home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
subjackt


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zondag 23 november 2008 - 06:21 pm:       


Toeschouwer


Kan jouw diepste fantasie het niet verwezenlijken van jouw fantasie zijn?




“Hai Jelmer,” zeg je, nadat je de deur voor me hebt opengedaan.
Je lach is breed en voorkomend terwijl je me binnenlaat. Jouw en mijn lippen aarzelen even, maar ik geef je geen zoen.
“Dag Renate,” zeg ik.
Je hebt lippen die smeken om gezoend te worden, denk ik, terwijl ik jou mijn jas geef. Je dikke donkerblonde haren hangen los en zijn maar matig uitgeborsteld. Terwijl je mijn jas aanneemt en aan de kapstok hangt, kijk ik naar jouw billen in een geruit rokje en jouw lange blote benen. Ik word geil.
“Woensdagavond was toch altijd baravond?” vroeg ik.
Woensdagavond was gisteravond.
“Of ben je niet geweest.”
“Jawel. Hoezo?”
“Je ziet er zo fris uit,” zeg ik, als je me voor een tweede keer die brede, voorkomende lach schenkt en de deur naar jouw kamer voor me opengooit.
Met een breed gebaar nodig je me binnen.
“Ik heb niet heel veel gedronken,” zeg je, en je voegt eraan toe dat het na een douche en een beetje rouge heel wat lijkt.
“Dus ik moet pas over een paar uur oordelen,” zeg ik terwijl ik tegen jouw koelkast leun.
Je lacht. Ik zeg dat jouw topje je goed staat. Een simpel zwart dingetje, maar je bent zo’n meisje dat in simpele kleren op haar mooist is. Ik val op je omdat je zo naturel bent. En toch een tikje extravagant, dat bewijst het hoedje dat je draagt, een platte baret met dezelfde ruit als jouw rok.
“Genoeg gevleid,” zeg je.
Je stopt je handen in de zak van jouw rokje en toont me een mes, een vleesmes dat blinkt in het licht dat door de ramen komt, het licht van een aarzelend doorbrekende zon.
“Om te beginnen wil ik geld zien,” zeg je.

Met trage gebaren haal ik mijn portemonnee te voorschijn, op haar aangeven voorzichtig zodat ze kan controleren of ik geen wapen bij me heb. Ze staat met haar benen uit elkaar terwijl ze mijn bankbiljetten met haar mes de weg wijst naar de koelkast.
“Leg ze er maar bovenop,” zeg ik.
Ik tel hardop totdat ik bedrag gelijk aan een maand beurs heb neergelegd. Bijna gelijk, want de losse euro’s en centen mag ik laten zitten.
“En kom nu maar met me mee,” zegt ze.
Ze loopt naar voren en pakt mijn hand, waarbij ze er zorg voor draagt buiten bereik van een onverhoedse greep te blijven. Ze trekt me met zich mee naar achteren voorbij haar klerenkast. Links is haar boekenkast en bureau met daarvoor een zithoekje. Recht vooruit zijn de grote ramen die uit de hoogte neerkijken op een snelweg. Rechts is haar bed, waarop een slordig opgevouwen dekbed haar beer instopt.
In de ruimte tussen haar bed en de klerenkast is de wasmand weggeschoven en een houten stoel neergezet. Voor de stoel ligt een bundeltje met touwen.
“Uitkleden,” zegt ze van achter me, haar lippen dichtbij mijn oor.
Ik zie haar mes wanneer ik omkijk. Ik slik mijn schaamtegevoel in en laat mijn handen aan het werk gaan.
Met alleen mijn boxershort nog aan, kijk ik om.
“Moet alles uit?” vraag ik.
Ik huiver wanneer ik haar hoor zeggen dat alles uit moet, met een zweem van tevredenheid in haar hese stem die bewijst dat ze gisteravond inderdaad baravond had. Ze heeft weer gerookt, denk ik, terwijl ik op haar bevel naar de stoel loop, me omdraai en ga zitten. Mijn lul is stijf.

Nadat ze mijn polsen achterop de stoelleuning bijeengebonden heeft, hurkt ze neer bij mijn enkels en haar hand zoekt tastend over de vloer een nieuw touw. Ze schraapt haar keel en moet vervolgens hoesten.
“Heb je weer gerookt gisteren?”
Terwijl ik haar droge gekuch beluister, zie ik haar hand zich bedenken. Ze laat het touw los en pakt een slipje, één van haar eigen roze slipjes. Ze is groot en onverbiddelijk terwijl ze in haar volle lengte naast mijn knie staat en haar open handpalm mijn mond nadert. Ik snuif vaag haar geur op in de stof.
“Ik heb het gehad met al die vragen,” zegt ze en ze duwt een paar vingers en het slipje mijn mond binnen. Ik kreun als ze het achter mijn tanden propt.
“Het gaat je niks aan of ik rook.”
Even later is de stof kletsnat van mijn speeksel en zit haar smaak in mijn mond. Een zwart sjaaltje komt als een streep tussen mijn lippen te zitten en wordt vastgebonden achterop mijn hoofd.
“ Zo,” zegt ze.
Met vochtig geworden ogen sla ik gade hoe ze wederom neerhurkt. Ze kijkt op naar mijn ogen voor ze mijn enkels vastbindt aan de voorpoten van de stoel. Ze doet dat weer als ze mijn sidderende knieën vastbindt aan de hoeken van de zitting. Ik herinner me dat ik haar één keer heb gevraagd wat nu precies haar kick was, behalve het geld dan. Haar glimlach nadat ze geantwoord had dat ze het uitsluitend voor het geld deed, was iets te besmuikt geweest.

Reken maar dat ze erop kickt me te vernederen.
Nadat ze mijn middel ingesnoerd heeft, zodat mijn rug hard tegen de leuning duwt en mijn billen op de zitting geplakt zitten, is ze klaar. Ze doet de gordijnen dicht en de staande lamp naast het raam aan. Ze zet een muziekje aan, een Engels zangeresje uit de hitparade die kweelt over gewonnen en geronnen liefdes. Heupwiegend werpt Renate me een laatste blik toe voor ze uit mijn zicht verdwijnt naar haar keukentje om de afwas te gaan doen. Ik hoor de geluiden van potten en pannen en hoor haar later neuriën terwijl water plast en bestek en kopjes rinkelen wanneer ze op het afdruiprek worden neergezet.
Met neergeslagen ogen bekijk ik mijn naakte, in schemerlicht tentoongestelde lichaam, mijn lul zo stijf dat hij de top rood en nat tegen mijn buik geplakt zit. Mijn zintuigen hebben de touwen als verkeerde vrienden omarmd. Ik zwelg in mijn gevangenschap en bedenk redenen waarom Renate mij in een stoel tentoongesteld heeft.

Om straks neer te hurken en me te pijpen.
De gedachte windt mijn lul op tot in de buurt van de pijngrens. Mijn lichaam begint te wippen en wrikken als ik me haar lippen voorstel op het moment dat ze de top van mijn lul omsluiten. Ik maak geile geluidjes. Ik beschaam mezelf. Ik laat mijn lichaam weer roerloos worden. Zodat ik de touwen mijn ledematen zacht vermanend voel omsluiten.

Om me zodadelijk te martelen.
Ik zit verstard en bedenk hoe ze met draadjes en dopjes komt, hoe ze die draadjes en dopjes op mijn vitale lichaamsdelen plaatst en hoe ze daarbij op me neerkijkt. Haar sociale en empatische glimlach heeft plaatsgemaakt voor een boosaardige gloed. Ik zit verstard maar voel mijn geilheid overal als lava door mijn zenuwbanen kruipen. Ik ben roekeloos geil geworden. Ik voel mezelf steeds heviger naar haar verlangen.

Jelmer, je weet best dat zij intussen geen seconde aan jou denkt.

Mijn ogen richten zich op en staren in de verte. De schaar op een van de planken van de boekenkast lijkt vlakbij. Hij had net zo goed een lichtjaar hiervandaan kunnen zijn, want het is uitgesloten dat ik hem zou kunnen pakken als wapen om mezelf te bevrijden. Terwijl mijn vingers de knopen proberen te zoeken waarmee mijn polsen vastgebonden zijn, wellen tranen in mijn ogen op. Ik voel me eenzaam, maar nog altijd hopeloos geil. Ik voel me oh zo eenzaam met mijn verlangens, die oh zo dicht onder de oppervlakte, onder mijn naakte huid, sluimeren.

“Geen seks,” zei ik nog eerder dan zij toen we onze verlangens bespraken.
Via de mail hadden we een en ander uitgewisseld wat betreft ons lustenrepertoire. Maar pas nu we elkaar ontmoetten en elkaar in de ogen keken, en ondertussen ook steeds dieper in het glaasje, durfde jij tegen mij te zeggen dat je ook wel dominante fantasieën had. Alleen maar, dacht ik, terwijl ik die ogen van jou zag beseffen hoe mateloos ze betoverden.
“Geen seks?” herhaalde je, en vervolgens vertelde ik je van welke te verwezenlijken fantasie ik droomde.
Nu staar ik naar je terwijl je op de bank ligt, jouw telefoontje aan je oor. Je luistert veel meer dan dat je zelf kwebbelt. Terwijl je luistert, pluk je aan de bekleding en maak je me gek door met je heupen te schuiven zodat je rokje langs jouw benen omhoog stropt. Je bent steeds op tijd met het terug omlaag trekken van jouw rokje. Hoewel je tegenover me ligt, kijk je me al die tijd geen seconde aan.

Reken maar dat de wetenschap dat mijn ogen jouw begluren, je heet maakt. Je bent een exhibitionistische hoer. Maak me niet wijs dat je net zo geil op die bank ligt te kroelen wanneer je alleen bent.
“Geen seks,” dreunt mijn hoofd terwijl ik met uitpuilende ogen jouw lichaam bekijk en mijn stijve, die even een inzinking had, weer helemaal terug is.
Ik voel de touwen die onderhand een beetje snijden. Ze hebben me afgesneden van het leven en van de wereld. Ik ben vlakbij jou. Tegelijk ben ik een lichtjaar bij jou vandaan.

Even later zie ik jou vlakbij me en ik bekijk jou smekend met mijn hongerigste ogen, maar ik zie dat je jas al aan is en je hebt een Albert Heijn tas in jouw hand. Mijn op scherp gezette zintuigen ruiken de shampoo waarmee je jezelf vanochtend waste en de eau de toilette die je daarna op allebei jouw polsen sprenkelde. En ook sprenkelde je eau de toilette tussen je borsten, besef ik wanneer je voorovergebogen staat om me te controleren of mijn mondprop nog goed zit.
Jouw topje gunt me nu een royale inkijk. Ik zie een glimp van een wit glanzend behaatje.
“Zul je braaf zijn als ik weg ben?” vraag je en je moet hard lachen om je eigen grapje.
Ik kijk naar je op en verlang naar je met hart en ziel en huid en haar, maar je draait je om en ik heb het nakijken. Nadat ik je nagekeken heb, luister ik je na, helemaal tot onderaan de trap en totdat de zware buitendeur van jouw studentenflat in het slot valt.

In mijn eentje verzin ik duizend dingen die je met me zult doen wanneer je terugkeert. Ik ril van spanning als ik seksuele handelingen fantaseer. Ik ril net zo hard, net zo warm, wanneer ik bijtende spot of kille haat fantaseer. Weer fantaseer ik dopjes aan draadjes. Twee dopjes zijn voor op mijn tepels en vervolgens heb je er nog heel veel over voor op mijn lul en op mijn ballen.
Een sloffende tred buiten op de trap misraad ik als het geluid van jouw schoenen. Ik wil dat je laarzen koopt, denk ik. Je hebt er geld voor sinds dat je mij kent. De gedachte aan jouw lange benen in lange laarzen laat me wild geworden met mijn boeien vechten. Met een langgerekte, gefrustreerde kreun besef ik dat ik jouw gevangene ben en zal blijven. Ik zie speeksel van mijn kin op mijn borst druipen. Het beeld van mezelf is een schending van de Geneefse conventie. Ik fantaseer hoe jouw stem klinkt op het moment dat je me vertelt besloten te hebben me te zullen martelen om te kijken hoe lang het duurt voor een volwassen, fitte man aan zijn verwondingen bezwijkt.
“Okee geen laarzen dan,” denk ik wanneer ik voor me uit staar, niet langer zie maar wel in elke vezel van mijn lichaam voel hoe eerloos mijn gevangenschap is en hoe geil het me maakt van vrijheid en menselijke waardigheid beroofd in deze stoel te zitten.
Ik ben bepaald niet in een positie om eisen te stellen. Ik kan alleen maar hopen. Hopen dat je ooit weer bij me terugkomt. Op het kwelende Engelse zangeresje op repeat is het doodstil is in jouw kamertje. Starend naar niks voel ik een paar dikke tranen aan mijn oogleden ontsnappen. Nat en kriebelig lopen ze over mijn wangen.
Ik verzin dingen die zo dadelijk zouden kunnen gebeuren, terwijl ik je in jouw keukentje lades en deurtjes hoor openen en sluiten. Je zingt bij het opruimen van de boodschappen. Je zingt nogal vals.
Je keurt me precies één blik waardig nadat je in mijn gezichtsveld verschenen bent. Het is een onderzoekende blik, om te bepalen of ik nog leef en of ik nog steeds weerloos vastgebonden ben. Je negeert mijn smekende ogen. Je keert me de rug toe en zoekt R&B op, iets wat ik zo mogelijk nog meer haat dan kwelende Engelse zangeresjes. Je kruipt achter de computer. Ik zie het scherm en jouw achterhoofd. Je baret heb je afgedaan. Ik zie dat je in jouw haar met een rood en een groen bandje twee staarten hebt gemaakt.

Je leest jouw mail en surft wat. Je speelt een Flash-spelletje waarvan het geluid de R&B overstemt. Je surft nog wat meer. Je krijgt een mailtje van een van jouw goede vriendinnen en leest een stukje hardop voor, over een aanstaande modeshow, waarin het bedoeling is dat jullie over de catwalk zullen lopen. Je vraagt me of ik Diny wel eens gezien heb. Als ik nee schud, zeg je dat ze mooi is. Je beschrijft haar. Hardop fantaseer je over haar en jouzelf, gehuld in jurkjes en manteltjes, paraderend, gevolgd door ogen. Ogen van mannen ook.
“Of zal ik de catwalk overgaan terwijl ik alleen maar lingerie draag?”
Ik kijk je wezenloos aan terwijl je naar me omkijkt. Jij ziet en ik voel mijn lul terug de lucht in kruipen.
“Donkere kousen bedekken mijn benen,” zeg je en jouw tong likt jouw lippen vochtig.
“Diny zegt namelijk ook altijd dat ze mijn benen mooi vind. Ik imponeer haar omdat ik zo’n heel stuk groter ben…”

Even later sta je in jouw volle 1 meter 90 tegenover me.
“Zal ik nu wat uitproberen?” vraag je.
“Zal ik nu even wat gaan passen?”
Je handen gaan door je haren en tillen ze op. Terwijl ik knik als een bezetene, gaat jouw telefoon. Je duikt naar het bed waar hij op ligt. Als je hoort dat het Harm is, ga je liggen. Je rolt behaaglijk op jouw zij terwijl je hem begroet, terwijl je hem vertelt dat je hem gemist hebt de afgelopen twee dagen. Ik zie dat je jouw benen optrekt. Ik zie je rokje langs je dijen omhoog glijden. Ik zie dat jouw slipje wit is.
Een maand geleden was Harm nog een achteloos “oh een vriend” maar blijkbaar is er het een en ander veranderd, want nu noem je hem snoezepoes en scheetje. Je komt recht overeind zitten terwijl zich een gesprek ontspint over het boodschappen doen bij de Albert Heijn en over de laatste aflevering van Idols. Het gaat nergens over. Maar je straalt, want je hoort zijn stem. En jouw stem klinkt heser bij elke zin die je in de hoorn fluistert.

Zouden ze al geneukt hebben?
“Maar zeg lieverd, wanneer kom je weer bij me langs?”

“Nou waarom? Omdat ik weer met je wil neuken.”

“Waarom? Omdat je ongelooflijk goed bent in neuken?”

“Dat weet ik dat je nu niet kunt komen. Dat weet ik wel hoor lieverd. Mijn hart bloedt maar ik weet het. Maar misschien kun je me vertellen hoe je het met me zou doen als je wel kon komen?”
Ik zie je weer neervallen, languit. Je werpt jouw hoofd in jouw nek en de hoorn duw je zo dicht mogelijk tegen jouw oor. Je luistert. Je hand raakt jouw tieten aan. Je masseert jezelf. Naarmate je met meer nadruk snurkt en kreunt, verlies je jouw schaamte. Je hand duwt jouw topje omhoog en jouw rokje omlaag. Jouw dijen omklemmen jouw vuist.
“Oh lieverd,” hoor ik je kreunen, en je vertelt hem hoe je erbij ligt en waar je hand is. Je vraagt hem om zijn kleren uit te trekken.
“Ik wil een naakte man,” fluister je in de hoorn.
“Oh lieverd, ik moet een naakte man bij me hebben.”
Je fluistert schatje en scheetje en lieverdje terwijl je jezelf begint te vingeren.
“Ik wil je lul zien. Ik wil je lul in mijn mond.”

“Hij wordt helemaal dik, helemaal hard. Oh Jezus, wat ben je opgewonden.

“Jaah, ik pijp je nu. Aah. Aah. Ik pijp je nu, snoezepoesje van me.”
Ik zie je vuist tussen jouw dijen. Ik zie jouw benen slingeren en jouw onderlijf schokken. Met een open mond van vervoering fluister je in jouw telefoontje dat je me helemaal gek gaat maken, helemaal klaar. Vervolgens kom je. Je komt met een energiek sidderend lijf, met hoge vormloze kreetjes en met schuttingtaal.
“Godverdomme wat lekker, je sperma, al jouw sperma, Jezus mina, klodders in mijn mond, klodders langs mijn lippen. Jezus wat smerig. Godallejezus wat lekker.”

Even later zit je recht overeind en trek je jouw kleren terug in fatsoen. Je bent moe. Nu kijk je wel opzij, naar mij. Je kijkt naar mij alsof je elk moment in slaap kunt vallen.
En dat is wat je doet nadat je jouw lieverd, na hem nog één keer met koosnaampjes overladen te hebben, ophangt.
Een half uur lang ben ik moederziel alleen met jouw zacht klinkende adem en als maar nieuwe rapballads over de enige en ware.
Nu zit je weer recht overeind en kijk je naar me.
“Ik ga je klaarmaken,” zeg je.
“Ik ga je melken,” zeg je, wanneer je voor me staat.
Maar niet om bij me te komen. Nee, je loopt door, tot uit mijn zicht. Ik hoor jou rommelen in een keukenla.
“Ik heb een raar idee,” zeg je wanneer je bij me teruggekeerd bent, met een keukenhandschoen om jouw rechterhand en een potje voor urine in jouw linkerhand.
Met de keukenhandschoen belaag je om te beginnen mijn dijen. Je hoort me kreunen. Je hoort mijn billen loskomen van de zitting, klotsend van bezwete, op het hout geplakte huid.
“Ik ga een vriendin zwanger maken met jouw sperma,” zeg je.
“Eentje met een vriendje zodat ze eerst niks doorheeft en denkt dat het van hem is. Ongelukje met de condoom. Kan gebeuren toch?”
Met de keukenhandschoen pak je mijn lul. Je hoeft maar twee keer te trekken voor hij helemaal stijf en donkerrood wordt. Terwijl vormloze kreungeluiden aan mijn mond ontsnappen, wend ik mijn ogen van je af. Want ik weet dat de handelingen die je met me verricht, mechanisch en klinisch zullen zijn. Als je begint met me af te trekken, voel ik dat het mijn na urenlang hunkeren van seks bezeten geraakte lichaam geen zier uitmaakt. Als jouw handelingen maar leiden tot een orgasme. Een orgasme is mijn enig overgebleven verlangen.
“Maar als ze achterdochtig raakt, bijvoorbeeld omdat het kind niet op haar vriendje lijkt, zal ik haar adviseren een DNA-test te doen.”
Je begint een beetje te hijgen van inspanning. Terwijl mijn ogen dichtvallen ontsnappen een paar dikke tranen die langs mijn wangen biggelen. Ik keer jou mijn gezicht weer toe.
“Niemand begrijpt natuurlijk hoe jij de vader kunt zijn, maar dokken zul je. Je zult jouw hele leven krom liggen voor dat kind.”
Ik beluister het venijn dat in jouw stem geslopen is. Ik voel dat minachting nu jouw drijfveer is en vernedering jouw doel. Mijn lichaam maakt het niet uit. Het steigert in de stoel en in de touwen.
“Ik ga je financieel kapotmaken, zodat je je iemand als ik niet langer kunt veroorloven”.
Mijn lichaam steigert, bezeten geraakt door de aanstaande verlossing uit de seksdroom, het seksdelirium waarin jij mij hebt laten ronddwalen. Ik open mijn ogen en kijk jou aan.

Wat een lief gezichtje, denk ik net als de eerste keer dat ik je zag, een beetje klein op een groot perron.
Ik zie je lippen omkrullen in een lachje, net voor ik mijn ogen dichtknijp en heftig sidderend begin te klaarkomen en jij probeert om elke klodder van mijn zaadlozing te vangen in jouw potje.
"Tering," hoor ik en ik voel een klodder op mijn benen spatten.
Als de seksuele energie blust, zijn die lippen van jou het eerste wat ik zie voor mijn geestesoog. Ik zou ze willen zoenen, maar weet dat jij me dat nooit zou toestaan.
Ik sla mijn ogen op en richt ze broeierig dankbaar op die van jou.
“Niemand die je dan nog wil hebben,” zeg je, met jouw brede, voorkomende lach.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 375
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 24 november 2008 - 09:10 am:       

Jemig



Geweldig gedaan hoor, subjackt. Je weet het wel weer neer te zetten. Je hebt vernedering en vernedering en dit past in allebei.
Mooie zinnen, prachtige uitdrukkingen. Mijn absolute favoriet is dit zinnetje:
'Jelmer, je weet best dat zij intussen geen seconde aan jou denkt.'
Daarmee vat je de hele essentie van het gebeuren in een paar woorden samen. Heel mooi.
Ik zou niet graag in Jelmer's schoenen staan, zeker niet na het lezen van de laatste alinea's. Deze dame heeft boosaardigheid tot een kunst verheven. Maar het gevoel erbij is onbetaalbaar.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

nathiex
Nieuw lid
Inlognaam: Nathiex

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 03-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 25 november 2008 - 04:59 am:       

Prachtig geschreven



Hoi Subjackt,

Wat fijn om weer een verhaal van je te lezen. Ik lees weinig F/m- verhalen maar die van jou kan ik niet overslaan en ze zijn prachtig. Had nog niet eerder gereageerd maar je weet vast wel wat ik hierover vind.
Wat vernederend wat hij moet doorstaan, dit moet niet gemakkelijk zijn! Ik kan me goed voorstellen dat het spannend is om uit te kijken naar wat zij met hem zou kunnen doen maar dat ze hem gaat melken om vriendin zwanger te maken is wel het toppunt!
Vreselijk sadistisch van haar! Wat een gemene vrouw is zij toch. Het negeergedrag zou ik niet kunnen verdragen en zeker niet als ze klaarkomt terwijl ze met iemand anders belt. Ben nu ook een meid maar kan me wel voorstellen hoe ik me zou voelen dan!
Deze man moet behoorlijk veel opwinding jegens haar bezitten en heel veel liefde! Dat is wat ik hierin uithaal!
Liefde van een subje ;)
Dikke groetjes,
nathiex

 

bondage
Nieuw lid
Inlognaam: Bondage

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 08 juni 2009 - 06:18 pm:       

Op zijn minst een oscarnominatie



Prachtig, prachtig en nog is prachtig

Ik geef het een negen op tien, ik weet niet wat zeggen.
Het is al lang geleden dat ik nog zo'n goed verhaal heb gelezen.
Ik vind het vooral mooi hoe het zo langzaamaan vordert, weliswaar niet te traag. Maar
juist genoeg om de lezer gek te maken.

Ik zou voor dit verhaal wel niet in de plaats van de man willen zijn, je hebt een
waar wreed meisje gecreërd (maar misschien wel een waar we allemaal zouden van dromen)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: