home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
schoolmeester


  Beginnend lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zondag 06 september 2015 - 07:29 pm:       


Inleveren


Men neme een vriendin…
Het was koud en nat tegelijk. De regen bevroor nog voor de druppels zijn huid hadden bereikt. Zijn lippen waren haast blauw van de kou. De straffe wind zorgde ervoor, dat hij zich nog minder comfortabel voelde. (Nog minder dan wat? ‘Filosofeer niet te veel’, zo hield hij zichzelf voor. ‘Doe gewoon wat je moet doen.’) Onder de rand van zijn capuchon gluurde hij naar de glimmende straten, in de hoop dat hij de weg volgens de opgegeven route volgde; meer hopend dan gelovend. Nog één hoek te gaan…

Direct om de hoek zag hij de zwarte bestelwagen staan. ‘Doel in zicht’, zo ging er door hem heen. Nog even wachten tot de kerkklok negen slaat. Precies tijdens die slagen moest hij haar in die bestelwagen binnen voeren. Niet eerder en niet later. Zijn nieuwsgierigheid kon hij echter niet bedwingen. Nadat hij haar op de stoep tegenover de zijdeur van de auto had geplaatst, liet hij haar hand voor de eerste keer los. Hij gluurde door de ruiten. Geen mens te zien. Gewoon een zwarte bestelbus, die langs de stoep geparkeerd stond.
Hij had er met haar al minstens honderd keer over gesproken. Nu puntje bij paaltje kwam, was het echter moeilijk om haar niet gelijk mee terug naar huis te nemen. Waarom, waarom in hemelsnaam, zou hij aan deze nukken van haar toe moeten geven. Hij had zijn best gedaan, maar hij kon haar onmogelijk pijn doen.

Het twee maal weerklinkende geluid van het ontgrendelen van de deuren van de bestelbus deden hem uit zijn overpeinzingen ontwaken. Tegelijk begon de kerkklok te slaan. Nog acht slagen. Als ik nog acht slagen (nog zeven) wacht, is het over. Dan neem ik haar weer mee naar huis. (Nog vijf slagen.) Maar als ik dat doe (vier slagen) is onze liefde waarschijnlijk over. Dan verlies ik haar… voor altijd…

Net voor de negende slag opende hij de zijdeur van de bestelauto. Hij greep haar hand weer vast, en voerde haar naar binnen. Ze nam plaats op de geribbelde stalen vloer. Verre van comfortabel, maar wat zag ze er mooi uit! Het was binnen minstens even koud als buiten, maar gelukkig had je hier geen last van de ijskoude regen en de wind. Toch voelde hij medelijden, toen hij haar muts aannam en daarna haar gewatteerde jack. Haar trui en blouse ook, en T-shirt en bustehouder. Daarna volgden haar laarzen, haar kousen (twee paar; dat wist hij niet), haar broek en haar slipje. Hij stopte alles in de tas die daar kennelijk al speciaal voor klaar was gezet. Daarna gaf hij haar een kus. Misschien wel de vurigste die hij haar ooit gegeven had. Met een laatste blik op de nu naakte schoonheid van zijn innig geliefde vriendin, pakte hij de tas op, opende de deur, en stapte hij de striemende regen weer in. Nog één keer keek hij haar aan. Daarna sloot hij de deur. Twee piepjes vertelden hem, dat die nu vergrendeld was.

Hij bleef lang aarzelen, voordat hij de hoek weer omging. Toen hij daar eindelijk toe besloot, en nog geen twintig passen had gelopen, keerde hij op zijn schreden terug. Bij de hoek bleef hij staan. Voorzichtig keek hij de straat in, waarin hij net nog met haar had gelopen. Het wit uitgeslagen plaveisel verraadde de plek waar de zwarte bestelauto had gestaan. Verder was er geen spoor meer van te zien. De kerkklok sloeg tien keer. Half tien, zo constateerde hij met een blik op de toren die boven de huizen uitstak. Nog zevenenveertig uren en dertig minuten, voordat ik mij hier weer mag vertonen. Om weer de auto in te stappen en uit de tas die ik nu in mijn rechterhand houd, haar weer haar kleren terug te geven. Hoe zal ze er dan uitzien? Rood op haar huid, tenminste op sommige plekken, vanwege het hete kaarsvet dat haar is beloofd. Met striemen wellicht, want noch haar borsten noch haar buik, benen of billen zouden worden gespaard. Onwillekeurig dacht hij aan haar tepels, die rechtop gingen staan zodra hij haar kneep of zachtjes sloeg. Knijpen of slaan was zijn ding echter niet. Hoewel hij ooit krokodillenbekjes op haar buitenste schaamlippen had geplaatst, kon hij zich niet voorstellen dat ooit nog een keer te doen. Ook al werd ze daar zo nat als de Middellandse Zee van (en net zo aangenaam warm, overigens). Nu zou iemand anders dat voor hem doen. Zou hij de puntjes van die vlijmscherpe instrumenten op haar tepels nog kunnen zien? Zou hij ooit het beeld van haar kunnen uitwissen; het beeld van haar terwijl ze geblinddoekt en gebonden is in het huis waarvan hij niet weet waar het is? Waar de zwarte bestelauto een garage ingereden is, om haar te brengen naar de plek waar ze haar diepste verlangen vervuld zal zien?

‘Als je van me houd, dan doe je me pijn!
Doe me pijn totdat ik om genade smeek!
Sla me op mijn kut, op mijn handpalmen, op mijn voetzolen, mijn dijen, en vooral op mijn borsten!
Sla me tot ik huil!’ 

SubAdoration
Bevlogen lid
Inlognaam: subadoration

Bericht Nummer: 73
Aangemeld: 06-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 08 september 2015 - 10:53 am:       

Katalysator voor de fantasieIn de beperking herkent men de (school)meester.

Veel verhalen op deze site, waaronder zeker ook de mijne, bieden gedetailleerde beschrijvingen van sm-activiteiten. Het lezen daarvan is opwindend, maar die opwinding ebt na lezing ook al snel weer weg. Je leest nu eenmaal de volledig uitgewerkte fantasie van de schrijver.

Dit verhaal komt uit een categorie die minder dik gezaaid is. Een korte schets die niet alles prijsgeeft, maar met een aantal aanhechtingspunten de fantasie van de lezer op gang brengt, waardoor het verhaal zich in het hoofd van de lezer vasthecht.

Ik ben in gedachten alweer twee dagen de therapeut die het niet zo nauw neemt met zijn beroepsethiek, die een cliëntenpaar in een lange serie gesprekken bewust deze kant op heeft geleid, die nu in zwarte kleding en met bivakmuts op achter het stuur van zijn busje zit en via een cameraatje ziet dat wat cliënte onder haar kleding verborgen hield nog opwindender is dan hij al vermoedde, die enerzijds meewarig en anderzijds met bewondering naar de ‘bezorger’ kijkt.
Hij weet dat hij haar al na een paar kilometer, nog in het busje, haar eerste beproeving zal laten ondergaan, hij weet dat …………………..

Ho, stop! Ik heb mijn punt gemaakt, denk ik. Een heerlijk verhaal.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: