home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Ik heb een vraag » Ontmoet buiten het kringetje???
« Vorige Volgende »

Ontmoet buiten het kringetje???

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

alexandra
Beginnend lid
Inlognaam: Alexandra

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 12-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 18 januari 2008 - 02:14 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

zie de vraag, ik zoek meningen/ervaringen....Na een SUPER date waar we serieus in gesprek waren, jawel, dat bestaat... rees bij ons de vraag: zijn/bestaan er mensen die wel eens hun spanker/spankee hebben ontmoet buiten het "circuit", dus gewoon in de kroeg of op de markt of tijdens het boodschappen doen... etc. Dus kortom: zijn er Spankers/spankees die elkaar buiten het internet circuit, waar je al weet waar de belangen liggen ;), "zomaar" hebben ontmoet??? Ik ben zeer nieuwsgierig!!!

liefs,
alexandra


Alles in het leven draait om liefde en respect voor de ander

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

The Inventress
Actief lid
Inlognaam: Inventress

Bericht Nummer: 26
Aangemeld: 10-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 januari 2008 - 10:29 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Artikel MargrietIk las een tijdje geleden een artikel van een meisje die haar sm parter in een bar had ontmoet en hoe dat gegaan is.. Ik zal kijken of het het nog online kan vinden.

Greetz
Inventress

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Ike
Beginnend lid
Inlognaam: Ike

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 03-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 12 februari 2008 - 12:45 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Zonder Internet contactAls ik terug kijk op mijn spanking relaties dan zijn de meesten tot stand gekomen zonder Internet. Zeker; in de laatste 10 jaar heb ik nogal wat kontakten gevonden via het Internet maar ja als we terugkijken naar een 15 jaar geleden toen was er amper Internet dus moest je wel op een andere manier kontakten leggen.

Zo heb ik een spankee ontmoet die ik al een lange tijd kende in mijn kennissenkring en waar uit kwam dat ze wel eens een pak slaag wilde hebben. Ik had nl. wel eens voor de lol gedreigd om haar een pak slaag te geven.

De mooiste toevallige ontmoeting heb ik ooit gehad gewoon op vakantie in een disco (tja daar ging ik toen nog wel eens heen) Een vrouw waarmee ik gezellig aan het kletsen was stootte per ongeluk een glas over me heen en ook daar was mijn reactie zo van nu heb je toch straf verdient en moet je over de knie. Zij gelijk van dat durf je niet, maar ja dat moet men niet nog een keer zeggen:-)
Maar om een lang verhaal kort te maken lag ze een tijdje later in haar hotel kamer over mijn knie en is ze met zeer rode billen gaan slapen.

Zo kan het dus ook:-)

Ike

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Rein
Bevlogen lid
Inlognaam: Rein

Bericht Nummer: 69
Aangemeld: 05-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 13 februari 2008 - 08:40 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

spanking partner buiten het circuitJa zeker,
Het is mij ooit overkomen: het vinden van een spanking partner buiten het spanking- of SM-circuit om.
Ik had iemand die ik kende via mijn werk voor een weekend uit gevraagd. Ze werd later gedurende 7 jaren mijn [levens]partner.
Sindsdien ben ik nogmaals iemand tegen gekomen die zo belangstellend in een bepaald boek zat te lezen, dat ik vroeg wat ze las; jawel: Dick Visser.
Ik spreek nu over de jaren '80.
Rein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

een klein meisje
Nieuw lid
Inlognaam: raventje

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 18 oktober 2009 - 12:06 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

voor en nadelen van buiten het circuit om gaanIk heb mijn Meester nu, en de vorige trouwens ook, buiten het circuit ontmoet. dus ik maak er even twee verhalen van.

Mijn vorige partner die voor mij mijn Baas was, heb ik gewoon leren kennen in dorp waar ik woonde. We hadden allebei vooral fantasien en weinig ervaring maar ik dacht dat deze gelijke stand een goede basis was. Dit bleek echter niet het geval want we hebben, achteraf gezien, niet genoeg besproken wat we beide als do's en don't beschouwden. Hierdoor is de sm-relatie die we hadden met een harde knal op de klippen gelopen.

als ik hierop terug kijk hebben we te weinig besproken en dat kwam vooral omdat ik hem dat niet rechtstreeks durfde te zeggen. Ik denk dat als ik hem via internet had leren kennen, ik hem via dit medium gemakkelijker had kunnen zeggen wat ik wilde omdat je dan nog niet tegenover elkaar staat en je zo minder snel bang bent een fout te maken.

Mijn Meester heb ik daarna leren kennen en hij had nog geen ervaring met sm en was in het begin vooral nieuwsgierig. We hebben uitgebreid, ook al was het met blikken en blozen, over onze fantasien gepraat en het heeft ook een paar maanden geduurd voordat we echt een sessie hadden. Dit maakte ongeduldig maar het was wel gemakkelijker om hem te vertrouwen en we hebben het ook langzaam opgebouwd waardoor het gemakkelijker was om de over te geven.

Nu ik het zo naast elkaar zie staan zie ik dat overleg en weten wat je wel en niet wil het belangrijkste is. En dat kan via internet gemakkelijker omdat het minder persoonlijk is maar ook weer moeilijk omdat je van letters niet zo gemakkelijk gevoelens in kunt schatten.

veel speelplezier verder met je partner, hopelijk heb je hier iets aan, en het ligt niet aan hoe je iemand ontmoet maar meer hoe je vanuit die ontmoeting verder gaat.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hier je antwoord/reactie
Kopje van je antwoord

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je antwoord/reactie.
Je antwoord/reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)
Je antwoord/reactie
je bericht corrigeren na het posten?   klik op:  Wijzig Je Eigen Bericht
Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: