home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mastermind


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op vrijdag 13 maart 2009 - 03:49 pm:       


Een goede slavin


Monique, schikt zich in haar rol.




Deel II

Monique schrikt wakker. Het duurt even voor ze door heeft in welke situatie zij zich bevindt.
Het is warm onder die deken. Haar armen en benen zitten vast en zijn gespreid. Het leren Masker plakt aan haar bezweette gezicht. Haar mond is kurkdroog.
“Ohh, waar ben ik in beland? Wie is die vent? Waar ben ik? Wat gaat hij met me doen?”
Ze denkt terug aan wat er gisteren gebeurde. De slagen die hij haar toediende. Denkt aan de dingen die hij tegen haar zij.
“Ik ben vanaf nu zijn seksslavin. Moet mij openstellen als hij gebruik van me wil maken. Moet vragen om klaar te komen. Hem danken als ik gestraft wordt.”
Dan hoort ze gestommel. Niet in de kamer waar ze ligt, maar ergens in het huis. Hij is wakker.
Ze kan niet anders doen dan wachten tot hij de kamer binnen komt. Langzaam verspreidt zich de geur van koffie door de woning. En dan slaat haar hart over, als de deur van het kamertje open gaat.

“Dag schat, lekker geslapen?” hoort zij hem opgewekt zeggen.
Ze hoort het roeren van een lepeltje in een kop.
“Ik heb dorst. Mag ik wat te drinken,” vraagt ze aan haar ontvoerder.
“Natuurlijk schatje, ben zo terug,” zegt mark en loopt de kamer weer uit.
Als hij terug is, gaat hij naast haar zitten en tilt haar hoofd op en brengt een glas door de ritsopening aan haar mond. Gulzig drinkt Monique het water wat haar wordt toegediend.
“Ik zou ontzettend graag wat koffie lusten,” zegt ze als het glas leeg is.
Markt denkt even na en zegt dan: “Koffie is een privilege die je kan verdienen. Als je goed je best doet, krijg jij morgen koffie op bed geserveerd.”
Mark zet zijn mok naast zich neer en kust haar zoute lippen door de rits heen.
“Ik heb er alle vertrouwen in dat je goed je best doet om een perfecte slavin te worden. Dat moet geen probleem zijn voor een slettenbak zoals jij.”
Hij buigt naar het voeteneind en knoopt het touw aan haar leren enkelboeien los. Voor hij het zelfde doet bij haar polsen geeft hij een waarschuwing geen rare dingen te doen. Monique schudt haar hoofd als teken dat ze het begrijpt. Dan maakt hij de touwen van de polsboeien los en helpt haar zodat ze kan gaan zitten. Zonder tegen spartelen laat ze hem haar armen op de rug draaien en voelt hoe hij de boeien aan elkaar klikt. Dan helpt hij haar op de been en gaat achter haar staan terwijl hij haar bij de boeien vast houdt. Naast het matras geeft hij het commando om te gaan hurken. Gelaten doet ze wat hij haar opdraagt. Mark duwt de halfvolle ovenschaal onder haar.
“Ga plassen,” zegt hij.
Monique perst een beetje en plast de ovenschaal vol. Als ze klaar is, trekt Mark haar omhoog en begeleidt haar naar de douche en zet haar op een stoel die hij er eerder had neer gezet. Dan gaat hij achter haar staan en maakt het hoofdmasker los en haalt het van haar hoofd. Snel vervangt hij deze voor een oogmasker.

Zichtbaar geniet ze van de koele lucht. Haar gezicht is nat van het zweet en de haren plakken in haar gezicht.
“Blijf hier zitten slet, dan krijg je een douche.”
Mark loopt snel de douche uit en is seconden later terug. Dan giet hij de tot de rand met pis gevulde ovenschaal over haar leeg. Geschrokken van de plotselinge koude douche springt ze van haar stoel en gaat in de hoek van de douche zitten. Rillend van de kou zit ze kletsnat in de hoek.
“Dat is wat je bent, een toilet,” zegt Mark en ritst zijn broek los.
Dan haalt hij zijn lul tevoorschijn en pist zijn blaas over Monique leeg. Ze durft niet tegen te stribbelen en laat de warme straal over haar gezicht en lichaam lopen.
“Wat ben je?”
“Een toilet Meester,” zegt Monique terwijl ze haar tranen probeert te onderdrukken.
“Meester,” spreekt hij haar na met een glimlach op zijn gezicht, “die houden we er in.”
“Douchen is een privilege. Douchen is voor goede slavinnen, net als koffie en net als fatsoenlijk eten. Ben je een goede slavin?”
“Ja Meester,” zegt ze.
“Goed zo, dan mag je je nu gaan douchen. Zeep, shampoo, scheerspullen en een handdoek liggen hier. Slavinnen zijn goed geschoren, dus vergeet het niet. Als je klaar bent, roep je mij. Ga in de hoek staan, dan zal ik je boeien losmaken. Als je klaar bent, doe je je masker op, ga je weer in de hoek staan en roep je mij.”
“Ja Meester,” zegt ze met een lichte blijdschap in haar stem.
Dan verdwijnt hij uit de douche.

Ze geniet van de warme douche. Wast het zweet en pis uit haar blonde haren en van haar lichaam.
Ze kijkt rond. Het is een typische inrichting die je bij vrijgezellen aantreft. Smoezelig, kalkaanslag, algen. Zeepresten en tandpasta in de spoelbak. Ze pakt het scheermesje en scheerschuim en hurkt door haar knieën. Dan scheert ze zorgvuldig haar kutje en kontje.
Terwijl ze bezig is, denkt ze: “Ik moet hem tevreden houden. Hem niet op de kast jagen en mijzelf weg cijferen. Zijn vertrouwen winnen wil ik een kans maken hier weg te komen.”
Als ze klaar is, droogt ze zich af, gaat in de hoek staan en doet het oogmasker op.
Ze haalt diep adem en roept: “Meester, ik ben klaar.”

Mark stapt de douche binnen en gaat dicht tegen haar rug aan staan en slaat zijn armen stevig om haar heen. Hij kust haar teder in haar nek terwijl zijn handen haar lichaam betasten. Hij voelt haar geschoren heuveltje en plukt met zijn andere hand aan haar harde tepeltje. Diep snuift hij de geur op uit haar natte haren. Hij draait haar om en stevig vast houdend kust hij haar lippen.
“Heerlijk lekker schoon sletje van me. Hmmmmm, kom.”
Mark begeleidt haar naar de kamer en neemt plaats op de bank. Monique laat hij geknield voor hem op haar knieën plaats nemen. Dan hoort ze gerinkel van een ketting. Ze voelt dat haar Meester de koude ijzeren ketting om haar hals heen legt en het vervolgens dicht klikt met een slot. Het uiteinde van de zware ketting hangt tussen haar borsten. Dan pakt hij het uiteinde en draait de ketting zo dat het uiteinde op de rug terecht komt en klikt de boeien door de laatste schakel heen vast. Voldaan kijkt hij naar zijn geknielde slet. Hij streelt haar wang en natte haren.
“Poets mijn schoen,” zegt Mark terwijl hij de neus van zijn schoen tussen haar dijen onder haar kutje plaatst.
Verward stamelt Monique: “Hoe wilt U dat ik dat doe Meester?”
“Simpel, je hebt alles wat je nodig hebt. Beweeg die kut van je over de neus van mijn schoen.”
Monique drukt haar kutje stevig op de schoen en begint haar bekken langzaam heen en weer te bewegen.
“Hoe heet je?”
“Monique, Meester.”
“Sletje Monique,” zegt Mark.
“Ja Meester.”
Genietend van zijn macht pakt Mark het handtasje van zijn slachtoffer dat naast hem ligt en bekijkt de inhoud.
“Blijf bewegen sletje, poets die schoen alsof je leven er vanaf hangt.”
Monique versneld haar ritme en voelt dat ze al aardig nat begint te worden. Haar ademhaling versneld van de inspanning en het feit dat ze heet wordt. Ondertussen gaat Mark door haar persoonlijke spulletjes. Hij vindt een mobieltje, trekt hem open en haalt het kaartje er uit, sluit hem weer en drukt het kaartje in zijn broekzak. Dan trekt hij zijn voet onder haar weg en drukt zijn andere schoen tegen haar kutje aan.
Monique heeft geen bevel nodig om door te gaan. Ze beweegt als een bezetene over de andere schoen. Hij vindt wat opmaakspulletjes, zoals lipstick, oogschaduw en wat rouge. Verder zitten er sleutels in, een aansteker en een pakje sigaretten. Hij opent het pakje en trekt er een sigaret uit, die hij tussen zijn lippen plaatst en aansteekt. Dan drukt hij de sigaret tussen de lippen van Monique. Verast neemt ze een diepe teug, die ze lang inhoud en dan uitblaast.
“Dank U wel Meester.”
Mark buigt zich voorover, half over haar heen en klikt haar boeien los en geeft haar de sigaret.
Met een lichte smile neemt ze het dankbaar aan.
“Blijf bewegen slet,” zegt Mark terwijl hij zelf ook een sigaret aansteekt.
Genietend leunt hij achterover en kijkt naar de beauty die met haar oogmasker op zijn schoen zit. Haar borstjes gaan op en neer door de bewegingen die ze maakt. Haar sigaret is op en hij neemt het haar af. Ook Mark drukt zijn sigaret uit en legt zijn armen in zijn nek.
“Wil je me pijpen?” vraagt hij plots.
Hij ziet haar denken, en het duurt even en zegt dan: “ja Meester.”
“Vraag het dan,” zegt Mark.
Aarzelend komt het uit Monique's mond: “ Mag ik U pijpen, Meester.”
“Alleen als je het overtuigend vraagt,” zegt Mark.
“Mag ik U alstublieft pijpen, Meester.”
Hij ritst zijn broek open en drukt zijn broek van zijn kont af. Zijn penis staat hard van het schouwspel waar hij naar heeft zitten kijken. Dan pakt hij haar hoofd beet en drukt het richting zijn kruis. Diep neemt ze zijn lul in haar mond en begint hem sensueel te pijpen.
Ze is een ster in pijpen. Vindt het heerlijk om vriendjes met haar mond te verwennen en heeft vaak complimenten gehad. Diep gaat haar mond over zijn keiharde staaf heen en tegelijkertijd kneed ze zijn ballen zachtjes. Ze weet dat mannen van variatie houden, vooral geen tanden willen voelen en dat de tong tijdens het pijpen lekker langs de rand van de eikel gaat. Zij zal hem de pijpbeurt van zijn leven geven. Diep verdwijnt de lul regelmatig in haar keel, dan likt ze de zijkanten van zijn lul om vervolgens lekker aan de ballen te zuigen terwijl zij lekker aan zijn lul trekt.
Deze behandeling vervolgt ze tot Mark niet meer kan. Terwijl ze aan zijn ballen zuigt en zijn staaf trekt, begint hij te schokken en schiet het zaad over haar gezicht heen. Snel stopt ze zijn lul weer in haar mond en zuigt de tweede lading en de laatste druppels uit zijn penis.
“Mijn god, wat kan jij lekker pijpen zeg,” zegt Mark.
“Dank U, Meester,” zegt ze met verborgen trots.
Hij kijkt voldaan naar het sletje, pakt zijn zakdoek en veegt het sperma van haar gezichtje en trekt haar naast zich op de bank. Stevig drukt hij zijn naakte slavin tegen zich aan. Kust haar op haar voorhoofd en streelt haar over haar rug. Hij kijkt naar zijn schoen en ziet dat de laatste goed nat is.
“Als beloning mag je je zelf verwennen,” fluistert hij in haar oor.
Monique is heet geworden van die pijpbeurt en het poetsen van zijn schoenen, maar het laatste waar ze zin in heeft is zich zelf voor zijn ogen te verwennen. Wat ze helemaal niet ziet zitten, is hem tegen spreken.
Ze houdt liever de schijn hoog dat ze dat graag zou willen en zegt: ”Dank U wel Meester.”
Haar hand verdwijnt in haar schoot en begint zich zelf te stimuleren. Met zacht gekreun laat ze hem weten dat ze geniet. Haar vingers doet ze in haar mond en extra nat beweegt ze ze weer tussen haar dijen. Dan versneld ze het ritme en terwijl ze in zijn armen op de bank ligt, faked ze een orgasme. In zijn oor fluistert ze haar dank voor het mogen bevredigen.
Mark is blij. Hij geniet met volle teugen van zijn slet. De aandacht, de macht, het gezelschap. Hij geniet. Hij had slecht geslapen na zijn daad, en Monique niet anders na alles wat ze had meegemaakt. Samen dommelen ze op de bank en vallen in slaap.

Monique wordt wakker. Het duurt een paar seconden voor ze door heeft dat ze op de bank in zijn armen ligt. Voorzichtig trekt ze het oogmasker iets omhoog en kijkt recht in het gezicht van de slapende jongen die haar gisteren een paar keer een drankje gegeven heeft. Vol ongeloof kijkt ze hem aan. Het leek een aardige wat verlegen jongen en dit had ze totaal niet achter hem gezocht. Ze had nog wat staan dansen en plots was hij weg. Ze had er verder weinig aandacht aan geschonken.
Het maalt door haar hoofd. Wat zal ik doen? Zal ik proberen te ontsnappen? Maar ik heb geen kleding. Ik weet niet waar ik ben. Wat als hij wakker wordt, en hij me snapt? Ze blijft liggen waar ze ligt en verroerd zich niet. Haar hersens malen als een bezetene. Ze kijkt de kamer rond vanonder haar iets omhoog geschoven oogmasker. Een huishouden van Jan Steen. Dan kan ze het niet laten. Voorzichtig zet ze een been op de grond, dan de andere. Heel langzaam glijdt ze onder zijn arm weg en staat op. Geruisloos loopt ze door de kamer. Ziet zich spiernaakt langs de spiegel gaan en loopt naar de kast met laden. Ze trekt een paar laden voorzichtig open en vindt een brief.
Mark Zijlstra, Barneveldseweg 28: in haar stadje. In haar gedachten de naam en adres herhalend doet ze zachtjes de la weer dicht en loopt geruisloos terug naar de bank.
Ze kijkt naar Mark en walgt van de vent die haar dit heeft aangedaan. Dan ziet ze haar tasje naast de bank staan en het schiet door haar hoofd.
“Mobieltje,” en voorzichtig trekt ze haar tasje open en haalt haar mobieltje er uit. Het is uit. Hoop dat de batterij niet leeg is. Stilletjes loopt ze richting halletje en drukt het mobieltje aan. Het duurt even en dan staat in het display “No provider.”
“SHIT,” denkt ze.
Ze loopt terug de kamer in en doet het mobieltje terug in haar tasje. Ze komt stilletjes omhoog en kijkt naar Mark op de bank. Dan slaat haar hart over. Hij kijkt haar recht in de ogen.

Wordt vervolgt



 

kittycat
Nieuw lid
Inlognaam: Kittycat

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 02-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 14 maart 2009 - 10:02 pm:       

deel 3 ?



wat een spannend verhaal .... en toch wordt t steeds leuker
naarmate ze elkaar een soort van leren "kennen"...
kan niet wachten op deel 3

 

Mastermind
Beginnend lid
Inlognaam: Mastermind

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 16 maart 2009 - 04:23 pm:       

deel 3



Dank Kitty,

Ik heb me alleen een beetje schaak gezet.
Ik had een idee over hoe ik het verhaal zou eindigen, maar door het einde van dit deel waarin Mark ziet dat ze hem ziet, kan ik het verhaal niet eindigen zoals gepland.
Ook ben ik aan het malen hoe ze zich hier uit probeert te redden en haar het voordeel van de twijfel te geven

Mark was van plan haar op een gegeven moment te dumpen in de wetenschap dat ze hem niet zou herkennen, maar dat is nu uitgesloten.

Ik zal van de week tijd maken om deel 3 te schrijven.
suggesties zijn welkom

 

rapeslet
Productief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 36
Aangemeld: 01-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 16 maart 2009 - 04:52 pm:       

het antwoord



het antwoord Master mind.. -> valse romantiek
ze leefden nog lang en gelukkig ............. grinnnnnnn
en nu zoek ik een icoontje van zo'n onschuldig engeltje, maar die bestaat hier niet.. hč..... :D


Being a sub is not a choice, it's a drive

 

Mastermind
Beginnend lid
Inlognaam: Mastermind

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 16 maart 2009 - 05:29 pm:       

afgezaagd



Dat is saai Rapeslet.
Zelf dacht ik aan het Stockholmsyndroom wat Monique betreft en Mark die verliefd wordt op zijn sloerie, haar dreigt met zelfmoord als ze ontsnapt.
Maar ja, dan wordt het een gebed zonder einde. Kan ik net zo goed een pul gaan schrijven

 

rapeslet
Productief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 37
Aangemeld: 01-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 16 maart 2009 - 06:06 pm:       

redding



Ze wordt gered door de buurman, uit paniek springt Mark uit het raam en valt dood neer en Monique blij dat ze bevrijd is, maar de buurman gaat zich dan zelf aan haar vergrijpen.....


Being a sub is not a choice, it's a drive

 

birgit
Nieuw lid
Inlognaam: birgit

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 14 mei 2011 - 12:17 pm:       

Mooi spannend verhaal



Hallo Mastermind,

Bedankt voor je verhaal, hopelijk vervolg je het snel. Ben benieuwd naar de afloop.

Het zal je vast wel lukken om er een spannend einde?? aan te maken.

groetjes

birgit





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: