home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
kika


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 24 januari 2009 - 11:52 pm:       


Sleutel


Als ze de sleutel op de post doet is haar lot bezegeld
Langzaam legt ze weg van haar huis naar de brievenbus af.
Elke stap die ze maakt lijkt kleiner dan de stap ervoor maar het is onvermijdelijk dat ze nu voor de brievenbus staat. Aarzelend gaat haar hand met de brief naar de sleuf. Ze doet haar ogen dicht en laat de enveloppe naar binnen glijden.
Ze heeft het gedaan! Haar hart begint te racen en haar ademhaling versnelt.
Snel loopt ze weer terug naar huis. In de war van wat ze zojuist gedaan heeft.

Vier weken geleden had ze argeloos op een berichtje op internet gereageerd.
Een man die de naam Tom gebruikte had gevraagd of er vrouwen waren met sterke verkrachtings-fantasiŽn.
Elisa had dat wel. Haar hele leven fantaseerde ze daar al over.
Nooit met het idee dat het zou gebeuren maar onbewust zocht ze toch zo nu en dan de donkere steegjes op met een net iets te kort rokje.
Er gebeurde natuurlijk nooit wat maar haar fantasie was levendig.

Tom en zij waren mails uit gaan wisselen en het plot had zich ontsponnen.
Hoe dicht bij een echte verkrachting kon je komen? Tom stelde haar voor hem de sleutel van haar huis te sturen. Dan zou hij werkelijk dag en nacht toegang hebben tot haar huis en tot haar en kon hij doen wat hij wilde.
Elisa was aanvankelijk afwijzend geweest maar de tijd had het idee doen rijpen.
Hoe zou dat zijn? Weten dat er een man is die ze nog nooit heeft ontmoet, nog nooit heeft gesproken of gezien die vrij en onbeperkt toegang heeft tot haar huis.
Een man ook die erover fantaseert vrouwen te verkrachten.
Ze krijgt rillingen op haar rug.

Drie dagen later had ze nog niks van Tom gehoord.
De enveloppe zou nu toch al aangekomen moeten zijn.
Was er iets mis gegaan met de post? Wat had ze eigenlijk gedaan?
De twijfel slaat toe maar het was te laat.
Toch, ís avonds in bed krijgt ze steeds weer diezelfde kriebels. Zou hij komen? Hoe zou ze reageren? Zou het pijn doen? Was hij wel te vertrouwen? Was hij jong of oud?
Ze wordt er bloedgeil van.

Drie weken gaan voorbij. Ze hoort niks meer van Tom en langzaam gaat haar aandacht weer naar de dagelijkse dingen. Ze denkt niet meer elke minuut aan de sleutel en aan Tom.
Uiteindelijk heeft ze zichzelf ervan overtuigd dat de sleutel zoek geraakt is in de post of dat Tom meer praatjes had dan daadkracht.
Ze valt weer rustig in slaap.

Met een klap komt ze uit haar diepe slaap.
Een hand op haar mond drukt haar neus en mond dicht, een andere hand drukt haar op het bed.
Ze kan geen adem halen ze worstelt om adem te kunnen halen maar de tweede hand houdt haar in bedwang ze moet hoesten en verslikt zich tegelijk.
Ze doet haar ogen open maar kan niet zien wie er in haar slaapkamer is.
Dan voelt ze de punt van een mes.
Een man fluistert :ďhou je stil.Ē
De punt van het mes benadrukt het bevel.
De hand die haar op het bed drukt verslapt, ze krijgt nog steeds geen lucht.
Ze voelt de man tussen haar benen met geweld trekt hij haar slip los en dwingt haar open.
Ze begint weer te worstelen, ze is in ademnood. De man verslapt zijn grip zodat ze adem kan halen. Elisa neemt een grote teug lucht en hijgt. De man maakt van het moment gebruik om hardhandig bij haar naar binnen te dringen.
Het doet pijn, ze geeft een gil.
Het mes maakt een snee in haar wang.
ďStil! Zei ik je,Ē zegt de man.
Angstig doet Elisa haar best stil te blijven maar de man gaat grof tekeer in haar droge kut.
Al snel komt de man klaar.
Ze krijgt een klap en zo snel als hij gekomen was verdwijnt hij weer.
Ze hoort de deur in het slot vallenÖ.
Totaal uitgeput en uitgewoond blijft ze achter.
Ze was verkracht en met de wetenschap dat hij elk moment weer binnen kon komen om het nog een keer te doen.
 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 383
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 januari 2009 - 10:16 am:       

TimingNou Kika, je weet het wel te timen.

Zoals je ongetwijfeld weet is hier net een discussie aan de gang over verkrachting(s)fantasieŽn. Ik heb me daar buiten gehouden omdat ik het een beetje een heikel onderwerp vind. Niet in de zin van: gevaarlijk om iets over te zeggen want dan krijg je alles en iedereen over je heen. Nee, dat is het niet en ik zou het om die reden ook niet mijden. Nee, het is meer omdat het zo'n onderwerp is dat alleen enorme voorstanders ťn enorme tegenstanders lijkt te hebben, die allemaal hun argumenten krachtig uiteen zetten, vrijwel allemaal wel ergens gelijk lijken te hebben en waarvan het niet te verwachten valt dat ze ooit bij elkaar zullen komen. Ja, soms lijkt het zelfs wel alsof ze niet in staat zijn naar elkaar te luisteren.
Grijze muizen ofwel middenmoters lijken er niet te zijn. Maar laat ik dat nu zijn. Niet omdat het onderwerp me koud laat, maar omdat ik het een onderwerp vind waarvan ik me levendig kan voorstellen dat de ťťn het mateloos opwindend vind en de ander het ronduit weerzinwekkend. Dat geldt wel voor meer sexuele fantasieŽn en soms zijn die ook nog strafbaar, waardoor het allemaal nog veel beladener wordt. Want zeg nu zelf: een mens kiest zijn fantasieŽn niet, die heeft hij. O ja, je kunt je er tegen verzetten, maar dan is het vaak net als met een bal die je onder water probeert te drukken: hoe harder je duwt, hoe sterker de bal omhoog wil.
Dat is natuurlijk geen vrijbrief om je dan maar te laten gaan, maar het is net als met bijvoorbeeld homosexualiteit: roepen dat je dat moet weerstaan en ervan moet genezen is ridicuul en tot mislukken gedoemd.
Toch neemt de verkrachtingsfantasie een bijzondere plaats in. En dat kom omdat het voor de ťťn 'alleen maar' een fantasie is en voor de ander een bittere werkelijkheid die in het hele verdere leven diepe wonden slaat. Ik weet het, want ik ken van zulke vrouwen. O, en er zullen er zijn die het dan toch nog kunnen opbrengen om te zeggen dat ze zo'n fantasie wel kunnen begrijpen. Maar de meesten voelen alleen de pijn die het hen gebracht heeft. En die niet meer over zal gaan.
Betekent dat dan dat iemand niet zo'n fantasie mag hebben? Naar mijn mening niet. Gedachten zijn nog altijd vrij - gelukkig - in dit land. Betekent het dat hij of zij die gedachten dan niet openbaar mag maken? Gelukkig ook niet. Maar, zeg ik er dan met nadruk bij, zo'n openbaarmaking heeft wel tot gevolg dat bij sommige mensen de wonden weer open gaan. En eigenlijk zou de schrijver zich dat bewust moeten zijn.

Welnu, dat geeft zo'n beetje aan waarom ik mij stil gehouden heb. Want wat moet je nu met het bovenstaande? Als mensen onder elkaar? Als beheerder van een site?
Wel, als mensen onder elkaar zou je respect moeten hebben. Dat kun je doen door boven het verhaal te zetten dat je je bewust bent van wat het kan aanrichten. Dat het voor bepaalde mensen wellicht beter is niet door te lezen. Dat zou kunnen ja. Het zou heel fijngevoelig zijn. Maar het zou ook welzeker het verhaal ontkrachten en het is nog maar de vraag of het veel zou schelen, want de lezer weet dan al waar het heen gaat. Bovendien zou dit dan nog wel voor een paar fantasieŽn meer kunnen gelden en voor je het weet zit iedereen zich te verontschuldigen. Lijkt me toch niet de bedoeling eigenlijk.
Als beheerder kun je nog minder. Ja, je kunt zelf waarschuwen, je kunt verwijderen, je kunt verplaatsen naar een categorie 'mogelijk confronterende verhalen'. Dat zou kunnen ja, ware het niet dat vrijwel iedereen het dan al met de mail binnen heeft. Je kunt je ook stil houden. De meeste beheerders kiezen daarvoor. Laat de lezers het maar onderling uitmaken. Niks mis mee eigenlijk, want het past voortreffelijk in de context van een site: een platform bieden voor de gebruikers en verder niks.
Dat zou ik ook gedaan hebben als ik niet vandaag dit verhaal had gezien en ik op die manier op ietsje meer afstand iets van de discussie zou kunnen zeggen.
Inhoudelijk past het mij niet om een oordeel te vellen. Dat is aan iedereen afzonderlijk. Maar waar ik een enkele keer wel de wenkbrauwen over gefronst heb is de toon waarop soms argumenten uiteen gezet worden. Nee, ik ga geen voorbeelden noemen. Maar even in mijn eigen woorden: het heeft soms wel wat de sfeer van: 'jullie weten toch zeker zelf ook wel' en 'belachelijke ideeŽn" en wat dies meer zij. Wie de schoen past trekke hem aan.
En dat is de reden van dit stukje. Ik voelde hier en daar wat ergernis. Niet over het onderwerp maar over de discussie zelf. En dus zeg ik: probeer toch altijd naar elkaar te luisteren. Respect voor elkaar en voor elkaars standpunt: daar wordt het allemaal zoveel beter van. Ook al deel je het standpunt hartgrondig niet.
Dat geldt natuurlijk voor degene die tegenover je staat in de discussie. Maar probeer ook gevoel te hebben voor diegenen die zwijgen maar wel geraakt worden. Of je dat nou kunt begrijpen of niet, of je dat nou zelf zo voelt of niet: als je weet of zou moeten weten dat ze er kunnen zijn, hou er dan rekening mee.
En discussieer dan vrolijk verder. Want discussie maakt deze site levendig.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Mr. Gaius
Nieuw lid
Inlognaam: Mr_gaius

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 januari 2009 - 10:38 am:       

Een confronterende wereldIk zal ongetwijfeld de een of ander op dit forum tegen me in het harnas jagen, maar er zijn toch een paar dingen die ik graag kwijt wil over het onderwerp "verkrachtingsfantasie".

Zoals janneman al aangeeft zou je al die dingen kunnen doen om mensen die een traumatische ervaring hadden te waarschuwen. Maar laten we eens eerlijk zijn, we leven in een confronterende wereld.

e kan natuurlijk onmogelijk met elke slechte ervaring die iemand misschien ooit had rekening houden. Dan zou je bij elke zin wel vooraf moeten verontschuldigen. Of dat nou is wat we willen ?

Feit is dat mensen verkrachtingsfantasieen hebben. Feit is ook dat andere mensen daar problemen mee kunnen hebben. Om het er dan niet meer over te hebben betekent dat onderwerp in het hokje "taboe" plaatsen. Volgens mij is dat de verkeerde weg.

Respect, daar gaat het toch om ? Tolerant zijn betekent ook iets accepteren wat je zelf niet zou doen mits je daar niemand (opzettelijk) mee schade toe brengt.

Een verkrachtingsfantasie (uitvoeren) betekent altijd dat het met toestemming van het "slachtoffer" gebeurt. Anders is het geen fantasie maar een echte verkrachting, daar neem ik voor mijn part dus duidelijk afstand van.

Natuurlijk begrijp ik dat slachtoffers van een echte verkrachting daar niet zo over denken, maar ik begrijp ook dat oorlogs slachtoffers niet naar de bioscoop gaan om een oorlogsfilm te zien. maar betekent dat dan gelijk dat er niet meer dat soort films gemaakt mogen worden ?

Dit is natuurlijk een eindeloze discussie en eigenlijk heeft iedereen wel gelijk. Respecteer dus gewoon de mening van een ander. Houd je aan je eigen principes en zolang je daarmee kan leven is het goed.

We zijn hier tenslotte niet om moreel verantwoording af te leggen. Dat heeft de hele BDSM community al lang genoeg moeten doen.

just my 2 cents


Be carefull what you wish for - You might get it !

 

rapeslet
Beginnend lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 januari 2009 - 10:49 am:       

verhaalIk vind het een prachtig verhaal (uiteraard)

en dank je voor je reactie Janneman want ik ben het met je eens. Denk dat er vast wel meer middenmoters zijn zoals jij, maar dat die zich allemaal wijselijk uit de discussie houden.

Zelf werk ik aan een website met mijn verhalen en fantasieŽn en foto's erop, en het duurt nog even om hem online te krijgen, omdat het beveiligen met een wachtwoord nog wat problemen lijkt te geven.

Wachtwoord waarom? Om mensen te beschermen tegen de verhalen op die site, die zelf trauma's hebben overgehouden aan een dergelijke gebeurtenis. Voor het toetreden van de site wordt dan ook gewaarschuwd voor de inhoud!! verder bestaan er ook sites zoals www.rapeslet.nl en zijn er diverse rapefilmpjes te vinden op sites zoals www.xvideos.com. weet niet of ik die sites hier mag noemen eigenlijk??? tal van sites met rapefilmpjes die gelukkig in Nederland mogen.

dus om te stellen dat vrouwen zoals ik geen begrip hebben of rekening houden met slachtoffers is absoluut niet zo. Nu zeg jij dat niet! maar er zijn er die er vast wel zo over denken. Integendeel!! Ik heb vriendinnen met zulke trauma's en raadt eens met wie ze daar het beste over kunnen praten? En wie ze de juiste handvaten aan kan geven om er mee te leren leven?? Ja dat ben ik toevallig...waarschijnlijk juist door de nuchterheid waarmee ik er tegen aankijk.

Een waarschuwing voor zulke verhalen is misschien op zijn plaats.. maar dan houdt het op.
Dan is het iemands eigen keus of ze het wel of niet gaan lezen. En op een s.m. site kun je zulke fantasieŽn verwachten. net zoals een fantasietje ageplay bijv. of een incestfantasietje.

 

joy
Oppasser
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 80
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 januari 2009 - 12:22 pm:       

discutabel?Het mooie aan BDSM - en aan een site als deze die een platform daarvoor biedt - is nou juist dat je ruimte kunt geven aan al die diepe donkere maar prachtige verlangens, die je al je hele leven hebt moeten inslikken en verbergen! Je moest je gevoelens altijd verstoppen want die waren niet sociaal geaccepteerd, maar hier kun je ze opschrijven en zelfs aan 'de hele wereld' bekendmaken.
Laten we dat vooral zo houden...

Blijf discussiŽren, ook over onderwerpen die een ander misschien niet aanspreken of zelfs kwetsen. Maar natuurlijk wel mťt respect voor andere meningen en andere diepe donkere prachtige verlangens.


Slut is just a misspelling of Lust...

 

kika
Nieuw lid
Inlognaam: Kika

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 januari 2009 - 11:47 pm:       

fantasieBeste Allen,
Wat ik opschreef is een fantasie, mijn fantasie. De site voorziet in pictogrammetjes die je vertellen dat het gaat om een verhaal met verkrachting of verkrachtingsfantasie. Ook ik ben een grijze middenmoter. Kan me in beide kanten van de discussie inleven. Misschien staat dit verhaal hier niet op zijn plek. Het staat hier niet om te kwetsen, niet om te provoceren als dat toch doet mogen de beheerders het best verwijderen. Wel blijft het mijn fantasie.
groeten kika

 

Ashrey
Nieuw lid
Inlognaam: Ashrey

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 06-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 januari 2009 - 01:26 am:       

De een z'n fantasie, is voor de ander een nachtmerrie.Graag zou ik willen reageren op dit verhaal...

Ik heb het driemaal gelezen en ik vind het persoonlijk (voor mijzelf dus) ongewoon confronterend en zelfs... ja zelfs verdrietig.
Een verhaal als dit maakt een hoop los bij sommige mensen. Je kan en moet je daar niet voor afsluiten. Natuurlijk zijn er pictogrammen en natuurlijk waarschuw je mensen op die manier. Maar ik klik gewoon het nieuwste verhaal aan en lees, zonder ook maar een blik te werpen op de pictogrammen.

Het is een lastig onderwerp en het brengt veel emoties boven bij mensen. Ik denk dat we dat met z'n allen moeten respecteren. Ik heb eerder al eens gereageerd op een zelfde soort onderwerp, maar dan als persoonlijk bericht. Nu kies ik ervoor om het te doen in een publiek bericht.

Fantasieen die je hebt, welke het ook zijn, zijn okee. Toch denk ik dat een redelijk medeleven met de mensen om je heen op z'n plaats is. Verschillende mensen, net zoals ik, zullen dit verhaal lezen als confronterend en emotioneel onverantwoord. Wellicht niet omdat je het zo meende op te zetten, maar het maakt wel degelijk iets los.

Een forum is er om ieder mens te plezieren, absoluut. Meningen zijn verdeeld en dat zullen ze ook altijd blijven. Toch zou een bepaalde discretie, voor mogelijk andermans leed, van toepassing moeten zijn. Zet bijvoorbeeld aan het einde van je bericht dat je verkrachting niet goed keurt of iets van dergelijke strekking.
Dit maakt de emoties die anderen mogelijk ondervinden niet minder, maar het maakt het accepteren makkelijker.

Dit verhaal grijpt mij aan en het maakt mij verdrietig. Niet omdat ik me niet kan inleven in de ander, maar omdat het mij confronteerd. Misschien is het een goed idee om dit soort verhalen voortaan in een daartoe bestemde folder te plaatsen Janneman. Niet zozeer omdat je mensen het wilt onthouden, maar wel omdat je op die manier mensen beschermt tegen leed dat ze niet verdienen.

Binnen BDSM is dit een lastig onderwerp. Is het wel BDSM? Dat was toch vrijwillig? Ik stel me neutraal op binnen die discussie. Toch vind ik wel dat dit soort onderwerpen, een bepaalde plaats verdienen. Niet omdat ze minder belangrijk zijn of iets dergelijks, maar omdat ze een lading bevatten die mensen wellicht kan kwetsen.

Ik hoop dan ook, dat mensen voortaan een onderschrift zullen plaatsen. Daarnaast hoop ik dat dit soort verhalen een eigen plekje op de site krijgen waardoor ik nooit meer zo iets hoef te lezen, alhoewel het mijn eigen fout is geweest natuurlijk!

 

madelŤne
Beginnend lid
Inlognaam: MadelŤne

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 11-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 januari 2009 - 08:18 am:       

censuurik vind dat we met de icoontjes genoeg censuur hanteren
dit soort verhalen moeten wat mij betreft hier op deze site ook gewoon kunnen.
ik zie hier een verhaal niet meer en niet minder.
ik durf het zelfs smaakvol te noemen want de details die het walgelijk kunnen maken zijn weg gelaten.
over de mensen die om meer censuur vragen wil ik een ding nog graag kwijt
kijk voortaan wel naar de icoontjes die zijn niet voor niets in het leven geroepen
kies je ervoor om deze niet te bekijken dan kies je er ook zelf voor misschien verhalen onder je neus te krijgen die je misschien wel helemaal niet had willen lezen.
groetjes madelŤne


sorry voor mijn taalfouten in ieder bericht
maar ik blijf dyslectie`s of hoe schrjf je dat ook alweer.............? pffffff

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 320
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 januari 2009 - 02:09 pm:       

geen verkrachting ... eigenlijkVoor ik aan mijn 'echte' betoog ga beginnen:
het is altijd bijzonder spijtig als een lezer ongewild naar of verdrietig wordt van een verhaal.
Ik zet dat "ongewild" er nog maar eens ten overvloede bij, want er zijn natuurlijk verhalen genoeg die dat effect opzettelijk nastreven en waar de lezer dat ook als gegeven accepteert. Neem als voorbeeld maar de babymoord in Dendermonde. Dat is walgelijk om te lezen, maar toch lees je het. Als er een boek over geschreven wordt later, is dat hetzelfde geval. Evenzeer als wanneer het een roman is (thriller) met hetzelfde gegeven.
Verschil is natuurlijk dat de schrijver niet die intentie had en de lezer niet die verwachting.
Maar: een schrijver is ook niet verantwoordelijk voor de reactie van de lezer
Vervelend dat je ongewild naar of verdrietig wordt van een verhaal. Echt vervelend.
Maar het is het leven zelf, denk ik dan. Soms lees je een boek wat je na een een paar hoofdstukken vol afschuw weglegt. Dŗt had je als lezer niet verwacht. Na het lezen van de achterflap. Of zelfs na het lezen van een recentie. Hetzelfde geldt voor een film.
Zo kon ik de geweldige film van Roman Polanski (een regisseur die ik zeer hoog heb) "The Pianist" niet langer verdragen. Of zelfs stukken uit de sm-film "The Secretary".
Klote voor mij....
Maar niet meer dan dat.

trauma
Ook niet als dat me aan een traumatische gebeurtenis doet herinneren. Mijn trauma is mijn trauma: daar is niemand anders voor verantwoordelijk. Zolang het maar niet op mij persoonlijk gericht is. En zelfs dan...
Ik zat eens in de auto met iemand van wie ik wist dat ze haar man door verhanging verloren had. Er werden grappen over zo'n soort zelfmoord gemaakt. Natuurlijk was ik me op het moment van de grap niet bewust van dat zij zoiets meegemaakt had. Natuurlijk was het heel erg pijnlijk. En natuurlijk betuig je meteen je spijt. Maar zelfs in die situatie was ik niet verantwoordelijk voor het leed dat ik haar onbewust aandeed.
En een verhaal op deze site is per definitie niet op iemand in het bijzonder gericht. Dus ben je nooit verantwoordelijk voor de individuele lezer.

Nooit kan dit dus een reden voor censuur zijn. Zelfs een waarschuwing is niet noodzakelijk.
Dat wordt het pas als er heel andere aspecten een rol spelen. Grofheid. Het verheerlijken van iets zeer verwerpelijks. Het aanzetten tot haat. Dat soort dingen.

Zo, als Beheerder moest dat maar weer eens gezegd worden.

verkrachting? hoe zo!
En nu dan eindelijk dit verhaal.
Het gaat over een verkrachtingsfantasie. Correct. Iedereen is het er over eens dat je die mag hebben, ervaren mag praten en schrijven. Dat het zelfs ťťn van de meest voorkomende fantasieŽn is van vrouwen. Lijkt me duidelijk.

Maar is dit ook een verhaal over een verkrachting?
Nee dus!
De hoofdpersoon heeft een verkrachtingsfantasie die ze graag wil verwezenlijken. Maar in plaats van dat ze er voor zorgt dat ze echt verkracht wordt, bijvoorbeeld door uitdagend op bezoek te gaan bij een veroordeelde verkrachter, of in een buurt te gaan rondlopen die er om bekend staat (ik geef toe zelfs dŗn kun je je afvragen of het wel een verkrachting is: maar ja de intentie van de verkrachter is wel degelijk haar te verkrachten - die weet niet dat ze het uitlokt), in plaats van dit alles vraagt ze iemand dat te doen.
Da's dus feitelijk vragen om seks zonder dat je iemand face to face kent, zonder dat je weet wanneer, en zonder enige erotische inleiding, 'afgedwongen' door een mes. Ik geef toe: het is nogal bijzondere seks. Maar het blijft vrijwillige seks. Het heeft dus niets uit te staan met een verkrachting.
Dit verhaal is dus gewoon een verhaal over een geniale manier om je verkrachtingsfantasie om te zetten in maatschappelijk acceptabele vrijwillige seks.

Daarbij is het ook nog prachtig geschreven, spannend zonder ook maar ergens grof te worden.
Echt bijzonder!
Ik zou willen dat er nog heel veel meer van dit soort verhalen op deze site geplaatst worden.
Als Beheerder, maar ook in naam van al die vrouwen die een verkrachtingsfantasie hebben.
En daar hopelijk zelf geen moeite mee hebben dŗt ze ze hebben.


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


 

Heelmeester
Productief lid
Inlognaam: Tendermaster

Bericht Nummer: 37
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 januari 2009 - 06:15 pm:       

Vrijwilligheid in een fantasieverhaalHoewel ik, na veel leeswerk, inmiddels een redelijk sterke maag heb gekregen voor de grote diversiteit aan verlangens, ervaringen en fantasieŽn op BDSM-gebied, vind ik dit ook een naar verhaal. Bijzonder naar vind ik vooral het daadwerkelijke gebruik van het mes. Confronterend is het verhaal voor mij niet echt, maar ik ben dan ook geen vrouw. En dus zeker geen vrouw met een verkrachtingservaring of trauma. En ik stel ook vast dat dit verhaal een sfeer uitademt die we op deze site niet gewend zijn.

Dat Reintoch schrijft: ďDit verhaal is dus gewoon een verhaal over een geniale manier om je verkrachtingsfantasie om te zetten in maatschappelijk acceptabele vrijwillige seksĒ vind ik echt onbegrijpelijk. Vrijwillig is het dan wel, maar maatschappelijk acceptabel? Kom nou toch! ďMaatschappelijk acceptabelĒ vind ik trouwens ook niet bepaald een aanbeveling! Bovendien lijk je hiermee te zeggen: je kunt het gerust zo in de praktijk brengen. Dat was toch hopelijk niet je bedoeling?

Bovenop de uitleg van Reintoch - die na verwoede pogingen van mij in een discussie elders op deze site, opnieuw het verschil tussen een echte verkrachting en rapeplay uit de doeken doet - wil ik verder ingaan op wat Ashrey schrijft: "Is het wel BDSM? Dat was toch vrijwillig?"

Nu is de ďverkrachtingĒ (die dus strikt genomen geen verkrachting is) in dit verhaal ook vrijwillig, zie de uitleg van Reintoch. Wat dit betreft voldoet deze fantasie dus ook aan ťťn van de voorwaarden die we in de BDSM-praktijk stellen. Maar moet die eis van vrijwilligheid uit de praktijk, ook gelden voor ieder BDSM-fantasieverhaal? ďNeeĒ is dan mijn antwoord. Dan zouden fantasieverhalen in de sfeer van moeilijk opvoedbare meisjes die geÔnterneerd worden in een tuchthuis ook niet meer kunnen, en daar zijn er legio van. Bekijk ook maar eens de plaatjesgalerij op deze site: de meeste plaatjes ademen een sfeer uit van onvrijwilligheid, maar daaraan ontlenen ze nu juist een groot deel van hun erotiserende werking.

ďSecretaryĒ vond ik een rot film, Reintoch. Naargeestig, totaal niet erotisch.

Groetjes,

Heelmeester


 

lil' angel
Lid
Inlognaam: Bottomangel

Bericht Nummer: 11
Aangemeld: 06-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 februari 2009 - 11:20 pm:       

icoontjesHey even over die icoontjes...

Ik krijg alle nieuwe verhalen en berichten in mijn inbox
(dit heb ik zelf zo gekozen want dan krijg je alles mee enzo)
En ik lees ook eigenlijk alles wat ik binnen krijg.
Maar als ik daar zo'n nieuw verhaal binnen krijg staan daar geen icoontjes bij.
Is het mogelijk om dit te veranderen? Dat als je een verhaal in je inbox hebt staan,
je niet eerst naar de site hoeft te gaan om te kijken of je dit verhaal wel moet lezen.
Zou wel mooi zijn als dat kon.

Het verhaal vind ik erg kort. De inleiding is relatief lang. Nu hoeft dit niet erg te zijn maar er zit naar mijn idee weinig gevoel in.
20 regels worden er maar aan het belangrijke en gevoelige deel besteed. Misschien om mensen te sparen?
Ik vind het toch jammer. Het is alsof je ons in korte lijnen vertelt waar een verhaal over gaat, maar het verhaal kunnen we niet lezen.
Ik heb nu "de achterflap van een boek" gelezen en ik wil het boek lezen want wel prikkelt wel:D

hopelijk een keer een wat langer verhaal.

Groetjes

lil'angel


An evil little angel, is this possible? Look at me and think again.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: