home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
DarkAngel


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op zaterdag 21 oktober 2006 - 08:39 pm:       


En toch geef ik me niet!


Mijn kinderlijke moeite met onderdanigheid




Wat houdt slavin zijn in? Ik ken het antwoord niet, maar het houd me ook niet echt bezig. Het prototype van slavin-zijn is: onderdanigheid, luisterbereidheid en zichzelf vergeten. Met alle respect voor deze vrouwen, maar dat geldt niet voor mij: ik ben anders, en dat wil niet zeggen dat ik niet in het plaatje pas. Ik hou van de bevelen die hij me geeft en ik hou van zijn strenge indruk, en ik beantwoord zijn bevelen; alleen niet zonder verzet. Waarom zou ik me zomaar laten vangen? Staat er op mijn hoofd “prooi” geschreven? Nee! Ik laat me niet pakken, mij krijgen ze niet! Wie wil nu zijn prooi voorgeschoteld krijgen? Zonder jacht, zonder spel lijkt het mij zinloos. Want ik speel namelijk graag tikkertje...

Vandaag is het mijn eerste keer dat ik hem ontmoet, en ik ben best wel nerveus. Ik heb hem al flink uitgedaagd en dus staat er mij vandaag heel wat te wachten. Ik kan me er geen beeld van vormen, want ik ben nog nooit hardhandig aangepakt geweest. Dus zou ik mezelf eigenlijk een groentje moeten noemen. Maar dit maakt me nog niet onderdanig: ik ben er klaar voor zijn bevelen te negeren en te strijden, ook al zal ik heel hard worden aangepakt, mijn trots zal me niet in de steek laten.
Ik sta op de stoep schuin tegenover mijn huis te wachten. Niet dat hij dat weet, te wonen weet hij me toch niet. Ons afspraak was om elkaar op een anonieme plaats te ontmoeten, en dit is voor mij anoniem. In mijn huis komen geen mannen, en de buurt weet niets over mij. Natuurlijk zeg ik hem dat niet, wat maakt het uit? Uitnodigen zal ik hem nooit, dat heb ik nog nooit gedaan.
Terwijl ik zo sta te denken, zie ik een grijze Citroën naderen met een grote man achter het stuur. Hij is breed gebouwd en is donker van haar en ogen, en ik ben heel blij met deze verschijning. Hij mag best mijn meester zijn... Hij kijkt naar me, hij herkent me aan mijn zwarte jurk en opgestoken haar. Terwijl hij zo staat te kijken, staar ik ook naar hem en wacht even voor ik naar hem toeloop.
Na enige tijd open ik het portier van zijn auto en laat me op de stoel vallen en groet hem vriendelijk. Hij kijkt me goedkeurend aan en start de auto. Onderweg vertelt hij me over zijn ervaringen met sm en laat me nog eens horen dat ik veel pijn zal lijden. Ik grinnik onschuldig, maar vanbinnen gloei ik helemaal van de spanning. Natuurlijk ben ik heel nerveus, maar ik vind het een aangenaam gevoel.
Terwijl hij zo zit te praten, probeer ik hem zijdelings in me op te nemen. Het eerste wat me opvalt zijn zijn grote handen aan het stuur. Ik hou van grote mannenhanden en vind dit één van de knapste onderdelen aan een mannenlijf. Ook ruik ik zijn aangename aftershave en neem dit helemaal in me op, zijn houding, zijn stem: alles neem ik in me op. En het geeft me allemaal een aangenaam tintelend gevoel in mijn buik.
Eigenlijk zeg ik niet zoveel daar in de auto, ik heb het te druk met naar hem te luisteren en te genieten.

Hij parkeert aan een groot huis, een witte villa helemaal omringd met een prachtige tuin, wat vermoed ik het werk is van een hele goede tuinarchitect. Hij leidt me uit de auto, en ik neem zijn hand hartelijk aan, misschien om hem te plagen want van onderdanigheid heb ik nog niets laten merken. Voor hij me meeneemt naar zijn voordeur blinddoekt hij me, en zeg me dat hij dat met alle nieuwelingen doet. Ik vind het best, en laat hem dat doekje rond mijn hoofd binden.
Ik hoor zijn sleutels aan zijn deur rinkelen en voel dan zijn hand rond mijn middel me de gang induwen. Aangenaam verrast loop ik met hem achter mij de hal in. Hij leidt me naar een kamer en laat me daar wachten. In die paar seconden dat ik daar alleen ben overweeg ik stiekem te gluren, maar juist voor ik mijn doek omlaag wil trekken, hoor ik hem binnenkomen. Dus laat ik het maar voor wat het is. Maar hij heeft mijn poging wel gezien. Hij vindt dat ik nog een straf extra verdien.
Ik zei met lieve stem: “ach, dat geeft toch niets” en glimlach lief naar hem.
“Wie zei je dat je mag antwoorden? En heb ik je niet gezegd dat je met twee woorden moet spreken?”
“Weet ik niet, wanneer had je dat dan gezegd?”
Ik hoor hem naderbij komen, en ineens trekt hij me aan mijn haren mijn hoofd naar achteren en zegt in mijn oor dat hij dit niet waardeert. Ik lach en wilde dat ik hem ook uitdagend in zijn ogen kon kijken, maar die blinddoek zit in de weg.
Hij laat me los en beveelt me mijn kleren uit te trekken.
Ik blijf staan, ik wacht tot hij weer iets zou zeggen of ondernemen.
En na enkele minuten stilte zegt hij: “moet ik ze soms van je lijf komen scheuren?”
Ik lach en trek langzaam mijn jurk uit door mijn rits vooraan naar beneden te trekken en laat ze op de grond vallen.
“Dit doe ik alleen maar omdat ze nieuw zijn.”

Daar sta ik dan met alleen maar mijn lingerie aan. Ik voel dat hij me bekijkt en een rilling loopt over mijne rug. Ik voel de kou in de kamer en de kaalheid van mijn huid, en geniet van het intense gevoel van schaamte en spanning in me. Ik maak mijn beha los en laat die ook op de grond vallen. Mijn tepels zijn stijf en tintellen van de kou. Ik blijf nog even wachten en trek dan mijn slipje uit.
Ik voel mij overgeleverd aan hem, er is geen ontsnappen meer mogelijk, en weet niet wat er mij te wachten staat. Het duurt heel lang voor hij zegt dat ik naar voren moet lopen. Hij zegt me dat ik met mijn buik op zijn benen moet liggen.
“Omdat ge zo slecht luisterd als een ongehoorzaam kind zal ik je ook zo straffen.”
Terwijl hij op zijn stoel zit met mij op zijn benen voel ik een eerste klets op mijn billen. Hij blijft slaan, maar na een tijdje stopt hij.
“Dit is maar om je te laten voelen wat pijn is, ik ga je 25 slagen op je kontje geven en wil dat jij luidop telt en elke keer danku meester zegt.”
Dat tellen is geen probleem maar 'danku meester' krijg ik maar niet over mijn lippen. De slagen worden harder, en komen korter op elkaar en ik ben al aan 30.
Nu stopt hij even en zegt hij: “zolang je geen danku zegt blijf ik slaan.”
Het worden er vijftig en ik blijf maar tellen. De tranen springen in mijn ogen en ik kan mijn lichaam niet stilhouden.
Het wordt moeilijk. Ik moet toegeven.
Hou het niet meer uit en zeg: “danku meester, danku meester, danku..”
Na 65 houd hij op, en ik ben duizelig van de pijn, en vernederd tot in mijn ziel. Misschien is het uit zwakte dat ik tegenwerk, ik vind het zo moeilijk om onderdanig te zijn, en zou het liefst gewoon luisteren. Maar ik kan het niet, mijn trots zit me in de weg.
Hij laat me even bekomen en vraagt dan: “was dat nu zo moeilijk?”
“Ja, heel moeilijk.”

Hij beveelt me recht te staan en duwt me tegen de muur waar hij mijn handen vastbindt en ergens aan vastklikt. Ik hoor hem weer vertrekken, en nadien komt hij terug met iets dat ritselt. Misschien een zakje waar iets in zit. Maar ik heb geen idee wat hij nu met me van plan is. Ik voel dat hij een van mijn borsten vastneemt en er iets van metaal aanklikt. Een scheut pijn dringt zich door mijn lichaam, maar na een paar minuten kan ik er wel aan wennen. Ook aan mijn andere borst klikt hij iets aan.
“Dit zijn klemmetjes, als je wilt doe ik je blinddoek weg.”
“Oké dat is goed.”
“Goed? Moet je mij niet dankbaar zijn sletje? Ik wil je met twee woorden horen spreken, en dit is de laatste keer dat ik je verwittig.”
Ik ben blij dat hij eindelijk die blinddoek zou willen afnemen en zeg: “danku meester.”
Nadat hij me die blinddoek heeft afgenomen, zie ik de kamer waar ik in sta. Een martelkamer is het, en ik vind het best eng. Ik weet niet eens dat zulke dingen bestaan. Lang kijk ik niet rond want mijn ogen leiden mij naar de pijn in mijn borsten en ik zie voor het eerst klemmetjes. Het ziet er behoorlijk eng uit, maar de pijn valt nog mee. Er zit een draadje van de ene klem naar de andere en hij legt ze in mijn mond.
“Hou deze in je mond, als je die loslaat krijg je straf.”
Ik voel me volledig overgeleverd nu ik daar vastgebonden tegen de muur sta, met die klemmen rond mijn borsten, maar ik kijk hem toch uitdagend aan. Hij laat me zo even staan en bekijkt me tevreden van boven naar beneden.
“En, doet het geen pijn sletje?”
Ik kijk terug en glimlach, maar gun hem geen blijk van pijn. Hij komt dichter naar mij en draait de klemmetjes nog strakker rond mijn tepels.
“En nu?”
Ik kijk terug en schud mijn hoofd. En hij draait ze nog strakker. Maar ik laat het hem niet blijken.
“Dit doet je blijkbaar niet veel. Maar ik heb nog andere middelen.”
En ik zie hem een paar wasspelden halen. Hij zet er op elke borst een, en zet er nog een, tot er op elke borst vijf staan. Nu kan ik het toch niet laten om even te kreunen, en tranen schieten in mijn ogen, het doet vreselijk veel pijn. Hij kijkt naar mij en lacht.

Hoelang ik daar sta, weet ik niet maar het duurt veel te lang, en ik begin me langzaam wat licht in mijn hoofd te voelen en mijn knieën knikken. Ik laat het touwtje uit mijn mond vallen.
“Maak ze los,” zeg ik.
Maar hij lacht alleen maar en zegt dat ik weer iets ben vergeten.
En ik zeg vliegensvlug: “alsjeblieft meester.”
Hij neemt van elke borst één wasspeld weg en zegt: “dat is omdat je nog een beginneling zijt.”
Ik ben blij dat de pijn verminderd en zo mijn houding weer kan aannemen van ongehoorzaamheid. Ik wil lachen, maar zwijg toch maar. Na een tijdje neemt hij ze allemaal af maar de klemmen laat hij zitten. Hij maakt me los en beveelt me op mijn handen en voeten te zitten met mijn kont hoog in de lucht. Hij legt opnieuw het touwtje in mijn mond en zegt dat ik deze niet meer mag lossen voor hij het zegt. Ik voel zijn handen over mijn billen strijken, en langzaam opentrekken, en hij steekt een vinger in mijn kont. Ik geniet en kreun. Hij laat ze een paar keer in mijn kont glijden en nadien in mijn kut. Het is lekker en ik geniet intens. Ik ben oververhit, nog nooit ben ik zo geil geweest als nu.
En dan gaat hij voor mij staan en trekt zijn rits open en ik moet hem pijpen. Ik pijp hem, lik over zijn penis en zuig eraan. Ik geniet gewoon en vergeet tegen te werken. Na enige tijd loopt hij weer achter me en steekt hem in mijn kontje. Ik voel het scheuren, ik krijg tranen in mijn ogen, maar hij neemt me diep en stoot hard. Ik heb pijn maar ik geniet en laat hem begaan. Ja, nu ben ik even van hem. Nadien neemt hij me in mijn kutje, dat kletsnat is en stoot heel diep tot hij met gegrom klaarkomt. Ik voel hem over mijn rug spuiten en hij wrijft me helemaal met zijn zaad in. Ik beef een beetje, ben volledig ontdaan, en weet dat ik de zijne ben.
Maar niet zonder ongehoorzaamheid.




 

Stefanie
Productief lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 33
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 oktober 2006 - 01:54 am:       

dit geeft wel opwinding



Ondanks het feit dat ik zelf normaal helemaal niet zo kick op pijn hebben vind ik dit een heel lekker opwindend verhaaltje.

Zoals het geschreven is, vind ik het goed. Het hoeft zeker niet onder te doen voor sommige andere verhalen op de site, integendeel, het steekt er voor mij persoonlijk even bovenuit. Ik zal proberen uit te leggen waarom dit stukje voor mij verschilt van andere stukken, en wel om drie persoonlijke redenen die het tot voor mij tot een heel erg geil verhaaltje maken.


Wat ik er extra opwindend aan vond en waarom ik het een goed stukje vind is :

Ten eerste dat hij haar verbaal vernedert door haar een sletje te noemen, onderdanige houdingen laat aannemen, met wasknijpers op haar borsten, op haar knieën met haar kontje omhoog enz... Dat deel had nog wel net iets langer uitgewerkt mogen zijn.
Dat hij haar vervolgens laat pijpen, dat is het absolute toppunt !!! Moest ik in plaats van de hoofdpersoon zijn geweest, dit gebeuren zou inderdaad het lekkerste zijn dat me ooit was overkomen op het vlak van SM. Heel plagerig zou ik hem kussen en pijpen, elke keer weer loslatend en dan weer terug naar zijn eikel zoekend met mijn tong, totdat hij ongelooflijk stijf wordt tot op het punt dat het hem pijn doet aan zijn gezwollen ballen. Hem lekker kietelen met mijn haar ook, zodat hij nog meer opgewonden geraakt. En zinnetjes zeggen als 'praatjes vullen geen gaatjes', om hem uit te dagen als hij iets zegt bijvoorbeeld.

Ten tweede zit er in dit verhaal een element dat ik (misschien per toeval) nog niet eerder zag op deze site. Namelijk dat ze het heerlijk vindt om met zijn sperma ingesmeerd te worden. Dat gaf mij vroeger ook al een heerlijk gevoel van 'bezeten zijn', van 'hem toebehoren' door zelfs naar zijn zaad te geuren, het overal op je huid te voelen. Dat koude, maar plakkerige gevoel op je vel, een ervaring op zich. Ik had het gevoel ingep(l)akt te zijn, zijn persoonlijke zaadsletje te zijn, iets waarvan ik toen nogal fel ingenomen was. Dat insmeren vond ik een beloning, het gaf me het gevoel van 'geassumeerd' te zijn, van ook na de daad geborgen en op mijn gemak te zijn onder zijn geruststellende, troostende en strelende handen, na de climax van het opwindende liefdesspel. Ik herinner me dat dit warme golven van welbehagen opwekte in mijn onderbuik.

Ten derde zit er nog iets herkenbaars in. De hoofdpersoon daagt haar meester uit, ze houdt duidelijk van opwindende, uitdagende spelletjes (de jacht is soms belangrijker dan de vangst, ook dat is waar). Een gevoel dat me soms niet vreemd was. Door me soms plagerig op te stellen en soms wat kinderachtig te doen wist ik ook de lusten van mijn partner op te wekken. Ook het dragen van lingerie of kleren die hij opwindend vindt, dat wond zowel mij als hem ongelooflijk op. Dat gaf dan aanleiding tot een grotere zucht naar sex, een sexuele woede die ik hem daarna met veel welwillendheid liet botvieren. Mannen houden meestal wel van een vrouw met fantasie die hen ophitst en opwindt zonder vanaf het begin duidelijkheid te laten bestaan over wat er komen gaat. Iets op een presenteerblaadje aangeboden krijgen is inderdaad minder aantrekkelijk als iets waarvoor er wat meer moeite gedaan moet worden.

 

DarkAngel
Nieuw lid
Inlognaam: Darkangel

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 oktober 2006 - 03:10 pm:       

Ik wil je bedanken voor je reactie



Dag Stefanie,

Ik ben heel blij met je reactie, want heb natuurlijk veel twijfels of mijn verhaal wel goed genoeg is. Het is niet zo gemakkelijk om een fantasie in woorden om te zetten - integendeel zelfs. Ik had sommige stukjes inderdaad wat moeten uitbreiden, maar zou in de toekomst proberen nog betere te schrijven. Ook vind ik je grapje van 'praten vullen geen gaatjes' wel leuk, maar het is niet iets dat ikzelf zou zeggen. Je ideeën vind ik ook heel leuk en erg spontaan. Zo zie je dat ieder anders is, en dat vind ik er nu juist zo leuk aan.

Dikke groetjes,

DarkAngel


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: