home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
schrijfstertje


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 03:09 pm:       


De trein


Hoe zij haar lesje leerde op weg naar huis
Het begon al te schemeren toen de trein het perron op reed. Ik stapte in, in een tweede klas coupé. Er waren nog genoeg plaatsen, dus ging ik zitten. Ik zette mijn tas naast me neer. Ik rommelde even in mijn tas en pakte mijn boek eruit en sloeg dat open. Ik raakte erin verzonken en merkte daarom niet dat de trein steeds voller werd. Iemand schraapte zijn keel. Ik keek verstoord op en zag dat een man stond te wachten tot ik mijn tas aan de kant deed.
Ik schoof mijn tas opzij zonder iets te zeggen en richtte mij weer op mijn boek. De man nam geďrriteerd plaats. Even later was ik klaar met lezen en pakte ik pen en papier. Ik begon wat dingen op te schrijven. Ik wierp een blik uit het raampje en tikte met mijn pen op mijn been. Weer schraapte de man zijn keel. We keken elkaar geďrriteerd aan. Ik stopte met tikken en schreef weer verder. Hij pakte een krant en sloeg die open. Dit maakte veel ritselende geluiden, waardoor ik me niet goed kon concentreren. Ik keek hem aan.

“Zulke vuile blikken zijn niet nodig, jongedame,” zei hij op strenge toon.
“Als blikken konden doden,” mompelde ik.
“Pardon?” vroeg hij verbaasd.
“Niks,” antwoordde ik chagrijnig.
“Nou, nou, nou,” mompelde hij afkeurend.
“Nee, morgen,” grinnikte ik, maar ik merkte al snel dat hij het een misplaatste grap vond.
De man zuchtte.
“Ben jij altijd zo brutaal?” wilde hij weten.
Ik was verrast door deze vraag, die had ik niet zien aankomen.
“Je vader heeft je niet goed opgevoed, juffertje,” ging hij verder.
“Het is niet aan u om dat te beoordelen!” snauwde ik.
“Tut, tut, tut, er hoeft niet geschreeuwd te worden,” zei hij neerbuigend.
Hij begon nu aan zijn preek: “Ik weet niet of jouw vader je ooit wat discipline heeft bijgebracht, maar dat was dat in ieder geval een hele tijd geleden, want het is niet aangeslagen zie ik. Je moet begrijpen dat vrouwen regelmatig discipline nodig hebben. Een preek en een pak slaag op zijn tijd kunnen daarom geen kwaad.”
Ik kon mijn oren niet geloven. Een wildvreemde had me net gezegd dat ik een pak slaag nodig had alsof dat de normaalste zaak van de wereld was en alsof dat nog niet erg genoeg was zei hij dat ook nog eens in een volle trein! Ik was zo geschokt dat ik niks kon uitbrengen. Het verbaasde me dat niemand in de trein erop reageerde.
“Je moet duidelijk wat meer respect gaan tonen voor ouderen. Maar daarbij kan een pak slaag prima helpen,” ging de man onverstoorbaar verder.
“En wat wilt u doen? Mijn vader bellen soms?” vroeg ik spottend. Hier was de man niet van gediend.
“Goed idee, geef me je telefoon maar,” zei hij.
Hier had ik helemaal niet op gerekend. Ik weet niet waarom, maar ik haalde mijn mobiel uit mijn jaszak tevoorschijn. De man pakte hem uit mijn hand en zocht in het adressenboek. Ik kon het niet geloven. Ik had wel eens bij mijn vader over de knie gelegen, maar de laatste keer was ik een jaar of tien geweest. God, wat zou mijn vader wel niet denken? Wat zou hij zeggen? Ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet een hoorde wat de man zei. Ik werd pas weer wakker toen hij mijn mobiel weer aan mij teruggaf met een grote grijns op zijn gezicht. Ik stopte mijn telefoon weer weg en keek hem aan. Ik durfde niks te zeggen.

Hij wenkte me en ik leunde iets naar voren.
“Je vader heeft mij toestemming gegeven,” was het enige wat hij zei.
Voor ik iets kon vragen pakte hij mijn arm beet en trok me overeind. Voor ik er erg in had lag ik over zijn schoot met mijn hoofd naar beneden en mijn kontje omhoog. Een paar mensen keken op, maar niemand reageerde. Zijn hand tikte op mijn kontje. Er volgde een harde slag. Dit deed veel meer pijn dan ik mij herinnerde. Een regen van slagen volgde. Allemaal even hard en in hetzelfde tempo. Ik wilde me niet laten kennen. Ik wilde geen geluid maken in de drukke treincoupé. Ik wilde niet. Het kon niet. Het mocht niet. Maar het deed zo’n pijn. Mijn billen gloeiden. Ik lag daar bij een wildvreemde over de knie met gloeiende billen. Plotseling stopten de slagen.
“Zo, dat is nog maar het begin, meisje,” zei hij triomfantelijk.
Nog meer? Nee toch? Hij maakte maar een grapje....Toch? Dat zou hij toch niet echt menen?
“Ik kan niet meer aan,” jammerde ik.
“Dat zullen we dan wel eens zien,” zei hij rustig.
Hij schoof mijn rokje omhoog. Haakte zijn duimen in de zijkanten van mijn slip en schoof die naar beneden. Gewoon alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was. Alsof hij dat iedere dag bij mij deed. En ja hoor, nu reageerden de passagiers wel en vooral de mannen. Ze kwamen om mij heen staan. Een van hen stond in het gangpad en had perfect zicht op mijn kont en kut. Weer volgde er een regen van slagen, maar nu op mijn blote billen. Ik kon mijn kreunen nu niet meer onderdrukken. Ik wiebelde met mijn kontje om de slagen te ontwijken. Mijn billen stonden nu echt in brand en ik voelde de tranen in mijn ogen prikken. Het tempo ging omhoog en de tranen rolden naar beneden. Na een tijdje bouwde hij het slaan langzaam af. Hij bekeek mijn billen en wreef erover.
“Ik denk dat, dat wel weer even genoeg is voor vandaag,” zei hij.
“Ja meneer,” snikte ik.
Ik durfde het niet te wagen om op te staan. Langzaam kwam ik weer op adem, maar mijn billen bleven gloeien.

Ik voelde een hand mijn kutje strelen. Het was de man die achter uit het gangpad. Langzaam schoof hij zijn middelvinger bij mij naar binnen, weer was er niemand die iets deed. Ik kon het niet helpen, maar ik werd geiler en geiler. Steeds heftiger ging zijn vinger in en uit mijn kut. Terwijl ik nog steeds over de schoot van de man lag die me zojuist een pak slaag had gegeven. Ik kreunde steeds harder en toen kon ik het niet meer tegenhouden. Ik kwam klaar. En niet zo’n beetje ook. Het geil bleef maar uit mijn kut stromen, terwijl iedereen toekeek. Nog even bleef ik hijgend liggen. Daarna mocht ik opstaan. Ik deed mijn kleding weer goed, trok mijn slipje weer omhoog en streek mijn rokje weer glad. Moeizaam ging ik zitten en stopte alle spullen terug in mijn tas en keek even vlug om me heen. Iedereen was weer gaan zitten. Het leek alsof er nooit wat gebeurd was. Maar ik wist wel beter. De trein stopte op het station. Hier moest ik eruit. Hier moest ik zijn. Met een roze blos op mijn wangen verliet ik de trein en stapte op het perron. Wat een dag!      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

SaMuel
Beginnend lid
Inlognaam: Samuel

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 06:10 pm:       

(te) veel fantasie ?Soms lees ik geboeid een verhaal en stel me de werkelijkheid voor, maar hier heb ik dat toch minder bij. Als regelmatige treinreiziger denk ik dat schrijfstertje nu teveel fantasie heeft. Er kan in de trein van alles gebeuren en er gebeurt ook van alles, maar dit lijkt me te ongeloofwaardig. Ik denk dat schrijfstertje ook achteraf het gedrag van de medereizigers niet kan verklaren (of was dit trein op weg naar spanking of andere sm-bijeenkomst ? Waarmee ik overigens niets afdoe aan de opwinding die het verhaaltje oproept.

SaMuel

 

Lord Donck of Ar
Productief lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 33
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 09:12 pm:       

fantasieSchrijfstertje, jou verhaal is mooi en met juist genoeg fantasie verteld om een lezer te boeien en te laten dromen en daar gaat het tenslotte om, het aan het dromen brengen van de lezer, dat is de essentie van een boek en het lezen ervan.
Doe gewoon zo verder
Tharl

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 244
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 maart 2007 - 10:05 am:       

OngeloofwaardigSaMuel vindt het ongeloofwaardig. Natuurlijk is het dat. Maar dat is juist de kracht van het verhaal. Het idee dat je dat zomaar in de trein zou overkomen. Het idee dat je er zomaar in de trein getuige van zou kunnen zijn. Het idee dat je dat leuke juffertje dat tegenover je in de trein zit na een korte woordenwisseling over de knie zou kunnen nemen. Het idee dat je haar daarna tot een orgasme zou kunnen voeren.
En dat alles haast terloops beschreven. Zonder franje, zonder opsmuk. Wel enige verbazing maar niet de verbijstering en de verontwaardiging die daarop logischerwijs zouden moeten volgen.
Ik was eigenlijk wel benieuwd naar haar verdere dag. Hoe lukt het haar om te werken op die pijnlijke kont? Raakt ze desondanks nog opgewonden van haar ervaring?
En dan haar vader... Die zal er toch op terug komen. Hoe dan? Wordt het dan weer een pijnlijk kontje? Is de trend gezet? Gaat haar vriend die overnemen?
O schrijfstertje, je hebt mij fantasie geprikkeld. Ik zal nooit meer in een trein kunnen zitten zonder mijn neiging te moeten bedwingen de meiskes om me heen te gaan tuchtigen.

Schaam je je eigenlijk niet dat je dat met ons gedaan hebt? Je zou straf moeten hebben....

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Nieuwsgierig
Nieuw lid
Inlognaam: Nieuwsgierig

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 maart 2007 - 03:27 pm:       

Nieuwe kijk op...Schrijfstertje, ik ben het helemaal eens met Lord Donk of Ar en Janneman;
Het is een mooi verhaal, juist omdat een hele ongewone (doch zeer interessante!) 'gebeurtenis' met heel eenvoudig maar tegelijkertijd heel duidelijk is neergezet.

Ook ik zal, als frequente treinreizigster, vanaf nu heel anders naar mijn mede-passagiers kijken. Met name naar de nors-kijkende mannen in de trein - dankjewel Schrijfstertje! :-)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: