home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mastermind


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zaterdag 28 mei 2011 - 08:41 pm:       


Al is de leugen nog zo snel...


Tegen haar wil. deel 3 Waarin monique er achter komt dat de cane het antwoord op liegen is.




Dit is het 3e deel van Tegen haar wil.
Het eerste deel "Een drankje van de verkeerde." en deel2 "Een goede slavin." zijn terug te vinden in de rubriek Aanbevolen ‘vrije’ SM Verhalen


Monique valt op haar knieën en steekt ongezien haar hand nogmaals in haar tasje, om haar sigaretten te pakken.
“Sorry Meester, ik wilde een sigaret pakken.”
Om haar woorden kracht bij te zetten, laat ze het pakje sigaretten aan Mark zien.
Mark komt rustig omhoog uit de bank en loopt zonder iets te zeggen naar haar toe. Dan pakt hij haar bij haar haren en loopt rustig naar het slaapkamertje, Monique trekt hij met zich mee. Hij houdt haar hoofd laag, door zijn arm gestrekt langs zijn lichaam te houden. half op de knieën kan Monique niets anders, dan moeizaam met hem mee lopen. In het kamertje aangekomen, dirigeert hij haar het matras op.
“Hier zitten, op je knieën en armen gestrekt vooruit.”
Monique doet wat hij haar opdraagt.
Mark loopt langzaam om haar heen. Hij is zichtbaar aan het peinzen over de ontstane situatie.
Dan trekt hij het oogmasker af.
“Nu je me gezien hebt, is die niet meer nodig,” zegt hij op geďrriteerde toon.
Dan klikt hij de leren polsboeien met de karabijnhaken aan elkaar, pakt een opgerold dik nylontouw uit de hoek van de kamer en bevestigd die met een stevige knoop aan de boeien en strekt zich volledig om het touw door een oog in het plafond te halen.
“Sorry Meester,” stamelt ze terwijl ze hem angstig aankijkt. “Ik had je moeten vragen een sigaret te pakken. Het zal niet weer gebeuren.”
Mark trekt aan het touw en beveelt haar te gaan staan. Hij trekt het touw daarna met veel kracht strak, waarna hij het met een paar lussen vast zet aan een draadkikker op de wand. Daarna bind hij de enkelboeien aan de touwen aan de wand. Zonder tegen te stribbelen, laat Monique het allemaal toe. De touwen aan haar enkels zijn zo strak vast gebonden, dat ze half in spagaat staat.
“Je bent een heel dom sletje en hebt jezelf in grote problemen gebracht,” zegt Mark op rustige toon.
Geschrokken kijkt Monique hem aan en zegt dat het haar spijt.
“Ik wilde alleen een sigaret.”
“Ik kan je leugens niet meer horen slavin,” zegt Mark en pakt het kapot geknipte slipje van de grond. In de hoek van de kamer pakt hij de grote rol ducktape.
“Doe je mond open.”
Aarzelend doet ze wat haar opgedragen wordt. Mark drukt het slipje in haar mond en plakt daarna haar mond dicht met een groot stuk plakband. Angstig kijkt ze hem aan terwijl een traan over haar wang naar beneden kruipt.
Mark loopt naar de deur, doet het licht uit en trekt de deur achter zich dicht.

Alles doet zeer. Haar armen slapen, haar handen voelen koud aan. pijnlijke heupen en de pezen in haar binnenkant bovenbeen branden.
“Hoe lang stond ze al zo?”
Ze heeft het gevoel dat ze al 3 uur in deze houding staat.
“Hoe lang laat hij me nog zo staan? Wat is hij van plan?”
Ze probeert haar voeten te verzetten, maar het effect is dat ze nog verder de benen uit elkaar zet de houding nog onaangenamer wordt. Zweet staat op haar voorhoofd. Haar tong worstelt met het slipje. Kurkdroog is haar mond.

Eindelijk hoort ze ze de deur open gaan en wordt het licht aangedaan.
Mark staat in de deuropening. Haar ogen hebben tijd nodig om aan het licht te wennen.
Dan ziet ze wat hij in zijn handen heeft. Het is een bamboestok.
“Dussss..................., je wilde een sigaret?”
Monique knikt. Met de stok tikt hij op haar dijbeen.
Als hij achter haar staat, zegt hij: “Ik houd niet van leugens van mijn slavin en daarvoor ga ik je straffen. Je krijgt 5 stokslagen voor de sigaret. 5 voor het proberen bellen. 5 voor het snuffelen in mijn la. 5 voor het afdoen van het oogmasker. Dat zijn dus 20 slagen, dus 10 voor elke bil.”
Geschrokken bedenkt ze dat hij haar al die tijd heeft zitten observeren toen ze door zijn huis heen struunde. Voor ze het door heeft, zwiept het bamboe door de lucht en zet een donkerrode striem op haar bil. Een snerpende pijn schiet door haar lichaam en ze giert het uit, maar het stof en tape zorgen voor een niet verstaanbaar gemurmel.
“Dat is 1,” zegt Mark en opnieuw slaat hij op dezelfde bil.
De pijn is voor Monique onverdraaglijk en wild hangt ze te bewegen aan de touwen. Proberen de slagen te ontwijken heeft geen enkele zin. Tranen stromen uit haar ogen. Na 5 slagen begint hij aan haar andere bil. De striemen op haar billen zijn tegen het paars aan en zetten helemaal op. Gesmoord gehuil en de slagen vullen de ruimte als mark de afranseling vervolgd. Als hij klaar is, hangt Monique zacht grienend aan de touwen aan haar polsen en hangen grote druppels tranen en snot aan haar kin.

Mark loopt de kamer uit en komt terug met een flesje water. Dan rukt hij de tape van haar mond en trekt haar slipje uit haar mond en zet de fles aan haar mond. Gulzig drinkt ze het water.
“Ben je niet wat vergeten?” vraagt Mark.
Monique stamelt zachtjes: “Dank U Meester voor deze les.”
Zacht aait hij haar door haar verwilderde bos blonde haren.
“Goed zo meisje,” en kust haar op haar betraande wangen en lippen.
Terwijl hij haar kust, zoeken zijn handen haar borsten en beginnen aan haar tepel te plukken. Hartstochtelijk begint hij met haar te vrijen. Monique is gebroken en laat het allemaal toe.
De snerpende pijn verdwijnt langzaam en maken plaats voor een gloeiende hitte die in combinatie met de vermoeidheid, het vrijen en het plukken aan haar tepels een warm, nog niet eerder ervaren erotisch gevoel bij haar los maakt. Met ogen gesloten vrijt ze heftig met Mark en geniet van de handen die haar lichaam betasten en strelen. Langzaam haar lichaam strelend zoeken zijn vingers een weg naar beneden. Kreunend en in een roes geniet ze van de vingers die langzaam haar kutje in gaan en haar klitje beroeren.
“Dank U Meester,” herhaalt ze een aantal keren fluisterend. “Ik zal een gehoorzame slavin zijn.”
Opgewonden gespt Mark zijn broek los en gebogen door zijn knieën zoekt hij met zijn keiharde lul haar kletsnatte grotje en begint haar heftig te neuken. Zijn handen klemmen om haar met striemen gevulde billen en geven een aangename pijn af, terwijl ze steeds sneller en heftiger geneukt wordt.
“Mag ik komen Meester?” vraagt Monique na verloop van tijd hijgend.
Mark slaat een paar keer met vlakke hand op haar billen en gromt dat ze mag komen. Monique komt zinderend klaar en ook Mark houdt het niet langer en schiet schokkend zijn zaad diep in haar kletsnatte hete kutje.
“Dank U wel Meester, dank U wel,” hijgt Monique.
Uitgeput hangt ze aan haar armen aan het plafond. Mark laat zich op het matras vallen en kijkt triomfantelijk naar de hangende slet half boven haar. Vocht en zaad hangen aan de lippen van haar prachtige geopende kut.

Mark pakt het pakje Marlboro wat Monique had laten vallen vlak bij het matras en steekt zich eentje op en geniet nog een tijdje na van het uitzicht voor hem.
“Ik heb honger als een paard, dus je gaat voor mij koken. Je bent mijn kooksnol,” zegt hij, terwijl hij rondjes rook richting haar bezweette gezicht blaast.
Monique richt haar gezicht op en knikt.
Ze is zichtbaar blij met de aanstaande opdracht.

Mark staat op en trekt zijn broek omhoog. Daarna maakt hij de touwen van haar enkelboeien los en loopt naar de draadkikker, waar hij de lussen vanaf haalt. Met een plof laat Monique zich op het matras vallen en blijft even liggen zoals ze neerkwam. Mark vind het prima en laat haar even rustig zo liggen. Langzaam verdwijnt de pijn uit haar armen, heupen en handen.
“Hup op je knieën jij en handen vooruit steken,” hoort ze hem na een paar minuten zeggen en snel neemt ze de opgedragen pose aan.
Mark maakt het touw los van haar polsboeien en maakt de boeien los om ze daarna aan de ketting tussen haar borsten te bevestigen.
“Kijk een wat ik voor je gekocht heb toen je alleen in je kamertje stond.”
Hij laat met een brede glimlach een pakje zien.
“Een cadeautje.”
Aarzelend en met gemengde gevoelens neemt Monique het cadeautje in ontvangst.
“Dank U wel Meester,” zegt ze en probeert met moeite het cadeautje met gebonden handen aan haar zware halsketting uit te pakken.
Als ze de verpakking los heeft, komt er een rubberen bal aan een riempje te voorschijn. Vragend kijkt ze hem aan.
“Dat is een gag,”zegt Mark met brede grijns.
“Kijk maar waar die voor dient.”
Mark pakt de gag uit haar handen en gaat achter haar staan.
“Deze is handig, hoef je niet op je onderbroek te sabbelen,” lacht hij. “Mond open.”
Monique doet haar mond open. Dan wordt haar de bal in haar mond geduwd en voelt ze hoe Mark de gesp op haar achterhoofd aan snoert. Triomfantelijk bekijkt hij Monique die onwennig probeert de bal een plek te geven.
“Dat staat je fantastisch. Ben je niet wat vergeten? “ vraagt Mark.
Vragend kijkt ze hem aan.
“Een drankje misschien?” zegt Mark sarcastisch.
“Sjaanmm hu eee heesjeee,” kraamt ze uit.
Lachend pakt hij haar bij de zware ketting tussen haar borsten en helpt haar omhoog.
“Kom kooksnol, je gaat eten maken.”
In de keuken aangekomen pakt hij een biefstukje, een zakje gekruide aardappeltjes en een potje boontjes en zet dat samen met de nodige pannen op het aanrecht. Hij pakt zich een biertje uit de koelkast en zonder iets te zeggen loopt hij naar de kamer waar hij achter de tv plaatsneemt.

Monique staat kwijlend in de keuken en met veel moeite door haar gebonden handen het eten te koken. beducht voor vet spetters op haar naakte huid en met de grootste moeite krijgt ze het eten uiteindelijk klaar.
“Heesjee, heh eheeh ihh haaa,” zegt Monique terwijl ze probeerde te zeggen: “Meester het eten is klaar.”
Mark komt omhoog en loopt de keuken in, pakt een bord, vult het met de gebakken krieltjes en boontjes, en biefstuk en loopt terug naar de bank.
“Meekomen,” zegt hij tegen Monique.
Slaafs volgt ze haar meester naar de kamer.
“Hup, knielen met je kut op mijn voet,” zegt hij tegen de kwijlende jonge vrouw. Terwijl Mark zich aan het eten tegoed doet, kijkt hij opeens op naar zijn slavin die dicht tegen zijn been aan zit.
“Moet je ook wat?”
Monique, die sinds gistermiddag niets meer te eten heeft gehad, knikt heftig. Mark staat op en zet het bord met het restant eten in de hoek op de grond en trekt de bal uit haar mond die dan kletsnat om haar hals hangt.
“Eten zonder handen en met je kont opgericht mijn kant op. Ik wil die mooie gestreepte kont van je zien.”
“Ja Meester,” zegt Monique terwijl ze haar kaken heen en weer beweegt en blij is dat die bal even uit haar mond is.
Als ze het eten uit het bord probeert te happen, zet Mark een kommetje melk naast haar bord.
Mark ligt half op de bank voor de tv, maar geniet maar van 1 ding. Het schrokkende en melk slobberende rood gestreepte kontje van zijn slet in de hoek van de kamer.

Wordt vervolgd



 

lil' angel
Productief lid
Inlognaam: bottomangel

Bericht Nummer: 35
Aangemeld: 06-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 06 juni 2011 - 10:02 pm:       

het vervolg



Ooit begon het met "een drankje van de verkeerde" ergens in 2009. Gevolgd door "een goede slavin".
Er zou een vervolg komen... maar dat duurde lang, heel lang zelfs.
Maar het was het wachten waard. Het is een mooi deel geworden.
Toch stel je het probleem van het einde nog even uit. Ik hoop dat het volgende deel niet zo lang op zich laat wachten.


An evil little angel, is this possible? Look at me and think again.

 

Mastermind
Lid
Inlognaam: mastermind

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 14 juni 2011 - 07:01 pm:       

Angel hoeft niet te wachten



Je hebt me overtuigd Angel, dus in de pen geklommen zodat je niet weer zo lang hoeft te wachten.
Het werd een onmogelijk scenario ;-)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: