home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Ik heb een vraag » een vriendin vraagt me haar dochter te spanken
« Vorige Volgende »

een vriendin vraagt me haar dochter te spanken

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

ilovan
Lid
Inlognaam: Spanker_ilovan

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 01-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 25 augustus 2007 - 07:14 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

sin moet ik of mag ik het niet doen?niks is zo,n moeilijk en teer onderwerp als het op dit aankomt, wat is buitensporig gedrag, welke drugs gebruik ze.
thuis afkicken is eigenlijk bijna onbegonnen werk, je zal de oorzaak moeten vinden waarom ze drugs gebruikt en waarom ze dat "Buitensporig gedrag" vertoond.
vraag is zou je haar helpen met billenkoek, grenzen stellen is altijd goed voor tieners, billenkoek geven bij de wet verboden, dus....
de combinatie van gedrag en gebruik van drugs vereist denk ik een andere aanpak, kijken waar de oorzaak is, het kind of ook de ouders, de omgeving en vrienden?
zelf denk ik dat je beter hulp kan halen bij een goede instantie die gespecialiseerd is op dit gebied.
aandacht en duidelijke regels zullen helpen maar regelmatig billenkoek?
als een tiener stierlijk verwend en vervelend is heb ik daar geen problemen mee als deze eens goed over de knie gaat als waarschuwing om een duidelijk signaal af te geven, vaak is het beter als moeders het zelf uitvoeren of als ze dit niet kunnen (durven) er bij te laten zijn.
je kan nu eenmaal niet in een paar weken terug draaien wat je jaren hebt laten liggen.
mijn advies: bespreek het eens goed met zijn allen, maak een plan waar ook haar dochter mee kan instemmen en maak afspraken waar zij zich aan zal houden, ze moeten haalbaar zijn.
wees ook eerlijk ten opzichte van jezelf, wat is jou / haar rol?
en schuw niet om er hulp bij te halen.
sterkte ermee!

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Ghostwriter
Actief lid
Inlognaam: Ghostwriter

Bericht Nummer: 23
Aangemeld: 11-2004

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 07:43 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Kinderen slaan? Nee!Ik moet bekennen, Sin, dat ik nog steeds niet zeker weet of je verhaal waar is, of dat je 't ter plekke bedenkt.

Al het fantasie is, hoort het in een andere rubriek.

Als het echt is, hoort het hier helemaal niet thuis.

Het slaan van kinderen wordt, voor zover ik weet zowel in Nederland als in Belgie, gezien als mishandeling en kan uithuisplaatsing (van het kind) of zelfs gevangenisstraf (van de daders) tot gevolg hebben. Duidelijk?

Verslaafde kinderen hebben professionele begeleiding nodig, ook als ze thuis proberen af te kicken. Ook duidelijk?

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 289
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 10:32 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Soms is reageren toch beter dan doodzwijgen.....Ik had het niet beter kunnen zeggen GW.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 144
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 01:22 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Verzoek dochter te slaanAls iemand van mijn spankingfetish zou weten en daarom zou vragen haar dochter te straffen zou ik dat behoorlijk idioot vinden en ik zou uiteraard nooit op zo'n verzoek ingaan. Heb je haar wel goed verteld wat het voor jou inhoud Sin? Zou ze als ze weet 'dat jij hier iets mee hebt' nog steeds willen dat je haar dochter slaat? Vind je het zelf ook niet gewoon ondenkbaar dat iemand die spanking opwindend vindt een meisje die hier niets mee heeft zou slaan? Daarnaast is het ook nog een belachelijke manier van straffen in dit geval. Het zou beter zijn als de dochter therapie zou volgen en moeder kan dan meegaan want die kan dan leren hoe ze dit probleem zou kunnen aanpakken. En dat is zeker niet door iemand in te huren om haar dochter over de knie te leggen. Ik zou geen adviesen nodig hebben op een spanking/sm-site om te horen of dit wel of niet kan. Een beetje gezond verstand zou je het verkeerde van dit verzoek en zeker de uitvoering daarvan toch moeten doen inzien.

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 110
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 02:15 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

OpvoedenHallo allen,

Ik ben het met Ghostwriter eens.
Opvoeden en slaan?? Zoals de situatie geschetst wordt heb ik zeer ernstige twijfels of een pak op de billen enig positief effect zou hebben.
Als je denkt discipline en respect met slaan af te dwingen dan zit je op de verkeerde weg.

Slaan werkt averechts als degene die geslagen wordt niet geneigd is gezag en discipline
als vanzelfsprekend te accepteren.

Afkicken is een keihard proces en vereist een zorgvuldige en ook nuchtere aanpak. Enerzijds moet je hulp bieden en met begrip voor wat het meisje doormaakt handelen. Anderzijds moet er je standvastig en direct zijn en geen millimeter ruimte geven voor uitvluchten en flauwekul. Het is een constante confrontatie, niet alleen voor degene die afkickt maar ook voor de vrienden en familie.

Sin, als jij als begeleider bij het proces betrokken bent, ben je verplicht om zeker te zijn van wat je doet. Je oproep geeft de indruk dat je twijfelt. Mijn advies. Ga zelf ondersteuning en raad zoeken bij mensen of organisaties die beroepsmatig ervaring hebben met afkicken, ťn die goede resultaten hebben bereikt. Laat je door hťn coachen.
Vraag je constant af wŪe het is die jij helpt. Je vriendin of haar dochter? In wiens belang handel je? Dit is een duivels lastige vraag, want je staat tussen twee vuren. Twee mensen die nauw aan elkaar verbonden zijn maar volkomen tegengestelde belangen lijken na te streven.
Enderzijds de moeder die haar dochter alle ellende wil besparen en wil zien opgroeien tot een verantwoordelijke volwassene, anderzijds de dochter die zicht afzet en allesbehalve volwassen wil zijn op de manier die haar moeder voor ogen heeft.
Er kan van alles en nog wat mis gaan en de succes is allerminst gegarandeerd. Je moet heel sterk staan om dit zonder stress tot een goed einde te brengen.
Wees vooral standvastig en oprecht.

Succes.

Verteller

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Masterr
Nieuw lid
Inlognaam: Masterr

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 06-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 06:23 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Afkicken met spanking, onmogelijk !Vermits dit geen fantasie is maar een vraag van een vriendin in nood wil ik er graag even op antwoorden.

Een drugs-verslaving is zonder professionele hulp (en aanvullende medicatie) nooit zelf op te lossen. In het lichaam zijn fysieke processen op gang gebracht die met een spanking echt niet zullen verdwijnen.
Helaas hebben ik zelf te maken met een verslaafde dochter, die na jaren diepe ellende nu weer terug thuis huis is. Ook geen pretje, maar het is de stap naar een nieuw begin.
Een verslaving zit dieper dan zomaar met eigen wil is op te lossen.
Lusteloosheid (op de bank blijven hangen), ontkenning (dat er niks aan de hand is), apathie (dat het anderen zijn die moeilijk doen, zij doet immers niemand kwaad) zijn allemaal zaken die bij een verslaving horen. Verlaat de gedachte aan het nut van een spanking, het zou de situatie waarschijnlijk meteen doen escaleren.

Probeer maar beter om haar naar de huisarts te krijgen om daar vervangende medicijnen te krijgen (als het meisje daar al voor open zou staan) - pas als dat lukt komt het moment waarop ze tot het inzicht kan komen dat ze op het verkeerde pad is.
Daarbij is elk karakter natuurlijk anders, ik wens jou, je vriendin en haar dochter veel sterkte, dat zullen jullie nodig hebben!

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 226
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 26 augustus 2007 - 09:39 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

reactie als beheerderDe vraag werd opgeworpen of deze vraag hier thuis hoort.
Eerst wil ik echter even kwijt dat de vraag of de discussie hier thuishoort ... hier niet thuishoort (lees de site-etiquette - daar staat het uitgebreid verwoord).

Twee dingen zijn, vind ik, van belang:
a. is de dochter meerderjarig - nergens lees ik dat dat niet het geval is.
En wat dan wel minderjarig is .... wettelijk natuurlijk 18, maar dat vind ik hier minder van belang: meer hoe volwassen is ze.
Is ze niet volwassen, dan hoort deze discussie/hulpvraag inderdaad tot de 'verboden soort' op deze site.

b. wat vind ze er zelf van?
Ook dat aspect mis ik in de beschrijving.
Je geeft iemand niet tegen haar wil een spanking: niemand, laat staan iemand waarmee een gezagsrelatie bestaat.
Ook hier ga ik uit van een beetje een normaal besef van waarden en normen, wat kan en wat niet kan.
Oftewel: ik ga ervan uit dat ze Ťn volwassen is, Ťn het met haar instemming zal gebeuren.

Is aan die voorwaarden voldaan, dan kan de discussie lustig verder gaan, zo niet, dan verwijder ik hem alsnog.

Waarbij ik nog wel even kwijt wil dat therapie dmv spanking natuurlijk heel erg spannend is (en een geweldig onderwerp voor verhalen), maar een zeer gering slagingspercentage heeft. Voor een echte gedragsverandering komt heus wel wat meer kijken.
Om het maar even kort door de bocht te zeggen: als je zo graag wilt veranderen dat je het via een spanking lukt, lukt het je ook echt wel op een andere manier. En dan hebben we het maar niet over iets als 'verslaafd zijn'.
 


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

reef
Nieuw lid
Inlognaam: Reef

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 10-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 01 oktober 2008 - 11:32 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

OngepastHet lijkt me een zeer onwaarschijnlijk verhaal. Over dit soort vragen kun je niet te makkelijk doen. Ik heb ruim acht jaar in de verslavingszorg gewerkt en denk een beetje inzicht te hebben in de manier waarop verslavings zorg werkt. In ieder geval niet op deze manier! Hoogst ongepast om dit op deze site te plaatsen!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hier je antwoord/reactie
Kopje van je antwoord

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je antwoord/reactie.
Je antwoord/reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)
Je antwoord/reactie
je bericht corrigeren na het posten?   klik op:  Wijzig Je Eigen Bericht
Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: