home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robert Kingsley


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 10

Gepost op zondag 29 juni 2008 - 03:17 pm:       


Het erotisch ligbed


Sheila’s ervaring, verteld aan Dionisys




Vertaald uit het Engels
De vergadering sleepte zich voort. Ik geeuwde discreet achter mijn hand en ik leunde achterover in de zwartleren stoel. Ik sloeg mijn benen over elkaar en mijn jarretels schoven verleidelijk over mijn dijbenen. Plotseling was het moeilijk om me te concentreren op de slaapverwekkende powerpoint slide met verkoopcijfers.
Mijn gedachten dwaalden af naar hem...
Ik mag hem echt want hij is zo aardig, sexy en naïef. Toen ik hem net kende, had hij geen benul van wat sex werkelijk kan zijn. Vrouwen zijn op dat gebied zoveel slimmer – het is tenslotte de enige echte greep die we op de mannen hebben! En zo heb ik hem geleidelijk weggeloodst van saaie alledaagse sex naar het veel spannender en opwindender gebied van bondage en BDSM. En de lol die ik heb gehad! De weddenschap die hij niet kón winnen! Naakt, geblinddoekt, rubber bal in zijn mond, geboeid aan de vier poten van het bed. Het hele weekend! Helemaal aan mij overgeleverd.
“Ik krijg je nog wel!” zei hij, toen ik hem eindelijk losmaakte.
Maar ach, ik pak hem zo weer...
Alleen al bij die gedachte werd ik warm en vochtig tussen mijn benen. Ik ging abrupt rechtop zitten zodat ik mijn natte kutje niet kon masseren door mijn dijbenen langs elkaar te bewegen.
Eindelijk was de sales meeting afgelopen. Terwijl ik mijn papieren verzamelde probeerde één van de divisiemanagers me voor een borreltje uit te nodigen. Maar ik had allang door wat hij werkelijk wilde en dus wimpelde ik hem beleefd maar beslist af. Ik heb geen tijd voor figuren die alleen maar een vluggertje willen. En bovendien had hij zijn sales targets al drie kwartalen niet gehaald dus het was nog een kwestie van tijd voor hij de zak zou krijgen. Opgezadeld worden met een mislukkeling is helemaal niks voor mij!

Goddank, drie kwartier later zat de marteling van de metro er weer op en opende ik de deur van ons appartement. Ik haat de geforceerde intimiteit van het openbaar vervoer. Of je nu zit of staat, je ontkomt er niet aan dat totale vreemden hun lichaamsdelen op de meest vervelende plaatsen tegen je aanduwen. Dus neem ik altijd snel een douche om me weer schoon te voelen. Verfrist liep ik naakt de gastenslaapkamer in om schoon ondergoed te pakken. En daar stond ons nieuwste stukje speelgoed – de EroChair®!
Ik ging op het zachte leer van de stoel zitten en mijn gedachten gingen terug naar mijn jeugd. Ik moet 11 of 12 jaar zijn geweest. Mijn buurmeisje en ik speelden dat zij een inbreker was die er met mijn Barbies vandoor ging, nadat ze mij eerst aan een keukenstoel had vastgebonden.
Daar zat ik dan, vastgesnoerd aan de harde houten stoel. Ik probeerde me los te wrikken en maakte zulke wilde bewegingen dat de stoel omviel. Eerst op de zijkant maar door mijn gewicht kantelde de stoel en hing ik ineens voorover. Een strakgespannen touw schoot langs mijn dijbeen omhoog en beet zich diep in mijn kutje.
Bij de eerste de beste beweging die ik maakte, kreeg ik plotseling een gevoel zoals ik nog nooit had gehad. Mijn hele lichaam tintelde en al mijn zintuigen leken wel op die ene plek tussen mijn benen gericht te zijn. Mijn lichaam begon ritmisch tegen het touw te bewegen, op en neer, op en neer. Ik begreep niet wat er gebeurde toen ik begon te hijgen en mijn benen zo wijd mogelijk spreidde. Op en neer gleed het touw langs mijn kutje en opeens kon ik me niet meer beheersen en ramde mijn kutje zo hard mogelijk tegen het touw, terwijl ik stuiptrekkend in mijn boeien hing.
Dat was mijn eerste orgasme.

De intensiteit van dat eerste orgasme heb ik nooit meer kunnen evenaren, wat ik later ook probeerde. Dat wil zeggen, tot we een tijdje geleden die fantastische stoel vonden. Het absolute einde als je van self-bondage houdt. Het is eigenlijk meer een ligbed, met verstelbare armleuningen en steunen voor je benen, waarin je jezelf vast kan binden. Natuurlijk met een dildo en een anusplug die pneumatisch worden bewogen. Je kunt verschillende programma’s kiezen en er is een tijdklok, dus je hoeft niet te klungelen met in ijsblokjes ingevroren sleutels of zo. Kortom, het summum in zelfbevrediging. Alleen al door het op die stoel zitten raakte ik opgewonden en kreeg ik een raar gevoel in mijn maag. Ik keek op de klok en zag dat ik tijd genoeg had tot hij thuiskwam. OK, even een vluggertje in de stoel, om vast in de stemming te komen voor vanavond!
Opgewonden en met een blos op mijn gezicht haalde ik mijn fetishspullen uit de kast. Met trillende vingers deed ik mijn ‘open’ BH aan. Eigenlijk niet veel meer dan twee leren banden die mijn borsten omhoog tillen. Daarna een glanzende zwartleren gordel met 6 jarretels, gevolgd door zwarte kousen met naad. Mijn trillende vingers maakten het wat lastig om de enkelbandjes vast te maken van de lakleren pumps met hakken van 15 centimeter, maar tenslotte lukte het me en ik liep – wat wankelend op de extreem hoge hakken – naar de la waar de rest van het ‘gereedschap’ lag. Om mijn hals deed ik een leren kraag met ringen aan de voor- en achterkant. Het geheel maakte ik compleet met een rode ballgag van rubber, die ik diep in mijn mond stopte en waarvan ik de riem strak achter mijn hoofd aantrok.
Ik bekeek mezelf in de spiegeldeur van de kledingkast en een rilling van opwinding ging door me heen. Ik kon zo uit een fetishtijdschrift komen, met mijn leren ‘lingerie’, leren kraag en ballgag. De zwarte kousen en hoge pumps gaven me lange danseressenbenen en de jarretelles vormden een uitdagende omlijsting van mijn netjes bijgeknipte bosje schaamhaar. Alleen al door het kijken in de spiegel begon ik warm en nat tussen mijn benen te worden.

Ik ging snel in de stoel zitten en begon me vast te gespen. Eerst de banden om mijn enkels en daarna net boven mijn knieën. Dan de band om mijn middel die me strak op mijn plaats zou houden. Vervolgens klikte ik een musketonhaak in de rugleuning aan de achterste ring van mijn leren kraag. Ik stak mijn armen door de banden over mijn schouders, mijn bovenarmen en tenslotte mijn polsen. Ik was klaar.
Mijn hart bonsde van opwinding en ik leunde achterover tegen de leren kussens. Met trillende vingers draaide ik de timer op de rechter armleuning naar 30 minuten en drukte op de ‘START’ knop.
Het geluid van elektromotortjes vulde de kamer en een staalkabel trok heel snel alle banden aan. Ik was nu vastgeboeid aan de stoel en ontsnappen was niet meer mogelijk. Met een gierend geluid kantelde de stoel wat achterover, tegelijkertijd draaiden de beensteunen zich opzij en iets naar achteren. Een anusplug drukte ineens tegen mijn kont. Ik bewoog mijn billen wat heen en weer en de plug schoof diep in me. Met een sissend geluid verscheen een flexibele arm met een dildo erop tussen mijn wijd gespreide benen. Met een klikkend geluid boog de dildo zich naar voren en drukte zich al trillend een heel klein stukje tussen mijn schaamlippen. Ik probeerde mijn benen nog wat wijder te openen, terwijl ik vol spanning wachtte op de volgende stap in het programma: de klik en het gesis van de pneumatische bediening en de langzame maar onweerstaanbare penetratie door de trillende dildo.
Opeens hoorde ik een geluid dat ik niet herkende. Langzaam rezen naast mijn borsten twee flexibele armen met getande klemmen omhoog. Vol verbazing zag ik dat ze zich naar binnen kromden en, na een ogenblik van aarzeling, sloten de klemmen zich met een luide klik om mijn opgezwollen tepels. Een vlam van pure pijn raasde door mijn hele lichaam en ik rukte aan mijn boeien. Onmiddellijk begon een motortje harder te draaien en de boeien werden nog strakker getrokken. De flexibele armen begonnen mijn tepels en borsten heen en weer en op en neer te bewegen. Ik probeerde me opzij te draaien om aan de klemmen te ontsnappen maar de strak aangetrokken schouderbanden hielden me onbeweeglijk op mijn plaats. De dildo was nog steeds niet dieper in mij gedrongen en bewoog alleen wat op en neer, zo af en toe tegen mijn clitoris maar niet meer.
Dit was idioot, dit had ik niet eerder zo meegemaakt. Er moest iets mis zijn met de stoel en ik drukte op de ‘Paniek Knop’ om het programma te stoppen.
Er gebeurde niets....

Ik drukte nog eens en nog eens op de noodknop, maar als er al wat gebeurde dan was het dat het tempo werd opgevoerd. Met een gierend geluid begon de stoel plotseling van vorm te veranderen. Van een L naar een grote X. Mijn onderlichaam werd wat opgetild zodat ik daar met wijd gespreide benen lag, open voor alles en iedereen. Ik was nu helemaal in paniek en bleef op de noodknop drukken terwijl ik met mijn boeien worstelde.
Er was geen ontsnappen aan. Ik lag hulpeloos vastgesnoerd in een op hol geslagen zelfbevredigingsstoel! En het werd nog erger. De dildo trok zich plotseling terug en met een luid gesis van perslucht verscheen er een monster van zeker 10 cm doorsnede dat zonder verder pardon in één beweging in mijn kut doordrong. Ik kreunde achter mijn gag en rukte aan mijn boeien, maar het mocht niet baten. De dildo pompte in en uit mijn kut en de anusplug begon vibrerend op en neer te gaan, de tepelklemmen trokken aan mijn borsten en ik worstelde met mijn boeien en kwam tenslotte gillend klaar met zo’n heftig orgasme dat de hele stoel ervan schudde.
Uitgeput lag ik achterover, zonder meteen op te merken dat de dildo, anusplug en tepelklemmen verdwenen waren.
Het eerste dat ik merkte, was het gieren van de elektromotor die de stoel weer naar zijn oorspronkelijke L-vorm terugbracht. Mijn benen sloten zich en met een ratelend geluid werden mijn enkelboeien aan elkaar gekoppeld. De armleuningen draaiden naar binnen achter mijn rug en mijn polsboeien gingen aan elkaar op slot. De staalkabel rolde zich op, alle banden schoten van mijn lichaam en ik was los. De stoel kantelde en ik viel op de grond. Alle elektromotoren stopten en er viel een doodse stilte in de kamer.
Een flikkerend licht trok mijn aandacht. De kleine gasten-TV stond opeens aan en op het scherm stond: ‘HUISKAMER’.

Ik probeerde omhoog te komen op mijn extreem hoge hakken, maar mijn polsen en enkels zaten zo strak tegen elkaar dat ik iedere keer omviel. Het lukte me tenslotte door vanuit mijn knieën met mijn rug tegen de muur omhoog te schuiven. Natuurlijk was de deur dicht en ik kreeg hem open door met mijn elleboog de kruk omlaag te duwen. Maar toen ik opzij wilde stappen om de deur verder te openen, viel ik weer om door die ellendig hoge hakken.
Het kostte me een kwartier om schuifelend langs de wand de huiskamer te bereiken. Uit frustratie zette ik zoveel kracht op de op een kier staande deur dat hij met een klap open vloog.
Ik keek naar binnen en bleef stokstijf staan.
Daar zat hij, op de bank. Met een groot glas whisky in zijn hand en een vette grijns op zijn gezicht. En op de tafel voor hem allerlei toetsenborden en computerspul dat kennelijk aan onze DVD/TV-combinatie hing.
Hij grijnsde en zei: “Hallo schatje, plezier gehad met je nieuwe speeltje?”
Plotseling snapte ik het. Híj had het gedaan. De hufter! De ellendeling!
Ik probeerde tegen hem te schelden en te vloeken, maar de rubberbal zat nog steeds diep in mijn mond en het enige dat ik produceerde, was een hoop spuug en allerlei onduidelijke geluiden.
Hij stond op en kwam langzaam op me af. Al grijnzend pakte hij me bij mijn rechtertepel en begon terug te lopen. Mijn tepels waren nog steeds pijnlijk van de klemmen en ik kreunde terwijl ik zo goed en zo kwaad als het ging achter hem aan hobbelde op mijn 15 cm martelwerktuigen. Hij gaf me een zetje en ik smakte op de bank, gelukkig min of meer rechtop. Hij kwam naast me zitten en sloeg zijn arm om me heen.
“Maak me los!” schreeuwde ik onverstaanbaar, terwijl ik met mijn hoofd naar mijn enkels en mijn armen knikte.
“O, je wilt uit de boeien?” zei hij.
Ik knikte wel tien keer.
“Nou, misschien moeten we daar nog even mee wachten, we hebben toch geen haast?”
Woedend probeerde ik hem tegen zijn schenen te schoppen, maar hij trok zijn benen glimlachend opzij, kneep me in mijn pijnlijke tepel en zei: “Als je zo doorgaat, blijf je het hele weekend in de boeien.”
Verstard van schrik keek ik hem aan.
“Weet je nog? Het hele weekend?”
Plotseling brak het zweet me uit. Dit was zijn wraak – ik had het kunnen weten!

“Je vindt die stoel wel fijn hè?”
Ik knikte wat aarzelend.
“Dacht ik al. Daarom heb ik hem een beetje aangepast toen je van de week op die sales trip was. Weet je, er zit een RS232C interface op dus mijn laptop eraan koppelen was kinderspel. Het was geinig om weer eens PLC-achtige code te schrijven. Testen was niet zo eenvoudig, maar het werkte allemaal goed. Ik kon de stoel nu hiervandaan besturen!” en hij wees naar de toetsenborden en een joystick op de tafel.
Ik keek hem vuil aan maar daar trok hij zich niets van aan.
“En omdat ik het zonde vond om al dat werk verloren te laten gaan, heb ik de hele scène op DVD opgenomen – kunnen we onze vrienden eens iets anders laten zien!”
Ik sloot m’n ogen en kreunde. Ook dat nog!
“Wil je het zien?”
Ik schudde ‘nee’, maar hij had de afstandsbediening al in zijn hand en de DVD startte.
Daar was ik dan, mezelf vastgordend in de stoel die even later begon te bewegen. De camera zoomde in op mijn gezicht dat eerst verwachtingsvol, dan verwonderd en vervolgens angstig werd. De camera zoomde uit en mijn kronkelende lichaam kwam in beeld, mijn heupen die wild ingingen tegen de in- en uitpompende dildo.
Machteloos keek ik toe hoe het hulpeloze wezen in de stoel naar een orgasme werd gebracht. En ik begon opnieuw opgewonden te raken. Op de maat van de kreunen en kreten van het scherm begon ik mijn onderlichaam tegen de bank te bewegen. Mijn hart bonsde en ik voelde de natte plek tussen mijn benen steeds groter worden.
Plotseling voelde ik zijn vingers in mijn kruis glijden terwijl hij met zijn andere hand mijn borst pakte. Ik sloot mijn ogen en deed mijn benen zo ver mogelijk van elkaar terwijl ik mijn rug kromde en mijn borsten presenteerde.
En terwijl hij zachtjes met mijn klit speelde, zei hij:
“Het wordt een lang en lekker weekend, schat. En vaak in de stoel!”



 

lisa
Nieuw lid
Inlognaam: Lisa_1960

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 30 juni 2008 - 07:52 am:       

het erotisch ligbed



Wat een heerlijk verhaal, zo een stoel zou iedereen thuis moeten hebben.
Met een beetje fantasie kan je hem zo vaak aanpassen als je wilt...

Bedankt dat je deze fantasie met ons deelde

 

vlammetje
Nieuw lid
Inlognaam: Vlammetje

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 30 juni 2008 - 11:58 am:       

Kreeg het er warm van!



Oooooooooooooooooo, zo helemaal te zijn overgeleverd aan zo'n vreselijke stoel! Waar kan ik hem bestellen, enne... wordt er dan ook een programmeur bij geleverd?

Ontzettend opwindend verhaal Robert, daar wil ik er wel meer van lezen. Het deed echt iets met me.

xxx
vlammetje

 

Mrs.Ména{sj}
Beginnend lid
Inlognaam: Mrsmena

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 09-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 01 juli 2008 - 10:05 am:       

Fantastisch



Dit verhaal in een adem uitgelezen, heerlijk om je slavin zo machteloos in een stoel te zien zitten en dan lekker allerlei dingen uit proberen. Grandioos...misschien mogelijk deze stoel in de verkoop te krijgen?? Ik geloof dat ik heb gelijk bestel, al is het alleen maar om mijn slavin hierin te laten kronkelen.
Zeer goed geschreven, komt er nog een vervolg op dit verhaal?

 

quirina
Beginnend lid
Inlognaam: Quirina

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 03-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 30 juli 2008 - 09:32 pm:       

Geweldig!



Heerlijk verhaal, super, ik heb ervan genoten! Ik zie het helemaal voor me. Zou zoiets ooit nog worden uitgevonden...? (Nu misschien wel!)
Meer hiervan graag. :-)

Groetjes,
quirina.

 

John In Luiers
Nieuw lid
Inlognaam: john

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 09-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 27 september 2010 - 10:43 pm:       

waar is die stoel te koop



ik kan me het helemaal voorstellen, ook al ben ik dan een man maar zou zo op de stoel willen zitten.
Geen pardon geen gepraat gewoon ondergaan.
Ik zag dat het al wat jaren geleden geschreven is maar kon het niet laten om n het lezen te reageren ...
wauw waar staat die stoel .... Ik kom er aan

 

John In Luiers
Nieuw lid
Inlognaam: john

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 09-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 06 november 2010 - 11:56 am:       

Heerlijk genoten



Een idee , de stoel via een interface koppelen aan internet en dan een webcam er bij zodat de bediener van de remaote gelijk het resultaat kan zien.
Wauw weer gelezen en weer waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuw



Correctie is pijnlijk, maar een heel pijnlijke corectie is erg lekker


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: