Spanking Forum

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Home:
Welkom
SM Verhalen
SpankingForum
Overzicht & Uitleg

Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Verhalen
Nieuw
Zoeken
Boekenwinkel
Aanmelden
Log In
Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » Is mijn opvatting over billenkoek krijgen apart?
« Vorige Volgende »

Is mijn opvatting over billenkoek krijgen apart?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Linda
Nieuw lid

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2023

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 januari 2023 - 06:30 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Voor mij is spanking iets wat moeilijk te beschrijven is!



Zie vaak teksten voorbij komen dat het een straf is voor stoute meisjes, die een goed op de billen verdienen door een streng maar rechtvaardig iemand.
zie heel vaak dit patroon en dan kan het ook met rollenspel.
Is mijn opvatting hoe ik het graag beleef dan apart?
Het is namelijk voor mij meer een uitlaatklep.
Dus niet echt met een bepaalde rol. Mijn werk vraagt veel mij en ik ben na een goed pak op de billen er beter aan toe en kan ik alles weer beter aan in mijn werk.
Dat kan voldoende zijn met 1 keer een pak op de billen in de maand.
Maar heb ook wel tijden gehad dat ik het 2 keer in de week kreeg. Dus net hoe ik het nodig heb denk ik.
Mijn vorig contact die ik door omstandigheden niet meer kan bezoeken, had daar totaal geen probleem mee.
Ik kwam daar soms eerst even wat drinken soms ook niet en ik nam dan meestal het initiatief. Dat ik over de knie wilde, want daar kwam ik uiteindelijk voor.
Qua afstand was het gemakkelijk te doen en kom meestal gelijk wel langs komen. Dus bezocht hem met regelmaat en ging weer weg met een goed opgelucht gevoel.
Heb alles wel meegemaakt bij hem van hand spankings maar heb volgens mij de meest bekende attributen ook wel gevoeld.
Wat ik hier en op andere sites vaak zie is dat het toch meer een beslissing is van de spanker hoe alles lopen gaat(moet).
Dus mijn opvatting dat ik meestal het initiatief neem afstotend over komt, dat het dus toch volgens een bepaald patroon moet gaan?

(Nog even dit krijg heel veel leuke reacties via de mail maar dit is geen contact ad,ik hoor graag de mening van anderen hierover maar reageer niet op de mails met de mensen die denken mij precies te kunnen geven wat ik hier boven beschrijf.)Daar is het contact advertentie deel voor hier op de site.


Spankee in hart en nieren

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

JohnEd
Nieuw lid

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 januari 2023 - 01:07 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

initiatief bij spankee



Hoi Linda,
wat leuk om eens van een wat andere benadering te horen, dan dat we meestal tegenkomen..... De spankee die aangeeft dat ze er behoefte aan heeft (en wellicht meer aangeeft? hoe precies, hoe hard etc?).
Ik ben zelf switch en als ik iemand spank, is dat vaak in een rollenspel, waarbij ik de lead neem.
Ik zou het helemaal prima vinden dat om te draaien.
Als ik zelf bij iemand over de knie ga, zou ik eigenlijk het liefst wel in een rollenspel zitten, maar één waarbij ik zelf steeds tussendoor aanwijzingen geef, als een soort regisseur.
Groetjes, John

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Ron_alt
Nieuw lid

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 01-2023

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 31 januari 2023 - 10:15 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

verwarring



Voor veel (en misschien wel de meeste) ‘spankees’ is straf een trigger om spanking (vaak met bijkomende rituelen) te willen ontvangen, maar het kan verschillen. Vrijwel allemaal spreken ze over het opgeluchte gevoel achteraf, het hoofd leeggemaakt, ze kunnen er voorlopig weer tegenaan. Wat dat betreft ben je dus zeker niet speciaal. Veel spankees verwachten van hun spanker wel een zekere dominantie, autoriteit of op z’n minst leiding. Waaraan ze zich uiteraard vrijwillig hebben overgegeven, nadat ze meestal wel hun wensen en grenzen hebben aangegeven voordat de spankingrelatie in real life begon. Wat dat betreft was de relatie tussen jou en je spanker wel bijzonder, hoewel het ook weer niet geheel ongebruikelijk is dat vrouwen hun spanker – niet zelden op subtiele wijze – laten weten dat ze toe zijn aan wat ‘onderhoud’ (waarvan de frequentie natuurlijk kan verschillen). Nu speelt JohnEd met de gedachte dat jij bij je spanker met een boodschappenlijstje aan kwam zetten, maar ik vermoed dat het zo niet ging.

Echt een beetje vreemd vind ik wel dat je zo te zien 6 uur nadat je het bovenstaande schreef een contactadvertentie plaatste waarin je het over straf hebt, terwijl je het hele verhaal hierboven ongemoeid laat. Je bedoelde misschien dat de spanking (voor het beoogde resultaat) wel aan moet voelen als straf. Daarna heb je helaas al snel je profiel gedeactiveerd. Je dacht misschien dat je contactadvertentie daarmee automatisch zou verdwijnen, maar die staat er nog. Misschien werd het je te veel of wist je het zelf ook even niet meer, misschien ben je al voorzien of in contact met iemand. Ik weet ook niet of je dit nog leest, maar als je nog ‘vrij’ bent, dan mag de advertentie van een koppel uit Drenthe die vandaag is geplaatst je niet ontgaan. Volop flexibiliteit!

Het valt me trouwens op hoeveel spankees en subs werkzaam zijn in de zorg, maar dat is weer wat anders…



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: