home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » Jeugdervaringen
« Vorige Volgende »

Jeugdervaringen

Jeugdervaringen

Stort hier je hart uit over wat je ervaren hebt in je jeugd.
Zowel ervaringen met straf, als gevoelens/verlangens naar straf uit je kindertijd zijn hier welkom.
Fantasieën/verhalen zijn echter niet welkom - daarvoor is de verhalen rubriek.
Twijfelen wij -Oppassers- of het wel echte jeugdervaringen zijn (terecht of niet) of vinden wij de ervaringen te schokkend, dan verwijderen we het bericht.

de eerste ervaringen (+ discussie) zijn afkomstig uit de rubriek: kinder ervaringen rond straf/spanking: publiceren?
Deze rubriek was bedoeld voor de discussie of je vindt dat je deze ervaringen moet/mag publiceren. Wil je daarover meediscussiëren, plaats je bericht dan daar. Hier gaat het om de ervaringen zelf, en reacties daarop.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Freddy Clauw
Nieuw lid
Inlognaam: Bronson

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 juni 2004 - 10:50 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Brieven met kinderervaringen.



Ja ,ik moet wel zeggen dat ik als kind opgevoed werd door mijn grootouders. Ik was liever gezien dan hun eigen kinderen: ik kon niets kwaad doen in hun ogen. Ik werd dus nooit gestraft.
Ik werd wel mishandeld door mijn moeder op 4 jarige leeftijd, waar ik liever niet van praat.
Verder vind ik dat, als iemand zijn ervaringen in verband met billekoek of andere straffen als kind kwijt wil, dat moet kunnen: misschien helpt om het te verwerken, als het echt gebeurd is tenminste.
Maar een fantasie over kinderen in sm verhalen hoeft echt niet voor mij. Ik heb de mishandelingen door mijn moeder verwerkt, MAAR niet vergeten.




Ik ben een Dominante vrijgezel die een vriendin zoekt die regelmatig een spankingbehandeling nodig heeft .Door vriendschap word vreugde verdubbeld en verdriet gedeeld .

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Zofia Nina Radziwill
Actief lid
Inlognaam: Zofia_nina

Bericht Nummer: 30
Aangemeld: 01-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 06 augustus 2004 - 07:46 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Reactie op Freddy.



Hai Freddy,

'k Wilde je ff laten weten dat ik het afschuwelijk vind wat je overkomen is. Ik kan me voorstellen dat jij de spankingverhalen over kinderen meteen "linkt" aan jouw vreselijke ervaring(en) als kind.
Hopelijk weet je dat ik (die zelf ook verhalen over stoute meisjes schrijf) 200% tegen het slaan van kinderen ben. In de verhalen benadruk ik dan ook altijd dat de hoofdpersonen het "leuk" vinden, het windt ze op en ze willen meer, ookal doet het nog zoveel pijn.
En ik denk dat dat een belangrijk item is, ook voor de brieven waarmee deze discussie begon.
Is het mishandeling waarover je schrijft en dus iets afschuwelijks, òf is het een fantasietje, iets spannends om over na te denken.

Please, ga door met deze discussie.
Liefs, Zoof.


https://www.angelfire.com/extreme4/zofia

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Freddy Clauw
Beginnend lid
Inlognaam: Bronson

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 08 augustus 2004 - 05:25 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

brieven met kinderervaringen



Dag lieve Zofia .
Ik heb wat heftig gereageerd, en je hebt gelijk om er mij op te wijzen. Als het over kinderen gaat is het een erg gevoelig onderwerp voor mij, maar zoals je zegt het: is maar een verhaal en daar voor dient de site tenslotte, en als iemand het niet ziet als een verhaal is het niet gezond.
Ik werd gewoon door mijn moeder toen ik 3 à 4 jaar was, gekrabt en geslagen. Toen ik niet vlug genoeg mijn eten op at, werd ik zelfs 1 maal met het bord op mijn hoofd geslagen. Toen is haar eigen vader juist op de oprit gekomen en vond dat het nu wel welletjes was, en heeft hij mij meegenomen naar zijn huis.
Mijn moeder, sorry, maar het woord moeder kan ik moeilijk schrijven, deed dit omdat ik mijn vaders evenbeeld was: zwart haar, bruine huidskleur (wel Belg).
Nu genoeg daarover!
Dus het is zeker geen fantasietje Zofia. Toen ik 35 jaar was, wilde ze het goed maken. Ik ben dan 1 keer in haar huis geweest, maar ik voelde er me echt niet goed. Het is dus bij die ene keer gebleven.
Kinderen moet je lief hebben als ze kind zijn .

Verder, als een kind eens billekoek krijgt: het hoort gewoon bij de opvoeding. Ja, ik weet ook uit ervaring met vrouwen dat die echt genieten van billekoek, er zelfs klaar van komen. En ik deel zelf ook zeer graag billekoek uit, als het met wederzijdse toestemming gebeurt. Ik zelf hou van sm als Meester en Mentor, rolwisseling is altijd mogelijk. Zelf zie ik een spankingbehandeling als een deel van sm en seks. Want als een spanking ontvangster over mijn knie ligt en ik sla op haar billen, streel haar billen, en hoor haar kreunen van pijn en genot, terwijl de vrouw met haar kutje over mijn intussen harde lul rijdt, is het toch ook een sexueel ervaren. Het hoofddoel is toch altijd genot voor beiden.

Zofia, ik hoop dat ik het recht gezet heb, want ik heb het verkeerd opgevat. Zoals ik reeds beloofd heb, zal ik me ook meer laten van me horen,
groetjes van Freddy.


Ik ben een Dominante vrijgezel die een vriendin zoekt die regelmatig een spankingbehandeling nodig heeft .Door vriendschap word vreugde verdubbeld en verdriet gedeeld .

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

monique (Gast)
Gast

Beoordeling: 
Stemmen: 8 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 juli 2004 - 08:33 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Gestraft in pyjama



Beste Paul Gérard,

Een prachtige site!
Ik heb nu weinig tijd maar kom zeker terug om alles te lezen en wellicht me officiëel in te loggen.
Mijn werkelijk gebeurde eerste ervaring met het opgewonden raken van spanking en vernedering was op mijn 16e jaar.
Ik logeerde bij mijn vriendin (ook 16 toen).

Ondanks duidelijke afspraken met haar stenge vader, kwamen we tot twee keer toe veel te laat thuis. Haar vader gaf ons huisarrest. Als je 16 bent is dat al vernederend op zich. Het kwam er op neer dat we allebei onze pyjama aan moesten trekken (zodat we niet zouden ontsnappen) en in de kantine/keuken van het naast zijn huis gelegen garagebedrijf de zaterdagavond door moesten brengen met als bijkomende straf allerlei folders sorteren op datum en andere stomme klussen.
Ik had een dunne ouderwets gestreepte pyjama aan, zo'n herenmodel met knopen en vond dat erg vernederend, maar het wond me op de een of andere manier erg op, juist die vernedering. We verveelden ons al snel en begonnen weddenschapjes te houden, zo van: jij durft niet in pyjama in de showroom voor het raam te gaan staan! En later opdrachtjes: tien keer een rondje lopen langs het raam met alleen de pyjama broek aan!
Mijn vriendin en ik ontdekten dat we er geil en opgewonden van raakten. Vooral ik voelde me boven me zelf verheven en kwam zelfs klaar op een gegeven moment. Ik schaamde me ook weer tegelijkertijd.
Klaarblijkelijk had iemand de vader van mijn vriendin gewaarschuwd dat zijn dochter en vriendin rare dingen deden in pyjama in de showroom! Plotseling stond hij voor ons hij was zichtbaar woedend en we moesten mee komen naar zijn kantoortje.
"Monique in de hoek met het gezicht naar de muur!" beval hij mij en ik deed het onmiddellijk! Mijn vriendin werd genadeloos over de knie gelegd. Hij trok haar broek omlaag en ze kreeg veel harde klappen op haar blote billen!
Ik vond het eerst gemeen en werd opstandig. Wat een bullebak dacht ik, ik zal hem aangeven bij de politie! Maar ik kreeg het heimelijke gevoel van ik wil ook graag op mijn billen! Maar dat gebeurde niet. Alleen zijn eigen dochter, mij raakte hij met geen vinger aan!
We werden naar bed gestuurd en mijn vriendin en ik praatten er in bed verder over.Ze vertelde dat ze vaker op haar billen kreeg toen ze tien tot twaalf was maar dit vond ze niet meer kunnen ze was 16!!! Ik vertelde haar voorzichtig dat ik er geil van werd en zelfs graag in haar plaats die billenkoek had gewild.
Ze begreep dat niet echt en ik besloot deze gebeurtenis aan niemand te vertellen. Maar ik bleef vanaf dat moment zeer sterk verlangen naar billekoek in pyjama! Ik fantaseerde er over en masturbeerde op die fantasie jarenlang, maar nooit overkwam mij het echt.

Ik ben nu volwassen en heb het aangedurfd enkele jaren geleden via een internet-date mijn fantasie te verwezenlijken! Wordt vervolgd!

Groetjes van monique.


N.B. Kijk voor het vervolg bij: Plaats hier je eigen verhaal.

De beheerders


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 252
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 03:24 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Realiteit



Beste Chicco,

Als je deze site goed gelezen had zou je weten dat hier wel gefantaseerd wordt over het krijgen van straf, maar dat niemand het in zijn hoofd zou halen het daadwerkelijk slaan van kinderen te propageren, laat staan in de praktijk zou brengen.
Ik voor mij geloof niet dat een geslagen kind zou klaarkomen na een pak slaag met een kabeldraad.
Ik zou het op prijs stellen als je je bijdrage vandaag zou verwijderen. Doe je dat niet dan doe ik het morgen.
Je bent welkom om hier te blijven komen en schroom niet nog eens te reageren. Maar lees alsjeblieft eerst eens aandachtig.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Nimfe
Beginnend lid
Inlognaam: Nimfe

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 03-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 04 april 2007 - 06:30 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Daar is alles mee gezegd.



Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden: ik sluit me helemaal bij de conclusie van Hadriman aan.
Zoals Hadriman het stelt in zijn laatste drie alinea's is het namelijk precies.
Ik heb hier niets meer aan toe te voegen.

Nimfe.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 256
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 04 april 2007 - 10:23 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Inderdaad



Inderdaad Hadriman. Heel goed gesproken. Dit is de reactie die ik zou verwachten van iemand die in zijn jeugd geslagen is. Misschien kan het wel anders maar dat zou mij althans vreemd voorkomen.
Ik vind het nog een wonder hoe rationeel je er nu nog over kunt praten. En je leert me ook iets wat ik eigenlijk voor onmogelijk zou houden: zelfs na jouw ervaringen is het toch nog mogelijk dat een BDSM-voorliefde de kop opsteekt. Kun je toch nagaan hoe sterk dat is.

Ik deel het plezier dat Kitty aan discussies beleeft. Ik deel ook je mening dat het jammer is als iets dat is begonnen niet wordt afgemaakt. Maar ik weet ook dat voor een goede, levendige discussie een aanleiding nodig is. Die was er gister even maar die is weer weg. Ik verwacht dan ook geen stormloop maar ik nodig ieder die een mening heeft uit om die te geven.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 122
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 04:31 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Jeugdervaringen of fantasie



Janneman,

Ik kreeg de indruk dat het hier om real life ervaringen uit de jeugd ging met geslagen worden.
Als je een topic over ervaringen uit de jeugd maakt, kun je niet vervolgens stellen dat het alleen over fantasie mag gaan, dit is een contradictie.
En hoe kun jij bepalen dat briefschrijver niet zelf daadwerkelijk een orgasme kreeg tijdens deze straf?

Groet,
Kitty

een deel van dit bericht ging over de plaats waar het stond (zie boven).
Vanwege de leesbaarheid heb ik dat weggelaten/aangepast
reintoch


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Nimfe
Beginnend lid
Inlognaam: Nimfe

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 03-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 04:44 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Jeugdervaringen???



Ik vind helemaal dat Kitty in deze gelijk heeft.
Ik meng mij niet vaak in forumdiscussies,maar deze keer kon ik het niet nalaten te doen.
Ze heeft gelijk als zij zegt dat het idd niet aan anderen is te beoordelen waar iemand wel of niet op klaar kan komen, zelfs als het een heel jong persoon betreft.
Het is uit de oorlog bekend dat mensen die gefolterd werden daarvan klaarkwamen.
Ik vind het wel zaak dat je de reacties filtert op leesbaarheid, omdat niet iedereen zich blijkbaar aan de regels houdt.
Daar zou je op kunnen letten voor een item geplaatst wordt.
Het verhaal zou je terug kunnen sturen naar de schrijver met daarbij de regels waar niet aan gehouden is met het verzoek het verhaal volgens de regels te herschrijven.

Hier wil ik het verder bij laten.
Nimfe.

een deel van dit bericht ging over de plaats waar het stond (zie boven).
Vanwege de leesbaarheid heb ik dat weggelaten.
reintoch


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 253
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 05:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Altijd moeilijk



Dat het altijd moeilijk is het iedereen naar de zin te maken bewijst het bovenstaande maar weer eens.
....
Kijk, het was voor mij heel eenvoudig geweest het bericht te verwijderen. Daar kraait geen haan meer naar. Maar nee, ik was in een goede bui en dacht: ik kan gelijk schoppen maar ik kan hem ook in de gelegenheid stellen zijn leven te beteren.
Zijn leven te beteren ja, want ik vind het een meer dan misselijkmakend stukje. Waarbij ik graag wil aantekenen dat ik dat niet gezegd heb. Ik heb zelfs niet gezegd dat het onzin in dat een kind dan klaarkomt. Ik heb gezegd dat IK het niet geloof en dat doe ik ook niet en dat zullen jullie ook niet veranderen, hoezeer ik jullie beider mening ook respecteer.

@ Kitty: Ervaringen uit de jeugd kunnen hier aan de orde komen. Maar dan maak ik onderscheid tussen berichten die handelen over wat er gebeurde en berichten die lijken te handelen over hoe geil dat eigenlijk wel was. Let wel: lijken. Dat is een interpretatie. Maar ik vond het op het tweede lijken en dan grijp ik als oppasser in.

@ Nimfe: Je zegt dat mensen bij folteringen klaarkwamen. Ik meen dat dat zelfs vrij vaak gebeurt bij mannen die gewurgd worden. Vandaar de gevaarlijke wurgsex. Maar je zult het met me eens zijn dat dat weinig te maken heeft met BDSM en wij pogen daar toch altijd een soort link te leggen. Dus: ik ben vroeger geslagen en toch houd ik van spanking. Of: ik ben vroeger geslagen en begrijp maar niet hoe jullie daar opgewonden van kunnen raken. Dat soort dingen. Maar niet wat we hier lazen.
Helaas kunnen we berichten niet filteren. We zien ze ook pas als ze rondgemaild worden.
Overigens ben je van harte welkom om je vaker te melden in dit forum hoor.

Ik zie trouwens dat Chicco zelf het bericht al heeft verwijderd. Ik waardeer ten zeerste dat hij het zelf zo snel heeft gedaan en herhaal ik mijn mededeling dat hij gewoon welkom blijft.

Janneman

een deel van dit bericht ging over de plaats waar het stond (zie boven).
Vanwege de leesbaarheid heb ik dat weggelaten/aangepast
reintoch



Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 123
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 05:23 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Doelstelling?



....
Hoe kun je censuur uitoefenen op een verhaal waarin iemand dus zijn jeugdervaring neerschrijft? Of dit nu een ervaring is die je nu wel of niet vindt kunnen. Dus een jeugdervaring mag wel, maar alleen indien het kind of de jongeman in dit geval hier geen erotisch effect bij ondervond? Dus een censuur op real life jeugdervaringen? Of wij bepalen welke echte jeugdervaringen dus wel en welke niet door de beugel kunnen? En dan wordt er ook nog een opmerking gemaakt dat het geen BDSM is, in hoeverre zijn jeugdervaringen dan wel BDSM? Kunnen die hoe dan ook wel BDSM zijn?

Het enige dat mij duidelijk werd in het verhaal, was dat je kinderen op die manier mishandelen zou kunnen overgaan in een vermenging bij dat kind van erotiek en pijn. Dit lijkt mij heel goed mogelijk. Dit wordt ook wel aangegeven als een van de nadelen van het op regelmatige basis slaan van kinderen. Dat zou een aardige discussie kunnen zijn. Dus in hoeverre kan mishandeling een parafilie bij het slachtoffer opwekken. Daarbij heb ik bij dit verhaal dus niet heel sterk het gevoel dat het niet waar is.

een deel van dit bericht ging over de plaats waar het stond (zie boven).
Vanwege de leesbaarheid heb ik dat weggelaten
reintoch



Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 254
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 april 2007 - 05:42 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Anders



...
Waarom ik Chicco vroeg om zijn bericht te verwijderen.
In elk geval vond ik als oppasser dat zijn stuk niet kon. Dat is nou een keer de taak van een oppasser. Die moet wegen en beschikken.

met vriendelijke groet,
Janneman

een deel van dit bericht ging over de plaats waar het stond (zie boven).
Vanwege de leesbaarheid heb ik dat weggelaten/aangepast
reintoch



Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Hadriman
Nieuw lid
Inlognaam: Hadriman

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 04 april 2007 - 01:25 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Jeugdherinneringe als basis voor het volwassen zijn.



Terugkijkend op je jeugdjaren kom je als volwassene al heel snel tot de ontdekking en vooral de conclusie dat veel wat je hebt mee gemaakt vaak zo maar komt aangewaaid.

Niet alles wat je overkomt heb je zelf in de hand. Oké, ook ik ben opgegroeid in een tijd dat lijfstraffen, zowel thuis als op school nog heel gebruikelijk waren. Ik had een zeer strenge vader, maar ook toen wist ik al, een zeer rechtvaadige. Als ik straf van hem kreeg had ik het oo beslist verdiend. Met acht meisjes en 5 jongens kwam het voor dat we allemaal op de vrijdagavond naar de keuken werden gedirigeerd om getuigen te zijn van de afstraffing van een van ons. Gebogen over de zware eiken keukentafel. Twee van ons moesten de handen vasthouden en de goevernant trok je broek naar beneden en vertele nogmaals en tenovervloede aan mijn vader wat het te straffen kind voor kwaad had gedaan.

Ik raakte er aan gewend. Het bizarre was echter wel dat ik enerzijds helemaal niet tegen pijn kon en dat ook helemaal niet wilde, maar aan de andere kant ik meer en meer ervaarde......bij het ouder worden.....dat als de ergste pijnen weggetrokken waren en de behoorlijk aangeslagen billen door de goevernante of mijn tweelingzuster waren verzorgd.....hevige erotische gevoelens zich meester van mijn lichaam gingen maken. En toen waren seksuele gevoelens enof gedachten nog helemaal niet aan de orde. De aanwezige erectie trok wel ieders aandacht, maar werd toen nog meer geassocieerd met het pak slaag dat je gekregen had dan met de eventule seksuele mogelijkheden die zich behoorden aan te bieden.

Hoe anders werden mijn ervaringen toen ik na de MULO samen met mijn tweeling zus voor een Gymn.opleiding naar een Duitse Kostschool gestuurd werd. Verscholen in de bossen achter Heidelberg was daar een instituut dat in de tijd van het oude Sparta zeker niet zou hebben misstaan. Streng, streng tot het bizarre toe. Lijfstraffen waren daar tot hoge cultuur waarden veheven. Daar leerde ik straffen ondergaan op het blote lijf zonder dat ik er ook maar iets ove te zeggen had.
Daar waar ik het van mijn vader altijd gaccepteerd heb kon ik dat van en op deze school niet. Als rechtgeaard Amsterdamse kwajongen strek daar alles in tegen mijn gevoelens vn rechtvaardigheid.
Na de derde grote vakantie, waar we nogal zwaar lichamelijk beschadigt thuis kwamen, zijn we niet meer terug gegaan.
Toen in 1970 de lijfstraffen in Duitsland verboden werden kwamen ook de eerste processen tegen dit soort wangedrag in de Duitse rechtsgebouwen. Bij enkelen ben ik betrokken geweest bij de tot standkoming van de zgn zwartboeken.

Na mijn GYMn.examen mocht ik naar de universiteit. Mijn ouders betaalden de collegegelden, maar al het andere moest ik zelf maar zien te krijgen. In de zomermaanden verdiende ik als hostes redelijk op de rondvaartboten. Via mijn zuster kwam ik bij een schilder/tekenaar terecht. De man illustreerde vooral buitenlandse bladen. Vooral surrealistische SM getinte tekeningen en schilderingen.
Ik stond daar als naaktmodel, gewoon omdat ik naakt bij anderen intussen wel gewend was. De rode strepen enof bloederige wonden werden er gewoon later bijgetekend, totdat ik in een aantal gesprekken vertelde hoe ik aan die verschillende littekens op mijn lichaam was gekomen. En van het een kwam het ander. Binnen de kortste keren had ik er geen bezwaar tegen dat ik om de tekeningen zo realistisch mogelijk te maken ik echte striemen en plekken kreeg. Het was dus voor de eerste keer dat ik in alle vrijheid slagen met riemen en plakken op mijn lichaam wilde ontvangen.

Als je dus in een verhaal kunt en wilt schrijven over jeugdervaringen mag je vraagtekens stellen als de essentie van dat deel van het verhaal is het boeiend, aantrekkeijk en spannend maken van die kinderstraffen. Dit kan nooit goed zijn, alleen al omdat ten principale het pak slaag gegeven wordt om te straffen en zeker niet uit seksueel oogpunt. In die gvallen zoals ik dat meemaakte waar dat wel gebeurde kan men zeker speken van een laakbaar iets, kindermishandel}ing, dus strafbaar. Daar een spannend verhaal van maken om dit te propageren kan door niemand toegestaan worden.

Zij die dat moeten beoordelen moeten uiteraard precis weten wat het doel is van het medium die opengesteld is voor allersoortige verhalen. In dit geval dus de zgn SM verhalen. Wanneer een jeugdervaring als springplank gebruikt wordt naar het groter geheel van een verhaal kan daar in principe geen bezwaar tegen gemaakt worden, immers, de jeugdervaring is de opmaat en niet de essentie van het verhaal.

Is dat wel het geval, dan kan er geen twijfel bestaan. Weg er mee!

Hadriman

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 292
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 01 september 2007 - 12:29 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Spanking



Goedemorgen jongens en meisjes.

Ik merk dat mijn collega-oppasser een vanochtend geplaatst bericht alweer heeft verwijderd. Heel goed van hem want ook ik wond me erover op. Toch wil ik er nog wel graag iets over zeggen.
Even in mijn eigen woorden samengevat ging het erom dat iemand dol is op spanking omdat hij in zijn jeugd ook slaag heeft gehad. Nogmaals: mijn woorden, hoogstwaarschijnlijk te kort om de bocht, maar dat is de boodschap die ik uit de inzending ontving.
En die boodschap is net zo absurd als een vrouw die vroeger verkracht is en nu verkrachtingsfantasieën heeft. Het één kan onmogelijk bij het ander horen. Als je zoiets ergs hebt meegemaakt heb je wel wat anders aan je hoofd dan er geil over fantaseren.
Daar komt nog bij - en dat hebben we op deze site al heel vaak gezegd maar het kan geen kwaad het nog eens te herhalen - dat een spankingliefhebber niets, ik herhaal NIETS heeft met het slaan van kinderen. Spanking is een fantasie die ook alleen door gelijkgestemden wordt nagespeeld en beleefd. Het gaat er nog eerder om wat er in het hoofd gebeurt dan op je billen.
Misschien voor de tragen van begrip: het zal ieder duidelijk zijn dat iemand die houdt van vastbinden en pijn er niet aan moet denken dat hij of zij nog eens echt op de pijnbank komt.
Absurd voorbeeld? Inderdaad. Maar niet minder absurd dan een geslagene die geil wordt van spanking.
Hou er mee op. Doe jezelf een lol. Doe zeker ons een lol.
Bovendien: we willen tolerant zijn en het liever laten bij een enkele keer verwijderen van berichten. Maar zelfs liever dat niet.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 239
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 01 september 2007 - 03:15 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

omgaan met jeugdervaringen



Meestal zijn we het als Oppassers roerend met elkaar eens, maar in dit geval ervaar ik het bericht van Sin “Harde Billekoek” heel anders dan mijn mede-oppasser Janneman.
(nog even afgezien van het misverstand over het verwijderen van het bericht: ik heb dat alleen wat leesbaarder gemaakt)

In mijn ogen is het verhaal van Sin een neutraal relaas van zijn kinderervaring, en op deze plek ook op zijn plaats.
Zelf heb ik zo’n ervaring nooit gehad en daarom heb ik het laten lezen aan iemand die in diens jeugd ook fysiek gestraft is. Zij herkende er zichzelf wel in. Zelf legt ze geen relatie met haar latere subzijn, noch dat de ervaring erotisch was.
Dat schrijft Sin ook niet. Tenminste niet in dit bericht.
Noch schrijft hij dat de ervaring traumatisch was, wel heftig.

Dat gezegd hebbend:
Heftige ervaringen kunnen (volgens mij) wèl
èn op dat moment ook (sluimerde) gevoelens oproepen die helemaal de bedoeling niet waren
èn (of) in een andere vorm terugkeren in je leven en dan een heel andere lading krijgen

Volgens mij zijn er best wel veel ervaringen beschreven van volwassenen die als kind gestraft werden en daar wèl andere gevoelen dan vernedering en pijn in beschreven (of je dat dan geilheid moet noemen is weer iets anders). Of daar later heel anders op terugkeken, en daar zelfs naar terug verlangden - en dan ook wel weten dat wat ze nu willen iets heel anders is dan wat zij toen ervoeren. Per definitie - want toen waren ze kind.
Ik geloof die beschrijvingen, hetgeen niet wil zeggen dat ze ook waar zijn.

In ieder geval vind ik het een goede zaak dat daar openlijk over geschreven mag worden.
Als het maar eerlijk is, en niet een (verkapt) pleidooi om kinderen maar te spanken.
Want daar zijn we als site absoluut allergisch voor.


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Heelmeester
Beginnend lid
Inlognaam: Tendermaster

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 01 september 2007 - 09:58 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Nee, je hebt géén gelijk.....



Sin, ik ga je wat verklappen. Dit is geen site over billenkoek.
Hoor ik je "pardon" zeggen?
Dit is GEEN site over billenkoek. En zeker geen site over kindermishandeling.
Dit is een site over BDSM. (Jammer wel dat er nog steeds SM-verhalen bovenstaat, maar dat maakt voor deze discussie niets uit.)

BDSM staat voor een aantal stromingen binnen de erotiek, die gemeen hebben dat de ene VOLWASSENE de andere VOLWASSENE domineert met instemming van degene die gedomineerd wordt. Ja afwisselend kan ook, dat hoef ik jou niet te vertellen. Dat domineren kan op een hoop manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in de vorm van billenkoek ofwel spanking. Willekeurige verhalen over lijfstraffen tijdens de jeugd verstrekt gaan dus niet over BDSM en horen dus ook niet als vanzelfsprekend thuis op deze site. Niet dat ik me aan jouw verhaal daarover direct heb geërgerd, want jij stelde jouw jeugdervaringen niet met zoveel woorden op één lijn met het verschijnsel BDSM. Maar jouw vergelijking met die joggingsite slaat nergens op.

Had het nu maar zo gelaten, maar in jouw verweer laat je weer eens blijken dat je het verschil tussen willekeurige gedachten over billenkoek enerzijds en BDSM, gekenmerkt door de twee grote V's (Volwassenen en Vrijwillig) anderzijds, niet inziet. Dat was ook al zo toen je jouw verhaal schreef over het eventuele spanken van de drugsverslaafde dochter van je vriendin. Toen leek je het ook helemaal niet belangrijk te vinden om te vermelden hoe oud die dochter is en bleek je je ook van het onderwerp vrijwilligheid niets aan te trekken. Waarbij ik tenslotte aanteken dat jouw verhaal over ernstige kindermishandeling met zelfs een pook wat al te luchtig door jou wordt afgedaan met de term "billenkoek".


Groeten van Heelmeester

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 240
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 01 september 2007 - 10:01 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

geen ervaring met spanking als kind



Inderdaad Sin, ik heb geen ervaring met spanking als kind.
Ik denk zelfs, of misschien moet ik zelfs zeggen: ik hoop ... dat de meeste mensen op deze site dat niet hebben.
Voor de enkelingen onder ons die dit wel hebben, en die de behoefte voelen om daar over te schrijven, is deze discussie geopend.
Dat betekent natuurlijk niet dat àl die anderen geen ervaring met spanking hebben (hoewel ik dat eigenlijk óók helemaal niet belangrijk vind: ook zonder ervaring te hebben, ben je zeer welkom en heb je recht van spreken - maar dit terzijde). Nee de meerderheid heeft wel degelijk ervaring met spanking, maar alleen niet als kind dus.

enne, Sin, even een verzoek:
Voor mij was je bericht zonder alinea's één grote woordenbrij en niet goed leesbaar.
Dat is een euvel waar wel meer berichtenplaatsers aan lijden.
Wat alinea's aanbrengen, zoals ik dat nu beide keren voor je gedaan hebt, en je bericht is een stuk leesbaarder.



billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

maxx
Nieuw lid
Inlognaam: Maxx

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 08-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 02 september 2007 - 01:24 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

billenkoek, jeugd



Vanaf ongeveer mijn zesde jaar kreeg ik een stiefvader die reuze agressief was, later deed mijn moeder daar ook maar aan mee. Billekoek was er echt bij schering en inslag (dagelijks)met de nodige psychologische vernederingen erbij en ook met diverse implements. Behalve dat ook nog de nodige mishandelingen waar ik verder de behoefte niet over voel om nog over uit te wijden daar was het te verschrikkelijk voor. Enige opwinding heb ik hier echt nooit bij gevoeld.

Vreemde is wel dat op het moment dat ik zeg maar in de puberteit kwam (12 a 13 jaar) en de stiefvader het huis uit ging ik merkte dat bij sexuele gevoelens ook spanking gevoelens om de hoek kwamen kijken. Eerst in de zin van het sub zijn over de knie bij een andere vrouw, later veranderde in het vrouw over de knie bij mij. Ondanks dat het me heel erg opwindt om er over te fantaseren en praktiseren met mijn huidige vrouw (niks extreems verder) vraag ik mijzelf ook wel eens af of ik niet gewoon verknipt was door mijn jeugd en het daarom nu zelf graag zou doen. Echter uit de andere berichten begrijp ik dat niet iedereen is onderdrukt in zijn jeugd of zelfs juist niet.

Zelf heb ik nu ook twee kinderen en heb ik me altijd voorgenomen ze een andere jeugd te geven dan ik zelf heb gehad. Super drukke kinderen en soms honds brutaal die je af en toe ook wel achter het behang zou willen plakken. Maar slaan of billekoek geven daar ga ik liever aan voorbij. Nu is het wel eens gebeurt dat ze een tik gekregen hebben maar persoonlijk denk ik dat dat bij hoge uitzondering moet blijven. Alles wat regelmatig of te pas en te onpas wordt gedaan heeft namelijk geen enkele zin.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

spankboy_50
Nieuw lid
Inlognaam: Spankboy_50

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 12-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 12 november 2008 - 11:13 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Jeugd en Spanken.



Ik heb erg lang getwijfeld of ik wel moet reageren.

Ik ben nu 54 en veel van mijn fantasieën gaan over het straffen of gestraft worden door jonge
meisjes.
Een groot deel van deze fantasieën zijn gebaseerd op dingen die ik in mijn jeugd heb meegemaakt, ik ben van mening dat naarmate we ouder worden de dingen van vroeger een grotere invloed hebben maar ook geromantiseerd en in de belevingswereld van nu worden geplaatst.

een voorbeeld.
Ik was een jaar of 7a 8, toen ik van mijn moeder een verschrikkelijk pak slaag kreeg, op mijn blote billen met de mattenklopper.
Ik weet dat ik dat toentertijd ook echt verdiend had, en dat ik er ook niet opgewonden van werd het deed gewoon verrekte pijn, zelfs nu dat ik dit typ voel ik me weer opgelaten en vernederd en pijnlijk.

Maar het is ook een van de redenen waardoor ik zoals ik nu kan zeggen ik van dit gevoel ben gaan houden en ik zoek dan ook veel op sites naar verhalen over kinderen die billenkoek krijgen ik weet dat het niet mag en dat je nooit iets met kinderen mag doen, maar ik wordt er erg opgewonden van {ook seksueel},nu na al die jaren heb ik deze site ontdekt en verschillende discussies gevolgd maar eigenlijk nog niet echt gereageerd.

Misschien wel hoofdzakelijk omdat ik dan mijn pedofiele gevoelens zou moeten uiten en dat kan eigenlijk niet want dan wordt je verdomd, maar ik heb die gevoelens wel, alleen heb ik altijd gevonden dat ik die nooit met echte kinderen kan en mag delen, niet omdat dit in de wet staat maar gewoon omdat ik niet zou kunnen leven met het gevoel dat ik een kind op die manier heb misbruikt, ik schrijf hier misbruikt omdat ik dat ook zo voel.

En toch heb ik daar wel seksueel getinte fantasieën over hoe kan dat dan, dat weet ik zelf ook niet maar denk dat dat door de dingen komt die ik in mijn jeugd heb meegemaakt.

Toen ik jong was had ik vaak dingen waarvan ik dacht, wacht maar als ik het later voor het zeggen heb doe ik het anders en beter dan jullie (ik dacht hierbij aan mijn ouders) nu,nu ik ongeveer even oud ben als mijn ouders toen, betrap ik mezelf er steeds meer op dat ik er nu hetzelfde over denk als mijn ouders toen {vooral mijn vader een kleine dictator vond ik hem toen}nu hoor ik in mijn gedachten steeds vaker zijn woorden en denkbeelden die ik voor mijn waarheden houd.

Maar om bij het onderwerp te blijven, ik geniet van spanking verhalen over en met kinderen en ik zoek nog steeds vele sites af om dit soort verhalen te vinden, en ze mogen van mij echt of verzonnen zijn.

Zolang er maar geen echte kinderen in worden misbruikt, hoe kun je van het ene een stijve krijgen en er op klaarkomen terwijl je hetzelfde veracht en zou willen dat het niet bestond.

Dit is de reden dat ik hier reageer, zijn er meer mensen die hiermee worstelen, ik ben hier voor mezelf nog steeds niet uit.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 369
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 november 2008 - 06:14 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Fantasie en last



Beste Spankboy_50,

We hebben allemaal zo onze ondeugden, maar sommige ondeugden zijn een last en het lijkt me dat jij deel uitmaakt van die laatste categorie.
Het is me niet helemaal duidelijk of je er echt van droomt als volwassene iets te beleven met een minderjarige, of dat je 'alleen maar' opgewonden raakt bij handelingen van meisjes en het daarbij niet volkomen afgetekend is of je dat ondergaat als volwassene of als jongetje. Dat maakt wel verschil, want in het eerste geval ben je echt fout bezig en in het tweede geval zit je in het schemergebied van foute fantasieën. Naar mijn bescheiden mening althans.
Niet dat dit overigens erg veel uitmaakt voor jou, want jij zit met je gevoelens, kenmerkt ze als fout en strijdt ertegen.
Zoals je zelf al opmerkt worden dergelijke gevoelens alleen maar sterker. Ze zijn een beetje als een bal die je onder water probeert te drukken. Hoe harder je duwt, hoe harder de bal terug duwt en naar boven wil.
Ik meen uit je woorden te kunnen opmaken dat het tot nu toe altijd nog binnen je hoofd is gebleven en dat je nooit een vinger hebt uitgestoken. Laat dat zo blijven. Maar, zeg ik dan, vraag je ook af of je deze strijd in je eentje kunt blijven winnen. Ga er eens over praten met een psychiater of psycholoog, of met een andere terzake kundige hulpverlener. Iemand met verstand van zaken. Zo iemand zal je niet veroordelen maar bewondering hebben voor je stap en met je gaan nadenken over hoe je hiermee het beste verder kunt.
Denk er eens over want in je eentje is het een zwaar leven. Een fantasie mag je misschien zelf verwerpelijk vinden, maar strafbaar is die niet. Maar bij de eerste de beste poging iets van dit soort fantasieën uit te laten komen zit je goed fout. Onherstelbaar fout. Zowel voor het slachtoffer als voor jou.
Ondertussen vind ik het erg moedig dat je je hier zo hebt geuit. Dat was de eerste stap die je gedaan hebt. Misschien wel de eerste ooit. Zet ook de volgende, hoe moeilijk dat misschien ook zal worden.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

joy
Oppasser
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 77
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 november 2008 - 10:59 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Complimenten



Spankboy_50, ik waardeer je openheid zeer, dat moet niet gemakkelijk voor je geweest zijn. Je zegt ook heel duidelijk dat je de grens trekt bij het uitvoeren van je verlangens, en natuurlijk is dat de enige manier om met dit soort gevoelens om te gaan.
Overigens ben ik het van harte eens met Janneman dat therapie zeker kan werken. Je wordt door een psycholoog beslist niet veroordeeld om dit soort gevoelens.

Petje af voor je openhartigheid!



Slut is just a misspelling of Lust...

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

spankboy_50
Nieuw lid
Inlognaam: Spankboy_50

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 12-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 november 2008 - 04:01 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

bedankt Janneman & Joy



Bedankt Janneman en Joy voor jullie begrijpende reactie.

Ik ben me er zeer wel van bewust dat ik ben zoals ik ben, door mijn opvoeding en de ervaringen die ik in mijn vroege jeugd heb meegemaakt.

Ik heb toen ik nog maar net de schoolbanken ontgroeid was en in militaire dienst was{eigenlijk voor het eerst zelfstandig} een hele zware periode doorgemaakt,die ik ook alleen maar overleefd heb door de psycholoog en mijn vader die mij toen gesteund heeft.
Ik was toen net 18 en voor het eerst weg van huis en wou alles beter doen dan mijn ouders, {die naar mijn gevoel toen veel tekort waren geschoten}maar ik raakte verstrikt in mijn gevoelens, was eigenlijk een buitenbeentje hoorde bij geen enkele groep.

Ik had een buddy die met mij de opleiding had doorlopen en wij zaten als enige vers van de opleiding bij hetzelfde peloton en zijn toen samen op kamers gegaan want dat was goedkoper en we waren vrijer, vooral het laatste was voor ons belangrijk.
Maar tevens was ik ook eenzamer en vatbaarder voor slechte invloeden{zoals ik nu weet} het ging dan ook helemaal verkeerd ik raakte aan de drank en op een gegeven moment na een traumatische ervaring zag ik alles helemaal niet meer zitten en heb toen geprobeerd me het leven te nemen.
Toen ik bijkwam in het ziekenhuis was daar mijn Vader, die heel lief en begrijpend was het was echt heel onwerkelijk, hij heeft er ook de psycholoog bijgehaald en mij heel erg gesteund tijdens de therapie, toen is ook alles naar buiten gekomen over mijn gevoelens en de dingen die ik in mijn jeugd had meegemaakt.
Ik ben toen uit dienst gegaan maar heb wel eerst de therapie afgemaakt, en de relatie met mijn vader is alleen maar beter geworden door de loop der jaren.

Nu ben ik een gelukkig getrouwde man 30 jaar gehuwd met een zeer lieve vrouw, die ik alles verteld heb over mijn jeugd, behalve over mijn fantasieën, want die heb ik nooit met iemand anders kunnen delen dan met mijn vader.

Jullie begrijpen nu misschien ook hoeveel moeite het mij gekost heeft om de eerste en nu deze tweede reactie te posten.

Mijn vader is nu helaas overleden, maar ik heb nog steeds veel steun aan hem.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Mairim77
Nieuw lid
Inlognaam: mairim

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 02-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 11 februari 2015 - 02:38 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Ik als kind/puber



Ben juist naar mijn mening te zacht aangepakt het lijkt soms dat ik dat nu probeer in te halen of iets dergelijks


Ik moet dagelijks een vooraf benoemde aantal km per uur fietsen op een hometrainer. Bij mislukken volgt straf die elke zaterdag uitgevoerd wordt

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Andrea
Nieuw lid
Inlognaam: andrea

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 12-2014

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 februari 2015 - 11:30 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Meegenomen jeugdervaringen



Zo, dit topic heeft lang geslapen. Ik ben erop attent geworden door Mairim77. Thanks :-)

Ik voel me geroepen om een duit in het zakje te doen. Ik zal niet in detail treden, maar laat ik het erop houden dat mijn vader vroeger dingen deed die met een corrigerende tik weinig meer te maken hadden.

En ja, dit heeft invloed op mijn bdsm-ervaring, maar zeker niet op een stimulerende manier, integendeel. Ik kan van pijn genieten ONDANKS mijn jeugd en zeker niet DANKZIJ mijn jeugd. Ik ben niet van mening dat ik een trauma heb, maar slechte associaties met bepaalde dingen heb ik zeker wel.

Mijn ex-dom hield daar al rekening mee. Sinds kort heb ik een ontzettend lieve meester, die op de hoogte is van wat me is overkomen en die daar heel voorzichtig mee omgaat. Doet hij echt perfect (als je dit leest: je bent een schat!). Waar het op neerkomt is dat bepaalde dingen in het spel gewoon niet, of veel minder snel kunnen. Nu geldt dat natuurlijk voor allerlei dingen in elke D/s-relatie, maar in dit geval vallen bepaalde zaken direct naar vroeger te linken.

Een woord als "straf" gebruiken we bijvoorbeeld niet. Iets met een straffend karakter gebeurt wel eens, maar het is heel subtiel en wordt niet als zodanig verwoord. En zo zijn er nog meer dingen, vooral kleine dingetjes, binnen het spel die in eerste instantie nergens iets mee te maken lijken te hebben. Hoe hij bij een spanking fysiek staat ten opzichte van mij, is bijvoorbeeld belangrijk, maar ik zou niet eens kunnen uitleggen waarom.

Ik heb vanavond ook de andere berichten in deze rubriek gelezen. Zeven jaar of ouder alweer, maar zeer interessant en in een enkel geval zelfs verbazingwekkend.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: