home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
bosuiltje


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op maandag 23 juni 2008 - 11:20 pm:       


Een bijzondere dag, waargebeurd...


met z'n drieen is het nog leuker!




Op een zondagochtend ging ik op pad. Ik had een treinreis van twee en een half uur voor de boeg om af te reizen naar mijn Meester. Een tas vol spullen had ik bij me, zoals me opgedragen was.
Ik had erg uitgekeken naar vandaag. Het beloofde een extra speciale dag te worden, want mijn vriendinnetje, Bianca, zou meegaan.
Halverwege de reis voegde zij zich bij mij in de trein en toen we elkaar zagen, begonnen we gezellig te kletsen en stopten slechts om af en toe adem te halen.
Toen we nog maar 20 minuten te reizen hadden, ging ik naar het toilet, om daar al mijn kleren uit te trekken, zoals ik mijn Meester beloofd had. Slechts gekleed in een knielange jas en laarzen volbracht ik de rest van de reis.
Op het station wachtte Jean-Louis, mijn Meester, ons op en liet mijn vriendinnetje naast hem plaatsnemen in de auto. Het was de eerste keer dat zij naar zijn woning ging.
Ik ging achterin de auto zitten, nadat hij mijn naakheid gezien had.
Toen we een stukje gereden hadden, vroeg hij me of ik het niet koud had. Ik antwoordde ontkennend en dat had tot gevolg dat ik mijn jas uit moest doen en een stuk voor de auto uit moest lopen. Zonder een moment van aarzeling gaf ik gehoor aan zijn opdracht en ik voelde me trots toen ik daar naakt over straat ging. Ik was wel beducht op eventuele komst van een politieauto.
Ik liep door een kantorenpark, dat vast en zeker verlaten was, gezien het feit dat het zondag was. Jammer, ik had geen bezwaar gehad tegen publiek...

Daarna mocht ik weer instappen en reden we verder naar zijn woning.
Bianca en ik moesten daar meteen uit de kleren en werden met een ketting aan elkaar geketend. Koud was dat ding! Vervolgens werden we opgesloten in een donker hok...
Nu hoopte mijn Meester vast dat het een erotisch samen-zijn tussen Bianca en mij zou worden, maar we werden er alleen maar melig van. We gluurden door het sleutelgat, en openden de deur van de daar aanwezige vriezer, in de ijdele hoop dat er een lichtje zou gaan branden.
Na een minuut of tien mochten we er weer uit, en moesten we mee naar boven, naar de woonkamer. Daar stond een stoel klaar, midden in de kamer, en het was wel duidelijk waarom. We kregen beiden een flink aantal slagen op onze billen, om de beurt gingen we over de knie. Bianca kreeg ze niet zo hard als dat ik ze kreeg. Haar billen waren nog niet zo vaak onder handen genomen als die van mij...
Ik kreeg nog extra slagen met het rietje, terwijl ik over de bankleuning gebogen stond. Deze klappen waren een van de vele straffen die nog open stonden, mijn Meester houdt elke misstap van mij zorgvuldig in de gaten...

Toen was het tijd voor koffie (eindelijk...) en ik veranderde in een dienstmeisje. Het leek net echt: ik droeg zwarte pumps, kousen en rokje, en daarboven een wit bloesje en schortje.
Mijn Meester was zo aardig mij voor te doen hoe het Senseoapparaat werkte, en het lukte me om het dienblad, met daarop kopjes koffie, suiker, melk en koekjes, naar binnen te dragen, en zonder hardop te moeten lachen Meester met "Mijnheer" en Bianca met "Mevrouw" aan te spreken.
Helaas wilden ze daarna nog meer koffie, ik dacht nu wel te weten hoe dat Senseoapparaat werkte, maar niet dus...een klepje niet gesloten, en de koffie stroomde rijkelijk over het aanrecht. En om het nog erger te maken, kreeg ik vreselijk de slappe lach! Nou, dat leverde me een flink pak slaag op!

Deze ochtend werd er geslagen met de vlakke hand, het rietje, maar ook met een kledingborstel (voor het dienstmeisje...) en de mattenklopper.
Bianca kreeg ook de smaak te pakken, wilde ook wel eens instrumenten voelen. Zij kickt er ook op in haar gezicht geslagen te worden en op haar borsten, dus dat gebeurde ook bij haar. Ze kreeg zelfs de karwats op haar borsten te voelen!
's Middags tijd voor wat bijles: Bianca en ik zouden Engelse les krijgen. Zij deed haar haar in twee staartjes en ik trok een geruit rokje aan, wit bloesje en platte schoenen.
Naar de bibliotheek, helemaal beneden in de woning, een mooie sfeervolle ruimte!
We moesten aan een groot bureau plaatsnemen, Meester zat tegenover ons. Om de beurt moesten we een stuk in het Engels oplezen, dat ging goed, zolang ik Bianca niet hoorde snuiven of naar haar keek.
Natuurlijk ging dat niet goed. Ik moest lachen en zij ook. Daar maakte Meester korte metten mee: we moesten voorover staan, slipje omlaag en kregen steeds zes venijnige tikken met het rietje.
Het mooie was hoe goed mijn Meester in zijn rol bleef!
Na een pauze moesten Bianca en ik weer uit de kleren. In de bibliotheek stond een houten vat, dat opengeklapt kan worden. Daarin verstopt waren twee bakken, gevuld met groene erwten. We moesten knielen in die bak, handen in de nek en een knijper werd op onze tepels gezet.
Ik kan daar niet veel verdragen, maar goed...
Natuurlijk ook hier weer ongeoorloofd lachen, wat ons nog meer slaag met het rietje opleverde.
Ook werden we naakt aan een haak aan het plafond vastgezet, beiden met een hand vast, om de pols een zware handboei. Bianca kreeg klappen met de karwats, en ik met de zweep. Terwijl de één klappen kreeg, troostte en knuffelde de ander haar. Het voelde heel intiem, het gevoel van "verbonden-zijn" was groot...

Onze billen waren zo rood als overrijpe tomaten, en behoorlijk gestreept, dus dat werd natuurlijk op de foto gezet.
Verder gebeurde er nog iets heel anders die dag... een erotisch en liefdevol samenzijn tussen Bianca en mij, een heel bijzonder iets. Details houd ik voor me, want daar is het te persoonlijk voor. Mijn Meester, die toekeek, genoot mee.
Deze dag ging razendsnel voorbij, en alle drie hebben we er enorm van genoten. We kijken uit naar onze volgende bijeenkomst!



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 364
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 juni 2008 - 09:29 am:       

Vrolijk



Alweer een nieuwe schrijfster, het kan niet op.
Nou Bosuiltje, je beschrijft een vrolijke boel. En zo hoort het ook eigenlijk, er is al genoeg ernst op de wereld. Als je ergens van geniet mag je er ook wel bij lachen. Zeker weten.
Natuurlijk ben ik nieuwsgierig en had ik graag willen weten wat dat samenzijn aan het eind dan wel precies inhield, maar een mens kan niet alles hebben.
Wat ik wel een beetje jammer vond was dat niet helemaal duidelijk werd hoe het zo kwam dat Bianca mee ging. Klaarblijkelijk heeft ze ook ervaring.... Ach, ik heb altijd wel een heleboel vragen eigenlijk.
Maar je moet vooral doorgaan. Ik werd er wel vrolijk van, zo op de vroege ochtend.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

bosuiltje
Nieuw lid
Inlognaam: Bosuil

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 06-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 juni 2008 - 07:34 pm:       

toelichting



hai Janneman,

ik dank je voor je reactie...
Eerst een kleine bekentenis van mijn kant, ik ben niet nieuw op deze site, heb hier al eerder gepost, maar vanwege prive redenen heb ik een nieuw profiel aangemaakt.
Ik zal graag nog een toelichting geven over Bianca....zij is een van mijn (sub)vriendinnen, en zij heeft me kennis laten maken met erotiek tussen twee vriendinnen...heel bijzonder, ik , die altijd riep dat dat niets voor mij was...
Zij heeft op een gegeven moment kennis gemaakt met Jean-Louis, en het klikte meteen tussen hun. Nu moet ik erbij zeggen dat Jean-louis onweerstaanbaar is: hij is erg lief, erg streng, een geboren Dominant....
Ik weet dat hij dit binnenkort leest,ik heb echter niet de illusie dat dit me minder straf opleveren zal....

groetjes bosuiltje

 

Jean-Louis Sabatier
Nieuw lid
Inlognaam: Jeanlouis

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 08-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 juni 2008 - 09:24 pm:       

Toelichting (2)



Dag Janneman,

Bosuiltje is een beetje beknopt in haar toelichting, daarom denk ik dat het goed is dat ik iets meer achtergrondinformatie verschaf.

Destijds reageerde ik op een (fantasie) verhaal van Bosuiltje, dat ze nog onder haar oude alias had geschreven. Hieruit ontwikkelde zich een mailwisseling waarbij het meteen klikte. Dit leidde weer tot ontmoetingen, welke zich tot ons beider genoegen en satisfactie afspeelden. Hieruit groeide een diepe persoonlijke band, die veel verder gaat dan een pure SM-relatie. We ontmoeten elkaar regelmatig, maar laten elkaar verder volkomen vrij; wel zijn wij precies op de hoogte van elkanders activiteiten.

Bosuiltje vindt het erg leuk vriendschappelijke contacten met “sub-zusjes” te onderhouden. Zo kwam Bianca in the picture. Bosuiltje zei dat ik Bianca wel erg leuk zou vinden en voorts dacht ze dat mijn aanpak Bianca wel goed zou doen. Daarop heb ik Bianca twee keer gesproken: één keer met Bosuiltje samen en de andere keer zijn Bianca en ik een kroegje ingedoken. Ook deze ontmoetingen verliepen wonderwel, evenals de daarop volgende mailwisseling. Ik vertelde dat ik uit eerdere ervaring wist hoe bij een sessie met twee subjes “gedeelde vreugd” inderdaad “dubbele vreugd” is. De meisjes waren meteen voor het experiment te porren en het resultaat staat nu als “Een bijzondere dag” op deze site.

Jean-Louis Sabatier

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 365
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 juni 2008 - 04:23 pm:       

Zozo



Er wordt hier nogal wat toegelicht. Waar een verzuchting dat je nieuwsgierig bent al niet toe kan leiden.....
Wel leuk natuurlijk wat ik nu allemaal lees. Er gaat zelfs hier en daar een lichtje branden. Altijd een bijzondere gebeurtenis bij mij, dus best een moment om te koesteren.
Laat van jullie horen, daar doe je niet alleen mij een plezier mee. Een levendige site, met veel schrijvers en veel reacties (zoals de laatste tijd, echt top) daar beleeft iedereen plezier aan. Het hoeft niet allemaal perfect, het gaat om de intentie.
En dat de intentie bij het bovenstaande goed is lijkt me meer dan duidelijk.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Bianca
Nieuw lid
Inlognaam: Bianca40171

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 06-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 juni 2008 - 08:19 am:       

Bianca



Ik ben Bianca over wie het stukje ook gaat. Zal me even beknopt voorstellen. Ben 42 jaar en nog niet zo heel erg lang bezig met sm. Jarenlange onderdrukking van gevoelens en fantasiėn laat ik nu werkelijkheid worden. Heb sinds kort besloten dat ik niet als ik straks 80 ben en achter de geraniums zit in een één of ander bejaardetehuis te moeten denken: Had ik maar ......

Tijdens deze dag heb ik idd een heleboel over mezelf geleerd. Vooral dat ik het helemaal geweldig vond om aan een haak te staan, gebonden en zo mijn lijfstraf te krijgen. De karwats op mijn borsten is het helemaal voor mij.

Nog even een stukje aanvulling op het verhaaltje van Bosuiltje. Ze is "vergeten" te vertellen wat een ongelooflijke knoeiboel ze ervan heeft gemaakt met de tweede keer koffie inschenken. Het gevolg was dat ik de troep kon opruimen, koffie over het aanrecht enz. Een regelrechte ramp is het geweest. Het gevolg van dit alles is nu dat de volgende keer als Bosuiltje weer voor dienstmeisje moet gaan spelen dat ik van haar Meester haar fouten moet gaan melden, doe ik het niet dan zal ik ook gestraft worden. Ik vind het erg moeilijk om haar daarop aan te spreken en zal het zeer waarschijnlijk ook niet doen. Ook ik heb hierin geen illussie dat haar Meester het voor mij ongestraft zal laten........

Al met al heb ik ook zeer genoten van deze dag en veel over mezelf erbij geleerd.

Bij deze dank ik haar Meester en bosuiltje nogmaals voor deze geweldige dag.

liefs bianca

 

venus
Bevlogen lid
Inlognaam: Venus

Bericht Nummer: 44
Aangemeld: 11-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 juni 2008 - 09:25 am:       

Leuk en fijn



Een verhaal wat met warmte en liefde is geschreven. Het plezier kon ik er vanaf lezen.
Wat ik zo bijzonder vind is de aanvulling van Jean-Louis en Bianca.

Liefs,

Venus

 

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 52
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 juni 2008 - 10:23 am:       

gelukkig



Wat ik zo bijzonder vind aan dit verhaal van Bosuiltje, de aanvullingen van J.L Sabatier en Bianca is dat zij gelukkig zijn door een gelukkig samenzijn en dat zij nog steeds gelukkig mee zijn dat het gebeurd is.
Wat moet er meer zijn???
Tal aan de Meester
gegroet aan de slaven en slavinnen.
Tharl of Ar
Gorean Master

 

Nieuwsgierig
Productief lid
Inlognaam: Nieuwsgierig

Bericht Nummer: 34
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 juni 2008 - 10:50 am:       

Een bijzonder verslag van een bijzondere dag.



Zoals Venus ook al schreef: dit verhaal is met liefde en plezier geschreven en dat voel je gewoon.
De aanvullingen van Jean-Louis en Biance maken het voor mij alleen maar specialer, ze maken dat dit verslag over een 'bijzondere' dag ook echt een bijzonder verslag is geworden.

Dankjewel.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: