rots

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 12 augustus 2006 - 09:30 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

reactie op kitty



Om even door te gaan op wijsheden...

Het yingyang is een mooi symbool, de kiem van het ene zit in het andere.
Die kiem kan alles zijn wat je je maar bedenkt, alles heeft zijn tegenpool.
Wat ik hiermee wil zeggen is dat iedereen wel beide in zich heeft, maar het ene zal evenwel de overhand of voorkeur genieten boven het andere.

Innerlijke gevoelens en fantasie kunnen een mooie stimulans zijn om onszelf te uiten op verschillende wijze, dmv verhalen tekeningen enz.
Ik vind het zeer krachtig van je dat je het zo neerschrijft en er zo duidelijk over bent, niet iedereen zal dat zo even doen of kunnen.
Ik herken er veel in maar evens ben ik een en al liefde voor anderen zonder dat ik hen ooit een haar zal krenken, alleen met de juiste partner worden ze werkelijkheid.
En net als jou is voor mij alleen spanking wat mijn intresse heeft, al het andere en zeker geweldadigheid niet.

Rots

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 83
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 13 augustus 2006 - 02:36 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

tegenover



Hoi Rots,

Alles heeft zijn tegenover, dat is wel een interessante gedachte. Dus tegenover al het goede staat het kwaad. Je zou bijna de conclusie trekken dat hoe beter en zachter een mens naar buiten is, hoe harder zijn fantasieen. Ik bekijk ineens alle zachte mannen op een andere manier, maar dat zal mijn fantasie wel weer zijn om het zo te willen zien.

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Rots
Nieuw lid
Inlognaam: Rots

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 13 augustus 2006 - 09:52 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Hoi Kitty



Het is en was nimmer een gedachte.. veeleerder een universele waarheid.
Goed en slecht zijn maar relatief.. want wat is goed? en wat is slecht? en dan nog is dit verschillend per individu.
Ik zie ze liever als wegwijzers, wat voor jou niet goed is moet je niet doen.. maar voor iemand anders kan het wel goed zijn en dat wat voor jou wel goed is voor die ander juist niet.
zie alle mannen en vrouwen maar zoals je ze altijd ziet.. een zacht karacter hoeft niet perse harde fantasieen te hebben.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

ilovan
Beginnend lid
Inlognaam: Spanker_ilovan

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 01-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 13 augustus 2006 - 07:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

waarom zaken jou opwinden?



niets is zo individueel als dit, waarom houd de één van aardbijen en de ander niet, waarom vind men zoet afschuwelijk en anderen weer niet, dit is strikt persoonlijk.
waarom houd ik van het straffen van vrouwen, waarom geniet ik als ik mijn spankee over de knie heb en haar bilpartij langzaam vuurrood sla en geniet ik als ik haar zie kronkelen en hoor kreunen?
moet ik het zoeken in vroeger toen ik van mijn lieve moeder op mijn billen kreeg?
is het dat ik geheel onbewust haar dit betaald wil zetten?
toch weet ik van mijzelf dat ik hard kan straffen maar dan enkel en alleen als ik weet dat zij het goedvind en zo ver wil gaan, ik ben eerder voorzichtig dan roekeloos, doe liever stapjes dan een sprong.
waarom het mij opwindt? ik zoek nog steeds naar het antwoordt, ligt in mijn jeugd weet ik, van meerdere personen weet ik dat het ver uit hun jeugd moet komen, van mijn spankee is het omdat zij wel van haar moeder straf kreeg op haar blote billen maar nooit van haar vader terwijl deze wel incest pleegde met haar zus, is het missen van de liefde van je vader en het voelen van emotie door een straf te ondergaan, voor haar is het merendeel straf,tot het moment dat ze over de knie gaat is het opwinding.
geniet ik van de controle en macht die ik heb als ik haar over de knie leg en de klappen op haar kont hoor?
waarom geniet ik van een goed geklede vrouw die ik langzaam uitkleed en straf en geniet ik niet van straffen met een zweep in een kelder?
puur individueel denk ik gebaseerd op ervaringen uit je jeugd.
een spanker kan hard overkomen maar toch zacht in de omgang zijn, een strenge fantasie hoeft nooit werkelijk te worden, dat kan door een persoonlijk karakter geblokkeerd worden, waarom durf de een te bungee jumpen en een ander niet?
allemaal vragen die je persoonlijk voor jezelf moet proberen te ontdekken!

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

boterbloem
Nieuw lid
Inlognaam: Boterbloem

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 02-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 februari 2007 - 05:26 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

wat is er nu zo opwindend aan spanking



Wat voor mij zo opwindend is aan spanking?Het gevoel dat vooraf gaat aan een spanking geeft me kriebels in mijn buik en zorgt ervoor dat ik niet meer goed kan nadenken.Het gevoel tijdens de spanking zelf is dubbel:het verbaasd me nog steeds hoeveel pijn het doet en tegelijk is het heerlijk om even niets in te kunnen brengen,en alles te moeten ondergaan..
En waarom ik dit wil?Het gevoel bestond al in mijn pubertijd,zonder duidelijke reden.In mijn huidige leven is het prettig om af en toe de verantwoording uit handen te geven(op mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het wel en wee van vaak erg zieke mensen,en thuis de zorg voor de kinderen).
Na een spanking voel ik me vol energie en ben dan in een uitstekend humeur.Ik ben blij dat ik dit voor mezelf geaccepteerd heb,mijn leven is er een stuk fijner door geworden..

boterbloem

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

broertje248
Nieuw lid
Inlognaam: broertje248

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 12-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 december 2013 - 10:21 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

verhaal boterbloem



Waarom is spanking zo opwindend
Ff reageren op je mail boterbloem. In jouw verhaal proef ik veel nieuwsgierigheid niet begrijpen. Je vindt jezelf een sadist! Nou en?
Jij vindt het gewoon lekker om een andere vrouw gewoon lekker te zwepen, haar te zien kronkelen van de pijn daar geniet je van. Maar jouw sub geniet ook, wil dat ook voelt de pijn en is misschien wel verslaafd aan de pijn. Het is heerlijk dat je dat hebt ik vind het ook heerlijk om te lezen dat je ervan droomt om zelf door een grote bruut gepakt, misbruikt en gespankt te worden. Lees ik het goed dat het nog fantasie is? IRL is het nog veel fijner roept het nog veel meer vragen op. Ik ben/was een geboren sadist, maar na door mijn subje extreem gestraft te zijn verlang ik intens naar de inslag van de cane, de tinteling erna en de trots die heb dat ik dat mijn sadist dat heb mogen geven.
groetjes en knuffel,
Broertje pijn

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

broertje248
Nieuw lid
Inlognaam: broertje248

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 12-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 december 2013 - 10:25 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

je fantasie boterbloem



Ik begrijp dat je fantasieën extreem zijn. Dat waren de mijne ook en voor een deel worden ze uitgevoerd vooral fantasieën waarbij extreem geslagen wordt.
NN lieve Boterbloem zijn fantasieën volgens de definitie geen 'onvervulde wensen'!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: