home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
MisTique


  Actief lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 07 mei 2006 - 01:20 am:       


Een Druppeltje Genot


over de gevolgen van geilheid
Een gewone dag, een normale avond, ik was zo’n beetje met alle huishoudelijke klussen klaar, had koffie gezet, en installeerde me op de bank, heerlijk een avondje relaxen…
“Diane..wat ga je doen?”
De intonatie in zijn stem bezorgde me een kriebel, ergens heel diep binnenin, en ik wist op slag dat dit geen normale avond zou worden.
Als afgesproken, zonder hem aan te kijken, wist ik hoe er werd verlangd dat ik hierop zou reageren, we hadden dit meerdere malen “geoefend”, de eerste keren was ik lacherig geweest, wist niet hoe te reageren op zijn verzoek, later had ik ervaren dat het ten eerste beter was voor mij om er goed op te reageren, maar ook dat het gevolg was dat ik een heel lange en enorm geile avond zou hebben wanneer ik gehoor gaf aan zijn verzoeken, die wel klonken als een verzoek, maar het eigenlijk niet waren.

Ik ging rechtop zitten in de bank, en keek hem aan, “wat wil je dat ik voor je doe?” vroeg ik.
Hij keek dwars door me heen, ik voelde me klein, maar ook geliefd op dat moment.
“Weet je dat nu nog niet….”
De neerbuigende toon maakte dat ik bijna inkromp van ellende.
“We hadden afgesproken te zullen werken aan een goede “startpositie. Ik denk dat je het nodig hebt om in de juiste sfeer te komen. Ik wil dat je op zo’n moment met je gedachten alleen maar bij mij bent, niet bij alle beslommeringen, niet bij twijfels en vragen bij jezelf, alleen maar dat je open staat voor mij…”
Ik keek hem aan, zag de warmte in zijn ogen, ik knikte terwijl ik antwoord gaf.
“Ik weet dat je dat gezegd hebt,” zei ik, “maar ik ben vergeten hoe je het wilde uitvoeren.”
dit was niet helemaal waar, ik wist zeker dat hij me dat niet verteld had, maar onderdeel van het spel was dat ik de fout altijd bij mezelf zou neerleggen, ik boog mijn hoofd, staarde naar de vloer en wachtte op een reactie..

“Dat is niet zo fraai…ik leg je die dingen niet voor niets uit. Ik hoef zeker niet uit te leggen dat hier consequenties aan zitten?”
Ik voelde bijna tranen opwellen, terwijl ik knikte en zachtjes zei: “Ja Michael”.
“Kijk me eens aan.”
Ik keek op, zag vriendelijkheid en begrip in zijn ogen.
“Kom eens voor me staan.”
Ik stond op, liep naar hem toe en ging voor hem staan.
“Ik wil je een passende straf geven. Omdat je je niet meer kunt herinneren welke positie we besproken hebben, een straf zodat je deze positie niet snel meer zal vergeten... hmm... wat zou een passende straf zijn.”
Ik voelde de geilheid tussen mijn benen, hoopte van harte dat hij niet van plan zou zijn om nu te willen ‘voelen’ hoe opgewonden ik was, maar ik had beter kunnen weten natuurlijk.
“Ik denk dat ik je eerst maar eens laat uitkleden, vervolgens een ouderwets pak voor je billen. Dat kan nooit geen kwaad... en ik denk dat ik je dan maar eens een tijdje laat bezinnen… In de hoek.”
Ik kreunde bijna..niet dat…ik voelde me altijd zo gedenigreerd wanneer hij me in de hoek liet staan en zelf onbekommerd verder ging met datgene wat hij van plan was, ik wilde nu het liefst door de grond zakken om dit niet mee te hoeven maken..aan de andere kant was ik natuurlijk nu al bloedgeil..
“Oja…ik wil ook even checken…” zei hij met een glimlach op zijn gezicht… “nou... schiet eens op... kleed je uit.”

Zwijgend, lichtelijk mokkend, trok ik mijn trui uit, vouwde deze op, stapte uit mijn spijkerbroek en legde deze op de trui, ontdeed me van slip en bh, en ging weer voor hem staan.
“Je weet het he..laat me maar eens zien hoe het ervoor staat.”
Ik draaide me om, zodat hij een goed uitzicht had op mijn fraaie achterwerk, boog me voorover, legde mijn armen om mijn billen en opende mijn schaamlippen voor hem, zo te staan was bijna ondraaglijk..ik was al zo enorm geil, maar nu voelde het bijna alsof de druppels geil langs mijn benen omlaag liepen, jahoor…ik voelde hoe heel langzaam een druppel langs de binnenkant van mijn benen omlaag kwam, ik bleef doodstil staan, hopend dat dit hem zou ontgaan, maar voordat ik zijn vinger in mijn hete, natte grotje voelde gaan, hoorde ik hem zeggen..
“Oh..wat zie ik nu!”
Ik voelde zijn vinger langs mijn been gaan en de druppel wegvegen.
“Draai je eens om.”
Ik kwam overeind, draaide me om en keek hem aan, hij zat daar voor me, zijn vinger uitgestoken met daarop een klein wit druppeltje.
“Wat is dit?”
Vragend keek ie me aan, ik zweeg, keek hem smekend aan, hoopte geen antwoord te hoeven geven, maar zijn blik werd donkerder.
“Diane!…” hoorde ik hem op een dwingende toon zeggen.
“Dat is van mij,” stamelde ik
Ik zag hem glimlachen hij herstelde zich.
“Ja..dat was me niet ontgaan…maar hoe komt dat?”
Ik moest me inhouden om niet als een schoolmeisje van de ene voet op de andere te gaan staan wippen, met heel zachte stem zei ik:
“Omdat ik opgewonden ben.”
“Oh…alleen maar opgewonden?”
Ik schudde mijn hoofd
“Nee..ben geil.”
“Waardoor dan lieve schat?”
Ik voelde een siddering door mijn hele lichaam op het moment dat hij dat zei.
“Door wat je gezegd hebt.”
Hij speelde het spelletje nog even door, met lichte verbazing in zijn stem hoorde ik hem vragen: “Wat heb ik dan gezegd?”
Ik keek van hem weg..weer die dwingende toon…
“Door wat je met me wil doen...”
“Hmm..” hij keek bedenkelijk, “wat wilde ik doen dan?”
Ik kreunde.
“Wat is er liefje?”
Ik mompelde iets onverstaanbaars en antwoordde: “Me straf geven, in de hoek zetten, en me een goede positie aanleren.”
Hij lachte zachtjes: “En daar word jij zo geil van?”
Hij wees met zijn vinger, waarop nog steeds de druppel blonk.
“Trouwens…wat moet ik hiermee?”
Verbaasd keek ik hem aan.
“Je handen wassen?” vroeg ik onschuldig, me inhoudend om niet te lachen.
“Kom nou toch Diane... Dat lijkt me onzin… het is van jou… maak jij het maar netjes schoon.”
Ik keek hem aan, wilde hij echt dat ik dat deed? Ik kon weinig tot niets uit zijn blik opmaken. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten, opende mijn mond en met mijn tong likte ik heel zachtjes het druppeltje van mijn eigen vocht van zijn vinger af..

“Goed zo..brave meid zo, nu… daar moet ik toch eens iets op verzinnen... dat je zomaar opgewonden, en zelfs geil wordt vind ik niet zo erg, maar dat je het me niet verteld…dat is een kwalijke zaak. Ik denk dat ik je meer straf zal moeten geven dan alleen maar een pak voor je billen.”
De warme, vage tintelingen in mijn buik gingen over in een warm gevoel dat door mijn hele lichaam stroomde.
“Kom eerst maar eens over de knie, dan zal ik alvast een begin maken, dat kontje van je zal toch ook een beetje opgewarmd moeten worden voor alles dat ik er nog mee van plan ben.”
Ik stond op, boog me over hem heen, mijn voeten raakten net de grond, en mijn armen en hoofd hingen omlaag, ik staarde (weer) naar de vloer, en wachtte af.
“Hmmmm.., wat heb je toch een lekker kontje, en zulke lekkere zachte billen, wat jammer nou dat ik die rood moet gaan maken…maar ja, je hebt het echt nodig. Ik ben al veel te soepel met je gewees. Wat denk je. Zullen we eens met tien goede beginnen?”
Ik kreunde, niet weer mij laten antwoorden, ik wist in zulke situaties nooit wat ik zeggen kon, ja was fout en nee kon ook niet goed zijn..
“Ja ik denk het wel,” antwoordde ik.
“Oh…dus dat denk jij.”
Ik voelde zijn warme hand strelend over mijn billen gaan. Ik schrok van de eerste klap, die kwam hard aan.
“Ik denk dat ik er dan maar 15 van maak.”
In een flink tempo, en met behoorlijk veel kracht sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn billen. In eerste instantie kon ik mijn mond nog houden, maar ergens bij de 10e lukte het me niet meer om me stil te houden. Ik kermde en kreunde, smeekte hem bijna, maar wist me nog in te houden.
Bbij de 15e viel de eerste traan al omlaag. Ik voelde hoe hij met zijn andere hand (die nu koel aanvoelde) mijn billen streelde en liefkoosde.
“Ach..ze zijn helemaal rood…” zei hij, terwijl hij verder ging met strelen.
“Ik denk dat we een lange avond tegemoet gaan,” hoorde ik hem zeggen, “dus ik ga zo eerst maar eens iets makkelijkers aantrekken. Ga jij maar eens een poosje bij de kast staan, met je handen boven je hoofd, je benen lichtelijk gespreid, en je hoofd omlaag. Dan maken we dit straks af.”
Ik stond op en wilde richting de kast lopen
“Oh ja…Diane…?”
Ik draaide me om en keek hem aan.
“Kom eens..”
Ik liep naar hem toe, hij was opgestaan en kwam naar me toe lopen, hij zoende me op mijn mond.
“Zo..ga nu maar in je hoek staan, en denk erom…precies zo blijven staan totdat ik je vertel dat je eruit mag komen.”

Wederom liep ik richting de kast, ging aan de zijkant staan, mijn benen gespreid, mijn handen in mijn nek, en mijn hoofd gebogen. Ik sloot mijn ogen, voelde mijn billen nog gloeien van het pak slaag van net, maar voelde ook de natheid en warmte van mijn eigen geilheid. Ik trilde bijna bij de gedachte dat we nog maar net begonnen waren, enerzijds wilde ik dit afmaken, anderzijds werd de angst en spanning me soms bijna te machtig en wilde ik weglopen.
Een tijdlang stond ik zo, ik hoorde hem naar boven gaan, weer naar beneden komen, een beetje rommelen, hij stak wat kaarsen aan, zette een muziekje op, zo te horen las hij wat…en ineens schrok ik op van zijn stem.
“Kom er maar uit, loop hierheen en kom op handen en knieën voor me op de grond zitten, we moeten nu nog je straf voor het ongevraagd geil worden behandelen.”
Ik draaide me om, deed mijn armen omlaag.
“Wat ga je doen..heb ik gezegd dat dat mocht?”
Een rilling door mijn lichaam, ik bracht mijn armen weer terug achter mijn hoofd en liep zo naar hem toe, ik hield mijn hoofd gebogen, vermeed om hem aan te kijken, ging voor hem staan, draaide me een kwartslag, zakte door mijn knielen, zette mijn handen op de grond en bleef zo zitten.
Zijn hand dwaalde langzaam langs mijn rug, met zijn vinger trok hij een spoor langs mijn ruggengraat omlaag, naar mijn billen, langs mijn anus, naar mijn schaamlippen, even speelde hij met de buitenste schaamlippen, maar haalde direct zijn vingers weer weg.
“Zit je goed zo, goed ontspannen?” hoorde ik hem vragen.
Ik mompelde en knikte, onderwijl me afvragend wat hij van plan was.
“Dus jij wordt daar geil van…en je vergeet mij te vertellen dat je dat wordt. Da’s niet zo mooi meisje. Je weet toch dat je mij alles moet vertellen wat er in je omgaat. Ik ben er toch voor je, of niet soms?”
Ineens voelde ik twijfels, onzekerheid, wat bedoelde hij hiermee?
“Ja... je bent er voor me altijd,” antwoordde ik, “dan verdien ik dit toch niet?”
“Nee..” zei ik bijna onverstaanbaar.
“Ik heb van boven net nog iets mee genomen. Ik wil toch wel graag weten wanneer je opgewonden of geil wordt, en ik denk dat je het misschien zelf niet op tijd voelt, dus misschien helpt dit je wel.”
Voordat ik er erg in had voelde ik hoe hij een klem op mijn schaamlippen zette en deze daarmee iets uit elkaar zette.
“Zo,” hoorde ik hem voldaan zeggen, “voel je ze?”
Ik kreunde, tuurlijk voelde ik ze. Elke beweging die ik maakte voelde ik hoe mijn schaamlippen iets verder uit elkaar getrokken werden, waardoor mijn grotje verder open kwam te staan, en ik het vocht bijna kon voelen wegvloeien uit de hete diepten van mij.
“Ik neem aan dat dat een ja moet zijn.”
“Ik heb nog iets mee genomen, omdat je nog extra straf verdiend hebt, en ik eigenlijk mijn handen al heb zeergeslagen.”
Pats... Ik voelde de scherpe pijn van de paddle op mijn billen neerkomen. In een reflex draaide ik mijn kontje weg, maar ik voelde hoe de klemmen aan mijn schaamlippen trokken…..hij had de ketting ergens aan vastgemaakt! Ik moest wel zo wel blijven zitten..en deze straf over me heen laten gaan..
Ik kreunde nogmaals…het deed pijn, ik voelde mijn billen meer dan alleen maar gloeien, maar ik voelde ook hoe hete natte stromen uit mijn kutje stroomden.
“Ehhhh….Michael?” zei ik.. “ja liefje..” (hij stopte even)
“ik word nog geiler.”
“Oh….het werkt nu al….hmmm…vooruit dan maar… wegens goed gedrag geef ik je er nog 5..en dan stoppen we hiermee.”
De 5 waren bijna niet te dragen, de pijn leek almaar scherper te worden, ik kon bij de laatste twee ook bijna niet meer stil blijven zitten, dus ook in mijn schaamlippen voelde ik een scherpe pijn, die ook wel voor een vreselijk geil en warm gevoel zorgden.

“Zo… blijf maar even zo zitten…kun je bijkomen.”
Ik was blij even niets anders te hoeven doen dan te blijven zitten zoals ik zat. Zwijgend voldeed ik aan zijn verzoek.
Na een paar minuten voelde ik hoe hij de klemmen losmaakte, en me hielp overeind te komen.
“Kom eens bij me zitten,” zei hij, en ik klom bij hem op schoot, nestelde me dicht tegen hem aan en sloot mijn ogen terwijl ik luisterde naar zijn warme stem.
“Nu moeten we nog werken aan die positie.”

Ik hoorde zijn stem steeds verder weg klinken, en realiseerde me vaag dat ik bijna in slaap aan het vallen was…of was ik aan het dromen en nu bezig met wakker worden?      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Actief lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 17 april 2016 - 04:55 pm:       

HET EERSTE VER HAAL DAT IK VAN JE LEEST MIS tiqueEen mooi ver haal mis tiqUE SCHRIJF ER MEER IK LES ZE WEL EN ALS IK ZE HEEL GOED VIND HOOR JE DAT WEL

dom loek

 

Kythana
Lid
Inlognaam: kythana

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 05-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 oktober 2017 - 07:45 pm:       

Erg erotisch...Hoi MisTique,

Wat is dit een lekker erotisch verhaal!
Het klinkt als een fantastische ervaring en ik hoop vooral dat dit geen droom was... maar een heerlijke realiteit!
Super!

Groetjes,
kythana.


Good girls need spanking too!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: