home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
OTKMAN


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 13

Gepost op zaterdag 18 oktober 2008 - 09:02 pm:       


De Rijdende Dungeon


De eerste rit met mijn rijdende dungeon.




De Camper
Na bijna drie maanden was mijn camper eindelijk klaar. Het hele interieur is aangepast. Alle kastjes en deurtjes zijn nu bekleedt met mooi zwart kunstleer. Hier en daar heb ik de randen en sierlijsten mooi afgewerkt met glimmende bolkopspijkertjes. De mooie inbouw spots, compleet met dimmers, zijn voorzien van rode plexiglas glazen voor een intiemere sfeer. De matras heb ik laten bekleden met donkerrood latex. De lattenbodem van het bed heb ik verhoogd tot ongeveer een meter hoog. Daaronder een mooi zwartgelakt tralie hekwerk, rondom. Aan de kopse kant zit een klein deurtje. Uiteraard kan dit deurtje op slot. De ruimte onder het bed is een mooie plek om mijn subje even op te sluiten als ik mezelf buiten de camper moet begeven om bijvoorbeeld wat te gaan eten of zo. Het is voor het subje dan ook wat aangenamer, immers, zo hoeft niet aan de wand van mijn camper in de ketens geslagen te worden.
Op de vloer heb ik nu mooie rubber noppen tegels, 50 x 50 centimeter. Gemakkelijk (door subjes) schoon te houden! Met het bed heb ik iets speciaals gedaan. De tralies kan ik wegklappen en de lattenbodem kan ik rechtop zetten. Zodra deze rechtop tegen de achterwand staat zie je dat de onderkant ook mooi is afgewerkt. Deze is ook bekleedt met kunstleer, zwaar en rood, om en om. Uiteraard zitten er op alle nuttige plekken goede schroefogen voor de bevestiging van de touwen, kettingen en pols- en enkelbanden.
Als je de deurtjes openklapt zie je mijn mooie collectie sm spulletjes. Keurig gerangschikt. Een kastje vol met diverse soorten tepelklemmen, een ander kastje vol met diverse gewichten, een kast vol met dildo's en alles was er voor door kan en in de hogere garderobekast hangen nu de spreidstokken, kettingen en touwen.
Eigenlijk zit mijn camper vol met leuke snufjes; waar nodig de juiste bevestiging materialen, een mooi audio- en videosysteem, diverse 12 Volt aansluiting voor bijvoorbeeld mijn vacuümpomp, diverse electro-stimulatie-apparatuur en voor alles wat tegenwoordig op stroom werkt. Sommige dildoachtige voorwerpen, zoals een Tarzan en een tril eitje, kunnen op afstand bediend worden. Ja, zelfs vanaf de bestuurdersstoel!

De Oproep
Nu alles klaar was werd het tijd voor het vinden van een subje, of althans iemand die een ritje bij mij in de camper wil meemaken. Op de vele dating sites had ik oproepen en contact advertenties geplaatst. Op de sites waar de mogelijkheid werd geboden om foto’s te plaatsen had ik mooie foto's van het interieur geplaatst.
De kans is klein om zo een subje vinden, dat weet ik, maar goed, niet geschoten is altijd mis. Plaatsen en geduldig afwachten dus!
In mijn advertentie tekst had ik mijn camper duidelijk omschreven, met een beetje romantische sfeer, zodat het niet iedereen gelijk zou afschrikken. Het grote voordeel van mijn “rijdende dungeon” is dat het probleem van “kan niet ontvangen, wel verplaatsen”, of andersom, is opgelost. Ik kan beide, ontvangen en verplaatsen! Dat spreekt vast wel aan bij een hoop subjes dacht ik. Maar het duurde toch bijna een week voor ik de eerste reactie kreeg en wel van een ene Marja.

Marja stelde zich keurig voor, zoals je van een subje mag verwachten. Haar leeftijd, 32 jaar, was natuurlijk heerlijk. Voor een jonge vijftiger is dat boffen. Zodra ik las dat ze een beetje rood rossig haar had begon het bij mij al te kriebelen... Ze omschreef haar uiterlijk als normaal, met een stevige B-cup, intiem geschoren en onderdanig, Ze schreef dat ze nog niet zo erg veel ervaring had als sub. Ze had een paar keer een date gehad. Verder had ze een goede baan, ze was eigenaar van een marketing bureau en kon zelf haar tijd indelen. Ze droomde er ook van om als schoolmeisje gedomineerd en gestraft te worden, een beetje “daddydom/kostschool” achtig rollenspel zag ze ook heel erg zitten.
“Ik heb er zelfs een outfit voor,” schreef ze me.
“Als U het op prijs stelt, wil ik U wel een foto mailen”.
“Hmmm,” het wordt steeds interessanter. Zou het dan toch gaan lukken deze keer?” dacht ik bij mezelf.
Al met al dus een leuke reactie. Ik besloot om haar maar terug te schrijven, dat ik het leuk vond dat ze reageerde en dat ik graag met haar in contact wilde komen. Eerst nog even wat heen er weer mailen, dan wat chatten via msn en daarna misschien eens ergens afspreken: op neutraal gebied.
“Als er een klik is, mag je even in mijn camper kijken en dan beslissen of je verder wilt of niet.”
“Oh ja, je foto stel ik zeer op prijs,” had ik als ps-je er nog onder gezet.
Binnen een paar minuten nadat ik op “verzenden” gedrukt kwam haar antwoord al weer terug.

Meester,
Waarom wachten en tijd verdoen met heen en weer gemail?
Ik heb er heel erg zin in, in verheug me erop, ik ben er zo aan toe, ik kan niet wachten om Uw rijdende dungeon te mogen betreden. Aanstaande donderdag kan ik vrij maken. Ik hoop dat het U schikt.
Ik hoop dat ik niet te hard voor U van stapel loop, maar nogmaals: ik heb het nu echt op korte termijn nodig.
De foto is al een jaartje oud. Mijn bruine haar is nu rood, maar mijn uniform is nog het zelfde en past nog perfect.
Nederige groet,
Marja


Ik schreef haar gelijk terug, “dan maar wat later naar bed” dacht ik

Beste marja,
Zoals je ziet is jouw naam met een kleine “m” geschreven. Tijdens de eerste sessie leg ik je de regeltjes wel uit. Ook wens ik door jou niet met Meester aangesproken te worden. Om mij Meester te mogen noemen moet je eerst maar laten zien of je voor mij een waardig subje bent. Zover is het nog lang niet!
Wat mij betreft is a.s. Donderdag akkoord. Vertel me maar op welk adres mijn dungeon moet voorrijden.
Mr. Peet


Ook nu kreeg ik weer in binnen een paar minuten mijn antwoord.

Meneer Peet,
Ik zit vrijdag morgen in Amsterdam, ik ben van af ca. 13.00 beschikbaar. Ik reis per trein, dus misschien is het voor u het makkelijkst om me bij het Centraal Station op te pikken.
Ik hoor graag van U.
Nederige groet
marja


Hmmm, ze leert snel, dacht ik. Ze noemt me al meneer en schrijft haar eigen naam met een kleine letter. Maar de grote stad kent ze niet. Ik ga echt niet met mijn camper de stad in om haar achter het C.S. op te pikken. Ze komt maar naar station Sloterdijk!
Na wat korte mailtjes heen en weer was de date rond. Om 13.20 uur zou ze op het station Sloterdijk klaar staan! Ik had haar opgedragen om haar kostschool tenue te dragen.

De Eerste Rit
Bijna één uur.
“Ik ben op tijd,” mompelde ik tegen mezelf. Ik had nog binnenpret over haar opmerking “hoe herken ik U.”
“Nou, er zijn maar weinig campers van dit formaat. En er zijn er nog minder die rond 13.00 uur bij het station staan.”
Plots viel mijn oog op een mooie jonge dame, althans zo leek het door haar kleding. Een kort strak rokje, donker blauw van kleur. Daarboven droeg ze een keurige witte blouse, met daarover heen een pullover. Het geheel werd nog wat tuttiger door de witte, hoog opgehaalde, kousjes en haar zwarte lak schoentjes. Haar kleren gaven deze meid van 32 werkelijk een jonger uiterlijk. Een leuk detail was dat ze haar haar in twee strikjes had. Hmmmm, echt kinderlijk.
Met parmantige pasjes stapte ze direct op de camper af.
“Inderdaad Meneer, dat kan niet missen. Hij ziet er echt imposant uit!”
“Hai, ik ben Peter, maar voor jou straks Meneer.”
Ze knikte.
“Dag, ik ben Marja.”
Beide staken we ons hand uit en begroette elkaar. Ik voelde haar klamme warme hand.
“Zenuwachtig?” vroeg ik haar op een pesterige manier.
“Ja, best wel een beetje Meneer.”
“Je mag even binnen kijken Marja, kijk maar rustig rond en zeg me of je verder wilt.”
Op een galante manier opende ik de deur van de camper en liet mijn, hopelijk aanstaande, subje voorgaan bij het betreden van mijn rijdende dungeon. Ze werd er helemaal stil van, keek rustig in het rond en knikte goedkeurend.
“Mooi allemaal Meneer, ik wil heel graag een rondrit met deze geweldige camper.”
“Dat kan sub, gaan we doen.”
Ik liep terug naar de deur en sloot deze.
“Doe de gordijnen maar dicht sletje,” sprak ik haar nu op strenge toon toe.”
“Ja Meneer,” sprak ze met een beetje hese stem.
Ze was duidelijk geschrokken van mijn strenge toon en ik zag dat ze een beetje rode kleur op haar mooie gladde wangetjes kreeg. Op een vernederende, doch liefdevolle manier, aaide in even over hang wang om haar weer een beetje gerust te stellen. Ik liep nu naar het bed en ging op de rand zitten.
“Ik ga je eerst even wat manieren bij brengen sletje. In je mail noemde je me Meester. Dat is fout! Heel erg fout! Je zult nog veel uurtjes met goed gevolg in deze camper moeten doorbrengen wil jij misschien ooit het recht krijgen om mij Meester te mogen noemen. Je fout zal ik natuurlijk wel vergeven, maar vergeven betekend bij mij NOOIT dat je straf vermindering krijgt! Ik ga je dus straffen voor die fout.”
“Ja Meest...”
En voor ze het woord uitgesproken had beet ze op haar tong, ze keek me schuchter en angstig aan.
“Sorry Meneer, dat ik U bijna weer Meester noem.”
Met mijn strengste blik, dus echt dodende ogen, keek ik haar indringend aan.
“Uit jouw slettebekje komen alleen de woorden ‘Ja Meneer,’ dingen die ik je vraag, en de telwoorden van 1 tot en met 100! Begrepen?”
Met een enorm brok in haar keel en bijna tranende oogjes gaf ze in één keer het juiste antwoord, “Ja Meneer.”
“Goed zo kindje, je leert snel.”

Ik wees met mijn vinger voor me op de grond. Ze snapte het gebaar en deed een klein stapje naar me toe.
“Ga nu eens keurig recht op staan meisje, borstjes vooruit, armen strak langs je lichaam en kijk me aan.”
Ik keurde haar toch wel mooie lichaam met mijn ogen, bekeek elke centimeter van haar lijf en bleef opzettelijk even overdreven lang naar haar borsten staren. Omdat ze me moest aankijken voelde ze dat mijn blik gericht was op haar borsten. Ik had zelfs de indruk dat het een positieve uitwerking op haar tepels had. Ik zag de rondingen afnemen en iets spitser worden. Zeker weten deed ik het nog niet, ik haar haar tieten nog niet bloot gezien.
“Schuif je rokje omhoog en draai langzaam rond.”
Met een voorzichtige beweging pakte ze de zoom van haar rokje en schoof het langzaam, zelfs tergend langzaam, omhoog. Terwijl ze dit deed keek ze me angstig en afwachtend aan.
“Goed zo kind; volgende keer gaat het tienkeer sneller! Begrepen?”
“Ja Meneer,” mompelde ze verlegen.
“En je moet ook duidelijker praten, dat gemompel houd ik niet zo van. Begrepen?”
Het bleef even stil.
“Begrepen vroeg ik?”
“Ja Meneer,” zei ze ontdaan door mijn reactie.
Ze had misschien niet zo goed begrepen dat ze weer moest antwoorden.
Met mijn vinger maakte ik in de lucht een cirkelbeweging. Subje snapte het gebaar en begon langzaam rond te draaien, met kleine pasjes en haar rokje omhoog. Ik had eigenlijk wel een geile string verwacht, maar nee, mijn kinderlijke sletje droeg een keurige witte Sloggi. Eigenlijk deed dat me wel goed, waarom weet ik niet.
Met mijn hand klapte ik zachtjes op mijn knie, gebaarde haar om over de knie te komen liggen. Met dezelfde kleine stapjes kwam ze naar me toe, ging naast mijn knieën staan en boog rustig voorover. Ze vlijde zich op mijn knie neer. Met mijn hand streelde ik haar billen. Ze had echt geweldige rondingen en haar onderbroekje zat niet te strak waardoor het ook niet aftekende. Vervolgens masseerde ik bil voor bil, kneedde het vlees en controleerde af en toe hoe ze reageerde op bepaald handelingen. Toen ik met mijn vinger even snel door haar bilnaad gleed merkte ik dat ze even schokte. Voor mij een uitnodiging om het nog een keer te doen. Ze kermde héél zacht, bijna onhoorbaar, maar voor mij een teken dat ze er van genoot.
“Ben je klaar voor je straf meisje Marja,” vroeg ik haar kleinerend.
“Ja Meneer.”
Eigenlijk zonder haar antwoord af te wachten kwam mijn hand al naar beneden om haar de eerste tik te geven, op haar broekje.
“Eén Meneer.”
“Heb ik je gezegd dat je moet tellen sletje? Je telt alleen de klappen die het waard zijn om te tellen. En een klap op je broekje is dat zeker nooit waard.”
“Ja Meneer.”
Gelijk daarna rukte ik haar slip van haar billen en begon aan een mooi opbouwende, maar zeker stevige serie ritmische slagen, afwisselend series, vijf tikken op iedere bil en daarna even rust en wat streling. Ze hield zich goed, gaf geen krimp en telde keurig mee. Nog een serie volgde, iets harder, Haar billen voelde al lekker vol en warm aan. Nog steeds deed ze het perfect, boven mijn verwachting eigenlijk.

“Ik ben trots op je slet marja, je hebt het goed gedaan, ga maar staan, schop je slipje uit en voel even voor mij hoe je tepeltjes reageerde en of je een beetje nat bent tussen je lipjes.”
Ze keek me verbaast en vragend aan.
“Taalproblemen kindje? Praat ik te snel voor je? Of gaan we gewoon dwars liggen. Zeg het maar hoor. Als je dwars wil dan mag je zo weer dwars over mijn schoot!”
Als of haar leven er van af hing trok ze snel haar truitje uit, knopt haar bloesje open en voelde in haar mooi witte kante bh-tje aan haar tepeltje.
“En?”
“Mijn tepel voelt hard aan Meneer.”
“Kutje?”
Snel schoof ze met haar vinger tussen haar room blanke dijen door naar haar glinsterende kutje, ging voorzichtig met één vinger naar binnen en trok het snel terug. Tussen duim en wijsvinger verspreidde ze het vocht.
“Nat Meneer.”
Ik stond op en opende de deur van de kooi.
“Ga maar even in je kooi sletje, we moeten eerst nog een stukje rijden en ik wil niet dat je stiekem gaat lopen rondneuzen.”
Het sletje wilde haar eerste stap richting kooi zetten. Gelijk op dat moment schreeuwde ik haar streng toe.
“Sletjes en subjes lopen NOOIT in mijn bijzijn. Ze kruipen!”
Ze kroop in elkaar, haar schoudertjes hingen plots naar beneden en van schaamte dorst ze me niet meer aan te kijken. Voorzichtig ging ze door haar knietjes en kroop naar de ingang van de kooi. Ik zag aan haar manier van kruipen dat de zwarte noppen vloer geen plezier vond voor haar knietjes. Zodra haar boven lichaam onder het bed in de kooi verdween gaf ik haar een, voor mijn doen, speelse tik op haar kont.
“Schiet op jij, slome slet.”
“Ja Meneer,” zei ze duidelijk geïrriteerd.
Zodra ze helemaal binnen was sloot ik de tralie deur en vergrendelde deze met een knip.”
“Houd je maar aan de tralies vast tijdens het rijden sletje.”



gebruik onderstaande link om naar deel II te gaan


"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

CFNM
Nieuw lid
Inlognaam: Cfnm

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2008


Beoordeling: 
Stemmen: 4 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 25 oktober 2008 - 12:25 pm:       

Leuk, Grappig en zeker Uniek



Beste Man,

Ja, "Man", dat OTK laat ik lekker weg. (L.O.L)

Ik vind het een grappig verhaal. Een mooie fantasie (althans, dat neem ik aan?). Ik heb je een 10 gegeven (2 keer een 5). Niet zo zeer voor de schrijfstijl, want daar kan ik nog uren over kletsen, maar meer voor de originaliteit. De tweede 5 (sorry moderators!) om je een hart onder de riem te steken. Je weet zelf wel wat ik daarmee bedoel.
Je stijl: je begint heel rustig en gedetailleerd, maar naar mate je verder gaat lijkt het of je haast hebt. Het lijkt wel of het verhaal geforceerd, onder druk, geschreven is. Daar hebben we het nog over gehad, ik snap nu pas het waarom. Mensen kinderen, wat een verdriet allemaal.
Ik ben wel blij dat je verhaal uiteindelijk toch geplaatst is door de beheerders.

Groet
CFNM

 

masteryouri
Nieuw lid
Inlognaam: masteryouri

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 18 november 2010 - 07:16 pm:       

goed verhaal



goed verhaal hoor
ik heb een vraag,kun je wat foto´s sturen misschien en het liefst via mijn e/mail en dat is yourtjee @
hotmail. com alles aan elkaar
en dan kan ik via dat misschien ook een keer contact leggen

met vriendelijke groet

masteryouri

 

otkman
Nieuw lid
Inlognaam: otkman

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 20 november 2010 - 03:34 pm:       

Sorry



Hey masteryouri,

Ik heb de camper begin dit jaar goed kunnen verkopen aan een "collega"

Succes met je zoektocht.

OTKman


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: