home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Spanking Discussies » SM-Nudisten in de vrije natuur
« Vorige Volgende »

SM-Nudisten in de vrije natuur

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Toon (Gast)
Gast

Beoordeling: 
Stemmen: 3 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 08 juli 2006 - 01:58 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Naakt in de natuur op smalle paden voel je van kop tot teen takken en planten tegen je lijf striemen, ook brandnetels.



Als nudist stel ik me de vraag of naturisme soms een vorm van sm-beleving is aangezien het genot van de blootstelling van het geheel naakte lichaam aan wind, zon, regen, planten, aarde, enz bijzondere sensaties opwekt. Blootvoets naakt wandelen gaat gepaard met pijnprikkels allerhande, men voelt zich letterlijk onbeschermd en kwetsbaar. Vele naturisten houden schoenen aan en reservekledij in een rugzak bij de hand omwille van deze kwetsbaarheid. Met een kliekje op vakantie in Zuid Frankrijk kozen we bewust om blootvoets en zonder reservekledij boswandelingen te maken omdat dit een sterkere sensatie geeft. Naakt in de natuur op smalle paden voel je van kop tot teen takken en planten tegen je lijf striemen, ook brandnetels.

Soms als een netel langs mijn penis strijkt, kreeg ik een erectie en een stijve voortuitstekende penis wordt nog meer geneteld! Een van de vrouwen vroeg of ik aan sm deed. Bij de andere mannen verschrompelde hun penis bij aanraking met netels.

Later alleen met die vrouw onderweg plukte ze enkele netels en sloeg daarmee op mijn slappe penis en inderdaad weer een erectie. Blijkbaar heb ik aanleg voor sm en dit genoot duidelijk haar belangstelling. Ze vertelde wat ze allemaal deed en liet me een netel over haar tepels en borsten zwiepen. Ik drukte me tegen haar naar de grond toe tot ik op haar in de modderige bosgrond lag. Eens de opwinding er is gaat sex sneller tussen naakte nudisten, dan bij een heel voorspel met uitkleedpartij. Ik trok mijn penis terug uit haar en ze liet me in de huidplooien van haar borsten, op haar buik en tussen haar benen wat netels leggen. Het genot van de prikkeling bij de penetratie en het over elkaar schuiven van buik en borsten was immens. De netels plakten als groen moes op de bezwete huid. Ik trok nog meer brandnetels, sommige stengels met wortel en grond, en legde ze op haar en drukte alles krachtig met mijn lijf op het hare. Na een intens genot plakten we op elkaar in een brij van zweet, modder en netelmoes. Terug in het chalet kon iedereen raden wat we met elkaar uitgespookt hadden. Na het douchen bleef de huid uren vuurrood 'natintelen' na een paar dagen waren alle sporen verdwenen. De vriendin waarmee ik van de brandnetels genoot, had een relatie met een vrouw en zag ik na deze vakantie nooit meer. Ze bond ook haar tepels op en zette daar getande badgedragers op. Mijn huidige vrouw heeft geen weet van dit avontuur.

Nu jaren later vraag ik me af of brandnetels bij SM-spel gebruikt worden? Ik vind er niks van op internet.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Kitty
Lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 08 juli 2006 - 07:59 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Brandnetels bij SM-spel



Het kan een onderdeel zijn van bdsm. Op internet is daar wel het een en ander over te vinden, tik maar eens in google in: "stinging nettles" + SM

Dan vind je onder andere deze link

https://www.mordor.u-net.com/smbd/nettles.html

Groet,

Kitty

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 118
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 08 juli 2006 - 10:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

... and for you I will come as well



Oftewel de titel van een spanking film van Rigid East waarin brandnetels een hoofdrol spelen:
... and for you I will come as well
De titel slaat overigens op de duivel of een soortgelijk figuur die er op uit is om lieve meisjes te verleiden tot daden die een spanking tot resultaat heeft. In dit geval het scheren van hun schaamhaar. Tsja, en als vader dat merkt...
Behalve die duivel scènes best aardig.
Maar die stukjes over de brandnetels?
Het lijkt me alleen maar heel erg akelig....


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Toon (Gast)
Gast

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 09 juli 2006 - 12:12 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Wie op dit forum gebruikt brandnetels ?



Heeft iemand gelijkaardige ervaringen zoals ik hoger beschreef ?

Op internet is inderdaad wat te vinden hé Kitty, maar niet echt veel. Op sommige websites zie ik SM beproevingen beschreven die ik ken van toen ik het nudisme pas ontdekte. Blijkbaar bedreven we SM zonder het als dusdanig te weten.

En het meisje met netels in haar slipje, zonde van het slipje, huid op huid met netels ertussen is beslist sterker.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Toon
Nieuw lid
Inlognaam: Toon

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: 
Stemmen: 10 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 23 juli 2006 - 07:36 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Enkele foto's met de brandnetels



Op vakantie hebben we opnieuw met netels geexperimenteerd. De penis stevig instrijken met een bosje brandnetels. De onderbuik, balzak en dijen worden onvermijdelijk ook intens geneteld.
Een flink boeket netels tussen de benen

De erectie komt snel en dan heb ik een krans van netels rond de penis gelegd, deels tussen de benen. Ingrid vingert zich ondertussen nat zodat ik diep kan penetreren. De positie bij het vrijen is simpel, zij gaat op haar rug liggen zodat ik met m'n netelkrans over haar onderbuik vroet alvorens in haar te glijden. Ons schaamhaar schermt de netels wat af, maar telkens voor de penis doorstoot kan men de netelbos lichtjes over en weer schuren.

Uren nadien hadden we nog een opwindend tintellend gevoel tussen de benen.

Een netelkrans rond de penisDetail netelkrans rond de penis

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

robin
Nieuw lid
Inlognaam: robin22

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 20 maart 2011 - 09:05 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Gebruik brandnetels als sm



Best wel een hele ervaring die Toon en zijn vriendin als nudisten beleefd hebben met brandnetels. Ik kan me goed voorstellen hoe zij dit toch heel opwindend samen ervaren hebben. Heerlijk hoor.
In deze situatie kan je toch niet echt spreken van sm denk ik, maar dat maakt niets uit. Er zijn genoeg scenario's te bedenken waar gebruik van brandnetels echt wel een rol spelen in een puur opwindend sm-spel.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je bericht.
Je Bericht:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: