home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Adivinaros


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op woensdag 03 september 2008 - 03:06 pm:       


Een koude douche


Hoofdstuk 3 -waarin Claudia




De maandag sta ik heerlijk fris op, neem een lekkere douche, eet wat en ga met frisse zin naar mijn werk. De dagen vliegen voorbij en het lijkt wel alsof ik nieuwe energie van Dick heb gekregen. De donderdag komt heerlijk snel. Rond achten sta ik op, ruim mijn flatje even op en sta in dubio wat ik aan zal trekken.
Ik besluit mijn nachthemdje aan te houden, het is een zijdeachtige stof en komt tot net over mijn kont. Het vreemde is dat ik niet verliefd op de man ben, hij is een twintigtal jaren ouder dan dat ik ben, wel sportief en zo maar het is de geilheid die dankzij hem op mij inwerkt. Dát moet het zijn, ik kan mijn beweegredenen niet anders verklaren. De toekomst zal het moeten uitwijzen. Maar het rare van dit alles is dat ik al vóór negen uur vochtig ben en de dag moet eigenlijk nog beginnen.
Negen uur stipt staat Dick voor de deur, allervriendelijkst én met twee heerlijke gebakjes. Als groet houdt hij even mijn beide handen vast en kijkt mij ietwat onderzoekend aan.
“Ik ben erg blij je te zien,” zeg ik, “het duurde me al eigenlijk te lang.”
“Een goed teken,” antwoordt hij en nestelt zich vervolgens in een van de fauteuils in de kamer.
Hij voelt zich volgens mij ook helemaal op zijn gemak. Ik schenk koffie in en breng deze mét de gebakjes naar de kamer, en ga dan zodanig tegenover hem zitten dat het wel moet opvallen dat ik geen slipje aan heb.
We genieten van het moment en na een kleine stilte zegt hij: “ik heb nóg een cadeautje voor je meegenomen,” en uit zijn shirt haalt hij een langwerpig doosje dat hij mij geeft.
Ik maak het nieuwsgierig open en haal een zilveren armband uit het doosje.
“Als ik je beveel hem om te doen,” zegt Dick, “dan weet je in ieder geval je plaats.”
“Ja meester,” antwoord ik, “maar waar moet ik dan nog meer aan voldoen?”
“Het belangrijkste is,” zo gaat hij verder, “dat je volkomen luistert! Je doet wat ik je opdraag; geen vragen, geen maren, en de dingen die ik je vraag doe je met alle overgave die je in je hebt! En als jij je daarin kunt vinden, worden wij een geweldig team.”
Ik: “Ik heb nog nooit zo geleefd Dick; mijn relaties waren eigenlijk altijd tam en, met de wetenschap van nu, erg gezapig; nu ik jou ontmoet heb lijkt het wel of ik in een andere wereld terecht ben gekomen en eerlijk gezegd, ik kan me in de rol die je mij aan het induwen bent, wel vinden. Hij windt me op, weet je, ik kan geen weerstand bieden tegen al die positieve onderbuikspanningen. Speelt mee dat ik jou ook helemaal vertrouw en dat spel van onderdanigheid en meester, ik mag het misschien niet zeggen, maar ik geniet met volle teugen! Ik schaam me nu wel een beetje vanwege mijn eerlijkheid, maar ik vind ook dat je recht hebt om mijn échte gevoelens te weten!”

Ik heb mijn hemdje nu ongemerkt opgetrokken tot ongeveer aan mijn navel, maar Dick ziet het niet of hij reageert er niet op.
“Ik schenk nog een kopje in,” zeg ik en sta op en buk om een zogenaamd vuiltje op te rapen, maar wel zodanig, dat hij een geweldig uitzicht moet hebben.
En weer geen reactie!
Ná de tweede kop gedronken te hebben, zegt Dick: “Het wordt tijd dat je de armband eens gaat passen”.
En nu is hét moment gekomen, de klik is er en……. hij zit vast!
“We beginnen met les één,” zegt Dick, “kom mee naar de badkamer.”
We lopen samen naar de badkamer.
“Hemdje uit,” gelast Dick en dat doe ik maar al te graag.
Maar tot mijn grote verbazing pakt hij de sproeier en draait de koudwaterkraan behoorlijk open.
“In de bak staan,” commandeert Dick en voordat ik er erg in had sproeit hij ijskoud water tegen mijn oh zo warme kutje en dat wel een halve minuut lang.
“Omdraaien,” beveelt hij aan en ook mijn kontje krijgt een ijsbeurt.
Ik had een héél andere start verwacht.
“Zo, dat had wat koeling nodig,” zegt Dick, “geef me even een handdoek.”
Ik geef hem wat hij vraagt, maar het afdrogen is niet echt zachtzinnig. Hij wrijft de zaken wél goed droog; mijn onderlijf gloeit als nooit tevoren!
“En we gaan meteen door naar de volgende les; ontbloten van bepaalde lichaamsdelen doe je alleen nog maar als ik je daar toestemming voor geef of als ik je dat opdraag!”
“Om dit goed tot je door te laten dringen ga je het volgende voor mij doen; allereerst trek je schoenen met hoge hakken aan; daarna dat korte hemdje van vanmorgen en dan loop je zo in die kleding naar de galerijbrievenbus en kijk je of je post hebt. Ik weet dat je langs al die flats moet lopen, maar je moet het maar zien als een goeie oefening om mij te gehoorzamen.”

Ik keek hem verschrikt aan, in de ochtend liep er altijd wel iemand en dat hemdje was echt te kort om over die hele galerij te lopen. Vanaf beneden kan iedereen zó onder mijn hemdje kijken. Maar ik sta op en pak de brievenbussleutel; ik ben nerveus; dit had ik niet verwacht.
“Ik zie je zo terug,” zegt Dick.
Hij loopt met me mee naar de voordeur, opent deze en ik loop langs hem heen naar buiten. Oh mijn God….als ik maar niemand tegenkom en die rothakken hoor je ook nog door de hele flat heen galmen. Ik ben bij de gezamenlijke ingang van de galerij gekomen, doe daar de deur open en ja hoor, daar staat de postbode de brieven in bussen te duwen.
“Goedemorgen,” zegt de man vriendelijk, maar ik zie hem kijken naar mijn contouren.
Verdomme, je kan mijn borsten zo zien zitten.
“Even de post pakken,” mompel ik zo nonchalant mogelijk.
“Wacht, ik ben zo bij je bus,” zegt de man want ik heb mijn hokje al geopend en daarom weet hij natuurlijk welke bus de mijne is.
Er is geen post voor mij en ik loop zo gewoon mogelijk weer weg van hem. Ik moet helemaal recht lopen anders zal hij mijn blote kont opmerken. Zo snel ik kan loop ik terug naar mijn voordeur.

Dick is in de keuken aan het telefoneren. Ik tik op de ruit en hij geeft mij een teken dat hij zo zal komen…..Jeminee…nu kom toch snel, denk ik bij mezelf, zo dadelijk komt een of ander buur naar buiten en daar heb je het al; de postbode komt onze galerij op.
“Zien we elkaar voor de tweede maal” roept hij en volgens mij had de brievenbesteller al een erectie in de hal gekregen.
Dick doet de deur open en ik wil snel naar binnen glippen, maar nee, dat lukt niet. In plaats daarvan komt hij naar buiten en houdt de deur op een kiertje.
“Hallo postbode,” roept Dick, “heb je nog wat post voor ons?”
“Nee,” zegt de man, “helaas niet.”
Dick laat de sleutel van de flat vallen op de grond, rechts naast onze deur.
“Soms moet je stofjes oprapen en soms een sleutel,” zegt mijn meester en kijkt mij weer vreemd aan.
“En buk je met gestrekte knieën om de sleutel op te rapen, maar je blijft gebukt staan totdat ik je een klap op je kont geef.”

De postbode heeft drie deuren verder gebeld en is daar naar binnen gegaan met een pakje of zo. Ik schaam me gek, ik sta nu gebukt voor mijn eigen deur, m’n kontje bloot in een wel zeer ongemakkelijke houding. De postman komt de flat weer uit….
“Tot ziens postbode,” roept Dick.
Natuurlijk draait de postbode zich naar ons om.
“De zomer is in aantocht en het wordt genieten!” en terwijl hij dat zegt voel ik een klap op mijn kont.
De mannen lachen en ik weet niet hoe gauw ik de sleutel in het slot moet steken.
We lopen samen de kamer in.
“Zó leer ik jou die dingen af……” en we gaan meteen door naar de volgende les.
“Ik wil onder geen beding dat op je kutje ook nog maar één haartje te zien is, drie centimeter erboven laat je het wél groeien; een mooi driehoekje bijvoorbeeld. Als jij je gedoucht, geschoren of geëpileerd hebt, dan wil ik dat je deze crème (hij pakte een tube uit zijn zak) op je kutje smeert. En nu is het moment gekomen dat je dat lieve mondje van jou gaat gebruiken om mij te bevredigen.”
Hij zegt dit alsof het de meest normaalste zaak van de wereld was.
Dick trekt op zijn gemak al zijn kleren uit en gaat weer in de fauteuil zitten.
“Wil je dat ik me ook uitkleed?” vroeg ik.
“Nee subje, niet nodig, maar je leert wel snel!”
Ondanks zijn leeftijd, hij is al over de vijftig, heeft hij nog best een lekker lijf. Ik pak zijn mannelijkheid beet en doe mijn uiterste best om hem klaar te zuigen, maar al snel onderbreekt hij.
“Nee Claudje, je moet nog veel leren, als je een van mijn vrienden zo zou pijpen, zouden ze medelijden met me krijgen. Ik moet je les gaan geven hierin…..eerst tong uitsteken, nu mijn penis in je mondje stoppen, beweeg met je tong, handen achter je rug, ik wil niet meer dat je je handen gebruikt,”
Zo krijg ik het ene na het andere commando.

Het probleem is dat ik moest kokhalzen als ‘hij’ te diep in mijn keel komt en dat diepe, dát vindt hij nu juist het lekkerst!
“Het moet zo zijn Claud, dat ik mijn lul redelijk diep in je mondje moet kunnen steken en dat jij dan met je tong mijn zak likt, dat moet je uitdaging worden om dan niet te kokhalzen… Je gaat oefenen met een vibrator, al is het maar vijf minuten per dag en iedere dag probeer je iets verder. En áls je opgeroepen wordt voor een oraal concert, dan eis ik ook van jou dat je geen zaad morst; ten strengste verboden! Het is misschien wel veel studiestof op één ochtend, maar dit moet je kunnen onthouden. En nu ga je jezelf vingeren en met je andere hand mij bevredigen en gewoon geknield blijven zitten.”
Hij gaat nu met zijn kont bijna tegen mijn gezicht staan en leunt wat voorover tegen de tafel.
“Lik mijn zak en mijn kont en begin mij langzaam af te trekken, heel langzaam,” beveelt hij.
Ik doe wat mij opgedragen is en raar maar waar, ik geniet met volle teugen! Ik vraag mezelf af of ik nu pervers of alleen maar geil ben.
Dick gaat iets meer voorover hangen en duwt mijn gezicht nóg meer tussen zijn billen in.
“Alles goed schoonlikken” zegt hij kortaf…..“en doorgaan met je handenarbeid!”
Plots draait hij zich om en duwt zijn penis in mijn mond. Ik open als het ware automatisch mijn mond en ik proef dat mijn meester klaarkomt. Hij duwt mijn hoofd tegen zijn buik en mijn tong maakt overwerk! Ik ga door met mezelf te vingeren, het duurt niet lang meer of ik ga ook heerlijk komen.
Maar net voordat ik explodeer, zegt Dick: “stoppen nu!”
“Toe, alsjeblief, nog even…nog éven……,” en dan kom ik gewéldig klaar, ik kreun het gewoon uit, het komt diep uit mijn keel; het parket onder mij is kleddernat en wat schuldbewust kijk ik naar mijn meester…..
“Sorry, maar ik hield het niet meer,” zijn mijn woorden.
“Je kent mijn principe Claudje,” zegt hij, “schuld en boete!”
We kleden ons stilzwijgend aan. Ik trek een gemakkelijke broek en een trainingsjasje aan en mijn dom zijn eigen kleding.
“Ik wil je kledingkast eens bewonderen,” zegt hij.
Hij praat niet meer over wat gebeurd is, maar vergeten, nee, dat zal hij niet doen, daar ben ik nu wel van overtuigd!
Hij kijkt in mijn gevoel nauwkeurig naar al mijn mantelpakjes, hemden en wat er al meer in mijn kasten hangt; ook mijn voorraad kousen bekijkt hij zorgvuldig.
“Heeft je een vermogen gekost,” zegt hij en lacht hierbij, “ja, ja, een dure tante en een sub; een mooi samenspel!”

“Wat vind je ervan tot nu toe?”
Terwijl hij dat vraagt drukt hij mij tegen zich aan en aait mijn rug van boven tot onder. Hij koestert mij met heel zijn lijf.
“Straf ik je teveel? Vind je het ook allemaal terecht? Ik heb het idee dat je het een genoegen vindt als ik je straf…”
“Ik wil niet meer anders” zeg ik tegen Dick, ”ik ben bijna constant opgewonden, en dat gevoel, nee, dat kan ik niet…..”
“Goed,” zegt Dick, “dan gaan we vanmiddag wat langs het kanaal bij Roosteren liggen, ik ken daar wel een aardig plekje en vanavond gaan we ons amuseren in Maastricht! Goed idee?”
Wat kan ik erop tegen hebben, ik vind het omgaan met deze bijzondere man één groot feest!
Dick maakt voor ons een heerlijk kopje koffie en brouwt een lekkere lunch; het smaakt zoals de sfeer is: verrukkelijk.
We lopen naar de auto en rijden binnen een tiental minuten naar het kanaal. We parkeren de auto en moeten nog ongeveer één kilometer lopen en daar gaan wij liggen, uitgestrekt op een deken, in de begroeiing langs het kanaal vlakbij een bijna niet gebruikt fietspad. Ik had thuis al onder mijn kleding, mijn bikini aangetrokken en ben op de deken gesetteld binnen de minuut. We hebben wat biertjes en te snoepen meegenomen en wat wil ik nog meer; het weer is ook prima, lekker warm. Dick ligt wat in de schaduw en ik nét in de zon…..

“Zo, genoeg geluierd; werk aan de winkel!”
“Hoe bedoel je Dick?”
“Zeg subje, luister eens heel goed, mijn aanspreektitel is meester als je ‘gearmband’ bent en jij hoeft ‘bedoelingen’ niet te zoeken als wij samen zijn.
Vooruit – alles uit en op je knietjes voor me liggen, de schipper die aankomt moet jou goed kunnen bekijken.”
Ik schrik hier wel van, maar ik durf hem niet meer echt tegen te spreken. Hij heeft dat in een eerder stadium al aangegeven; of je doet mee, of je doet niet mee! Ik had A gezegd en ga nu ook door.
“Meer uit elkaar die benen,” commandeert mijn meester.
Ik zie twee schepen aankomen…ik zal toch niet zo moeten blijven zitten? Oh God, de schepen zijn al vlakbij en ik zit daar, bloter dan bloot… Ik kijk Dick smekend aan……
“En je gaat je nu vingeren zoals je nog nooit gevingerd hebt”
Oh nee nee… nee… nee hè… dat óók nog…
Ik móet luisteren en doen wat me is opgedragen. Ik begin mijn kutje aan te raken; eerst heel langzaam en al gauw wat sneller en de eerste boot vaart langs, ik kan hem niet zien maar wel horen. Ik krijg het erg warm. Bloed stijgt naar mijn hoofd. Ik zit geknield voorover en ruik een combinatie van mufheid van de deken en van gehooid land en ik hoor de golven tegen de kant klotsen.
“Je treuzelt,” zegt mijn meester.
Ik voel in deze ongelukkige toestand dat hij mijn kontje ook nog eens begint te bewerken met wat kale takken die hij onderweg geplukt heeft. De eerste slagen zijn jeukerig, maar dan slaat hij een paar keer gemeen door, ik voel m’n kontje branden, dat zullen wel rooie striemen worden. Ik kan het gevoel niet goed beschrijven; het is van alles wat: het brandt, het gloeit, en toch voelt het ook naar meer; oh, ik kom zo dadelijk weer. Er komt een tweede boot langs; kleiner dan de eerste.
“Er zitten op die boot een paar mannen geïnteresseerd te kijken naar je verrichtingen liefje, zorg dat ze waar voor hun geld krijgen,” en als dessert krijg ik nóg een tik.
Ik wil mijn meester graag behagen en spreid mijn benen zover ik kan en wrijf snel ritmisch over mijn kutje. Er wordt gefloten en geroepen en hoe vreemd dat het ook klinkt, maar op dat moment is mijn aandacht helemaal gevestigd op het stoppen van de gloeiing van mijn kutje… ik vinger steeds sneller en oh… oh… oh… wat een ontlading…..
“Wie heeft jou gezegd dat je mag klaarkomen?” vraagt Dick quasi verbaasd.
“Alleen vingeren had ik bevolen! Het lijkt wel of je niet kán luisteren.”
“Sorry meester, ik kán dan niet meer stoppen….mag ik het nog goedmaken?”
En hierbij kijk ik hem heerlijk zwoel aan, maak met mijn tong mijn lippen nat en kneed mijn borsten ongegeneerd vlak voor zijn neus
“Goed; pak de twijgjes die ik gebruikt heb en geef jezelf een lesje. Wees niet te voorzichtig met jezelf sub, maar eerlijk is eerlijk, je begint het spel wél te begrijpen!!”
“Goed meester,” zeg ik onderdanig (maar ook wel trots).
Ik doe de twijgjes bij elkaar en sla mezelf, in mijn gevoel, flink op mijn achterwerk.
“Nee! Nee! Nee!” roept Dick…. “geef hier; op je rug liggen; benen gespreid”
Hij slaat mij hard op de binnenkant van mijn linker dij, wel tot vier maal toe. Ik kan het wel uitschreeuwen van de pijn, maar verbijt me.
“Nu jij met dezelfde kracht je rechterdij plus je kutje en ik moet de slagen goed horen, denk eraan, anders zul je opnieuw moeten beginnen.”
Ik verman me en ik sla snel vier keer op rij op mijn dij en oh; wat doet dat pijn; ik knijp mijn ogen dicht en sla, voor mijn gevoel, keihard op mijn kutje terwijl ik nog in dezelfde houding lig. Ik kronkel van de pijn…..
“Twee,” roept mijn meester en ik sla nog eens hard….
“Drie,” roept hij weer.
En weer pijnig ik mezelf en bij vier denk ik dat mijn hele kutje in brand staat. Ik moet gewoon mijn ademhaling gaan reguleren, zo’n impact heeft dat op mij gehad. Ik heb het gevoel dat mijn ‘zaligheid’ helemaal gezwollen is.

Er valt een stilte; ik wrijf voorzichtig langs mijn dijen, de schade valt mee volgens mij….ik had verwacht dat ik alles tot bloedens toe zou hebben geslagen.
In de verte zie ik mensen aankomen op de fiets en geef dit door aan Dick.
“Prima,” zegt hij, “goed dat ik het weet, maar om de spanning erin te houden kunnen we twee dingen doen; je trekt de deken gewoon over je heen of je komt half op mij liggen en dan zal ik in ieder geval je billetjes bedekken.”
Er kunnen hier altijd bekenden van mij langskomen; een aantal collega’s wonen in Roosteren.
Maar voor mij nu in deze toestand is dat geen moeilijke keuze en binnen een paar seconden hang ik voor het merendeel over Dick heen. Met mijn borsten wrijf ik iets over zijn borstkas heen en ook mijn dijen houd ik niet echt stil. Hij pakt een klein handdoekje en legt dat over mijn billen heen. Hij omarmt mij pittig en begint achter mijn oor te likken. Ik laat mij zo meeslepen door zijn tongetje dat ik er zelfs geen erg in heb dat die fietsers voorbijkomen.
Na een klein poosje krijg ik een vriendschappelijk tikje van hem en hij zegt: “Kom, we gaan naar huis.”

Onderweg naar huis heeft ieder zijn eigen gedachten. Ik zit in een heel andere wereld; m’n kutje gloeit nog wel, maar beter wát gloed dan geen gloed… en voor de toekomst… ik laat het wel op me afkomen!
We douchen ons samen en Dick vraagt mij om mijn lange zijden blouse aan te trekken, ietwat doorzichtig en met daaronder een soort van legging. Ondergoed maakt niet uit!
Ik heb voor alle zekerheid een regenjas meegenomen vanwege mijn doorkijkbloes. En zo gaan wij rond de klok van zevenen naar Maastricht. De auto geparkeerd in de garage bij de markt en op naar een heerlijke eettent. Nou, het smaakt geweldig, lekker wijntje erbij.
Dick is ook een aardige verteller en het is dus weer helemaal toppie. Oh, wat heb ik dat gemist de laatste jaren, in wat voor saaiheid heb ik toch geleefd… Ik voel mijn kontje nog wel iets, maar och… dat gaat wel weer over.
“Heb je nog een ideetje?” vraag ik Dick met glanzende ogen….
Mijn meester kijkt mij verrast aan.
Hij blijft heel rustig maar zegt: “dat is nu al de tweede keer dat je mij zo’n vraag durft te stellen….. dit moeten we echt uit gaan bannen.”
Ik schrik ervan; ik ben niet gewend mijn woorden op een schaaltje te leggen, maar hij heeft gelijk, ik móet daar beter op letten!
“Sorry meester….vergeving?”

Rond een uur of tien stappen we op, Dick loopt stevig door en we komen uit langs de Maas in een soort van bioscoop. Niet al te groot en er zijn een tiental rijen met ieder (volgens mij) acht zitplaatsen; iets omhooglopend. Zacht licht en muziek ontbreken niet. Ik weet niet eens wat voor film er draait. Er zitten een twintigtal mensen in het zaaltje, meest mannen van middelbare leeftijd.
Dick beslist waar wij gaan zitten en hij kiest voor de drukste rij. Erg breed is het niet en vier mannen moeten opstaan om ons door te laten naar onze plaatsen. Op uitdrukkelijk verzoek van Dick heb ik mijn regenjas aan de garderobe afgegeven. Ik heb wel wat bekijks, want ik heb gekozen voor een open behaatje, dus mijn tepels kun je goed zien zitten. Nou ja, wat maakt het uit…. en met die hoge hakken.
We zitten amper of Dick zegt op zakelijke toon: “Okay subje, ga naar het toilet en je doet alles uit behalve je bloes en je hakjes. Hier is een zak, de kleding geef je aan mij af!”
Ik weet onderhand dat tegengas geven het alleen maar erger maakt.
Wel kan Dick de schrik in mijn ogen zien, maar ik verman mij en zeg: “Goed meester.”
De vier mannen moeten weer allemaal opstaan om mij langs te laten. Gelukkig voor mij is het licht iets getemperd op weg naar het toilet. De toiletruimte is vrij groot, te felle lampen met een wasbakje links en er is een heren- en een damestoilet ernaast. De lucht is ronduit onaangenaam. Ik doe snel mijn kleding uit om niet te lang in die stank te hoeven zitten. De bloes is iets langer dan het nachthemdje van vanochtend, en in het donker kan het nog eens allemaal meevallen. Helaas is het niet zo donker als waar ik op gehoopt heb. Ik loop snel terug naar mijn plaats, maar nu via de andere kant, daar zit maar één man die op moet staan. Ik zit nu tussen die man en Dick in. Dick rechts en de man links. Ik geef mijn kledingzak af. Zowel mijn meester als de man naast mij zijn mij aan het bekijken.
“Oh ja,” zegt mijn meester heel zacht in mijn oor, “Ik ben je vergeten te vragen om ook je lipjes van je mooie mondje wat meer te accentueren met lipstick en als je dan toch in het toilet bent… doe dan meteen de onderste zes knoopjes van je bloes los en… je gaat én komt terug via die vier heren.”
En hier kan ik het mee doen. Ik vind dit de ergste opdracht die ik tot nu toe gekregen heb, maar Dick gebaart mij op te staan, geeft mij lipstick en daar ga ik weer.
Op het filmdoek is een heftige erotische scène aan de gang en uitgerekend nu moet ik langs die vier mannen. Ze staan wel op, maar van zeker twee voel ik toch duidelijk handen aan mijn kont… Jee, en dan moet ik dadelijk met open bloesje er wéér langs… En dan die crème die ik van Dick gekregen heb, daar klopt volgens mij iets niet mee…. Ik heb m’n kutje daarmee ingesmeerd, maar ik gloei daar heel erg, zeker niet alleen vanwege die twijgjes….
Ik ga het toilet in en ik zie dat er ook één van de vier mannen achter me aankomt. Hij blijft achter mij staan in dat stinktoilet en ik begin mijn lippen te stiften.
“Lekker kontje heb je,” zegt de man.
Ik weet me geen raad hier, maar de man komt naar me toe en tilt pardoes mijn bloes iets op.
“Wist ik wel,” zegt hij en hij ritst zijn gulp open, maar voordat hij een kans krijgt, ren ik uit het toilet. Bij de achterste rijen blijf ik staan en doe ik gauw een paar knopen open. De man komt uit het toilet en loopt zonder iets te zeggen zo langs mij heen en gaat zitten juist daar waar ik langs moet. Ik schraap al mijn moed bij elkaar en loop naar de rij waar mijn meester zit.
“Sorry,” zeg ik tegen de buitenste man; de man staat op en ook de anderen gaan staan. Maar de man heeft denk ik zijn relaas al doorverteld en ik voel een aantal zoekende handen in mijn kruis. Ik schuifel zo snel mogelijk door en ben helemaal opgelucht dat ik weer naast mijn meester zit.
Dick kijkt mij aan en zegt: “Je bent niet geweldig met tellen, volgens mij tel ik vier losse knoopjes…”
Oh nee… alsjeblieft, niet meer langs die mannen heen.
“Meester, ik doe alles voor je, maar alsjeblieft niet meer langs die mannen,” smeek ik en ik hoor me bijna janken van ellende!
“Oké” fluistert hij, “als uitzondering zal ik tolerant zijn; alle knopen van je bloesje los maken en heel langzaam je beentjes uit elkaar doen!”
Ondertussen wordt op het beeldscherm een vrouwtje stevig bewerkt door drie mannen en een vrouw, waarvan de vrouw de gemeenste was. Ik heb al mijn knoopjes losgemaakt, zo stiekem mogelijk zodat die andere buurman niets ziet.
En daar zit ik dan, begeerd door de halve zaal, op een half kledingstuk na helemaal naakt; pijn aan mijn dijen en jeuk aan mijn ‘zaligheid’… kan het erger?

Ik durf me niet te bewegen. Dick zit gelukkig aan de kant van die mannen.. Langzaam friemelt hij wat aan mijn bloes en laat zijn hand zakken naar mijn linkerborst. Ik voel me vreselijk. Die man naast me heeft volgens mij alles in de gaten. Ik hou het bijna niet meer. Dick haalt zijn hand van mijn borst, pakt mijn hoofd vast en draait zodanig dat hij mij kan tongen.
“Handen alle twee op de leuning,” fluistert hij zachtjes op commandotoon en dat was nu juist datgene waar ik zo bang voor was.
En daar zit ik dan, beide handen op de leuning met een opengeknoopte bloes en naast mij een meester met eindeloze ideeën en twee vrije handen. Het kan niet uitblijven; oh; hoe gaat dit aflopen?
“Weet je nog Claudje,” zegt hij zachtjes: “straffen en belonen?”
“Ja, ik weet het,” fluister ik terug en voel me erg ongemakkelijk.
“Je moet er even doorheen,” krijg ik als antwoord, “maar je raakt zo wel op een ander niveau; weet je nog?”
Op het filmdoek slaat een dom een vrouw kaarsvet van haar borsten met een rietje; de vrouw ondergaat het geluidloos.
En waar ik al bang voor was gebeurde, hij opent langzaam mijn bloes en begint, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, mijn rechterborst te masseren. Ik zie alleen de man links van mij kijken en hij gaat verzitten. Logisch… Wat een geilheid voor die mannen, maar niet echt voor mij. Ik voel mij alleen maar écht opgelaten.
“Ik hou van stevige borsten,” fluistert Dick tegen mijn buurman
“Ja ja,” zegt deze terug… “ik ook…”
“Dit zijn stevige, wat vind jij?”
“Mag ik ze even wegen?” vraagt de man.
“Tuurlijk,” zegt Dick.
De man draait zich meer naar mij om en kneedt meedogenloos hard mijn linkerborst.
“Niets mis met die ballen” zegt de vreemde, “voelen goed aan.”
“Ik ben haar aan het trainen,” zegt mijn meester, “maar nog niet alles loopt gladjes.”
De man links heeft mijn tepel stevig te pakken. Hij draait en trekt flink zonder medelijden.
“Alleen de tepels kunnen langer!”
Hij doet mij pijn en op dat moment slaat mijn meester mijn hele bloes open.
De man naast mij heeft nu totaal geen oog meer voor de film.
“Nog veel werk aan,” zegt hij, “maar voor de rest m’n complimenten, zo’n prettig lichaam zie je niet vaak…..enne; alles glad?…… Mag ik?”
“Geen probleem” zegt Dick en nu zit die vreemde vent op mijn klit te wrijven. “Glad en nat; geweldige combinatie” zegt de vreemdeling.
“Mocht je mijn hulp nodig hebben; hier heb je mijn kaartje” zegt de man en hij overhandigt een visitekaartje, “Je kan nooit weten!”

Het ruw kneden is gelukkig gestopt.
“Knoopjes dichtdoen,” zegt Dick plotseling, “we gaan!”
Ik moet zó mee, mag wel mijn regenjas gelukkig aandoen en binnen vijf minuten rijden wij weer richting Sittard.
In de auto moet ik de regenjas weer uitdoen en daar ziet Dick dat ik niet alle knoopjes heb dichtgedaan, in de consternatie dacht ik dat ze allemaal dicht waren.
“Het lijkt wel opzet dat je zo slecht luistert” zegt Dick… “Of je vindt die opdrachten leuk om te doen, kan ook…”
Ik geef geen antwoord, kan mezelf wel een stomp geven om zo stom te zijn niet alle knoopjes te sluiten. Tot aan de flat wordt geen woord gesproken; ik wíl wel, maar durf eigenlijk niet zo goed. Hij parkeert de auto achter de flat. Ik wacht af wat er gaat gebeuren; ik zweef nog steeds tussen angst en spanning. Ik friemel wat aan de nog open knoopjes.
“Maak ze maar weer allemaal open,” zegt Dick, “dat wil je toch graag?”
Ik zeg niets.
“Ik verwacht een antwoord als ik wat vraag.”
“Ja meester…”
We stappen uit. Dick pakt mijn jas plus mijn tas met mijn maillot en ondergoed erin van de achterbank. Ik houd mijn bloes zodanig vast dat ie niet open waait, ik heb er uiteindelijk niets onder aan.
“Tas met je rechterhand vasthouden en je regenjas over je linkerarm,” gebiedt hij, “en je bloes laat je gewoon openvallen; dat leert jou beter met knoopjes om te gaan; en nu met de trap naar de zesde!”
Ik ken hier heel veel mensen, het risico dat ik bekenden tegenkom is voor mij angstig groot en ik begin ondanks de avondkilte gewoon te transpireren. Waar ben ik toch aan begonnen. Als iemand nu de achterdeur van de flat opent, en die kans is niet denkbeeldig, dan ziet die persoon gewoon heel veel bloot.
“Lopen,” zegt hij en ik loop naar de achterdeur.
Ik maak de deur open, hij loopt achter mij en daar ga ik, met knikkende knieën. God zij dank is niemand in de benedenhal en ik loop in redelijk tempo de trappen op. Twaalf trappen van dertien treden en dan heb ik het ergste gehad. Hèhè, we zijn op de galerij….
Maar oh, wat een ellende, bij dat jonge stel naast mijn buren gaat de deur open. Ik durf niet verder. Dick geeft mij een por en terwijl de buurman naar buiten komt, glip ik nét langs. Ik geloof niet of hij iets van mijn blootheid gezien heeft.
“Hoe later op de avond hoe schoner volk,” zegt de buurman grijnzend.
“Je hebt gelijk,” zegt Dick lachend.
Maar hij heeft wel mijn blote benen tot aan ongeveer mijn kont gezien, en verdomme juist hij.

“Wie is die man?” vraagt Dick.
Ik antwoord dat dit een jong stel is wat nog niet zo lang in de flat woont, maar die man, vertel ik verder, die kijkt me altijd aan alsof hij me wil uitkleden met zijn ogen en ik zie hem bijna dagelijks, ik denk niet dat ie werkt. Ik zou niet graag met hem alleen zijn.
“Goed, je bent veilig thuis gekomen,” zegt Dick.
“Je kunt de armband afdoen. Voor vandaag is het goed geweest. We zien elkaar zondag weer; vergeet dan niet je armband weer om te doen. En loop deze dag nog eens door; misschien vind je zelf nog wel verbeterpunten.”
Hij kijkt mij aan, glimlacht en knuffelt me en ik, ik geniet met volle teugen en voel me gekoesterd. En van het ene op het andere moment draait hij zich om en loopt de galerij af!



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Liefje
Nieuw lid
Inlognaam: Liefje

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 09-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 4 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 19 september 2008 - 09:08 am:       

Heerlijk!



Lieve schrijfster,

Ik hoopte al nadat ik deel I had gelezen er een vervolg zou komen. En nu ik deel III tot me heb genomen, ben ik alleen nog maar hongeriger naar hoe het verder gaat. Ik ben dol op vervolgverhalen en zeker als ze zo goed geschreven zijn als die van jou. Heerlijk dat je helemaal aan het begin begonnen bent en langzaam maar zeker de spanning opbouwt.

Ik lees jouw verhalen gretig en snel, omdat ik gewoon moet weten wat er allemaal gebeurt. Maar baal dan als er toch een eind aan het verhaal komt, want ik wil meer. Dit alles wordt versterkt doordat ik zelf aan het begin sta van mijn eerste echte sm-ervaringen met mijn liefste van de wereld. Ik heb hem leren kennen via een erotische dating site.

Inmiddels hebben we al heel veel tijd met elkaar doorgebracht, veel gepraat, veel 'gewoon' gevrijd en zijn helemaal stapel dol op elkaar. Vanavond zie ik hem weer, wat het begin wordt van een zalig weekend waarin we voor het eerst een stukje van de sm-behoefte die we allebei hebben, gaan proberen te bevredigen. Ik kijk daar met verlangen en vol vertrouwen in mijn meester naar uit.

Ik heb zelf al een aantal fantasie-verhalen geschreven, die ik echter nog niet op de site heb gezet. Ik ben wel van plan dat te gaan doen. Verder wil ik ook mijn ervaringen gaan opschrijven en in overleg met mijn meester op de site plaatsen. Schrijven en lezen is een deel van mijn leven en nu sm dat ook eindelijk wordt, is het voor mij niet meer dan logisch dat ook in het geschreven woord tot uitdrukking te laten komen.

Bovendien denk ik dat ik veel zal kunnen hebben aan interactie tussen mij en andere schrijvers, lezers} en sm-genoten. Met andere woorden: aan ieder die dit leest: jullie horen nog van mij!

Liefs van Liefje


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: