home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Cerberes


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 8

Gepost op zondag 22 maart 2009 - 07:35 pm:       


Eindelijk afgesproken en gevonden


Een eerste afspraak




Lang leve het medium internet. Sinds ik weer vrijgezel was, heb ik op mijn gemak eens rondgekeken en diverse leuke contacten opgedaan. Ik had wel eens wat afgesproken zo nu en dan, er sprong nu echter een man duidelijk bovenuit, hij daagde me uit. Maar hij maakte dan ook een sympathieke, betrouwbare indruk op mij: vriendelijk maar wel met een duidelijk aanwezige dominante inslag. Daardoor ook zo intrigerend, deze man, Simon genaamd.

Na een paar weken mailen en gesprekjes, heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ingegaan op een uitnodiging tot een 'speelmiddag en/of -avond'. Hij was duidelijk in zijn instructies en had een eerste ontmoeting in een park bedacht, daar was het met het weer van de laatste dagen heerlijk vertoeven, het was immers bijna zomer. Ergens in het midden van het park zou een modern standbeeld staan met een bankje erbij, daar werd ik verwacht om 17.00 uur, gekleed in een rok of jurk, zonder ondergoed, welteverstaan, hij moest wel overal bij kunnen. En schoenen met hakken moesten het zijn.
Ik keek in mijn kast en koos mijn rode pumps met een bruin met rode jurk. Deze was wijd en knielang met een strak, laag uitgesneden lijfje en een mooi decolleté.
Op de afgesproken dag werd ik laat wakker, gister nog lang achter de pc gezeten, kon ook niet meteen slapen en dan helpt er eigenlijk maar één ding. Ik voelde de nerveuze spanning in mijn lijf en ging lekker in bad. Terwijl ik in het bad lag, gingen de meest uiteenlopende scenario's door mijn hoofd, spannend. Ik hulde me in mijn zijden jurkje, en voelde de stof mijn huid aaien. Even eten beneden. Terug boven smeerde ik me in, lekker zacht zo, ik liet mijn handen over mijn borsten dwalen en zakte als vanzelfsprekend af naar beneden. Heerlijk zacht. Nee, laat ik nu niet verder gaan... Dat was niet de afspraak.
Ik kleedde me aan, trok een mooie beha aan, want zonder wilde ik niet echt over straat, niet comfortabel ook. Ik zou 'm later wel uit doen. Ruim op tijd vertrok ik van huis. Gelukkig was het vandaag niet meer zo plakkerig warm als de afgelopen dagen, het had geregend en er stond een heerlijke wind, die driftig met én onder mijn rok speelde, heerlijk. Ik liep door het park, op zoek naar het bewuste bankje, het grind op het pad liep niet lekker, tenminste niet met deze pumps. De elegantie van het lopen op hakken was ver te zoeken.

Gevonden! Ik probeerde zo ontspannen mogelijk te wachten op het bankje en keek wat naar de mensen om me heen. Iedereen vertrok rond deze tijd, het werd bijna etenstijd.
Ik voelde twee heerlijk koele, maar ook sterke handen op mijn schouders.
“Dag meisje.”
Ik hoorde een warme ietwat diepe stem die me eigenlijk al in het geluid vastpakte. De aanspraak als meisje gaf een speciale gewaarwording, niet echt goed uit te leggen.
“Kom, je kijkt naar de grond en loopt met me mee.”
Met een hand in mijn rug werd ik ietwat aangespoord door te lopen. Ik probeerde wat opzij te kijken, om wat meer van hem te zien, maar dat lukte niet echt, wel mooie schoenen, overigens, maar de rest liet zich nog even raden.
Zijn hoofd naderde het mijne, zag ik vanuit mijn ooghoeken.
“Je hebt je niet goed aan de kledinginstructies gehouden hè?”
Ik probeerde wat te zeggen, maar het schoot door mijn hoofd dat ik inderdaad mijn bh vergeten was, en enige tegenspraak zou ook geen goed aan de zaak doen, leek me. Ik schudde dus maar mijn hoofd.
“Wat?”
“Nee, sorry, vergeten,” stamelde ik.
“Doe maar even uit dan, later zal ik je ervoor straffen, zodat je het niet meer vergeet, de volgende keer.”
Ik keek hem aan en keek in een paar blauwe ogen die dwars door me heen leken te kijken. Ik deed wat hij gevraagd had. Hij pakte mijn kin en kuste me, doordringend, een hand onder mijn rok. Er trok een verrassende rilling door mijn lijf en even wankelde ik op mijn benen.
Verder liepen we, richting stad, en we passeerden een paar terrasjes.
“Kom”, zei Simon, “we gaan daar even zitten, maar ik moet je wel kunnen zien, benen niet over elkaar dus.”
We bestelden wat en hij trok mijn rok omhoog, zodat hij vrij zicht had.
“Zo moet het meisje.”
Simon was een jongensachtige man met een rommelige blonde krullenbol, wel leuk.
We aten en babbelden wat, Simon was een sympathiek, ik schatte hem wat jonger dan ik, kon lekker kletsen en ik luisterde naar hem, terwijl ik me afvroeg wat me nog te wachten zou staan. Ondertussen voelde ik de warme wind prettig overal langs mijn lijf spelen.

“Kom, we gaan weer.”
We liepen verder tot we bij zijn huis kwamen, een klein trapje naar binnen, daarna nog een trap. Ik mocht eerst en ik voelde ook meteen zijn hand op mijn billen, brutaal ook tussen mijn billen.
“We gaan hier naar binnen.”
Ik betrad een soort hal, vrij donker, en ik wachtte netjes.
“Wil je nog even zitten of...” en hij wees naar een deur aan het einde van de hal.
Ik liep die kant op, ik hoefde niet nog eerst te zitten of zo. Hij glimlachte en opende een deur van een grote slaapkamer met rode muren en in het midden een groot hemelbed, deels opengeslagen, wit met zwart. Daar kon je dus niet omheen...

“Ga maar zitten, meisje, dan pak ik wat spullen. Als je wat te drinken wilt, kun je daar wat water pakken.”
Er stond op een tafeltje in de hoek een karaf met water en ijs naast een luie stoel. Ik ging zitten in de stoel en pakte wat van het koele water. Simon kwam terug met een doosje, ik kon net niet zien wat er in zat, werd echter weer op mijn plaats gezet.
“Heb ik gezegd dat je in de stoel mocht zitten?”
Ik zei nee, maar had dat verwacht.
“Zitten is voor jou op de grond hè, meisje, ik dacht dat je dat wel had begrepen.”
Ik nam plaats op de grond, op mijn knieën terwijl hij in de stoel ging zitten. Als vanzelf vlijde ik me tegen de stoel en zijn benen.
Hij aaide me over mijn bol en mijn nek, heerlijk. Ik kwam voorzichtig omhoog op mijn knieën en na enige tijd hing ik over zijn schoot, heerlijk dat gekriebel in mijn nek en haren.
“Ik heb nog iets voor die mooie nek van je,” en hij kwam omhoog om een halsband te pakken uit de doos.
Een rode fluwelen band, mooi wel en lekker zacht.
“Doe de rest maar uit, dat heb je toch niet meer nodig en ga maar op bed liggen, op je buik. Ik moet je nog helpen je te herinneren dat je je de volgende keer wel aan mijn eisen van je kleding houdt.”
Ik ging liggen en hij trok mijn benen uit elkaar, ik voelde banden aan mijn voeten en ze werden vastgezet. Deze behandeling ook voor mijn armen. Opwindend wel, maar ook spannend. Er werd muziek opgezet, klassiek, en hij ging zitten, aan het voeteneinde. Ergens vond ik het wel opwindend en de mogelijke verdere gebeurtenissen speelden door mijn hoofd. Een aangename kriebel ging door mijn lijf en door het open raam waaide een verkoelend windje. Hij stond op, en kwam naar me toe.
“Een lichte straf voor je, meisje, voor je geheugen.”
Ik voelde koele stroken leer over mijn benen, tussen mijn benen en over mijn rug, ik rilde. Heerlijk zo, dat bleek niet lang te duren. Hij haalde uit en liet de zweep neerkomen op mijn billen. Deze keer gonsde de slag door, tussen mijn billen door naar voren, tot in mijn hoofd. Nog vier keer zou dit zich herhalen. Mijn billen tintelden lichtjes.
Mijn bondage werd losgemaakt, ik moest omdraaien. Ik voelde me behoorlijk liggen, en Simon bekeek het eens op zijn gemak. Hoe spannend het ook was, ik kon toch niet ontkennen een beetje geil te zijn, nog ietwat beschaamd, maar toch, de kriebel werd erger. Mijn tepels stonden fier naar boven. Ik probeerde stiekem te kijken, ik zag het niet.
Plots stond hij met een grijns voor me en ik voelde een haast niet te harden kriebel onder mijn voeten! Ontspannen, dacht ik nog, dan kun je er misschien nog tegen. O dit werd bijna te erg. Gelukkig ging hij naar boven, via de binnenkant van mijn benen, mmm, naar de andere voet, minder. Langs de buitenkant been naar boven, in mijn zij, door naar mijn oksel. Tussen mijn borsten door naar mijn andere zij en gelukkig weer snel naar mijn borsten en buik.

Hij verdween. Ik sloot mijn ogen en ik voelde een verrassend warme zucht tussen mijn benen, een warme adem en een tong langs en in mijn kutje, heerlijk. Dit mocht wel even duren...
“Lekker ben je, meisje.”
Hij kwam naar mijn mond en kuste me, ik proefde mijn geil, ik voelde ook zijn erecte penis tussen mijn benen en daar kon ik voorlopig maar van dromen, leek me. Ik voelde een vinger over mijn clitje en ik schokte. Ging die vinger maar... ja inderdaad daar. Zijn vinger gleed naar binnen, een stukje en ik bewoog mijn heupen.
“Lekker hè?”
Tja, ik kon eigenlijk alleen maar knikken, maar dat was niet goed genoeg.
“Wat zei je? Ik hoorde je niet, en wil je me wel aankijken als je tegen me praat.”
“Ja fantastisch,” zei ik en sloot mijn ogen.
“Houd je ogen maar open, hoor meisje.”
Hij ging verder en verkende mijn kutje, dat inmiddels redelijk op het punt stond om zo klaar te komen; ongemerkt sloot ik mijn ogen en hij en stopte!
“Je moet je ogen openen, was je dat alweer vergeten? Ik zal dadelijk je geheugen wel opfrissen.”
Ik werd los gemaakt en op mijn knieën gedirigeerd. Hij had zich ontdaan van zijn kleding en nam plaats in de stoel.
“Laat maar eens zien, of je goed kunt pijpen, meisje.”
Op mijn knieën kroop ik naar hem toe en likte, ik likte de eerste opwinding van zijn eikel. Mmm, dat was een goed begin, ik likte en hij stuiterde, heerlijk vind ik dat. Ik draaide met mijn billen, dit was wel lekker en de geilheid van daarnet was nog behoorlijk aanwezig.
“Zit eens stil.”
Hij was ook geschoren, uiteraard, fijn, ik likte plagerig zijn ballen en keek 'm brutaal aan, dat mocht, toch weer een beetje de verleidende leiding. Een voor een nam ik zijn ballen in mijn mond en likte langs zijn pik omhoog.
Hij pakte me bij mijn voorhoofd en zei: “ga maar even opzij, maar blijf wel op je knieën, voorlopig heb je goed je best gedaan.”

Simon kwam van de stoel en zijn pik slingerde voor mijn neus voorbij. Ik likte over zijn eikel. Hij zakte door zijn knieën en ik voelde zijn pik tegen mijn kut aan duwen, terug duwen met mijn kont had alleen maar en averechts effect helaas. Ik kreeg een paar ferme tikken op mijn billen.
“Dit was ook nog van daarnet, meisje, want je was het vast weer vergeten.”
Hij smeerde mijn geil over mijn anus en duwde een vinger naar binnen en verwende mijn kont terwijl zijn andere hand mijn clitje heerlijk friemelde. Ik kon gewoonweg niet meer stil blijven zitten.
“Dus dit vind je óók al weer lekker, geil meisje ben je hoor.”
Dat was bijna te veel, bijna welteverstaan, hij liet me los en zei even wat spullen te gaan halen.
Pff, had ik even tijd om bij te komen, ik voelde tussen mijn benen, oef nat zeg. Precies op dat moment kwam Simon weer binnen.
“Zit jij een beetje zelf te vingeren, dat was niet de afspraak hè meisje, kom maar eens hier.”
Echt veel kon ik op dat moment niet zeggen, ik werd tegen een kant van het hemelbed gezet en achter mijn rug werden mijn polsen vastgezet.
“Zo dan kun je even afkoelen.”
Ik kreeg een blinddoek voor en hoorde de deur even later dicht gaan, ik was alleen. In mijn beleving duurde het best lang voor Simon terug kwam, maar het kan goed maar een minuut of 10 zijn geweest.

Ik hoorde de deur openen en sluiten. Plots kneep er iemand in mijn tepels, rillingen door mijn lijf en ik voelde af en toe zijn erectie tegen mijn heup. Hij hapte in mijn tepel, zoog eraan en liet weer los, mijn borsten en tepels werden heerlijk betast en geknepen. Zijn hand ging steels langs mijn kut, met een vinger ging hij binnen en liet me deze aflikken. Hij tongzoende me en ik werd los gemaakt. Gelukkig hield hij me nog vast.
Nog steeds geblinddoekt dirigeerde hij me op mijn handen en knieën en zijn pik schoof in mijn kut, ik huiverde van genot. Dat moest Simon ook voelen want hij verroerde zich niet. Hij ging wat achteruit, pakte mijn heupen en stootte een paar keer. Dit was gewoon te lekker, dit kon ik niet meer verder...
“Je gaat toch niet klaarkomen, hè?” en hij stond op, ontdeed me van mijn blinddoek.
Ik keek hem aan met een redelijk vernietigende blik, maar het enige dat ik zag was zijn erectie en een brutaal lachend gezicht.
We lasten even een kleine pauze in wat drinken was ook wel lekker. Hij stond op en trok me omhoog.
“Kom meisje, op bed, op je rug, ik wil even naar je kijken.”
Mijn benen gingen vast en na een moment van rust aaide hij mijn kutje, wat een verzamelde geilheid, heerlijk en té erg. Ik kon ook nergens meer aan denken, niet dat ik dat wilde, maar ik was duidelijk geconcentreerd op 1 punt...
Hij likt mijn clitje en ik voelde meteen een stukje vinger tegen mijn kutje, langzaam maar zeker werd mijn kutje aan de binnenkant verkend. Oh dit was heerlijk, dit was....
“Kom maar meisje, laat je gaan....”
Een daverende explosie raasde door mijn lijf en kwam er als het ware bij mijn kutje uit. Simon stopte, ik smeekte hem om alsjeblieft door te gaan. Achteraf gezien leek hij me verbaasd, maar deed gelukkig wat ik vroeg. Mijn kutje zoog zijn vingers weer, of nog, naar binnen en een tweede explosie rolde er achteraan. Simon kwam omhoog en liet me zijn vingers aflikken.
“Je hebt mijn vingers helemaal onder gespoten, schat,” en ik keek hem aan met een gelukzalige, maar nog geile grijns.
“Nog meer?”
Ik knikte: “Graag.”
Hij kwam omhoog en ik sloot mijn ogen om zijn pik in me te voelen, helemaal.
“Open je ogen.”
Ik keek hem aan en hij begon langzaam, versnelde, ik wriemelde aan mijn clit en kwam nogmaals klaar; hij wachtte, voelde alles. Dit herhaalde zich nogmaals en ik was moe maar voldaan.
Hij leek het te zien en vroeg: “je bent voldaan is het niet?”
“Voorlopig wel,” en ik knipoogde.
We stonden noodgedwongen op, het bed nat achterlatend en we liepen naar beneden, naar buiten en namen een heerlijke verkoelende douche en een warm bubbelbad. Na het bad aten we wat fruit en dronken wat, heerlijk lui liggend op een ligstoel en genoten van de heerlijke avond, de vogels zongen en de rust keerde eindelijk terug in mezelf.
Heel ongezellig doezelde ik weer weg en merkte niets van wat er om me heen gebeurde. Ik hoorde stemmen, er was bezoek...




 

Albert
Lid
Inlognaam: Aldebaran1959

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: 
Stemmen: 3 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 29 maart 2009 - 09:12 pm:       

Gelukkig, het voorjaar is weer begonnen!



Hey Cerberes,

Mooie naam, die naam had gelijk mijn aandacht.

Maar wat belangrijker is: een mooi verhaal!
Lekker vlot geschreven, duidelijk en beeldend. Ja, die Simon, die weet wel precies wat hij wil allemaal! En dan te weten dat het voorjaar maar net is begonnen.

En ja, heerlijk toch dat het internet bestaat....Opend voor veel mensen een nieuwe wereld. Een wereld naar iets dat vroeger toch moeilijk(er) bereikbaar was.

Ik heb genoten van je verhaal, vooral van de laatste zin.... Een open eind dus!

Vraagje: Je schrijversnaam, Cerberes (Cerberus), bedoel je daarmee de hond uit de Griekse mythologie, de hond met 3 koppen, om de levende op afstand te houden en de doden te beletten te ontsnappen?


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: