home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Tips & Tricks » adviezen: voor beginnende subs
« Vorige Volgende »

adviezen: voor beginnende subs

Yvonne plaatste een bericht "fantasie en werkelijkheid?".
In reactie daarop ontstonden vele berichten met adviezen en reacties daarop.
hier vind je het oorspronkelijke bericht:

fantasie of werkelijkheid: een bericht van Yvonne

Oftewel:
  • ervaringen en adviezen over de 'eerste keer'.
  • en foute doms - ook dat.
  •   De Onderwerpen: Berichten Laatste Poster Laatste Post
    Beginnende Subs
    Voor iedereen is elk begin moeilijk, zeker bij SM
    Voor Subs geldt dat echter dubbel: zij willen zich immers 'geven' aan de dominant...
    dit is een Wiki, dus: vul aan en/of verbeter!
      
      Closed         

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    MisTique
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Mistique

    Bericht Nummer: 50
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 28 december 2007 - 11:56 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Een spontane reactie (en goede raad)



    Hoi Yvonne,

    Wat dapper van je om hier zo open te schrijven over wat het horen van dat gesprek in de bus met je deed. Er zijn tegenwoordig gelukkig diverse plekken op internet waar je kunt lezen over deze behoeftes, en je zult zien dat ze zeker niet vreemd zijn en je ook niet de enige bent. Fora als deze bieden goede mogelijkheden om zowel te lezen dan wel om met anderen (gelijkgestemden) te praten over wat je bezighoudt. Het kan heel spannend en verwarrend tegelijktijd zijn om je bewust te worden van je behoeftes, je fantasiegedachten die duidelijke signalen afgeven, je lichamelijke reacties.

    Ten aanzien van je vraag over de beste en veilige manier om een meester of meesteres te vinden....luister vooral naar je gevoel. Deze liegt je zelden voor en wanneer je het gevoel hebt iets niet te vertrouwen luister daar dan naar. Bouw bij het aangaan van contacten veiligheden in. Geef niet zomaar prive gegevens terwijl je niets van de ander weet. Jammer genoeg is een beetje waakzaamheid hierin gewoon nodig om te voorkomen dat je ongewild slachtoffer word van iemand met verkeerde bedoelingen.

    Wat zondermeer een aanrader is dat is om op zoek te gaan naar een mentor. Een vertrouwenspersoon waarmee je kunt praten over de dingen die je tegenkomt, iemand die weet met wie je contact hebt, wanneer je contact hebt. Iemand die je helpen kan in je het bewustwordingsproces, iemand die naar jou luistert zonder bijbedoelingen. Een mentor heeft geen eigen agenda, die is er puur om jou te helpen.
    Ik weet niet of binnen dit forum mogelijkheden zijn om in contact te komen met mensen die mentor willen zijn (en daar integer in zijn en weten wat de bedoeling is). Op mijn eigen forum is daar een aparte topic aan geweid zodat iemand altijd in contact kan komen met een mentor en ook aan back up kan regelen.

    Een back up is iemand die ervan op de hoogte is wanneer je een ontmoeting hebt met iemand. Stel jij hebt een tijdje contact met een Meester waar je graag verder iets mee wilt opbouwen, dan komt er een moment dat jullie elkaar willen ontmoeten. Ook dan is het zaak om een stukje veiligheid in acht te nemen (niet direct in een hotel kamer afspreken, niet zomaar bij iemand thuis afspreken, eerst eens op een neutrale plek zoals een koffie huis o.i.d). Een back up kan die extra veiligheid en zekerheid zijn. Een mentor kan ook als back up fungeren.

    Ik realiseer me dat ik misschien een beetje veel informatie in eens bij je neerleg. Als je vragen hebt aarzel dan vooral niet om ze te stellen. Ik hoop dat er meer leden bereid zijn hier op het forum te reageren op je bericht zodat je antwoorden op je vragen krijgt en je een goed beeld kunt vormen van waar je op kan letten om zo voor jezelf een veilige omgeving te creeëren waarbinnen je kunt genieten van je eigen verlangens, gevoelens en een spanking :-))

    liefs
    MisTique


    Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Robert
    Nieuw lid
    Inlognaam: Robert

    Bericht Nummer: 1
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op zaterdag 29 december 2007 - 07:47 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Hoi Yvonne



    Hoi Yvonne,

    Op de eerste plaats wil ik je feliciteren en mijn waardering uitspreken voor het feit dat je jouw verlangen deelt. Ik zelf heb spijtig genoeg mezelf (te) lang raar en gek gevoeld over mijn verlangen. Een dik jaar geleden heb ik mijn 'coming out' gehad en sindsdien voel ik me stukken lichter. Ik accepteer mijn Domgevoelens nu veel meer dan voorheen. Uiteindelijk heb ik mijn beste vriendin in vertrouwen genomen over mijn voorliefde. Door haar oprechte, positieve reactie vind ik mezelf ook op dat vlak gewoon oké! Overigens is zij de enige in mijn kring aan wie ik het verteld heb.

    Verder onderschrijf ik de tips en aanbevelingen van MisTique. Deze wil ik graag aanvullen met om eens rond te kijken op de volgende site: https://www.daphnefoundation.nl/forum/
    Deze site met bijbehorend forum heeft mij de afgelopen maanden enorm verder geholpen en gesterkt om mijn gevoelens en verlangens een plek te kunnen geven. Deze site en forum zijn er speciaal voor mensen die spanking gevoelens hebben. Zeker voor diegene die meer willen weten hoe het gaat tussen een meester (of Dom) en onderdanige (sub). Misschien heb jij daar ook iets aan.

    Mocht je vragen en / of opmerkingen hebben, laat het me maar weten!


    Hartelijke groet,

    Robert

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Rein
    Lid
    Inlognaam: Rein

    Bericht Nummer: 64
    Aangemeld: 05-2004

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op zondag 30 december 2007 - 07:19 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    aanvullingen op tips



    Hallo Yvonne,
    Prettig dat je hier openhartig vertelt over je gevoelens.
    Ik sluit me aan bij de opmerkingen van MisTique en Robert.
    Vooral de 2e alinea van Mistique zijn me uit het hart gegrepen: proberen te bedenken wat je graag wilt en wat je persé niet wilt en vasthouden aan je grenzen.
    Waarschijnlijk heb ik onderstaande tips vaker op deze site geplaatst; hier volgen ze nog een keer voor jou:

    • afspreken op een neutrale plaats, bv stationsrestauratie; dit gesprek is een wederzijdse verkenning en kan de vorm van ‘onderhandelen” aannemen;
    • jezelf voornemen om je bij een eerste keer te beperken tot een gesprek alleen en niet meteen “te gaan spelen”;
    • vooraf de grenzen aangeven, waar je niet overheen wilt gaan;
    • je [gespreks]partner zal niet alleen van zijn eigen gedachten uitgaan, maar hij zal ook vragen naar je wensen en je beperkingen; hij moet een beeld hebben van je wensen.
    • de dominant biedt je een codewoord aan, zodat je kunt zeggen wanneer het echt erg fout gaat; de dominant bedenkt dat de onderdanige in geval van in-trance-geraken niet in staat zal zijn het codewoord te gebruiken en zal dus vooraf ook zelf zijn of haar grenzen hebben getrokken.
    • soms vragen of geven mensen “referenties” van anderen; maar gaat wat ver.
    • Sommigen regelen tijdens een eerste “spelsituatie” een “silent alarm’, gaat ook ver.
    Heb je hier iets aan?

    Groet Rein

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Nieuw lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 1
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op zondag 30 december 2007 - 07:59 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Eerst kennismaken



    Hoi Rein,

    Ik zou een paar keer afspreken met Meesters maar ze wilden allemaal gelijks spelen ik wil dat niet en zei eerst kennis maken dan zien we wel verder
    Dat wilden ze niet dus ik heb ze gedag gezegt....Ze noemen me de preutse daar door

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Nimfe
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Nimfe

    Bericht Nummer: 71
    Aangemeld: 03-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op zondag 30 december 2007 - 09:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Issie



    Ik meld me voor het eerst sinds lang weer eens om commentaar te geven.
    Issie,
    ik kan alleen maar zeggen dat je het heel goed gedaan hebt zo.
    NIET meteen mee gaan, NIET meteen gaan spelen.
    Je hebt er dan geen idee van waar je je in begeeft.
    Dat kan echt ronduit gevaarlijk zijn.
    Het heeft totaal niets met preuts zijn te maken.
    Wél met eerst een goed gevoel hebben over degene waar je mee in zee zou willen gaan.
    Wél met je veilig voelen bij die persoon.
    Wél met voelen dat je gerespecteerd wordt, compleet met grenzen en wensen en al.
    Lees de hele discussie voorafgaand aan dit nog maar eens na, en zie wat daar telkens weer aangegeven wordt:
    een echte goede dom zal je nooit meteen mee vragen, maar eerst met jou op neutraal terrein afspreken.
    Je eerste contact zal überhaupt via mail en msn verlopen, vóór je
    er toe komt om een ontmoeting af te spreken.
    En dan is het heel erg aftasten wie er wat voor ogen heeft,
    en waar elk zijn /haar grenzen heeft liggen.....
    Dus laat je niet opjagen door die zogenaamde meesters die alleen maar haast maken.
    Dat zijn geen meesters, alleen maar dominante mannen.
    En laat DAT nou niet hetzelfde zijn.

    Issie, veel wijsheid in deze, en volg vooral je gevoel.

    Liefs en groetjes, Nimfe.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    joy
    Oppasser
    Inlognaam: Njoy

    Bericht Nummer: 60
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: 
    Stemmen: 1 (Waardeer!)  

    Gepost op zondag 30 december 2007 - 10:12 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    niet normaal



    Hai issie,

    Ja hoor het is heel normaal om zomaar met een wildvreemde mee te gaan voor seks en/of BDSM... Sorry hoor ik zou het voor seks al niet doen maar al HELEMAAL niet voor een sessie waarbij je geen kant op kunt, kan worden vastgebonden en waar hij kan doen met je wat hij wil! Dacht ut niet zeg, je moet wel gek zijn als je op zo'n 'verzoek' ingaat! Iedere integere Dom zal je daarvoor waarschuwen en zo nodig behoeden, en gelukkig zijn er voldoende Doms wél integer.

    Ik hoef je vast niet uit te leggen wat een sicko je kan aandoen met messen, naalden enzovoorts hè. Om maar te zwijgen van een gewelddadige verkrachting... En ja, er zijn nog steeds lieden die daarop kicken! Één keer raden hoe die hun slachtoffers zoeken.

    Lees de adviezen hierboven maar, dan weet je hoe het wél moet.

    Knuffel
    Njoy


    Slut is just a misspelling of Lust...

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    alexandra
    Beginnend lid
    Inlognaam: Alexandra

    Bericht Nummer: 6
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: 
    Stemmen: 1 (Waardeer!)  

    Gepost op maandag 31 december 2007 - 12:28 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Voor issi



    Lieve issi,

    Jij bent absoluut niet preuts, je bent voorzichtig en dat is héél erg goed!!! Mannen die zichzelf "Meester" noemen en gelijk aan de rol willen met je, onmiddellijk zonder jou te kennen willen spelen, zijn walgelijk! Die zijn niet in JOU geïnteresseerd, ik hoop dat je het niet gelooft, wat die gasten tegen jou hebben gezegd, en wat dan nog. Liever voorzichtig/preuts dan in ellende rollen.

    Een echte Meester/Dom neemt de tijd voor jou om je te leren kennen en jij hem... die heeft geen haast, jij ook niet hoop ik ;)

    Liefs,
    alexandra


    Alles in het leven draait om liefde en respect voor de ander

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    yvonne
    Nieuw lid
    Inlognaam: Yvonne

    Bericht Nummer: 3
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op dinsdag 01 januari 2008 - 03:55 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    fantasie en werkelijkheid?



    Hoi Mis Tique en Rein,
    Ik heb heel veel reacties gehad op mijn vragen. Jullie tips zijn heel duidelijk en daar heb ik veel aan. Er hebben zich al meesters aangeboden mij te helpen en ook die zich aanbieden om mij eens te straffen. Een mentor zou heel goed van pas komen voordat ik met iemand afspreek.
    Ik bedank hier ook voor alle andere reacties waarop ik nog niet persoonlijk heb gereageerd.
    Yvonne.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Rein
    Actief lid
    Inlognaam: Rein

    Bericht Nummer: 65
    Aangemeld: 05-2004

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 02 januari 2008 - 07:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    eigen opvattingen vasthouden



    Hallo Issie,
    Nimfe verwoordt haar standpunt zo uitvoerig en goed, dat ik daar niets aan kan toevoegen.
    Parafraserend: houd rustig vast aan je eigen standpunten, grenzen en voorwaarden.
    Eens zul je in contact komen met een goede dominant.
    Groet
    Rein

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    yvonne
    Nieuw lid
    Inlognaam: Yvonne

    Bericht Nummer: 4
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 06:03 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    het eerste kontakt



    Hoi iedereen, op mijn eerdere berichten zijn nog meer hele leuke reacties gekomen. En nu heb ik ook email kontakt met een ervaren meester die mij wil helpen om mijn fantasiën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet wachten tot hij mij echt wil ontmoeten en mij zal straffen Ik wil ZO graag maar ben ook wel een beetje bang om de eerste keer alleen met hem te zijn. Toen we het daar over hadden zei hij dat ik gerust iemand mag meenemen. We hebben tot nu toe alleen email kontakt gehad (ik heb wel een foto gekregen). Is het wel van mij verstandig om de eerste keer dat we elkaar ontmoeten, al spelletjes te doen en gestraft te worden? Is het ook verstandig dat hij iemand erbij laat zijn, hij zei dat hij een slaaf mee kan laten doen maar wilde niet zeggen wie dat zou worden, en die zou ik dan ook voor het eerst zien. Wie kan mij raad geven?

    Liefs Yvonne

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    venus
    Productief lid
    Inlognaam: Venus

    Bericht Nummer: 40
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 06:34 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Yvonne



    Hoi Yvonne

    De eerste raad welke MisTique gaf, kan ik je nu opnieuw geven: luister naar jezelf, naar je hart en je buik.
    Dat je de vragen hier stelt daarvan krijg ik de indruk dat je twijfelt. Ik zeg niet dat het zo is hoor.
    Mijn motto is: bij twijfel niet doen.

    Jij mag iemand meenemen, wel neem iemand mee.

    En een eerste keer spelen zal niet mijn voorkeur hebben. Je moet immers eerst ontdekken of het irl ook klikt.
    Ik kan me zo goed voorstellen dat je ZO graag wilt, maar laat je opwinding niet de overhand nemen.
    De eerste keer lijkt mij zo belangrijk en bepalend voor je verder ontwikkeling.

    Ik wens je een fijne, warme, zorgvuldige eerste keer toe, wanneer dat ook moge zijn



    Liefs,

    Venus

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Nimfe
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Nimfe

    Bericht Nummer: 74
    Aangemeld: 03-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 06:37 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Yvonne, eerste kontakt.



    Yvonne,
    dat je een foto en mailkontakt hebt is prima.
    Dat je een keer IRL af wilt spreken is ook niets mis mee.
    Maar je hebt kennelijk nog niet begrepen dat je je eigen veiligheid zoveel mogelijk zelf moet waarborgen.
    DUS: je gaat NIET meteen spelen.
    En al HELEMAAL niet met een "slaaf" er bij die je niet eens kent...
    Ben je helemaal....
    Dat klinkt WEER als zo'n valstrik.
    Ik zal je eens een tip geven waar je echt iets aan hebt.
    Ik geef je de schrijversnaam van iemand waarvan ik vind dat je daar eens mee zou moeten gaan mailen, om er eens achter te komen wat een echte degelijke en betrouwbare meester van jouw escapades vindt.
    Laat hem bij dat soort kontakten ook weten wat je van plan bent en vraag of de situatie zijn goedkeuring weg kan dragen.(informeer wel even of hij open wil staan voor een dergelijk kontakt met jou,en verwijs hem even naar deze pagina,zodat hij zich even in kan lezen).
    Zoek bij de verhalen de naam Verteller op en klik daar op.
    Dan kun je hem een persoonlijk bericht sturen.
    Daar kan dan niet de hele site van mee genieten...snap je.
    Ik fluister hem wel in dat ik je dat aangeraden heb en waarom.

    Groetjes<nimfe.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    MisTique
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Mistique

    Bericht Nummer: 51
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 07:08 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Een reactie



    Hoi Yvonne,

    Als je terugleest in de tips die gegeven zijn dan kun je lezen dat het niet verstandig is bij een eerste ontmoeting al te gaan spelen. Eventjes heel realistisch en nuchter nu...wat weet je van hem? Je hebt alleen contact via email, heb je hem al eens telefonisch gesproken?
    Als iemand erop uit is je te misleiden (ik zeg niet dat het zo is) dan is alleen contact via email en chat erg gemakkelijk om de waarheid weg te houden.

    Om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van misleiding of iemand met verkeerde bedoelingen kun je voor jezelf een aantal richtlijnen aanhouden, ik heb ze op een rijtje gezet voor je maar met nuchter verstand zijn deze natuurlijk ook zelf te bedenken:

    - heb je langdurig contact met iemand via email praat dan ook eens aan de telefoon met elkaar, dat maakt het beeld dat je krijgt completer en ook het contact anders
    - realiseer je dat je niemand echt leert kennen puur op basis van email contact
    - staar je niet blind op wat iemand zegt je te kunnen bieden, probeer ook te kijken naar andere interesse gebieden die jullie delen. Kijk of je met iemand ook over onbenullige dagelijkse dingen kunt praten, of die ander interesse voor jou als persoon heeft.
    - als een contact goed voelt en je overweegt om met die persoon een spanking te willen gaan ervaren spreek dan eerst op neutraal terrein af. Kijk hoe je voelt bij de ontmoeting, bij een gesprek.
    - ga niet bij een eerste ontmoeting over tot een spanking. Je loopt een enorm groot risico dat iemand je grenzen overschrijdt met alle risico's van dien.
    - stem zeker niet in met het betrekken van een derde persoon die jij niet kent, zo vergroot je de risico's. Dan zijn er twee mensen die jou kunnen misbruiken/mishandelen, daar breng jij in je eentje niets tegen in.
    - als je een eerste ontmoeting hebt zorg dan dat iemand weet waar, met wie en hoe laat je hebt afgesproken. Spreek af dat iemand je tussendoor belt, of jij die persoon belt of een sms stuurt.
    - als je een eerste spanking ervaring hebt afgesproken doe dan hetzelfde als hierboven staat beschreven, vergeet niet dat er maar 1 persoon is die zorg kan dragen voor jouw veiligheid, jij zelf.

    Als je alle dingen die eerder hier beschreven zijn, en die nu nog eens opgesomd zijn, naast je neerlegt vraag jezelf dan eens goed af waar je mee bezig bent.

    Mijn gevoel bij wat jij nu schrijft is niet goed, er zitten teveel risico factoren en ik vind het een tikkeltje naief wanneer je serieus overweegt hier zomaar mee in te stemmen terwijl jullie uitsluitend contact hebben gehad via email.

    Sorry als dit negatief overkomt maar ik heb dit zo vaak voorbij zien komen, zo ontstellend vaak mensen gewezen op de risico's om dan heel vaak te zien dat het fout gaat. Ik weet uit eigen ervaring wanneer je eerste bdsm/spanking ervaring een negatieve is of uitliep in mishandeling, hoe lang het duurt tot je dat verwerkt hebt en weer vertrouwen in jezelf en anderen gevonden hebt om opnieuw je ervoor open te stellen.

    liefs
    MisTique


    Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    LustDom1960
    Nieuw lid
    Inlognaam: Lustdom1960

    Bericht Nummer: 2
    Aangemeld: 10-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 07:18 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    reactie op yvonne



    ik ben wat je noemt meer een lezer dan een schrijver, maar ik moet
    toch even reageren. Yvonne, ik zou zeker niet de eerste keer zomaar
    spelen. Mijn irl contacten bouw ik altijd op door eerst in een openbare
    gelegenheid gewoon een bakkie te doen.
    Praten is in mijn ogen een essentieel onderdeel van bdsm. Het opbouwen
    van vertrouwen wordt niet alleen door het spelen gedaan, maar voor een
    groot gedeelte er over te praten. Ook tijdens sessies praat ik met de sub.
    Gewoon tijdens een onderbreking. Wat beleeft de ander, hoe wordt het beleeft..
    Dusss... doe maar een bakkie eerst... praten... en dan je oordeel vellen...je
    gevoel, verstand

    welgemeend advies
    LustDom1960

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Rein
    Productief lid
    Inlognaam: Rein

    Bericht Nummer: 66
    Aangemeld: 05-2004

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op woensdag 09 januari 2008 - 07:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    NOGMAALS VOORZICHTIGHEID



    Beste Yvonne,
    Ik begin met je zin: “’ ik kan niet wachten tot hij mij echt wil ontmoeten en mij zal straffen’.
    Uit dit citaat blijkt verlangen en ongeduld; begrijpelijk, maar risicovol.
    Je bent 19 jaar jong. Maak van je eerste ervaring geen drama! Beter gezegd: verklein de kans op een drama en vergroot je kans op een eerste plezierige ervaring.
    Ik ken de verhalen over overhaaste spellejes die een zeer vervelend verloop hadden. Zorg er voor, dat je niet zodanig door je verlangens wordt meegesleept dat je gevaren uit het oog verliest. Kies daarom eerst voor je veiligheid.

    Jouw vraag:
    ‘is het verstandig om de eerste keer dat we elkaar ontmoeten, al spelletjes te doen?”
    Nee dus.
    Je eerste ontmoeting is op een neutrale, openbare plek, zodat je niet bang hoeft te zijn.
    Je beperkt je bij deze ontmoeting tot alleen een gesprek. Dit gesprek dient om te bepalen, of je ongeveer hetzelfde wilt en of je jezelf op je gemak voelt. Kijk, of hij wil weten, wat je wilt; of hij je een codewoord aanbiedt; wat je intuítie je zegt over je gesprekspartner.
    Waarom niet meteen “spelen”? Omdat je eerst het verloop van het kennismakingsgesprek moet laten bezinken en er thuis rustig over na moet denken. Je kunt dat gewoon ook zeggen.
    Bij dit kennismakingsgesprek kun je natuurlijk wel iemand meenemen, die je vertrouwt.
    Een eventuele eerste spel met nog een onbekende erbij zou ik ook afraden.

    Deels een herhaling van vorige berichten, maar we wensen je een goede ervaring toe.
    https://www.vssm.nl/
    heeft een infofoon; ook deze kan je adviezen geven.
    Groet
    Rein

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    SaMuel
    Actief lid
    Inlognaam: Samuel

    Bericht Nummer: 28
    Aangemeld: 10-2006

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 09:48 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    voorzorgsmaatregelen



    Beste yvonne,

    Zorg dat je voorzorgsmaatregelen neemt, die jouw veiligheid waarborgen en jou voldoende vertrouwen geven.
    Je kunt dan denken aan:
    * informeer iemand uit jouw vriendenkring waar je bent en wanneer je weer veilig terug zult zijn of spreek met je meester af dat je tussendoor elk half of heel uur iemand belt om te vertellen dat alles in orde is en zorg dat die persoon ingrijpt als jij niet belt.
    * vraag de meester aan het begin van jullie ontmoeting om zijn paspoort of rijbewijs af te geven en stuur dat in enveloppe naar jouw adres, waarna het dat dus (bij goed verlopen ontmoeting) enkele dagen later terug kan krijgen.
    Bedenk goed hoe je je eigen gevoel zekerder kunt maken en denk pas daarna aan het genot en plezier dat je aan een ontmoeting zult beleven.

    SaMuel

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Verteller
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Verteller_53

    Bericht Nummer: 115
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 10:12 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Goede Raad



    Beste Yvonne,

    Ik sluit mij van harte aan bij de goede raad van allen die voor mij reageerden.

    Je bent nog jong en hebt de hele wereld te ontdekken! Wat je wilt gaan ontdekken is niet minder opwindend maar ook niet minder gevaarlijk dan voor het eerst skydiving doen. Om 'profniveau' te bereiken vereist dat lange training en vooral voorbereiding. Met andere woorden ervaring.

    Er is je al veel goede raad gegeven dus hoef in maar weinig toe te voegen.
    Wat ik wil toevoegen is Heb een beetje geduld. Ik begrijp de honger en de verlangen. Die wordt ook nog eens aangewakkerd door alle smeuïge verhalen - ook die van mij - waarin gewillige subjes bij de allereerste keer meteen al volledig spelen en daar dolgelukkig van worden. Die verhalen zijn echt fantasie en het is puur geluk als in werkelijkheid zo'n ontmoeting ook echt zo extatisch is. Zoals in het echte leven er niet altijd een 'doktersromanliefde' ontstaat zo gaat het ook met BDSM relaties.

    Doe je voordeel met alle reacties en zorg er vooral ZELF voor dat je eerste RL contact een echt fijn avontuur is een geen skydive waarbij je parachute het laat afweten.

    Groetjes
    Verteller

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Lord Donck of Ar
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Tharl

    Bericht Nummer: 41
    Aangemeld: 07-2006

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 02:37 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Voor Yvonne, waar gebeurd verhaal!!



    Yvonne,Ik lees hier verschillende reacties op jou verlangen om met een onbekende "Meester??"mee te gaan bij jou eerste ontmoeting met hem.
    Wel ik kan mij aansluiten met de vele reacties die men jou heeft gestuurd in verband met de veiligheid en de eventuele risiko's.Hieronder ga ik je een verhaaltje neerpennen van een subje die dit ook heeft gedaan, een waar gebeurd verhaal uit Duitsland.

    Een jonge vrouw ontdekt haar verlangen om onderdanig te zijn, haar verlangen naar pijn(spanking) en haar verlangen om te dienen zowel seksueel als op andere manieren.
    Zij heeft een profiel op een BDSM site, krijgt een aantal reacties waarvan zij er enkele via msn beter leert kennen?Na enkele weken blijft er één man(meester?)over waar zij het goed mee kan vinden op de chat en ook zij krijgt een fotootje doorgestuurd en ja hoor hij ziet er niet mis uit,is zelfs aan de knappe man, de leeftijd is ok en daarbij is er nog een voordeel dat hij vrij? is en vertegenwoordiger voor een grote firma en gans Duitsland moet bewerken.
    Na enkele weken spreken zij af om elkaar ergens in het midden van de afstand tussen beide woonplaatsen te ontmoeten in een benzinestation met cafetaria.Het was een leuke avond en daar werd dan ook een tweede afspraak gemaakt om de volgende week elkaar te zien bij de sub thuis.Gsm nummers werden gewisseld en men keert huiswaarts.De dag van de tweede afspraak komt dichterbij en de sub wordt alsmaar zenuwachtiger, het kriebelt in de buik en zij verlangt er zo naar om eindelijk rode billen te krijgen.De avond voor DE ontmoeting krijgt ze de "meester?" aan de telefoon en die zegt haar wat ze de dag nadien moet doen, hij zou omstreeks 19uur bij haar zijn.Zij mag alleen een Bh,slip, en netkousen aanhebben met daarbij schoenen met hoge hakken.Het eten moet klaar staan op tafel en terwijl hij eet moet zij naast hem staan wachten op zijn verdere instructies.
    De dag is er, het wordt 19uur en de bel gaat,de "meester?" staat aan de deur en meteen vraagt hij naar zijn eten,geen begroeting geen kus geen knuffel.
    Hij gaat aan tafel neemt de maaltijd tot zich en nadat de tafel is afgeruimd beveelt hij de sub om bij hem te komen en gaat hij haar inspecteren.
    Nadien beveelt hij haar om voorover op tafel te gaan liggen en neemt hij uit zijn koffertje enkele touwen en bind haar vast aan de tafelpoten.Nadt zij zo vastgebonden en weerloos ligt scheurt hij haar slip in stukken zodat haar billen bloot komen en betast haar diep inwendig .
    Hij neemt een rijzweepje en begint haar hiermee duchtig op haar billen te geven,neemt een cane en gaat hiermee door, dit duurt zo een uur, de vrouw smeekt om genade maar dat hoort de "meester?" niet.Na een uur gaat hij naar de woonkamer en zet de tv aan maar blijkbaar was er niets wat hem interesseerde en hij komt terug, neemt de rijzweep en begint opnieuw de slagen worden alsmaar harder,zij maar om genade smeken, hij maar niets horen en niet reageren.
    Na een uur vraagt hij haar waar de PC staat en naar haar paswoord.Nu gaat hij zijn mails nakijken en wat surfen, ondertussen ligt de sub al meer dan twee uur vastgebonden op tafel; zij is doodsbenauwd op wat nog gaat komen maar kan niet weg, haar tranen hebben de vrije loop maar de "meester?" zit nog steeds te surfen op het net.Na een half uurtje komt hij terug en begint hij de sub te betasten en nadien neemt hij haar zonder enige vorm van beveiliging en respect.Na de daad begint hij haar opnieuw te slaan met de cane en dit gaat zo door tot in de vroege uurtjes.De sub voelt haar benen niet meer haar billen en boven benen, dijen en rug zijn één grote pijnoppervlakte.Tegen zes uur vertrekt de "meester?" naar zijn werk?of naar huis(is niet gekend) en de sub ligt nog altijd vast gebonden op tafel, kan niet weg en kan niet om hulp roepen want haar keel is rauw van het wenen en roepen gedurende de nachtelijke marteling.Gelukkig is er de buurvrouw die zo tegen acht uur haar gebruikelijk praatje komt maken en de sub vastgebonden op tafel vind zij snijd de touwen door en de sub valt op de koude grond want heeft geen kracht meer in de benen die nu ook al bont en blauw uitslagen.
    De politie wordt gewaarschuwd en zij hebben de sub enkele vragen gesteld, zij wist de naam ven de "meester?" maar blijkbaar was het een schuilnaam zodat het moeilijk werd om deze man te vinden.Gelukkig bestaat er in Duitsland een algemene databank voor seksueel misbruikte kinderen maar ook volwassenen die slachtoffer werden van verkrachting staan hierin vermeld,alsook de eventuele daders.Hierdoor en na enkele maanden speurwerk heeft de politie de man gevonden, hij zou maar liefst 4 dergelijke bekende feiten hebben gepleegd.
    Deze man is veroordeeld tot 4jaar gevangenis, is ondertussen weer vrij en volgensde laatste berichten beweegt hij zich alweer in het BDSm wereldje.
    Dus Yvonne indien je dit verhaal hebt gelezen kan je bijna niet anders dan nadenken over jou volgende stappen en het inbouwen van zoveel mogelijke veiligheden.Het vragen naar identiteitskaart of rijbewijs is geen goed idee maar wel het meenemen van iemand,zelfs indien deze persoon ergens op de achtergrond blijft zolang hij jou maar kan in het oog houden.
    Dus Yvonne wees voorzichtig en volg jou hart EN jou verstand!!
    Tharl

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Nieuw lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 2
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 02:57 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    slavin 50



    Terecht Lord dat U ook waarschuwd zo....Ik ga ook nooit zomaar op een verzoek om te spelen in
    Sommigen vinden sublijsten niet eens nodig ze doen liever zonder..Hier lees ik ook niks van een sublijst....Als mij dat was overkomen wachte ik zijn vrijlating wel af..maar niet iedereen is hier zo fel in als ik...In iedergeval vind ik deze dingen heel erg en dieptriest....Warme groet van mij wwwh uit H

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    sado
    Lid
    Inlognaam: Sado

    Bericht Nummer: 15
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 03:19 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    OVER DE TOP



    hallo allemaal even een reactie van Sado .
    dat je als sub voorzichtig moet zijn is belangrijk ,maar door deze over de top waarschuwi ngen maak je haar nog banger dan ze al is.
    betwijfel of dat ze nu nog wel verder wilt gaan in BDSM of spanking.
    tips geven is prima maar kaak haar niet bang.
    groetjes
    Sado

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Lord Donck of Ar
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Tharl

    Bericht Nummer: 42
    Aangemeld: 07-2006

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 04:53 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Voor issi en sado



    issi, dank je voor de waardering en warme knuffels terug.En vooral wees niet bedeesd want je bent niet preuts omdat je niet direct meegaat met iemand integendeel het bewijst dat je voorzichtig en intelligent bent.
    Grtjs
    Voor sado, het is NOOIT over de top om iemand te waarschuwen vooral niet als het een onervaren iemand is,of het nu gaat om iets in de burgerij of hier met bdsm het gaat tenslotte om het welzijn van een mens,sub of niet.
    En als Yvonne werkelijk bdsm gevoelens heeft dan zal ze die ook tot uiting laten komen hoe dan ook.
    grtjs
    Tharl

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    sado
    Lid
    Inlognaam: Sado

    Bericht Nummer: 16
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 05:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Reactie aan lord donck of ar



    gezien de vele waarschuwen kan dat voor haar averechts werken en haar zo bang maken dat ze BDSM als iets gevaarlijks gaat zien.

    terwijl het zo mooi kan zijn , en tuurlijk moet je een safty call inschakelen.
    maar geef haar niet de indruk dat alle Dominanten slechte bedoelingen hebben

    groetjes
    Sado

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Nieuw lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 3
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 05:23 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Eerst kennismaken



    Dit ging slechts om één dominant..Ik zie dit slecht als waarschuwing wat er zou kunnen gebeuren..Ik heb ook eens de verkeerde dom gevonden maar daarom zijn niet alle doms zo...
    Veel vrouwen raken zo in de vernieling omdat ze er niet over durven praten wat hun gebeurd op een parkeerplaats bijv dat ze daar met een wildvreemde mr hebben afgesproken terwijl het gewoon een verkrachter is..Dat is een vriendin van mij eens overkomen..We hadden haar genoeg gewaarschuwd laat een nr achter waar we je kunnen bellen..Maar dat mocht niet van die dom ik zei; als hij dat niet wil klopt er iets niet...Ik vind het wel goed dat slavinnen op deze wijze worden ingelicht hoe het ook zou kunnen gaan....

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    sado
    Lid
    Inlognaam: Sado

    Bericht Nummer: 17
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 05:46 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Reactie issi



    Natuurlijk is het goed om een sub op de gevaren te wijzen maar als heel bdsm land dat gaat doen dan komt dat over als bedreigend.
    Denk ook dat een beginnended slavin/sub zich eerst goed moet inlezen en vele site`s moet bezoeken van hoe je moet handelen.
    ik hoor niemand zeggen dat is heel leuk voor je meis .

    zelfs ik als Dominant krijg het zou het spaans benouwd krijgen met al die goed bedoelde waarschuwingen.
    beetje minder kan meer positief effect hebben als 50 waarschuwingen met 50 meningen.

    groetjes
    Sado

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    MisTique
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Mistique

    Bericht Nummer: 52
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 05:47 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Ok dan...



    Hoi Sado,

    Jammer dat je zo reageert, in dit geval kun je niet gewaarschuwd genoeg zijn, bewust worden van hoe je op een veilige manier voor het eerst je verlangens kunt beleven. Ik zie niemand schrijven dat alle dominanten slecht zijn, ik zie wel heel veel mensen die de moeite en tijd genomen hebben om Yvonne te helpen bij het komen tot een positieve ervaring.

    Ik had me voorgenomen om 'algemeen' te reageren en mijn persoonlijke negatieve ervaring niet te delen. Jouw reactie sterkt me om het wel te doen, als je vind dat de reacties over de top zijn dan zeg je naar mijn mening met andere woorden dat het allemaal wel meevalt.

    Yvonne een woord tot jou, ik begrijp heel goed dat de verlangens enorm sterk zijn. Je bent zeer waarschijnlijk in een wervelstorm van contacten terecht gekomen, het is geen onbekend fenomeen dat ook hier op het forum talloze mensen zijn die prive reageren uitsluitend met als doel het komen tot een ontmoeting. Het is heel moeilijk om objectief te blijven en jezelf steeds af te vragen....wanneer ken je iemand?

    Voor mijn eerste ervaring met bdsm had ik maandenlang contact met een man via chat, telefoon en email. Ik sprak ook met mensen die hem op de chatbox kenden en daarin werd mijn gevoel bevestigd. Het was een vriendelijke, aardige man die ervaring had met bdsm en juist beginnende subs vaak begeleidde. Omdat ik enorm onzeker was heb ik te kennen gegeven eerst een hele tijd via mail, telefoon en chat contact te willen hebben voor we tot een ontmoeting kwamen. Jammer genoeg waren er toen (10 jaar geleden) nog niet zoveel fora en plaatsen waar je kon lezen over veiligheid bij eerste ontmoetingen. Ik was te goed van vertrouwen en zonder dat ik het in de gaten had werd ik gemanipuleerd. De eerste ontmoeting kwam, bij mij thuis. Ik had wat gegevens van hem, naam, telefoonnummer en email adres. Omdat zijn vrouw van niets mocht weten hield hij ook wat afgeschermd, ik begreep en respecteerde dat.
    Voor de ontmoeting heb ik nog op een chatbox rond gevraagd, ik kreeg geen negatieve berichten, sterker nog de vrouwen die hem kenden stelden me gerust.

    Hij kwam, we omhelsten elkaar, ik was bloed nerveus. Afspraak was eerst gewoon koffie drinken,kijken hoe het voelt, en als het goed voelt misschien een stapje verder. Met nog niet eens de intentie tot bdsm, ik had vooral behoefte aan warmte en geborgenheid. Het voelde goed, hij stelde voor naar boven naar de slaapkamer te gaan. Dat voelde voor mij ook goed, samen uitgekleed en in bed gekropen, hij deed zijn best me gerust te stellen. Was teder en kalm, streelde me om me te laten wennen aan door hem aangeraakt te worden. En ineens sloeg ik vreselijk dicht, ik wilde niet meer verder gaan. Ik zei dit tegen hem, want het voelde toch goed en hij had me zelf op voorhand gezegd, als het niet goed voelde kon ik dat aangeven dan gingen we niet verder. Hij sloeg als een blad aan de boom om, weg was die aardige en vriendelijke man. Hij vond dat ik oneerlijk was, hij was helemaal naar mij toe gekomen, had veel moeite moeten doen zijn agenda vrij te plannen en nu reageerde ik zo. Dan was het minste wat ik kon doen hem plezieren, bovendien wilde ik toch ook ervaring opdoen in bdsm, een goede sub zou haar Dom behagen. Hij heeft nog meer dingen in die trant gezegd, het verwarrende was vooral de mengeling tussen keihard eisen en op een vriendelijke toon dingen aan me vragen.
    Ik ging geloven wat hij zei, ik wilde hem niet teleurstellen dus probeerde ik mee te gaan in de sexuele handelingen die hij wilde dat ik zou doen. Ik vond het verschrikkelijk, zei opnieuw dat ik het niet kon en niet wilde. Op dat moment liet hij zijn ware aard zien, hij vertelde dat hij wist dat mijn (inmiddels ex) man van niets wist, hij wist ook dat deze erg agressief kon zijn, ik wilde toch niet dat hij zou wachten tot mijn man thuis kwam om te vertellen dat ik met een vreemde man in ons bed...er ging op dat moment een knop in mij om. Ik voelde me compleet vastgezet, was niet bij machte om simpelweg te zeggen ik stop, wil dat je mijn huis verlaat. Ik was ook bang, hij zond zulke tegenstrijdige signalen uit. Dus ik deed wat hij van me verlangde. Wellicht is het overbodig te zeggen maar de nasleep van sommige dingen die ik moest doen komt soms vandaag de dag nog terug.

    Hij ging weg, bij het weggaan was hij weer de aardige man. Gaf me een knuffel, vertelde me dat ik het goed gedaan had. Ik zou een heel goede sub kunnen worden, ik moest nog wel veel leren maar hij zag het wel in me. Ik raakte nog verder verward dan ik al was.
    Twee weken lang heb ik me vervolgens voor ieder contact met hem verstopt, als de telefoon ging nam ik niet op, ik ging niet meer chatten, opende mijn mail niet.
    Uiteindelijk hield ik dat niet vol, de eerste keer dat ik in de chatbox verscheen kwam ik onder een andere naam binnen. HIj had het direct door en sprak me aan, vertelde dat hij zich zorgen had gemaakt, waarom nam ik de telefoon niet op en had ik niet gereageerd?
    Ik probeerde hem uit te leggen hoe verward ik was, dat ik dingen niet begreep. Hij reageerde heel geduldig, net zoals hij maanden daarvoor steeds het geduld gehad had met me te praten, geduld gehad had om te wachten met een ontmoeting tot ik eraan toe was. Hij liet weten dat hij het niet goed had aangepakt, hij was te weinig meegegaan in mijn behoeftes om bdsm te ervaren. Hij wilde me zo graag die mooie ervaring geven, hij vroeg me of ik opnieuw wilde afspreken en nu zou het helemaal op mij gericht zijn. Ik twijfelde, nog steeds in de war, ook waren er (heel ver weg en heel vaag) alarmbellen die gingen rinkelen maar ik luisterde daar niet naar. Ik zei het niet te kunnen en sloot het gesprek af, ik was verdrietig en het verlangen om te ervaren was zo gigantisch sterk. Ik zocht opnieuw contact met hem, we maakten een afspraak voor de volgende dag. Hij zou me de volgende ochtend een opdracht sturen via email met kleding instructies, ik zou dan zo gekleerd de deur voor hem opendoen en hem binnen laten. In het gesprek liet benadrukte hij telkens dat als ik zijn opdrachten opvolgde ik een goede sub was, hij me zou belonen, zou laten ervaren wat het was om sub te zijn.

    Ondanks de wirwar van emoties en verwarring, en het niet kunnen slapen die nacht, en mijn enorme twijfels liet ik het toch doorgaan. Ik had me netjes aan de kleding voorschriften gehouden, hij dan onderweg gebeld om mijn zenuwen te kalmeren en daar was hij weer de aardige man. Ik liet hem binnen, we gingen naar boven. Ik had een soft bondage setje en dat had ik klaargelegd. Hij vroeg me of ik het zeker wist, ik twijfelde en zei nee. Hij sloeg opnieuw om als een blad aan de boom, vertelde me dat twijfelen niet aan de orde was. Ik had gewoon naar hem te luisteren, mijn twijfelen was een belediging voor zijn dominant zijn. Hij bond me vast (zelfs nu nog neig ik ernaar om te zeggen...ik liet me vastbinden, zo diep zit bij mij het gevoel dat ik mijn schuld is wat er is gebeurd), ik lag op mijn buik op bed, vastgebonden aan handen en voeten. Hij probeerde om zonder waarschuwing of inleiding vaginaal bij me binnen te dringen, dat lukte niet. Vervolgens probeerde hij anaal binnen te dringen, ik had wel ervaring met anale sex en kon daar ook van genieten, maar dit voelde niet goed. Ik heb nee gezegd, ik heb gesmeekt te stoppen. Hij luisterde niet, ging door en verkrachtte me terwijl hij zei: 'Dat is toch wat je wilde, je wilde toch sub zijn.'

    Naderhand toen hij me losmaakte was ik in shock, hij ging weg, ik ben gaan douchen en heb me voorgenomen mezelf sterker te maken en zorgen dat iets als dit me nooit meer zou overkomen. Hij probeerde opnieuw contact met me te krijgen de dag erna, ik reageerde niet. Hij bleef bellen, ik vertelde hem dat hij me met rust moest laten. Hij probeerde me te chanteren, dreigde mijn man te vertellen wat ik had gedaan. Wekenlang belde hij, talloze keren achter elkaar. Ik had mijn email veranderd, mijn chatnaam veranderd. Ik kwam niet meer in de chatbox waar ik altijd graag kwam. Uiteindelijk nam ik na weken wel de telefoon op, ik overblufte hem. Zei dat mijn man het wist, en dat die heel erg graag eens met hem wilde praten. Het bleef stil, tot twee jaar daarna hij ineens weer belde. Ik vroeg hem mij niet meer te bellen, een paar dagen later kreeg ik snachts schunnige telefoontjes. Hij had een sex advertentie gezet met mijn nummer erin. Ik heb toen een geheim nummer genomen.

    Ik heb bewust bij het schrijven geschreven zoals ik me herinner dat ik het destijds zag, daar zat een stukje naïviteit in, ik vertrouwde erop dat mensen geen slechte bedoelingen hadden. Ik vertrouwde op de dames in de chatbox die hem kenden en alleen maar positieve verhalen hadden.

    Later hoorde ik dat hij gezocht werd door de politie, dat hij een handlangster in België had en ze er gewoonte van maakten om sexdates te maken en vervolgens mensen te chanteren. Meestal met als doel ze geld afhandig te maken. Ik durfde geen aangifte te doen, was bang dat ik niet serieus genomen zou worden en ik kwam erachter dat ik eigenlijk niets van hem wist. Het telefoonnummer was een nummer van een bedrijf waar niemand hem kende, althans als je belt en je weet alleen maar een voornaam kom je niet erg ver ;-)

    Het heeft lang geduurd voor ik het had verwerkt, voor ik weer voldoende vertrouwen voelde om me opnieuw open te stellen om iemand te vertrouwen voor een spel. Het anaal verkracht worden is zo'n mega traumatische ervaring geweest dat ik nooit meer op een punt gekomen ben dat ik daarvan kan genieten zoals daarvoor. Er zijn nog steeds wel eens momenten dat er iets van die ervaring naar boven komt, dat de paniek me naar de keel vliegt, dat mijn partner iets van me vraagt en net een verkeerde snaar raakt. Een snaar die verbinding heeft met het verleden.

    Het is ontzettend makkelijk om alle waarschuwingen naast je neer te leggen, om je schouders op te halen en een bericht als dat van Sado als bevestiging te pakken en jezelf gerust te stellen. Om te denken dat het wel zal meevallen, dat je niet in zeven sloten tegelijk zal lopen, dat het jou niet zal overkomen.
    Dat is allemaal simpel....om zo'n negatieve ervaring te verwerken is moeilijk, het verandert je leven. Het verandert de manier waarop je tegen sex aankijkt, tegen spanking aan kijkt. Je vertrouwen in mensen neemt met grote sprongen af, je weet op den duur niet meer of iets gezond wantrouwen is of jouw eigen onderbewuste angst.

    Kortom...je zal niet hebben zitten wachten op het verhaal van Lord Donck of Ar of dat van mij, maar doe er je voordeel mee zodat jij wél die positieve eerste ervaring kunt hebben.

    liefs
    MisTique


    Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Nieuw lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 4
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 06:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Eerst kennismaken



    Hallo MisTique

    Goed dat je dat schrijft als slavin bevind je wel in hele kwetsbare positie...Maar ik vind dit vreselijk voor je hoop dat je er een beetje over heen bent
    Sterkte nu met alles zal wel in alle hevigheid terug komen en dan te bedenken dat dit soort dingen vaker gebeuren dat iedereen weet

    Warme knuff

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    sado
    Lid
    Inlognaam: Sado

    Bericht Nummer: 18
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 06:05 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Reactie Miss Tique



    hoi Miss Tique

    ik zeg alleen dat iedereen over Yvonne heen valt en haar terechtwijst op gevaren die voorkomen.
    tuurlijk lopen er mannen rond die slecht zijn maar lijkt nu wel of dat alle Dominanten slechte bedoelingen hebben.
    het is fijn dat ze op eventuele gevaren wordt gewezen maar bedelf haar niet met tientalle waarschuwingen denkend dat ze iets slechts aan het doen is .

    thats all

    met vriendelijke groet
    Sado

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Nieuw lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 5
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 06:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Eerst kennismaken



    hoi sado

    Ik ben slechts een half jaar slavin geweest maar mijn vriendinnen des te langer je hoort wel eens wat en ik heb niet gezegt dat alle dom's zo zijn hoor ken ook doms die vriendelijk aardig en lief zijn Neem de Lord Donck een schat van een man en zo ken ik er hier in het noorden nog wel meer
    Maar iedere dom over een kam scheren doe ik niet misschien wil jij het graag zo lezen

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    sado
    Lid
    Inlognaam: Sado

    Bericht Nummer: 19
    Aangemeld: 11-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 06:21 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    hoi issi



    dat wil ik zeker niet maar zeg nogmaals bombadeer haar niet plat met wel gemeende waarschuwingen dat kan ook zeer averechts werken zodat ze te bang wordt om een ervaring op te doen.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    MisTique
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Mistique

    Bericht Nummer: 53
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 06:23 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Dankjewel



    Hoi issi,

    Het is gelukkig al een hele tijd geleden. Tuurlijk als ik erover schrijf komt er wel even het e.e.a boven maar de scherpe randjes zijn er al langere tijd vanaf. Ik heb een geweldige partner die mij alle ruimte geeft mezelf te zijn, en ook de ruimte geeft voor de stukjes verleden die soms boven komen drijven.

    Het is jammer dat er nog zoveel vrouwen, overigens overkomen ook mannelijke subs dit soort dingen, er niet over durven te praten.

    Sado volgens mij schrijft niemand dat Yvonne iets slechts aan het doen is, integendeel zelfs. Als ik alle reacties lees dan zie ik alleen maar mensen die begrijpen dat de behoefte om een spanking te mogen ervaren heel erg groot is, en willen we met zijn allen dat Yvonne een mooie eerste spanking ervaring tegemoet kan zien. Gezien het feit dat er zoveel waarschuwingen tussen zitten zal er toch wel een kern van waarheid zijn, namelijk dat bij niet voorzichtig zijn je een gemakkelijke prooi bent voor mensen met verkeerde bedoelingen. Ik begrijp ook best wat jij schrijft maar je lijkt nu alle waarschuwingen onderuit te willen schoppen met een milde stemming van 'het is zo erg niet' en daarmee zet je mensen als Yvonne op het verkeerde been. Wat de kans dat er onvoldoende voorzorgsmaatregelen om een veilige eerste ontmoeting, en een veilig eerste spel of spanking, kleiner maakt omdat men gaat denken...het zal wel niet zo'n vaart lopen. Ik hoop dat Yvonne in alle berichten ziet en leest dat iedereen haar een mooie ervaring gunt, ze legt haar twijfels niet voor niets hier neer.

    Hadden we dan moeten reageren in de trant van...goed van je meisje dat je je twijfels hier neerlegt. Het zijn niet allemaal slechte dominanten dus zet die stap maar? Zonder haar te waarschuwen voor de risico's die ze loopt? Ik denk dat Yvonne van geluk mag spreken dat er zoveel mensen bereid waren hun inzichten en ervaringen hier te delen en ik vermoed dat Yvonne zelf prima in staat is om daar uit te halen wat ze eruit wil halen.

    liefs
    MisTique


    Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Kitty
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Kitty

    Bericht Nummer: 146
    Aangemeld: 02-2006


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 07:14 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Vastbinden



    Heel goede waarschuwingen staan hier, daar kan ik verder weinig aan toevoegen.

    Wat eigenlijk helemaal bovenaan staat, als het ooit tot een eerste beleving komt, laat je NOOIT vastbinden. Vastbinden hoort bij volledige overgave. Volledige overgave hoort bij volledig vertrouwen. En volledig vertrouwen kan alleen maar bij iemand die je door en door kent. Dus zelfs een tweede, derde of vierde keer zou er geen sprake moeten zijn van vastbinden. Maar pas bij die keer dat je je honderd procent vertrouwd kan voelen bij een Dom die je inmiddels heel goed kent.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Nimfe
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Nimfe

    Bericht Nummer: 76
    Aangemeld: 03-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 10 januari 2008 - 10:10 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Hé Kitty



    Ik zie net jou toevoeging: heel goed.
    Ik sprak gisteren nog met iemand online over deze pagina, en liet me toen nog
    ontvallen dat ik jouw aanwezigheid hier miste, omdat je nogal eens goed to the point kunt zijn.
    Bovendien een zeer ervaren vrouw op dit gebied. ;-)
    Dus wederom bedankt voor jouw altijd zeer gewaardeerde (door mij dan)
    inzichten.

    Groetjes,Nimfe.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Beginnend lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 9
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 01:01 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    vraag



    maar heb wel een vraag
    wat denken julie van een relatie met een gehuwde dom? Ik kan het niet als zijn vrouw er niet mee op de hoogte is en kies voor een vrije dom

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    SaMuel
    Actief lid
    Inlognaam: Samuel

    Bericht Nummer: 29
    Aangemeld: 10-2006

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 09:25 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    wat ik denk



    beste issi,

    Jouw vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Wat doet onze mening daar nu toe.
    Wil je horen of wij net zo zouden denken als jij of dat wij anders denken dan jij ?
    Als jij alleen een relatie met een gehuwde Dom wil als diens partner daarvan op de hoogte is, dan is dat toch jouw goed recht ... Je kunt elke denkbare voorwaarde stellen aan jouw Dom. Je kunt eisen/stellen dat je die Dom alleen wilt als die "een hiv-vrij-verklaring" of "een Armani-bril" of "een postcode die eindigt op SM" heeft".
    Hoe meer eisen je stelt hoe beperkter je de groep mogelijke Doms maakt, maar dat besef je natuurlijk ook wel. Als je verlangt dat jouw Dom de naam "Johan" draagt heb je meer kans ook jouw Dom te vinden dan als wilt dat jouw Dom "Johannes Antonius" heet.

    Kortom: Je bent geheel vrij in het kiezen van je eigen voorwaarden, dus ook om te kiezen voor een "ongehuwde/ongebonden" Dom.

    Veel sterkte en wijsheid bij het kiezen van JOUW voorwaarden.

    SaMuel

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    The Inventress
    Lid
    Inlognaam: Inventress

    Bericht Nummer: 17
    Aangemeld: 10-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 11:11 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Mentors ?... werkt niet



    Beste iedereen, nog een waarschuwing na vele anderen.

    5 jaar geleden was ik iemands mentor, ze vertelde mij dat ze met een bandlid van een Duitse band een relatie had. En dat hij haar had gevraagd om naar Duitsland te komen en daar haar eerste sm spel te gaan spelen in zijn huis /kasteel. Ze hadden voor die tijd al en tijdje een relatie. Ik wist dus van de ontmoeting, waar die plaats zou vinden, wanneer en hoe laat.
    We hadden afgesproken dat ze op bepaalde tijdstippen zou sms-en dat alles ok was.
    De eerste sms kwam donderdag avond keurig netjes binnen.
    Ze hadden elkaar ontmoet in een café en zaten lekker wat te drinken. Er stond nog en leuke smiley achter de sms. 4 uur later kreeg ik weer een sms dat ze in zijn huis was en dat hij haar zo dadelijk zou gaan inwijden in de sm wereld en dat ze dus waarschijnlijk voorlopig even niet kon sms-en. Ik wenste haar suc6 en geniet ze.
    Vrijdag ochtend was er nog steeds geen sms, noch zaterdag, noch zondag morgen. Ik werd nerveus en belde de Duitse lokale politie om het verhaal te vertellen. Onmiddellijk was er groot allarm !, deze man stond namelijk bekend bij hun om sexuele misdrijven.
    Zondag middag hebben ze zijn huis doorzocht maar haar niet gevonden.
    Zondag avond, kwam er een sms binnen, ze had haar telefoon gevonden en zat in een of andere kelder in een kooi.
    Onmiddellijk belde ik de politie en Maandag middag vonden ze de kelder en mijn vriendinnetje.
    Ze was er heel erg slecht aan toe.
    Ze had al die tijd geen eten en drinken gehad, had haar behoeften in de kooi moeten doen, en zat onder de open snij en slagwonden.
    ....
    Yvonne ik wil je niet bang maken maar als je wilt genieten van sm dan alleen met een partner die je 100% vertrouwd en echt kent.

    Mijn schoolvriendinnetje heeft het gelukkig overleefd, maar dat kunnen we niet van zijn laatste slachtoffertje zeggen.

    Iemand ken je pas echt als je hem zo veel vertrouwd dat je je leven in zijn handen legt !}}}

    Ook een mentor kan je falen... kijk maar naar mijn verhaal.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    subStanzia
    Beginnend lid
    Inlognaam: Substanzia

    Bericht Nummer: 8
    Aangemeld: 07-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 11:21 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Mentors



    Lieve Inventress,

    Als jij niet ingegrepen had, had je vriendinnetje het waarschijnlijk ook niet overleefd - dus echt falen? Neeeee....

    Maar natuurlijk heb je gelijk dat je niet alles kan, als mentor. Niets is waterdicht.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Beginnend lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 10
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 11:34 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Mentor



    Ik vind dit heel goed van je, dank zij jou leeft ze nog..Ik vind het goed dat mensen die net op dit pad zijn ook moeten weten wat er fout aan kan gaan

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Heelmeester
    Actief lid
    Inlognaam: Tendermaster

    Bericht Nummer: 21
    Aangemeld: 12-2006

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 05:48 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Yvonne en Issi



    Wat zou ik nog moeten toevoegen aan de goede adviezen die door anderen aan Yvonne en Issi zijn gegeven? Moet ik ook nog zo nodig? Dat heb ik mezelf afgevraagd. Antwoord: ja toch maar. Nou, daar ga ik dan:

    - Laat je nooit door wie dan ook wijsmaken dat dit of dat erbij hoort als je een goede sub wilt zijn. Als touwen of boeien jouw ding niet zijn, dan hoef je daar ook bij een vijfde ontmoeting niet mee akkoord te gaan. Dat geldt voor seks, dat geldt voor een cane of rietje, klemmen, gewichten, noem maar op. Wil je alleen "over de knie", al of niet gepaard gaande met strafrituelen: prima! Let wel: ik zeg dit terwijl ik zelf leren boeien en tuigjes heel mooi vind!

    - Als je verlangt naar spanking en straf en misschien iets met zwepen (ik wend me nu met name tot Yvonne) ben je nog niet automatisch een slavin in wording. Je bent zelfs niet automatisch een sub. Daar kom je wel achter als je je verder inleest op spankinggebied. Als de Dom die aan jou zijn diensten aanbood het over een "slaaf" heeft die erbij zou kunnen zijn, dan zit het er dik in dat hij jou al meteen als een slavin ziet! Een veeg voorteken.

    - Zoek iemand (dit zeg ik ook met name tegen Yvonne, want ik weet niets van de voorkeuren van Issi) die een uitgesproken voorkeur heeft voor het geven van billenkoek. Wat dat betreft kan je misschien het beste zelf zo veel mogelijk contactadvertenties lezen op verschillende BDSM-sites en zelf reageren op interessante advertenties.

    - Geeft een man zelf in een contactadvertentie aan dat hij op zoek is naar een spankee en hij weet dat - voor jou - goed te verwoorden, dan heb je tenminste meteen een belangrijke indicatie dat je in de goede sfeer terecht komt. Op deze manier hou je het initiatief in eigen hand en ben je niet afhankelijk van mannen die hun diensten aanbieden, en van wie je maar moet raden uit welke "hoek" ze komen. Maar altijd aftasten en voorzichtig blijven uiteraard.

    - Staar je niet blind op vermeende "ervaring" bij mannen, want vraag je maar eens af waar al die mannen die maar al te graag zo'n onderdanig vrouwtje onder handen willen nemen, hun ervaring vandaan halen, terwijl zich heel veel mannen en relatief weinig vrouwen aanbieden. Wat het belangrijkst is, is dat je iemand vindt die echt bereid is (en bij voorkeur: het zelf ook leuk vindt) om voorzichtig te beginnen. Het is beter dat je eerst een RL-contact hebt met een man die naar jouw gevoel te soft is, dan met een man die je helemaal overrompelt. Het "echie" is wat anders dan een fantasie!

    - Vraag je ook af: hoe moet dat verder als je een veel oudere Dom hebt gevonden, het klikt tussen jullie op spankinggebied, maar op een gegeven moment wil je een man, kinderen. Is het niet beter om meteen te gaan voor een volledige relatie met een man die jou echt alles kan geven, inclusief billenkoek? Een man die iets ouder of misschien een aardig stukje ouder is dan jij maar niet heel veel? Denk erover na, dat is alles wat ik hiermee wil zeggen.

    - Misschien kan je voor een verkenning op spankinggebied terecht bij de Daphnefoundation in Utrecht. Dit is geen studentenhuis! Lees erover op www.daphnefoundation.nl.

    - Richt ik me nu tot Issi: ik vind dat je helemaal gelijk hebt om geen BDSM-relatie aan te gaan met een gehuwde Dom en zeker als zijn vrouw niet op de hoogte is. Natuurlijk moet je voor jezelf bepalen wat je wil: wil je alleen BDSM-sessies, of wil je een volledige relatie?
    Zeker als je een volledige relatie wilt, moet je natuurlijk niet in zee gaan met een gehuwde Dom. Nu heeft de betreffende Dom het jou kennelijk wel eerlijk verteld dat hij gehuwd is en ook nog dat zijn vrouw het niet weet, dus dat pleit wel voor hem. Dat moet je bij een ander maar afwachten, of hij eerlijk is.

    - Tegen SaMuel wil ik zeggen: ik moest weliswaar behoorlijk lachen om jouw reactie op de oproep van Issi om onze mening te geven (je kunt cabaretteksten gaan schrijven of misschien doe je dat al) maar erg áárdig was je reactie niet.....

    - En tegen allen: het is goed dat nu eens heel duidelijk is geworden dat het niet allemaal "liefde" is in de BDSM-wereld. Dat er echt gekken, pure sadisten, seksmaniakken in rondlopen. Daarnet las ik nog in de krant (ja Sado, ga jij maar wat voor jezelf doen) over een vrouw die via de BDSM-wereld een slaaf had gevonden, hem had vastgebonden en zo zijn pincode probeerde te ontfutselen en vervolgens 7x met een mes op hem had ingestoken. Met voorbedachten rade en met dodelijke afloop. Het gebeurt en we moeten het onder ogen zien.
    Misschien zien we maar het topje van de ijsberg.....

    Allemaal de groeten van Heelmeester

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    issi
    Lid
    Inlognaam: Issi

    Bericht Nummer: 11
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 06:09 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    getrouwde Dom



    Eigen wil ik best een relatie maar een lat en een vrije Dom wil zijn vrouw of vriendin geen verdriet doen mochten ze er achter komen..En een gehuwde dom of een met een vriendin kan verliefd worden.. En ja ik kan het ookm maar ik heb niks achter me staan en dat risico loop ik niet graag....Zou me schuldig voelen
    En een lat past het beste bij denk ik want ik ben al 5 jaar alleen en zou wel een paar nachten een man in mijn bed kunnen velen maar niet te lang..Zoals ik er nu tegen aankijk...En als ik door dit mijn billen zou branden moet ik er op zitten

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Kitty
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Kitty

    Bericht Nummer: 147
    Aangemeld: 02-2006


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 06:10 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Mentorschap oftewel achterdeur ivm veiligheid



    Even wil ik me nog richten tot de eventuele 'mentors'. Neem deze taak alleen op je als je ook daadwerkelijk in staat bent om actie te ondernemen en wel op het afgesproken moment. Vaak zeggen vrienden 'ja' als je zoiets vraagt, maar als blijkt dat er niet gebeld wordt op de afgesproken tijden, wordt er toch niet meteen adequaat gehandeld. Dan raakt men vaak in een kramp en gaat van alles in het hoofd halen. Zoals: er is misschien niets aan de hand en ze is het 'vergeten' om te bellen. Of wellicht is alles goed en gaat ze zo op in het spel dat ze niet aan het bellen heeft gedacht. En als ik nu de politie waarschuw, maak ik me misschien belachelijk als er niets aan de hand is.

    Hoewel ik het verhaal van de mentor hier een naar verhaal vindt, en hij toch inderdaad 'actie' ondernam, kun je je ook afvragen of zijn 'actie' ook hier niet te laat kwam, aangezien hij pas na een hele avond en dag en nog eens een nacht niets meer had vernomen, en pas toen overging tot inschakeling van de politie. Ongetwijfeld heeft toen ook meegespeeld de vraag: doe ik er nu goed aan tot actie over te gaan. Zou het echt nu verkeerd zitten of toch nog niet.
    Toen het echt te lang ging duren sloeg pas de paniek toe met het idee: het lijkt erop dat er nu toch echt wel iets aan de hand is! Waarna vervolgens de politie ingeschakeld werd, maar het al veel te laat had kunnen zijn.

    Dit is absoluut geen verwijt aan de mentor, dus pak het zo alsjeblieft niet op. Want er wordt ook nogal wat van je gevraagd. Maar ga er dus niet honderd procent vanuit dat de mentor meteen, als er niet aan de afspraak wordt voldaan om de zoveel uur te bellen, tot actie overgaat. Wat dus meestal wél de afspraak is. En zeg dus ook niet te snel ja, tegen het mentorschap als je niet héél zeker weet dat je in staat bent om, zo gauw er niet wordt voldaan aan de afspraak die je onderling hebt gemaakt, meteen tot actie over te gaan, met het idee, beter onnodig actie, dan te late of helemaal geen actie.

    Dus een mentor of een achterdeurtje geeft niet honderd procent garantie voor veiligheid.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Verteller
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Verteller_53

    Bericht Nummer: 116
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 11 januari 2008 - 06:14 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Complimenten



    Heelmeester,

    Ik maak je mijn complimenten voor je bijdrage aan de discussie over de wensen en verlangens van Yvonne en Issie.
    Dankjewel voor je heldere bijdrage.

    Verteller

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    The Inventress
    Lid
    Inlognaam: Inventress

    Bericht Nummer: 18
    Aangemeld: 10-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op maandag 14 januari 2008 - 10:41 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Aan Kitty..



    We hadden afgesproken dat ik pas actie zou ondernemen als er zondag avond geen bericht zou zijn. Ze wilde namelijk niet gestoord worden.. Tja tot zondag avond hield ik echt niet uit...
    Zaterdag heb ik haar trouwens ook gebeld maar de verbinding met verbroken.
    Het is voor een mentor in dit soort intieme situaties heel moeilijk om op tijd in te grijpen.
    Ik heb nu wel geleerd dat het beter is te vroeg dan te laat te zijn.
    Het vermoorde meisje had trouwens ook een mentor. Haar vriendinnen wisten er vanaf maar ook haar hebben ze niet 1 2 3 kunnen vinden. Ik wil hier trouwens aan toevoegen dat ik de Duitse politie ook extreem fout vind in deze zaak. Zij hadden dit alles kunnen voorkomen als ze zijn eerste vergrijp niet in de doofpot hadden gestopt. Maar ja VIPS... gaan boven alles.

    Het probleem is dat je zelfs als je de sub aan de lijn krijgt die zegt dat ze ok is niet zeker kan zijn dat ze dat ook is. Hij kan er namelijk net zo goed met een wapen naast staan.

    Als je het mij vraagt is het altijd beter om een iemand te laten weten waar je zit. Maar is het gewoon super STOM om je de eerste keer te laten vast binden en op onbekend terrein af te spreken. Desnoods huur je een bodyguard die op de gang blijft staan. Er zijn genoeg bedrijven die dit soort situaties kennen, bijvoorbeeld t bedrijf dat Jap Jum beveiligd. Het kost je misschien 200/300 euro voor een avond, maar je leven is heeeeeeeeeel veel meer waard.

    Het aller belangrijkste is DENK NA!!!! en gebruik je eigen verstand en niet dat van de Dom (of nep dom). Als de Dom zegt dat het ok is en jij voelt dat het niet ok is... DAN IS HET NIET OK.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Schoolmeester
    Nieuw lid
    Inlognaam: Schoolmeester

    Bericht Nummer: 5
    Aangemeld: 05-2005

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op maandag 14 januari 2008 - 12:51 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Goede ervaring



    In alle reacties op het bericht van Yvonne ontbreekt mijns inziens een beschrijving van hoe het ook kan.
    Zelf koester ik mijn eerste ervaring, die ook de eerste ervaring van de sub was. Ik leerde Anne (toen 23) kennen via een chatbox. Na een eerste opwindende chat wisselden wij al telefoonnummers uit. Ze woonde nog thuis, dus dat was best spannend. Ze vroeg me wel met nummerherkenning te bellen, dus dat deed ik. Het werd een spannend gesprek. We bleven elkaar gedurende enige weken op de chat zien, en belden ook heel vaak. Daardoor raakten we vertrouwd met elkaar. Na een paar weken van dit spel, spraken we af elkaar in een hotel te treffen. Ze woonde helaas ver weg, en nog thuis. Het was een geweldige middag, die veel te snel voorbij ging. We werden er beide volledig door bevredigd.
    Meer kan ik er niet over vertellen, daarvoor koester ik de ervaring te veel. Daarna bleven we elkaar vaak bellen en chatten. Er kwam nog een keer een ontmoeting, net zo leuk als de eerste. Daarna troffen we elkaar niet meer, de afstand was te groot. Ook kreeg ze een relatie. Maar ik denk er nog vaak aan terug.
    Als ik Anne niet zo vaak gebeld had, had ik zeker niet meteen gespeeld. Maar nu wisten we al veel van elkaars wensen en voorkeuren. Daarom zou ik in jouw geval, Yvonne, gewoon met iemand afspreken in een openbare ruimte. Voor een normaal gesprek. Of een uitvoerige telefonische relatie opbouwen. Dat laatste is sowieso aan te bevelen. Ik wens je heel veel plezier in het ontdekken van een nieuwe, spannende wereld.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    The Inventress
    Lid
    Inlognaam: Inventress

    Bericht Nummer: 19
    Aangemeld: 10-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op dinsdag 15 januari 2008 - 10:35 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Aan schoolmeester....



    "Schoolmeester": Onwijs romantisch... jammer zet die details in een mooi verhaal.... ik zou t zo lezen.
    Nog 1 ding schoolmeester... je vergeet dat deze hele site is bedoeld om positieve verhalen te plaatsen en er vol mee staat. Deze discussie die nu gevoerd word is het eerste negatieve dat op deze site gepubliceerd word.

    Ik zou het trouwens van de moderators wel een coole actie vinden om na deze discussie alle goede en slechte tips te verzamelen en in een aparte page te zetten.
    Zodat iedereen voor een eerste ontmoeting na kan lezen wat wel en wat niet te doen. En ja weet dat die sites al bestaan.. maar op deze site is er nog niet zoiets. En voordat iemand de eerste keer toegeeft dat ie op de site van een sm club gaat lezen.. dat kan best even duren.
    Mijn persoonlijke idee over die sites zonder ze ooit gelezen te hebben dat t een soort hoerensites waren. En daar wilde ik me dus absoluut niet mee vergelijken.
    Maar een site als deze met voornamelijk alleen verhalen, geeft een "normalere" indruk als je net in de spanking/smwereld komt kijken.

    En nee voordat nu iedereen gaat aanvallen. Ik vind de andere sites niet vreemd of hoerig meer..maar in het begin voor je echt ontdekt wat het is... tja..ik vind mezelf al raar laat staan zo'n site.

    Maar heel kort samengevat op het onderwerp in waar iedereen het over eens is.
    - Speel nooit de eerste ontmoeting
    - Luister naar je geweten en hart.. voelt t niet goed dan is het ook niet goed.. en STOP dan
    - Mentaal spel bouw je op.. en Dom die jou verbied contact met anderen te onderhouden of je dingen wil laten doen die jij niet wilt omdat je dan een goede/betere sub zou zijn is geen Dom maar een FREAK en GEVAARLIJK !!!
    - Laat altijd iemand weten waar je bent
    - Als je de kans hebt spreek dan af op bekend terrein voor jou.
    - Wat je in een "normale" relatie als gevaarlijk beschouwd is dat ook in een bdsm/spanking relatie.
    - Geef nooit je huisadres en ontvang zeker nooit thuis totdat je iemand echt heeeeeel goed kent.
    - Laat je niet vastbinden totdat je 100% zeker bent veilig te zijn bij die persoon.

    Maar super belangrijk... geef jezelf rustig de tijd om sm/bdsm/spanking te ontdekken. Het is echt super mooi, spannend en fantastisch mits op de juiste manier beleefd. Net als iedere andere relatie eigenlijk.

    Yvonne.. geniet ervan maar wees gewaarschuwd.

    Aan de rest...
    Genoeg gekibbeld ? kunnen we de discussie afsluiten en Yvonne lekker laten genieten ?

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Hadriman
    Lid
    Inlognaam: Hadriman

    Bericht Nummer: 18
    Aangemeld: 01-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 17 januari 2008 - 10:34 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    MENTOR........even een deel van het begrip suiver stellen



    DIT IS OOK EEN MENTOR

    Heelmeester heeft een paar bijzonder zinnige dingen gezegd aan de adressen van een paar schrijfsters die min of meer onduidelijke ervaringen hadden met Mentoren.
    Daar hoef ik in feite niets aan toe te voegen. De adviezen zijn helder en duidelijk! En Juist!

    Vanuit een heel andere discipline krijg ook ik regelmatig de kans mentor te zijn voor iemand die daar op enig moment de behoefte aan heeft. En de laatste tijd meld ik me ook wel eens aan via deze site aan die beginnende schrijfster/schrijver waaruit blijkt dat hij of zij zich opeens op een griezelig en vooral onbekend vlak gaat begeven.

    Ik ben daartoe gekomen omdat het mij toch overkwam dat mij bekende Meesters enof meesteressen een sub kwamen brengen die door de een of andere mr danwel mrs zodanig waren "behandeld" dat een gegronde nazorg bitterhard noodzakelijk was. De betrokken slachtoffers hadden zich aangeboden o.a. met:
    "Biedt zich aan....onervaren sub.staat voor alles open......is voor alles onderdanig......" of iets van gelijke strekking. Dat is vragen om moeilijkheden. Dan is het fantastisch dat er mensen zijn als 'Heelmeester' die keer op keer, zonder de schoolmeester te willen uithangen, de slangenkuilen in de SM-wereld bloot legt.

    Ik ben een Mentor.
    Maar ik ben geen mentor die bij uitstek een pupil zelf lijfelijk begeleid. Ik onderhoud bijvoorkeur een intensieve mail cq telefonisch kontakt.Geef raad voor ieder te nemen aktiviteit. Begeleid a.h.w. tot op de laatste seconden. Daarbij is vertrouwen en vertrouwelijkheid van uitzonderlijk belang. Daarbij is het begeleid willen worden een absolute voorwaarden. Dan kan het betekenen dat je een goede weg bent ingeslagen, maar ook dat je moet stoppen en niet meer met het andere kontakt door moet gaan. Dat betekent het ene moment bemoedigend toespreken enof het andere waarschuwend of afkeurend.
    Het zijn dan belist geen praatjes voor de vaak.

    Zo'n Mentor ben ik en zo wil ik zijn en blijven!

    Hadriman M.Costow dar Sokda

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    MisTique
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Mistique

    Bericht Nummer: 54
    Aangemeld: 09-2005


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 17 januari 2008 - 10:53 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

    Over Mentor



    Hoi Hadriman,

    Aan jouw stukje wil ik kort iets toevoegen. Als Mentor kun je nimmer betrokken zijn op een seksueel/intieme manier bij degene voor wie je mentor bent. Dus voor mij is dat een vanzelfsprekendheid.

    Door de jaren heen heb ik verschillende mensen begeleid, soms zou je hebben kunnen spreken van Mentor zijn. Destijds wist ik niet eens van het bestaan Mentor af. Ik handelde naar waar voor mijn gevoel behoefte aan was (en ook vandaag de dag nog steeds een grote behoefte aan is) namelijk tijd en aandacht investeren in iemand die zijn of haar eerste stappen zet in de ontdekking van eigen bdsm gevoelens en behoeftes.

    Simpelweg iemand die met nuchter verstand meekijkt- en denkt kan heel belangrijk zijn voor het neerzetten en waarborgen van een stuk veiligheid om te kunnen ontdekken.
    Daarnaast is het belangrijk dat mensen die net de stap zetten om te ontdekken weten dat deze mogelijkheden er zijn. Ik geef eerlijk toe, ik ben counseler/coach met betrekking tot bdsm maar ik vind het altijd vreemd staan wanneer ik mezelf aanbied. Toch denk ik dat meer fora en bdsm sites aandacht zouden moeten besteden aan de opties die worden geboden, door bijvoorbeeld mentorschap, coaches of zoals Tequila aanhaalde een persoonlijke 'bodyguard'.
    Als duidelijker is dat de opties er zijn en wie er daarin kunnen worden benaderd dan zal er ook sneller gebruik van worden gemaakt en wordt een deel misbruik op die manier voorkomen.

    liefs
    MisTique


    Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    Reintoch


    Beoordeling: 
    Stemmen: 4 (Waardeer!)  

    Gepost op maandag 25 februari 2002 - 08:18 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)


    eerste sm spel: nooit vastbinden
    Ook deze ‘wijze' raadgeving is zo vanzelfsprekend: zorg dat er nooit wordt vastgebonden bij het eerste spel, maar nog oh zo nodig. Zorg in ieder geval dat je nooit zo gebonden wordt dat je de kans loopt machteloos te raken. Dus ook niet je handen laten binden bijvoorbeeld, want dan is voor de ander dan veel te gemakkelijk je alsnog tot machteloosheid te dwingen. Alleen al doordat de ander het initiatief heeft (als dominant) kan hij er makkelijk voor zorgen dat je geen kant meer op kunt. En blijken zijn verlangens niet de jouwe te zijn, dan heb je zachtgezegd een probleem. Want ik zou (zoals mijn ouders zouden zeggen) de hufters niet de kost willen geven dat jouw protesten "er bij horen, en jou plezier verschaffen".
    En dit advies geldt ook voor de dominant: laat je niet in de verleiding brengen om die eerste keer al te binden, ook al zijn je intenties nog zo nobel. De verleiding van je sub je ter wille te zijn is gewoon te groot. Alleen al om het risico van paniek te vermijden.

    Bovendien: het is gewoon "not done".
    Ook iedere sub moet weten en ervaren dat binden de eerste keer geen optie is.



    Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

    piedewiet

    Beoordeling: 
    Stemmen: 4 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 28 februari 2002 - 02:44 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)


    Laat een adres achter
    Reintoch schrijft over een eerste afspraakje. Zelf zou ik er nog aan toe willen voegen dat het belangrijk is aan een goede vriend of vriendin te laten weten met wie je een afspraak hebt. Bij voorkeur met naam, adres en telefoonnummer. Mochten het echt vreselijk fout gaan, dan weet die derde er immers ook van en kan (en moet) daar dan naar handelen. Een blind date is immers niet voor niets een blind date.




    Een verzoek!


    Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
    We willen jullie daarom vragen:
      zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
      kijk even naar de opmaak.
      corrigeer type- en spelfouten
          (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
      en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
      Echt: het is niet ingewikkeld.
      En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


    Plaats hieronder je Bericht
    Je Onderwerp:

    Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
    Je Bericht:
    Gebruik Opmaakbuttons
    Selecteer tekst en klik op de button
    of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
    Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
    Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
    voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
    onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
    een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

    Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
    Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
    Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
    Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
    Wachtwoord:
    Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
    Activeer eventuele links in je bericht
    Actie: