home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Artie


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 07 december 2019 - 10:47 pm:       


Goede voornemens


Stopoktober
Hans mijn vriend, met wie ik al jaren samenwoon, is al eerder gestopt met roken. Hij vindt dat ik ook moet stoppen, want als je rookt speel je volgens hem Russische Roulette. Ik wist wat dat betekende uit de film “The Deer Hunter”. Je hebt dan een kans van 1 op 6 dat het niet overleeft.
Hans stelde: “Maar stoppen met roken is moeilijk en lukt je alleen als je het zelf echt wilt. Als je zover bent gaan we dat “project” samen aan en ik zal je daarbij zoveel mogelijk helpen. Als je in de fout gaat krijg je straf. Dat is moeilijk voor mij want ik hou veel van je. Die straf is je alleen bedoeld om je helpen te stoppen met roken. En mijzelf want ik wil je absoluut niet kwijt.”
Ik wilde toen nog weten wat die straf inhield. Hij zei alleen: “Dat merk je wel als het zover is. Ik hoop dat die straf niet nodig zal zijn.”
Ik wilde toch doorgaan ondanks het risico van straf. Aan de andere kant was dat ook een stok achter de deur. Het risico van straf nam ik op de koop toe.

Op 1 oktober was ik zover dat ik echt wilde stoppen. Op de vooravond de laatste sigaret gerookt en alle sigaretten samen met Hans uit huis, auto en werkplek verwijderd.
Makkelijk waren die eerste weken niet, maar ik hield het vol. Waarderende opmerkingen van Hans hielpen daarbij.

Na twee weken waren Hans en ik samen op een gezellig feestje. Op dat feest had ik een paar glazen wijn gedronken en was daardoor een beetje tipsy. Een vriendin, die niet wist dat ik gestopt was, bood mij een sigaret aan. Zonder nadenken nam ik die sigaret aan en zij gaf mij een vuurtje en ik rookte.
Toen die sigaret bijna op was, zag Hans dat en keek mij strak aan, maar zei niets.

Thuisgekomen zei hij wel wat.
“Emmy, je hebt gerookt. Wat jammer, je was juist zo goed op weg. Nu moet ik je helaas straffen. Je gaat over de knie voor een pak op je billen.”
Ik kreeg een rood hoofd van schrik en schaamte.
Hij had mij wel eens over de knie gelegd voor een speels pak op mijn broekje, als ik hem, ondeugend, had uitgedaagd. Dat veroorzaakte niet meer dan een warme tinteling in mijn bips, maar dit zou duidelijk andere billenkoek worden.
Daarbij kwam dat hij beschikte over een paar stevige armen en dito handen. Dat alles maakte mij angstig en dus probeerde ik eronderuit te komen.
“Ach Hans”, smeekte ik, “sla mij niet. Het was een zwak moment na een paar glazen wijn. Toe laat mij gaan. Ik heb het toch al ruim twee weken helemaal niet gerookt.”
“Nee, Emmy als ik je nu laat gaan, doe het zo weer en begin je weer veel te roken.”

Bij het uitspreken van die woorden had hij een stoel gepakt en deze midden in de kamer gezet. Daarna zette hij muziek op om, zoals hij zei: ‘geluidsoverlast voor de buren te voorkomen.’
Vervolgens ging hij op de stoel zitten en zei “Vooruit Emmy, je lange broek uit, je bloes en je schoenen. Ik wil voorkomen dat deze schoenen door de kamer gaan vliegen. En opschieten, Het is al laat."
Zijn kordate optreden en zijn bevel deden mij rillen van angst. Het was duidelijk menens.
Langzaam begon ik mij met trillende handen uit te kleden.
“Sneller anders krijgt je extra” zei hij, terwijl hij zijn linkerbeen over de rechter sloeg, “en hier komen.”
Geschrokken maakte ik tempo en stond ik vrij snel in alleen mijn beha en broekje bij hem.
“Hoeveel klappen krijg ik,” vroeg ik angstig.
“Dat weet ik nog niet, ik stop als je billen rood genoeg zijn.”

Ik werd nog banger en dacht aan vluchten. Maar dat had hij blijkbaar verwacht, pakte mijn hand beet en trok mij met zachte drang naar zijn linker kant. Vervolgens legde hij mij direct over de knie. Mijn handen steunde voor mij op de grond. En mijn voeten raakte aan de andere kant net de grond. Zijn linkerhand ging om mijn middel en met zijn rechterhand streek even over mijn broekje. Daarna voelde zijn vingers achter de zoom.
“Nee,” riep ik “niet op mijn blote billen, alsjeblieft niet.”
“Natuurlijk wel, hoe kan ik anders zien of je billen rood genoeg zijn.”
Hij trok hij mijn broekje langzaam naar beneden over mijn dijen, tot het om mij knieën zat.
Daarna streelde hij met zijn rechterhand over mijn billen en dijen. Mijn gedachten waren een mix van angst, schaamte en opwinding. Dat laatste zeker als zijn hand de bovenkant van mijn dijen streelde. Hij schoof mij lichaam nog een stukje verder zodat mijn billen goed uitpuilend op zijn linker dij lagen.
Hij zal wel genieten van het uitzicht, want ik weet dat ik een lekkere kont heb, verrukkelijk brutaal en goed gevormd, maar ook dat erop geslagen zou gaan worden en hard ook. Aan de andere kant was ik niet bang meer. Hij zal mij gerust niet zo hard slaan dat er blijvende schade ontstaat. Ook kreeg ik een vreemd gevoel van opwinding, wat ik niet kon plaatsen. Misschien raakte hij ook opgewonden door …

Mijn gedachten werden ruw afgebroken door hetgeen wat volgde.
Zijn linkerhand ging steviger om mijn middel en ik voelde zijn rechterhand niet meer over mijn billen strelen. Die hand was waarschijnlijk hoog op geheven. Een paar spannende en dreigende momenten volgde. Uit angst trok ik mijn billen samen en …
KLATS!! AU!! Keihard op mijn linker bil en vervolgens op mijn rechter bil nog harder. KLATS!!! Au!!
“STOP!! Je slaat veel te hard. Ik zal echt nooit meer roken. Genade!!.”
Hij antwoordde niet en sloeg mij klits, klats, klandere, van de ene bil op de andere. Wel wat minder hard als de eerste twee. Hij sloeg in een rustig tempo, zodat ik iedere klap goed voelde. Maar, Oh, wat heeft hij harde handen. En groot genoeg om bij iedere slag mij billetje bijna geheel te bedekken. Het gevoel van opwinding was weg en de pijn werd steeds heviger.
Ik had mijn billen na de eerste twee harde klappen ontspannen. Mijn benen begonnen te bewegen en ik begon kreten te slaken en te kronkelen.
“Hou op,” gilde ik.
Hij reageerde niet en verstevigde zijn greep en bleef nog wat harder doorslaan. Mijn billen gloeiden en de pijn werd steeds erger. Ik begon de snikken.
Na enige tijd riep ik weer “STOP!! ik weet nu wel hoe een pak slaag aanvoelt. Ik zal echt niet meer roken. Mijn billen zijn nu wel rood genoeg. Ze gloeien vreselijk. En het doet zo’n pijn. STOP!!!”
Hij stopte… gelukkig. Ik zuchtte diep.
“Je billen zijn helemaal nog niet rood genoeg. Je hebt vermoedelijk nog maar de helft gehad van wat je hebben moet. Als ik je nu laat gaan, ga je vrij snel weer in de fout en dan blijft het niet bij een enkele sigaret.
Ik wil wel stoppen, maar als je weer in de fout gaat, krijg je erbij, wat je nu nog niet hebt gehad.
Ik denk niet dat het verstandig voor jou is als ik nu stop. Ik kan beter door gaan. We moeten de strijd tegen die sigaret winnen!”
“Nee, ik weet nu hoe pijnlijk een pak slaag is. Zeker als dat nog erger is. Dat zal mij wel helpen het gevecht tegen die verslaving te winnen.”
“Ik denk dat je nog niet goed weet hoe een echt pak slaag aanvoelt. Dus ga ik door tot je billen rood genoeg zijn.”
“Hoeveel klappen krijg ik nog?” vroeg ik angstig.
“Ik denk dat nog veertig wel genoeg zal zijn,” was zijn antwoord.
“Veertig!! Dat hou ik niet vol.”
“Dat lukt best. Tel maar mee.”
Er zat niet anders op, dan het gewoon te ondergaan. Hij had eigenlijk wel gelijk dat ik nog niet wist hoe een echt pak slaag aanvoelt.
“Vooruit dan maar,” fluisterde ik.

Hij hief zijn hand weer hoog op en KLATS!! links en KLATS!! rechts en daarna weer wat zachter, maar nog steeds harder dan mij lief was. Ik telde in gedachten mee. Ik begon meer te kronkelen en te trappelen met mijn benen. Mijn linkerhand ging naar achter om de klappen op te vangen. Maar hij stopte even om mijn hand te pakken en op mijn rug vast te houden Mijn broekje had ik uitgeschopt. Het snikken en steunen ging over in huilen. De tranen drupten over mijn voorhoofd in mijn naar de grond hangende haar.
Door het kronkelen was mijn bips iets naar achter geschoven. Hij stopte even om mijn weer goed te leggen, en ging daarna weer door. Op mijn billen en soms op de bovenkant van mijn dijen. Het huilen werd harder, maar gelukkig naderden wij de veertig.
Maar hij ging na veertig gewoon door!!
“Stop,” huilde ik, “ik heb al veertig klappen gehad.”
Ik probeerde overeind te komen.
“Nee, schat, het is veertig op elke bil. En zo ver zijn we nog niet.”
‘Ook dat nog,’ dacht ik: ‘Nog veertig klappen erbij, de beker moet kennelijk helemaal leeg.’
Hij legde mij weer recht en ging door. Ik bleef nu uitgeput, stil liggen huilen. Dat huilen werd wel steeds harder.
Plotseling kreeg ik weer een paar extra harde, ik gilde het uit en toen stopte hij abrupt.
“Je hebt er nog geen veertig gehad, maar je billen zijn nu rood genoeg, dus stopt ik. Of denk je zelf dat je nog niet genoeg hebt gehad om van de sigaretten af te blijven?” informeerde hij.
Ik voelde dat hij zijn greep om mijn middel verstevigde en zijn harde rechterhand hoog had opgeheven.
“Ja!” gilde ik,” meer dan genoeg. Ik raak die dingen niet meer aan.”
Hij liet mij even bijkomen, tilde mij op en zette me weer op mijn benen. Ik begon meteen, huilend, mijn gloeiende billen te wrijven en op en neer te bewegen.
Hij liet mij rustig mijn gang gaan. Daarna strompelde ik huilend naar boven om mijn billen in de spiegel te bekijken; ze waren inderdaad vuurrood geslagen. Ik ging op mijn buik op bed liggen en snikte het uit. Het was een vreselijk pak slaag geweest. Ik wist nu heel goed hoe zoiets aanvoelde.

Later kwam Hans naar boven met zalf, om die zachtjes en liefdevol op mijn billen te smeren. Het bood wat verlichting.
“Waarom heb je mij zo vreselijk hard en lang geslagen. Ik kan vast dagen niet zitten.” “Valt wel mee,” troostte hij: “Als je over een paar dagen weer naar je werk moet, zal je wel weer kunnen zitten zonder pijn. Vannacht op je buik slapen dan is het morgen al een stuk minder.”

De volgende dag vroeg Hans: “Ben je kwaad op mij?”
“Ik zou het misschien nog moeten zijn, maar ik ben het niet.”
Ik had geaccepteerd dat ik straf zou krijgen als ik rook en die straf heb je mij gegeven. Had het alleen niet wat minder hard gekund? De pijn is inmiddels wel minder, maar ik voel het nog best.”
“Nee schat, minder hard maakt de kans groter dat je weer in de fout gaat. Ik hoop dat dit voldoende is, want anders moet ik het nog een keer doen en dan harder.”
Ik rilde van angst. Maar die dreiging hield mij van de sigaretten af. Ik rookte niet meer. Hans liet niet na mij regelmatig te prijzen dat ik het volhield. Dat hielp mij ook in de strijd.

Een paar maanden later, nog steeds niet gerookt, ontmoette ik toevallig mijn vriendin Ellen. Samen gingen we naar een terrasje om even bij te kletsen. Wij waren op het terras buiten gaan zitten omdat Ellen nog steeds bleek te roken. Na een tijdje bood zij mij een sigaret aan. Ik zei dat ik gestopt was en dat wilde volhouden.
“Gut meid, hoelang doe je dat al,” vroeg ze.
“Ruim tien weken, ik denk dat ik het nu wel volhou. Het was heel moeilijk. Maar met steun van Hans gaat denk ik het wel lukken.”
“Dapper hoor meid, ik denk dat het mij voorlopig niet lukt. Waaruit bestaat die steun van Hans eigenlijk?”

(wordt vervolgd)
      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Jip
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 41
Aangemeld: 06-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 14 december 2019 - 02:03 pm:       

StoptoberHoi Artie,

Leuk verhaal! Voor mij als ex roker een herkenbaar en pijnlijk onderwerp bovendien.
Het is een leuk verhaal om te lezen, vanwege de setting, de leuke details zoals de Russische roulette (The Dearhunter is een van mijn favoriete films) en de after care, waaruit de liefde tussen de hoofdpersonen duidelijk naar voren komt (zo belangrijk). Ik ben benieuwd naar het tweede deel.

Groetjes,

Jip.

 

Artie
Lid

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 23 december 2019 - 05:21 pm:       

StopoktoberHoi Jip,

Bedankt voor je reactie. Ik stel dat zeer op prijs.Inderdaad de hoofd personen houden veel van elkaar .
Emmy is geen sub en vindt het pak slaag zeer pijnlijk en heeft geen compenserende lust gevoelens. Wel een beetje maar dat wordt gelijk weggeslagen.
Er komt nog een deel 2 dat als titel zal hebben; ”Als dat maar goed gaat”. Daar ben ik nog mee bezig.

Ik heb begrepen dat je recent gestopt bent met roken. Ik hoop dat het volhoudt, en heb nog twee tips voor jou als steun in de rug.
Allereerst kun je met je partner dezelfde afspraak maken als tussen Emmy en Hans in mijn verhaal. Maar omdat je een sub bent kan het effect daarvan minder zijn. Maar het is te proberen..
De tweede zal je denk ik wel kunnen gebruiken omdat je, naar heb ik begrepen, een moeder van nog (jonge) kinderen bent.
Het volgende stond in de NRC op de achter pagina als "ikje", ruim een jaar geleden. Dat was als volgt:
Ik ben een moeder van twee kinderen, (circa) 9 en 6 jaar oud. Ik rook nog steeds en kan er maar moeilijk mee stoppen. Ik vertel mijn kinderen regelmatig dat ze niet moeten gaan roken omdat je er ziek van kan worden en aan kan doodgaan. Laatst zei de jongste tegen mij:
"Mama als jij blijft roken en doodgaat, wie wordt dan mijn Mama? Ik ben meteen gestopt!Artie

 

SmFan
Nieuw lid

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 12-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 15 januari 2020 - 03:45 pm:       

heftig en toch een beetje gemeenZo Artie, jij weet wel van aanpakken.
Best wel heftig, zo'n eerste keer.
En voor maar één sigaretje.
Ze belooooft toch dat ze het nooit meer zal doen.

En dus ook wel een beetje gemeen. Namens Emmy protesteer ik. Want je speelt ook nog vals. Want veertig klappen zijn geen tachtig.

Maar eh als lezer denk ik: lekker puh.
Goed gedaan artie. Leuk verhaal.

ps: en dat plaatje bij mijn naam is voor jou
speciaal opgezocht
beetje ook jouw ervaring?


SM ... lekker om te lezen - leuk om te doen ... SPANKING


 

Artie
Lid

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 16 januari 2020 - 01:54 pm:       

StopoktoberDag SmFan,

Bedankt voor je inhoudelijke reactie en het plaatje, wat ook een beetje mijn ervaring is.
Lief dat je het voor Emmy opneemt. Waarom Hans zo streng voor haar is, misschien voor een eerste keer wat te streng, wordt denk ik wat duidelijker in deel 2 "Als dat maar goed gaat". Ook speelt Hans niet echt vals, want het criterium was, dat Emmy's billen rood genoeg moesten zijn. Dat was na ongeveer 60 klappen het geval en toen stopte hij ook (abrupt). Later verzorgt hij nog liefdevol haar billen en troost haar. Misschien ben je nu "een beetje gerust gesteld". Bedenk ook dat het moeilijk is te stoppen met roken.

Artie


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: