home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » Wederzijdse DD, doen of juist niet?
« Vorige Volgende »

Wederzijdse DD, doen of juist niet?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Erik
Nieuw lid
Inlognaam: erik1976

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 27 juli 2020 - 03:43 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Bij elkaar over de knie in je relatie



Mijn vriendin en ik zijn allebei into spanking, zij vooral in het krijgen en ik vooral in het geven. Ik zeg vooral, want de rollen omdraaien is af en toe ook wel eens fijn.

We begonnen onze relatie met de klassieke verdeling van ik als dom en zij als sub. Na het samenwonen is er steeds meer een dd aspect in gekropen, met name rondom huishoudelijke klusjes en dergelijke. Maar nu we wat verder zijn in onze relatie, merken we allebei dat we daar weinig plezier meer aan beleven. Die vuilniszak moet toch naar buiten, en het voelt flauw om haar daar nu voor te straffen. De redenen voor straf verschuiven nu meer naar hoe de relatie gaat: kribbig doen, de ander negeren, een jubileum vergeten, de echt vervelende dingen.

En nu zegt zij: dáár wil ik dan ook een actieve rol in, want ook jij doet die dingen en ik voel me daardoor geraakt. De straf dus wederzijds maken. We hebben erover gepraat, en ik zie het wel werken maar ik twijfel nu toch een beetje. Verschuif je de dynamiek niet te zeer als je van die verdeling gaat naar een wederzijdse DD, hoe kun je boven haar gaan staan als zij net zo goed kan zeggen, dat daar, daar krijg jíj straf voor?

Iemand hier ervaring mee? Hoe steek je het in, hoe hou je het werkbaar?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Hij Van Wie Zij Is
Productief lid
Inlognaam: hij

Bericht Nummer: 39
Aangemeld: 04-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 15 oktober 2020 - 09:03 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

switchen of dd, of toch maar gewoon flauw zijn



Ik denk dat het heel veel uitmaakt of jullie beide een switch zijn.
Draaien jullie bij tijd en wijle de rollen om, dan kan dat prima.
Anders niet, ben ik bang.

Daarbij komt nog iets echt vervelends voor jullie.
Zaken die echt van belang zijn, emotionele aspecten van jullie relatie, zijn altijd lastig om te gebruiken in een dd of sm situatie.
Dat kan in mijn ogen alleen als je de meest pure vorm van huiselijke discipline (of DD Domestic Discipline) op zoekt. Een duidelijke lijst waarvoor de HH (Heer des Huizes, kan natuurlijk net zo goed een vrouw zijn) de 'sub' kan (en moet) straffen. En volgens het boekje: daar niet opgewonden van wordt (noch de sub). Dat is dus heel erg eenrichtingsverkeer.

Hebben jullie echter een switch relatie, dan kan er veel meer. Maar dan doet de oorzaak waarvoor er gestraft wordt er eigenlijk niet toe. En moet duidelijk wie wanneer wat is. Switchen op het moment dat iemand de fout in gaat: daar geloof ik persoonlijk niet in.

De situatie die jullie beschrijven, het huisvuil dat vergeten is bijvoorbeeld, kan dan wel flauw zijn, maar is niet bedreigend.
Als jullie het pure dd element loslaten (dus haar niet langer wilt opvoeden), dan zijn dat, het huisvuil vergeten bijvoorbeeld, dus de heerlijke dingen om voor te straffen en gestraft te worden.
En normaliter gaat dat dan één kant op. Je sub heeft dan gewoon pech gehad als jij een soortgelijke stommiteit begaat. En heeft ze daar problemen mee, dat gaat deze misdrijf van het lijstje. Of ze is niet echt een sub, dat kan ook.
Maar emotionele aspecten van je relatie (kribbig doen, de ander negeren, echt vervelende dingen...), daar zou ik sm en dd niet snel voor gebruiken.


  voor Mijn Meisje  

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Paul Gérard
Oppasser

Bericht Nummer: 358
Aangemeld: 04-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 17 oktober 2020 - 09:03 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

wederzijds is de sleutel



Eerst even je bericht citeren, Erik:

"Erik schreef::

Mijn vriendin en ik zijn allebei into spanking, zij vooral in het krijgen en ik vooral in het geven. Ik zeg vooral, want de rollen omdraaien is af en toe ook wel eens fijn.



Ik denk dat Hij Van Wie Zij Is zich te weinig het belang daarvan realiseert en zich te veel fixeert op het dd element.
Volgens mij zijn er niet zoveel sm'ers die dd echt serieus nemen: niks opwinding, alleen 'opvoedend corrigeren'.

Als ik het goed lees is het geven en ontvangen van een spanking opwindend.
Het gaat dan dus alleen waarom je een spanking geeft/krijgt: wat de aanleiding is.
Er lijkt me niets mis mee dat dat voor beiden gelijk is (of ongelijk - maar dat terzijde).
Het risico zit hem in dat 'opvoedende' karakter. Als jullie daar tegen kunnen, ook wat wederzijdsheid: waarom niet.
Het gaat dan om de spelregels.
Wanneer en hoe bijvoorbeeld.

Waarbij een waarschuwing van mij: nooit direct, altijd geruime tijd later. Anders loop je de kans dat frustraties van zowel de dader als het slachtoffer van de overtreding te groot worden.
En bij het 'aanzeggen' van de straf eerst de overtreding neutraal benoemen, daarna de dader daarmee laten instemmen, en pas daarna duidelijk maken dat straf op zijn plaats is.

Wat je daarmee in feite doet is het eerst 'uitpraten', om daarna de lol van de spanking te kunnen ervaren. Want dat moet het blijven, wil je geen relationele problemen krijgen: het plezier van spanken.

Het doet volgens mij dan ook niet ter zake wie hoe vaak gestraft wordt.
Het is immers altijd het 'slachtoffer' dat bepaalt of een spanking op zijn plaats is.
Als degene die het meest de 'sub' rol een spanking van de 'dom' nodig vindt, en dat emotioneel kan opbrengen, maak je je relatie alleen maar gezonder.
Waarbij ik verwacht dat alleen al het feit dat je sub het 'ook mag' voor haar al voldoende zou kunnen zijn en het evenwicht hersteld is...


verhalen maken dromen waar


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Jip
Bevlogen lid
Inlognaam: jip

Bericht Nummer: 67
Aangemeld: 06-2014


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 24 oktober 2020 - 01:48 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Alles kan



Hoi Erik,

Laat ik beginnen om te zeggen dat ik hier zelf geen ervaring mee heb, maar ik ben dan ook een pure sub die geen behoefte heeft om de rollen om te draaien.

Het hangt er denk ik maar net van af wat jullie allebei willen. Als jullie naar een echte DD relatie streven, waarbij je er samen voor kiest om de dominante partij een stuk controle te geven, dan lijkt het mij wel ingewikkeld als die dynamiek zo af en toe omkeert. Maar ik moet zeggen dat een DD relatie mij sowieso erg ingewikkeld lijkt, omdat er hoe dan ook iets tegenstrijdigs in zit.

Als ik het zo lees, dan is van een DD relatie niet echt sprake en is het straf aspect ook wat minder serieus, meer een aanleiding om kleine ergernissen om te zetten in iets wat jullie allebei leuk vinden. Dan kan het denk ik prima zo zijn dat je allebei de straffende of ontvangende partij kunt zijn. Zolang jullie daar allebei maar gelukkig mee zijn. En daar kom je alleen maar achter door te proberen, te kijken wat goed voelt en vooral eerlijk tegen elkaar te zijn.

Groetjes,

Jip.


If women ruled the world there would be no war, just a bunch of countries not talking to each other.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: