home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » over GOR - Gorean Lifestyle e.d.
« Vorige Volgende »

over GOR - Gorean Lifestyle e.d.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 323
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 februari 2009 - 11:23 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

een plek voor GOR op deze site



Er bestaat een duidelijke behoefte op deze site aan discussies en ervaringen rond GOR.
Nu duiken ze vaak op op plaatsen die niets, of slechts zijdelings met het onderwerp of een verhaal te maken hebben.
Dat is vervelend voor de zowel die discussies/verhalen als voor de GOR bijdragen (want heel versnipperd). Daarom heb ik een speciale plek gecreëerd voor GOR.
Ik heb de bijdragen aan het verhaal "Inwijding" die niet meer over het verhaal gaan maar alleen over GOR hier alvast naartoe verplaatst.

Mijn verzoek aan alle 'plaatsers' om vanaf nu hoofdzakelijk over GOR gaan vanaf nu hier te plaatsen. Verwijzing naar GOR binnen een discussie is natuurlijk prima, maar wordt het het hoofdthema dan die discussie graag vervolgen op deze plaats:
https://www.smverhalen.nl/cgi-bin/show.cgi?92/89036.
Een tweede verzoek is om mij te melden welke eerder geplaatste berichten eventueel naar deze plek verhuisd kunnen worden.
Graag melden per email - dus niet in de vorm van een bericht!
alvast bedankt,
reintoch


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 64
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 februari 2009 - 10:18 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

antwoord



Tal Iedereen
Gegroet Heelmeester,

ontgroening, wel ik heb er drie moeten ondergaan, ééntje op de universiteit als student om in een studenten vereniging aanvaard te worden, het was het belachelijkste wat ik ooit heb meegemaakt maar toen als student sta je er niet bij stil.
De tweede heb ik als militair moeten meemaken en dat was andere koek, dat was hard, gemeen en vooral heel lang in tijd, ik denk dat ik en anderen zo een 50/55uur onder handen ben genomen.
Maar het hardste was de inwijding en daarbij een ontgroening in Australië. Dat was toen ik met mijn mentor daar in een Gor leefgemeenschap ben gaan leven en er alle stappen heb moeten ondergaan, van vrije man tot slaaf van slaaf naar heer en van heer naar Meester en van Meester naar Master met een eigen Homestone. Zo zie je maar dat ontgroening mij niet vreemd is.
Hier in het verhaal is het goed omschreven, de emoties, het macho gedrag van de groep het zachte tederend fluisteren van haar beschermer; Als verhaal leuk om te lezen maar niet echt realistisch.

Wat mijn bijdrage van daarstraks betreft, ik wil mij niet in een discussie laten betrekken ivm de Koran en de interpretaties ervan want deze hebben volgens mij niets te maken met de plaats van de arabische vrouwen in hun samenleving.Een besnijdenis van een jong meisje heeft niets met de Koran te maken, het is alleen maar een kwestie van het jong meisje te laten opgroeien tot een vrouw die niet anders kent dan zich open te stellen voor een man en kinderen te baren. Ook de kledij heeft niets met de Koran te maken het is/zijn alleen de man(nen) die dit hebben beslist zodat geen andere man een stukje vlees kan zien van hun eigendom ja eigendom want dat zijn ze en daar komen we dan terecht bij het al dan niet gedwongen onderdanigheid.Deze vrouwen worden van kindsaf ingepeperd dat het niet anders kan maar als er dan toch eentje deze vicieuse cirkel kan doorbreken en naar het westen kan overlopen dan zijn dat meestal vrouwen die op korte tijd een voortrekkersrol nemen voor de democratie en tegen het nutteloze van de opgedragen kledij voorschriften in hun land van herkomst. Er zijn er natuurlijk die het juk niet kunnen afwerpen en hier ook gekleed gaan met bourka maar dat zijn uitzonderingen.

Hier in de westerse wereld zijn de vrouwen vrijer wat hun sexuele noden betreft, hier kunnen zij hun fantasiëën waarmaken zonder dat er ook maar één iemand dat abnormaal vind.
Als een vrouw graag aan een gangbang wil meedoen dan is dat omdat zij dat leuk en opwindend vind en misschien heeft zij zelfs meerder orgasmes hierbij.
Als een Meester zijn subje verplicht om aan een gangbang deel te nemen dan is dat misschien omdat hij wilt dat zij meer sexueel vrijer moet worden om minder gecomplexeerd of gewoon omdat hij dat leuk vind. Als beschermheer heeft hij hier een belangrijke verantwoordelijkheid want hij moet zorgen dat zijn sub niets overkomt, niet lichaamlijk maar ook niet door één of ander ziekte. Dus een beschermheer ja natuurlijk maar zijn wij als Master/Meester dat niet allemaal voor onze subs en slavinnen?
En hier is dan het verschil tussen een BDSM Meester en een Gorean Meester, de BDSM Meester heeft meestal zijn sub voor een dag of een weekend en is dan verantwoordelijk voor haar,BDSM is een lifestyle voor sommige maar voor de grotere groep is het een spel dat gespeeld wordt tijdens bepaalde uren op bepaalde dagen waarna de partijen naar huis gaan.
Een Gorean Master heeft zijn sub/slavin Altijd bij zich en of zij nu buitenshuis gaat werken of het huishouden doet hij is Altijd verantwoordelijk voor haar veiligheid, zij is zijn grootste bezit. Ook al woont de sub op een andere plaats dan de Gorean Master zij is Altijd zijn bezit en Moet altijd alles doen wat hij van haar verlangt, zij heeft geen inspraak meer van het moment dat zij zich heeft overgegeven toegestemd om de sub te worden van een Gorean Master met de intentie om een Gorean girl te worden en zo door te groeien naar de silk kleuren.
zo dit was mijn bijdrage en hier hou ik het dan ook voor afgerond.
Vragen wil ik nog wel beantwoorden maar deze discussie is voor mij gesloten.

Gegroet Heelmeester
Be Well

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Goede Keuze
Nieuw lid
Inlognaam: goedekeuze

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 08-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 28 augustus 2011 - 09:03 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

https://www.smverhalen.nl/cgi-bin/show.cgi?92/89036 werkt niet is een loop



Wellicht dat niet iedereen de boeken van John Norman zal waarderen / GOR zal waarderen of begrijpen, maar er zijn mensen zoals ik die wel positief tegen GOR aankijken.
Dus ik heb de link https://www.smverhalen.nl/cgi-bin/show.cgi?92/89036 aangeklikt die blijkt een loop te zijn en komt dus elke keer op de zelfde pagina uit.

Graag aandacht voor dit

Met vriendelijke groet


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: