home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Zijn Meisje


  Beginnend lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op donderdag 03 november 2011 - 06:47 pm:       


Over mijn/zijn schoot


zij is van mij - ik ben van hem
Worstelend op mijn schoot

Ze ligt stil op mijn schoot.
Ze weet wat er komen gaat. Toch is ze ontspannen. Ze heeft er niet alleen vrede mee dat ik beslist heb dat ze gestraft moet worden. Ze weet dat ze het nodig heeft, Mijn Meisje.
Ze kan zich ook ontspannen: haar hoofd ligt in de kussentjes van de bank, haar voeten op het andere uiteinde.
Ik streel haar billen, en strijk haar rokje omhoog. Voel de naakte huid. Misschien strijk ik zelf even langs haar lipjes, en maak haar nat. Als ze het verdiend heeft, tenminste. Als ik eigenlijk heel tevreden ben. Dat ze heeft gedaan wat niet mocht.
Dan begin ik te slaan. Soms begin ik zacht, soms direct al hard. Al was het maar om eerst mijn eigen hand wat te laten opwarmen zodat die niet te pijnlijk wordt. Want om mijn meisje zo te straffen als nu, moet ook ik lijden. Maar vroeg, of later, sla ik haar uit volle macht. Mijn Meisje kan veel hebben. Heeft veel geleerd de afgelopen jaren. Of is het vooral haar huid die heeft geleerd? Nee, niet alleen haar huid.
Eerst sla ik links, dan rechts, dan links. Tot ik overga op één slag voor beide billen. Dat ik ook haar spleetje kan raken, soms bij toeval, soms welbewust, is niet toevallig. Toch is het vooral omdat ik haar nu steeds op dezelfde plaats wil raken. Ik hoor aan haar reacties dat ze het moeilijk krijgt, Mijn Meisje. Ze wil zich zo graag overgeven, alles incasseren wat ik haar geef. Ze omarmt de pijn. Ze is zo gretig.
Maar toch komt het moment dat ze het moet opgeven. Ze wil het niet, ze verzet zich. Toch weet ze dat dat moment komt. Dat ik net zo lang door zal gaan. Dat ik wil dat ze breekt.

Dan kan ze zich niet langer ontspannen. Haar billen knijpen zich nu voor elke slag samen. Nog even geef ik haar bij elke slag gelegenheid om zich opnieuw te ontspannen. Dan ga ik door. Langzaam sneller en sneller. Harder kan ik niet. En waar ze zich zo tegen verzette, gebeurt dan toch: ze ontwijkt mijn slagen. Maar ik grijp haar stevig beet. Sla door. Ze worstelt. Ze roept nu: nee. Ze huilt. Nog kan ik haar in positie houden.
Dan is ze eindelijk vol beweging. Haar lichaam schuift uit alle macht langs mijn schoot heen en weer. Omhoog zelfs. Maar direct daarna weer naar beneden geslagen. Ik blijf haar billen volgen. Ook al kan ik haar niet langer stilhouden. Ik blijf slaan. Sneller kan ik niet.

Dan is het voorbij. Ik hijg. Mijn Meisje huilt.
En ik weet dat ze gelukkig is. Ze weet weer wie ze is. Van mij.
Zo komen we beiden tot rust. Ik voel haar billen. Warm. Een beetje gezwollen. Over een kwartiertje zal slechts een roze tint nog aan haar straf herinneren. Ik weet dat ze dat spijtig vind. Maar dat brengt het voorrecht door mijn hand gestraft te worden met zich mee. Ik streel haar liefkozend. Ik weet dat ze geniet.
Dan is haar adem regelmatig. Ze mag in mij wegkruipen. Haar warme billen bloot op de bank, natuurlijk. Ik omarm haar. Ze vindt haar plaatsje in mijn hals. Hou haar stevig vast. Zo dichtbij is ze nu. Ik fluister in haar oor: goed zo.
Ik voel haar trots.
En ze fluistert als antwoord:
ik ben van jou,
helemaal.....

Hij Van Wie Zij IsWorstelend op zijn schoot

Ik ben van hem.
Helemaal.
Toen hij in mijn leven kwam wist ik niet dat ik daarnaar verlangde. Van iemand te zijn. Me volledig over te geven. Ik was op zoek. Maar ik wist niet waarnaar. Ik voelde me kwetsbaar. Wilde me geven. Maar hoe of wat, dat wist ik niet. Niet dat ik geen pogingen had ondernomen. Vele zelfs. Ik wilde me aan hen onderwerpen. Ze wilden mij overheersen. Maar er was geen bezieling.
Tot hij in mijn leven schoof. Hij was zichzelf. We praten. Of was hij het die vertelde? Toch wist hij haarfijn wat er aan schortte. Hij voelde mijn kwetsbaarheid. Toen nam hij mijn hand. En nam mij mee. Woorden waren overbodig. Hij bleef.
Hij weet feilloos wat ik nodig heb. Vaak nog voordat ik het zelf besef. Toen, en ook nu nog.
Zo ook dit verhaal: “worstelend op mijn schoot”. Dat ben ik. Want een verhaal is het niet. Hij beschrijft slechts wat er gebeurd. Met mij. Met hem. En dat is heerlijk om te lezen. Natuurlijk weet ik dat het zo is. Maar dat hij de moeite neemt om het op te schrijven. Aan de wereld te verkondigen: zo is zij, Mijn Meisje.
Want zo ben ik: Zijn Meisje.
Daaraan hoeft hij niets meer toe te voegen. Niets meer te doen of laten. Bij hem te zijn is voldoende. Meer kan ik niet van hem zijn dan nu. Toch is er steeds weer meer. Is het steeds weer sterker, dat gevoel van Hem te zijn. Vollediger. Ook al kan dat dus niet. Want ik ben al van hem. Helemaal.

Maar ik wil dat blijven voelen. Wil me er in onderdompelen. Ik heb dat nodig, zijn straf, zijn bevestiging.
Toch zal ik er nooit om vragen. Zelfs niet uitdagen. Natuurlijk ben ik blij als hij reden heeft om me te straffen. Want dat maakt het gemakkelijker voor hem. Toch wil ik niet dat hij een echte aanleiding heeft. Ik wil zo graag volmaakt zijn, volmaakt van hem. Als ik echt gestraft moet worden, is dat vreselijk. Ik moet dat voor mezelf voorkomen. Ook al kost het hèm geen moeite, ook al weet ìk dat het goed voor me is. Ja, weten dat ik echt gefaald heb, dat ik echt die straf nodig heb om weer van mezelf te mogen houden, dat gaat diep.
Maar ook in kleinere dingen wil ik niet zijn geboden trotseren.
Alleen met één ding heb ik geen moeite: klaarkomen zonder toestemming. Als ik in mijn vorige huis ben, mag ik hem niet meer bellen ’s avonds laat. Mijn lichaam smeekt er dan om om bevrijd te worden. Dan zondig ik en ga ik tegen zijn wil in. Oh, ik probeer het tegen te gaan. Ik wil het voelen, zijn wil. Om er keer op keer toch weer aan toe te geven. Meerdere keren. Wetend dat de straf dan op mij wacht. Wetend dat ik het zal vertellen. Wetend dat hij de woorden glimlachend zal aanhoren.

Ik weet nooit hoe ik gestraft zal worden. Zal het alleen maar straf zijn? Zal ik ‘s ochtends in mijn strafkleding voor hem moeten verschijnen? Zal hij me onbarmhartig over de knie nemen? Zonder inleiding me hard slaan? Met mijn haarborstel als zijn handen het alleen niet meer af kunnen? Wat maar al te vaak zo is, de laatste tijd.
Zelfs dan weet ik niet of het genoeg is. Een enkele keer oordeelt hij dat ik al te onbesuisd ben geweest. En moet ik weer in de wacht gaan staan, wachtend op nog meer slaag.
Maar ik weet dat hij me graag zo ziet, mijn rokje omhoog geschoven, mijn billen rood. Tegen de muur. De rest is niet van belang.
Want ik ben gestraft. Overduidelijk. Zo voel ik me dan ook: gestraft. Ik voel geen mededogen van hem. Ook geen kwaadheid. Wel een felheid. Zodat ik weet dat ik echt gestraft ga worden, gestraft omdat ik heb gefaald.

Dat is anders als ik over zijn schoot wordt gelegd. Op de bank, mijn gezicht in het kussen, mijn benen gestrekt. Bijna nooit weet ik dat van te voren. Als hij mijn straf heeft aangekondigd, verwacht ik niet dat het zo zal zijn. Hopen misschien. Want eerder zal hij me dan vastleggen. Op de tafel, of sinds kort: over het krukje. Zodat ik geen keus heb anders dan zijn straf te aanvaarden.
Niet dat hij het hoeft aan te kondigen. Mijn straf. Hij straft wanneer hij wil. Dat is zijn recht. Hij straft wanneer ik het nodig heb. Hij weet dat. Beter dan ik zelf. Oh ja.

Ik zit op de bank. Het is ochtend. Hij heeft me geboeid en geeft me te eten. Ik lig tegen hem aan gevleid. Ik geef me aan hem over. Dan worden zijn handelingen zeker. Hij streelt me. Maar anders nu. Alles is welbewust. Dan weet ik het: hij gaat me straffen.
Toch wacht ik niet daarop. Het maakt niet uit welk tijdstip hij kiest. Het maakt niet uit hoe hij me straft. Hoe hard hij me straft. Waarmee hij me straft.
Ik voel me van hem.

Als hij me dan omdraait en over zich heen legt, over zijn schoot, mijn handen nog steeds aan mijn hals gebonden, dan voel ik geen angst, geen opluchting. Het is zo ver. Hij beslist, hij neemt. Ik geef. Me over.
Het is zoals hij het beschrijft.
Alles.
Ik ben van hem
zo op zijn schoot.

Zijn Meisje  voor Hij Van wie Zij Is  


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Lees en Beleef
Lid
Inlognaam: lezer

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 oktober 2019 - 03:59 pm:       

een ontroerende worstelingIk ging opzoek naar een mooi verhaal zonder reactie.
Hij Van Wie Zij Is gaf een boeiende reactie over wie de baas is in een subdom-relatie bij een verhaal waarin ik ook actief aan het reageren was:
De Mannenvereniging.

Dus ik was geïntrigeerd.
Kom ik bij dit prachtige verhaal van Zijn Meisje. In hun beider rubriek, en als ik het goed begrijp, ook deels met zijn verhaal.

Het is geschreven als een verhaal, maar zo voelt het niet.
Het is net of ik een inkijkje krijg in hun relatie. Een heel intiem inkijkje.
Zo mooi, zo volmaakt: zo kan het haast niet zijn.

Ik krijg tranen in mijn ogen.
Ik wil haar zijn: Zijn Meisje.
Ik wil bij hen zijn.
Toekijken.
Hen omhelzen.
Deelgenoot zijn van hen geluk.
En oh ja, met hen ontbijten. Wat lijkt het me heerlijk om zo gevoerd te worden.
Om daarna op zijn schoot te mogen liggen.

En door het te lezen ben ik daar ook, ben ik haar ook.
Zooo mooi kan een sub-dom relatie dus zijn.


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


 

Lees en Beleef
Lid
Inlognaam: lezer

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 oktober 2019 - 05:23 pm:       

nu de echte review: intiem verhaal over spanking en 24/7Ik realiseerde me nadat ik bovenstaande bericht geplaatst had, dat het eigenlijk geen echte review was.
Ik was te emotioneel, voelde me zó betrokken...

De echte review


Het is een verhaal gepost door Zijn Meisje, met twee kanten van dezelfde gebeurtenis: het straffen van Zijn Meisje.
Hij Aan Wie Zij Is opent:
hij beschrijft hoe hij haar straft en waarom.
En hoe zij op hem reageert. Tot in detail.

Daarna vertelt Zijn Meisje dezelfde gebeurtenis.
Haar gevoelens staan hier centraal.
De vorige beschrijving verdiept zich daardoor.
Het verlangen naar straf en waar dat vandaan komt wordt heel mooi verwoord.

Maar wat er dan gebeurt, aan het eind van het verhaal van Zijn Meisje, is bijzonder:
ze gaat terug naar het begin... of naar een nieuwe straf, dat weet je niet als lezer.
Maar nu kom je als lezer nog dichter bij.
Want Zijn Meisje gaat over in het heden: een ochtend bij het ontbijt.
En het verhaal eindigt daarmee heel intiem
en keert in feite terug bij het verhaal van Hij Van Wie Zij Is.
En bevestigt dat.

Voor mij de mooiste beschrijving, vanuit zowel de dom als de sub, van:
 • een spanking
  en van
 • een 24/7 relatie

  Niet dat het verhaal dat noemt, maar voor mij, als lezer, is dat het...

  direct na het plaatsen zag ik dat het 24/7 pictogram in de titel staat: dat is dus geen vraag meer...


 • het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


   

  Hij Van Wie Zij Is
  Productief lid
  Inlognaam: hij

  Bericht Nummer: 33
  Aangemeld: 04-2003


  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op woensdag 16 oktober 2019 - 05:49 pm:       

  heel persoonlijk en intiem  Wat een prachtige review van onze verhalen, Lees en Beleef. Twee prachtige reviews zelfs.

  Het is heel ontroerend om te lezen hoe geraakt je werd bij het lezen van onze verhalen.
  Het is inderdaad een heel intiem inkijkje op onze relatie.
  Natuurlijk, het is lang geleden, en relaties veranderen, maar het heeft het fundament gelegd voor hoe we, nu jaren later, met elkaar omgaan.
  Daarmee is er natuurlijk ook de weemoed: want zo zal het nooit meer zijn.
  We hebben er veel voor teruggekregen, en daardoor is er geen spijt.
  En zo intens als het was, best wel jarenlang, is het iets wat we heel graag anderen óók gunnen.
  Daarmee blijft ook dit verhaal belangrijk: zo kan het zijn.

  Dat het ook nog knap in elkaar zit, kan ik alleen maar bevestigen.
  Maar hoe het ontstaan is....
  Volgens mij heeft Mijn Meisje de eerste voorzet gegeven.
  Ik zal haar geholpen hebben om het een goed verhaal te laten zijn,
  en daarna mijn deel hebben geschreven.

  Het is mooi om zoiets samen te hebben.
  En nu deel ook jij daarin.
  Want vanaf nu hoort jouw reactie, Lees en Beleef, bij ons verhaal

  Dankjewel.


    voor Mijn Meisje  


  Een verzoek!


  Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
  We willen jullie daarom vragen:
    zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
    kijk even naar de opmaak.
    corrigeer type- en spelfouten
        (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
    en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
    Echt: het is niet ingewikkeld.
    En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


  geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
  Je Onderwerp:

  Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
  Je reactie:
  Gebruik Opmaakbuttons
  Selecteer tekst en klik op de button
  of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
  Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
  Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
  voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
  onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
  een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

  Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
  Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
  Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
  Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
  Wachtwoord:
  Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
  Activeer eventuele links in je bericht
  Actie: