home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Janneman


  Oppasser


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op vrijdag 21 augustus 2009 - 08:29 pm:       


Jij


Verwondering, genoegens en andere mijmeringen van een man bij de eerste ontmoeting met zijn subje





Jij


Aan het minimale trillen van enkele kleine spiertjes kan ik zien dat je niet zo kalm bent als je graag zou willen dat je lijkt. Een spiertje in je wang, een spier in je bil, je flanken..... Die plekken. Die plekken ook die je verraden. Maar als dat het enige was zou het nog over het hoofd te zien zijn. Maar o, wat zijn er een tekenen meer. Een iets vochtige bovenlip, maar ondertussen ook kippenvel. Veel te snelle en te oppervlakkige ademhaling. Neergeslagen ogen die desondanks schichtig heen en weer schieten.
Je hebt er moeite mee stil te blijven staan. Je onderarmen horizontaal op je rug te houden. Ik heb je nog vrijwel niets gevraagd te doen en misschien is juist dat het wel dat je nerveus maakt. De verwachting. De spanning.
En niet te vergeten het enorme verlangen naar ontlading. Bevrediging, maar dan niet zozeer sexueel alswel mentaal. Je geestelijk leegmaken en daarna weer vullen met kracht. Oerkracht. Reuzenkracht.

Ik neem er alle tijd voor. Ik heb ook alle tijd, dus waarom zou ik niet? Mij wacht geen vernedering, geen pijn, geen afzien, geen tot gekmakens toe opgedreven opwinding en verlangen. Mij wacht slechts het bespelen van jouw geest en lichaam net zolang tot je me om genade smeekt. Slechts zeg ik, maar het is natuurlijk een voorrecht om jou dat allemaal te mogen schenken. En ook is het een genoegen jouw prachtige lijfje te leren kennen. Natuurlijk is het dat. Je bent mooi, jong, begeerlijk. Je bent iets dat al lang geleden verleden tijd voor me was. En in zekere zin is dat nog zo. Maar een deel van jou - en dat is niet een onbelangrijk deel – zoekt de dagelijkse bevrediging weliswaar in bed met iemand van je eigen leeftijd, maar zoekt de grote bevrediging, de geestelijke weg naar evenwicht via mij. Via je Meneer. Ouder en zoveel wijzer. Streng ook en opvoedend. Plagerig, gemeen soms. Je altijd weer dingen vragend die je graag niet wilt. Altijd weer bezig je verder te krijgen dan je in je eigen ogen al bent. Je snapt het niet waarom dat steeds moet, waarom er niet gewoon genoten kan worden van al die dingen die je wel leuk vindt. Het zijn er zoveel. Het zijn er toch genoeg? Waarom dan toch?
Maar ondertussen weet je natuurlijk heel goed dat juist die spannende dingen je het buikgevoel geven. Het buikgevoel waarover je het altijd hebt. Het buikgevoel waarnaar je streeft. Jouw Heilige Graal.
Mijn roeping dus, dat mag duidelijk zijn. Mijn loffelijk streven. O, al zul je vandaag maar één keer je buikgevoel krijgen dan is mijn dag geslaagd.
Je tepels geven in elk geval een mooi voorteken. Hard als spijkers zijn ze. Je borsten zijn niet klein en dus valt het minder op, maar keihard zijn ze wel degelijk.

Ik kijk naar het netjes opgevouwen stapeltje kleren naast je rechtervoet. Ik heb erop gestaan dat ze daar kwamen te liggen, op die manier en niet anders. Anders in elk geval dan jij het leek te willen doen. Natuurlijk anders. Daarom anders.
Je hebt je mooi aan mijn instructie gehouden. Jeans en een truitje, simpel ondergoed, geen juwelenboel, je haar in een staartje, open schoenen. Toch jammer van die panties. Ik zou toch werkelijk niet gedacht hebben dat je het lef zou hebben die aan te trekken. Het kan niet anders of je wilt straf. Dat moet wel.
Het vouwen van je onderbroekje heeft je even gekost want ik wilde dat de bovenkant van je kruisje boven zou komen te liggen. De kant waar je poesje net nog in gevlijd was. De kant dus waarin het vocht is gedruppeld. Want dat er vocht moet zijn geweest is natuurlijk buiten discussie. En dat wil ik je inwrijven. Misschien wel letterlijk zelfs, straks.
Ik heb nog vele plannen met dat broekje, maar nu nog even niet. Er zijn nog zoveel dingen eerst te doen. Amusante dingen. Voor mij dan althans, natuurlijk.

Maar ik zei al dat ik de tijd heb dus ik begin een langzame wandeling om je heen. Tergend langzaam. Soms dichtbij, soms wat verder af. Soms in het voorbijgaan kijkend, soms natuurlijk ook halt houdend. Kijken. Snuffelen. Proeven. Voelen. Tasten.
Als ik mijn pink in je oor probeer te stoppen duik je weg. Leuk toch dat zulke kleine dingen zoveel effect kunnen hebben. Je zoveel kunnen irriteren. Dus probeer ik het plagerig nog een paar keer, net zolang tot je me kunt laten begaan. Hmm, je krijgt het door.
Zo plaag ik nog wat door. Ik pruts een denkbeeldig pluisje uit je navel. Ik kijk tussen je billen, maar dan aan de bovenkant waar natuurlijk nooit iets te zien valt. Ik strijk 'toevallig' met de bovenkant van mijn hand langs de onderkant van je rechter borst. En langzaam maar zeker zie ik het gebeuren. Ik heb er geen ondertiteling bij nodig, ik kan het zo wel zien. Tal van emoties strijden bij jou om de voorrang. Irritatie om mijn gepruts. Opwinding om wat komen gaat en maar niet komt. Verlangen naar aanraking van je wat meer intieme plekjes. Hoop dat ik dat nog niet doe zodat het genoegen nog wat langer kan duren. Enzovoort. Maar natuurlijk doe ik of ik niets merk. Ik loop bij je vandaan en ga in de makkelijke stoel zitten. Zodat ik naar je kan kijken. Met mijn eigen ogen kan zien hoe mooi je bent. En me alweer kan verbazen hoe het toch kan dat wij hier vanmiddag samen zijn.

O ja hoor, dat wil ik best toegeven. Ik ben geen Meester met een hoop lawaai die alles zeker weet en neemt wat hij wil omdat hij daar recht op heeft. Want zolang we nog geen slavernij hebben is dat aperte onzin. Want hoe je het ook wendt of keert: het is altijd een spel. Een spel dat heel erg ver kan gaan, maar het blijft een spel. Waaraan de sub zich toch echt kan onttrekken als hij of zij dat wil. En dan is het afgelopen. Maar natuurlijk doen de meeste subjes dat niet want die zijn nog erger dan de dominanten. Geil tot op het bot en maar sporadisch en kortstondig te bevredigen.
Dus tel ik mijn zegeningen. O ja. Dat je mij hebt uitgekozen. Dat je meent dat ik jouw Meneer kan zijn. Dat je meent dat ik jou kan aanpakken zoals je dat zo nodig hebt en ook graag wilt. En natuurlijk denk ik dat ik dat kan maar jouw vertrouwen maakt me trots en blij en waar nodig ook net voldoende nederig. Want het is als een toeriste meenemen voor een tocht in de jungle: je moet er toch wel voor zorgen dat het allemaal goed gaat en dat valt soms nog lang niet mee.

Ons eerste contact zou alleen dat zijn: een eerste contact. Kennis maken, een beetje aan elkaar snuffelen en dan maar eens eerst thuis rustig nadenken. Ja, nadenken met je hoofd. Thuis. En niet hier met je razende hormonen beslissen. Maar hoewel ik dat in jouw belang zei steigerde je vrijwel direct. Daar zou niks van inkomen zei je. Dat kon je ter plaatse heel goed beslissen en dan wilde je daarna niet nog eens eindeloos wachten op de volgende gelegenheid. No way, José, uhuh.
En zo komt het dat je hier nu staat. En ik had me voorgenomen om boven alles rustig aan te doen, dus dat doe ik dan ook. Ik neem de tijd en zie je flanken trillen. Wat een mooi gezicht. Laten we dat eens gaan uitbreiden. Laten we je flanken eens laten huiveren....



Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


 

Tharl
Nieuw lid
Inlognaam: mastertharl

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 21 augustus 2009 - 11:48 pm:       

verwondering



Mooi en zo echt herkenbaar, het is precies alsof ik daar weer sta nu jaren terug;
Zij was ook jongen mooi en onervaren en zo verlangend naar, zo uitkijkend naar de ervaring van het krijgen van het geven ook maar vooral van de verwachting.
een hele mooie herinnering weer naar boven gebracht door dit verhaal,
dank je janneman.


Heel mooi!!

Proficiat

LDofAr

 

nathiex
Nieuw lid
Inlognaam: nathiex

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 03-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 23 augustus 2009 - 10:05 pm:       

Wat een toewijding!



Hoi Janneman,

Ik heb net je verhaaltje gelezen en ben er wél wat van aangeslagen. Zo'n toewijding, wat mooi! Tjee, als elke Meester zoveel kenmerken van zijn subje opmerkt aan het gelaat... Maar dat geloof ik niet echt, dat zien alleen de schrijvers en de kunstenaars!:-)
Zo'n Meneer is een held voor ieder girlie die de eerste stappen zet. Wat een geluk heeft zij zeg!

Zachte dwang maar toch zo in beslag ervan!
Ik ben verliefd op je verhaaltje:-)

veel liefs,
nathiex

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 407
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 september 2009 - 06:36 am:       

Fraai



Het is toch fraai, Nathiex. Geloof je niet in sprookjes? Dat is niet zo mooi, want dan mis je zo heel erg veel. Maar het toppunt is natuurlijk dat je niet in mijn sprookjes gelooft. Foei.
Terwijl dit sprookje toch niet eens zo'n hele ideale wereld beschrijft. Want wat ziet die meester nou helemaal? Opwinding? Nogal logisch in de situatie die hij schept. Verlangen? Al niet veel anders. Reactie? Zou ze die niet tonen dan zou hij er nog een schepje bovenop doen.
Maar....hij toont zelf allemaal niet dat hij het opmerkt. Ja misschien door erop in te gaan. Of juist niet, en dat maakt het voor haar al weer lastiger hem te lezen. Want zij kan alleen maar reageren, waar hij ook kan handelen. Het is niet eerlijk als je het goed beschouwt. Maar ja, subje zijn gaat niet over eerlijk. Subje zijn gaat over verwend worden. En subjes die verwend worden mogen niet zeuren over dingen die ze niet mogen.
Ingewikkeld allemaal hoor. Te meer daar meisjes er niet van houden als ze dingetjes niet zien. Helemaal niet.
Maar het belangrijkste zou ik nog bijna vergeten. Meisjes geven dat niet graag toe, maar subjes die verwend gaan worden zijn zo opgewonden dat ze helemaal niks meer door hebben. Ja hoor, zelfs meisjes, die er toch altijd prat op gaan dat ze van alles tegelijk kunnen. Nou, vaak is dat zo, maar niet als ze trillend van verlangen wachten op wat hij met ze gaan doen. Kijk, mannen wordt in dergelijke situaties nog wel eens verweten dat ze dan met hun piemel denken, wellicht zelfs slechts met hun pulserende eikel. Hmmm, zouden meisjes dan met iets vergelijkbaars denken? En - en nou draaf ik misschien een beetje door hoor, vergeef me als dat zo is - met wat voor kleins denken meisjes dan wel niet?

Grijns.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Robin
Lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 september 2009 - 10:12 am:       

Fraai



Geweldig dit commentaar! Ik heb hardop zitten lachen achter mijn pc om deze Meesterlijke uitleg en kan het er volmondig mee eens zijn (en dat als subje!).

robin

 

nathiex
Beginnend lid
Inlognaam: nathiex

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 03-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 september 2009 - 10:55 pm:       

Kleiner, kleiner, kleinst



Hoi Janneman,

Verdorie!

In al mijn sub-zijn probeer ik dat zo'n beetje weg te steken! Dat gedachtegoed, die 'realiteit' van ondergaan - blijkbaar kunnen we juist niets verbergen.
Toch zo heerlijk om 'gelezen' te worden. Maar je moet het toch weer beklemtonen hoe lekker een subje het vind alleen maar te kunnen reageren op wat een Dominant met hen kan doen.

Het zijn deze sprookjes die ik liefste lees voor slapengaan :-)


Piepkleine groetjes,

Nathiex


Leef en laat leven

 

lil' angel
Actief lid
Inlognaam: bottomangel

Bericht Nummer: 26
Aangemeld: 06-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 02 december 2009 - 08:55 pm:       

bloedelijk



meisjes... denken dan...
met het bloed dat door hun lichaampje suist.
(oeps verklap ik nu een eeuwenoud geheim van ons vrouwen wat we zou goed proberen te bewaren?)
maar soms vind ik t maar wat jammer dat ik soms niet kan voorkomen dat dat bloed zo af en toe ook door mijn hersentjes suist en ik me weer heel even bewust ben van de foute dingen die ik doe... en dus even niet vollop geniet.
Waarna het bloed zich gelukkig snel genoeg weer naar de rest van mijn lichaam weet te verplaatsen om me toch weer aan het moment over te laten geven ;)

knuf

lil'angel


An evil little angel, is this possible? Look at me and think again.

 

subjac
Nieuw lid
Inlognaam: subjac

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 04 december 2009 - 04:11 am:       

prachtig



Hallo Janneman,

wat een prachtig stukje.Inderdaad zijn wij subs bevoorrecht maar dat allen bij de gratie dat er zulke fijne doms zijn die zich graag zelf wegcijferen. Ik vraag me vaker af waar zij hun plezier halen. Ik begrijp het niet. Ik kan me gewoon niet verplaatsen in een Dom.

subjac

 

Devils
Beginnend lid
Inlognaam: craxy

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 10-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 01 november 2010 - 09:10 am:       

zo klein



zo klein stukje maar toch weer zo goed geschreven.
als ik zo zou moeten wachten zou ik niet willen.
wachten is het ergst voor een slavin niet weten wanneer het komt
echt heel goed verwoord
weer een compliment waar

 

de schrijfster
Lid
Inlognaam: deschrijfster

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 05-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 mei 2011 - 10:23 am:       

Meer!



Wauw, wat een lekker verhaaltje.
Ik voel me het subje in het verhaal.
Ik heb het verhaal gelezen, de spanning is opgevoerd, ik wil meer... maar er komt niks.
Hij is goed.
Jij bent goed!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: