home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
MisTique


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op zaterdag 03 september 2005 - 09:12 am:       


Pijn en Verlangen


Hoe de mix van verlangen naar pijn en het ervaren van pijn samensmelten




Traag drongen de geluiden van de buitenwereld tot me door. Ik draaide me nog eens op mijn linkerzij en kroop diep weg onder het warme dikke dekbed. Het was zondag, alle geluiden buiten ten spijt maar ik was toch echt niet van plan om vandaag tot echte actie over te gaan. Het gejoel van spelende kinderen buiten vervaagde terwijl ik weer weg doezelde om even later wakker te worden van jouw hand op mijn billen. Ik kreunde gesmoord, uitslapen had toch nog altijd een enorme aantrekkingskracht op me. Een zachte tik op mijn rechterbil wakkerde een smeulend vuurtje aan, mijn kreun, wat minder gesmoord dit keer, spoorde jou aan. Een nieuwe tik, en nog één.
Onbewust draaide ik met mijn kontje heen en weer. Een overduidelijk signaal van het verlangen dat in mij smeulde. Ik was echter nog niet bereid dit toe te geven, je wist dat. Plagend vroeg je me wat ik wilde, ik draaide er wat om heen, een felle tik op mijn rechterbil liet een gloeiende afdruk achter en me vertelde me zonder omhaal dat dit geen tijd voor gedraai en gedraal was. Ik kon me niet meer verstoppen, sterker nog ..ik wilde me ook niet meer verstoppen.
Het smeulende verlangen had een antwoord gezien (ok gevoeld dan) en wilde meer.
Dus fluisterde ik “dat je verder gaat.”
Een goedkeurend “goedzo meisje” gepaard met een paar korte tikken op mijn billen was het antwoord.
Je draaide me iets verder door op mijn linkerzij, trok mijn rechterknie omhoog waardoor mijn rechterbil verder omhoog kwam.
De eerste tikken waren het voorspel, je versnelde het tempo. De klappen opvangen was geen optie meer, ik liet me meevaren met de stroom van tegenstrijdige reacties en verlangens. Ik draaide met mijn lichaam om de harde klappen te vermijden maar ik draaide ook telkens weer terug alsof ik je wilde tonen dat ik bereid was dit te ondergaan. Een paar ferme tikken waren mijn beloning, mijn handen klauwden in het kussen terwijl de tikken steeds sneller en sneller op mijn bil neerkwamen.

Ver weg hoorde ik je zeggen: “Tel maar.”
Mijn stem begon, zacht en timide: “één, twee, drie..”
Bij vier schoot mijn stem omhoog, ik hervatte mijzelf en telde met heldere stem door. Een manier om mezelf moed in te spreken. Je wisselde harde tikken met zachte tikken af, een traag tempo met een razendsnel tempo. Ik struikelde bijna over mijn eigen woorden, ineens leek tellen verreweg van simpel te zijn.
Bij twintig, en een flink gloeiende bil, wurmde de onvermijdelijke vraag zich een weg door de roes naar boven, waar ging je stoppen? Tot hoeveel moest ik tellen.
Gelukkig bleef ik niet lang in onzekerheid, bij dertig stopte je. Je liet me je bedanken, iets waar ik nog altijd moeite mee heb.
Je kroop tegen me aan en knuffelde me, vervolgens draaide je je om, ik hoorde je rommelen in het laatje naast je en wist waarnaar je zocht. Mijn eigen voorstel was het geweest ooit, om een houten liniaal te proberen. Het voelen van de streling van het koele hout op mijn huid deed iets met me wat ik amper kan omschrijven, ook al weet ik hoe fel de pijn kan zijn van een flinke slag met de liniaal, toch laait bij het strelen het verlangen naar die slag op. Wat ik even later alweer betreur wanneer het hout mijn billen teistert.

De eerste tik kwam hard aan, ik wist direct dat we nog lang niet klaar zouden zijn. De manier waarop je sloeg, de felheid van je slagen, waren de bundeling van onze verlangens. Jouw verlangen om mij zo te pijnigen, het mijne naar pijn en ondergaan. In gedachten telde ik mee (je weet nooit en je kunt maar beter voorbereid zijn toch maar al snel won de roes het. Ik voelde mezelf wegzakken in een dikke deken terwijl het hout korte metten maakte met mijn lichte strubbelingen.
Even later realiseerde ik me dat ik van mijn zij naar mijn buik gerold was, het verbaasde me niet eens dat dit me was ontgaan.
Het contrast tussen een gloeiende bil en een niet gloeiende bil was vreemd om te ervaren. Ik verlangde naar diezelfde warme gloed op mijn andere bil en zonder twijfel.. je zou me niet teleurstellen.
Waarmee je precies mijn billen raakte kon ik niet goed thuisbrengen. Het leek op een kleine rijzweep, de ene keer raakte het leren flapje met een venijnig kort beetje mijn billen, af en toe verdwaalde deze richting binnenkant dijbenen. Iets wat me niet eens uit mijn roes wist te halen. Andere keren meende ik dat je me met de verbinding tussen handvat en leren flapje sloeg, het leek op de cane maar voelde toch anders.
Het rijzweepje werd omgewisseld voor iets anders, een grotere rijzweep. De leren flap van stugger leer, je hoefde minder hard te slaan om toch een behoorlijk effect achter te laten. De details ontgingen me, slechts de impact nam bezit van me en nam me mee.
De roes vormde een muur tussen mij en de rest van de wereld, er was alleen nog maar de brandende pijn die het verlangen naar meer aanwakkerde, mijn zacht smekende kreetjes die jou trachtten aan te sporen. Scherpe pijn vervaagde, het verlangen naar pijn en het ontvangen van pijn smolten samen, ik was één met de pijn die ik voelde en ook één met het verlangen naar diezelfde pijn. Het was niet langer meer een reactie op de felle tikken die een brandend spoor achterlieten op de verhitte huid van mijn billen maar het was een samenhangend geheel.
Volledig vanzelfsprekend, het voelde natuurlijk, het was van en met mij.
Ik was het, dat verlangen, die pijn.
Alle kleine en grote stukjes vielen samen...

(c) MisTique


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Rein
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 44
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 05 september 2005 - 09:35 pm:       

leuk verhaal



Hallo, Mis Tique,
Ik heb je verhaal met plezier gelezen; leuk om het op de site aan te treffen na mijn vacantie. Groet, Rein.

 

MisTique
Nieuw lid

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 09-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 05 september 2005 - 10:04 pm:       

Graag gedaan



Hoi Rein,

:-) my pleasure, ik ben nog aan het zoeken of ik nog verhalen heb die een beetje aanpassen op het thema spanking maar tot nu toe heb ik weinig geschreven dat daarvoor in aanmerking komt ennu ik mis een beetje de inspiratie om tot een nieuw verhaal te komen. Maar wie weet..

liefs
MisTique

 

heemskerk
Actief lid

Bericht Nummer: 25
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 17 april 2016 - 05:42 pm:       

De KUS VAN EEN ZWEEP



MIS TIQUE ja een kus van een zweep die billen in vuur zetten mij vrouw wist er alles van en ook zij genoot er van net als jij mooi hoor door gaan hier mee en een kus van

DOM LOEK


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: