home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Discussie: Spanking Polls » Wat vooraf gaat aan het geven van (spanking) straf
« Vorige Volgende »

Wat vooraf gaat aan het geven van (spanking) straf

Je weet het: je wordt gestraft.
Maar dan...
Is het simpelweg:
over de knie!
uitkleden!
of die verafschuwde preek?

Of komt er meer bij kijken?
Is degene 'in charge' van plan om de voorbereiding minstens zo belangrijk te maken als de straf zelf?
En zo ja, hoe dan?

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden dan die ene.
Daarom kun je ook vaker stemmen dan één keer.
Maar wel pas de volgende dag, om het stemmen niet uit de hand te laten lopen.

En hņe je moet stemmen?
Stem je op datgene dat het het liefst doet of ontvangt.
Of wat het meest gebruikelijke is.
Waar je openlijk op aanstuurt,
of waar je stilletjes op hoopt.
Ach .... beslis zelf maar.
En vertel het ons hieronder!

Een poll en discussie voor zowel de uitdeler als de ontvanger van de spanking.

De poll vind je onderaan de pagina

direct naar de poll + resultaten inclusief taartdiagram

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

Hij Van Wie Zij Is
Lid
Inlognaam: Hij

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 04-2003


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 31 juli 2007 - 12:07 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

in de hoek 'in de wacht'Een nieuwe poll en een heel interessante.
Want de voorbereiding op de straf is voor ons minstens zo belangrijk als de straf zelf. Heel vaak vindt de straf niet direct na de overtreding plaats, dus dan is het sowieso belangrijk dat je er weer naar toegroeit. Maar buiten dat: voorbereiding betekent verdieping voor ons.

in de wacht
Wat eigenlijk altijd plaats vindt is dat Mijn Meisje “in de wacht” moet gaat staan. Voor haar betekent ‘in de hoek staan’, nou ja: met haar gezicht richting muur, vlak naast de deur van de zitkamer. Zo heb ik een goed gezicht op haar. Belangrijk, want ik vind het heerlijk om zo naar haar te kijken. Niet continu, maar steeds even terwijl ik de krant lees. Een heerlijk beeld: met haar handen in de nek, wachtend op wat komen gaat. Vaak heb ik er de opdracht aan toegevoegd om goed na te denken over was ze misdaan heeft. En ook dat idee geeft niet alleen voor haar een verdieping, maar ook voor mijzelf.

strafkleding
Als ik nog meer aandacht wil besteden aan het feit dat ik vind dat ze heeft gefaald in de ogen van haar ‘meester’ laat ik haar haar strafkleding aantrekken.
Ze heeft er op dit moment twee: een beetje een hoerige outfit: een glad zwart stretch rokje met dito rood truitje wat een beetje te krap zit. Inclusief ondergoed, waarbij het strakke, gladde en zwarte slipje dat haar hele billen bedekt van belang is. Dat is wanneer ze gefaald heeft als slavin: ze mag niet beschikbaar zijn (heel mooi tegenstrijdig dus: hoerig -maar alleen van buiten- maar niet mogen).
De tweede is er wanneer ze zich heeft gedragen als klein meisje: brutaal, of nukkig, of verongelijkt, of wanneer ze niet op wil houden met plagen. Ze draagt dan witte sokjes, en ondergoed. Een heel kort geruit rokje met onschuldig (!) wit bloesje met het hesje. Het is geen schooluniform, maar het zou het kunnen zijn. Ik wil dat ze zich klein voelt (ook hier tegenstrijdigheid, want ik wil juist heel graag dat ze zich als ‘klein meisje’ gedraagt).

een preek
Tsja, en dan is de keus tussen over de knie of een caning (beide kan ook hoor, en er zijn nog wel andere attributen die ik gebruik, maar dat doet hier even niet ter zake).
Als ze over de knie gaat voor een spanking mag ik haar graag een preek geef. Zeker als het ‘erg’ is wat ze heeft misdaan: in haar ogen (meestal!) of in de mijne.

in positie
Wordt het een caning, dan mag ze “in positie”.
Op de bank betekent dat: knielen op de bank, met haar armen leunend op de rugleuning. Ik zorg dat haar dijen goed gespreid zijn, schort haar rokje naar boven op en stroop haar broekje net over haar billen naar beneden. Dan mag ze wachten en krijgt ze -na geruime tijd- de eerste slag zonder waarschuwing. Maar vaak hoort ze me daarvoor nog een tijdje rondlopen. Want wat is dat een heerlijk gezicht....
Over de kruk betekent dat (meestal) vooraf uitkleden. Voor mij staand, ieder kledingstuk langzaam uitgetrokken na mijn bevel en aan mij overhandigd.
En ook dan mag ze weer wachten...


  voor Mijn Meisje  

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

venus
Productief lid
Inlognaam: Venus

Bericht Nummer: 34
Aangemeld: 11-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 31 juli 2007 - 12:43 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

VerschillendSoms moet ik met mijn neus tegen de muur staan en dan nadenken en wachten.
J komt mij dan halen. Hij pakt mij dan bij mijn bovenarm en tilt mij dan iets omhoog waardoor ik op mijn tenen mee moet lopen, onderwijl preekt hij tegen mij.
Daarna zet hij mij in positie en ontvang ik mijn straf.
Een ander keer kan het zo maar zijn dat hij het lik-op-stuk-beleid hanteert.
Voor mij is het totaal wat maakt dat ik me gestraft/gecorrigeerd voel. De hele entourage vind ik belangrijk. Maar vooral dat het echt is.

Liefs,

Venus

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

lilian
Nieuw lid
Inlognaam: Lilian

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 04-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 3 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 17 september 2007 - 09:11 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Rituele CaningHij bepaald!

ik onderga.....

Steeds is er "Het Ritueel".

Lang van te voren verteld hij hoe laat "Het Ritueel" voltrokken wordt. Ik weet dat ik dan uit mezelf naar hem toe moet komen. Dan ben ik naakt,netjes geschoren en draag de Cane op mijn handen voor mijn lichaam. Ik kniel en vraag "Meester wilt U mijn straf voltrekken?"
Hij antwoordt: "Alleen als jij het graag wil",
Ik smeek hem: "Meester ik wil!"Dan moet ik kruipen naar de executie plaats, "de bok" zoals Hij dat noemt. De bok is een soort balk op poten, omkleed met schuimrubber en afgedekt met leer.
ik moet er overheen buigen en Hij maakt mijn enkels en polsen vast aan de ogen die onder op de houtenplaat zitten waar de bok op vaststaat. Ik voel de balk in mijn buik en mijn hoofd hangt naar beneden mijn kont omhoog voor het vonnis. Een mondgag gaat in en soms een blinddoek.
Dan begint het wachten.... Meestal loopt hij weg en laat me achter, soms blijft hij bij mij op een stoel zitten. Soms vijf minuten,vaak ook langer. Het bloed stroomt naar mijn hoofd.
Dan komt DE CANE genadeloos op mijn billen. Nooit weet ik van te voren hoeveel meestal minstens tien. DE CANE is een vreselijk hard middel, maar ik onderga mijn lot, mijn straf. Geil wordt ik ervan super geil. "Klaar", roept Hij als het zover is en dan maakt hij me los.
Pijnlijk kom ik overeind, mag dan nooit mijn billen aanraken.

Dan volgt het tweede deel: "Tentoongesteld worden" noemt Hij dat, meestal in de hoek van de kamer staan terwijl hij af en toe naar me kijkt, handen in mijn nek of als Hij wil rondjes kruipen.
De laatste tijd heeft Hij iets nieuws bedacht: "Naar buiten..."
Ik krijg dan een zwarte regenponcho een lange net over mijn kont. verder blijf ik naakt. Hij bindt de capuchon vast met een koortje en ik krijg handboeien om voor mijn lichaam. zo moet ik de tuin in en buiten wachten... soms een uur soms een kwartier.
Met gloeiende billen sta ik dan vol geile spanning in de kou....en ik GENIET!!!


liefs lilian

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

Kythana
Beginnend lid
Inlognaam: kythana

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 05-2013

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 12 juni 2013 - 08:48 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

De combinatie...Hoi allen.
Als ik straf zou krijgen, verkies ik (half)naakt in strafpositie of in de hoek te wachten... als een stout meisje. Geduldig afwachten tot Zij me bij Zich laat komen... met alle gevolgen van dien.
Groetjes,
Kythahana.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

Pijn1977
Nieuw lid
Inlognaam: mirriepirrie

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 04-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 29 april 2014 - 03:53 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Doordat ik switch benHeb ik hier 2 antwoorden op. Als dominante moet mijn slavin eerst in de hoek. Rokje omhoog en slip naar beneden waar ze haar zonde over denkt. Dan als ik vind dat het tijd is moet ze smeken om harde straf waarna ik haar over mijn knie leg en naargelang haar vergrijp geef ik haar een spanking.

Als sub wordt ik het liefst zo hard en vernederend aangepakt en moet ik helemaal naakt over een houten tafel liggen waaraan ik wordt vastgebonden en op mijn kont geslagen met een riem zweep of pollepel (meestal riem)

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

Mairim77
Nieuw lid
Inlognaam: mairim

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 02-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 08 februari 2015 - 02:25 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Handen in mijn nek en tieten vooruitIk voordat mijn straf begint eerst een tijd totdat mijn meester me roept met mijn handen in mijn nek en tieten vooruit zitten terwijl mijn meester me alvast de begane straffeiten benoemt waarvoor ik gestraft ga worden. Meestal is dat erg ongemotiveerd zijn geweest met sporten terwijl ik moet afvallen. Als mijn meester daar klaar mee is trekt hij me aan mijn tepels over zijn knie en gaat hij me keuren. Is dat in orde (of juist niet) begint de echte straf wat altijd begint met een spanking van 25 slagen per bil met de blote hand. Naargelang de straffeiten volgt er meer

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiėren!)

stresskip
Bevlogen lid
Inlognaam: pijnslet

Bericht Nummer: 59
Aangemeld: 08-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 15 februari 2015 - 12:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

In de hoek, met een jurkje met kinderlijke print aanEn dan loopt meester om me heen me steeds boze blikkend toewerpen en snerend dat ik zal vrezen voor wat komen gaat


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hieronder je Bericht
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie:


en stemmen maar...