home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daniel


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op dinsdag 10 maart 2009 - 09:19 pm:       


Mijn Maandelijkse Uitje


van gewone man tot slettebak




Het is woensdagmiddag 19 maart 2009, half vijf 's-middags als ik het dorp Rucphen verlaat op een weg met aan weerskanten een bosrijke omgeving. Ik weet waar ik moet zijn, ben er al eerder geweest en rij dus een afslag eerder naar rechts. Op een stil plekje stop ik mijn auto langs de kant en ga op de passagiersstoel zitten. Ik pak de plastic zak en kijk om mij heen. Het is nog steeds licht. Het is immers alweer maart. Het voorjaar komt er aan.

Ik doe mijn jas uit en daarna in rap tempo mijn bloes en t-shirt. Daarna trek ik mijn jas snel weer aan. Vervolgens doe ik mijn schoenen, sokken, broek en onderbroek uit. Nu in een veel rustiger tempo omdat niemand buiten de auto kan zien wat ik doe. Ze zien immers een man in zijn overjas druk bezig met iets in zijn auto. Maar gelukkig is het stil op dit landweggetje met af en toe een voorbij razende auto. Ik voel mij wat verward. Twijfel slaat doe. Is dit wel verstandig wat ik doe? Ik kan misschien beter gewoon terug naar huis rijden!?
Uiteindelijk zit ik op de passagiersstoel met alleen nog mijn overjas aan. Ik blijf even zo zitten. Er stroomt nu een heerlijk gevoel mijn lichaam binnen die de twijfel zachtjes aan verdrijft. Het is alsof ik mijzelf verlaat en opnieuw geboren wordt als de slet die ik, diep van binnen, wil zijn.
Wegdromend pak ik de grote plastic zak met spullen, die ik in de dagen ervoor heb gekocht: een leren halsband met polsbanden die met dunne leren kettingen aan elkaar vastzitten. Ik doe eerst de halsband en daarna de polsbanden. De kettingen bewaar ik voor het laatst. Niet zo handig met autorijden. Dan de naadkousen. Ja, een slet draagt in mijn ogen echte ouderwetse naadkousen. Ik wordt zelf uitermate opgewonden van vrouwen die dit doen. En die zijn er niet echt veel meer, helaas. Heel voorzichtig rol ik de kousen over mijn benen. Een uiterst precair klusje. Er mogen immers geen ladders in de kousen komen. Dan loop je pas echt voor schut. Ik streel mijn benen met de kousen aan. Een heerlijk zacht gevoel. Ik voel mijn pik zachtjes aan hard worden. Dan is het de beurt aan de leren slip met riempjes die ik deze middag nog heb gekocht. De slip heeft een uitsparing voor mijn pik en ballen. Die gaan er net aan doorheen.
Het heeft het zelfde effect als een cockring. Althans bij mij. Ik krijg er spontaan een erectie van. Dit brengt wel een risico met zich mee, want ik moet nog ongeveer een kilometer rijden. En door de trillingen van de auto gecombineerd met de sletterige situatie zou ik wel eens spontaan kunnen klaarkomen. En dat is nou ook weer niet de bedoeling. Ik besluit dan ook mijn erectie even te laten voor wat 'ie is en 'm niet in de leren riempjes vast te zetten. Dat doe ik wel als ik op mijn bestemming ben aangekomen. Wel bevestig ik de balzakstretcher. Daartoe wrijf ik eerst mijn ballen in met wat dikke massageolie, dan knijp ik tussen mijn pik en ballen mijn balzak af en doe de metalen ringen er omheen. Deze worden vastgezet met een imbusschroefje. Mijn erectie is nu definitief. Ik besluit even te rusten en wat ademhalingsoefeningen te doen. Enerzijds verbaasd het mij dat ik na al die jaren hier nog steeds zo ongelooflijk geil van wordt, aan de andere kant ook weer niet, het is immers de ‘bestemming’ die ik, na lang zoeken, heb gevonden. Nadat ik wat tot rust ben gekomen haal ik de laatste attributen, 10 cm hoge pumps uit de plastic zak. Daarna doe ik mijn kleren, netjes opgevouwen, terug in de plastic zak. De pumps trek ik niet aan. Daarmee ben ik een gevaar voor het verkeer. Ik voel mij nu meer slet dan man. De twijfel ik eerst had is nu vrijwel volledig verdwenen. Ik knoop mijn jas dicht en besluit dat het tijd is. Ik start de auto en rij naar mijn bestemming.

Ik vervolg de weg die ik eerder vanuit Rucphen heb genomen. Na een kilometer sla ik rechtsaf een bosweggetje in. Na ca 500 meter rij ik het erf van een, vroegere, boerderij op. Achter de boerderij is een groot parkeerterrein afgeschermd door bomen. Ik parkeer mijn auto wat achteraf. Ik doe de deur open en trek, met mijn voeten buitenboord, mijn pumps aan. Het kost me wat moeite om de riempjes om mijn enkels te doen. Als dat uiteindelijk is gelukt ga ik buiten de auto staan en zet mijn erectie vast aan de leren slip met de riempjes. Mijn pik wordt alleen maar harder. Ik voel de wind langs mijn naakte lichaam strelen. Het is niet warm, maar daar heb ik -heet sletje- geen last van.
Ik pak de plastic zak met mijn kleren en sluit de auto af. Ik kijk om mij heen zie diverse stelletjes uit de auto stappen onderweg naar de ingang. Een aantal kijken naar mijn naaktheid onder mijn open jas. Ze lachen me toe. Heerlijk gevoel, exhibitionistische slet die ik ben.
Dan herinner ik mij plotseling dat ik de kettinkjes ben vergeten. Ik doe de auto weer open pak de kettinkjes en doe mijn jas uit. Ik bevestig het ene uiteinde aan de ring van mijn halsband. Daarna de andere aan de ringen op mijn polsbanden. Ondertussen sta ik daar geheel naakt, afgezien van de attributen, naast mijn auto. Dan doe ik mijn jas weer aan. Ik kijk nogmaals om mij en zie Haar staan. Ze staat naast Haar auto te wachten. Trots loop ik, met mijn jas open, naar Haar toe. Het ziet er wat stuntelig uit, maar ik doe mijn best.
Ik loop met mijn billen te draaien en probeer mijn pumps zo recht mogelijk neer te zetten. Maar dat is op de bosgrond niet makkelijk. Bij Haar aangekomen wordt, nee, ben ik ook echt de sletterige slaaf die ik voor Haar wil zijn. Alleen al Haar ogen kunnen mij dwingen alles te doen wat Zij wil.

“Zo je hebt niet echt haast gemaakt he?” zegt Ze enigszins ontstemd.
“Ik sta hier al vanaf vijf uur te wachten. Kon je t niet vinden?”
Met het sarcasme in Haar stem maakt Ze me weer klein en zet Ze me op de plaats waar ik hoor.
“Het spijt me Meesteres,” antwoord ik gedwee.
“Waarom heb je eigenlijk die jas nog aan? Uit met dat ding.”
Met de overgebleven restjes schaamte trek ik mijn laatste bescherming uit en geef mijn jas en de plastic zak met mijn andere kleren aan Haar. Ze legt, tot mijn schrik, alles in de achterbak van Haar auto. Maar tegenspraak heeft geen zin, weet ik, en dus hou ik wijselijk mijn mond. Rustig komt Ze naar mij toe. Ze neemt er de tijd voor. Express natuurlijk om mij extra zenuwachtig te maken.
“Spreid je armen,” commandeert Ze.
Dan maakt Ze de kettinkjes aan mijn polsbanden los. Ze draait de halsband met de riem naar achter. Ze draait mijn armen stuk voor stuk aan mijn pols achter mijn rug en bevestigt de kettingen dan weer aan de polsbanden. Zo zitten mijn handen achter mijn rug vast. Inmiddels is mijn pik weer tot volle wasdom gegroeid. Haar ogen, Haar geur maar ook de handelingen die Ze met mij verricht zorgen hier voor. Dan haalt Ze een riem uit haar tas, die Ze bevestigt aan mijn balzak vlak onder de balzakstretcher. Tenslotte doet ze mij een leren blinddoek voor.
Ik voel dat ze de riem strak trekt, wat mij dwingt om te gaan lopen. Gelukkig lopen we nu op een betegelde ondergrond en dat maakt het mij wat makkelijker om mijn sletteloopje ten toon te spreiden. Ik hoor het klikken van de hakken van mijn pumps nu heel goed en stel mij voor dat de andere mensen die ik om mij heen hoor geil worden van mijn sletterig gedrag.
Ik kan niet anders dan volgen. Ik moet er geheel op vertrouwen dat mijn Meesteres mij niet laat struikelen. Geblinddoekt, naakt op pumps, naadkousen en een leren slip na, aan de leiband van mijn Meesteres loop ik naar de de ingang Parenclub Mystique.

Met elke stap wordt ik geiler, maar ook trotser. Ik ben Haar miezerige sletslaaf.
“Stop maar,” zegt ze terwijl ik plotseling de riem niet meer voel trekken aan mijn ballen.
We zijn aangekomen bij de ingang van de parenclub. Het is het geluid van de bel die mij het laatste restje ‘zelfstandigheid’ ontneemt. Vanavond ben ik van Haar en zal alles doen wat Zij wil. De rillingen lopen over mijn rug, maar niet van de maartse kou.

Sletslaaf ron




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: