home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Ik heb een vraag » Mijn partner wil huiselijke discipline in onze relatie
« Vorige Volgende »

Mijn partner wil huiselijke discipline in onze relatie

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

onzeker
Nieuw lid
Inlognaam: onzeker

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 03-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 11 maart 2015 - 05:13 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

tips adviezen ervaringen en ideeen.



k heb al enkele jaren een relatie met een hele lieve man, hij is gescheiden en in zijn vorige relatie deed hij aan spanking. Dit weet ik al een hele tijd, in het begin van onze relatie liet hij wel merken dat hij dit ook graag in onze relatie zou willen inlijven maar ik zag dat absoluut niet zitten.Een paar tikken op mijn billen tijdens de sex vind ik echt geen probleem maar verder wilde ik een gelijkwaardige relatie en dat respecteerde hij. 

Enkele maanden geleden is het bedrijf waar ik voor werkte gefuseerd, mijn baan werd overbodig en ik begon aan het moeizame proces van solliciteren, hopen op uitnodigingen die uitbleven etc, ik heb er veel moeite mee dat ik overbodig lijk te zijn en alle hoop en wanhoop door het vele sollicitaties en de weinige uitnodigingen heeft echt een weerslag op onze relatie. 

ik ben soms de hele dag opzoek naar een baan op internet en laat het huishouden dan voor wat het is, mijn partner kan er moeilijk tegen dat ik de hele dag thuis ben en dat ik dan nog niet alles klaar heb tegen de tijd dat hij thuis komt. 

Nu hebben we hier de laatste weken redelijk vaak ruzies maar ook goede gesprekken over gehad. Hij gaf hierbij steeds aan dat hij er moeite mee heeft dat hij huiselijke discipline zoals hij dat noemt niet kan gebruiken om mijn gedrag te verbeteren en om me van mijn stress af te helpen.Hij zegt dat hij zich vaak ergert en dat dit tussen ons in staat terwijl wanneer hij me zou kunnen straffen dit geen probleem zou zijn omdat dan na de straf alles vergeten en vergeven is, dit zou goed zijn voor onze relatie maar ook voor mijn zelfvertrouwen en het zou me helpen om minder gestrest te zijn. 

In eerste instantie zag ik het niet zitten, maar na een paar goede gesprekken waarin hij uitgelegd heeft wat voor straffen hij wil geven( hij zal me slaan met zijn blotte hand en wanneer hij het nodig vind met een houten haarborstel, pollepel of iets anders wat we gewoon in huis hebben),wat hij van mij verwacht en wat ik van hem kan verwachten heb ik ermee ingestemd dat hij me bij een volgende ergernis met de blote hand zou mogen straffen. Ondanks dat ik het meer pijn vond doen dan ik verwacht had en ondanks dat ik het erg ongemakkelijk en een beetje beschamend vond viel het me niet tegen.Ik heb de laatste tijd veel gelezen op internet en ik weet nu ook dat hij rustig begonnen is, mijn billen waren na afloop erg rood en ik had de dag erna wel een paar kleine blauwe plekjes maar ik kon gewoon prima zitten, had nergens last van. 

Toch hield ik er geen fijn gevoel aan over, ik had er vooral moeite mee dat hij de zelfde dingen bij mij toepaste als bij zijn ex.Hij zegt dat sommige rituelen erbij horen, zo wil hij dat wanneer hij me verteld dat ik gestraft ga worden dat ik me ga douchen en dan een kwartier later in de hoek van onze slaapkamer op hem sta te wachten met een pyjama en ondergoed wat hij uitgezocht heeft, hij wil ook dat ik tussen het straffen in met mijn broek op mijn knieen en mijn handen in mijn nek in de hoek nadenk over wat ik 
verkeerd gedaan heb en na de straf moet ik hem op knieeen vertellen wat ik verkeerd gedaan heb en hem bedanken voor de straf, daarna mag ik op bed gaan liggen en na een half uur mag ik naar beneden komen.hij heeft me nog meer dingen genoemd die hij van me verwacht.Hij vind ook dat het erbij hoort dat ik het best vernederend vind om gestraft te worden. 

ik merk dat ik niet zozeer moeite heb met wat hij van me vraagt maar meer met het idee dat dit precies is zoals hij ook zijn ex strafte.We hebben daar samen over gesproken en hij snapt wel dat ik me daar niet zo fijn bij voel, hij heeft me tot deze zondag de tijd gegeven om andere ideeen te geven voor vaste rituelen zodat het echt iets van ons samen zal zijn. 


Nu heb ik al heel veel verschillende sites en verhalen gelezen maar ik kom er toch niet zo goed uit, hij zegt dat het straffen opzich niet iets is wat hij op een andere manier wil doen, hij wil me over de knie, op een stoel of met een kussen onder mijn buik met mijn billen omboog op bed straffen maar hij zegt dat hij me ook wel eens zal straffen terwijl ik een huishoudelijke taak of opdracht uit moet voeren.Daar heb ik geen inbreng in, hij wil alleen dat ik ideeen geef voor hoe ik op hem moet wachten, hoe ik me aan moet bieden, hoe ik tussen de straf door mijn fouten moet overdenken en hoe ik aan het einde van de straf mijn excuus aan moet bieden etc, heeft iemand misschien wat tips of ideeen voor me? 

Ik las dat de meeste mensen die gestraft worden dat ondanks de pijn wel fijn vonden en er ook wel naar verlangen, nu ben ik nog maar 1 keer gestraft maar ik heb dat gevoel eigenlijk helemaal niet, ik vond het wel een fijn idee dat het na de straf volgens mijn vriend wel echt weer goed was, dat hij zich niet meer ergerde en niet meer boos was maar ik zit er niet op te wachten om nog eens gestraft te worden, al wil ik wel graag dat mij vriend gelukkig is en hij zegt dat hij het heel fijn vind dat ik dit voor hem wil proberen.Is dat normaal of werkt het alleen als je er beide van geniet? 
En ik heb nog een vraag, wij wonen gewoon in een rijtjeswoning en ik ben ook heel erg bang dat onze buren ons zullen horen, onze slaapkamer ligt tegen de slaapkamer van de buren aan en zelfs de zolder grenst aan de kamer van een van de kinderen van de buren.voor de kamer en de keuken en de hal geldt het zelfde, dit is vast iets waar meer mensen mee te maken hebben, hebben jullie hier oplossingen of tips voor?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 571
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 maart 2015 - 11:45 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Enkele gedachten



Beste onzeker,

Ik zal niet beweren dat ik overal een antwoord op heb, maar je vraag brengt enkele reacties bij me boven.

De eerste en belangrijkste is wel dat ik niet weet of het nou wel zo verstandig is echte ergernis door middel van spanking weg te werken. Naar mijn bescheiden mening is spanking een spel dat beiden leuk en opwindend vinden, en waarin ze samen een vorm en een weg vinden. Echte spanking voor echte ergernis voor echte vergrijpen is iets heel anders. Dat is in elk geval geen spel. Het riekt bij mij naar daadwerkelijk dwingen, daadwerkelijk de wil opleggen en niet te vergeten echt straffen en ik vind het allemaal prima als mensen dat zo willen, maar op mij komt het bepaald niet goed over. Het is geen spel en niet beiden vinden het goed. Mijn advies zou zijn dat degene die het niet wil niet meewerkt.

Dat het voorgoed zijn ergernis zou wegnemen geloof ik ook niet zo. Ja, misschien wel hierover maar er komen vast wel weer andere ergernissen. En dan?

Dat je niet wilt dat hij zijn oude 'spel' met zijn ex op het netvlies heeft vind ik zeer begrijpelijk. Dat is niet gezond naar mijn mening. Jij bent jij en bij jou past iets eigens. Bovendien mag die ex er geen deel van uitmaken, bewust of onbewust. Daar zijn best wegen voor te vinden.

Als hij ervaring heeft en jij niet lijkt het me dat hij ook wel met wat adviezen over hoe het dan wel vorm zou kunnen krijgen kan komen. Vervolgens kunnen jullie samen over jullie beider inbreng praten en er een gezamenlijke keuze uit maken.

Wat hij wil dat je ervoor en erna doet kan een heel leuk onderdeel van het spel zijn. Vernedering en discipline dragen niet geringe genoegens bij als je daar voor open staat. Maar als jij het niet wilt heeft het dat gevolg denk ik niet en zal ook daar wat anders moeten worden gevonden. Wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen is met iets dat jij wel leuk of te proberen vindt te beginnen en dat verder uit te bouwen voor zover het voor beiden nog leuk blijft. Overigens is het woord leuk een rekbaar begrip. Je moet het beiden fijn vinden (er althans direct of erna of later een voldaan gevoel van krijgen (of gewoon geil worden)) maar dat wil niet zeggen dat er geen grenzen kunnen worden gezocht. Dat is altijd spannend. Daar houdt dan misschien voor even de echte pret op, maar die dient terug te komen als het volbracht en achter de rug is. Zo niet dan ben je verkeerd bezig. Volgens mij dan.

Tenslotte het geluid. Dat is simpel. Zet de tv op MTV, draai het volume voldoende omhoog en je hebt van niemand last. En als je de pest hebt aan MTV kun je altijd nog je oren dichtstoppen. Vergeet dan alleen niet stopsignalen af te spreken in plaats van stopwoorden ;-)

Denk samen goed na en word het eens. Zo niet, dan lijkt het mij tijd eens goed na te denken over wat je wilt.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling Kopiëren!)

spankie
Nieuw lid
Inlognaam: spankie

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 18 april 2015 - 10:00 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Zelf in een h/d relatie



Ik ben het niet eens met janneman voor een groot deel dan .
ieder mag zijn eigen mening hebben maar ik kijk er anders tegen aan.

Ik vind het probleem bij jullie dat jij helemaal geen gevoelens wensen in die richting hebt.
En je partner probeert het je op te leggen.
Hij bepaald waarvoor je gestraft word en hij straft je voor dingen waar hij zich aan irriteert.

Zo werkt het in mijn ogen niet.
Er moet een wens van beide kanten zijn om zo'n relatie aan te gaan.
En er moeten in overleg afspraken worden gemaakt met goedkeuring van beide.
De afspraken in onze relatie zijn gebaseerd op groei van mij.
Ik moet er beter en gelukkiger van worden.
Ik moet er geestelijk van groeien en beter in mijn vel komen te zitten.
Voor mij werkt dat ik heb het nodig en ik heb er moeite mee als hij alles laat versloffen.
Ik heb een strakke teugel nodig.

Ik weet dat mijn partner het doet uit liefde voor mij.
Hij houd van me en wil me helpen om sterker gelukkiger te worden.
Voor ons werkt het wij zijn er gelukkig mee.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je er moeite mee hebt om de regels te volgen uit zijn vorige relatie.
Dat zijn zijn regels en mijn vraag is dan waar sta jij dan in mijn ogen klopt het zo niet.

Het zou beter zijn als jullie samen regels afspraken en eigen rituelen ontwikkelen waar jullie je beide goed bij voelen.

Het kan dat als er rustig gepraat word jullie een weg vinden maar doe het alleen als het voor jou groei is en je er werkelijk gelukkig mee kan zijn is mijn advies.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hier je antwoord/reactie
Kopje van je antwoord

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je antwoord/reactie.
Je antwoord/reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)
Je antwoord/reactie
je bericht corrigeren na het posten?   klik op:  Wijzig Je Eigen Bericht
Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: