home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Discussie: Spanking Polls » Hoe slaapt een sub
« Vorige Volgende »

Hoe slaapt een sub

Binnen een sub-dom relatie moet je als Meester/Meesteres beslissen hoe je slaaf of slavin slaapt.
Maakt het geen verschil met een 'gewone' relatie:
 • Blijf je samen slapen en krijgt de ander in diens slaap alle vrijheid?
 • Of wordt hij of zij ook in diens slaap aan zijn band herinnerd?
 • Door hem of haar te binden? Symbolisch of zonder los te kunnen komen?
 • Of kies je voor een ander symbool?
 • Of mag hij of zij zelfs helemaal niet samen met haar Meester of Meesteres slapen?

  En ja... is dat het geval, dan zijn we natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe.
  Is het trouwens altijd zo... of alleen in bijzondere omstandigheden als ehh....

  Nu ook een Poll over dit onderwerp!

  De poll vind je onderaan de pagina

  direct naar de poll + resultaten inclusief taartdiagram
 • Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  wouter
  Nieuw lid
  Inlognaam: Woutie

  Bericht Nummer: 2
  Aangemeld: 12-2006

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 26 december 2006 - 02:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  slapen  hoe slaapt een sub????

  dus daar bedoel ik mee, slaap je vast of los dus op wat van manier in een kooi bed of op de grond.
  ik ben benieuwd naar jullie ervaringen

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  Hij Van Wie Zij Is
  Lid
  Inlognaam: Hij

  Bericht Nummer: 13
  Aangemeld: 04-2003


  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 26 december 2006 - 07:02 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  gebonden slapen  Mijn Meisje en ik hebben een 24/7 relatie.
  Toch wil dat niet zeggen dat ons dagelijks leven beheerst.
  De buitenwereld zal het -zeker als ze het niet weten- niet in de gaten hebben.
  Ons dagelijks leven wijkt dus niet zo vreselijk veel af van wat eh, na jou, van wat 'gewoon' is.
  Dus ook het slapen niet. Het lepeltje-doosje principe is ook te heerlijk om te laten schieten.
  En als ze geboeid is kan ze natuurlijk ook niet voor mij zorgen, of mij stimuleren. Dus haar boeien gaat ten koste van mezelf, haar meester.
  Maar soms, als het gevoel van Mijn Meisje "van-mij-te-zijn" heel sterk aanwezig is, of de behoefte daarin bevestigd te worden heel groot is, mag ze geboeid naast mij slapen.
  En geboeid is dan: handen met zachte polsbanden bevestigd aan een -zachte- halsband. Ze kan zich moeilijk losmaken, mag dat natuurlijk ook niet, maar kan het wel. En in sommige situaties heeft ze zelfs de plicht om dat wŤl te doen: bijvoorbeeld als ze verkrampt en mij niet wil wakker maken (ik slaap zelf nogal slecht).

  Maar eh, beste wouter, waarom wil je dit weten?
  Vertel eens wat van je zelf en de achtergrond van je vraag!
   


    voor Mijn Meisje  

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  BottomAngel
  Nieuw lid
  Inlognaam: Bottomangel

  Bericht Nummer: 3
  Aangemeld: 06-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op maandag 23 juli 2007 - 09:54 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Niet op de grond  Op de grond lijkt me wegens gezondheidsredenen geen goed idee. Zeker binnen een 24/7 relatie is het toch van belang dat ook het subje een goede nachtrust krijgt, zodat deze zijn of haar Meester(es) de volgende dag weer kan dienen? Alternatief zou wel kunnen zijn een soort matras met kussen en deken (als subje zoek je toch ook een stuk geborgenheid en als Dom moet je toch ook goed voor je subje zorgen?) die op de grond ligt een stuk lager dan het (wellicht een stuk luxere) bed van de Dom.

  Zelf ben ik een subje en heb ik natuurlijk ook fantasieŽn over wat een ideale slaapplaats is. Ik zie dan een kooitje voor me dat ruim genoeg is om fatsoenlijk, nacht na nacht, in te kunnen slapen. Wat aan het voeteneind van het bed van je Dom staat en ingericht is als een knus bedje, met een matrasje, dekentjes, kussentjes en natuurlijk je knuffel. Met heel soms de grote eer bij je Dom in bed te mogen kruipen, lekker tegen hem aan of juist op een kleedje of dekentje op de grond te moeten slapen als je stout bent geweest en je Dom een oogje in het zeil wil houden .

  Maar ik zie mezelf dan ook niet echt als een slaafje maar meer als een huisdier of nog meer als een klein meisje. Ik denk dan ook dat zoín slaapplaats heel erg afhankelijk is van de soort relatie je onderling hebt. Zolang de gezondheid van beiden maar gewaarborgd blijft.

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  Nimfe
  Bevlogen lid
  Inlognaam: Nimfe

  Bericht Nummer: 55
  Aangemeld: 03-2007

  Beoordeling: 
  Stemmen: 1 (Waardeer!)  

  Gepost op maandag 23 juli 2007 - 11:15 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Ik heb geen meester en geen dom maar:  Ik heb geen meester en geen dom,maar wij hebben een heel natuurlijke relatie waarin Hij de baas is als vanzelfsprekend,en ik de redelijk volgzame partij. Beiden hebben wij lichamelijke klachten,die zich in hoofdzaak in de rug uiten.Ik ben bovendien cara- en reumapatiŽnt.
  Ik slaap nooit anders dan in een heel comfortabel bed,en heel fijn dicht bij Hem.
  Hij wil het ook niet anders.Hij wil me dicht bij Hem hebben.Als Hij me wil knuffelen moet ik niet te ver weg liggen.Als Hij aan mij wil zitten voor zijn genot ( en uiteraaaard ook het mijne),dan moet ik niet te ver weg zijn.Graag binnen handbereik.Slaan hoeft Hij haast nooit te doen: de blik in Zijn ogen is heel dwingend.Gaat dwars door je heen...brrrr...
  Ik zie mezelf echt niet anders slapen.Dat heeft niks met die verhouding tussen ons te maken ook. Die ligt in de benadering van elkaar. Wij respekteren elkaar.
  Ja: ELKAAR.
  Een dominante persoon dient respekt voor zijn volgezame persoon te hebben,die zich onder zijn hoede stelt.Het is een mens.Daar moet je voor zorgen en ook idd diens gezondheid waarborgen in alle omstandigheden.

  Grtz. Nimfe.

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  lil' angel
  Nieuw lid
  Inlognaam: Bottomangel

  Bericht Nummer: 4
  Aangemeld: 06-2007


  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 24 juli 2007 - 01:31 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Respect  Ik vind dat je groot gelijk hebt Nimfe. Respect moet er van beide kanten altijd zijn.Zelfs al zou je minder dan een slaaf zijn, een zero, dan nog zou je Meester je moeten respecteren. En jij je Meester natuurlijk, niet alleen als je Meester maar ook als persoon. Alleen dan is een goede D/s relatie mogelijk.

  En wat betreft de slaapplaats is er denk ik geen regel aan te passen wanneer bij welke relatie welke slaapplaats het beste is. Dit is voor iedereen verschillend. Zolang de Dom de sub maar respecteerd(andersom natuurlijk ook) en veiligheid en gezondheid voorop staan.


  An evil little angel, is this possible? Look at me and think again.

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  Hadriman
  Lid
  Inlognaam: Hadriman

  Bericht Nummer: 14
  Aangemeld: 01-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 24 juli 2007 - 02:18 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Slaafje voor de nacht  Wanneer ik thuis ben in Amsterdam, dan, en dat ligt er helemaal aan hoeveel mensen ik op dat moment in huis heb, gebeurt het inderdaad en bij voorkeur dat er een slaaf of slavin voor de nacht 'beschikbaar'is. Gaat mijn vrouw eerder naar bed dan gaat deze met haar mee naar de slaapkamer en wordt de betrokken slaaf/slavin bij het bed aan de ketting gelegd. Daar blijft hij/zij tenzij mijn vrouw heel graag iemand nog in bed wilt hebben. Lekker warm toch!

  Als ik dan uiteindelijk ook naar bed ga, maak ik altijd de ketting los. Op de grond aan het voeteneind ligt permanent op de houten vloer een dikke vacht, waar goed en rustig op geslapen kan worden.
  Ik ben verantwoordelijk voor mijn huishouden. Daar horen dus ook alle personen, in welke hoedanigheid dan ook, toe. De slaven en slavinnen die zich in alle vertrouwen aan mij terbeschikking hebben gesteld hebben derhalve dan ook het volste recht dat hun vertrouwen beantwoord wordt. Dat ben ik en dat voel ik als een plicht. De zorg de ik heb voor mijn huishouding brengt met zich mee dat ik derhalve ook mij mede verantwoordelijk voel voor ieders welzijn en welbevinden, kortom de gezondheid. Voldoe ik daar niet aan dan verspeel ik volledig het noodzakelijke respect van allen die aan mij toebehoren.

  Niet aan de ketting dus, terwijl iedereen slaapt. Tijdens mijn slaap ben ik alle kontrole kwijt over de dingen en zaken om mij heen. Ooit lag bij een bevriende meester zowel een slaaf als een slavin aan het voeteneind gekluisterd. Ik lag in de kamer er naast. Ik sliep die nacht kennelijk heel slecht want ik hoorde opeens een nogal vreemd gekreun en gestommel naast mij. Ik ging kijken, die twee lagen nogal moeilijk in elkaar verstrengeld. De sleutels van de sloten hingen echter om de nek van de meester die ik dus moest wakker maken.

  Vanaf die tij heb ik nooit meer iemand in de nacht aan een bed vastgebonden.

  Ik groet u allen!

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  hansje
  Nieuw lid
  Inlognaam: Bighans55

  Bericht Nummer: 1
  Aangemeld: 05-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 24 juli 2007 - 03:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  op de grond of in de kooi  Als een oprechte 24/7 slaaf vind ik persoonlijk, als ik al iets mag vinden in mijn situatie, dat een slaaf/slavin thuis hoort op een matras dat op de grond ligt of in een kooi met daarbij een klein latex kussen. Verder een deken voor de koude periodes: ik denk dan aan een paardedeken.
  Het matras is voorzien van een rubber matrashoes, aangezien men 's nachts er niet uit kan om naar het toilet te gaan. Ongelukjes gebeuren altijd, ook als de Meester/Meesteres de slaaf/slavin voor het slapen gaan leegmaakt.
  De slaaf/slavin ligt uiteraard de enkelboei vastgeketend aan het ledikant van zijn/haar Meester/Meesteres. Ook de halsband die gedragen wordt ligt met een ketting vast. In mijn ogen is de slaaf/slavin altijd voorzien van een halsband en pols/enkelboeien. sommigen dragen ze permanent, anderen alleen in huis.
  Ik stond een aantal weken terug op het punt een 24/7 slavenschap aan te gaan met een Meesteres, maar vanwege lichamelijke klachten - nierstenen die flink op gingen spelen maar er nu uit zijn- was ik labiel in mijn besluitvorming en heb de functie als fulltime en totaal slaaf helaas toen afgewezen. Achteraf heel veel spijt, maar de situatie was toen zo. Daar zou ook sprake zijn van overnachten, soms voor ťťn nacht, soms meerdere nachten.
  Je kunt dan een slaaf/slavin op de harde vloer neerleggen, maar de volgende dag wordt er wel weer veel van hem/haar verwacht. een goede nachtrust in de vorm van een dun matras is dan geen overbodige luxe.
  Maar nogmaals, zelf vind ik dat een slaaf/slavin niet standaard thuis hoort in en bed gelijk aan die van de Meester/Meesteres.

  werkslaaf hans

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  joy
  Oppasser
  Inlognaam: Njoy

  Bericht Nummer: 42
  Aangemeld: 09-2005


  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op woensdag 01 augustus 2007 - 12:38 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  gebonden slapen  Ook ik heb rugproblemen en zou niet prettig kunnen slapen op de harde grond. Daarboven heb ik ook geen 24/7 relatie. Wel droom ik er soms van om lepeltje-lepeltje met mijn Dom te slapen, waarbij hij misschien 's nachts wakker zou kunnen worden, en ik dan natuurlijk volledig beschikbaar ben.....

  Soms heb ik toch een heel grote behoefte om me 's nachts geboeid te voelen. Dan neem ik een pantykousje, draai dat in elkaar met een knoop en steek mijn handen erdoor. Een heerlijk gevoel van gebondenheid, terwijl je jezelf toch weer los kunt maken.


  Slut is just a misspelling of Lust...

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  Master of the sluts
  Nieuw lid
  Inlognaam: Master_of_the_sluts

  Bericht Nummer: 3
  Aangemeld: 06-2007


  Beoordeling: 
  Stemmen: 1 (Waardeer!)  

  Gepost op woensdag 01 augustus 2007 - 01:38 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Slapen...  Beste BDSMers en/of gelijkdenkende.
  Sinds dagen wordt er gediscuteerd over hoe een sub slaapt bij diverse Messeters( essen)!
  Idd VEILIGHEID is sowieso nr 1,minimum comfort zodat ook een sub haar nodige degelijke rust heeft.
  Ik maak dat heel simpel door een sub te gebruiken als Ik zin heb (altijd dus :-))en daarna zoals hier gezegd wordt meerdere malen het bed van de DOMINANT uit.
  Okť kan Ik mee instemmen!! maar doe het dan veilig en op een degelijke manier.
  Bij Mij gaat een sub na haar diensten naar haar slavinkamertje (lees celkamer)deur vast en in een rood klein kastje aan de binnen kant en buitenkant een reserve sleutel voor in geval.
  Tja Ik hoor je al zeggen ja maar dan kan de sub die sleutel ook nemen,idem zoals Ik hier lees vast aan de poot van het bed op dekens anders kan de sub terug in bed kruipen !!!!
  Gewoon lachwekend is dat toch ???? hebben jullie dan geen zeggenschap aan julllie subs ????
  Dat is de opvoedinge Dominanten. Laat de sub het maar eens proberen om die sleutel uit het kastje te halen ............
  Meesterlijke groeten,
  Master

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  onesimus11
  Nieuw lid
  Inlognaam: Onesimus11

  Bericht Nummer: 3
  Aangemeld: 03-2006

  Beoordeling: 
  Stemmen: 1 (Waardeer!)  

  Gepost op donderdag 02 augustus 2007 - 06:32 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  hoe slaapt een sub  Geachte Allemaal,

  Wij hebben een latrelatie en hebben het "ongeluk" beiden onderdanig te zijn zodat we switchen.
  Mijn geliefde heeft haar nachtrust meer nodig dan ik zodat het onderwerp enkel aan de orde is als ik in de onderdanige rol fungeer. Wanneer zulks het geval is, moet ik mijn kuisheidsgordel (nou ja de C3000) omdoen en aan het slotje wordt een dun kettinkje bevestigt, waarvan het uiteinde door mijn domina dan om haar linker pols wordt geklikt.
  Zo kan zij, wanneer het haar belieft, me met een stevige en pijnlijke ruk tegen haar aantrekken en, als ze s'nachts moet gaan plassen, sleurt ze me steeds met zich mee zodat, wanneer ze geen zin heeft om toiletpapier te gebruiken, ik altijd als dusdanig kan dienen, naast een andere vernedering, die ik hier moeilijk durf uitschrijven.
  Als sub is dit een onvoorstelbare ervaring, vooral wanneer af en toe ook mijn handen worden vastgebonden, maar een ťcht goede nachtrust hou je er niet aan over...

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  Ruud
  Beginnend lid
  Inlognaam: Ruud

  Bericht Nummer: 7
  Aangemeld: 04-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op vrijdag 03 augustus 2007 - 12:15 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  beste allemaal  heerlijk deze reactie, wees blij dat je een switch bent, erg veel plezier toegewenst en ik ben nieuwsgierig hoe jullie er door komen als jij weer de leiding hebt.

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  louis
  Lid
  Inlognaam: Louis135

  Bericht Nummer: 14
  Aangemeld: 01-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op woensdag 24 oktober 2007 - 08:09 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  slapen van de sub  Ik ben een sub en misschien trap ik tegen de schenen van Dominante mensen, Maar ik denk dat een sub gewoon in een normaal bed moet slapen zodat hij /zij goed is uitgerust om de volgende dag hem/haar weer goed te dienen.Ik lig gewoon te slapen in bed en kan zo de volgende dag gezond en uitgerust weer de dingen doen die ik moet doen.

  nederige groeten van subje louis135

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  venus
  Productief lid
  Inlognaam: Venus

  Bericht Nummer: 37
  Aangemeld: 11-2005

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op donderdag 25 oktober 2007 - 10:33 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Slapen  Wanneer J en ik samen zijn dan slaap ik heerlijk bij hem in bed en lekker dicht tegen hem aan.
  Zou ik bijv op de grond liggen dan doet hij ook zichzelf te kort.

  Liefs,

  Venus

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  The Inventress
  Beginnend lid
  Inlognaam: Inventress

  Bericht Nummer: 10
  Aangemeld: 10-2007

  Beoordeling: nog geen
  Stemmen: 0 (Waardeer!)  

  Gepost op donderdag 25 oktober 2007 - 10:48 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  Weinig toe te voegen  Ik denk dat er ruimte moet zijn voor alles wat de gezondheid en wensen van de sub toelaat.
  Een sub met rugklachten leg je niet op de koude harde grond, maar t matras met deken en evt kussen op de grond (laten)leggen kan best. Een claustrofobische sub leg je uiteraard niet in een kooi, maar in t bed naast je met (makkelijk los te maken) pols en enkelboeien.. kan best.

  Echt het allerbelangrijkste is dat de Dom naar de sub luistert en goed voor zijn/haar sub zorgt. Als je volgens die normen gaat kan alles.. (wat de grenzen dus toelaten)

  Greetz
  Inventress

  Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

  rubberslaafje
  Nieuw lid
  Inlognaam: Rubberslaafje

  Bericht Nummer: 2
  Aangemeld: 07-2008

  Beoordeling: 
  Stemmen: 1 (Waardeer!)  

  Gepost op dinsdag 01 juli 2008 - 05:38 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

  latex nacht-op-nacht  Zelf slaap ik iedere nacht in mijn latex outfit (catsuit, masker en handschoenen) en maak ik mijn benen aan elkaar met lederen riemen. mijn polsboeien maak ik vast met grote carabijnhaken vast aan de riemen om mijn bovenbenen nadat ik m'n wekker heb gezet natuurlijk.

  Heeeeerlijk! op het bed met latex hoeslaken en kussensloop en een latex deken. De deken trek ik over me heen voordat ik m'n rechter arm vast maak, anders word het wel heel lastig.

  's-morgens nadat ik mezelf heb bevrijd en ontladen lekker onder de douche en dan naar het werk, aftellen totdat ik weer naar bed mag....

  Groet,

  Rubberslaaf


  Een verzoek!


  Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
  We willen jullie daarom vragen:
    zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
    kijk even naar de opmaak.
    corrigeer type- en spelfouten
        (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
    en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
    Echt: het is niet ingewikkeld.
    En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


  Plaats hieronder je Bericht
  Je Onderwerp:

  Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
  Je reactie:
  Gebruik Opmaakbuttons
  Selecteer tekst en klik op de button
  of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
  Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
  Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
  voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
  onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
  een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

  Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
  Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
  Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
  Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
  Wachtwoord:
  Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
  Activeer eventuele links in je bericht
  Actie:


  en stemmen maar...