home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
heatmaster


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op vrijdag 08 augustus 2008 - 10:32 pm:       


Een van de eerste keren....


Van onder naar boven en vice versa




De allereerste keer neuken is voor meisjes echt niet de beste en geilste.
De eerst keer is voor een Meester echt ook niet de heftigste of de beste.
Daarom mijn verhaal over één van de eerste, maar niet dè eerste keer.


Utrecht, ze woonde in het centrum van het land, op een prachtige flat in een nette wijk, 7 hoog of zo. Een lange rit in de lift in geval.
Ik had haar leren kennen via via, want internet was nog zo hoe we het nu kennen, laat staan dat SM gemeengoed was. Wel was de SM voor ons gemeengoed, dat weet ik wel.
Ze was een lange schoonheid, gescheiden en woonde met haar bloedjes in die flat. Die mochten zo nu en dan naar de verwekker en dan was daar vrijheid, voor haar en al dat andere voor ons.
Een heel weekend, in een flat waar bijna niemand haar kende, in een tijd dat zonder slipje de ergste zonde was op sex gebied. Hmm, lang geleden dus...

Ze was mooi, bloedmooi, met, ondanks die twee kinderen, kleine puntige tietjes waar de zweep of riem prachtig op kon landen. Een strak maar heftig kontje. Ze wenste er soms echt heftig in geneukt te worden om haar schuld gevoel aan te wakkeren, zei ze dan. Bijna kaal op haar hoofd -dit is lang geleden- ze had kort bibophaar. Ook haar kutje was geschoren.
En dan die ogen. Zo onderdanig kon ze kijken, zo vol genade en zo geil, dat je bijna als Meester vergat dat ze je eigendom was. Dat je haar dus niet hoefde te troosten of zo.

Ik was haar tweede Meester, de eerste was een prul. Geen fantasie, geen mooie lul om op te zuigen, geen gevoel voor verhoudingen en bijna een zielig om meester te noemen. Would be, maar could not be, dat type ken je vast wel.
Niet iemand om wat bij te leren, dus Xandra dumpte hem. Voor mij, en dat geeft verplichtingen. Ik had tijd genoeg om na te denken, dus.....
Als ze bij mij thuis was waren er legio mogelijkheden. In een oud huis is een haak snel in het plafond gedraaid, een oog in een balk. Staat een mandje met touw en sierlijk opgehangen zweep ook niet gek -al rij ik geen paard en weten mijn vrienden dat. Nieuwe hobby? Nee, gevonden, leek me wel leuk aan de wand…
Maar in een moderne flat, met je eigen kinderen om je heen die zo nieuwsgierig zijn dat ze zelfs de geheime vakjes in je tas weten te vinden, is dat moeilijker.
Losse haken aan de deur, leuk, maar die kutdeur schiet steeds dicht. Vastbinden aan de armleuningen van de bank, oh jee, als dat ding het maar houdt…
En dus bedachten we andere dingen.

Meestal neukte ik haar eerst stevig, dan hadden we dat maar gehad. Als lezer zit je er toch op te wachten, dus hopla, bij aankomst uit het noorden, lift in, zeven etages up, en dan gelijk zonder dralen alles uit, op je rug en neuken als beesten. Condoom? Nooit van aids gehoord en ze was de pil, dus volspuiten dat kutje, en lekker vond ze het ook nog.
Koffie en nog twee keer. Eerst van achteren in haar kutje en tot slot haar reet vol spuiten. Zo dat hebben we gehad.
En dan nu de lol. Alleen een zwart leren rokje aan, pumps, rood en fel: je moest er wel naar kijken. Een motorjekje aan, prachtig met die letters erop, HARLEY D. Sorry boys, maar ik ga de feiten niet verhullen, dat deed dat jekje ook bijna niet. Vijf knoopjes en maar één vast, de onderste.
Dan de lift in. Van etage naar etage naar beneden. Op zaterdagmiddag als iedereen naar de super moet om zijn boodschapjes te doen. Daar stond ze in de lift en ik deed of ik er niet bij hoorde.
Je zag zo het zaad langs haar been lopen in een gemeen maar erg dun straaltje richting pumps. Je moèst wel kijken. Zoals die man met die teckel. De teckel had een beter uitzicht, maar die man de ride down van zijn leven. Hij keek mij eens aan met een blik, van nou nou, moet dat nou zo tegenwoordig.
Je deed je benen nog wijder: er liep nog meer sperma uit. Omhoog keek dat jonge stel -tsjee, ze waren nauwelijks 18 of zo- erg geil naar je. Zij keek natuurlijk als eerste naar die pumps, om jaloers op te worden, en hij, ach hij, ik heb later zijn ogen uit je jekje moeten halen, tot aan je navel kon hij kijken. Niks zei hij toen zij hem uit de lift mee trok, maar die blik. Ik hoop maar dat haar ouders niet thuis waren, ze zal wel een dijk van een beurt gekregen hebben. We waren op de negende toen ze uitstapten.
Toen kwam die huismoeder met de AH tas erin. En net toen ze in de lift stapte ging ik voor je staan en deed mijn hand in de richting van de koplamp van HD. Goh, je tepels stonden stijf van geilheid en ik tongde je, ondertussen mijn wijsvinger en duim ruig op je tepels loslatend, of liever, vastdraaiend. Je kreunde van pijn en genot. Maar kon niks zeggen met die tong in je keel, en die huisvrouw... Ik weet het zeker, bij de vijfde was ze nat, bij de derde jeukte het en net voor de kelder kwam ze klaar. Ik weet het zeker.
En wij nog het parkje in tegenover de flat, dat moest. Ik was alweer geil en jij droop geloof ik niet meer, tsja, zo stoer ben ik nou ook weer niet, gewoon een Meester met fantasie...



 

Female Fem
Nieuw lid
Inlognaam: Femke

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 09 augustus 2008 - 01:45 pm:       

Een van de eerste keren



Heatmaster, ik heb uw verhaal met plezier gelezen, ik vind het in een heel fijne stijl geschreven!
Groeten Femke.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: