home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lot


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op vrijdag 03 december 2010 - 08:30 pm:       


De Inval


Waar iets groots nog grotere gevolgen heeft in het klein

Deze tekst schreef Lot toen ze haar verhaal in het Verhalen Lab plaatste. Het staat nu hier, maar een deel van dit commentaar geldt nog altijd, dus vandaar dat het er bij blijft staan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik plaats mijn verhaal in het lab, omdat ik me afvraag of het acceptabel is binnen 'de normen'.

Net zoals ik veel discussie had nadat ik mijn "Slechts een Eigendom" hier plaatste.
"Slechts een Eigendom" is hier geplaatst in overleg met de beheerders (met met name reintoch) en na uitdrukkelijke goedkeuring van de beheerders.

Dit verhaal plaats ik zónder overleg, en het zou dus heel goed ánders kunnen vallen.
Vandaar het Verhalen-Lab.
Ik twijfel net zoveel als bij "Slechts een Eigendom".

Ook dit is een discutabel verhaal; dwang, verkrachting..., niks bdsm's aan.

Na "Slechts een Eigendom" heb ik meegekregen dat -met name- vrouwen dit soort verhalen erg kunnen waarderen.
Ik heb ook begrepen dat veel mannen dit niet kunnen.

Daarbíj is het begin van dit verhaal nogal op het randje; dat vind ik zelf eigenlijk ook wel. Ik had het echter nodig om de omstandigheden te creëren voor dit verhaal.

Het staat dus nu in het Lab.
Niet zozeer om de spelling, grammatica of interpunctie.
Wel om het thema en de inhoud.

X!
lot.


++++++++++++++++++++++++++++++++++

DE INVAL

“Jawel, schat, ik ga werken. Ik kan het niet maken om niet op te komen dagen,” zuchtend trok ze haar jas aan en keek haar man verontschuldigend aan.
“De dreiging is nu al weken groot, maar er gebeurt steeds niéts; ik moet echt gaan werken. We kunnen ook niet zonder het geld, en dat weet je.”
“Dat geld kan me gestolen worden, Tess. Ik wil dat je hier blijft, want alles staat op knallen! Die meiden hebben je nodig. Ze zijn nog zó klein! En ik heb je ook nodig; ik wil niet dat je gevaar loopt,” zei hij moedeloos, omdat hij zag dat haar besluit vaststond en hun financiële situatie inderdaad nog weinig hoopvol was.
Ze kuste hem vastberaden, gaf hun tweelingdochtertjes een zoen en fluisterde: “Ik geef die mannen hun eten, ruim de boel op en kom dan onmiddellijk naar huis, goed? Het kan nog wel maanden zo doorgaan en voor hetzelfde geld gebeurt er nooit iets... Ik kán niet wegblijven, want dan ben ik mijn baan kwijt.”
Hij knikte zorgelijk: “Sms me als je weer richting huis rijdt.”
“Doe ik, lieverd. Geen zorgen en tot straks.”

In de auto zag ze de avondlucht naderen. Het was november en erg koud. Op de radio ging het enkel weer over 'de dreiging'; ze dreigden al tijden indrukwekkend met een massale inval en overname. Enkele terroristische aanvallen hadden die dreiging kracht bijgezet en aangetoond dat het niet louter om woorden ging. Ze leefden in angst. Angst voor de angst.
Tess duwde met een bezorgde, geïrriteerde zucht de cd in de speler -zette daarmee de radio uit- en draaide het volume-knopje naar rechts. Om alle zorgen te vergeten zong ze uit volle borst mee met Milow: You don't know.
Ze werkte nu al een paar jaar in een low-budget-hotel voor kostgangers aan de rand van Den Haag. Bouwvakkers uit de landelijke provincies verbleven hier door de week om hun werk te kunnen doen en vertrokken in het weekend weer naar huis. Het was grappig werk. Niet zozeer om haar taken (drie gangen brengen en afruimen) als wel om de interactie met de mannen.
Vaak was ze de enige vrouw, dus ze moest haar mannetje staan. Maar dat kón ze, omdat ze ook tegen een stootje kon. Het was wel een leuk spelletje; de balans vinden tussen aantrekkelijke en een beetje uitdagende vrouwelijkheid, maar toch duidelijke grenzen aangeven. Ze wist dat de mannen haar graag mochten en dat het flirten erbij hoorde. Van hun lonkende en soms zelfs geile blikken raakte ze nu niet meer geïntimideerd. Ze speelde er tegenwoordig zelfs een beetje mee en dat voelde wel grappig.
Ze parkeerde wat verder van het hotel af dan gebruikelijk. Het werd waarschijnlijk druk vanavond, want bijna alle parkeerplaatsen waren bezet. Ineengedoken van de kou liep ze huiverend naar de ingang en opende de deur.
“Tessie! Schatteke! Wat heerlijk om je weer te zien,” riep één van de kostgangers vanuit de rokersruimte.
“Jaja, ook altijd fijn om jou te zien, Dick!” zwaaide ze een tikje koket, en liep door.
“Gefeliciteerd nog met je veertigste, Ed,” lachte ze haar baas achter de bar toe en gaf hem daarna drie zoenen.
“Mannen...,” sprak hij luid tegen zijn gasten aan de bar, “dít is de enige reden waarom het niet erg is een jaar ouder te worden.”

Tess liep glimlachend weg van de bar, richting de keuken.
“Hai kokkie,” riep ze hoog, terwijl ze om het hoekje gluurde.
“Tess, hai,” zei hij, terwijl een glimlach op zijn gezicht doorbrak, “fijne collega.”
“Wat schaft de pot, kok?” zei ze, terwijl ze een deksel optilde en een kijkje nam.
“Opsodemieteren, Tess!” grapte hij: “Je weet dat geen mens aan mijn pannen mag komen, dus jij ook niet; groentesoep, boerenkool met worst en ijs toe.”
“Lekker,” zei Tess blij, “Lekker! Hoeveel man hebben we vanavond? Wat moet ik indekken?”
Sem pakte een briefje van de plank en zei: “Eén groep van acht man, vier van vier, twee van drie, acht van twee en vier van één. Maakt een totaal van precies vijftig.”
“Oh,” liftte Tess haar wenkbrauwen, “aan de parkeerplaatsen te zien dacht ik dat het er meer zouden zijn. Dat valt weer mee, dus. Wordt een vroegertje, Sem.”
“Ja, als jij een beetje doorloopt wel,” gromde hij.
Tess keek hem uitdagend aan: “Weet jij dat het kokken-volk een apart slag is? Zonder uitzondering zijn koks hard, met een humor die je echt moet aanvoelen, wist je dat?”
Sem keek haar aan en mompelde: “Ken jij dat verhaal over wijven en 'zonder uitzondering'?”
Tess schaterlachte en bukte om uit de onderste lade de tafelkleden te pakken.

“Eddie? Gozer?” hoorde ze Sem zeggen, waardoor ze opkeek en een lijkwitte man recht in zijn ogen keek.
“Het is mis,” fluisterde Ed geschokt, en hield zich vast aan de rand van een keukenblad.
Tess sprong op en legde de tafelkleden snel neer: “Ed, wat is er?!”
Sem en Tess waren zijn kant op gesneld en ondersteunden hem nu letterlijk.
“De wedstrijd werd net abrupt onderbroken met het nieuws dat de aanval daadwerkelijk begonnen is,” fluisterde hij grauw: “Buiten ziet het waarschijnlijk zwart van de vliegtuigen, want ze vallen met bosjes uit de lucht; parachutisten.”
Sem begon te lachen: “Neem jij lekker je moeder in de zeik, Ed! Wat een kut-grap!”
“Hij was op het nieuws al. Hij heeft een boodschap afgegeven aan het hele land,” stamelde Ed: “Hij neemt het land over. Hij neemt Nederland over en vanaf nú zal alles anders zijn, zegt hij. Vanaf exact nú.”
Tess staarde naar Ed en besefte dat als dít een grap zou zijn, ze per direct ontslag zou nemen.
“Niemand mag naar buiten. Iedereen moet binnen blijven,” vervolgde hij: “Iedereen die nu wél naar buiten gaat, wordt opgepakt of direct neergeschoten. Hij gaat er vanuit dat iedereen de komende zeven dagen kan overleven met alles wat ze in huis hebben, zei hij.”
Tess keek naar de grond en besefte dat dit waarheid was. Ze dacht aan haar man en dochtertjes en voelde een enorme pijnsteek.
“Verder,” en hij keek nu alleen naar Tess, “zei hij een intense afkeer te hebben van het gedrag van Westerse vrouwen. Tess, in godsnaam, luister goed! Hij zei dat vruchtbare vrouwen nooit ergens anders behoren te zijn dan thuis, óf buitenshuis, maar in dat laatste geval alléén in het gezelschap van hun echtgenoot. Elke vrouw die zich nu elders bevindt dan thuis, óf in het gezelschap van haar echtgenoot, is voor hem loslopend wild; zij mag behandeld naar believen. 'Sexueel behandeld en genomen naar believen’. Dat is niét strafbaar, maar gerechtvaardigd, Tess! Zo zei hij het!”
Voor een moment keek Tess hem aan en probeerde te doorgronden wat hij zei.

Een seconde daarna liep ze het restaurant in en met ferme pas naar het raam.
Wat ze zag, was hartverkillend en onbeschrijflijk: duizenden parachutisten vlogen door de lucht, maar angstaanjagender nog waren diegenen die al voet op bodem hadden gezet.
Lijkwit pakte Tess het gordijn en sloot het. Één gordijn voor één raampje van het hotel. Ze had haar ogen gesloten terwijl ze zich omdraaide en ineen kromp van ellende. Toen ze omhoog kwam, staarde haar nieuwe werkelijkheid haar aan.

Tess was secondenlang enkel bezig met haar thuisfront, maar toen ze zich oprichtte besefte ze iets anders; zeven dagen en nachten lang als enige vrouw tussen ál die mannen? Al die mannen mét die vrijbrief plús heel wat alcohol? Meer dan honderd ogen staarden haar aan, sommigen met compassie, anderen al anders... dacht ze.
Ze liep voorzichtig terug naar de keuken... maar anders dan voorheen; niet vrouwelijk en al helemaal niet koket. De kwetsbaarheid droop van haar af.
Met trillende vingers toetste Tess het nummer van haar man in. Het netwerk was overbezet en ze kreeg geen gehoor.

“Dit kon wel eens link worden voor jou, Tess,” zei Sem zacht.
Tess keek hem gespannen aan en knikte: “Ik moet een beetje uit hun buurt blijven en misschien is het verstandig als Ed een alcohol-limiet invoert?”
Sem keek peinzend en zei: “Dan moeten ze het daar wel mee eens zijn en dat lijkt me niet waarschijnlijk; alcohol geeft afleiding in moeilijke tijden en het is bovendien het enige dat we hier in overvloed hebben.”
Tess zuchtte diep en rechtte haar schouders: “Het zal wel loslopen, Sem. Ik ken ze allemaal best een tijd en ik geloof echt dat ze me mogen. Het zal toch niet zo zijn dat iedereen zijn normen en waarden verliest binnen een week...”
Sem knikte haar bemoedigend toe, maar zei toen: “Het hoeven er maar een paar te zijn, Tess, en dan is er grote ellende.”

Tess probeerde nogmaals haar man te bereiken, maar het hele netwerk lag plat; ze had geen bereik.
Ze berekende hoeveel eten ze in huis had voor hem en de meiden. Qua baby-voeding moest hij het redden en ze hoopte dat hij zo verstandig was het bad vol te laten lopen, zodat hij genoeg water had.

“Sem, we moeten een aantal baden vol laten lopen, zodat we water hebben als er iets gebeurt. En hoe zitten wij qua eten voor de komende week?”
“Ik zou morgen naar de groothandel, verdomme. We zullen echt heel zuinig moeten doen en dan nóg krijgen we een knap aantal knorrende magen.”
Tess keek Sem bang aan: “Maar er is alcohol genoeg....”

De maaltijd verliep zoals gebruikelijk, behalve dat er maar één gespreksonderwerp was. Een groot deel van de mannen maakte geruststellende opmerkingen tegen Tess, maar dat maakte het voor haar eigenlijk alleen maar heel ongemakkelijk; het benadrukte elke keer haar kwetsbaarheid én seksualiteit.
Toen ze de laatste tafel had uitgeruimd zakte ze in de keuken op een stoel neer en moest huilen.
Sem aaide onhandig over haar rug en mompelde iets onverstaanbaars.
“Waar kan ik douchen, Sem? Ik wil douchen en even alleen zijn. En waar moet ik nou slapen?”
Bij deze laatste vraag moest Tess opnieuw huilen.
“Ik ga wel overleggen met Ed over waar je kunt slapen. Alle kamers zijn bezet, dus we zullen wat moeten schuiven. Het komt goed.”
Even later kwam Sem terug met een sleutel: “Je kunt nu douchen in kamer zeven. Over het slapen zijn we nog bezig, dus dat hoor je zo.”
Tess pakte haar tas en was blij dat ze zag dat haar haarborstel erin zat. Nu zou ze haar kleren na het douchen gewoon weer aandoen, maar dat zou toch in de loop van de week ook wel minder prettig worden. Ze schudde haar hoofd: geen probleem voor nú.

Het was ondertussen één uur voor middernacht en Tess liep de gang door richting kamer zeven. Dat was de kamer van die vier dakdekkers, wist ze. Onderweg kwam ze een aantal kostgangers tegen, die (weer) op weg waren naar de bar. Ze hadden allemaal zoals gewoonlijk al een goede slok op.
Tess deed de sleutel in het slot en hoorde: “Kruip je bij hen in bed, Tessie? Je kan beter bij mij komen, hoor!”
Tess was ontsteld en probeerde zo snel mogelijk de deur open te doen, maar ze liet de sleutel vallen.
“Wacht!” zei de man, bukte en hield de sleutel toen voor haar neus, “voor een kusje?”
Tess keek om zich heen in de hoop op steun.
“Demian, kap eens, laat dat vrouwtje gaan, ja! Dit is niet helemaal de goeie avond voor dit soort grappen, maat,” zei zijn collega lachend.
“Da's waar,” zei Demian zacht en kwam daarbij heel dicht bij Tess: “Vanavond niks, morgen de grappen.. maar dán wordt het wel tijd voor wat actie.”
Trillend sloot Tess de kamerdeur achter zich en leunde er met gesloten ogen tegenaan. Na een diepe zucht keek ze de kamer rond, zette haar tas neer en kleedde zich uit. Het warme douche-water gaf haar een behaaglijk gevoel, wat in contrast was met alles wat ze verder voelde. Ze keek rond in het badkamertje en waste zich met de shampoo en zeep, die ze zag staan. Ze rook nu naar 'man' en moest daar, ondanks alle ellende, bijna om glimlachen. Direct na haar glimlach overvielen andere gevoelens haar; wanhoop, angst en eenzaamheid. Ze huilde zonder geluid.

Terwijl ze zich afdroogde, kwamen er met veel kabaal drie mannen de kamer in; de dakdekkers. Geschrokken besefte Tess dat er voor de 'meer-persoons-kamers' ook meerdere sleutels zijn. Tess bleef als verlamd, geluidloos stilstaan, de handdoek voor haar naakte lijf.
“...en aan die bar hebben ze het altíjd over lichtvoetige zaken als dood, ziekte, schoonmoeders en sex,” hoorde ze een stem lachend zeggen, “maar het klopt wat je zegt; dat wat zichzelf tegenwoordig 'sub' noemt, is meestal om te huilen. Ik mailde er gisteravond zeven met de dringende opdracht zich te tonen voor de cam en ik heb geen mokkel gezien. Dát zijn geen subs, toch? Op zéker géén subs!”

Op hetzelfde moment ging de badkamerdeur open en keek ze hem een seconde recht in zijn ogen, voordat ze haar blik afwendde.
”Het spijt me,” fluisterde ze: “Ik mocht hier douchen. Ik zal snel weggaan...”
Tess hield de handdoek discreet nog wat hoger over haar borsten en had een deel van de handdoek daarmee bijna in haar nek. De kou, die bij het openen van de deur naar binnenkwam, bezorgde haar nog meer kippenvel dan ze al had.
De man glimlachte, sloot de badkamerdeur achter zich en kwam naar haar toe.
“Ik heb nagedacht over jou, Tessie,” sprak hij: “Jij zult de komende tijd je bescherming moeten zoeken bij iemand, want anders kan het wel eens gruwelijk misgaan. Realiseer je je dat?”
Tess deed een stapje achteruit, keek omhoog en zocht angstig zijn ogen: “Het komt wel goed, Maarten. Ik wil me graag aankleden. Mag ik me aankleden?”
Hij grijnsde opnieuw, zette zijn hand op de wand achter haar, waardoor hij haar vastzette en fluisterde: “Heb je al door dat je me, als een bang muisje, vraagt of je je aan mag kleden? Zo ver is het al, Tess. Zo snel.”
Tess keek hem kwaad aan en probeerde zich te herpakken. Ze gaf hem een duw tegen zijn schouder
om uit zijn barricade te komen, maar hij gaf geen centimeter mee.
“Wat denk je nou zelf, Tess? Wát denk je nou zelf?”
“Ik denk dat jullie me allemaal aardig vinden en dat jullie genoeg respect voor me hebben om me een weekje met rust te laten!” zei Tess paniekerig.
Maarten keek haar aan en zei: “Ik denk inderdaad dat iedereen je aardig vindt, en méér. Ik denk dat menig man hier door de week al klaar is gekomen op de gedachte aan een naakte Tess, die alles doet wat hij zegt. En nu..., nú Tess, voelen we állemaal dat dit wel eens werkelijkheid zou kunnen gaan worden. Nóu jij weer...!”
“Laat me gaan, Maarten,” fluisterde Tess. “Laat me gaan, ok?”
“Nee,” zei Maarten meteen en schudde zijn hoofd, “ik laat je niet gaan. Als ík je nu laat gaan, doet de volgende het niet. Zo simpel is het. Doe je handdoek weg, Tess.”
“Maarten! Godverdomme!”
Tess stompte hem, op haar hardst, met haar vuist op zijn schouder.
Hij keek haar met toegeknepen ogen aan en siste: “Is dat alles, mop? Wou je met dat lachwekkende tikkie je lijf gaan redden? Doe je handdoek weg, Tess. Ik zeg het niet nog een keer.”


Ik ben de baas over mijn fantasie...
En ik fantaseer, dat ik niks te vertellen heb.


 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 448
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 december 2010 - 02:46 pm:       

Zo LotZo Lot,

Je staat waar je hoort: in het verhalenforum. Je bent altijd veel te bescheiden.
Je bent namelijk een uitstekend schrijfster ook al lijk je daar zelf anders over te denken.
Je bewijst het hier weer. In een vrij korte tekst zet je heel veel neer. Echt heel veel. Een complex verhaal, maar toegespitst op dat ene. Dat ene dat jou bezig houdt.
Door de verplaatsing is het geloof ik niet meer te zien, maar je verhaal had al twee keer vijf sterren gekregen. Ik ben dus niet de enige die het waardeert.
Natuurlijk kan men zich afvragen of dit nou een sm-verhaal is. In de letterlijke zin niet, maar het raakt wel aan een thema dat in veel sm-spel een rol kan spelen: rape. En waar een vrouw bij een sm-spel daarover kan dromen kan ze natuurlijk ook de situatie helemaal uitbouwen en zich dan een beeld vormen. En dat kan reuze spannend zijn. Betekent dat dat ze het echt zou willen meemaken? Natuurlijk niet. Ik zei het al vaker: al die moord en doodslag-filmkijkers willen ook niet vermoord worden maar ze vinden het wel heel spannend.
Is je overleveren aan de zweep van een Meester niet ook tamelijk idioot? Dat hij je pijn doet waar en zoveel hij wil? Is dat wezenlijk anders dan een man die je neemt omdat hij daar toevallig zin in heeft?
Dus waarom zou een vrouw hierover niet mogen fantaseren? De ultieme overlevering, de ultieme machteloosheid. Van mij mag ze. Daar heb ik helemaal geen last van.
Zo heeft iedereen wel één of meer fantasieën misschien waarvan een ander kan denken: moet dat nou? Geldt dat niet al voor SM versus 'gewone' mensen?
Nou, en met dat alles in het achterhoofd: stel je dan haar situatie eens voor zoals die aan het einde van het verhaal is. Zeg je dat het het vreselijkste is dat een vrouw zou kunnen overkomen? Dan heb je gelijk. Zeg je dat het een gekmakend geile gedachte is? Dan heb je net zo goed gelijk.
Laten we niet aan de fantasieën van een ander komen, want dan lust ik er nog wel een paar. Laat genieten die wil genieten en laat de rest wat anders gaan doen. Live and let live.
Dus: dit verhaal hoort niet apart, maar bij de rest van de verhalen!


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Liefje
Beginnend lid
Inlognaam: liefje

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 december 2010 - 03:12 pm:       

Lekker en spannendEn zo is het, Janneman!

En Lot; ik vond jouw verhaal lekker lezen in verschillende opzichten. Het is lekker leesbaar geschreven, lekker spannend, schreeuwt om lekkere fantasieën, en schreeuwt nog harder om: hoe gaat het nu verder. Hoewel het dan ook weer lekker is om daar zelf je gedachten over te laten gaan. Je begrijpt het al: in 1 woord: LEKKER!

Liefs, Liefje

 

leergierig
Actief lid
Inlognaam: tuan

Bericht Nummer: 21
Aangemeld: 05-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 december 2010 - 03:44 pm:       

Bij valHallo Lot,

Ik sluit Mij er helemaal bij aan.
Leuk om te lezen.
Gewoon door gaan met plaatsen.

Groetjes,
Leergierig.


"Meester leer en help mij vroeg ze, en dat is wat ze kreeg."

 

vlammetje
Beginnend lid
Inlognaam: vlammetje

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 december 2010 - 04:15 pm:       

echt mijn fantasieLieve Lot,

Ik ben een van die vele vrouwen met verkrachtingsfantasieën. En ik ga me daar niet voor verontschuldigen of zo. Zou ik in het echt verkracht willen worden? Nee. Maar als hij het nou zo zou doen dat ik het lekker zou vinden...? Ja dan weer wel. Ach wat maakt het uit? Je verhaal is spannend geschreven, heerlijk opgebouwd en ik maak me behoorlijk wat fantasieën hoe het nu verder kan gaan. Schrijf je nog een vervolg? Zo niet dan laat ik mijn fantasie de vrije loop!

Heerlijk verhaal hoor, dank je wel! En om met Berrie Stevens te spreken: Gewoon doorrrrrrgaan!

 

Lot
Bevlogen lid
Inlognaam: lot

Bericht Nummer: 47
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 05 december 2010 - 01:24 pm:       

Dank.Dank jullie wel allemaal voor de reacties. Bij dit soort verhalen vind ik dat altijd nóg prettiger dan bij mijn 'gewonere'. Verhalen als deze maken me altijd enigszins onrustig en dat kalmeert wat door nuchtere reacties. Of dat terecht is, kun je je natuurlijk afvragen.

Ik ben zelf al een heel stuk verder in dit verhaal, maar ik zal me eens beraden of ik dat plaats. Misschien is dit inderdaad, zoals ik in een privé-mailtje van iemand las, wel een gepast einde en is de rest voor de fantasie. We'll see.

Tot zover in elk geval dank jullie wel!

X,
Lot.


Ik ben de baas over mijn fantasie...
En ik fantaseer, dat ik niks te vertellen heb.

 

nathiex
Lid
Inlognaam: nathiex

Bericht Nummer: 12
Aangemeld: 03-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 07 december 2010 - 08:46 pm:       

Hi LotHeel knap neergezet hoor!
Je hoeft alvast niet over jezelf te twijfelen want dit smaakt naar meer, veel meer. Ben heel benieuwd naar het vervolg van je verhaal.

Stiekem gruwel en fantaseer ik mee.

liefs nathiex


Leef en laat leven

 

sanny
Beginnend lid
Inlognaam: sannyke

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 12-2004

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 20 december 2010 - 08:52 pm:       

MooiHallo

Gewoon mooi ,heel mooi dank je voor het mooie verhaal.
Vriendelijke groeten
sanny
BDSM Sierdaden Sanny


 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 394
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 17 juni 2011 - 01:34 pm:       

beklemmend verhaal - geen verkrachtingsfantasieJe hebt een prachtig verhaal geschreven.
Nou ja, prachtig? Vooral beklemmend.
Hoe zou het zijn als despoten de macht krijgen die vrouwen minderwaardig vinden?
Die hun eigen fantasieën in een ideologie gaan omzetten?
En waar mannen van de straat misbruik van maken: zonder ideologie maar alleen hun lage lusten de vrijheid geven?
Ik vind het SF verhaal (er is een nauwkeuriger benaming voor, maar daar kan ik maar niet opkomen).
Des te beklemmender omdat het al in zoveel landen -op een andere manier- werkelijkheid geworden is.
Nu gaat zelfs het verhaal dat Kadhafi zijn soldaten opdracht heeft gegeven om te verkrachten en hen zelfs viagra meegegeven heeft. Ik mag hopen dat het alleen maar een gerucht is, maar ik vrees het ergste.
De verkrachting wordt ook niet beschreven - ook daar blijft het een dreiging.

Of het verhaal lezers en jezelf opwindt doet eigenlijk niet ter zake.
Vergelijk het met een akelig nieuwsbericht. Ook dat kun je heel anders lezen.
Daarnaast is het ook nog buitengewoon integer be- en geschreven.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat iemand bezwaar tegen je verhaal zou kunnen hebben. Hoogstens de Beheerder -ik dus- omdat het dus in feite geen smverhaal is. Maar dáárover maak ik me nooit druk. Het feit dat jij een zeer gewaardeerd schrijfster bent op deze site, is voldoende om ook dit verhaal te verwelkomen. Had je een vanilla verhaal geschreven bijvoorbeeld, dan was het ook goed geweest.
 


billen...stil wachtend...over mijn schoot... Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: