home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Adivinaros


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op dinsdag 30 september 2008 - 12:41 pm:       


Lusten en Lasten


Een sub-topper: hoofdstuk 4. Een angstige run en een aangepast hemdje.




Ik slaap onrustig en droom over angstige spanning of spannende angstigheid. Ik denk terug aan de donderdag. Alles is voor mij zo overweldigend, maar ook wel weer zo nieuw, ik moet het nog goed rangschikken in mijn gedachten, is dit het wel wat ik wil, en zo ja, wil ik het wel op deze wijze? Moet ik mij wel zo overgeven of geef ik nog te weinig? Maar zover ben ik nog niet, nog lang niet!
Vrijdags werken, zaterdags boodschappen doen, het huis schoonmaken, luieren, maar ook denken aan wat nog zou kunnen gebeuren. Het is zo raar, volgens mij ben ik ook pervers, eigenlijk wilde ik dat het al zondag was. Bijna iedere avond stoei ik even met mijn vibrator in mijn mond; en het lijkt wel alsof ik progressie maak en dit doe ik met alle plezier van de wereld.
Ik ben nu nog even in de leer, maar ik ga mijn best doen om zo min mogelijk fout te doen bij Dick, alhoewel… fouten maken betekent ook wel weer dat ik iets ‘moet’ en dat spanningsveld, dat overgeleverd te zijn aan mijn meester, dat uitvoeren van zijn wil; bestaat er iets dat opwindender is?

Zondag zeven uur; zelfde ritueel. Dezelfde route als vorige week. Ik hoop hem nu toch wel eens te halen. Ik móet hem nu halen! Binnen zes weken zou dat moeten lukken had hij gezegd en daarbij….Hij kan mij toch niet laten lopen in mijn blote kont… dat is hier onmogelijk zonder op te vallen.
“Hallo Dick.”
”Hoi.”
Een onderzoekende blik, een vluchtige omarming.
”Aha, je hebt je armband al om; zelfde route als vorige week?”
“Oké…”
“Er blijft mij niet veel keus, als je deze niet haalt, ga jij je broekje aan mij geven!”
“Meester, dat kan toch niet hier, er komen hier veel te veel sporters langs.”
“Je houdt je mond en jij gaat meemaken wat wel en wat niet kan, en lopen nu.” Voordat ik een meter gelopen heb, ben ik al een beetje verlamd van angst; hoe moet dat verder gaan? Maar Dick loopt gestaag door en praat over wat algemeenheden en doet alsof het hem allemaal niet aangaat. Ik krijg mijn gedachten niet goed op een rijtje. Ik moet dit nu volhouden, dan is er niets aan de hand. Ik moet proberen mij volledig te concentreren; proberen mijn ademhaling gereguleerd te krijgen, dan kan je heel lang rennen zonder moe te worden. Het enige probleem is dat dit niet op commando lukt en ja hoor, vóór de laatste heuvel stort ik wéér in… ik ben een enorme slappeling. Ik leun, scheel van moeheid tegen een boom en hap naar adem… wat een verdomde ellende. Ik krijg er geen woord uit. Hoe gaat dit nu verder?
“Wat vervelend nu,” zegt hij, “net voor de meet te moeten afhaken.”
Ik kijk hem scheef aan, maar hij blijft serieus.
“Onze afspraak subje,” en hij houdt zijn hand op… tranen schieten in mijn ogen, nee, dit vind ik echt niet leuk meer… er komen ondertussen een drietal joggers langs.
“Ik wacht niet de hele dag lief meisje” zegt hij.
”Maar ik zal je wel wat tegemoetkomen. Je doet wat je beloofd hebt, maar dan niet via het pad, maar rent door het struikgewas naar de parkeerplaats terug. Ik wacht daar op je. Maar je zult wel moeten boeten voor deze tegemoetkoming. Keuze is aan jou.”
Ik kijk rond en zie even niemand aankomen. Ik trek mijn broekje uit, lukt natuurlijk niet meteen en in de haast val ik ook nog met mijn blote billen op de bosgrond. Ik heb een heel raar gevoel in mijn onderbuik; het is vergelijkbaar met de opwinding die ik krijg net voordat ik mezelf ga vingeren.
“Prachtig gezicht,” zegt Dick, “wat vind je er eigenlijk zelf van?” Ik kijk hem aan en lik mijn lippen langzaam af. Hij weet nu wel genoeg, weg is-tie en ik ren zo snel als ik kan naar het dichtere struikgewas. Verdomme, dat doet nog pijn ook, al die takken zwiepen tegen me aan. Ik stop even en ik zie ook hier door het struikgewas wel wat renners langskomen, maar ze zien mij gelukkig niet. Na een tiental minuten bereik ik de rand van de parkeerplaats. Ik moet een heel stuk kaal terrein zien te overbruggen. Ik zie mijn broekje al wapperen op zijn autoantenne. Jee, dat red ik niet zonder gezien te worden. Ik wacht even, trek mijn shirtje zo laag mogelijk, helpt wel niet, maar toch, de prul komt amper tot mijn navel. Maar ik gok het erop. Ik neem een run en daar ben ik bij zijn auto. Pfff. Ik pak het broekje en spring pijlsnel zijn auto in. Wel gelukt, maar tegen welke prijs? Dat zal later blijken… ik transpireer me een ongeluk en trek mijn broekje in zijn auto onhandig aan.

Ik rijd met mijn eigen auto naar mijn flat en Dick volgt. We hebben afgesproken samen te ontbijten. Ik heb van te voren al een lekker ontbijtje klaargezet.
“Jij maakt koffie,” zegt Dick, ”en ik ga me douchen en dan bak ik eieren en dan ga jij douchen.”
Zo gezegd zo gedaan. Zowel het douchen als het ontbijt doet erg goed. Ik heb een gemakkelijke joggingbroek aangetrokken. Die koude douche tegen mijn ‘zaligheid’ ben ik nog niet vergeten.
“Oké,” zegt Dick, “we gaan eerst even jouw schuld vereffenen van vanochtend. Zoek een kort nachthemdje wat iets doorzichtig is en show dat voor mij!”
Wordt het toch nog een goddelijke ochtend denk ik, en zoek mijn meest sexy hemdje uit. Het lijkt wel een soort van doorzichtig nylon of zijde…. mijn billen komen (iets gebukt) er fantastisch in uit en ook mijn tepels kan je door de stof heen goed zien! Ik show het met alle plezier voor hem, voor mijn meester. Ik moet voor hem gaan staan en voor hem gaan zitten, mijn benen over elkaar doen en mijn benen naast elkaar doen.
“Iets lang, vind je niet?” geeft hij als kritiek.
“Pak een schaar!”
En hij knipt over de hele voorkant van het niemendalletje nog een baan van ongeveer drie centimeter af. In die tussentijd sta ik naakt naast hem en kan het niet nalaten even mijn kutje te beroeren; oh wat ben ik weer hitsig. “Hemdje opnieuw aanpassen,” commandeert hij.
Nu kan ik, als ik recht sta, voor de spiegel, zelfs mijn eigen lipjes zien.
“Zo ben ik tevreden” zegt hij, ”althans over dat hemdje….”
“En jij…naar de douche, je hebt nergens aan te zitten zonder mijn toestemming,” en weer krijg ik een ijskoude straal over mijn kutje, maar het ergste van alles is dat hij mijn heerlijkheid met een nagelborsteltje gaat bewerken, wel niet hard, maar ook weer niet echt een fijn gevoel.
“En nu hemdje weer aantrekken.”
In de spiegel kijkend zie ik dat mijn kutje niet alleen grotendeels zichtbaar, maar ook iets dikker en roder is geworden. Ondanks deze bewerking sta ik op ploffen.
“Waar is die crème die ik meegenomen heb voor je?” vraagt hij.
“Moment,” en ik haal hem meteen. Hij pakt wat crème uit de tube, en gaat gemeen langzaam mijn lipjes insmeren. Ik heb het niet meer. Volgens mij zit iets in die crème waar ik een beetje gek van word. Op dat moment duwt hij zijn gezicht tegen mijn goddelijkheid aan en likt heel traag heen en weer en op en neer. Zo onverwachts hij hiermee begonnen is, zo onverwachts stopt hij daar ook weer mee. Ik weet zeker dat, als ik mij twee minuten had mogen beroeren, ik heerlijk zal klaarkomen… maar ik durf niet… kijk hem smekend aan… maar het helpt niet. Hij doet zijn trainingsjasje aan en zegt dat hij moet gaan… zo plotseling… er is niets gebeurd waardoor hij kwaad geworden zou kunnen zijn.
“Alsjeblief Dick, blijf toch nog… het is nog veel te vroeg…”
“Ik moet weg,” zegt hij resoluut, ”maar ben sneller terug dan je denkt. Heb je overigens voor mij een reserve huissleutel? Heb ik nodig voor straks. Goed; tot zo dadelijk. Hou je telefoon in de gaten, ik bel je… en dát wat je aan hebt, aanhouden! En… een klein hakje aan je voeten doen, komen je zaken beter uit.”
En daar gaat hij, mijn meester…Via het keukenraam zie ik hem in zijn auto stappen en amper dertig seconden later rinkelt mijn telefoon.
“Met jouw meester,” hoor ik hem zeggen met de nadruk op ‘jouw’.
“Je weet onderhand dat ik geen tegenspraak duld.”
“Ja meester.”
“En je weet ook dat je mijn opdrachten volledig moet uitvoeren?”
“Ja meester.”
“Luister dan heel goed, ik zeg het maar één keer… Je pakt de mat in de gang, je doet je buitendeur open, je legt de mat op de balustrade, je trekt je buitendeur dicht… je bent dan buitengesloten. Vervolgens bel je aan bij dat stel die wij gisteravond gezien hebben… en daar vraag je of je even mij mag bellen voor de reservesleutel. Begrijp je het tot nu toe goed?”
“Ja meester.”
“Dan bel je mij en nu komt het: Je herhaalt alle woorden die ik zeg hardop en zodanig dat iedereen het moet kunnen horen! En als je koffie krijgt aangeboden, die sla je niet af; integendeel… maar je knoeit een deel van de koffie op je hemdje. En ik wil ook dat je die koffievlek verwijdert of laat verwijderen en onder geen beding trek je een kledingstuk van hen aan.
Heb je alles begrepen?”
“Ja meester,” en ik zie door mijn keukenraam dat zijn auto er nog staat.
“Oh ja, en zorg dat je tepels goed stijf staan. Voordat je aanbelt, raak je met je tepels het ijzer van de balustrade aan. Ik kijk in de auto hoe je dat doet.”
“Alles helder?”
Het duizelt mij; juist de man die mij altijd zo geil aankijkt, juist dáár moet ik aanbellen en dat in dit niemendalletje wat meer accentueert dan bedekt. Ik hoop maar dat ie niet thuis is, alleen zijn vrouw…
“Ik wacht,” en de lijn wordt verbroken! Ik ril van ellende… ik wil van alles doen, maar die man… die geilaard… en wát heeft hij gezien gisteravond?
Ik gooi de mat over de balustrade, knal mijn deur dicht en loop twee deuren verder. Ik duw mijn borsten tegen de balustrade en ik zie dat mijn meester wegrijdt. Ik bel aan… voel me doodongelukkig… en natuurlijk… ik zal eens geluk hebben, ik zie door de contouren dat hij de deur open gaat doen.
“Hallo buurtje, excuseer mijn sobere kleding,” zegt hij, (hij staat in zijn boxershort)
“Wat kan ik voor je betekenen?”
“Haai buurman, mag ik even bellen, mijn deur is dichtgeslagen… en mijn vriend heeft een reservesleutel…”
“Buurmeisjes die zo gekleed zijn laat ik graag binnen,” zegt hij olijk en ik glimlach terug… Hij loopt door naar de woonkamer; overigens wel gezellig ingericht. Oh, daar komt gelukkig ook zijn vrouw of vriendin uit de slaapkamer aan; een vrouwelijk typetje met een te grote mannenpyjama aan.
“Hoi” zegt ook zij.
“Wat is er gebeurd?”
Ik leg uit….
“Natuurlijk mag je even bellen, maar wat heb je een leuk nachthemdje aan!” Ik sta nog steeds en ben me ervan bewust dat ze alle twee mijn naaktheid opmerken. Voor mij lijkt het wel of er drie kachels aan het loeien zijn.
“Voor mij mag jij ook zo lopen,” zegt de man lachend tegen de vrouw, “ik hou wel van dat korte.”
“Heb je die zo gekocht?”
“Nee hoor, mijn vriend heeft hem op maat geknipt.” zeg ik waarheidsgetrouw.
Hij: “de juiste hoogte,” en iets achteroverstaand kijkt hij naar de zoom van mijn hemdje…
“Nee, echt een bekoorlijk dingetje en het stofje lekker luchtig; goh, wat heb ik een aantrekkelijk buurvrouwtje.”
“Wat voor stof is het?” vraagt de vrouw en voelt aan de onderzoom. Buurman gaat op de bank zitten en wel zodanig dat zijn uitzicht fenomenaal zal zijn en ik zie dat hij een flinke erectie heeft gekregen.
“Bevalt je wel lieverd… zo’n buurvrouwtje in huis,” zegt zij, want zij ziet natuurlijk ook zijn paal.
“Hier staat de telefoon, je moet natuurlijk eerst bellen” en zij schuift een stoel aan. Ik ga zitten, maar realiseer me meteen dat mijn hele kont nu zichtbaar moet zijn; wat een stomme zet van mij. Ik bel eerst….
“En ik schenk koffie in… lust je ook wel hè,” zegt de buurvrouw zachtjes.
“Lekker.”
Zij schenkt in de kamer koffie in en ik zie in mijn ooghoek dat zij hem attendeert op mijn blote achterwerk.

Dick neemt op… ik vertel hem dat mijn deur is dichtgevallen en of hij even langs kan komen om mij de reservesleutel te brengen.
“Binnen een half uur ben ik bij je.”
Mijn adem stokt even; is hij helemaal betoeterd? Hij laat mij hier toch zeker geen half uur zitten? Of toch wel?
“Herhaal”… sist hij door de lijn…..
“Binnen een half uur ben je bij me!” herhaal ik stotterend!
“Zit je nog in je nachtgoed?”…
Ik ”Ik zit nog in mijn nachtgoed.”
“Dat doorzichtige korte ding?”
Ik: “in dat doorzichtige korte ding!”
“Kunnen ze genieten van je billen!”
Ik: “kunnen ze genieten van mijn billen.”
”Wel opwindend…”
“Ja, wel opwindend…”
“Tot zo.”
“Ja tot zo.”
Mijn hoofd is roder dan rood en mijn hartslag is tot grote hoogte gestegen.
“Ha, een lekker kopje koffie,” hoor ik mezelf zeggen….”ben ik ook eerlijk gezegd wel aan toe!”
Buurman kan zijn ogen niet van mijn lijf afhouden.
Een ander opduikend probleem is dat ik volgens mij wel erg nat begin te worden en de bank is van leer verdomme.
“Ga toch zitten,” zegt zij en noodgedwongen ga ik op de leren bank zitten. Bewegen durf ik me amper. Ik moet het kopje terug op tafel zetten, maar daarvoor moet ik even opstaan. Verdomme wat een situatie, ik schuifel naar voren, maar moet dan toch opstaan. Ik zet mijn kopje op tafel en zie dan tot mijn grote schrik dat ik een spoor van vocht op de bank heb achtergelaten. Buurman (“Zeg maar René”) ziet ook waar ik naar kijk.
“Maakt toch niets uit,” zegt hij en wrijft met zijn hand mijn vocht droog. Oh wat een verschrikkelijke toestand. Nu sta ik recht; maar realiseer me dat ik mij moet gaan verplaatsen, want hij kan nu recht tegen m’n poesje aankijken. Hij staat op, houdt ook z’n erectie wat voor mij verborgen door wat voorover te lopen en gaat de slaapkamer in. Ik maak er gebruik van om wat koffie op mijn hemdje te gooien. Verdraaid, ook nog aan de onderkant.

Buurvrouw komt de kamer binnen en vraagt: “Wat is er gebeurd?”
“Sorry, wat koffie geknoeid”
“Kom mee, water genoeg in de kraan,” zegt ze en ik loop met haar mee naar de keuken. Zij pakt een doekje en wat water en houdt mijn onderhemdje vast en begint de vlek te bewerken. Buurman komt terug met een soort camera. Volgens mij ziet hij nu mijn hele kont. Ik kan geen kant op want zij heeft de voorkant van mijn hemdje vast.
“Mag ik een fotootje maken?”
“Oh wat leuk, samen met de buurvrouw; dat mag wel hè,” zegt buurvrouwtje tegen mij.
“Hij is amateur-fotograaf; waar moeten wij gaan staan?”
“Oh maakt niet uit, blijf maar staan; is prima zo,” en hij plaatst de camera op de keukentafel. Zij (“Zeg maar gerust Monica”) gaat door met vegen op mijn hemdje en ik zie niet goed wat hij doet, maar het flitst wel een paar keer.
“Je krijgt ze van mij cadeau,” zegt hij.
“Oh wat leuk!” en op dat moment zie ik Dick langs het raam komen. Wat ben ik blij ook dit weer overleefd te hebben. De bel gaat; René doet open en mijn meester heeft de regie weer helemaal in handen.
“Lieve mensen, bedankt dat jullie mijn liefje even hebben willen verzorgen; dank, dank, dank en ze hebben wel een bonus verdiend; vind je niet Claud?… en als ik wat voor jullie kan doen, dan laat het mij weten. De ene dienst is de andere waard.”
“Oh, maar zo’n buurvrouwtje verzorgen vinden wij geen enkel probleem; integendeel” zegt René lachend en ik… ik geloof hem graag! En ik dank René en Monica hartelijk voor de gastvrijheid en ben geweldig blij dat ik weer buiten sta en frisse lucht kan inademen!

Dick opent mijn huisdeur en zogauw we binnen zijn vraagt hij hoe het was.
“Ik was erg opgelaten,” zeg ik hem in alle eerlijkheid…
”Maakte die opgelatenheid dat je vergat dat je al mijn woorden moest herhalen?”
Hij kijkt hoegenaamd niet blij.
“Je doet de dingen half en dan moet ik blij zijn? Ik ben niet blij, helemaal niet.”
Ik kijk wel beteuterd, ik dacht de opdracht goed gedaan te hebben… maar nee…
“Straffen en beloning… je kent het hè…
“Hemdje uit… op je hurken zitten; handen vouwen achter je hoofd en ellebogen naar achter buigen.”
Ik voer zijn bevel uit en ik moet zeggen dat ik in een wel hèél ongemakkelijke houding zit. Alles doet me pijn. Mijn borsten priemen naar voren. Dick gaat achter me staan en wrijft over mijn borsten, buik en glijdt dan met zijn vinger langs mijn kutje en mijn bilnaad.
“Je bent flink hitsig geworden van dat stel; je sopt van alle kanten en gister zei je nog dat je niet zo’n goed gevoel over hem had….Vind je dat ook niet tegengesteld?….” en met zijn duim penetreert hij langzaam mijn kontgaatje. Hij gaat een paar keer op en neer met zijn duim en dan gebiedt mij dan zijn duim weer goed schoon te likken. En zo blijven zitten totdat ik zeg dat het genoeg geweest is. Ik zuig aan zijn duim en omcirkel hem met mijn tong; hij duwt zijn duim ver in mijn mond en ik blijf doorgaan. Op een of andere manier voel ik dat dit hem opwindt. Met zijn andere hand masseert hij mijn borsten. Na een paar minuten trekt hij zijn duim terug en mag ik van hem weer rechtstaan. Ik sta op en trek speels aan mijn tepels. Dick kleedt zich uit en ik zie dat hij al een behoorlijke erectie heeft. Aha, ik doe hem toch wat… dat voelt goed!
“Op je knieën, handen aan je kutje en mij zuigen…je kent mijn eisen!”
En daar ga ik weer, nu neem ik mij voor om hem volkomen ter wille te zijn. Ik begin voorzichtig te likken en langzaam maar zeker probeer ik met mijn tong zijn zak te raken. Ik houd mijn adem in, dan kan zijn stijfheid iets verder in mijn keel zakken. De eerste minuten gaan goed; heel goed, maar op het moment dat hij mij ritmisch gaat neuken in mijn mond, gaat het mis; ik moet weer kokhalzen.
“Stoppen subje, nog veel oefenen. Je maakt te weinig progressie met dat afzuigen. Volgende keer neem ik andere maatregelen die bij moeten dragen aan een betere afwerking.”
En hij kleedt zich snel aan, met nog steeds een flinke erectie…..
“Geef je armband maar hier; we hebben genoeg getraind!”
En van het ene op het andere moment wordt Dick weer die aardige aimabele man; een absolute metamorfose. Hij houdt mij stevig vast voordat hij weggaat; drukt zich tegen mij aan; een heerlijke gewaarwording!
En ik ben volkomen gelukkig… en ik wil niets anders meer.
En hij, mijn meester, hij weet het verdomme!

De dagen vliegen voorbij; ik bloei in mijn idee weer helemaal op. Ik kan niet wachten totdat het donderdag is… En ja hoor; donderdag rond negen uur; ik heb maar een gewone badjas aangetrokken en daar hoor ik (dolgelukkig) weer de stem van mijn meester. Ik doe de deur open en vlieg hem om zijn hals. Ik schenk koffie in en Dick overhandigt mij als eerste weer de armband.
“Voelt de armband nog goed?” vraagt hij…
“Dat merk je toch wel aan mij hoop ik,” geef ik als antwoord.
“Oké, dan gaan we meteen weer aan de slag. Doe eerst dat vreselijke ding uit en in plaats daarvan doe je alleen je jarretelletje, die zwarte kousen en een paar redelijk hoge hakken aan.”
Ik gehoorzaam onmiddellijk en binnen twee minuten sta ik weer voor hem. Hij gebaart mij vlak voor hem te komen staan. Hij wrijft met zijn duim over mijn Goddelijkheid heen. Wanneer ben je voor het laatst geschoren?” vraagt hij. “Eergisteren, maar ik heb het vanmorgen nog gecontroleerd”
“Jouw controles zijn niet geweldig Claudia, je moest je schamen” en hij trekt, Joost mag weten hoe het kan, met een pijnlijke ruk een haartje uit m’n poesje. “Ik had zo’n goeie zin en nu verpest jij die weer; het zal een pittige dag worden voor ons tweeën.”
Op het balkon ziet mijn meester dat er nog wat was hangt te wapperen; een zestal handdoeken die nog niet droog waren gisteren. Ook de strijkplank heb ik per ongeluk op het balkon laten staan.
“Slordig lieverd; ga eerst maar even die handdoeken afhalen en opvouwen, maar wel op het balkon. Als je ze heel goed vouwt, hoef je niet terug om ze te strijken daar!”
“Mag ik alsjeblieft meester wat aandoen, een kort jasje of zo… Het is zo druk om deze tijd rond de flat.”
Ik smeek het bijna, maar zonder resultaat.
“Oh ja, voordat je naar buiten gaat, doe je eerst nog wat zalf op de juiste plaats en ik wil zien hoe je het doet. Ik pak de zalf en sta vlak voor hem en smeer de zalf ijselijk langzaam in ronddraaiende bewegingen over mijn poesje en kijk hem daarbij strak aan. Misschien wilt hij nu iets anders,maar het helpt niet, want ik moet toch naar buiten. Ik doe zachtjes de deur van het balkon open en zo snel mogelijk pak ik de handdoeken af en vouw ze op. Ik kijk geen kant op, ik ben als de dood dat iemand mij hier zo ziet staan. Een negligé kan ik nog verklaren, maar alleen jarretels en dan op een balkon….
Ik heb nog nooit zo snel handdoeken opgevouwen.
“Strijkplank ook pakken,” commandeert hij.
“Goed meester.” en daar ga ik weer…
Nadat ik alles opgeruimd heb zegt Dick: ”Ik zie in je kast een nylon sjaaltje hangen; pak dat even.”
Ik kom terug met het sjaaltje en hij draait het tweemaal om mijn bilpartij en zet het vast met een wasknijper.
“Wat vind je?” vraagt hij.
“Onverhulde waarheid” zeg ik, “Je ziet alles gewoon zitten bij mij.”
“Dat is ook de bedoeling! En voor je borsten zoek je eenzelfde sjaaltje.”
Ik pak snel nog een sjaaltje en geef het aan mijn meester.
“Ja” zegt hij, “ik heb een doorzichtige gevraagd, maar dat hoeft al niet meer… geef me maar een schaar.”
En zo voor mijn ogen knipte hij de sjaal die ik om mijn kont had in tweeën.
“Zo kan het ook.”
Nu wikkelt hij het sjaaltje nog maar eenmaal rond mijn billen en de andere helft omwikkelt hij mijn borstpartij.
“Loop maar eens heen en weer door de kamer” zegt hij en hij kijkt hoe ik me verplaats.
“Ik vind het ontzettend geil,” zegt Dick; ”je ziet alles nog beter dan dat je bloot bent. Kan voor later van pas komen!”
“Oh ja, moet ik je nog even zeggen: Ik kwam vanochtend René tegen en die wilde mij wat foto’s overhandigen; het leek mij leuker als hij ze zelf jou overhandigt. Hij zal zo hier zijn…..kan ie ook een kopje koffie meedrinken, en zij komt overigens ook mee.”
Ik kijk hem totaal beduusd aan…. “maar zo kan ik hen toch niet ontvangen?”
In welke diepe ellende was ik terechtgekomen?
“Ik help je wel met koffiezetten” zegt Dick… en dan… en dan gaat de bel.

“Opendoen,” gebiedt mijn meester en ik ga. Ik heb geen keuze, wil het liefst door de vloer zakken.
“Hallo” klinkt het en ik krijg een kusje, zowel van Monica als van René.
“We hebben de foto’s!”
“Leuk” zeg ik… ”kom binnen.”
En ook Dick wordt hartelijk begroet door hen.
“Ga gemakkelijk zitten” zegt Dick.
“Wat ben je toch altijd origineel gekleed,” zegt Monica.
“Och ja, wat voor in huis,” zeg ik….en daar sta ik in mijn halletje in mijn eigen flat; opgelaten als nooit tevoren.
“Prachtig toch” klinkt de stem van mijn meester…
“Show nog eens even; loop de kamer nog eens even door,” en daar loop ik weer; door drie man aangegaapt; hun geilheid druipt eraf.
“Het houdt onze relatie fris,” zegt Dick, ”en kom nu maar eens op mijn schoot zitten.”
Ik gehoorzaam, maar vrees het ergste.
“En kijk,” zegt Dick, ”alleen maar vastgehouden door een wasknijper” en hij haalt de wasknijper los die op mijn achterwerk zit.
“Goed hè…”
En waar ik zo’n angst voor heb, gebeurt natuurlijk. Hij trekt het sjaaltje van mijn schoot en wappert ermee voor mijn ogen.
“Zie je, ik lieg niet, alleen maar een half sjaaltje.”
Ik laat mijn hand tussen mijn benen rusten.
“We gaan samen even koffiezetten” zegt Dick en duwt mij zo, zonder heupsjaaltje, van zich af. Wat een gezicht, ik loop nu met hoge hakken, jarretels en een nietig bovenstukje. Ik loop snel naar de keuken, ze kunnen nu mijn hele kont zien en ik kan het niet helpen. Dick komt mij achterna en ik maak de koffiepercolator gereed.
“Benen uit elkaar,” beveelt hij zachtjes en zet kracht bij met een handgebaar!
“Tegen het aanrecht!” en hij bukt zich en likt mij een half minuutje hèél intens. Pffffff, daar krijg ik het zo nóg warmer van. Ik heb het idee dat ik stroom van geiligheid.
De koffie is zo klaar… Ik pak een dienblad en zet alles erop.
“Jij draagt,” zegt Dick en daar loop ik, nog steeds zonder heupsjaaltje, met het dienblad de kamer in. Het interesseert mij niet meer… ik denk dat het door de zalf komt in combinatie met het speeksel van hem.
In de kamer haalt hij ook de knijper van mijn bovenstukje af. En daar sta ik, alleen jarretels en kousen, maar wel met een ontzaglijke hitsigheid.
“Zie je Monica… één sjaaltje… zou dat jou ook staan?” Ze glimlacht en ze zegt dat ze daar te preuts voor is, maar dat ze het erg knap van Claudia vindt dat zij dat allemaal wel durft.
“Ik heb een goede meester” zeg ik, “met zo’n meester durf je alles,” en vervolgens kijk ik terloops naar hem.
“Ik ga even wat aantrekken,” zeg ik, “ben zo terug”…en ik pak snel een badjas. De foto’s waren zoals ik al gedacht had. Vijf foto’s met allemaal ruim in het vizier mijn bilpartij.
“Kom weer even op mijn schoot zitten” zegt Dick, “dat zit zo lekker. Maar wat vind jij René… vond je het een kwartiertje geleden niet spannender, zo’n badjas verpest veel hè!”
“Ja, ja,” zegt René met schorre stem.
“Meeste stemmen gelden,” zegt Dick.
“Wat is jouw mening Monica?”
“Je hebt toch ook zo’n mooi lijf,” beaamt Monica, en kijkt mij aan.
“Oké,” zegt Dick, ”meeste stemmen gelden liefje… badjas weer uitdoen.”
Ik weet geen tegengas te geven en wéér zit ik, alleen in mijn gordeltje en jarretels, op schoot van Dick. Tot overmaat van ramp duwt hij ongezien zijn linkerduim in mijn anus, volgens mij wel helemaal. Ik houd mijn linkerarm iets voor mijn borsten en mijn rechterarm laar ik op mijn schoot zakken. Ik kan niets zeggen; alleen maar blijven zitten. Langzaam gaat hij zijn duim bewegen. Oh mijn God……
“Maar even terugkomen op de foto’s,” zegt Dick, “Claudia vertelde mij in de keuken dat zij ze hèél mooi vond, nietwaar Claudia?…Zijn duim maakte allerlei bewegingen en ik beaam…. Ik beaam alles wat ze me op dit tijdstip vragen. “Mij lijkt het erg mooi,” zo filosofeert hij verder, “als er een foto gemaakt kan worden van een blote Claudia. Een hele grote voor aan de wand… heeft niemand,” zegt hij lachend.
“Zou jij, Monica, het goedvinden als René een paar foto’s van haar maakt?”
“Dat gun ik hem wel,” zegt zij, “maar Claudia is zo mooi, daar wil ik dan wél bij zijn.”
“Aha,” zegt Dick, “je vertrouwt je lieve mannetje niet helemaal”.
“Jawel, jawel,” verontschuldigt Monica zich, “maar ik vind Claudia ook erg mooi.”
Dick haalt nu zijn duim uit mijn kont en ik zie Monica kleuren.
“En duimzuigen vindt zij ook nog steeds geweldig,” zegt Dick weer, “nietwaar lieverd?” en stopt pardoes zijn duim in mijn mond. Ik zie aan René dat hij zo ongeveer klaar moet komen; hij heeft natuurlijk dat hele proces gezien.
“Zou jij dat kunnen René, zo’n paar pittige foto’s maken? Kijk, onkosten betaal ik je natuurlijk terug, geen enkel probleem!”
René knikt, heel overtuigend, die heeft natuurlijk geen stem meer van geiligheid. En de buurtjes staan op, aan Monica’s ogen te zien heeft dit uurtje haar ook degelijk opgewonden.
“Zondag rond een uur of negen René, schikt jullie dat? Afgesproken dan, enne… René krijgt toch wel een extra knuffel hè Claud, vanwege die mooie foto’s,” zegt Dick.
René laat zich dat niet tweemaal zeggen, drukt mij tegen zich aan en ik voel zijn mannelijkheid door zijn broek tegen mijn lipjes.
Weg zijn ze… Op het moment dat ik terug in de kamer kom heeft Dick zich ook helemaal uitgekleed; ook hem heeft deze scène duidelijk wat gedaan.
“Ik zal helder tegen je zijn; je krijgt nu een gedegen straf omdat je verdomme zomaar kleren aantrekt zonder mijn toestemming. Ook die fotosessie voor zondag met die engerd hoort bij deze straf. Ik leer jou die onhebbelijkheden wel af. Zoek nu de vliegenmepper en neem ook een schaar mee!”
Ik weet totaal niet wat hij daar nu mee aanmoet. Ik geef de mepper aan hem en hij knipt van de vliegenmepper twee brede stroken af en ik moet achterover met mijn kont op de leuning van de fauteuil gaan liggen met mijn benen iets gespreid. In mijn naïviteit denk ik dat hij me nu wel zo wilde neuken, maar dat pakt anders uit. Hij gaat tussen mijn benen zitten en gaat ritmisch op mijn kutje slaan met die verknipte mepper. In het begin is het kicken, maar langzaam gaat de pijn de boventoon voeren. Hij stopt pas als ik feller ga kreunen van de pijn. Onmiddellijk daarna likt hij mijn kutje, maar helaas niet te lang…
“Kousen uit en de douche in,” beval hij… en weer kreeg ik een harde sproeier met ijskoud water over mijn kutje. Nu moet ik zeggen dat ik het nu niet zo erg vind, die brandende pijn van de mepper wordt door het water erg verzacht.
Maar ook nu pakt hij het nagelborsteltje en wrijft behoorlijk door en langs mijn bewerkte deel.
“Hoe staat het met de cursus zuigen?” vraagt hij.
“Als je me toestaat mag je zelf oordelen.”
“Goed, ga op je rug liggen op die lage tafel en met je hoofd over de rand heen.”
En daar lig ik dan, mijn hals helemaal gestrekt,mijn hoofd naar achteren. Hij gaat boven mijn hoofd staan, geeft me een paar zachte meppen tegen mijn borsten en duwt zijn keihard deel in mijn mond. Ik probeer goed mijn adem te reguleren en hij gaat mij ritmisch neuken in mijn mond. Ik heb mijn handen naast mijn lichaam. Ik kan niets zien, concentreer me alleen op zijn pik, maar ineens voel ik weer tikken op mijn dijen en tussen mijn benen. Hij stopt met bewegen en mijn tong maakt overuren, nu nog proberen gelijktijdig zijn zak mee te likken… het lukt… oh het lukt me… Ik voel zijn eikel zwellen en mijn keel en mond raken vol met zaad… In plaats van te stoppen met slaan op mijn kutje wordt de slagenregen steeds sneller. Niet echt pijnlijk, maar ook zeker niet lekker; en dat wel een minuut lang. En zo plots het begint, zo onverwachts stopt het ook weer.
“Opstaan Claudia, er ligt wat zaad op de grond… oplikken,” en ik gehoorzaam maar al te graag!
Ik ga op mijn knieën en vervul mijn plicht.
“Op je knieën blijven zitten en je wang tegen het parket en liggen blijven zo,” zegt hij en hij slaat; dan links dan rechts met zijn blote handen op mijn billen die behoorlijk strak naar het plafond gericht zijn.
“Begrijp je dat je nooit meer zelfstandig een ander kledingstuk hoort aan te trekken zonder mij te raadplegen?”
En weer gaat hij onbarmhartig door met het slaan op mijn billen, dan zacht dan hard. Na een paar minuten ben ik bang dat ik niet meer kan zitten.
“Opstaan nu; je hebt ook nog wat zaad vergeten,” zegt hij en stopt weer zijn paal in mijn mond en duwt met zijn handen tegen mijn achterhoofd. Mijn tong doet zijn werk en dan laat hij mij los.

“Je hebt verdiend dat ik je ga trakteren op een broodje in de binnenstad,” zegt Dick, quasi nonchalant, “kijk zelf maar wat je aantrekt, ik vind alles goed zolang het maar één kledingstuk is… in dit geval lijkt mij een jurk het handigst… en natuurlijk ook hakjes eronder.”
“Goed meester….”
Ik douche me snel, smeer de verplichte zalf op m’n gezwollen kutje, trek een willekeurig jurkje aan en binnen een half uurtje zijn we op weg naar het centrum van Sittard. We parkeren de auto ergens en gaan een heerlijk broodje eten. Het smaakt voortreffelijk en het gesprek is zoals gewoonlijk, weer zeer geanimeerd.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: