home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
MisTique


  Productief lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op zaterdag 20 mei 2006 - 11:44 pm:       


De schaamte voorbij


Mijn poging




Soms stuurde ze me dagelijks een mail, Miriam met haar plagende, haastige, schrijfstijl. De inhoud van haar brieven besloeg uiteenlopende onderwerpen. Van dagelijkse onnozele details tot gebeurtenissen uit het verleden, van vluchtige plagerijtjes tot diepzinnige analyses.
Wanneer ze een tijdje niets stuurde dan begon ik haar e-mails te missen, meestal wist ik haar met een paar korte zinnen wel weer aan het schrijven te krijgen. De laatste weken echter was de frequentie van het mailen teruggelopen, stuurde ze me eerst vrijwel dagelijks een mail, nu was ik al blij om één mail per week te ontvangen. Op zich had ik daar geen moeite mee, wat me meer bezighield was dat ze terughoudener geworden was in haar schrijfsels, het leek of ze bewust dingen voor me weghield en ik wist niet goed wat ik daar nu eigenlijk mee wilde.
De reden waarom ze een stap terug gedaan hield me voortdurend bezig en vanmorgen had ik besloten open kaart te spelen. Ik had haar een e-mail gestuurd en duidelijk uiteengezet welk gevoel ik had, ik had haar niet geconfronteerd met de vraag wat de reden was voor haar terughoudendheid, dat was namelijk wel duidelijk voor me. Ik had haar geconfronteerd met de dingen die ze me in de loop der tijd verteld had en haar een voorstel gedaan. Eigenlijk had ik haar geen voorstel gedaan, ik had het gebracht als een feit. Zij verlangde naar iets, ze was nieuwsgierig en ik zou haar dat kunnen laten ervaren. Dat was een feit.
Zelf had ik een redelijk goed vermoeden wat de reden haar terughoudendheid was, onze mailwisselingen waren af en toe enorm intiem geweest. Miriam had zich meer en meer blootgegeven en verteld wat ik eigenlijk al wist, ze was sexueel vrij en ongeremd. Niet dat ze een losbandig leven leefde maar ze was zich bewust van haar sexuele verlangens en ook heel goed bewust van haar fysieke reacties. Daarover hadden we de laatste weken, voor ze minder ging schrijven, veel gesproken. Ze had me verteld dat haar lichaam reageerde wanneer ze verhalen las die haar opwonden, die verhalen gingen over overgave en pijn, over meisjes die zich lieten gebruiken en ervan genoten. Ze had me talloze verhalen doorgestuurd en de bewuste alinea’s voor me eruit gelicht om mij te laten zien welke teksten haar zo prikkelden.
Van lieverlee waren we een stapje verder gegaan en had ze me ook foto’s laten zien die haar, zoals ze het zelf altijd schreef “mateloos geil maakten”. Zowel in de teksten als in de foto’s waren borsten het terugkerende item. Iets dat me in eerste instantie had verbaasd, dat ze een onderdanige kant in zich had en masochistisch was dat was me al snel duidelijk geworden. Meestal waren het dan zaken als spanking of vernedering die in iemands verlangens de hoofdrol speelden, niet bij Miriam. Voor haar waren het haar borsten.
Het had me ook verbaasd hoe gemakkelijk ze daarover had geschreven, bijna alsof ze vergat dat ze ontboezemingen deed aan een vreemde, iemand met wie ze dan wel dagelijks schreef, maar die ze persoonlijk niet kende. We hadden elkaar nooit ontmoet. Natuurlijk waren er wel foto’s uitgewisseld, en zondermeer, ze is een aantrekkelijke jonge meid en haar uitstraling liet me niet onberoerd. Pas na haar verhaal had ik mijzelf erop betrapt haar foto’s opnieuw te bekijken met ditmaal aandacht voor haar borsten.
Het leek bijna een obsessie te zijn geweest voor me in die dagen, telkens opnieuw zocht ik die foto’s op en vroeg me af wat haar dreef om zover te gaan. Ze had me details beschreven van wat ze met haar borsten deed, hoe ze haar borsten afbond om vervolgens met een liniaal te slaan op haar borsten. Niet zachtjes, nee volgens Miriam sloeg ze hard.
Dat beeld bleef door mijn hoofd spoken, als ik naar haar foto’s keek, die uiteraard alleen maar waren van een geklede Miriam, dan zag ik haar borsten voor me: rood gekleurd van de harde tikken die ze op haar borsten had gegeven.
Ik vroeg me af hoe het zou voelen om haar borsten daarna aan te raken. De warmte van de roodgekleurde huid, de kleine tepeltjes die parmantig vooruit staken. Ik had me afgevraagd hoe het zou zijn om haar tepels in mijn mond te nemen, een ver weggestopt verlangen in mij was omhoog geborreld en ik had me voorgenomen de foto’s niet meer te bekijken. Dat was niet de insteek van het contact tussen haar en mij, ze vertrouwde mij, ze zag in mij geen jager zoals ze in veel mannen die contact met haar zagen wel zag. Ik was een vrouw en daarom geen bedreiging.

Ik schonk opnieuw koffie voor mijzelf in en klikte snel het mailprogramma aan, weer geen nieuw berichten. Zou mijn mail haar hebben afgeschrikt? Was ik te direct geweest? Had ik moeten wachten en het initiatief aan haar overlaten? Zou ze dan uberhaupt de vraag bij mij hebben neergelegd. Al die vragen spookten al de gehele dag door mijn hoofd.
Het was ook niet zomaar iets dat ik had voorgesteld. Ik was ingegaan op één van de fantasieën die ze met me had gedeeld. Een fantasie die er voor mij uit was gesprongen omdat ze daarin, in tegenstelling tot de meeste fantasieën die ze met me had gedeeld, geen passieve rol speelde maar juist een actieve. En toch was het element van overgave duidelijk aanwezig geweest. Destijds was ik bewust niet al te expliciet op haar fantasie ingegaan, en nu, misschien geprikkeld of lichtelijk geïrriteerd door haar terughoudendheid, had ik haar er direct mee geconfronteerd.
Haar fantasie zou werkelijkheid kunnen worden en zij zou de hoofdrolspeelster zijn. De touwtjes lagen in haar handen, zij zou bepalen hoeveel pijn ze kon verdragen, zij zou beslissen hoe ver ze zou gaan, met mij als toeschouwer. En dat was een compleet nieuw element voor haar.
Misschien had ik met dit voorstel ons contact wel volledig verbroken, zou ik nooit meer iets van haar horen. Kon ik alleen nog maar dromen van Miriam, hoe zij voor me stond. Gekleed in een donkerrood kort rokje dat mooi aftekende, zwarte kousen eronder, sierlijke pumps en ontkleed van boven. Haar borsten zouden mooi uitkomen in het schemerende licht van de kaarsen, de warme klanken van haar lievelingsmuziek zouden zacht klinken op de achtergrond.
Ik zou naar haar kijken, ik zou zien hoe ze aarzelend het touw om haar borsten bond. Haar vingers die trilden nu ze een handeling zou verrichten die ze ontelbare keren verricht had en vermoedelijk zonder te kijken kon doen, maar nu niet. Nu zouden haar handen trillen, want ik zou toekijken. Ze zou zich bewust zijn van mijn aanwezigheid, van mijn blikken. Ze zou zich proberen te concentreren op het afbinden van haar borsten terwijl in haar hoofd beelden haar zouden afleiden. Beelden van mij, hoe ik haar zou aanraken, mijn handen die haar getergde borsten zouden aanraken. Mijn lippen die haar pijnlijke tepels zacht zouden kussen. Ze zou dat beeld telkens opnieuw uit haar hoofd proberen te bannen terwijl ze zich zou concentreren op haar handen. Nadat ze haar borsten strak zou hebben afgebonden zou ze haar handen in haar nek vouwen en mij aankijken. Ze zou niet spreken, ook ik zou niets zeggen. Ik zou alleen maar kijken, kijken naar haar mooie vrouwelijke lichaam, naar haar borsten die al zouden verkleuren en het zwarte touw dat het haar borsten zou afbinden.
Wanneer ik zou knikken dan zou ze verder gaan, de liniaal pakken en deze omhoog brengen. Ik zou mijn adem inhouden alsof ik de pijn zelf zou voelen, dit wist ik zo goed als zeker, ze zou slaan. Hard en meedogenloos zou ze haar eigen borsten pijnigen, keer op keer tot zowel zij als ik de tel kwijt waren. Tot ze bijna niet meer op haar benen zou kunnen blijven staan, en dan zou ze knielen. Ze zou het touw losmaken en haar borsten bevrijden, en ze zou opnieuw beginnen met folteren van haar eigen borsten. Dit keer zou ze een klein dun stokje gebruiken dat een scherpe en venijnige pijn teweeg zou brengen, dat alles zou ze doen terwijl ik zwijgend toekeek.

Voor de tweede keer schonk ik koffie in en controleerde mijn mailbox, mijn hart sloeg over bij het zien van een bekende naam in mijn postvak...



Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.


 

Groentje
Actief lid
Inlognaam: Groentje

Bericht Nummer: 23
Aangemeld: 01-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 21 mei 2006 - 09:25 am:       

Blij



Hai MisTique

Wat ben ik blij dat Verteller je zo heeft weten te inspireren dat je dit verhaal hebt geschreven! Het is net alsof ik even een kijkje heb mogen nemen in jouw leven...

Liefs Groentje

 

Verteller
Productief lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 31
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 21 mei 2006 - 11:50 am:       

Loflied voor Mistique



MisTique

Het is maar goed dat ik niet écht hoef te zingen want ik ben niet zo vast van stem. Maar uit volle borst zou ik meedoen aan het koor dat Jouw schrijven bejubelt!

Ik ben erg geraakt door het gevoel van kwelling dat een Dominant kan voelen als het subje zich aan zijn/haar greep lijkt te onttrekken.

Het valt me in jouw verhaal op, net als in het verhaal van groentje dat jullie allebei het het wrede element zo duidelijk naar voren laten komen.

Zijn vrouwen dan tóch gemener dan mannen of ben ik een softie die is opgegroeid dat de moederborst met eerbied en zachtheid behandeld moet worden?

Bedankt!

Verteller

 

MisTique
Productief lid
Inlognaam: Mistique

Bericht Nummer: 35
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 22 mei 2006 - 12:41 am:       

Tegenstrijdige kanten en verlangens



Hoi Verteller,

Gek hé, ik was me niet bewust van een bepaalde wreedheid in het verhaal. Het verhaal gaf me de ruimte om beide kanten in mij op te zoeken. Zowel de subkant als de Domkant (die dan toch vooral getriggerd wordt door vrouwen). Ik denk dat ik dit verhaal misschien nog wel verder uit ga werken. Maar toen ik het schreef voelde ik zelf een vreemde wisseling tussen de tederheid vanuit de Domkant, het beschermende maar ook het duidelijke: De sub wil iets ervaren, zet iets neer, daagt uit, dan ook niet moeilijk meer doen en gewoon dat uitvoeren, en toch terwijl ik dat in mijn hoofd zag gebeuren voelde ik een hele sterke tederheid.

Het subkarakter werd wat minder uitgediept, voor de lezer misschien wel maar voor mij minder. Komt misschien omdat ik aan die kant op ervaring kan varen, alleen dan weer niet die hardheid/wreedheid ervaar maar dat was een toevoeging voor masochistje die per slot van rekening een duidelijk verzoek had neergelegd waar ik ook aan wilde voldoen.

liefs
MisTique


Leven is een mysterie dat geleefd wil worden.

 

TravLadyElvira
Nieuw lid
Inlognaam: Travladyelvira

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 07 november 2006 - 06:55 am:       

Wacht verlangend op een vervolg MisTique



Hallo MisTique,

Heb met veel plezier je Mirjam verhaal gelezen. Werd er zelf ook heel geil en warm van.
Ben heel erg benieuwd naar het vervolg. Wil graag weten of jullie elkaar in het verhaal echt ontmoeten of dat Miriam blijft twijfelen.

Trav. Lady Elvira

 

Petra38Bi
Nieuw lid
Inlognaam: Petra38bi

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 14 juni 2009 - 12:08 am:       

Komt er een vervolg?



Wat is dit een mooi verhaal.
Het is zo goed beschreven dat je het helemaal mee kon beleven als of ik er zelf bij was zo mooi verhaal.
IK hoop dat er een vervolg komt.

Veel liefs

 

Tietje
Beginnend lid
Inlognaam: tietje

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 12-2013

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 22 december 2013 - 01:52 pm:       

wat lekker



ik ben helemaal weg van de verhalen over Miriam. Vooral deze vind ik echt heerlijk. Ik zou graag er zelf 1 willen schrijven die wel geschikt is voor dit en niet te hard is. Ik blijf het proberen, bedankt voor de inspiratie die u me met dit verhaal gegeven heeft


Ik ben een onderdanige sub die elke dag haar uiers bewerkt wordt door haar strenge meester waarna ik onder een ijskoude douche vastgebonden een uur moet zitten. Daarna wordt ik op mijn buik op bed naakt vastgebonden aan het bed


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: