home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Home:
Welkom
SM Verhalen
Spanking Verhalen
SpankingForum
Overzicht & Uitleg

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Ik heb een vraag » Hoofd kaalscheren als straf?
« Vorige Volgende »

Hoofd kaalscheren als straf?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

lilian
Beginnend lid

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 5 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 06 januari 2008 - 11:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Wie heeft ook de behoefte om zijn hoofd als straf te laten kaalscheren?Regelmatig als ik geil ben, bekruipt mij de gedachte en fantasie om mijn hoofd geheel glad te laten scheren terwijl ik vastgebonden en naakt in een stoel zit.
Ben ik de enige? of herkend iemand dit....
Lilian

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

knaapje
Nieuw lid

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 08-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 07 januari 2008 - 12:20 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Er zij er meer.Hoi Lilian

Je bent echt de enige niet hoor.
ik ben weliswaar een man, maar ook die gevoelens herken ik. Voor mij geldt dan ook dat ik mijn hele lichaamsbeharing zou willen laten harsen als ultiem gevoel.

Maar ja mijn Meesteres vindt het voldoende wanneer ik vanaf mijn middenrif tot en met de geslachtsdelen glad ben en in mijn borsthaar een "A" scheer.

Groeten


knaapje, eigendom van Meesteres A.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Masterr
Nieuw lid

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 06-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 april 2008 - 09:50 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Kaalscheren - Zeker herkenbaarEen hallo aan het forum en lilian

lilian, je bent zeker niet de enige die de gedachte aan het gedwongen kaalscheren als opwindend ervaart. Zelf heb ik een voorkeur voor korte tot extreem korte haardracht en verplicht dat ook aan mijn onderdanige.
Nu is het onmogelijk om haar volledig kaal te scheren omdat dat in haar functie maatschappelijk niet aanvaard zou worden. Maar het is beslist een wens om deze ultieme handeling ooit tot uitvoer te brengen.
De huidige tussen oplossing is een regelmatig voor haar gemaakte kappersafspraak waar zij een voorgeschreven (gevarieerd) model moet laten knippen, altijd extreem kort en in opvallende kleurcombinaties. De voor zo'n bezoek voorgeschreven dresscode en de ondervinding van haar onderdanigheid brengen een grote opwinding teweeg, waarbij soms een hoogtepunt tijdens het knippen niet kan worden onderdrukt.

Altijd prettig als gevoelens worden herkend !

Groet,
Masterr

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

lilian
Beginnend lid

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 05 april 2008 - 10:24 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

KapmantelOp de site van Nebur ontdekte ik Kap(-verf)mantels die zeer ruim vallen en van een soort glanzend materiaal zijn, dat geil aanvoelt op mijn naakte lichaam. Ik heb er ťťn gekocht en het voelt super geil. Het lijkt mij uitermate geil en spannend om onder dwang,deze mantel over mijn naakte lichaam te moeten dragen met vastgebonden polsen en zo in het openbaar naar de kapsalon te moeten. daar wachten tussen de andere mensen en vervolgens vastgebonden te worden op een stoel en vervolgens mijn hoofd geheel kaal te laten scheren. Tot slot een echte caning en dan met rode billen onder de mantel weer op straat gezet te worden....

lilian.

headshaving

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

lilian
Lid

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 3 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 06 september 2009 - 04:41 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Fantasie is geielr dan de werkelijkheidcop,

Ongeveer twee maand nadat ik dit schreef werd mijn fantasie werkelijkheid. Via een chat kwam ik in contact met Mr.Strong. Nadat ik mijn geile verlangen had opgebiecht gaf Hij mij opdracht om gewapend met mijn kapmantel en polsboeien naar Amsterdam te komen. Volgens afspraak troffen we elkaar 'smorgens om 11 uur in een cafť. Het klikte, een leuke vent en Hij nam mij mee naar zijn vriend die kapper was. Alles leek goed voorbereid een kleine heren-kapsalon in Amsterdam-centrum. We maakten kennis, kapper Frenk bleek op de hoogte en maakte toespelingen, ik bekeek de kapsalon er zaten mannen te wachten en er werkten twee kappers, we dronken koffie en ik liet mijn kapmantel en de polsboeien zien... er werd gelachen alles leek meer gezellig dan serieus en ik voelde mij een beetje opgelaten en dacht nog hoe nu verder. Dat ging onverwacht snel. Frenk zei tegen Mr. Strong: "prepareer haar maar in de keuken". In het achter gelegen keukentje gaf Mr. Stong mij direct de opdracht: uitkleden ik werd geil en deed wat Hij zei. Naakt stond ik voor hem en Hij deed mij mijn meegebrachte polsboeien om en zette die op mijn rug vast met een slotje. Toen de kapmantel om...alles volgens mijn eigen voorstel. Terug in de salon werd ik op de stoel bij het raam gezet en had het idee dat de anderen niet in de gaten hadden dat ik naakt onder de kapmantel zat. Kapper Frenk glimlachte en begon direct met de tondeuze... zonder pardon...helemaal kaal! Binnen een paar minuten dat viel me tegen het ging zo snel dat ik alle opwinding kwijt was. Toen gebeurde het voor mij onverwachte kapper Frenk maakte in een beweging de kapmantel los en trok deze weg "Zo Mevrouwtje u bent klaar". De aanwezigen keken verbijsterend toen ze mij naakt zagen zitten en eerlijk gezegd vond ik het alles behalve geil, ik schaamde me dood en stond op, voelde nu dat mijn polsen geboeid zaten en vroeg aan Mr. Stong maak me los... Hij grijnste en zei : Nee die blijven om. We gaan een wandeling maken en op het zelfde moment pakte Hij me vast en nam me gelukkig weer mee naar achteren. Ik smeekte om los te mogen maar Hij bleek onverbiddelijk. Er lag een brede honden halsband op tafel met een ketting er aan ik begreep wat er ging gebeuren halsband ging om en gelukkig kreeg ik de kapmantel om. Zo moest ik met Hem over straat lopen naakt geboeid onder die kapmantel die achter open viel. Aan de ketting een blokje rond. toen werd ik bevrijd mocht me aankleden en vertrok... Nooit heb ik hem weer gezien. Wel ben ik nog eens langs de kapsalon gelopen.
Achteraf een vervelende ervaring en ja het duurde een half jaar voordat mijn haar weer redelijk normaal werd. Nee liever geile fantasie dan werkelijkheid.
Lilian

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

heatmaster
Lid

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 01-2005

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 06 september 2009 - 10:21 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

fantasie, bijna net zo lekker als sex...Hallo Lilian,

ik ben al een tijdje lid van deze site en reageer eigenlijk nooit op reacties. Maar deze keer kan ik dat toch even niet laten, want wat jouw overkwam heeft nou alles in zich waar ik me zo aan erger binnen SM wereldje. Ik erger me vaak aan dat ondeskundige, dat onnodig gevaarlijke en vooral dat sommige meesters met een schijndiploma van bovenwaardigheid maar mensen kunnen stuk maken, soms zelfs blijvend. Dat moet stoppen!

Maar eerst even fantasie. Fantasie maakt ons anders dan dieren en planten. een bloemkool met fantasie ben ik nog niet tegengekomen en bij dieren kunnen we het begrip maar moeilijk meten. Fantasie beschermt ons als mensen en is daarmee een middel om uit een ongewenste situatie te geraken in ons hoofd. Sommige mensen verdwalen in hun fantasie, realiteit en fantasie zitten dan op dezelfde weg, dan gaat het mis. Fantasie helpt ons ook bij cultuur, kunst, bij de wil te veranderen of te onderzoeken. Jouw fantasie, zoals bij veel mensen, valt in de laatste categorie, is daarmee redelijk onschuldig en draagt bij op een positieve manier aan je mens zijn. Let wel, van mij mag fantasie uiterst pervers zijn, tegen alle aardse wetten in en al die dingen doen in je hoofd die mensen zouden veroordelen om allerlei redenen. Pas als je wil dat je fantasie werkelijkheid gaat worden moeten we er wat testjes op loslaten zal ik maar zeggen. Kan het wel, is het gevaarlijk, is het moreel verantwoordelijk, schaadt het anderen of jezelf en zo, van dat soort vragen.

Bij SM speelt fantasie een hele grote rol, ingrijpend en indringend. Om dat in de overgang naar realiteit er meer dan gebruiklijk in de vanille wereld wordt geaccepteerd. Of als je dat liever leest, er wordt meer geaccepteerd. Neemt nog steeds niet weg dat die overgang alleen goed kan gaan als je er nog steeds vragen aan blijft stellen, als je het nog steeds blijft toetsen aan een paar criteria.

Wie moet er nu bij SM het meeste toetsen, wie moet er nu die indringende vragen stellen en welke criteria leggen we daarvoor aan. Beschadiging, gevaar, verminking en ga maar door over dat soort criteria ligt de verantwoordelijkheid wel is waar bij de meester en de sub samen als je de fantasie gaat uitvoeren, maar een goede Meester bouwt nog wat extra veiligheden in. Je gaat immers straks met een min of meer machteloos - in de zin van de Meester heeft de macht - aan de gang.
In jouw verhaal is dus die meester - kleine m - fout, hij moest zich dood schamen. Hij zou geen slavin meer op zijn erf mogen krijgen en als er een vakbond zou zijn moet hij eruit geknikkerd. Want juist dit soort meestertjes verpesten het nou voor de echte Meesters. Jouw beschadiging waarvan je zegt dat het een half jaar duurde is vast nog lang niet over. Dat zit nu dieper. En erger nog, je menselijke capaciteit tot heerlijk over SM fantaseren is nu kapot gemaakt. Die straf is vele malen erger dan de fout die je maakte dat te snel - volgens je verhaal althans - tot totale overgave overging, dat je die meester, dat sulletje, geloofde dat hij met je fantasie goed kon omgaan. En eigenlijk heb ik maar een echt serieus advies, namelijk, probeer zo snel mogelijk weer echte fantasien te hebben, probeer er ook aan te werken dat er een fantasie met de ervaring die je nu hebt uit te voeren, met alle ingebouwde veiligheden die je kunt bedenken. Eigenlijk is het net zo iets als direct na een ernstig autoongeluk zo snel mogelijk weer achter het stuur kruipen. Anders gaat een van de mooiste functies die je hebt verloren of raakt verminkt: je fantasie......Ik wens je natuurlijk veel fantasievolle sterkte.


Sjorsmaster, for fun and for your free holiday!

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

lilian
Lid

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 5 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 06 september 2009 - 10:39 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Geen schadeVoordat jullie denken dat ik er psychische schade van heb overgehouden, dat is niet zo.
Alleen mijn fantasie was heftig en de werkelijkheid voldeed niet. Dat kwam omdat de kapper geen Dominante kwaliteiten had. Mr. Strong had ze wel maar dat pakte dus niet goed uit. Gelukkig heb ik hele mooie en heftige real-live ervaringen op sm gebied. Alleen niet met gedwongen kaalscheren.
lilian


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hier je antwoord/reactie
Kopje van je antwoord

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je antwoord/reactie.
Je antwoord/reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)
Je antwoord/reactie
je bericht corrigeren na het posten?   klik op:  Wijzig Je Eigen Bericht
Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: