home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Kriwivo


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op vrijdag 10 maart 2006 - 11:41 am:       


Bij Calla's


eten kan zo erotisch zijn....




Daar zit ik aan tafel bij Calla’s en tegenover me zit Y. Een en al gezicht is ze, een en al ogen die naar me kijken. Soms kijk ik terug. Heeft Y wel een lichaam? Het moet wel, maar beschrijven kan ik het niet. Had ik haar maar niet moeten uitnodigen. In een restaurant zit je niet om een vrouwenlichaam te bestuderen, je zit er om te eten en te praten, misschien andersom. We krijgen van Stan een luxe amuse bij ons glaasje champagne van Gosset: zomaar een lepel kaviaar, overgebleven van een feestje.

Had ik Y maar meegenomen naar het strand, denk ik. Dan zou ik haar nu insmeren met olie. Ik zou haar huid voelen en haar rondingen. Masseren zou ik haar heimelijk en als ze door kreetjes liet merken het prettig te vinden zouden mijn handen wat verder voelen in de richting van die rondingen.
Maar we zitten bij Calla’s en Stan vertelt wat Marcel vandaag voor lekkers heeft ingekocht: Noordzeekrab en Zeebaars. Natuurlijk kiezen we het menu en het wijnarrangement en dan vraagt Y of we het menu en de wijnen ook op papier kunnen krijgen. Dat ze dat durft, maar Stan lijkt het heel normaal te vinden. Als ik haar weer aankijk lachen haar ogen: goed gedaan he, zeggen die ogen.
Ik hoor het laatste nieuws uit Den Haag maar lig in gedachten op het strand. Zou ze met me naar het naaktstrand gaan? En zou ik haar daar mogen insmeren? Nee, dat zou ze zelf doen. Nog wel.

De ogen lachen, lijken mijn afwezigheid niet te registreren. De Noordzeekrab komt met een bolletje Foie Gras en we drinken er een Perencider bij. De Foie Gras lik ik in gedachten uit haar navel, het zilte van de krab doet me aan andere delen van haar lichaam denken.
Al veel langer weet ik dat ze onderdanig is en ik mag daar ook over dromen van haar, maar alleen dat. Dus wat denk ik bij de cappuccino van knolselderij en truffel? De truffel geurt naar aarde en het glas Saveniere erbij ruikt naar hooi; in mijn dagdroom lopen we de duinen in en liggen in het zand in elkaars armen.
De Zeebaars met een saus van peterselie en schaaldieren brengt me terug naar de werkelijkheid: Y is ziek en dreigt te worden afgekeurd. Het bord is prachtig opgemaakt met de oranje saus en wat groene asperges, maar de vis smaakt me even niet, hoe goed de Californische Gris de Cigarre er ook bij past.

We worden pas weer vrolijk bij de biefstuk met rode ui en rodewijnsaus. Dat rode vlees waar onze messen doorheenvallen, Y krijgt er rode koontjes van en bij mij gebeurt er ook iets. Ze geeft de schuld aan de wijn, de Jardin Guelbenzu die ze met kratten bij de Gouden Ton wegsleept. De wijnsaus werkt, de alcohol ook. Ik wil helemaal niet meer in een duinpan liggen, ik wil een hotelbed.
Het kaasplateau biedt een ruime keuze en natuurlijk drinken we die Chileen door. Ze vraagt me waaraan ik denk; ik ben betrapt. Ik vertel het haar en ze dacht het al.
In die mood moet je geen ananas met caramel en vanilleijs eten. En zeker geen Crabitao Bellevue drinken. Het is allemaal te zoet. Mijn handen willen over of onder die tafel, maar dat doe je niet in een sterrenrestaurant. Je wilt toch geen koffie he schat? Ze wil het wel, maar zegt van niet, zo is Y dus.

Ik betaal en we lopen naar buiten. Geef haar een hand, een arm. Haar arm voel ik nu ook om me heen en we lopen weg. We zeggen niet waarheen, maar we weten het wel.





 

'n'joy
Nieuw lid
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 10 maart 2006 - 12:10 pm:       

Erg erotisch hoor!



Dit verhaal vond ik erg opwindend, een geweldig lang voorspel met een heerlijk open einde... En het illustreert nog eens dat niet alleen oesters een goed afrodisiac zijn, opwindend is eigenlijk alles wat die grijze cellen in ons hoofd ervan maken!

 

Kriwivo
Nieuw lid
Inlognaam: Alcmaria

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 12 maart 2006 - 07:47 pm:       

dank je!



Veel lof - en zo snel nog wel. Het is een interessant thema, erotiek en eten, dat nog maar weinig aan bod komt hier. Mijn teaser was Laura Brookner met haar professor aan tafel met oesters en Sancerre. Tjee, dacht ik, moet dat Sancerre zijn? Zo kwam dat. Maar je herkent het Haagse merk ik. Het verhaal gaat terug naar een diner in Calla's in ik meen juni 2004. Het is terug te vinden op het Internet! Liefs van Bert. :-)

 

Laura Brookner
Lid
Inlognaam: Laura

Bericht Nummer: 11
Aangemeld: 09-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 12 maart 2006 - 08:59 pm:       

Culinair en erotisch.



Het had ook een Pouilly-Fumé kunnen zijn, maar sommigen prefereren een Entre Deux Mers, of zelfs champagne.

De culinaire en erotische genoegens zijn zeer zeker associatief, wat geldt voor alles dat het epicurisme ademt en de zintuigen behoeft om te registreren. De zinnenprikkeling via de smaakpapillen lijkt me een oud en bekend gegeven. Gingen niet vaak bacchanalen over in orgieën?
Ik beperk me vanavond tot een glaasje port zonder orgie.

Groetjes,

Laura.


 

Kriwivo
Nieuw lid
Inlognaam: Alcmaria

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 02-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 12 maart 2006 - 09:17 pm:       

Grappig!



Maar lieve Laura!
Chablis, dat is toch Oesterwater?
Ik ga overigens een slag dieper wat het eten en drinken betreft. Dat is nu even mijn keuze en mijn bijzonderheid. Dank je voor het idee ertoe. Bert.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: