home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
brenda


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zaterdag 08 november 2008 - 11:00 pm:       


Een onverwachte avond


alleen het beste is goed genoeg
Het is vrijdag, eind van de middag, als ik thuis kom uit mijn werk. Mijn mannetje zit lekker op de bank, hij heeft al 2 glaasjes rosé ingeschonken, en begroet me met een grote glimlach.
“Hoe was het vandaag lieverd?” vraagt hij.
Ik trek mijn jas uit, en ga lekker naast hem zitten. Ik vertel hem hoe mijn drukke dag verlopen is, en ondertussen geeft hij mij een glas rosé aan. We proosten, “op ons” zeggen we tegelijkertijd en nemen een slokje. Ik trek mijn schoenen uit, en nestel me lekker tegen hem aan....
Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en vertelt me nog eens hoe veel hij van me houdt. Er staat een rustig achtergrondmuziekje op en ik sluit heel eventjes mijn ogen.... Ik wil helemaal opgaan in dit moment. Ik voel hoe zijn warme lichaam mij verwarmd. Hij aait me door mijn haar, streelt mijn wang, en ik geniet!
Als we de rosé op hebben, pakt hij mijn gezicht en draait die naar de zijne. Ik kijk in zijn mooie warme bruine ogen, ze twinkelen..... net als die van mij. Wat zijn we toch gelukkig! Van dit soort momenten genieten we allebei intens.....
Hij fluistert dat hij een tafeltje heeft geboekt in ons favoriete restaurant, het restaurant waar we de aller eerste keer samen uit eten gingen. Ik kus hem passievol. Dit zijn de leuke dingen waar hij mij altijd mee weet te verrassen!

Even later staat hij op, en vraagt of ik mee ga. We lopen naar de gang, en als een echte gentleman helpt hij mij in mijn jas. Mijn gezicht straalt.... ik voel me de gelukkigste vrouw op de wereld.
Nadat hij zijn eigen jas aan heeft getrokken, opent hij de voordeur en laat mij voor hem naar buiten gaan.
“We gaan lopend vandaag schatje,” zegt hij en slaat zijn arm om me heen.
De frisse wind waait in ons gezicht, ik druk me iets steviger tegen hem aan. Na een wandeling door het park, komen we aan bij ‘ons’ restaurant. Hij houdt de deur voor me open, en onze jassen worden aangenomen door een van de medewerkers. De gastvrouw gaat ons voor, en leidt ons tot helemaal achterin het restaurant. Er liggen rozenblaadjes op tafel, kaarsjes branden, en het bestek ligt er glimmend bij.
Hij schuift mijn stoel iets naar achter, en laat me plaats nemen, daarna schuift hij mijn stoel weer aan en gaat tegenover me zitten. De gastvrouw komt terug gelopen met een fles champagne en begint in te schenken.
Ik kijk mijn ogen uit..... champagne? Waar zou dat goed voor zijn?
Hij kijkt me lief lachend aan, en pakt zijn glas.
“Op Ons, lieve schat,” zegt hij, en we proosten weer.
De champagne smaakt verrukkelijk. Dit moet al een fortuin kosten, denk ik bij mezelf. Hij pakt mijn hand, en kijkt me liefdevol aan.
De gastvrouw komt even later met 2 voorgerechtjes aan, en zet ze voor ons neer. Ik kijk hem aan... sinds wanneer mag ik niet zelf bepalen wat ik wil eten??? En dan dringt het tot me door..... het spel is weer begonnen.
We eten zwijgend ons voorgerecht op, ik ben een beetje beduusd van deze verandering van de avond: het is zo romantisch, en toch zijn we al bezig met het spel....
Als de gastvrouw de lege borden weer op komt halen, schenkt ze nog een glas champagne in voor ons beide. Ik kijk hem aan. Hij kijk strak terug. Die lieve glimlach is verdwenen en daar schrik ik van. Hoe kan hij van het ene op het andere moment zo veranderen? Als het hoofdgerecht geserveerd wordt, krijgen we allebei een bord met een zilveren stolp er over, ik ben benieuwd wat hij voor gerecht hij voor mij gekozen heeft.
Als de gastvrouw weg is gelopen, haalt hij eerst de stolp van zijn eigen bord.... er ligt een heerlijke biefstuk onder, ik geur prikkelt mijn neus. Dan haalt hij de stolp van mijn bord.....
en tot mijn schrik zie ik dat er alleen een paar blaadjes sla onder liggen.
Hij grijnst gemeen en begint in zijn malse vlees te snijden.
Ik kijk beteuterd toe.... waarom doet hij dit? Ik heb de hele dag hard gewerkt, ik ben ook wel toe aan een stevige maaltijd! Ik begin mijn sla te snijden, en eet het met kleine hapjes op.
Tegen de tijd dat hij uit gegeten is, zit ik een beetje sip voor me uit te kijken.
Hij schopt zachtjes tegen mijn been, en ik ben er meteen weer volledig bij met mijn aandacht.
“Heeft het gesmaakt lieverd?” vraagt hij mij op een lieve toon.
Ik knik. De smaak was goed, maar op een paar blaadjes sla kan niemand leven...
Het dessert wordt opgediend. Hij een grote coupe met heerlijk roomijs, ik een kopje espresso.... Het zal nog een lange avond worden denk ik bij mezelf.

Als hij klaar is met eten, staat hij op, schuift mijn stoel naar achter en zegt streng: “sta op!”
Ik doe zoals me gezegd word en sta op. We lopen naar de deur en pakken onze jassen. Vriendelijk worden we gedag gezegd, en we stappen naar buiten, de kou weer in. Hij pakt mijn hand, knijpt er hard in, en trekt me mee de andere kant op. Ik was er van overtuigd dat we weer naar huis zouden gaan, maar hij heeft kennelijk andere ideeën.
Aan het eind van de straat is een hotel, hij loopt naar binnen, maar gebiedt mij buiten in de kou te blijven wachten. Als hij de sleutel bij de balie opgehaald heeft komt hij terug om mij op te halen. Samen lopen we naar binnen, het is heerlijk warm. Mjn gezicht begint een beetje te gloeien. We lopen naar de lift, hij drukt op het knopje, en we wachten zonder iets te zeggen tot de lift er is. Als de deuren open gaan, en ik naar binnen wil stappen, trekt hij me terug.
“Waar denk jij naar toe te gaan sletje?” zegt hij.
Ik kijk hem niet begrijpend aan... wat wil hij nou van mij?
“Jij gaat maar lopen!!” zegt hij boos.
“8e etage, kamer 835," zegt hij en stapt de lift in.
“8e etage???” roep ik nog boos: “Ben je gek of zo?”
De deur van de lift gaat dicht.
Van de spanning in mijn lijf, wat ik normaal tijdens het spel ervaar, is niks te bespeuren. Deze keer overvalt het me echt...
Ik loop naar de trap, en begin omhoog te lopen. Acht etages.... pffff.......
Eindelijk boven gekomen, ga ik opzoek naar de juiste kamer. Na een aantal meters zie ik het staan op de deur: 835. Ik draai aan de deurknop, maar er gebeurd niks.

Voor ik het weet word ik van achteren bij mijn keel gegrepen, ik raak verlamt van de angst, en kan niks doen. Hij sleept me mee, een andere kamer in, en gooit me voor het bed op de grond. Met een knal kom ik op de grond, en ik snak naar adem.
Ik ben nog niet bijgekomen, of hij trekt me aan mijn haren omhoog. Ik krabbel overeind en val op het bed. Hij staat voor me, ik kijk hem met tranen in mijn ogen aan. Dit gaat veel verder dan we ooit gegaan zijn. Ik weet niet of ik dit wel wil....
Hij pakt me stevig bij mijn kaak en duwt mijn hoofd omhoog, hij buigt zich naar voor, en drukt zijn gezicht tegen die van mij.
Hij kijkt me boos aan.
Als hij zijn hoofd terug trekt zegt hij: “Zo sletje.... dacht jij dat je ongestraft boos op mij kon worden?”
“Als ik zeg dat jij gaat lopen, heb je dat gewoon te doen, hier staat een behoorlijke straf op!”
Tranen beginnen over mijn wangen te rollen.
Hij geeft me een klap in mijn gezicht, en zegt dat ik daar direct mee moet ophouden, ik moet me niet aanstellen! Ik besef, dat als ik niet doe wat hij zegt, hij mij nog harder zal aanpakken.... dus veeg ik met mijn handen mijn gezicht droog.
“Sta op!” zegt hij op een kwade toon.
Voor ik in beweging kan komen trekt hij me aan mijn arm hardhandig omhoog. Hij trekt de kleren van mijn lijf, de knopen van mijn blouse springen er af. Dan trekt hij mijn broek uit, mijn bh en slipje volgen. Ik begin de spanning te voelen in mijn onderbuik.
Hij duwt me hardhandig op het bed, en met een plof kom ik op de satijnen lakens neer. Ik moet voorovergebogen op mijn knieën gaan zitten... mijn kut begint nat te worden, en ik vergeet wat er hiervoor gebeurd is.
Dan hoor ik ineens iets in de lucht zwiepen achter me. Het klinkt niet zoals een zweepje, want dat geluid ken ik wel..... PETS.......
Voor ik het weet voel ik een branderige striem op mijn billen.......PETS..... nog een keer. Ik ga door de grond van de pijn......maar durf niks te zeggen, bang voor nog meer straf.
PETS PETS PETS hoor ik, en ik schreeuw het uit van de pijn. Hij begint steeds sneller achter elkaar te slaan..... eerst op de ene bil, dan weer op de andere.
Tranen rollen over mijn gezicht, en worden opgezogen door de satijnen lakens. Ik schreeuw, ik jank van de pijn..... en hij gaat gewoon door....
Na nog een aantal tikken begint te pijn af te nemen. Het branderige gevoel is er nog wel, maar die heftige pijn trekt weg. Het wordt zwart voor mijn ogen.....ik voel mezelf wegglijden naar een andere wereld, een wereld vol mooie kleuren, alle kleuren van de regenboog lopen in elkaar over..... hier is rust..... totale rust.......
Heel in de verte hoor ik de tikken op mijn billen terecht komen, maar ik voel alleen de rust die hier heerst. Het is heerlijk......hier ben ik nog nooit geweest.

Het slaan is opgehouden, ik voel hoe mijn billen uit elkaar getrokken worden, en ik voel zijn harde grote penis naar binnen gaan...... ik ben in totale staat van ontspanning, dus het doet niet zeer.
Hij neukt me hard in mijn kont, en ik voel hoe hij zijn lange pik helemaal tot het einde door stoot. Na een laatste harde lange stoot voel ik hoe hij zijn lul er uit haalt, en ik voel de sperma naar buiten sijpelen, langs mijn billen, langs mijn schaamlippen, naar de binnenkant van mijn benen.
Zachtjes pakt hij me bij mijn schouders, ik voel de warmte van zijn handen..... en ik kom langzaam weer terug in de realiteit.....
Mijn handen zijn verkrampt, zo hard heb ik me vastgegrepen aan het bed. Hij aait zacht over mijn armen, helemaal naar beneden tot over mijn handen, en zachtjes komen mijn handen tot rust. Hij gaat naast me liggen op zijn zij, en trekt me zachtjes tegen hem aan. Ik laat me in zijn armen vallen.
Mijn gezicht voelt opgezwollen en gloeit..... dat zal van alle tranen zijn....
Zachtjes streelt hij mijn gezicht, en ik voel dat mijn gezicht klam is. Ik voel zijn warmte op mijn koud geworden lichaam, en heel langzaam besef ik wat er allemaal gebeurd is.
Na een aantal minuten wordt er op de deur geklopt. Hij slaat de dekens over me heen, en loopt in een ochtendjas van het hotel naar de deur. Als hij de deur open doet, wordt er een karretje naar binnen gereden, met 2 borden met weer een zilveren stolp. Ik dacht dat het spel nu ten einde was, maar schrik toch weer even als ik dat zie.... wat zal er nu onder liggen?
Hij heeft weer voor mij bepaald wat ik ga eten (of niet). Als de deur weer dicht is vraagt hij mij bij hem te komen zitten.
Ik neem plaats aan de rand van het bed, en hij opent de stolpen, dit keer tegelijkertijd.
Onder de stolpen ligt het meest mooi opgemaakte gerecht wat ik ooit heb gezien. Hierbij verbleekte zijn biefstuk in het restaurant, waar ik eerder nog zo jaloers op was.
Ik had het kunnen weten....... mijn schatje vindt alleen het beste goed genoeg voor mij.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 368
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 09 november 2008 - 08:10 pm:       

Dag Brenda,Een mooi debuut vind ik. Wat mij erin aanspreekt is het huiselijke, het gewone. En ook de liefde van die twee voor elkaar, zo prachtig tot uiting komend in die laatste zin.
Zoals jij de subspace beschrijft heb ik het nog nooit gelezen. Ik zal je niet vragen of je dat weet uit eigen ervaring, maar bijzonder is het zeker. Stof tot nadenken voor mij.

Ga door!

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

madelène
Nieuw lid
Inlognaam: Madelène

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 11-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 10 november 2008 - 07:55 am:       

dag breda,wat een mooi verhaal van een vrouw en haar man , sub en haar Meester.
mooie beschrijving van hoe ze tot de grens gaan en er over.
om daarna weer terug te keren.
ik proefde de liefde voor elkaar,haar gevoelens zijn mooi omschreven.
kortweg een heel mooi verhaal.
groetjes madelène

 

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 53
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 10 november 2008 - 09:17 am:       

BrendaBrenda, dit is zo uit het leven gegrepen, misschien voor jou fantasie maar voor mijn slavinnetje in elk geval Niet op enkele details na.
Prachtig geschreven
Doe zo voort
Tharl of Ahr


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: