home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » Spanking binnen je relatie
« Vorige Volgende »

Spanking binnen je relatie

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

lani
Nieuw lid
Inlognaam: lani

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2021

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 09 mei 2021 - 05:56 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Verwarring en onzekerheid over hoe spanking onderdeel te maken van je relatie.



Hallo allemaal,

Ten eerste: geen idee of ik hier op de goede plek ben met mijn vraag. Maar niet geschoten is altijd mis ;-)
Een tijdje geleden heb ik mezelf hier voorgesteld maar even in een notendop: ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn spanking gevoelens opgebiecht aan mijn man. Inmiddels proberen we het een plekje te geven in onze relatie.

Maar dat is zo makkelijk nog niet merk ik. Inmiddels ben ik erachter dat communicatie de sleutel is. Gelukkig gaat dat inmiddels ook al iets beter. Al blijf ik het lastig vinden om dmv praten duidelijk over te brengen wat ik bedoel. Waar ik voornamelijk tegenaan loop is om uit te leggen dat spanking voor mij verschillende betekenissen heeft. Ergens loopt dat allemaal een beetje door elkaar heen. Ik merk dat het heel goed werkt om mijn hoofd leeg te maken zeker wanneer het flink pijn doet, ook al is het dan niet straf gerelateerd. Maar het is ook dat ik er op erotisch vlak van geniet. Tevens wil ik het soms gewoon echt als straf, dat hij me op me plek zet. En dan zie ik nog verschil in "straf" en echt straf. De redenatie van mijn man is dus een beetje: wanneer ik het eigenlijk het meest verdien omdat ik gedrag heb laten zien wat hij heel erg irritant vindt en waar ik me daarna zelf ook schuldig over voel, hij het meer straf vindt door me juist niet aan te pakken. Want dan geeft hij me wat ik wil. Ik hou wel van een beetje uitdagen dus ergens is hij bang dat het juist averechts werkt en ik het ga uitlokken. Ergens super logisch gedacht. Ik denk het zelf soms ook wel eens. Maar wanneer zoiets zich voordoet raak ik echt gefrustreerd. Ik ben dus vooral nieuwsgierig naar hoe dit voor anderen werkt waarbij spanking onderdeel is van de relatie..Of dat er iemand is met tips of ideeën hoe we dit zouden kunnen aanpakken.

In elk geval alvast bedankt voor het lezen en hopelijk heb ik het een beetje goed kunnen omschrijven.

Groetjes Lani

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

nikita
Nieuw lid
Inlognaam: badnikita

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 12-2020

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 02 juli 2021 - 11:49 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Re: Verwarring en onzekerheid over hoe spanking onderdeel te maken van je relatie.



Hoi Lani,

Een aspect van het spankee zijn is juist dat je door uit te dagen laat weten aan je partner dat je het nodig hebt om "aangepakt" te worden. Zo heeft dat voor mij altijd gewerkt (momenteel heb ik geen relatie, maar er wel ervaring mee). Misschien is dat iets om uit te leggen aan je partner?

Wat ook helpt, ik weet niet of jullie dat hebben ingevoerd, is het opstellen van regels, en de consequenties bij overtreding.

Uitlokken hoort er gewoon bij. Het geeft toch niet dat je het ook wilt? Als je eenmaal over de knie ligt en het doet flink pijn, dan is het heus wel een straf, althans, zo heb ik dat altijd ervaren. Die twee gaan perfect samen. Een idee om het zo te brengen aan je partner?

Wat je zou kunnen voorstellen is om bijv. 1x per week een "onderhoudsspanking" te ontvangen van hem. Dat is dus iets tussen straf en erotische spanking, als reminder en ook gewoon omdat je het nodig hebt (ik ga er van uit van wel).

Afspraken maken is heel belangrijk. Geef hem duidelijk aan dat het jou niet aanpakken niet werkt voor je. Tenminste dat lees ik in je verhaal. Het lijkt me wel belangrijk dat het voor je werkt. Als je een gulden middenweg wilt bewandelen, kun je hem ook voorstellen dat hij de straf zelf uitstelt, bijvoorbeeld een paar uur of zelfs een paar dagen, en je het dan alsnog (dus een behoorlijke tijd na je uitdagende/uitlokkende gedrag) ontvangt. Dan heb je dus in het moment van uitdagen geen "beloning", maar krijg je nog wel even de consequenties van je gedrag op een later tijdstip, bij voorkeur een moment waarin je je prima gedraagt.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

Nikita


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: