home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Sir_Dorian


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op maandag 06 april 2009 - 10:01 pm:       


Het scenario


scenario op verzoek van slavin (alleen dat al!)





Een aantal weken ben ik in gesprek met een belgische sub. zij heeft meerdere aliassen en ja hoor, ééntje is natuurlijk: "aisha".
Mijn aandacht werd getrokken door haar initiatief met mij te willen chatten. Welnu, nieuwsgierig als ik ben, sta ik dat maar weer toe.
Het gesprek kwam al snel op het extreme sm-gebeuren, waardoor ik mij afvroeg in hoeverre zij ervaring had.
Volgens haar zeggen is zij slavin van een Meester die in een terminaal stadium in het ziekenhuis ligt, zij derhalve volgens zijn opdracht op zoek moet gaan naar een nieuwe Meester. Haar feitelijke Meester zal een en ander beoordelen en haar al dan niet vrijlaten.
Enfin, een merkwaardig, edoch denkbaar verhaal.
Opvallend was dat zij als slavin in spé bijna rebels persisteerde op een scenario vóórdat zij tot de reis uit Belgié naar mij zou ondernemen. Grinns, omdat ik het eigenlijk erg leuk vindt om mijn bedenksels hierover eens zwart op wit te zetten, wil ik dit jullie niet onthouden.
Hier volgt het scenario:


Voor de slavin die niet goed leest en daar straf voor krijgt.

Het is me intussen wel duidelijk dat je je rol als slavin van het begin van je bezoek tot het einde zou willen uitvoeren. Een en ander zonder uitwisseling van beleefdheidsceremonie noch frasen.
Aanvankelijk is er tijdens de chat afgesproken dat je eerst als vriendin zou aankomen, waarna eventueel verder zou worden gegaan in een Dominant / slavin verhouding.
Op het moment dat ik dit schrijf en onze conversatie indachtig, bedenk ik mij dat die gelegenheid zich wellicht tijdens je verblijf op een geschikter moment zou kunnen voordoen. Om deze reden besluit ik nu dat je komt als slavin in spé.
Zoals afgesproken meld je je aanstaande Zondagmorgen 12 april om 11 uur uiterlijk. Je bent gekleed in een lange broek (jeans) met blouse, geen ondergoed. Indien je besluit om liever in een kort broekje te komen, dan weet ik dat je ervoor gekozen hebt om bij aankomst aan boord, tenminste en meteen, een paar fikse draaien om je oren te krijgen.
Ik zal je koffie of thee aanbieden. (Sir is niet helemaal onmenselijk). Op dat moment kniel je neer, je dankt mij voor de klappen die ik je gegeven heb (indien ik ze gegeven heb) en vraag je mij of je me de komende 24 uren mag dienen.
Je doet dit
- met de wetenschap dat ik een sadist ben,
- je als slavin zal behandelen,
- je zal gebruiken voor alles wat mij goeddunkt,
- met de wetenschap dat ik je zal belonen en straffen,
- Met de wetenschap dat die straffen zulllen bestaan uit geseling, spanking en ieder andere handeling die mij te pas komt om je op te voeden.
- Als slavin heb je geen enkel recht dan alleen het recht mij te dienen tot mijn eigen tevredenheid en plezier.
- met het doel om naar een 24/7 relatie toe te werken.

Om privacyredenen varen we dan de haven uit, naar een plek waar we alleen zijn, op ongeveer een halfuur hier vandaan.
Pas op mijn bevel kleed je je uit en doe je de boeien + halsband om. Je knielt neer, biedt mij de rijzweep aan, daarna voorover, wijdbeens, met je rechterwang op de vloer en handen op je rug. Zo blijf je totdat ik heb aangelegd.
Zoals je weet volgt inspectie en keuring. Daarvoor zal ik je vastbinden om hinderlijke weerstand te voorkomen. Bij deze zal ik tevens middelen aanbrengen waarmee je jezelf bij iedere beweging straft. Klemmen op tepels en schaamlippen zijn wat dit betreft een uitstekende uitvinding. De tepelklemmen zijn overigens ontdaan van verzachtende kussentjes voor een betere greep en beter effect.
De inspectie bestaat uit controle op reinheid, op de aanwezigheid van parfum of andere middelen die je eigen lichaamsgeur verdoezelen, de stevigheid van je slavinnenlijf, toegankelijkheid en bruikbaarheid.
Omdat je tijdens onze chat nogal persisteerde op een scenario en je je daarmee als slavin in spé misdragen hebt zal ik je meteen straffen met 50 zweepslagen. Indien ik het nodig acht zal ik doorgaan met straffen totdat ik het voldoende vind.
Daarna volgt de rest van de keuring. Ik zal je testen op incasseringsvermogen en geilheid.
Ik wil weten hoe je kaarsvet verdraagt, of je naalden door je tepels verdraagt en, zo ja, zal ik onderzoeken wat je reactie is als ik er stroom doorheen laat lopen.
Op die manier zal ik ook je schaamlippen testen.
Ik zal je geschiktheid als slavin onderzoeken. Bij onvoldoende bereidwilligheid zal ik alle middelen gebruiken totdat ik tevreden en trots op je ben. Daarna zal ik je trainen tot een perfekte slavin. In die situatie is 24/7 bespreekbaar en zul je mij er om mogen smeken. Mocht ik je, door al te veel gebrul van jou, de mond gesnoerd hebben, zul je moeten wachten tot ik de tape van je mond getrokken heb.
Reken er op dat ik niet gevoelig ben voor tranen, huilbuien en wat dies meer zij, je weet van te voren dat je bent gekomen als slavin in spé. Zoals je al op je homepage aangeeft: "she is not looking for love but for use and commitment"
Welnu, dat is het, niet meer en niet minder.
Regels:
Eten en Drinken: na mijn toestemming.
toiletgebruik/ douchegebruik: na mijn toestemming. Na toiletgebruik volgt inspectie.
indien niet met een opdracht bezig: op je knieën, benen uit elkaar, aan mijn voeten, handen achter je hoofd. (klaar voor gebruik)
Indien je toestemming hebt te gaan zitten: benen uit elkaar, op bevel wijdbeens. handen op je benen. (tenzij vastgezet).
Praten: verboden tenzij ik je wat vraag of als ik je toestemming daartoe gegeven heb.
Als je wat te vragen hebt mag je daartoe permissie verzoeken.
kleding: naakt
slapen dito: op de vloer, geketend, tenzij ik je in mijn bed wil hebben voor diensten. In bed zijn je handen op je rug geboeid.
Genade? geen. stopwoord: "grens". Je weet dat je dan eerst tien zweepslagen krijgt voordat ik stop. Als je mond gesnoerd is, is dat dan jammer voor je.
taken: schoonmaken, dek schrobben, poetsen, tafel dekken, afwassen, mij een glaasje inschenken, lustobject, alle voorkomende werkzaamheden.

Voor zover ik er zin in heb zal ik je verblijf vastleggen met foto's en video.
Zoals hierboven al eens gezegd: Bij gebleken geschiktheid zal ik 24/7 bespreken. Mocht het zover komen, zal ik je, bij gelegenheid, voorstellen aan mijn bevriende collega Meester H. Met hem ben ik reeds in bespreking over je taken en diensten aan derden.

Je hebt genoeg om je voor te bereiden. Meer krijg je niet te horen.
Ik verwacht je bevestiging en bereidheid tot commitment.
Sir.

>wordt vervolgd<



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: