home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mastermind


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op woensdag 11 maart 2009 - 05:16 pm:       


Een drankje van de verkeerde


Kroegtijger is overgeleverd aan haar overvaller.




waarschuwing
dit is in onze ogen een 'fout' verkrachtingsverhaal
zie toelichting in het bericht hieronder
de beheerder


Ze is super uitdagend gekleed. Kort latex-achtig glanzend rokje, korte laarsjes met hoge hak, zwarte panty en een zwart truitje met diepe decolleté. Haar golvende lange blonde haren heeft ze los. Hij schat haar net in de dertig.
Ze heeft de hele avond staan dansen en drankjes van verschillende mannen aangenomen. Typisch een vrouw die bewust is van haar schoonheid en het in de strijd gooit om goedkoop dronken te worden en vervolgens de mannen achterlatend weer naar huis gaat.
Mark had haar verschillende keren een drankje gegeven en had gehoopt op meer dan een gesprek over het weer. Hij was verlegen als het op vrouwen aankwam. Durfde niet te dansen, wist geen goede openingszinnen. Hij verweet het zich zelf, haatte zich zelf om deze dingen. Geërgerd kijkt naar het lekkertje op de dansvloer, slaat zijn glas achterover en pakt zijn jas van de kruk en zoekt zich een weg naar de uitgang.

Vanavond gaat het gebeuren houdt hij zich zelf voor. Trillend van de spanning staat hij op een hoek vanwaar hij de ingang van de kroeg in de gaten kan houden. Hij kijkt weer op de klok. Nog 20 minuten en de kroeg zal de deuren sluiten. Een uur staat hij hier nu. Waar blijft die slet?
Het is koud. Diep zitten zijn handen in de zakken en voelen aan het doekje en in de andere zak aan het flesje en een rol tape. Hopelijk neemt ze geen taxi. Weer gaat de kroegdeur 100 meter verderop open en weer zit ze er niet bij.
Tijden heeft hij er over na gedacht. Nooit gaan die sletten met hem mee. Hoeren zijn het. Ze zuipen van je en als puntje bij paaltje komt, vertrekken ze of pappen met een ander slachtoffer aan. Ze zijn nog erger dan hoeren, want je kan nog beter je geld uitgeven in de hoerenbuurt. Dan scoor je tenminste. Maar nu niet. Nu, gaat 1 van hun betalen.
Hij denkt aan de voorbereidingen die hij getroffen had. In de bouwmarkt had hij van de week 40 meter dikke nylon touw, ducktape en een aantal grote schroefogen gekocht. Daarna was hij een sekswinkel binnen gestapt en had er een leren boeienset, een leren hoofdkap met mondrits en een dikke rubber vibrator gekocht. Jezus, wat was dat duur spul, maar het kon hem niets verrekken. Hij wilde wraak en het geld kon hem nu niks interesseren. Thuis gekomen had hij de kleine slaapkamer leeg gehaald en op verschillende plaatsen in de muren en plafond gaten staan boren en de ogen er in gedraaid. Het oude tweepersoons matras had hij in het midden van het kamertje neer gelegd.

Een slachtoffer had hij toen nog niet op het oog, maar wist zeker dat zich wel weer een of andere slet zou aandienen om zijn portemonnee leeg te zuipen. En ja hoor, die blonde del in haar sexy outfit, prachtige lijf en geile kop beantwoorde precies zijn verwachtingen. Zijn drankjes aannemen, hem de kop gek maken en vervolgens met anderen aanpappen. Oohhh, wat had hij door de jaren een hekel gekregen aan die wijven. Diep in zijn hart wou hij niets liever dan zo'n vrouw als de zijne hebben. Met haar pronken, lief hebben. Huisje, boompje, beestje.
Vier jaar geleden ging zijn relatie uit en sindsdien stond hij droog. Op een hoerenbezoek na had hij het nooit meer gedaan en was verbitterd. Gaf hun de schuld. Begon ze te haten, maar altijd de hoop gehouden de ware toch te ontmoeten. Nu, jaren verder was hij moedeloos en gefrustreerd. Gaf alle vrouwen de schuld van zijn ongeluk.
Weer gaat de deur open en zijn hart slaat over. Daar komt ze naar buiten. In zwarte jas, die net over haar rokje heen valt loopt ze van het café weg en verdwijnt in een straatje iets verder op tussen het uitgaanspubliek. Mark bedenkt zich, vraagt zich af of hij het durft en hakt de knoop door en trekt een sprintje de straat in waar hij haar in had zien slaan. Paniekerig is hij mensen aan het bekijken terwijl hij door de straat heen rent. Dan ziet hij haar en stopt abrupt en houdt een afstand van zo'n 25 meter en volgt haar de brug over. Het wordt rustiger op de weg naarmate ze verder van het kleine centrum weg lopen. Hij laat de afstand iets verder oplopen om niet op te vallen. Weer gaat ze een hoek om van een rustige straat. Snel rent hij naar de hoek en kijkt er omheen. Dan pakt hij de doek uit zijn jaszak en schroeft het dopje van het flesje, giet de inhoud met trillende handen bijna geheel over de doek en loopt in snelle pas de straat in. Het is een slecht verlichte straat en overal is het donker in de huizen. Niet verwonderlijk, het was inmiddels 4 uur in de nacht. Snel besluipt hij haar van achteren en probeert er van alles aan te doen haar niet te laten schreeuwen.

Opeens bespringt iemand haar van achteren en slaakt een harde kreet. Maar de kreet is amper hoorbaar, want een doek smoort het geluid die stevig op haar mond wordt gedrukt. Een scherpe lucht dringt haar luchtwegen binnen en ze raakt in paniek als ze op de grond valt door het gewicht van haar aanvaller die haar in een stevige greep heeft. Heftig slaat ze om haar heen en probeert ze aan de doek te ontkomen, maar het mag niet baten. Snel verliest ze haar bewustzijn en verslapt ze volledig.
Mark pakt de vrouw beet en sleept haar gauw een aantal bosjes in en haalt de rol tape tevoorschijn.
Zenuwachtig om zich heen kijkend bindt hij haar enkels bij elkaar, draait haar op haar buik en doet het zelfde met haar polsen. Vervolgens taped hij haar mond dicht. Snel kijkt hij om zich heen om zeker van te zijn dat niemand hun gezien heeft en rent als een bezetene weg, de straat uit richting centrum, waar zijn auto geparkeerd staat.
5 minuten later rijdt Mark de straat in waar zijn slachtoffer in de bosjes ligt. Stapvoets komt hij op de plek aan, angstig om zich heen kijkend of er ergens mensen lopen, licht brandt, wat dan ook om te besluiten straal gas te geven. Alles is rustig en stapt dan snel uit, doet de kofferbak open en loopt in snelle pas naar zijn slachtoffer. Hij neemt haar in een brandweergreep en loopt snel naar de kofferbak, legt haar er in, slaat de koffer dicht en stapt snel in de auto en rijdt weg richting huis.
“Wat heb je gedaan klootzak,” denkt hij hardop, maar dan geniet hij van zijn geslaagde daad.
Dan stopt hij voor zijn huis, rijdt de wagen achterwaarts dicht bij zijn deur en stapt uit. Hij kijkt een tijdje om zich heen terwijl hij zijn voordeur heeft geopend, loopt naar de kofferbak, neemt zijn prooi uit de kofferbak en brengt haar snel naar binnen.

Monique wordt langzaam wakker. Haar hoofd bonkt als een bezetene. Ze heeft iets over haar hoofd, maar is nog niet helemaal bij positieven. Ze wil gaan zitten, maar kan er geen kracht voor op brengen. Verdooft probeert ze te roepen, maar er komt alleen gemurmel uit. Haar mond zit dicht geplakt. Dan raakt ze in paniek en wil weer gaan zitten, haar armen naar elkaar toehalen, maar het heeft geen effect. Haar polsen en enkels zitten vast en zijn wijd gespreid. Dan begint ze te huilen. Plots hoort ze wat en stokt haar adem. Het schiet door haar hoofd, er is iemand bij haar in deze ruimte. Monique kijkt om haar heen, maar het heeft geen zin. Er zit een leren zak om haar hoofd.
Opeens voelt ze koud metaal tussen haar borsten en verstijft van angst durft ze niet te bewegen.
Het geluid van een schaar knipt door haar truitje naar beneden en daarna voelt ze dat de mouwen worden open geknipt. Met een ruk worden de resten onder haar vandaan getrokken. Met ontbloot bovenlichaam ligt ze hulpeloos op haar matras als ze iemand iets hoort zeggen.
“Als je geen kick geeft, haal ik je tape van je mond,” hoort ze zacht zeggen, “heb je me begrepen?”
Ze knikt heftig haar hoofd. Dan voelt ze iets trekken aan de leren zak en hoort het geluid van een rits en voelt een paar vingers de tape van haar mond trekken.
“Wie ben je, wat moet je van me?” schreeuwt Monique.
Dan hoort ze een geluid wat lijkt op een riem die los gemaakt wordt en uit de lussen van een broek getrokken wordt.
“Je zou geen kick geven, daar ga ik je voor straffen,” zegt de stem.
Plots voelt ze dat de rits bij haar mond weer wordt dicht getrokken.
“Alsjeblieft, doe me geen pijn,” huilt Monique met gesmoorde stem.
Dan hoort ze een zwiepend geluid en voelt ze een stekende pijn op haar linker borst en direct het zelfde op haar rechter borst.
De leren riem heeft 2 rode strepen op haar borsten achter gelaten.
“Alsjeblieft, ik zal me stil houden, alsjeblieft,” roept ze.
Ze hoort opnieuw het geluid en opnieuw een onverdraaglijke pijn op haar borsten.
Huilend ligt ze op haar matras.
“Ben ik duidelijk geweest?” hoort ze vragen.
Ze knikt heftig.
“Goed zo,” zegt hij.
Langzaam loopt hij om het matras heen en kijkt met een voldane blik naar zijn prooi.
“Je bent vanaf nu mijn slavin. Mijn seksslavin, mijn slet, mijn hoer, mijn snol. Ben ik duidelijk?”
Hij buigt door zijn knieën en pakt haar blonde lokken die onder het vormloze leren masker uitkomen en trekt ze strak.
“Ben ik duidelijk?” vraagt hij op intimiderende toon.
Zachtjes hoort hij een gesmoord gehuil en weer knikt ze. Dan laat hij haar haar los en loopt weer langzaam om haar heen.
De schaar knipt het rokje van haar kont en voldaan kijkt hij naar het geile slipje wat Monique draagt. Ook hier gaat de schaar in en voelt ze hoe het kledingstukje van haar billen gerukt wordt.
“Je doet alles wat ik je opdraag. Als ik je wil gebruiken, stel je je open. Als ik je straf, dank je me voor de les. Duidelijk?”
“Laat me alsjeblieft gaan,” smeekt ze.
Hard daalt het leer op haar borsten neer. Monique gilt het uit.
“Ja, het is duidelijk, sla me niet meer,” huilt ze.
Als je de relslaaf wil uithangen, moet je het zeggen, maar dan beloof ik je pijn totdat je er van geniet.”
Weer hoort ze de riem door de lucht zwiepen en voelt een stekende pijn aan haar kutje. Vier keer daalt het leer neer op haar geslachtsdeel.
Klagend gehuil komt uit de leren zak.
“Ik maak uit of ik je sla en niet jij. Jij dankt me voor de klappen die ik je toedien, omdat je dankbaar bent voor de les die ik je geef. Je bent vanaf nu op deze wereld om mij te dienen en niets anders.”
De leren zak knikt om aan te geven dat ze het begrijpt.
Mark knipt het laatste kledingstuk van haar lichaam. De schaar glijdt door de panty langs haar benen.
Poedelnaakt ligt ze op haar matras. Mark gaat aan het voeteneind tussen haar gespreide benen zitten en legt zijn warme hand op haar rood geslagen kutje. Een rilling gaat door haar lichaam heen.
Langzaam begint zijn duim haar verborgen knobbeltje te strelen.
Monique voelt de streling, maar wil dit niet laten merken. Haar hersens draaien volle toeren.
Ze voelt zich heter worden ondanks dat ze het gevoel wil uitbannen. Sneller gaat de duim over haar clitje met als gevolg dat haar ademhaling versneld.
“Je kan doen alsof je het niet lekker vindt, maar je hoerenkut wordt al lekker nat,” hoort ze hem zeggen.
Ze voelt vingers binnendringen. Deze bewegen snel en vakkundig over haar ruwe plekje boven in haar natte kut terwijl de duim haar clitje blijft stimuleren. Een harde slag op de binnenkant van haar dij geeft een pijnscheut die haar doet schrikken.
“Wat ben je?” hoort ze Mark vragen.
Weer voelt ze een harde slag van een vlakke hand op haar binnenkant been voor ze antwoordt.
“Een slavin,” antwoord ze snel.
“Wat nog meer?”
“Een hoer, een slet, een snol.”
“MIJN snol,” verbeterd Mark haar, “gedraag je als mijn snol. Beweeg die heupen. Neuk mijn hand, geile snol.”
Aarzelend doet ze wat haar wordt opgedragen en begint haar heupen heen en weer te bewegen en voelt ze de vingers diep in en uit haar kletsnatte kutje gaan. De snelle bewegingen over haar g-spot maken haar kut zo nat dat het vocht langs haar anus op het matras loopt. Dan houdt ze het niet meer en komt schokkend klaar. Ze probeerde het nog te onderdrukken, maar er was geen houden meer aan. De hand wordt uit haar kutje getrokken en ze hoort hem opstaan. even hoort ze niets en dan het bekende geluid van de riem. Hard komt het leer op haar borsten, buik, kutje en dijen terecht.
Huilend smeekt ze: “Alsjeblieft, je doet me zeer. Wat heb ik gedaan?”
Na tien slagen stopt Mark en zegt: “Laat dit een les zijn voor het klaarkomen zonder toestemming, dus je mag me bedanken voor deze les.”
Aarzelend stamelt ze: “Dank U wel.”
“Nu ga je slapen, morgen wacht je een lange dag,” zegt Mark en vouwt een deken over het gespreide lichaam van Monique.
“Alsjeblieft, laat me niet alleen, ik moet plassen. Alsjeblieft, ik doe alles wat je wilt,” zegt ze.
Markt denkt even na en loopt vervolgens de kamer uit en komt even later terug met een ovenschaal.
“Til je kont wat op,” zegt hij.
Vervolgens drukt hij de schaal onder haar billen.
“Laat maar lopen.”
Monique voelt zich bekeken, en het lukt met moeite om te gaan plassen. Het duurt even, maar dan komt het gele vocht met een stevige straal tussen haar schaamlippen vandaan en vult de schaal zeker tot de helft.
Mark zet de schaal naast het matras en gooit de deken over haar heen. Als laatste ritst hij de mondrits van het masker open.
In de deuropening zegt hij: “Tot morgen mijn sletje, en ik waarschuw je, geen kick.”
En trekt de deur achter zich in het slot.

Wordt vervolgd



 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 326
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 01:08 pm:       

waarom is dit een 'fout' verkrachtingsverhaal



Op veel plaatsen op deze site zijn discussies gevoerd over verkrachtingsfantasieën en verhalen.
Een enkele keer werd er een oproep gedaan deze verhalen naar een apart hoekje op deze site te verbannen, of bij ieder verhaal een waarschuwing te plaatsen.
Aan die verzoeken hebben we tot nu toe geen gehoor gegeven, mede omdat schrijvers wanneer we dat echt van belang vonden, zelf al een waarschuwing plaatsten.

Dit verhaal krijgt van ons wèl een waarschuwing.
Niet omdat we het een verhaal vinden wat niet kan, of dat we het een slecht verhaal vinden.
Integendeel.
Het verhaal is zelfs bijzonder omdat het geschreven is vanuit de verkrachter.
We krijgen een beeld van wat hem bezielt en hoe hij naar vrouwen kijkt. En dat is niet best.
Het is echt een foute verkrachter. En toch met een zeker mededogen beschreven. Of het een reële beschrijving is (en doet ook niet ter zake vind ik), weet ik niet, maar als verhaal overtuigd het.
Ook de verkrachting is objectief gezien gewoon akelig, niets geromanticeerd. Het gaat zelfs nog verder dan verkrachten alleen: het vrouwelijke slachtoffer wordt ook nog gevangen gehouden en haar wordt een beeld geschetst van toekomstig misbruik.

Ik denk dat het daarmee voor velen ook een opwindend verhaal is. Omdat het ook nog goed geschreven is, hoort het, vind ik, daarom terecht op onze site.
Het is ook heel duidelijk een verhaal.
Maar wel van een echte verkrachting: gewelddadig, en tegen haar wil. Fout dus, no question about that.
Daarom hoort het op deze site thuis mèt een waarschuwing.

Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat het overduidelijk 'foute' karakter misschien wel bij veel tegenstanders van verkrachtingsverhalen (zie voorgaande discussies) juist minder hard aankomt en minder ter discussie staat. Immers: hier geen valse romantiek. Geen wens van een vrouw om verkracht te worden. Of, erger, een vrouw die de verkrachting achteraf lekker vind. Of nòg erger: er als het ware om vroeg....
Maar dat is een andere discussie...



billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


 

rapeslet
Productief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 32
Aangemeld: 01-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 01:41 pm:       

Een drankje van de verkeerde



Tja fout, fout...
In mijn ogen is het gewoon een verkrachtingsverhaal. Het enige wat je er fout aan kan vinden is dat er in het begin over frustraties geschreven wordt. Frustraties waardoor deze man tot zijn daad komt.

En het zijn ook bekende frustraties...
Betekent dit, dat wanneer een man gefrustreerd is, het goed is dat hij een vrouw verkracht? Ik denk het niet, maar misschien wel beter te begrijpen.
Eigen schuld, dikke bult? Nee natuurlijk niet. Ook als een vrouw zich op zon manier misdraagt verdient ze het niet om verkracht te worden... Laat ze lekker hun eigen drankjes betalen is ook een goede oplossing.
En hij is zich er ook bewust van, zegt nog hardop: "Klootzak wat heb je nu gedaan?"

maar verder is het een verkrachtingsverhaal zoals alle anderen en zoals veel vrouwen ook fantaseren dat het gebeurt..
En wat dat betreft vind ik een kijkje in het beeld van de "dader" (het blijft een verhaal/fantasie en is geen verslag neem ik aan) een interessante.

Ik ben benieuwd naar het vervolg, "valse" romantiek is nog niet uitgesloten....


Being a sub is not a choice, it's a drive

 

Mastermind
Nieuw lid
Inlognaam: Mastermind

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 01:56 pm:       

Hoe fout is fout als de oprichter verkrachtingsverhalen plaatst?



Denise is een westerse vrouw die wordt ontvoerd vanuit haar hotelkamer en tegen haar wil in een harem beland. Ze wordt klaargestoomd tot seksslavin door gebruik te maken van allerlei karakters die in dienst zijn van een sultan. De zweep, bondage en mindplay worden niet geschuwd om het resultaat te behalen.
Het verschil met dit verhaal is dat de verkrachter een gefrustreerd iemand is en niet een vermogende sultan.
Feit is: In beide verhalen gaat het om een vrouw die ergens in gevangeschap zit tegen haar wil en sexueel misbruikt wordt.
Verschil is: Denise is geromantiseerd.
Toch bedankt Reintoch. Ik zie je bijdrage als een compliment.
En tussen neus en lippen door. Rapeslet stond model voor Monique. Vandaar de beschreven kleding , leeftijd, haarkleur enz..
winks @ rapeslet

 

rapeslet
Productief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 33
Aangemeld: 01-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 02:11 pm:       

Mastermind



Wie is Denise? Is dat een bekend verhaal? Enne ik merkte al enige gelijkenis op grinnnnnnn....
winks terug bij deze..... :D


Being a sub is not a choice, it's a drive

 

Mastermind
Nieuw lid
Inlognaam: Mastermind

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 02:33 pm:       

Wie denise is.



Rapeslet,

Hier de link van het verhaal van Paul Gerard.
Zelf noemt hij deze verkrachting een sprookje.

https://www.smverhalen.nl/denise_.htm

Groeten Mastermind

 

rapeslet
Productief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 34
Aangemeld: 01-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 02:52 pm:       

Denise



Mastermind
Bedankt voor de link. Ik begrijp je punt. En eigenlijk in mijn eerste reactie al duidelijk geworden dat bepaalde details in een verhaal heel bepalend kunnen zijn voor het beeld wat geschetst wordt.

Mensen verliezen hun objectiviteit over gebeurtenissen doordat ze alles door elkaar mixen als één geheel, dat is denk ik menselijk.

Dus als je een verhaal zoals Denise op een heel luxe manier schrijft, dan is het ineens een sprookje.
Als ik een verhaal zoals Denise schrijf, dan is het (waarschijnlijk) platte grove porno
En zoals jij het geschreven hebt is het ineens een fout verkrachtingsverhaal.

Duidelijk en goed punt... :D


Being a sub is not a choice, it's a drive

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 327
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 07:02 pm:       

nogmaals: wat is 'fout'



Beetje vervelend dat ik nogmaals moet uitleggen wat ik onder een 'fout' verkrachtingsverhaal versta: ik had gehoopt dat ik duidelijk genoeg was en nu ga ik mij ongetwijfeld herhalen.
In de eerste plaatst staat het niet voor niets tussen aanhalingstekens. Het is bedoeld als waarschuwing, dit gezien voorgaande discussies.
Dit verkrachtingsverhaal gaat over een echte verkrachting: dat wil zeggen - wat we in het dagelijkse woordgebruik onder verkrachting verstaan. Een man meent het recht te hebben gedwongen seks te hebben met een vrouw en wat de vrouw daar van vindt doet niet ter zake. Oftewel een verkrachting die absoluut verwerpelijk is.
Het foute karakter wordt nog eens onderstreept door de volgende elementen
  • het recht dat de man meent te hebben (bijvoorbeeld door het gedrag van de vrouw)
  • gedwongen seks
  • de vrouw is volstrekt duidelijk in haar afwijzing
  • de man is gewelddadig
    Allemaal elementen van een echte (realistische) verkrachting.
    Fouter kun je het niet hebben.

    Maar, Mastermind, mijn bijdrage mag je inderdaad als compliment beschouwen.
    Wel een beetje flauw om het te vergelijken met Denise!
    Het is niet alleen appels met peren vergelijken, maar volgens mij is ook geen van de bovengenoemde elementen van toepassing, maar ik kan me vergissen. Verkracht door een man wordt ze in ieder geval niet.
    Ik denk ook dat niemand Denise! als verkrachtingsverhaal zal lezen, laat staan als 'fout' verkrachtingsverhaal - en daar ging het immers om bij de motivatie van mijn waarschuwing.

    Tenslotte haal je de aankondiging van Denise! helemaal uit zijn verband.
    Dit is wat er staat:
    Een roman in wording.
    Over een blanke vrouw in Marokko.
    Een zelfstandige vrouw die haar zelfstandigheid verliest.
    Een vrouw die nog veel te leren heeft.

    Het zou een sprookje kunnen zijn.....
    maar of het dat ook wordt.....

    Oftewel: het suggereert juist het omgekeerde - dat het geen sprookje is.


  • billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


     

    Mastermind
    Nieuw lid
    Inlognaam: Mastermind

    Bericht Nummer: 4
    Aangemeld: 03-2009

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 12 maart 2009 - 08:01 pm:       

    Onderstreepte elementen.



    Hallo Reintoch,

    Je punt is duidelijk. Ik was me er van bewust dat dit verhaal op het randje zou zijn.
    Toch was ik verbaast dat het een stempel kreeg als eerste verhaal op deze site, maar wel begrijpelijk.
    Waarom ik Denise er bij haal is hier om.
    En dan doel ik toch op punten die je opnoemt die volgens jou de reden zijn van het predikaat.
    Denise wordt tegen haar wil ontvoerd.
    Een sultan vind Nederlandse vrouwen namelijk nogal aantrekkelijk en dat blijkt voor hem een reden om iemands vrijheid te beroven, zodat ze zijn seksslavin kan zijn.
    Denise is duidelijk in haar afwijzing.
    Daarom doet ze niet wat opgedragen wordt en dat is blijkbaar reden om haar en dag aan een plafond te hangen en haar het leven zowat uit haar lijf te slaan met een zweep.
    Volgens mij is Achad dus minstens zo gewelddadig als Mark al was Achad niet bij de ontvoering aanwezig.
    Denise heeft gedwongen sex.
    Zij vermoedt dat ze verwend wordt door een man, maar het blijkt later een vrouw te zijn. Dit gebeurt op het moment dat ze vastgeketend aan het plafond hangt. Ze vindt het duidelijk lekker, maar is het dan minder verwerpelijk?
    Helaas is het verhaal niet af en kan ik niet zeggen dat ze uiteindelijk gebroken door de zweep en mindplay in het bed van een oude sultan belandt. Maar het hele verhaal gaat recht op dit doel af.


    Ik ben mij bewust van het feit dat Denise een totaal ander verhaal is. Ik vind het een prachtverhaal en is totaal anders in opzet dan het hier boven geschreven verhaal. Ik was ook teleurgesteld toen ik bemerkte dat het niet af was.

    Bovenstaand verhaal is eerder angstaanjagend en een nachtmerrie voor een vrouw die het overkomt.
    Al vraag ik me af hoe een vrouw zich zou voelen in de schoentjes van Denise.

     

    rapeslet
    Productief lid
    Inlognaam: Rapeslet

    Bericht Nummer: 35
    Aangemeld: 01-2009


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 13 maart 2009 - 09:18 am:       

    duidelijk



    Mij waren de punten ook wel duidelijk rein, maar sm is altijd min of meer gewelddadig, dat maakt het s.m.

    In een rapeplay wijst de vrouw altijd af, zonder afwijzing geen rapeplay en volgend uit de afwijzing vanzelfsprekend dwang..
    In een verhaal wordt dan meestal niet van rapeplay gesproken maar wordt de rapefantasie verteld.

    Komen we weer op punt 1 uit, het enige verschil met andere rapeverhalen:"Het recht dat de man meent te hebben."

    dat is feitelijk het enige foute aan het verhaal.. De manier waarop het ingeleid wordt, verder is het een verhaal als alle anderen en dat bedoelde ik met mijn reactie.

    En de inleiding is een hele realistische en daarom kan het misschien stuitend zijn..

    Waarschuwing heb ik persoonlijk niks op tegen, integendeel, vind ik een goede zaak.


    Being a sub is not a choice, it's a drive

     

    madelène
    Beginnend lid
    Inlognaam: Madelène

    Bericht Nummer: 10
    Aangemeld: 11-2008

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op dinsdag 17 maart 2009 - 11:09 pm:       

    de andere kant belicht



    ik vind het een (tot nu toe) mooi verhaal om te lezen.
    hoewel in mijn ogen "het slachtoffer"te snel toegeeft.
    maar dat is mijn lees manier , mijn fantasie.
    iets wat natuurlijk los staat van het geschreven stuk.
    ik vind het heerlijk om eindelijk een verhaal te vinden
    wat de andere kant van het verhaal belicht.
    dus tot zover mijn complimenten en ik zie zeker uit naar
    een vervolg...


    sorry voor mijn taalfouten in ieder bericht
    maar ik blijf dyslectie`s of hoe schrjf je dat ook alweer.............? pffffff

     

    madelène
    Lid
    Inlognaam: Madelène

    Bericht Nummer: 11
    Aangemeld: 11-2008

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op dinsdag 17 maart 2009 - 11:14 pm:       

    aan reintoch: de vergelijking met denise



    ik post dit appart van mijn reactie naar de schrijver van het bovenstaande verhaal omdat de ene reactie anders in het niet zou vallen bij het andere.



    aan reintoch:
    ik citeer even jou stuk om daar vervolgens nogmaals op in te gaan.
    vooraf wil ik zeggen dat ik jou punt voledig begrijp maar dat het voor de lezers wel degelijk anders kan zijn als hoe het voor jou is.
    simpel ieder leest naar zijn of haar vermogen en niet naar dat van een ander.
    denken aan hoe een ander iets ziet doen de meeste mensen pas als ze terug lezen en bedenken hoe het bedoeld zou kunnen zijn.
    ook ik vergeleek jouw punten nogmaals met denise en hoewel ik jou punt begrijp
    wil ik hier toch ook een andere belichting op jouw mening geven.

    ik zal dit punt voor punt proberen
    want in mijn ogen zou denise net zogoed als "fout" gezien kunnen worden
    hoewel ik dat idee door de poetiche schrijfwijze van denise, ook graag verwerp.

    1"Een man meent het recht te hebben gedwongen seks te hebben met een vrouw en wat de vrouw daar van vindt doet niet ter zake. Oftewel een verkrachting die absoluut verwerpelijk is.

    Het foute karakter wordt nog eens onderstreept door de volgende elementen

    2 het recht dat de man meent te hebben (bijvoorbeeld door het gedrag van de vrouw)

    3 gedwongen seks

    4 de vrouw is volstrekt duidelijk in haar afwijzing

    5 de man is gewelddadig
    6 Allemaal elementen van een echte (realistische) verkrachting.


    1* achad laat denise ontvoeren, zonder dat er met de belangen en/of meningen en/of gevoelens van denise rekening word gehouden, met de doelstelling om met hem sex te hebben of in opdracht van hem wat hem in deze toch "hoofd dader" maakt


    2* het feit dat zei westers is is voor hem de reden dat hij dit meent te mogen doen.


    3* de handelingen zijn wel degelijk sexueeel waarbij je de handelingen sex mag noemen.
    het feit dat denise ontvoert is daargelaten is zij vastgebonden en wordt ze daarbij ook gemarteld er is duidelijk sprake van dwang.

    4*denise wijgert op alle duidelijke en onduidelijke manieren
    het feit ze niet mee wil werken ondanks de dwang lijkt me genoeg om aan te nemen dat ze zeer duidelijk in haar afwijzing is.ook haar beschreven gedachte hoe zij alles ondergaat wijst op afwijing en zeer zeker niet op aanvaarding pual gerard heeft hier heel duidelijk overlevings gedrag beschreven.

    5 zowel achad als de beul die het ten uitvoer brengen zijn geweldadig
    hoewel achad zijn handen niet vuil maakt is hij wel de opdracht gever zonder achad zou dit verhaal eenmaal een er kort leven beschoren zijn geweest.
    over de geweldadigheid van de buel in het verhaal kan geen twijvel zijn in mijn ogen.

    5* realisme is een lastig begrip. hoewel wij er van uitgaan dat denise enkel voort kan komen uit fantasie wil ik niet uitsluiten dat dit in realiteit ook zou kunnen gebeuren.
    ook ik ben echter nooit zo stoer geweest om bij een sjeik met een harem te gaan vragen welke van zijn meisjes een dergelijk lot ondergaan zijn.
    maar ook dat is een mogenlijkheid die ik niet uit durf te sluiten zeker niet omdat er nog steeds vrouwen zijn uit bijvoorbeeld irak die naar eigen zeggen afkomen uit de harem van sadam hoezein, dergelijk gebeurtenissen beschrijven.



    ik hoop hiermee aan te geven dat je verhalen naar eigen inzicht kunt belichten en dat daardoor meningen kunnen verschillen.
    ik onderstreep hierboven dan ook niet mijn eigen mening maar puur opvatingen hoe je iets ook kunt bekijken.
    hierin wil ik laten zien dat ook bij denise een vergelijking te trekken is met verkrachtings verhalen.
    nog een laatste stukje wat ik wil citeren:

    "Maar, Mastermind, mijn bijdrage mag je inderdaad als compliment beschouwen.
    Wel een beetje flauw om het te vergelijken met Denise!
    Het is niet alleen appels met peren vergelijken,"

    het compliment wat je maakte met je bijdrage vond ik terecht en daar wil ik verder ook geen woord teveel over vuil maken.
    echter vind ik de vergelijking niet flauw maar eerder gedurft op de site die uiteindelijk toch van de schrijver van "denise" is.
    een vergelijking berust op je eigen oogpunt (over het algemeen genomen)
    echter vind ik wel dat je gelijk hebt dat het een vergelijking is met appels en peren en wil ik je daarin nogmaals gelijk geven.
    dit is een prachtig verkrachtingsverhaal.
    wat perfekt op deze site thuis past.
    "denise" wil ik liever poetich noemen en mag wat mij betreft genoemd worden in een lijstje gelijk met "duizend en een nacht" idd een sprookje
    maar niet minder "verschrikkelijk" en/of "fout" (in mijn ogen) als elk verkrachtings verhaal als zoanig geschreven.



    groetjes madelène


    ps:
    mijn exuses voor het niet verbeteren van mijn taal fouten.
    echter eer ik ze in beeld heb en ik wil ze aanpassen in mijn bericht ben ik de fouten opzich al totaal kwijt.( ik zie ze niet doordat ik leesblind ben)
    niet te min vind ik het jammer omdat het de leesbaarheid beinvloed dus daarvoor mijn excuus.


    sorry voor mijn taalfouten in ieder bericht
    maar ik blijf dyslectie`s of hoe schrjf je dat ook alweer.............? pffffff

     

    reintoch
    Beheerder

    Bericht Nummer: 329
    Aangemeld: 02-2002


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 19 maart 2009 - 12:53 pm:       

    spijtbetuiging



    Madelènes reactie heeft me doen beseffen dat ik niet goed ben omgegaan met de reacties op mijn eerste bericht, en al helemaal niet slim.
    Ik had me niet moeten laten verleiden om aan te geven wat er 'fout' is aan de verkrachting die in het verhaal beschreven is en daarmee ook niet op de vergelijking met het Denise! verhaal.
    Wat ik had moeten verduidelijken is waarom de waarschuwing door mij geplaatst werd.
    Want dáár gaat het om.
    Mijn bericht was niet een aanzet tot discussie (niet dat ik daar vies van ben hoor, integendeel) maar om uit te leggen waarom ik hier wèl een waarschuwing plaatste waar ik dat tot nu toe niet deed. Dat wil ik graag alsnog verduidelijken in dit bericht.

    Veel van de emotionele reacties op verkrachtingsfantasieën en verhalen draaien er om dat het bij met name getraumatiseerde vrouwen een heel nare reactie kan oproepen.
    Ik heb eerder betoogd dat zo'n reactie niet de verantwoordelijkheid is van een schrijver. Dat vind ik nog steeds. Maar als beheerder kun je dat in sommige gevallen wèl voorkomen. Zeker als je de kans op nare trauma-gerelateerde reacties hoog inschat.
    En dat is bij dit verhaal -in mijn ogen- het geval. Zelf schat ik in dat dit verhaal zelfs bij uitstek daarvoor 'gevoelig' ligt.
    Waarom?
    Dit verhaal beschrijft een klassieke verkrachting: vanuit de dader gezien zal het zo vaak gaan. Zijn gedachten over het 'recht op verkrachting' en de bruutheid waarmee hij haar benadert en dwingt, de respectloosheid waarmee hij met haar omgaat, alsmede het slachtoffer dat daarvoor geen enkele aanleiding geeft. Integendeel: ze reageert op een authentieke en ondubbelzinnige manier met verzet. Zo worden vrouwen in Nederland verkracht (stel ik mij voor).
    Er zitten natuurlijk best wat elementen in het verhaal die daar van afwijken (het ontvoeren bijvoorbeeld), maar dat zijn in mijn ogen 'kleinigheden' - al heb ik grote twijfels over de mogelijkheid dat een vrouw nat kan worden laat staan kan klaarkomen in een dergelijke situatie...., maar ook dat: terzijde.
    Hier in ieder geval geen onbewust of heimelijk verlangen om verkracht te worden. Nee, ze werkt alleen mee om te overleven (tenminste in dit hoofdstuk).

    Dit is het soort verkrachtingen waar vrouwen bang voor zij. En -als zij een trauma opgelopen heeft- is dit het soort verhalen wat dat weer bij haar kan oproepen.
    Nogmaals: mijn inschatting.
    Vandaar de waarschuwing!

    En dat ik de aanduiding 'fout' gebruik slaat alleen daar op.

    op een ander manier 'fout'
    Want verkrachtingsverhalen kunnen op heel veel andere manieren behoorlijk 'fout' zijn.
    Neem bijvoorbeeld het idee: ik zeg "nee, vreselijk", maar bedoel "ja, heerlijk geil".
    Of het al eerder genoemde bewust of onbewust uitdagen en er om vragen...
    Maar dat is dus nogmaals een ander manier van 'fout' zijn.

    Dat is ook de reden dat een vergelijking met Denise! mij irriteerde. Het is zo'n ander soort verhaal, zo'n andere sfeer, zo'n andere opbouw. Hoe 'fout' het ook in de tweede beschreven manier is, het is het -in mijn ogen- absoluut niet op die eerste manier: ik kan me niet voorstellen dat dit verhaal een getraumatiseerde vrouw aan een echte verkrachting zal doen herinneren. Hoewel het feitelijk best te verkopen is om haar behandeling als verkrachting te beoordelen, lezers zullen het niet als dusdanig 'echt en realistisch' ervaren. Haremmeisjes kennen we niet, die staan zo ver van ons weg dat die een 'andere -fantasie- wereld' leven.

    Het is denk -en hoop- ik vanwege die verschillende benaderingen van wat een verkrachtingsverhaal 'fout' kan maken, dat de discussie ietwat ontspoorde.
    Waarbij nogmaals gezegd: beide vormen van 'fout' zijn welkom op deze site.
    Want opwindend kunnen ze beide, ondanks dat ze 'fout' zijn, voor velen zijn.


    billen...stil wachtend...over mijn schoot... 



    Een verzoek!


    Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
    We willen jullie daarom vragen:
      zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
      kijk even naar de opmaak.
      corrigeer type- en spelfouten
          (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
      en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
      Echt: het is niet ingewikkeld.
      En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


    geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
    Je Onderwerp:

    Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
    Je reactie:
    Gebruik Opmaakbuttons
    Selecteer tekst en klik op de button
    of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
    Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
    Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
    voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
    onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
    een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

    Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
    Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
    Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
    Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
    Wachtwoord:
    Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
    Activeer eventuele links in je bericht
    Actie: