home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
aileen


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 10

Gepost op zaterdag 28 januari 2006 - 12:17 am:       


Het Contract


Lady Eileen, Hoofdstuk 2, het contract




Lady Eileen rent snikkend naar haar kamer, en valt op haar bed, de vermaledijde brief tegen zich aandrukkend. Ze schaamt zich diep bij de gedachte aan die vreemde, eisende handen in haar lichaam. Of eigenlijk niet daarvoor, want ze kon niets doen om het af te weren. Nee, ze schaamt zich over haar eigen reacties... er was een moment dat ze méér wilde. Zouden ze dat gemerkt hebben? En waarom wordt ze zo onzeker van die Reindert? Hij hoeft haar alleen maar aan te kijken of ze voelt zich een klein meisje... Ze is toch volwassen, verantwoordelijk?
Van verantwoordelijkheid gesproken... ze moest die brief lezen. Zo veel tijd hadden ze haar nu ook weer niet gegeven.
Op de een of andere manier aarzelt ze om het zegel te verbreken. Ze bestudeert het zegel. De afbeelding bestaat uit een gekooide roofvogel met een kap op, met zijn poot vastgezet aan een zitstang. Om de kooi met de roofvogel ligt een mannetjesleeuw lui uitgestrekt. Wat een wonderlijk zegel! Wie voert er nu een roofvogel en een leeuw? Had ik nu maar beter opgelet bij de lessen heraldiek... Voorzichtig pulkt ze het zegel los zonder het te breken. Ze vouwt de brief open en begint de tekst, die in een krachtig, mannelijk handschrift is geschreven, te lezen. Onder het lezen wordt ze hoe langer hoe angstiger. Dit kan toch niet waar zijn! Dit zijn toch geen serieuze eisen?
De tekst van het document luidt als volgt:

Lady Eileen van Malpaquet, gegroet!
Het lot van de bewoners van Malpaquet ligt in uw handen. Uw personeel is vrij malpaquet te verlaten, indien u Malpaquet en uzelf overgeeft. Overgave is een begrip wat niet iedereen even goed begrijpt, daarom specificeren wij het voor u:
1) Niet alleen het kasteel, maar ook uzelf worden het onbetwiste bezit van uw Heer.
2) Uw Heer beslist derhalve in alles over zijn bezittingen, op deze regel zijn geen uitzonderingen.
3) Als bezit van uw Heer doet U altijd direct wat u wordt opgedragen, zonder vragen of aarzelingen. U begrijpt en onderschrijft, dat u als bezitting van uw Heer geen vrije keuzes meer heeft.
4) Ongehoorzaamheid, onwil en twijfel en elke andere vorm van obstructie zullen worden bestraft.
5) Dit contract dient, onder aanwezigheid van haar Heer, door vrouwe Eileen te worden ondertekend, op het noenuur van de naamdag van St. Anna in de oogstmaand van het jaar Onzes Heren 1152, die daarmee uit vrije wil de bovenstaande bindende afpraak aangaat. Dit contract kan nimmer verbroken worden.
6) Vrouwe Eileen zal, om haar begrip van het bovenstaande te illustreren, haar Heer rond noen volledig ontkleed en geknield opwachten in de grote zaal, met deze brief in handen.

Terwijl de paniek door haar heen golft, laten haar krachteloze handen de brief vallen. Dit kan toch niet waar zijn? Dergelijke eisen zijn toch niet wettelijk? Hoewel.. de verhalen van haar huisleraar over de praktijken van de Romeinen schieten haar te binnen, en de verhalen over de Harams van de Arabieren... Maar dan laten haar ratio en opvoeding zich gelden, als ze besluit dat dit een soort grap moet zijn. Ze is eenvoudigweg niet in staat dit als een werkelijkheid te aanvaarden. En achter in haar hoofd begint zich een plan te vormen. Haar mensen moeten zo snel mogelijk weg, zoveel is duidelijk. En dat is ook haar verantwoordelijkheid. Maar echt, hij probeert haar alleen maar bang te maken. En na een tijdje, als ze zich gedeisd houdt, is er vast wel een mogelijkheid om te ontsnappen..

Ze heeft haar besluit genomen en staat op. In de grote zaal wacht ze, tot alle personeelsleden en gevluchte dorpsbewoners zich verzameld hebben. Ze is weer helemaal in haar rol van capabele kasteelvrouwe, als ze hen uitlegt dat ze het kasteel voor de noen moeten verlaten. Ze geeft orders, organiseert en dwingt zichzelf rustig te blijven en kracht uit te stralen. de uren daarna gaan in een roes aan haar voorbij. Nog steeds moet ze beslissingen nemen, mensen tot haast manen. Eindelijk vertrekken de bewoners in kleine groepjes het kasteel, voorzien van leeftocht en alles wat ze verder kunnen dragen.

Als de laatste bewoners zijn vertrokken, loopt ze naar het raam, om met schrik te zien dat het al bijna noen is. Ineens wordt ze weer bang! Die angst had ze opzij kunnen zetten zolang ze bezig was, maar nu slaat de paniek in volle hevigheid toe. De brief... die moest ze bij zich hebben... Ze racet de trappen op naar haar kamer en grijpt de op de grond liggende brief. Zo snel als haar voeten haar kunnen dragen rent ze weer naar beneden. In de grote zaal aangekomen, hoort ze de geluiden van zware voetstappen al de trap opkomen. In de stilte van het nu verlaten kasteel ervaart ze dat als een enorm bedreigend geluid. Zonder na te denken werpt ze zich op de vloer, en knielt ze, haar gezicht naar de grond, de brief in haar beide handen voor zich houdend.
Ze hoort meerdere mensen de zaal binnenkomen en in haar richting lopen. Links van haar, rechts, hoeveel zijn het er? Geluiden van banken, die worden verplaatst, een beker die word volgeschonken, mensen die om haar heen lopen en spreken in die onbekende taal. Het geluid van wapenrustingen die worden losgemaakt. Niemand neemt notitie van haar. Ze voelt de kou van de stenen vloer optrekken door haar dunne kleed. Ze kan een rilling niet onderdrukken, maar durft absoluut niet van houding te veranderen.
Dan, ineens, het koude staal van een zwaard in haar nek.
Doodstil blijft ze liggen, terwijl ze Zijn stem hoort zeggen: “Dat is niet echt een goed begin he? Ik dacht toch duidelijk te hebben aangegeven, je náákt te willen zien?”
Verdomme-geen tijd voor gehad en gewoon vergeten-of misschien willen vergeten? Ze weet het niet meer. Ze weet alleen, dat ze koud en bang en heel kwetsbaar is.
De punt van het zwaard verplaatst zich naar de rand van haar kleed, hetgeen met één haal van boven tot onder wordt opengereten. Doordat ze haar armen nog steeds voor zich houdt, glijden de stukken stof soepel van haar lichaam en ligt ze nu naakt voor Hem. Ze rilt nu contine, hoewel ze het ineens niet meer koud heeft..
“Omdat dit je leertijd is, zal je slechts licht gestraft worden voor dit vergrijp. Je straf ontvang je later. Je mag nu naar me toekomen om het document te ondertekenen.”
Langzaam richt ze zich op, tegen beter weten in hopend dat de resten stof tenminste haar borsten zullen blijven bedekken. Een ruk aan haar haren maakt dat ze omhoogschiet en de stofresten om haar polsen blijven hangen. Ze durft nog steeds niet op te kijken en houdt de brief met een smekend gebaar omhoog. Een hand in haar blikveld lijkt de brief aan te willen nemen, maar grijpt daarentegen haar polsen en bindt die met de resten van haar kleed aan elkaar. Aan haar haren en haar polsen word ze omhoog gesleurd. Met neergeslagen ogen en gebonden polsen staat ze nu naakt voor hen, de brief nog steeds in haar handen.

“Ah, je wilt je contract graag ondertekenen, dat doet me plezier. Een beetje onervaren, maar willig genoeg. Waar vinden we schrijfgerei... of had je dat vergeten?”
“Dat, dat heb ik niet....” stamelt ze.
Een harde klap in haar gezicht.
“Je spreekt me aan met 'Heer'! Nog een keer!”
“Daar heb ik niet aan gedacht, Heer..” fluistert ze, terwijl ze vecht tegen de tranen.
Hij wendt zich tot zijn metgezellen.
“Nu daar moeten we iets aan doen.. we kunnen dit meisje hier niet voor altijd zo laten staan, hoewel ze decoratief is... wie heeft er schrijfgerei?”
Een van de mannen haalt een veer tevoorschijn.
“Nu missen we alleen nog inkt...Niemand?”
Ontkennend en geamuseerd gemompel. Ze weten precies wat er gaat gebeuren, gaat er door haar heen. En ze genieten volop van haar onzekerheid...
“Geen inkt... een andere gekleurde vloeistof wellicht? Wat is er hier voorhanden?”
Geen reacties. Als peinzend beroerd hij met de veer haar borsten. Haar tepels worden onmiddellijk stijf, ze schaamt zich voor de reacties van haar lichaam.
“Vind je dat fijn?”
Ze is niet in staat Hem antwoord te geven maar knikt beschaamd. De lichte aanraking van de veer zet zich voort over haar lichaam, en haast per ongeluk prikt hij haar daarbij met de scherpe punt, zodat een druppel bloed vloeit.
“Kijk nou eens... dat zou de oplossing kunnen zijn...” doet hij verbaasd, terwijl hij de veer, met daaraan de druppel bloed hangend, ophoudt voor zijn metgezellen.
“Alleen, dan hebben we wel wat méér nodig, dunkt me.. Heren, mag ik u verzoeken?”
Neeeeeeeee, dit wil ze niet... Ze probeert weg te komen, maar wordt door vele handen op een laag tafeltje gelegd. Haar handen worden losgemaakt, maar meteen achter haar rug vastgezet, nadat de brief uit haar handen is genomen. Haar enkels worden vastgezet aan het tafeltje, en ze wordt door een laars op haar rug naar beneden geduwd. Dan voelt ze de zweep op haar billen. Ze verbijt zich, ze wíl niet gillen.. Maar dat voornemen is niet vol te houden... bij de tweede slag kreunt ze, bij de derde smeekt ze om genade en bij de vierde kan ze alleen nog maar onsamenhangend huilen en gillen..
Ze voelt de bloeddruppels langs haar dijen omlaag vloeien. Nog niet genoeg... nog een paar slagen... ze trekt zichzelf terug in zichzelf en kreunt nu zacht. Eindelijk vinden ze het genoeg.
Haar enkels worden losgemaakt en het tafeltje wordt onder haar wegggetrokken.
“Kom maar naar me toe..”
Als ze zichzelf op haar knieen heeft geworsteld hoort ze: “Ja, heel goed, kruipend...”
Hij zit vrijwel aan de andere kant van de zaal. Met pijnlijke knieen, haar armen nog steeds gebonden achter zich, en een brandend achterste, kruipt ze naakt de lange afstand naar Hem toe. Op de grond voor zijn voeten ligt het document, waarvan ze nu de consequenties ten volle doorziet. Ze wíl niet tekenen... ze wil niet.
Als ze Hem op een halve meter is genaderd, gebiedt Hij haar te stoppen.
“Ga rechtop zitten, je knieën uit elkaar.”
Ze haast zich aan zijn bevel gehoor te geven. Hij staat op en torent boven haar uit. Groots, bedreigend, streng en ook... iets anders, iets wat ze niet kan benoemen.
Tot haar verbijstering zakt hij door zijn knieen en pakt haar liefdevol vast bij haar bovenarmen. Even zoekt ze onwillekeurig steun bij Hem. Hij tilt haar kin op en dwingt haar Hem aan te kijken.
En dan vertelt Hij haar, dat Hij haar bij zich zal houden, voor altijd. Dat alles wat Hij haar zal aandoen, gedaan wordt uit liefde. Zodat ze kan worden zoals Hij dat wenst. Dat hij dit één keer zegt nu, en pas weer zijn liefde zal verklaren als ze geworden is wat Hij wenst.
“Er is vanaf nu voor jou nog maar één werkelijkheid, en dat ben IK. En het enige wat jij moet onthouden, is dat ik van je hou..”
De tranen stromen nu over haar wangen. Ze is verbijsterd over de gevoelens die door haar heen aan. Ze voelt geen pijn meer, ze is niet langer alleen. Ze wil dat Hij haar liefheeft, en misschien zelfs, dat Hij haar soms, een heel klein beetje pijn doet...

“Je mag nu je contract ondertekenen.”
Hij schuift het contract over de vloer naar haar toe, terwijl haar polsen worden losgemaakt. Een van de andere mannen schuift een schotel met een miniem plasje bloed naar haar toe. Zo weinig maar? Het voelde als meer...
Langzaam, in haar mooiste handschrift, tekent ze letter voor letter haar naam. Bij elke volgende letter voelt het alsof ze afscheid neemt, over een drempel gaat..
Daarna buigt ze haar hoofd en biedt ze Hem de veer en het contract aan.

Van achter zich pakt hij een metalen, met zacht leer gevoerde halsband, die hij als een sierraad om haar nek legt. Terwijl hij de band vastmaakt, kust hij haar lang en teder.
“Dit is je eerste band. Er kunnen er meer volgen, maar die moet je verdienen.”
Hij voelt nog even of de band niet te strak zit, door aan de metalen ringen die eraan zijn bevestigd te trekken. Daarna maakt hij zich abrupt van haar los en doet haar een blinddoek voor. Ze verwelkomt de duisternis en glijdt weg.

Ze is volkomen los van zichzelf als ze wordt opgetild en weggedragen. Even later worden haar enkels en polsen geboeid en aan elkaar vastgezet, en ze voelt dat ook de halsband ergens aan wordt vastgezet. Onder zich voelt ze stro, naast zich een ruw stenen oppervlak. Een pels wordt over haar neergelegd, ze hoort een deur sluiten. Ze is alleen, wegzwevend in een fluwelen duisternis.

wordt vervolgd



 

DarkAngel
Lid
Inlognaam: Darkangel

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 02 november 2006 - 08:09 pm:       

Een prachtig verhaal



Dag aileen,

Ik vind het heel raar dat ik de eerste ben om je een compliment te geven, want dit is heel mooi beschreven. De tijd maakt het nog boeiender en ik kijk uit naar het volgende.

Groetjes DarkAngel

 

Mr G*
Beginnend lid
Inlognaam: Mr_g

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 04-2003

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 03 november 2006 - 02:57 am:       

Malpaquet, 1152



Hoi Aileen (of was/is het Lady Eileen?),

Om maar aan te sluiten bij de woorden van DarkAngel, ook ik ben erg laat met reageren, maar wil dat nu doen:
Ik heb je verhaal met genoegen gelezen, en zie uit (en met mij waarschijnlijk meerdere lezers) naar het vervolg,
want er is meer gebeurd in die tijd, veel meer,
en jij weet dat,
en wij willen dat graag van je horen,
het liefst jij als verhalenvertelster en wij smachtend aan je lippen, met 'n glas (karaf/bokaal) wijn en bij het brandend haardvuur.

ga door, hoofdstuk na hoofdstuk,
Mr G*}


geschreven woorden, geslagen streepjes

 

camille
Beginnend lid
Inlognaam: Camille

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 12-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 08 november 2006 - 10:58 am:       

smaakt naar meer



een prachtig en meeslepend verhaal, ik heb het twee keer gelezen daar ik anders de verhalen dikwijls diagonaal lees ...
ik ben razendbenieuwd naar het vervolg hier op !

camille

 

Mandalay
Beginnend lid
Inlognaam: Mandalay

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 06-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 08 november 2006 - 11:42 am:       

Contract



Wat een schitterend geschreven verhaal - eerst deel 1 waarbij de nieuwsgierigheid al geprikkeld wordt en dat dit deel 2....Ik kan bijna niet wachten op het vervolg!

 

sanny
Nieuw lid
Inlognaam: Sannyke

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 12-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 16 februari 2007 - 02:17 pm:       

vervolg?



Heb al meermaals om een vervolg gevraagd maar blijkbaar lukt dat niet zo:-).Zou een goed idee kunnen zijn voor de andere talentvolle mensen hier ?
BB:sanny

PS:Ik vind het een een heel mooi verhaal
groetjes


 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 148
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 16 februari 2007 - 02:45 pm:       

een verhaal is van de schrijver/ster



Beste Sanny,

Ik begrijp je ongeduld.
Een ongeduld dat ik volledig met je deel.
Alleen....
het is aan de schrijver/schrijfster of hij/zij aan je oproep gehoor geeft.
Het is en blijft zijn of haar verhaal.
Dus 'afmaken' of 'vervolgen' kan alleen met diens toestemming.
En ik kan je verzekeren dat er weinig schrijvers zijn die daarmee zullen willen instemmen.
Je kan natuurlijk zelf je eigen verhaal schrijven op het zelfde thema.
Maar dat is dan nadrukkelijk je eigen verhaal.
De hoofdpersoon is ook een ander, en alleen het gegeven - en niet meer dan dat - zijn hetzelfde.
En zelfs daar moet je nog mee uitkijken....
Je krijgt zó een boze en/of verontwaardigde reactie!

Gelukkig zijn er plekken dat je dat echter wel naar hartelust kunt doen:
schrijven over hetzelfde idee, voor dezelfde persoon, vanuit dezelfde situatie,
of zelfs samen een verhaal schrijven.
Op deze site zijn dat:
  • Boden op Slavin Eva
  • Therapeuten en Cliënten
  • Miriam: het meisje dat niet van haar tepels af kon blijven

    Nog even waarom ik er zo uitgebreid op in ga:
    ik lees vaker dergelijke oproepen op deze site;
    als Oppasser wil ik graag duidelijk maken dat vragen om een vervolg heeeeel erg okay is,
    maar vragen of iemand anders dat op zich wil nemen absoluut niet!
    Sterker: ik zal dergelijke verhalen zelfs verwijderen (tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de oorpronkelijke schrijver/ster).


  • billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


     

    sanny
    Nieuw lid
    Inlognaam: Sannyke

    Bericht Nummer: 3
    Aangemeld: 12-2004

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 16 augustus 2007 - 06:26 pm:       

    Je hebt gelijk



    Hallo

    Je hebt volledig gelijk ik heb dat nu al jaren kan niet goed wachten,ook al heb ik daar al geregeld mijn portie voor gekregen het lukt nog steeds niet om geduldig te zijn :-)
    groetjes sannyke


     

    Nimfe
    Bevlogen lid
    Inlognaam: Nimfe

    Bericht Nummer: 57
    Aangemeld: 03-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op donderdag 16 augustus 2007 - 07:17 pm:       

    Sanny's ongeduld



    Nou sanny,dan ben je nog niet hard genoeg gestraft.
    Want je hebt blijkbaar niet genoeg respekt voor je Meester en diens harde hand,
    om het wat kalmer aan te doen,meer geduld te hebben.

    Nimfe.


    Een verzoek!


    Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
    We willen jullie daarom vragen:
      zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
      kijk even naar de opmaak.
      corrigeer type- en spelfouten
          (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
      en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
      Echt: het is niet ingewikkeld.
      En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


    geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
    Je Onderwerp:

    Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
    Je reactie:
    Gebruik Opmaakbuttons
    Selecteer tekst en klik op de button
    of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
    Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
    Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
    voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
    onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
    een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

    Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
    Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
    Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
    Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
    Wachtwoord:
    Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
    Activeer eventuele links in je bericht
    Actie: