home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Ik heb een vraag » mijn eerste keer
« Vorige Volgende »

mijn eerste keer

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

moon
Nieuw lid
Inlognaam: monicavdvalk

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 november 2011 - 12:22 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

de eerste keerheey,

ik heb een vraagje of meer iets zeggen.

ik heb aankomende zondag voor het eerst afgesproken met mijn Meester voor een strafsessie, het is voor mij ook de aller eerste keer dat ik aan bdsm doe dus ik vind het nogal (erg)spannend.
ik weet niet zo goed wat ik moet of kan verwachten van die zondag.
ik ben al 2 dagen heel erg zenuwachtig als ik denk aan zondag, aan de ene kant word ik er opgewonden van dan word ik helemaal warm van binnen en krijg ik knikkende knieen, maar aan de andere kant word ik er ook wel een beetje bang voor.

kan iemand mij helpen of vertellen wat ik moet of kan doen want zit er best wel mee.
mijn meester is al geruime tijd bezig met bdsm en ik ben dus niet zijn eerste subje en hij zegt zelf al dat hij erg streng is(daar word ik nog zenuwachtiger van).

dus heb je opmerkingen of adviezen dan zijn ze heeeeeel erg welkom

bedankt alvast

moon,
subje in opleiding

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 211
Aangemeld: 05-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 november 2011 - 09:20 am:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

veel adviezen op de siteBeste Moon,

Ik begrijp dat je een beetje in paniek raakt (naast al die finne opwindende adviezen).
Ik denk dat elk beginnend sunje dat wel heeft.

Maar in je 'paniek' denk ik dat je niet gezien hebt dat we een aparte vragen rubriek hebben: "ik heb een vraag".
Ik heb je bericht daar naar verhuist.
mijn eerste keer
Dus ook voor andere leden die willen reageren, graag naar je reactie plaatsen.

We hebben zelfs op deze site een speciale wiki voor je vraag gemaakt:
Beginnende subs

en een bijbehorende discussiepagina:
adviezen voor beginnende subs

en laat eens horen welke adviezen je ter harte hebt genomen
en je ervaring hoe je eerste ontmoeting verliep....


      billekoek           zijn hand op haar bil          gedeelde pijn      


Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Mona
Nieuw lid
Inlognaam: mona

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 november 2011 - 12:10 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

bedankthey iedereen,

ik wil jullie heel erg bedanken voor alle reactie's.
ik zal zondag erop terug komen hoe mijn eerste keer is geweest.
mijn Meester had deze oproep ook gelezen:$ hihi wat eigenlijk niet de bedoeling was maar dat geeft niet.
en hij zei tegen me, hey, ik zag vanmorgen ook al je reactie op de site, ik snap dat je zenuwachtig ben en dat hoort er ook wel bij natuurlijk.
maakt het extra mooi, we kijken zondag wel hoe het loopt, gaan eerst wel aan elkaar wennen.:D

dus het heeft zijn vruchten af geplukt dat hij het heeft gelezen.

nogmaals iedereen bedankt en zondag horen jullie de rest

xxx Mona

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

mona
Nieuw lid
Inlognaam: mona

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 13 november 2011 - 04:27 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

de zondag werd verplaatst naar zaterdagheey iedereen,

nou het beloofde antwoord dat ik zou vertellen hoe het zondag gegaan was.
vrijdag sprak ik mijn Mr via de whats app dat het een dagje eerder werd, ik dacht oke leuk maar toch was ik nog redelijk zenuwachtig.
eenmaal daar aan gekomen bij hem in de straat durfde ik niet aan te bellen en dat whats appte ik hem, hij zei gewoon komen dus ik had al mijn moed opgeraapt en gewoon aan gebeld.

toen hij de deur open deed was hij heel erg lief en aardig en ik deed mijn jas uit en volgde hem naar de woonkamer.
we stonden eventjes te praten waarna hij zei dat ik op de bank mocht gaan zitten en hij vroeg of ik iets te drinken wou.

toen hij drinken voor ons ingeschonken had kwam hij naast mij op de bank zitten en gingen we kletsen over de alledaagse dingen, eigenlijk ging het erg gemakkelijk.

paar minuten later voelde ik me opgelaten want hij zat me de hele tijd aan te kijken in me gezicht en dat is iets waar ik niet zo goed tegen kan en dan verlegen ga worden, ik zei hem dat en vroeg of hij niet zo wou kijken de hele tijd maar hij luisterde niet( wat ik eigenlijk ook wel verwacht had).
dus wat deed ik:D ik keek de andere kant op met een grote glimlach op mijn gezicht.

hij liet me zo even zitten en duwde na een tijdje zijn vinger tegen me kin en dwong me om hem aan te kijken waardoor ik me ogen dicht ging doen met mijn gezicht naar hem toe, hij zei op strenge toon dat ik mijn ogen open moest doen en dat deed ik. maar als nog keek ik hem vaak niet aan maar meer langs hem heen, ik voelde me gezicht helemaal rood gloeien en het was maar gelukkig dat ik op een bank zat anders hadden mijn knieen het begeven.

hij vroeg mij of ik opgewonden werd en ik zei natuurlijk Ja maar dat was een fout antwoord ik had moeten antwoorden met Ja Mr, hij dwong me dat opnieuw te zeggen en alleen al door Mr te zeggen werd ik nog g**ler.
hij zei tegen mij dat ik in de hoek moest gaan staan en ik dacht toe OMG (o my god), maar ik deed het zonder te aarzelen,

paar seconden later kwam hij bij me staan en zei tegen me dat ik mijn handen in mijn nek moest doen, en begon hij mijn billen te strelen. ik werd daar erg opgewonden van, tot dat hij me slaag op me rokje gaf, hij liet me bij iedere slaag mee tellen. ik dacht toen is dit alles voelde er dus bijna niets van, hij zag aan mij dat ik het gemakkelijk kon hebben maar deed er nog niets mee.

hij draaide mij naar hem toe en ik kreeg en fijne warme knuffel met mijn hoofd even op zijn schouder. en hij streelde mijn lichaam en billen.
hij pakt mijn hand en bracht die naar beneden toe zo dat ik hem moest strelen op zijn geslachtsdeel, ik deed dit en hij zei steeds is dit alles wat je kan, toen ik ik dat ik meer kan als zijn broek open zou zijn, hij deed zijn broek open maar hield zijn boxer aan.

ik ging met mijn hand naar beneden en merkte dat zijn boxer nat was geworden van voor vocht, dat was voor mij een duidelijke bevesteging dat mijn Mr zichtbaar opgewonden van mij werd.
even later zij hij dat ik hem in mijn mond moest nemen en dat deed ik niet, hij liet me kiezen tussen een flinke straf of om hem oraal te bevredigen, omdat ik het oraal bevredigen te snel vond gaan heb ik gekozen voor de flinke straf. hij zei mij dat hij het wist dat ik daarvoor ging kiezen omdat hij wist dat ik het andere te snel vond gaan.

hij draaide mij om en zei tegen me dat ik moest bukken.
hij deed zijn arm voor me buik en duwde me met zijn andere hand omlaag. dit vond ik mega spannend want ik had nog nooit gebukt voor een man dus laat staan voor een meester.

toen ik zo stond wachtte hij met slaag geven en zag me proberen rechter op te gaan staan, hij duwde me weer naar beneden en zei tegen mij dat ik me kont naar achteren moest doen.
ik deed wat hij vroeg en en hij trok mijn rokje omhoog en mijn legging en sting omlaag zodat mijn billen bloot werden.
toen ik zo stond schaamde ik me best wel.
toen begon hij op me billen te slaan voor hem was dat nog zacht maar voor mij wel redelijk hard want binnen 5 slagen stond ik rechtop tegen de muur aangedrukt en af en toe maakte ik een geluidje, toen hij stopte moest ik mijn handen in mijn nek doen met de ellebogen naar buiten.

ik heb zo een paar minuten gestaan en hij ging op de bank zitten en zei tegen mij dat mijn billen goed rood waren geworden, ik wist dat zelf ook wel want ik voelde dat ze enorm aan het gloeien waren.
ik stond er toen van versteld dat ik me niet schaamde om zo te staan misschien komt dat omdat me billen zo heet waren dat ik niet merkte dat ze bloot waren
even later mocht ik me omdraaien en mocht ik mijn blote billen tegen een deur aan drukken voor verkoeling wat ik erg fijn en lekker vond.

hij zei dat ik mijn kleding weer goed mocht doen en dat deed ik, maar ik bleef daarna heel stil staan op de plek waar hij me achter gelaten had.

na een paar seconden mocht ik naar hem toe komen op de bank maar moest dat kruipend doen, toen dacht ik OMG dit kan ik echt nog niet, ik heb het ook niet gedaan en hij kwam naar me toe en duwde me naar de bank eenmaal op de bank zei hij dat het spel was afgelopen en dat ik iets mocht gaan drinken.

ik was blij dat de bank heel erg zacht was en dat het niet zeer deed aan mijn billen.
we hadden nog even gesproken en even later pakte ik me jas om naar huis toe te gaan.
toen ik mijn jas aan had wou ik je gedag zeggen maar je pakte mijn hand en bracht die weer naar jou geslachtsdeel toe, jij kneep voorzichtig maar toch iets wat hard in mijn zere hete rode billen waardoor er af en toe een geluid uit me keel kwam en je zei dat ik stil moest zijn.

na 2 minuten stond ik buiten en liep ik richting de auto om te moeten gaan werken.
eenmaal op me werk (bedrijf van me ouders alleen waren hun er niet had ik de leiding) merkte ik dat ik erg afgeleid was en dat ik af en toe moest gaan zitten om even bij te komen van wat er allemaal nou was gebeurt.

afgelopen nacht heb ik heerlijk kunnen slapen en heerlijk kunnen dromen aan die middag en wat het nog meer zou kunnen brengen.ik hoop dat jullie een beetje hebben genoten van mijn eerste keer, ik zeker wel

en nogmaals heel erg bedankt voor de reactie's op mijn vraag

kusjes monaBegin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Meester Lars
Nieuw lid
Inlognaam: meestervoorjou

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 03-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 14 november 2011 - 06:54 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

Mooie ervaringHť Mona,

dank dat je je verhaal hebt willen delen. En zeker leuk om te lezen dat je eerste ervaring een goede was!


groetjes,

Lars

Begin van paginaVorig berichtVolgend berichtEind van pagina Maak een Link naar dit bericht (met rechter muisklik, kies: Snelkoppeling KopiŽren!)

Rob
Nieuw lid
Inlognaam: mister_rob

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 15 november 2011 - 05:43 pm:   Wijzig Je Eigen Bericht Verwijder Je Eigen Bericht Bericht Printen    Bericht Verplaatsen (Alleen Moderator/Beheerder)

super!Jeetje Moon,
K ben erg blij voor je dat je zo'n fijne eerste keer hebt beleefd en niet in de handen van een rare charlatan gekomen bent. Helaas zitten die er voldoende tussen bij de verschillende fora.

Ga zo door en k hoop dat deze nieuwe lifestyle je leven completer gaat maken!!

Je schrijft prettig en k hoop nog meer van je te mogen lezen!

groeten, Rob


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


Plaats hier je antwoord/reactie
Kopje van je antwoord

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je antwoord/reactie.
Je antwoord/reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)
Je antwoord/reactie
je bericht corrigeren na het posten?   klik op:  Wijzig Je Eigen Bericht
Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: