home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zaterdag 07 maart 2015 - 10:50 pm:       


Sveta kan niet slapen


Hoofdstuk 1 van ‘Gastvrijheid met een bijzondere dimensie’; Sveta besluit gebeurtenissen op een rij te zetten




Sveta knipt haar leeslampje aan, voor de vierde keer al vannacht. De slaap wil maar niet komen. Ze staat in een snelle beweging op. Eerst even zitten op de harde rand van haar bed is na vandaag geen aantrekkelijke optie. De eerste keer dat ze haar slaapplaats ontvluchtte zapte ze langs een reeks zinloze nachtprogramma’s, de tweede keer nam ze een warme douche, de derde keer maakte ze een glas warme melk met honing. Niets hielp. Wat nu?

Ze gaat met haar rug naar de passpiegel op de deur van haar kleine slaapkamer staan en kijkt over haar schouder naar de rode streep, schuin over de achterkant van haar bovenbenen, resultaat van die ene venijnige misslag. Ze trekt haar lange T-shirt omhoog tot net boven haar billen en staart naar de smalle rode striemen die achterbleven na de goed gemikte slagen en naar de korstjes op de plekken waar ze meerdere keren geraakt werd. Ze streelt haar billen, heel even maar, zachtjes.

Ze draait zich om terwijl ze haar T-shirt tot haar kin omhoog trekt. In de spiegel ziet ze op en rond haar borsten de striemen en de kleine bloeduitstortingen die de ‘illegale’ strokenzweep achterliet. En om haar navel de dunne felrode en nog steeds pijnlijke halve ellips, gevolg van één slag met een lus van elektriciteitssnoer, bevestigd aan een simpel houten handvat. Het ligt nu op haar bureau, samen met die zweep en een kettinkje met wat Calle tepelschroeven noemde.

En dan is er nog het beurse gevoel in haar buik, veroorzaakt door Calles indringende behandeling van haar kutje en haar kontje. Maar de pijn, de striemen en het beurse gevoel zijn niet de hoofdoorzaak van haar slapeloosheid. Het stormt in haar hoofd. Weer naar bed heeft geen zin, ze moet eerst alles maar eens goed op een rij zetten. Eerder zal de wind niet gaan liggen.

Ze gaat aan haar bureau zitten, legt de meegekregen attributen opzij en pakt haar dagboek. Ze heeft wel een verouderde laptop, maar haar emoties vertrouwt ze nog aan het papier toe met een ouderwetse vulpen. Ze schrijft niet op vaste momenten en zeker niet dagelijks. Alleen als er een aanleiding is. De laatste keer twee weken geleden toen Bohdan haar met een e-mailtje dumpte. Hij was voor zijn studie naar Engeland en wilde ‘haar niet verplichten op hem te wachten’. De huichelaar had natuurlijk zijn pik inmiddels in één of meer Engelse meiden gestoken. Die kwamen er nog wel achter dat hij minder een ‘geschenk van god’ was dan zijn naam deed vermoeden. Op Sveta’s mailtjes reageerde hij niet meer en zijn mobiele telefoon was afgesloten. Waarschijnlijk ook ingeruild voor een Engels modelletje.

‘Lieve Yanka’, schrijft ze haar standaard aanhef en stopt gelijk weer om na te denken hoe ze verder zal gaan. Yanka is het fantasievriendinnetje dat Sveta in haar kleutertijd verzon toen ze zich als enig kind op het weidse platteland erg eenzaam voelde. Yanka was er altijd en wilde ook altijd met haar spelen. Ze sliep in het logeerbed dat bij Sveta op de kamer stond en meestal kletsten ze in het donker nog wat met elkaar voordat ze in slaap vielen.
Ook tijdens haar puberjaren legde Sveta haar problemen en zorgen in het donker aan Yanka voor. Die was tegelijkertijd de hartsvriendin die haar uit de put tilde en de oudere zus die door het stellen van slimme vragen de weg naar oplossingen in beeld bracht. De intensieve ‘gesprekken’ die ze toen voerden hielpen Sveta zich teweer te stellen tegen de pesterijen van zowel de jongens als de meiden in haar klas. Pesterijen die naast haar boerenafkomst terug te voeren waren op het feit dat Sveta een kop groter een een stuk breder was dan haar klasgenoten en bovendien al borstontwikkeling had op de grens van A naar B toen er bij haar klasgenoten nog geen enkele ontwikkeling richting een volwassen lichaam te ontdekken was. Een voorsprong die ze nooit zou kwijtraken, overigens zonder ooit te zwaar te worden voor haar lengte.
Later vervaagde de persoon Yanka, maar Sveta schreef haar dagboeknotities nog altijd als een brief aan Yanka.

Nu val ik je alweer lastig met mijn problemen, maar allerlei vragen en gedachten malen door mijn hoofd en daardoor kan ik niet slapen. Voorbeelden?
Ben ik een jonge vrouw die de kansen op een betere toekomst grijpt? Of ben ik een door verliefdheid verblinde puber die in een sadist de prins op het witte paard ziet? Of ben ik simpelweg een hoer? Moet ik me volgende week naar Calles extreme wensen voegen of niet? Moet ik überhaupt nog wel teruggaan naar dat hotel? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar laat ik bij het begin beginnen. Ik liep gistermiddag door de binnenstad, op weg van mijn bijbaantje naar huis en voor mijn gevoel zat op dat moment alles tegen, behalve het weer. Veertien dagen geleden maakte Bohdan het uit, zoals je weet en mijn baas had me net verteld dat ik niet meer terug hoefde te komen. Het speet hem erg, door de crisis was er zoveel minder werk dat hij mij niet langer kon betalen. Maar zonder baantje kan ik mijn studie niet bekostigen.
Ik liep dus inwendig mokkend over straat en dacht dat mijn oma misschien wel gelijk had toen ze de laatste jaren van haar leven regelmatig riep dat alles onder het communisme beter was. Ik kan het niet beoordelen, ik heb die tijd niet meegemaakt.

Ongemerkt naderde ik de ingang van dat grote hotel tegenover het station. Er stapte net een gast in een taxi. Zijn koffer werd naar de bagageruimte gedragen door een jonge vrouw in hoteluniform. Aan haar schouder hing ook nog een moderne leren laptoptas, die ze daarna door het openstaande achterportier aan de vertrekkende gast aanreikte. Ze boog zich daarbij nogal ver voorover en ik zag ineens hoe zijn hand over de achterkant van haar been naar boven gleed, onder haar rok verdween en haar nog iets verder naar binnen trok.
Ze kwam pas overeind toen de man zijn hand weer teruggetrokken had, sloeg het portier dicht en keek de wegrijdende taxi nog even na voordat ze zich omdraaide om weer naar binnen te gaan. Toen onze blikken elkaar kruisten zei ik ‘Radilu’, terwijl zij op datzelfde moment ‘Sveta’ riep.

Ik had haar sinds ons eindexamen middelbare school niet meer gezien. We waren ook niet echt vriendinnen. Ze was vaak gemaakt enthousiast, kon nogal dwingend en kleinerend zijn en in de beginjaren was zij een van de gangmakers als het over mijn lengte, breedte en borstomvang ging. Ook nu was dat onechte enthousiasme er weer. En het dwingende was ze ook nog niet kwijt, want voor ik het wist zat ik op de bovenste verdieping van het hotel achter een gratis kop koffie in de verder nog lege cocktailbar. Radilu had daar op dat moment dienst en ik vertelde haar de reden van mijn ‘chagrijnige uitstraling’, zoals zij het formuleerde.

Ik was nog niet op de helft van mijn klaagzangen toen ze één of andere glossy opensloeg en vervolgens voor me op de bar legde. Ze wees met haar vinger naar een advertentie en sprak me ouderwets dwingend toe.
“Kijk, we zoeken nog nieuw personeel. Je moet dit echt proberen. Ik heb nog nooit zo goed verdiend als hier. Als ik mijn studie en mijn vaste lasten heb betaald, houd ik nog genoeg geld over voor allerlei leuke dingen. En je zou hier prima passen, vindt u ook niet, meneer Niequist?”
De laatste zin sprak ze in het Engels tegen een gast die net de bar binnenstapte. Het was een indrukwekkende verschijning. Strak in pak en zeker nog een kop groter dan mijn één-drieënnegentig. Hij beaamde het met een glimlach.
“Zeker, en helemaal als ze ‘golden girl’ wordt, ik heb nog wel wat knoopjes over.”
Ik keek hem niet begrijpend aan, maar er kwam niet meer uitleg. Hij liep naar me toe, gaf me een hand en stelde zich voor als Calle Niequist. Uit Zweden. Ik zei netjes dat ik Sveta Láska was en dat ik bij Radilu in de klas had gezeten.
“Ik kom graag in dit hotel”, zei Calle, “zeker sinds Radilu hier werkt, maar met jou erbij wordt het vast nog leuker.”
Na deze beleefdheden pakte hij het biertje dat Radilu intussen getapt had van de bar en ging bij het raam op zijn tablet zitten kijken.

“Ik moet nu weer aan het werk”, pakte Radilu de draad weer op, “maar neem dat blad maar mee naar huis en zorg dat je hier morgenochtend op tijd bent. Verder mag ik niks zeggen, maar één tip zal ik je geven: kies bij de meerkeuzevragen een antwoord dat tegen je gevoel ingaat, maar maak het niet te gek.”

Ik liep het hotel uit met de glossy onder mijn arm en thuisgekomen las ik de advertentie nog eens woord voor woord door. En dat deed ik daarna nog een paar keer. Ik plak het belangrijkste stukje hieronder.

Ons hotel haalt de hoogste scores in alle onderzoeken naar klanttevredenheid. Onze gasten, veelal veeleisende West-Europese zakenlieden, blijken vooral onder de indruk van de gedrevenheid waarmee onze medewerkers zich inzetten om de meest uiteenlopende wensen te vervullen en zo een verblijf in ons hotel tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Zie jij het ook als je roeping om het begrip gastvrijheid een bijzondere, extra dimensie te geven? Wil jij in je dienstverlening tot het uiterste gaan en soms nog een paar stappen verder? Misschien pas je dan wel in ons sterrenteam.

Ben jij een zelfstandige jonge vrouw van tussen de 20 en de 25 jaar, heb je een goede spreekvaardigheid in Duits en Engels, heb je een BMI van rond de 25 en heb je een uitstraling die op straat goedkeurende blikken aantrekt, kom dan …….


Daarna volgden de datum van vandaag, nou ja inmiddels van gisteren, dat je er om 9.00 uur moest zijn en het adres. Ook stond er nog dat ze een uitstekend salaris betaalden en dat er een bonusregeling was voor getoonde extra inzet en initiatief.

Omdat ik de activiteiten van die hand onder Radilu’s rok had gezien, vermoedde ik van alles bij ‘stappen verder’, ‘meest uiteenlopende wensen’, ‘extra dimensie’, ‘tot het uiterste gaan’ en ‘onvergetelijke ervaring’. Dus besloot ik om niet te gaan.

Maar ik ging wel.



©SubAdoration, maart 2015

Lees verder in hoofdstuk 2



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 570
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 08 maart 2015 - 11:55 am:       

Bijzonder



Waarde SubAdoration,

Ik reageer veel te weinig op deze site, ik weet het.

Maar dit begin van een verhaal van jou viel me op, al door de eerste woorden. Het is me overigens een raadsel hoe dat werkt.

Twee dingen vielen me daarna op:
- een man schrijft als een vrouw. Ik vind dat bijzonder en zeker als het lukt, zoals hier (naar mijn bescheiden mening dan, want ik ben natuurlijk geen vrouw)
- in maar weinig woorden wordt een vrouw getekend die de verbeelding prikkelt. Waarvan je meer wilt weten. Zeker ook als je leest dat ze zich in opmerkelijke avonturen gaat storten.

Kortom: aanbevelenswaardig.

Ik roep nooit om vervolgen, want ik doe er zelf ook niet aan, maar in dit geval neem ik die vrijheid wel want je zet er zelf hoofdstuk 1 boven.
Het hoeft niet spoedig, zo lang je het maar gisteren doen.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

SubAdoration
Bevlogen lid
Inlognaam: subadoration

Bericht Nummer: 68
Aangemeld: 06-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 08 maart 2015 - 03:05 pm:       

Spartelend op het ijs?



Dag Janneman,

Als je vindt dat je weinig reageert, dan zie ik het als een groot compliment dat je op mijn verhaal zo’n plezierige reactie geeft. Dank daarvoor. Overigens ben ik op het gebied van reageren een veel groter zondaar dan jij.

Leuk dat het je opvalt dat de vrouwelijke ik-figuur door een mannelijke schrijver tot leven wordt gewekt. Ik wilde dat al lang eens proberen en deze fantasie leent zich er goed voor. Maar je begeeft je als schrijver wel op glad ijs, zonder te weten of je wel kunt schaatsen. En zonder te weten of de dames die je verhaal gaan lezen het toelaatbaar vinden dat je daar gaat schaatsen. Gelukkig heb ik e-mailcontact met een ruimdenkende muze die het complete verhaal las voor plaatsing. Volgens haar ben ik niet onderuit gegaan. Lezeressen met een andere mening nodig ik van harte uit aan te geven waar ik naar hun idee languit over de ijsvloer spartel. Daar kan ik van leren.

Het zou raar zijn als ik beweerde dat ik niet van vervolgverhalen houd. Waarom anders die twee boeken met 11 en 20 hoofdstukken? Maar als je van het schrijven geen dagtaak kunt maken, is het heel lastig dat soort werkstukken tot een goed einde te brengen. Daarom richt ik me tegenwoordig op wat kortere verhaallijnen.
Mijn fantasie, die alle kanten opschiet, en de wens die fantasie prettig leesbaar te verwoorden, werken me daarbij wel tegen. De verhalen worden vaak langer dan de richtlijn op de site. Soms overtreed ik bewust die regel (voorbeeld: ‘De verjaardag van Yfke’) omdat opsplitsen het verhaal minder krachtig maakt. In dit geval hak ik het verhaal in drie delen, omdat ‘cliffhangers’ mogelijk zijn. Ik plaats de hoofdstukken niet gisteren, maar volgende week en de week daarop, volgens de richtlijnen van de site.

Groeten van SubAdoration.

 

de schrijfster
Bevlogen lid
Inlognaam: deschrijfster

Bericht Nummer: 97
Aangemeld: 05-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 11 maart 2015 - 09:42 am:       

Heerlijk 'terugkomen'



Hallo SubAdoration,

ik was een tijd niet meer hier geweest (dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse beslommeringen en zo) maar vond gelukkig jouw verhaal in mijn mailbox.
Een lekker verhaal: intrigerende start, bijzinnetjes die een rijk leven aangeven en niet meer woorden gebruikt dan nodig is (en ook niet minder).
Ik ben benieuwd hoe dit 'vrouwelijke' experiment verder gaat!

 

SubAdoration
Bevlogen lid
Inlognaam: subadoration

Bericht Nummer: 69
Aangemeld: 06-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2015 - 11:46 pm:       

Intrigerend



Dag (de) Schrijfster,

Bedankt voor je lieve reactie. Met het plaatsen van dit verhaal keerde ik ook na langere tijd terug. De reacties van Janneman en jou zorgen ervoor dat ik me direct weer thuis voel.

Jij vindt de start van mijn verhaal intrigerend. Dat heb ik bij jouw 'bijzinnetjes die een rijk leven aangeven'.

Een hartelijke groet van SubAdoration.

 

LeerMeester
Bevlogen lid
Inlognaam: tuan

Bericht Nummer: 53
Aangemeld: 05-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 maart 2015 - 09:07 pm:       

Het begin



De introductie van een goed en sterk verhaal.
Heerlijke ingrediënten.
En een smakelijke combinatie van actie en prettige omschrijvingen.
Na deze amuse kan ik niet wachten om mijn honger naar meer van dit moois te stillen.


LeerMeester,
Voorheen bekend onder Leergierig.
Ik heb een heerlijke slavin bil03 en kan genieten van andere D/s stellen.

 

SubAdoration
Bevlogen lid
Inlognaam: subadoration

Bericht Nummer: 71
Aangemeld: 06-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 maart 2015 - 11:22 pm:       

Voorgerecht en hoofdgerecht



Dag LeerMeester,

Bedankt voor je smaakvolle reactie. Het voorgerecht is inmiddels geplaatst, zoals je vast wel gezien hebt. Het hoofdgerecht volgt komend weekeinde.

Daarmee komt het diner (in ieder geval voorlopig) ten einde.


Een vriendelijke groet van SubAdoration.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: