home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
rapeslet


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 8

Gepost op donderdag 29 januari 2009 - 08:45 pm:       


Avondje stappen (rapefantasie)


Ze lokt het zelf uit, speelt het spel mee, maar dan wordt het minder leuk




Ik heb 1001 rapefantasieën en dit is er zomaar eentje van. Is dus niet kenmerkend voor mijn fantasieën maar een onderdeel. Weliswaar niet echt schokkend maar hier en daar misschien wél grof? Ben benieuwd naar de reacties naar aanleiding van de discussie over rape.


Mmm. Het is vrijdagavond en ik heb zin in een avondje uit. Geen vriendin die zin of geld heeft om mee te gaan. Nou, dan ga ik lekker alleen. Ik ben toch wel een typje dat graag op zichzelf is en kan me dan prima vermaken.
Ik douche me en scheer mijn kutje kaal zoals gewoonlijk. Ik trek een dikke panty aan want het is koud, maar ik heb een gat erin bij mijn kruis. Lekker makkelijk. Daaroverheen trek ik een zwart stringetje en weer daarover een bronskleurig polyester rokje. Het oogt een beetje latex-achtig maar is ‘t niet, en is erg kort en komt amper over mijn billen heen. Erboven trek ik een zwart strak shirtje waarin mijn figuur mooi uitkomt eronder een zwarte pushup-bh die mijn volle ronde borsten nog meer tot hun recht laten komen. Mijn lange blonde haren föhn ik stijl en ik maak me (zoals gewoonlijk) met neutrale tinten op, wat weer mooi staat bij het bronskleurige rokje. Mijn zwarte grote pupillen komen mooi uit tegenover de zwarte kleren die ik draag.
Ik trek zwarte kuithoge laarsjes aan met een hak van 5 centimeter en pak mijn spullen en ga de stad in naar een kroeg waar ik nog niet veel ben geweest.

Zo tegen 12 uur kom ik de kroeg binnen en het is er gezellig druk. Er draait een lekker dansmuziekje en ik trek mijn jas uit, onder een paar keurende blikken van aanwezige mannen. Ik kan het dan niet laten om ze met een glinsterende blik aan te kijken en een schuin glimlachje te geven.
Ja daar houd ik van, dat soort aandacht.
Ik neem plaats aan de bar en kijk om me heen. Mensen zijn aan het dansen, de muziek is heerlijk om op te dansen en ik kan niet stilzitten. Ik wiebel op m’n kruk heen en weer en kijk ondeugend naar de aanwezige mannen.
Ik bestel een Flügeltje en gooi die achterover. Al vrij snel komt er een man naast me zitten. Stukje langer als ik, wat niet zo moeilijk is omdat ik klein ben. Donkerblond haar en bruine guitige ogen. Mijn blik dwaalt van zijn ogen af naar zijn handen... slanke krachtige, maar best grote handen.. mmmm die aanblik windt me op.
“Zo alleen hier?” is zijn best wel cliché opening, maar dat maakt me niet uit... hij is leuk.
“Of wacht je op iemand?” vervolgt hij...
“Nee, alleen hier,” antwoord ik en lach naar hem.
Hij vraagt wat ik wil drinken en ik vraag weer om een Flügel. Die zijn natuurlijk zo weg die flesjes. Een tevreden glimlach verschijnt rond zijn mond.
“Nog één?” vraagt hij.
“Ja, waarom niet?” antwoord ik, “dank je.”
Hij stelt zich voor hij heet Mathieu en is 34 jaar. Hij is met zijn vrienden en wijst ze aan. Ik stel mezelf ook voor en we raken gezellig aan de praat. Hij blijft doorgaan met drankjes bestellen en zijn bedoeling wordt me snel duidelijk. Hij probeert me dronken te voeren. Hij complimenteert me met mijn drinkgedrag en ik zie veelbetekende blikken tussen hem en zijn vrienden... maar ik heb er een ander idee over: na een stuk of 7 Flügels verdwijnen ze niet meer in mijn mond, maar in mijn tasje... en steeds houd ik een ander leeg flesje achter om op de bar te zetten.
Zo af en toe drink ik er natuurlijk nog wel 1 zodat ik lekker aangeschoten raak en dat hoef ik dan alleen maar een beetje te overdrijven om hem de indruk te geven dat zijn plannetje feilloos slaagt.
Ik geniet van dit spel maar wil het wel bewust meemaken... En mijn opwinding stijgt...
Hij vraagt of ik wil dansen en dat vind ik leuk. Ik houd wel van een feestje.
Oeps, zodra ik opsta voel ik de drank toch wel in mijn donder zitten, ook al heb ik een aantal flesjes achterovergedrukt en dacht ik het allemaal wel onder controle te hebben. Ik wankel dan ook al een beetje en hij vangt me zorgzaam op.
“Gaat het?” vraagt hij met een zachtaardige stem.
Hij houdt me langer vast dan nodig is, en mijn hart gaat sneller kloppen en de tinteling die ik mijn huid voel versterkt... arg het liefst hier en nu, gaat er door mijn hoofd. Maar nee, dat is zonde, ik wil zijn spel meespelen.
Na even gedanst en nog een paar Flügels neemt hij me mee naar zn vrienden. Ik ben duidelijk aangeschoten en erg vrolijk. Maar ik doe me meer dronken voor dan dat ik ben. Hij stelt me aan zijn vrienden voor en dat zijn aardige mannen. Zien er ook wel leuk uit, maar niet zo leuk als Mathieu zelf.

We staan zo een tijdje te praten en te lachen en te drinken, wanneer ik bijna door mijn benen zak. Mathieu vangt me op en zijn handen raken mijn borsten... en hij zet me weer overeind.
“Hé, gaat het wel met je?” vraagt hij weer.
“Uh, ja natuurlijk,” zeg ik hem, “maak je geen zorgen, ik kan wel wat hebben hahahhaaha.”
Hij lacht mee en zegt: “nou, je kan inderdaad behoorlijk wat drinken zeg, ik denk dat je het wint van ons! Knap hoor!”
“Zou je denken?” vraag ik nog, me lekker naïef voordoend.
Zijn opmerkingen worden meer seksueel getint van aard en naarmate ik meer gedronken heb, voelt hij zich vrijer om verder te gaan. Hij begint met toevallige aanrakingen en kijkt hoe ik erop reageer. Ik doe me wat afstandelijker voor om hem te teasen... maar slik zijn smoesjes voor zoete koek. Ik voel hoe nat mijn kutje wordt en geloof dat mijn tepels ook zowat mijn truitje uitprikken, want het is hem niet ontgaan.
“Heb je het koud?” vraagt hij en kijkt naar mijn tepels.
Ik kijk naar beneden en lach.
“Oh jee, ja, misschien wel dan hè?”
“Zo koud is het hier anders niet,” antwoordt hij.
“Nee, daar heb je gelijk in. Nou, dan weet ik ook niet hoe dat komt.”
Ik vraag hem hoe laat het is. Het is ondertussen 4 uur.
“Mathieu? ik denk dat het tijd is voor mij om naar huis te gaan,” zeg ik met een dubbele tong.
“Hoe ben je hier?” vraagt hij.
“Lopend, ik woon op 10 minuten afstand van hier.”
“Nou, het lijkt me niet verstandig dat je zo naar huis loopt alleen,” zegt hij.
“Wij zijn met de auto, kom dan brengen we je.”
Ik accepteer het aanbod en half wankelend loop ik met ze mee de kroeg uit naar de parkeerplaats en stap achterin de auto, tussen Mathieu en één van zijn maten in. Ik doe me nog steeds meer dronken voor dan ik ben en laat me lekker door hun meenemen. Ze smoezen wat en dan gaan ze rijden.
Ik zak zogenaamd half in en laat me rustig meenemen naar waar ze me willen hebben. Zij weten nog steeds niet dat ik dit allemaal gewillig over me heen laat komen. Maar aangeschoten ben ik wel en dat maakt me nog geiler dan ik al was die avond. Half tegen Mathieu’s arm zak ik weg en voel dan zijn handen over mijn lichaam glijden.
Ik voel hoe 1 van de mannen onder mijn rokje kijkt.. en laat het gaan.
Ik hoor één van de mannen fluisteren: “psst laat eens kijken,” en mijn benen worden uit elkaar geduwd.
“Zijn we er al bijna?” vraagt Mathieu nerveus.
Ik doe mijn ogen een klein stukje open en gluur naar zijn kruis. En snap zijn ongeduld... een harde paal prijkt al in zijn broek. Zijn handen zitten aan mijn borsten en die worden gekneed.
“Effe geduld Mathieu,” antwoordt zijn maat, “5 minuutjes nog.”
Tja, aangezien ze mijn adres niet eens gevraagd hebben, weet ik dat we niet naar mijn huis gaan.

Na een paar minuten wordt de auto geparkeerd en word ik een beetje wakker geschud..
“Ja ja, ik kom al, nog even,” zeg ik met dubbele tong
Mathieu zegt: “Nee nu” en trekt me de auto uit.
Eén van zijn maten helpt en ze ondersteunen me naar binnen toe. Hij kan zijn handen niet thuishouden en zit alweer aan mijn borsten te voelen.
“Niet doen,” zeg ik zwak... en schud hem een beetje van me af.
“Ho ho,” zegt hij, “rustig aan anders val je.”
Hij zet me op de bank en gaat naast me zitten, zijn vrienden zie ik dichtbij.
“Kom laat eens onder je rokje kijken.”
Eén paar handen duwen mijn benen weer uit elkaar en Mathieu zijn hand trekt mijn rokje omhoog. Ze zien het stringetje dat over de panty zit en het wordt uitgetrokken.
“Nee, nee,” antwoord ik weer half lam.
“Sst, stil,” zegt hij weer.
Alles wat hij doet gaat zo gemoedelijk en met zoveel kalmte.. het voelt fijn.
Dan zien ze mijn kale kutje... dat glimt van het vocht.
“Wat een sletje,” zegt 1 van zijn maten.
Mijn kutje wordt uitgebreid bekeken door Mathieu en zijn vrienden.
“Moet je kijken hoe nat!”
Dan wordt mijn strakke shirtje ook omhoog getrokken en mijn tieten bekeken en gekneed. Overal voel ik handen aan mijn lichaam en omdat ik niet kijk weet ik niet van wie. Af en toe gluur ik een beetje en zie dan zijn maten om me heen en dan hoor ik dat er al een broek opengeritst wordt. Mijn truitje wordt nu uitgetrokken.. en weer stribbel ik een beetje tegen. Maar ik word goed in bedwang gehouden... heerlijk gevoel.
“Sst, rustig aan nu sletje, werk ‘s effe mee.”
“Ja, laat ons ‘s effe lekker onze gang gaan.”
Oh ze moesten eens weten dat ik hun spelletje meespeel. Maar ja dan is het lang zo leuk niet meer, toch?
Mijn bh’tje wordt uitgetrokken en mijn borsten worden bewonderd en gekeurd. Ze voelen allemaal eraan. Die grijpgrage hongerige handen die mijn borsten vastpakken en er stevig in knijpen is een zalig gevoel. M’n panty wordt nu als laatste ook uitgetrokken en dan ben ik naakt. Naakt tussen die aangeklede mannen die alleen hun stijve uit hun broek hebben gehaald.
Ik krijg een pik in mijn mond geduwd en maak nog een paar geluidjes en laat dan die pikken diep in mijn keel gaan. De drank helpt wel om me te ontspannen en zo goed is diep pijpen me nog niet eerder afgegaan.
Ik proef het voorvocht wat uit Mathieu zijn eikel komt... wat een heerlijke pik die mijn mond in glijdt.
Oh, wat wordt ik lekker gebruikt. Ik geniet van elke seconde en langzaam aan kom ik een beetje ‘bij’ om ze te helpen. Mijn kutje wordt ook bewerkt en wordt gevingerd. Een ander zit weer met zijn handen aan mijn tepels en trekt eraan.
“Auw,” dat doet beetje pijn: een andere pik wordt in mijn hand geduwd.
“Kom trek ‘s.”
Wanneer ik weiger wordt er een tik tegen mijn gezicht gegeven...
“Hé, word ‘s een beetje wakker en trek me af!”
Ik doe wat gevraagd wordt en trek de man af.
Dan glijdt er ook een vinger in mijn kontje. Zachtjes begin ik te kreunen. Er wordt gewisseld en ik krijg een andere pik in mijn mond. Even wennen: weer een heel ander formaat. Dan voel ik Mathieu in mijn kutje glijden. Ik doe mijn ogen open en kijk hoe ik geneukt wordt.
“Nee niet doen,” zeg ik zachtjes, “niet doen.. ik wil dit niet.”
Dat windt hem schijnbaar op, ik zie het aan hem en voel zijn harde pik in mijn kutje glijden. Oh wat is mijn kut nat. Het is een glibberige bedoening.
Dan valt mijn tasje van de bank... open...

en er vallen een stuk of 15 flesjes flügel uit.
Ze kijken verbaasd.
“Oeps,” zeg ik lachend.
“Jij jij, vuile slet!!” zegt Mathieu, “Zit je ons in de maling te nemen?”
Ik kijk hem aan.
“Uh shit. Nee dat niet.”
Hij grijpt me bij mijn haren, en spuugt me vol in mijn gezicht.
“Vuile hoer, je laat je gewoon gebruiken, hè?! Vind je dit lekker?”
“Uh ja,” antwoord ik en gelijk krijg ik een paar flinke klappen in mijn gezicht en dan op mijn borsten.
De sfeer slaat om en ik word nu hard te grazen genomen. Hij haalt zijn lul uit mijn kut en ik word op mijn buik gedwongen. Mijn billen worden uit elkaar getrokken en zijn paal zit nu voor mijn kont.
“Even kijken of je dat ook lekker vindt.”
“Ah nee, niet doen alsjeblieft?” vraag ik.
“Te laat slet,” en ik voel zijn pik naar binnen glijden.
Ik stribbel tegen maar zijn maten houden me vast en trekken aan mn haar.
“Hier zuigen hoer, we zijn nog niet klaar met je.”
Mijn hoofd wordt weer diep over de pik heen getrokken en Mathieu neukt me hard in mijn kont. Zoveel geweld wordt me wel veel... maar klaar zijn ze nog lang niet.
Tijd voor een dp vindt één van de mannen en ik moet met mijn kut op zijn pik gaan zitten en een ander neukt me in mijn kont... een derde gaat in mijn mond en die pijp ik. Drie pikken in mijn lijf: mmm, deze mannen weten wel van wanten. Ben ik blij dat ik ben gaan stappen vanavond...

Ik zie ze genieten van mijn hoerenlijf en dat doet me goed. Ja, hier ben ik voor, denk ik.
... en Mathieu moet hetzelfde gedacht hebben: “Hier ben je goed voor! slét!” zegt hij.
Na een poosje en wat standjes verder word ik naar de badkamer gesleurd en besluiten ze dat het wel leuk is om mij even een douche te geven.. een golden shower wel te verstaan. Ze pissen me helemaal onder en ik krijg de opdracht me te douchen en dan weer naar hun toe te komen. Ik doe wat me gezegd is en kom weer naar beneden.
Maar klaar zijn ze nog niet met me.
Ik moet over de grond kruipen en hun vernederende woorden aanhoren: “zo wat is het nou een slet of een teef?”
“zo kruipend op de grond lijkt ze meer een teefje of niet dan?”
Ik moet lachen, maar krijg dan gelijk een schop tegen mijn kont.
“Wat lach jij? Valt er wat te lachen?”
Er wordt wat in mijn kont geduwd, ik denk een anaalplug, en ik moet nog meer rondjes door de kamer kruipen. Ze willen dat ik hun voeten kus en hun ballen lik.
“Braaf teefje,” zegt Mathieu tegen me als ik met hem bezig ben.
Hij is duidelijk de leider van het stel. Hij grijpt me bij mijn haren vast en trekt me naar zijn gezicht toe. Ik kijk hem in zijn ogen aan, die zon heerlijke Dominante nijdige blik uitstralen.
“Moet je jezelf nu zien, wat ben je nu, hè? Zeg dat je een slet bent, kom op.”
Ik doe wat hij vraagt en zeg dat ik een slet ben...
Hij legt me over zijn knie en geeft me een flink pak billenkoek.
“Zo, die heb je wel verdiend, dat is omdat je me in de maling hebt genomen.”
Dan wordt ik meegenomen naar de slaapkamer en vastgebonden op het bed. Mijn armen en mijn benen wijd. Ik word weer gevingerd en één van de mannen gaat op mijn gezicht zitten met zijn ballen. Ik moet zijn kont likken... ondertussen kom ik kreunend klaar door het vingeren. Ook de man die op mijn gezicht zit komt al trekkend klaar op mijn lichaam terwijl ik zijn kont lik.

Hij gaat de kamer uit om wat te drinken, zijn maten volgen.
Ik ben nu alleen met Mathieu.
Hij loopt om me heen en kijkt nog eens naar me. De butplug zit nog steeds erin en ik vraag of die eruit mag.
“Nee,” antwoordt hij resoluut.
Het is gek dat ik me zo vertrouwd kan voelen bij een vreemde. Dat het zo ver zou gaan had ik nog niet eens voor mogelijk gehouden toen ik zijn spelletje meespeelde aan het begin van de avond.
Maar hij heeft iets over zich wat me op mijn gemak stelt en waardoor ik me kan overgeven. Ik weet gewoon dat ik veilig ben.
Hij maakt mijn benen los en bindt ze op een andere manier vast: mijn enkels aan mijn bovenbenen. Hij pakt een paar zachte klemmetjes en zet er op elke schaamlip één en bindt ze met kettinkjes vast aan het bondagetouw om mijn benen: zo staat mijn kutje wijd open.
Hij zegt niet veel, is heel geconcentreerd met zijn spel bezig. Gefascineerd kijk ik toe en probeer zoveel mogelijk over hem te weten te komen: door zijn gezichtsuitdrukkingen, zijn manier van lopen, de manier waarop hij me aanraakt.
Hij pakt nog een touw en bindt mijn borsten bij elkaar. Dan pakt hij een strokenzweepje en begint op mijn borsten te slaan.
“Het zit me nog steeds niet lekker,” zegt hij en kijkt me doordringend aan.
Dat wekt een stoute glimlach bij me op.
“Ja, je dacht de boel onder controle te hebben, hè?” zeg ik pesterig.
Om dan nijd in zijn ogen te zien en dat is te voelen in de zweep... "Pats"
“Auwwww!”
Dat deed wel verdomd zeer. Ik heb een lage pijngrens, pijn is niet echt mijn ding.
Er verschijnt een lichte glundering in zijn ogen en ook een diepe ontspannende zucht.
Brutaal kijk ik hem diep in zijn ogen aan... en de tweede volgt al snel.
“Pats” en dan volgen ze elkaar sneller op, en sneller...
“Auw!”
Mijn huid verdoofd langzaam van de klappen, maar ik lig te kronkelen en probeer ze te ontwijken. Dat gaat natuurlijk niet, ik kan geen kant op. Ondertussen gaat hij maar door en door en door... Wanneer stopt hij er nu mee???
Dit is niet leuk meer. Het doet pijn. De rode striemen worden zichtbaar op mijn borst.
De eerste tranen biggelen over mijn wangen.
“Nee, neee,” roep ik.
Ik kan mijn aandacht niet meer bij hem houden. Ik raak in mezelf en begin langzaam maar zeker harder te huilen...
“Doet pijn hè, sletje?” zegt hij met een genoegdoening in zijn stem.
Dat haalt me weer uit mezelf en hierdoor moet ik óók de pijn weer meer voelen..
“Auw, ja ja!!”
“Vindt je t niet leuk meer?” vraagt hij lachend.
“Nee, neeeeee, alsjeblieft, ik kan er niet meer tegen,” huil ik.
“Sorry, het spijt me,” huil ik verder.
“Oh spijt het je? Nu al?? Nou dan ga je nog heel wat spijt krijgen, meisje”
Nu word ik echt bang. Ik kijk hem aan en hij ziet de angst in mijn gezicht en ik zie hem glunderen. Zijn pik is ook weer behoorlijk stijf geworden van dit alles.
Hij legt de zweep weg en voelt aan mijn kut... toch nat natuurlijk.
Hij pakt een grote dildo, die echt erg dik is. En dat terwijl ik al een anaalplug in heb. Hij gaat die in mijn kut stoppen! Verschrikt kijk ik naar hem.
Hij duwt de eikel van de grote dildo tegen mijn kut, maar die gaat er niet in. Ik voel hoe hij doorduwt en hoe mijn kut oprekt.
Ahhhhhh, het doet pijn. Ik voel mijn kut opentrekken met een licht branderig gevoel. Hij maakt korte snelle neukbewegingen om mijn kut een beetje soepel te krijgen en duwt hem dan langzaam dieper door.
“Ah neeeee, dat past niet, dat past niet!!” roep ik uit.
Maar hij kijkt me vastbesloten aan. Hij gaat er dus echt niet mee stoppen.
Ik draai met mijn heupen en met mijn hoofd omdat ik me geen raad weet met die grote dildo die in mijn kut gestopt wordt.
“Nee, nee, alsjeblieft, doe niet!”
Maar hij gaat door en steekt die grote dildo in me. Langzaam aan wordt mijn kut nog natter en rekt hij me op... en langzaam wordt het lekker... en begin ik te kreunen.
Mijn kut en kont zijn nu helemaal opgevuld. Hij neukt me met die dildo en langzaam aan begint alles te vervagen om me heen. En hij neukt me harder en harder.
“Ahhhh ahhhh, ohh wat geil,” roep ik uit: “Neuk me, neuk me!”
Mijn kut wordt natter en natter, ik hoor hem soppen en klotsen en dan, dan spuit ik... hard en ver...
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat geil... om vervolgens even helemaal van de wereld te zijn.
Mathieu haalt de dildo eruit en de anaalplug ook. Er zit een deuk in de anaalplug van de dildo, zo vol zat het dus. Maar ik maak het niet mee, ik ben er nog maar half bij... en in de war.

Langzaam haalt hij de klemmetjes los van mijn schaamlippen en ook de bondages mogen los. Hij draait me op mijn buik en zet me dan weer vast.
Ik lig lekker ontspannen bij te komen op mijn buik, en dommel zowat in... om dan ineens, “flats” wat verdorie grrrrrr, in één felle klap weer bij te komen van die rotte zweep.
“Wakker worden sletje, ik ben nog niet klaar met je, of dacht je dat ik klaar was??”
“Nee, nee alsjeblieft, niet nog meer met die zweep?” smeek ik.
“Wat had ik nu net gezegd? Ik zou zorgen dat je nog meer spijt kreeg.”
Na het orgasme lijkt alles nog veel harder aan te komen. Ik besluit me groot te houden en bijt in het kussen waar ik met mijn hoofd op lig. Maar het moedigt hem alleen maar aan om harder te slaan. Ik wil niet janken, ik ga niet janken... maar het lijkt of hij erop uit is.
Eerst word ik boos: “Kappen met die zweep! Ik wil ‘t niet meer!”
“Hoor ik wat???” antwoordt hij en lacht zelfingenomen: “Nou ik dacht ‘t niet hè? Je hebt dit aan jezelf te danken.”
Na de boosheid volgt verslagenheid en dan weer verdriet. Ik vind ‘t niet leuk meer, ik vind ‘t echt niet leuk meer. Ik wil weg.
En dan toch stromen de tranen weer over mijn wangen, terwijl hij maar gewoon doormept.
Oh, wat haat ik hem op dit moment.
Ik trek aan mijn touwen en worstel om los te komen, maar dat is natuurlijk verspilde moeite. En dan pas komt de spijt weer... dan pas volgt de overgave, aan hem, en roep ik weer uit dat het me spijt. Het me echt verschrikkelijk spijt. En smeek ik hem om te stoppen. Smeek hem vanuit de grond van mijn hart om alsjeblieft te stoppen met de zweep en dat het me verschrikkelijk spijt dat ik hem in de maling nam.
“Waar is je grote mond nu, slet?” zegt hij nog pesterig.
“Ja, jij vindt het toch ook leuk om te pesten hè !!” en geeft nog een felle mep na.
Maar dan is het genoeg. Hij legt de zweep weg en gaat even zitten en laat me bijkomen. Ik huil nog zachtjes na. Hij veegt de natte haren uit mijn gezicht en kijkt naar me. Oh, wat voel ik me ellendig, maar ook opgelucht.
Wanneer hij me zo zachtjes streelt over mijn gezicht, siddert mijn hele lijf van deze tedere aanraking en langzaam ebben mijn tranen weer weg... en kom ik bij.

“Ik hou van je,” zeg ik dan en waarom dat is weet ik ook niet.
Het zullen wel de emoties zijn die hij bij me losgemaakt heeft.
“Ohhhh, hahahahaa, is dat zo?” reageert hij.
“Ja écht,” antwoord ik, maar ik ben maar half op deze wereld en half in een andere geloof ik.
Ik voel mijn billen gloeien.
Ik voel zijn blik over mijn lichaam glijden. Ik lig er afgeragd bij, verslagen...
Hij streelt me zachtjes over mijn rug en over mijn billen... langs de binnenkant van mijn dijen.
Het voelt zó intens.
Dan glibberen zijn vingers weer langzaam door mijn nog altijd natte kutje en kruipt hij op me, duwt zijn pik in mijn kut en neukt me.
“Nu heb ik je waar ik je hebben wil,” zegt hij...en ik weet dat ik niks meer ben,
niks vergeleken bij hem.
Dat het een eer is dat hij mij uitgezocht heeft... zo voelt het. Ik had nooit zo brutaal tegen hem mogen zijn en hem voor schut mogen zetten. Dat heeft hij me ook duidelijk gemaakt.
En zo moet het dan voelen, overgave...
Dan lijkt het of onze gedachtes ook zijn samengesmolten, want terwijl hij me neukt zegt hij: “Zeg het, zeg het dat je niks bent! Niks vergeleken bij mij!”
Dus ik zeg het: “Ik ben niks vergeleken bij jou, Mathieu, helemaal niks... Jij bent alles en ik ben niks.”
Ik zeg het, niet omdat hij het wilt horen, maar omdat ik het meen, omdat het zo voelt.
Dan voel ik zijn genot, alsof het mijn genot is en zo weet ik ook precies wanneer hij klaarkomt en voel de intensiteit van zijn orgasme... en dat was heftig.

Hij maakt me los en roept dan zijn maten...
“Doe wat ze willen,” zegt hij tegen me: “Ik kom zo terug.”
Ze komen weer de kamer in en zijn gelijk geil bij de aanblik van de rode striemen op mijn lijf. Zonder dat me wat gevraagd wordt, wordt er weer een pik in mijn mond geduwd en grijpt een ander me bij mijn kut en begint die te vingeren een derde moet ik aftrekken.
Al snel word ik ook weer geneukt en moet doorpijpen en de ook derde niet vergeten. Ik heb het er druk mee om ze tevreden te houden, maar ik geniet ervan. Ze houden het flink vol die mannen. Ook wordt ik nog anaal genomen en dat is intussen zo opgerekt dat het allemaal wel soepeltjes gaat. Ik kreun en geniet ervan en de mannen genieten ook overduidelijk. Ik ben zo een tijdje bezig wanneer ik merk dat Mathieu er ook weer is. Ik had hem niet binnen horen komen... hij zit erbij te kijken... en speelt met zijn pik.
De mannen komen na elkaar klaar en worden het dan wel zat. Ze zeggen Mathieu gedag en gaan ervandoor.
Mathieu is weer geil geworden en hij neukt mijn afgeragde lijf nog een keer goed af...
waarna we vermoeid en voldaan in elkaars armen in slaap vallen.

Wanneer ik weer thuis ben, de volgende dag, merk ik op dat ik niet meer kan zitten. Pijn in mijn billen,kut en kont herinnert me er constant aan hoe ik de nacht ervoor te grazen ben genomen door vier zeer potente mannen waaronder één Dominant


 

Heelmeester
Productief lid
Inlognaam: Tendermaster

Bericht Nummer: 39
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 29 januari 2009 - 10:15 pm:       

Verbazing!



Het zal je verbazen, Rapeslet, maar ik vind dit een ongelooflijk GOED verhaal.

Ik vind het ongelooflijk op twee manieren:

1. Ik heb jou heel erg onderschat, had niet gedacht dat je zo'n goed opgebouwd, fantastisch geschreven en rijk geschakeerd verhaal zou kunnen schrijven.

2. Ik had niet van mezelf gedacht dat ik een dergelijk verhaal zelf zo spannend en erotisch zou kunnen vinden. Ik heb het bijna ademloos uitgelezen. Was wel steeds een beetje bang dat ik aan het einde iets heel naars zou tegenkomen waarop ik af zou knappen, maar je hebt het verhaal naar een prachtige climax toegeschreven.

Nee, het kan natuurlijk niet direct in de Libelle, maar ik kan het iedereen aanbevelen die regelmatig graag verhalen op deze site leest!

Een ENORM compliment van:

Heelmeester

 

rapeslet
Lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 29 januari 2009 - 10:24 pm:       

heelmeester



beste Heelmeester,

Uiteraard ben ik erg blij met het compliment, maar toch lees ik het met dubbele gevoelens. Namelijk omdat je het niet van me had verwacht...
dat vind ik dan weer jammer.... waarom niet? is het de nick "rapeslet" die gewoon heel grof en ruw klinkt? dat is dan jammer want uiteraard is die nick expres zo, omdat het vernederend is.
maar goed dit vul ik nu zelf in..
maar nogmaals bedankt voor het compliment ik waardeer het zeer

 

Lot
Productief lid
Inlognaam: Lot

Bericht Nummer: 37
Aangemeld: 04-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 januari 2009 - 12:15 am:       

Denk goed.....



Alles in het leven gaat in fases...., en dat zal wel z'n reden hebben; het zal ongetwijfeld ergens voor nodig zijn.

Voor mijzelf geldt, dat ik altijd vond dat 'verkrachtings-verhalen' dan wel ook écht moesten zijn. Als je dan fantaseerde over een verkrachting, was het een anti-climax als het eindigde met een kreunende, stiekem genietende vrouw. In míjn fantasie ging het er in elk geval altijd genadeloos aan toe. Er was dan zogenaamd 'geen genieten aan'; het was een brute, egoistische, zeer doordachte daad van een intelligent man, die de macht had, dat ook daadwerkelijk uit te voeren. Dát was mijn fantasie; subtiliteit, gecombineerd met wrede zachtheid, onderbroken door heftige extremiteiten..., en dat verpakt in een ongelofelijk jasje.

Ik heb zo'n verhaal geplaatst. Hier. Op sm-verhalen. In vier delen beschrijf ik een redelijk afschuwelijk verhaal, dat mij toen, tot in detail, mateloos opwond. Een verhaal dat niét eindigt met een -van opwinding- kreunende vrouw.

Nu zijn we een aantal vette maanden verder, en ik zou willen dat ik het weg kon halen -mijn verhaal-. Ik heb niét gevraagd, aan de beheerder, of het kan. Ik heb al maanden niet gereageerd op 'wat dan ook', op deze site, hoewel ik wel nog steeds lees.

Begrijp me goed; nog steeds zijn het dezelfde dingen die mij opwinden.
Doch komt wijsheid met de jaren, en zou ik nu willen dat sommige dingen van mij niet op het www staan.
Daarvoor zou ik, met name rapeslet, willen waarschuwen. Denk na!
Denk na, over wat je over tien jaar nog prettig vindt om te lezen..., als het je eigen tekst betreft.

X,
Lot.


Ik ben de baas over mijn fantasie...
En ik fantaseer, dat ik niks te vertellen heb.

 

SaMuel
Bevlogen lid
Inlognaam: Samuel

Bericht Nummer: 46
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 januari 2009 - 12:26 am:       

Boeiend verhaal



rapslave,

boeiend verhaal. Mooi geschreven en goed opgebouwde spanning met niet te weinig en niet teveel details.
Ik vraag me af of ik dit wel een rapefantasie vind, want het slachtoffer is in feite geen slachtoffer zoals bij een rape, die ONgewenst is. en dat is deze ervaring eigenlijk niet.

SaMuel

 

rapeslet
Lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 januari 2009 - 09:06 am:       

lot.



Lieve lot,

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ga het zeker lezen, want wat jij schrijft trekt mij zeker ook aan.

Zoals ik al zei is dit verhaal niet kenmerkend voor mijn rapeverlangens maar een onderdeel. het is een erg geromantiseerd en gepassioneerd verhaal, waar ik een Raper ontmoet in een uitgaansgelegenheid, die niets weet van mijn rapeverlangens. Het is geen hardvochtige Raper. Rapers zijn er in alle soorten en maten, de een is harder dan de ander, dat kun je ook niet vergelijken.. Ik ben eens écht geraped en dat ging zónder geweld, enkel hield hij mij in bedwang en neukte mij tegen mijn wil in.
Het gaat erom dat je op een gegeven moment ook een bepaalde mensenkennis opdoet, waardoor je weet wat voor soort man het nu op jou voorzien heeft. Bij mij is die alertheid erg scherp en zie ik aan kleine dingen wat voor vlees ik in de kuip heb en weet dus met wie ik kan spelen en wie niet. En dat is het enige wat het moeilijk maakt om mij echt te Rapen, omdat ik geen naïef meisje ben, maar onmiddellijk doorheb wat de ander zijn bedoelingen zijn. Het verlangen is om iemand te treffen, die sterker, slimmer en manipulatiever is als ik en geen "nee" als antwoord accepteert, maar ook geen psychopatisch monster die je gelijk invalide maakt. Er bestaat geen standaard Raper. Ze zijn er in alle soorten en maten. En de afschuwelijkste verhalen die redden het nieuws, maar er zijn nog duizenden veel matigere verhalen en dát is ook rape.

Ik ben nu 33 jaar, ik heb vanaf mijn 15e rapefantasieën en voor die leeftijd gingen mijn fantasieën over ontvoeringen en aanrandingen, omdat ik toen nog niet toe was aan rape. Ik merk dat hoe ouder ik word hoe meer ik mijn grenzen verleg, en juist extremer wordt erin.
Grappig dat dit bij jou juist andersom is.
Maar ik ben dus niet bang hoe dit over een paar jaar bij me overkomt. Denk misschien eerder dat ik dit verhaal dan te soft vindt, maar eigenlijk vind ik het mooi omdat het overloopt van de passie en romantiek en er eigenlijk een liefdesrelatie ontstaat tussen die twee. Hoewel ik dat toch in het midden laat aan het einde, dus aan de fantasie van de lezer overlaat.

 

rapeslet
Lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 januari 2009 - 09:39 am:       

Samuel



Hai Samuel

zie mijn antwoord aan Lotte. Het is wel sex met een Raper, want hij was er op uit om iemand met zijn charmes te benaderen en dronken te voeren en die te misbruiken met zijn vrienden.

Hij was niet op de hoogte van mijn sexuele verlangens en ik had dus net zo goed een onschuldig vrouwtje kunnen zijn die wel degelijk echt misbruikt zou worden..

Dan later slaat het verhaal om en wanneer er dingen gebeuren die me echt te ver gaan en ik vraag hem te stoppen, doet hij dit niet maar gaat door. . Waar ik dacht deze Raper te slim af te zijn, weet hij toch zelf de boel weer onder controle te krijgen, waar ik me hevig tegen verzet.
wanneer ik roep dat ik niet wil dat hij me met de zweep slaat en hij moet kappen ermee is dat op zijn minst mishandeling.
zeker omdat het echt gemeend is.
(tenzij je het normaal vindt dat vrouwen huilen tijdens sex??)

Dat hij uiteindelijk precies weet tot hoever hij kan gaan en nét over mijn grenzen gaat om mij eronder te krijgen, dwingt uiteindelijk mijn respect af, maar dat heeft weer met mijn onderdanige karakter te maken waar hij allemaal niet van op de hoogte was, omdat we elkaar nog niet kenden en er geen afspraken of niks waren gemaakt.

En daarom is het natuurlijk ook puur een fantasie een droom die nooit uit kan komen... :-)

 

Mr.Storm
Nieuw lid
Inlognaam: Mrstorm

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 januari 2009 - 02:44 pm:       

Fantastisch verhaal



Ik heb me bewust niet in de discussie gemengd, maar met veel interesse gelezen.
Ik opende gisteren de mail en toen kwam ik dit verhaal tegen.
Wat een prachtig geil verhaal. Petje af.
Ik werd er zelfs zo geil van, dat mijn schatje het moest bekopen met een geil bondage spel.
Heb het verhaal ook direct met 5 sterren beloond.
Een heerlijke fantasie van een slet die uitdagend gekleed op stap gaat, zich laat meevoeren door wat geile kerels, zich gewillig laat misbruiken en dan die wending die haar doet beseffen dat zij de touwtjes uit handen heeft laten vallen. Wat een mazzel ook dat meneer allerlei bdsm-speeltjes op voorraad had.
Op het einde terug kijkend heerlijk zwaar misbruikt en in zijn armen in slaap vallen.
Dat moet wel uitmonden in een geile seks-relatie.

Toppie verhaal

 

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 61
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 januari 2009 - 11:37 am:       

een zeer boeiend verhaal



rapeslet, ik moet de andere bijtreden, dit is prachtig geschreven, dit is waarlijk een mooi verhaal, erotisch spannend en vooral zeer to the point.
Neen geen Libelle verhaal zoals reeds is gezegd maar eentje dat best in een bdsm boek zou passen.

Bravo en waarschijnlijk zullen de anderen er een vervolg op willen, misschien met Mathieu alleen in een alles omvattende bdsm relatie??

Ik kijk er naar uit.

Tharl

 

rapeslet
Actief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 21
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 januari 2009 - 01:16 pm:       

Tharl



Beste Tharl,

Een vervolg met alleen Mathieu kan ik niet beloven, ben zelf erg fan van eerste ontmoetingen omdat die erg spannend zijn.. en ook van sex met meerdere mensen (zowel mannen als vrouwen)

maar wie weet :-)

 

heatmaster
Lid
Inlognaam: Heatmaster

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 01-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 januari 2009 - 01:25 pm:       

En als nou.....



Ik volg de laatste tijd met stijgende verbazing en intresse de rape discussie. Allereerst wil ik opmerken dat de verhalen bijster goed geschreven zijn, geil, riekend naar een tikje "dit zou best in het echt kunnen" en juist daarom begin ik me af te vragen of Rapeslet wel een slet is, en niet een jongen met een over dimensionale fantasie. Ach, het maakt de discussie alleen maar veelzijdiger, maar plaatst sommige opmerking, lees ze nog eens na, in een ander daglicht. Let op , daar is niks mis mee, maar zo'n verschrikkelijk eerlijke commune zijn we hier nou ook weer niet.....

Heatmaster - for fun!


Sjorsmaster, for fun and for your free holiday!

 

rapeslet
Actief lid
Inlognaam: Rapeslet

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 01-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 januari 2009 - 01:33 pm:       

heatmaster



hallo heatmaster,

kan je verzekeren dat ik vrouw ben en geen faker zoals jij nu stelt. geeft niet hoor er zijn meer mannen die daar bang voor zijn ivm mijn directheid en mijn sletterig gedrag. maar inmiddels ben ik weer wat meer bekend in de smscéne en zijn er dus genoeg mensen die weten dat ik real ben.
Ik kom op diverse sites en werk ook aan een eigen site, met mijn achtergrond, real belevingen, fantasiebelevingen en foto's erop..

die ik hier uiteraard NIET ga noemen.. :-)

 

kittycat
Nieuw lid
Inlognaam: Kittycat

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 02-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 14 maart 2009 - 10:36 pm:       

wauw !



rapeslet...je hebt dit verhaal zo goed opgebouwd en geschreven
dat mijn ogen bijna niet wilden knipperen tijdens het lezen
van spanning en nieuwsgierigheid ; )
prachtig verhaal, mijn complimenten


 

Alice
Nieuw lid
Inlognaam: alice

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 06-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 14 februari 2011 - 10:25 pm:       

Super



Wat een heerlijk opwindend verhaal, dankjewel rapeslet :-)
Door je uitgebreide beschrijving van de gevoelens van je personage is het makkelijk om mee te leven.
Vijf sterren! ^^

liefs alice


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: