home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Maleah


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 9

Gepost op maandag 05 mei 2008 - 10:45 pm:       


Breek de dag, tik een eitje


van sub naar Meesteres met behulp van een eitje




Als hij bij de voordeur aankomt, ziet hij dat deze op een kier staat. Dat is vreemd, denkt hij, ze laat de deur nooit openstaan. Daarbij heeft hij een sleutel, dus hij kan altijd binnen. Zou ze even naar buiten zijn gelopen? Onmogelijk, ze weet dat hij komt en hij tolereert absoluut geen afwijkingen van de begroetingsprocedure die hij heeft opgesteld voor haar. Ze zit nu zonder twijfel boven aan de trap op hem te wachten, op haar knieën met alleen een rokje aan. Blote borsten ferm naar voren gestoken en zijn favoriete zweep in haar mond… Hij voelt zijn opwinding groeien, vooral omdat hij nu een extra reden heeft om haar te straffen vanwege de open deur.
Aan de andere kant kruipt er ook wat irritatie naar boven. Dat heerlijke moment van de sleutel in het slot steken, wetende dat zij boven de spanning in haar lijf voelt toenemen als ze de klik van het slot hoort. En dat heeft ze hem nu afgenomen! Dom wicht!
Hij duwt de deur verder open, stapt naar binnen en botst met zijn hoofd ergens tegen aan. Hij ziet een paars trilei dat aan een touwtje voor zijn neus bengelt.
Dat vaginale eitje met afstandsbediening heeft hij vorige week voor haar gekocht, omdat ze er over bleef praten. Het leek haar heerlijk om dat ei in haar kutje te voelen terwijl hij de afstandsbediening in zijn zak had en naar willekeur aan en uit kon zetten. En alle zoemstandjes uitproberen uiteraard. Nou ja, het idee was wel stimulerend, dat moest hij toegeven. Helaas was het effect van het trillende eitje een beetje tegengevallen. Ze ging echt niet kronkelend tekeer als hij het aanzette en van ritme liet veranderen. Of… het kreng liet het niet blijken, daar was ze ook wel toe in staat. Hij lacht in zichzelf. Zijn subje is een geraffineerd ding en hij vindt het heerlijk dat ze hem steeds weer uitdaagt zijn overwicht te bewijzen. Dat moest hij vandaag maar eens zien te ontdekken hoe dat nou zit met dat eitje, tijdens een zware zweepsessie. Zijn pik wordt nu al stijf als hij eraan denkt hoe hij haar zal laten kronkelen van pijn en genot, hoe hij haar kutje zal strelen na iedere zweepslag, hoe hij haar zal laten smeken om op te houden, genietend van haar billen bijna paars van de strepen, haar tepels… hij roept zichzelf weer terug uit zijn gedachtestroom. Maar goed, waarom hangt dat ding hier eigenlijk?
Hij hoort een kuchje en kijkt op.
Ze staat boven aan de trap, met het touwtje in haar handen waar het eitje aan bungelt. Met open mond kijkt hij haar aan. Ze staat daar als een engel der wrake, haar haar strak naar achteren gebonden, donkere lippenstift op haar mooie volle lippen en een sexy zwart korset aan, dat haar geile borsten omhoogduwt tot een fantastisch decolleté, zwarte kousen, jarretels en lange zwarte hooggehakte laarzen.
Wat is dit…. Zijn adem stokt in zijn keel en hij voelt zijn mond droog worden. In zijn broek wordt het heel krap opeens. Ze zal toch niet….nee, dat kan niet. Wekenlang heeft ze hem geplaagd met uitspraken dat ze hem op een dag zou terugpakken vanwege al die vernederingen die hij voor haar bedenkt. Plagen om meer straf uit te lokken, natuurlijk.
Maar nu hij haar daar boven aan de trap ziet staan, haar ogen strak op hem gericht, een grote stok in haar handen die tussen haar voeten op de grond staat, haar benen uit elkaar…, mijn God, wat is hij opeens geil. Meteen overvalt hem een gevoel van schaamte. Nooit toegeven aan dit gevoel!! Zonder zich er heel erg van bewust te zijn, weerstaat hij alle geilheid. Boosheid borrelt als een heetwaterbron naar boven. Waar haalt het subkrengetje het lef vandaan om te denken dat zij een meesteres zou kunnen zijn!! Hij voelt hoe rood zijn hoofd wordt van ergernis.
“Hoe durf jij…”
”Kop dicht!” zegt ze.
Te verbaasd om nog iets te zeggen, klapt zijn mond weer dicht.
“Mond open en dat ei erin.”
Dat doet hij, bijna automatisch, overdonderd. Nog even denkt hij eraan om een eind aan deze schertsvertoning te maken, als ze ineens een flinke ruk aan het touw geeft.
Zijn hoofd schiet naar voren en het ei floept bijna uit zijn mond.
“Even testen of je hem wel goed vast houdt in dat bekkie van je,” zegt ze.
Haar stem heeft een harde bijklank die hij nog nooit gehoord heeft. Hij slikt moeilijk. Zijn dominante ik voelt zich behoorlijk op zijn pik getrapt, maar ergens lekt de kracht uit hem weg om hier tegen op te treden. En op dat moment voelt hij dat beschamende verlangen als een razende trein naar boven komen.
O ja, je gaat me flink te grazen nemen, denkt hij. En ik wil het, ik wil het zo graag…

”Met je knieën op de eerste tree,” zeg ik.
Ik trek nog eens flink aan het touw zodat zijn hoofd naar voren schiet. Wat een heerlijk gevoel om de touwtjes in handen te hebben, letterlijk! Ik geniet nog steeds van de blikken die ik net op zijn gezicht zag. Verbazing, verontwaardiging en daarna boosheid over de manier waarop ik hem aansprak. Dat pik je niet van je subje! En dan meteen die aarzeling en ja.. dat stiekeme verlangen dat ik al eerder bij hem zag.
Ik wist het wel! Op momenten dat ik hem uitdaagde en zei dat ik zijn ballen ooit eens goed te grazen zou nemen voor alle vernederingen die hij me liet ondergaan, op die momenten zag ik het verlangen even opflikkeren in zijn ogen. Om daarna weer keihard terug te vallen in de rol van strenge meester die zijn sub tot de orde moet roepen. Ik grinnik inwendig als ik denk aan de straffen die ik kreeg na dit soort opmerkingen. Hardere slagen en gemenere bondage zodat al mijn spieren pijn deden en de striemen van de touwen nog lang te zien waren. Alsof ik zijn zwakke plek gevonden had, alsof hij het wilde verstoppen door harder te slaan….
Nee, lieverd. Het is tijd voor de naakte waarheid. Hihi. Kijk hem daar nou zitten met zo’n blik van: Kreng! Denk je dat je dit kunt?
O ja, lieverd. Ik ga je geven waar je al zo lang naar verlangt. Goed, even een diepe zucht en daar gaan we. Controle blijven houden meisje!
“Maak je broek maar los, naar beneden doen en je slip ook,” zeg ik met een koele stem.
Een beetje langzaam naar mijn smaak, maar hij doet het. Zijn pikkie laat zich trots bekijken en ik lach inwendig. Hij laat zich aardig kennen, maar ja, welke man heeft zijn pik onder controle? Zijn pikkie en ik hebben een hele goede verstandhouding, al een hele tijd, hij laat mij wel weten hoe lekker je het allemaal vindt. Heerlijk, ik geniet nu al!
“Keurig. Kom maar naar boven, op je knieën de trap op,” zeg ik dan.
Ik hoor hoe koel en hard mijn stem klinkt.
“En laat vooral dat ei niet los!!”
Hij kijkt me even aan. Haha, heerlijk die blik van hem, er komt nu al stoom uit zijn oren. Ondertussen begint hij te worstelen om de trap op te komen met zijn broek en slip op zijn knieën en met het ei in zijn mond. Ik trek flink aan het touw, alsof ik hem zo de trap op trek.
Ik kan me heel goed indenken hoe vernederend dat voor hem moet zijn. Altijd zo voorzichtig met zijn mooie pak… en wat een gestuntel om de trap op te komen zo. Ik grinnik weer in mezelf. Maar hij zet door, dat vind ik toch wel goed van hem. Laat ik het eitje eens even in werking stellen. Met een druk op de knop begint het ding ineens te trillen in zijn mond. Ja, lastig dat getril tegen je tanden… Ik zie een grote frons op zijn voorhoofd ten teken dat ie het vervelend vind. O wat heerlijk. Ik moet moeite doen om niet hardop te lachen. Daar is het nog te vroeg voor.
“Kom op, schiet eens een beetje op!” zeg ik.
Ik tik ongeduldig met de stok op de vloer.
Hij verhoogt zijn tempo en is dan eindelijk bij de een na laatste tree aangekomen.
Met mijn stok houd ik hem tegen. Ik sta bovenaan de trap en zijn hoofd bevindt zich nu ter hoogte van mijn knieën.
“Leg je voorhoofd op de grond tussen mijn laarzen” zeg ik.
Zijn knieën heeft hij nog op de trap.
“Armen op je rug.”
Hij verliest bijna zijn evenwicht en het gaat niet snel genoeg naar mijn zin. Meteen zet ik mijn laars in zijn nek. Even goed doorduwen totdat hij netjes staat zoals ik wil. Oh, wat voelt dat heerlijk, die macht! En het is nog leuk ook…
Dan ga ik door mijn knieën, mijn benen links en rechts naast zijn hoofd, met mijn kut op 10 cm van zijn hoofd en til zijn kin op met een hand.
“Je snapt al dat het vandaag een beetje anders zal gaan dan anders. Nee, je hoeft niet te antwoorden. Sterker nog, ik wil helemaal geen reactie van je horen of zien. Je doet gewoon wat ik zeg. Doe je dat niet, dan volgt er een pijniging die ik nu niet ga vertellen. Dan is het niet spannend meer. En je wilt toch wel dat het spannend blijft lieverd?”
Ik aai hem even over zijn haar. Een rilling loopt over zijn lijf….

”Ik ga je wat regeltjes vertellen, schat. Ik ben dol op regeltjes. En op beleefdheid.
Opletten dus:
Ik wil niet dat je uit jezelf praat.
Het woordje ‘Nee’ wil ik nooit horen.
Je noemt me Vrouwe, bij alles wat je zegt.
Mijn lievelingsgetal is 4.
Je zit altijd op je knieën.
Zonder toestemming mag je niet klaarkomen.
Ik bepaal wanneer je pik stijf mag zijn.
En o wee als je dat ei loslaat.....”

Ik laat even een stilte vallen, kijk naar mijn ‘subje in wording’ die zichtbaar moeite heeft om een en ander op een rijtje te krijgen. Mooi!
”Heb je me begrepen?“ vraag ik.
Net als hij wilt antwoorden, trek ik flink aan het touw. En ja hoor, het ei floept eruit.
Meteen kijk ik hem boos aan en zie dat hij sorry begint te zeggen. Ik sta op, zet mijn voet op zijn wang en zeg dreigend dat hij zijn bek moet houden. Dat hij het nu al verpest. Dat hij hopeloos is. Dat hij de regels niet serieus neemt en dus mij niet!!
“Geef antwoord!!” zeg ik.
Ik schrik van mijn eigen boze stem.
Zijn antwoord is uiteraard niet te verstaan door de laars in zijn gezicht. Ik maak een minachtend geluid en stamp weg.
Als ik terug kom, tik ik met mijn lange wandelstok tegen zijn hoofd.
”Kom van die trap af! En op je knieën blijven zitten. Broek en slip uit.”
Terwijl hij een poging doet om zijn kleren uit te doen, por ik hinderlijk met mijn stok tegen zijn handen, zijn buik, zijn nek, tegen zijn gezicht. Hij kijkt even op met een zeer geïrriteerde blik. Blijkbaar ben ik ietsje te lief als hij nog zo kan kijken…
“Mond open,” zeg ik.
Ik stop de punt van mijn stok in zijn mond en vraag of hij me irritant vindt. En waar hij het lef vandaan haalt mij zo vreselijk brutaal aan te kijken. Zijn antwoord is niet te verstaan natuurlijk. Ik dwing zijn hoofd achterover door de stok te bewegen.
”Ik hoor je niet!!!” zeg ik.
“Aeehedggegeeeoooe.”
Ik ga achter hem staan, de stok blijft in zijn mond en ik pak met een hand zijn ballen vast.
”Ik versta je niet,” zeg ik heel zachtjes.
Hij loopt rood aan.
Ik begin aan zijn zak te trekken. Een keer, twee keer. Ik trek steeds iets harder. Vier keer in totaal. Tja, als je een lievelingsgetal hebt, moet je het ook gebruiken, vind ik.
Aandoenlijke geluidjes maakt ie nu. Ik zie dat hij zweet, zijn gezicht wordt nog roder. Goh, zou ik te hard hebben getrokken? Wat jammer dan dat het al voorbij is, hihi.
Ik haal de stok uit zijn mond en schuif hem langs zijn nek recht langs zijn rug onder zijn hemd.
“Rechtop zitten.”
Met een onbeschofte handbeweging duw ik zijn hoofd omlaag.
“Ga je je eitje nu goed vasthouden?”
“Ja Vrouwe,” zegt hij.
Mmmm, dat is keurig. Zijn gezicht ziet er gespannen uit, zijn schouders strak, hij ademt sneller. Dit had ik echt veel eerder moeten doen, geweldig gewoon.
”Doen je ballen pijn liefje?” vraag ik.
“Ja Vrouwe,” zegt hij weer.
”Vond je het lekker?” vraag ik.
“Ja Vrouwe,” zegt hij.
“Mmmm, zal ik nog een keer aan je zak trekken dan?” vraag ik poeslief.
Een verschrikte beweging.
“Nn....ja Vrouwe.”
Ik beweeg me niet. Ik zie dat hij in spanning afwacht of ik dat ook inderdaad ga doen. Ach, waarom niet? Als mijn subje dat graag wilt. Wie ben ik om hem iets te onthouden?

Stilte nu. Hij mag even bijkomen, een paar seconden. Ik loop om hem heen en geef een duw tegen zijn rug met mijn laars, zodat hij op handen en knieën zit en trek de stok weg.
”Maak je pik maar eens goed stijf schatje. Je hebt een minuut.”
Ik zet een gelaarsde voet op zijn rug en leun op mijn been voorover. De stok in mijn hand laat ik een beetje op en neer gaan tegen zijn billen en bilspleet. Ik zie zijn schrikreactie als de stok, heel even, zijn ballen raakt. Ik laat de stok langs zijn ballen gaan, beetje draaien, beetje op en neer....een wat fermere tik tegen zijn billen.
Hij wisselt van arm, even met de andere hand rukken. Zijn leunhand begint te trillen, vooral ook omdat ik steeds zwaarder op mijn been leun.
Als ik na een minuut controleer, ben ik niet tevreden. Uiteraard. Ik maak een minachtend geluidje maar zeg niks, doe met mijn vingers zijn mond open, stop het ei er weer in en kijk hem aan. Lang en intens, afkeurend, teleurgesteld...
Aan mijn korset had ik eerder een aantal wasknijpers gehangen, vier ja. Terwijl ik de stok tegen hem aan laat leunen, grijp ik zijn ballen stevig vast en hang er, tergend langzaam de wasknijpers aan. Mooi verspreid, leuke kleurtjes, ziet er goed uit.
Hij kermt een beetje. Ik merk dat zijn geluidjes me behoorlijk opwinden, een onverwacht genoegen.
Ik trek aan het touw zodat hij wel in beweging moet komen, net als een hondje. Op handen en knieën, met de wasknijpers tussen zijn benen waardoor hij amper vooruit komt. Hij doet wel erg zijn best om het ei niet kwijt te raken. Zo lopen we gezellig naar de woonkamer.
Ik wijs een plek aan waar hij moet staan. Voor het raam met zijn blote billen er naar toe. Ik pak een tulp uit de vaas en stop die in zijn bilspleet. Het lijkt net een vaasje. Een billenvaasje…misschien een leuk idee voor Ikea?
“Laat hem niet vallen!” zeg ik.
Hij kijkt me niet meer aan en dat vind ik wel een goed teken. Geen duidelijk verzet meer te zien. Zo staat hij daar een tijdje. Ik vraag me af hoe dit vanaf de straat uit moet zien: heerlijke blote mannenbillen met een tulp ertussen. Dat is toch om je slap te lachen. Apropos slap, zijn pik staat aardig te steigeren, zie ik. Dus zo’n vernedering bevalt blijkbaar goed.
“Ga jij maar lekker trekken schat. Je hebt heel wat goed te maken. Je blijft daar nog 4 minuten staan, maar niet klaarkomen, denk erom.”
Even een stilte, dan geeft hij toch keurig antwoord.
Ik ga op het bankje voor hem zitten met mijn benen uit elkaar. Ik weet dat hij dat heel erg geil vindt, van al die keren dat ik als subje zo voor hem moest zitten. Alles kan tegen je gebruikt worden, dat zie je maar weer.

Net als hij lekker op dreef is en pikkie lekker aan het groeien is, ga ik met de afstandsbediening zitten spelen, want het eitje heeft hij nog steeds in zijn mond. Hij heeft het veel te druk met trekken om op dat eitje te letten. Ik geef meteen een flinke ruk aan het touw. Zijn hoofd schiet naar voren en hij doet zijn uiterste best om het ei binnen te houden. Hij probeert ook nog de tulp vast te klemmen. En om zich te blijven concentreren op het trekken. Uiteraard houdt hij het eitje net niet binnen. Ik begin hem uit te lachen, waardoor zijn concentratie helemaal verdwijnt en daarmee ook het grootste deel van zijn stijfheid.
Ik sta op met een diepe zucht, knijp eens flink in zijn pik en haal een voor een de wasknijpers van zijn ballen. En de tulp uit zijn bilspleet. Ik hoor weer heerlijke kreunen en een zucht van opluchting.
“Je snapt toch wel dat je weer straf verdiend hebt door het ei los te laten? Mond open!”
Een beetje ruw stop ik het ei meteen weer terug, zodat zijn antwoord onverstaanbaar is.
“Kruip maar achter me aan, ik heb wat anders voor je in petto,” zeg ik.
We gaan in een voor mijn idee veel te langzaam tempo naar de gang en ondertussen trek ik flink aan het touw waar het ei aan vast zit. Op de gang open ik de toiletdeur en zeg dat hij voor de drempel op zijn knieën moet gaan zitten. Hij kijkt me half vragend, half benauwd aan. Ik doe net of ik niets zie en duw met mijn laars flink tegen hem aan totdat hij precies goed zit, met zijn gezicht naar de wc-pot.
Nu zal blijken of hij me echt gehoorzaamt… Ik ga recht voor zijn neus op de wc zitten, met mijn benen wijd gespreid zodat hij een goed uitzicht heeft op mijn kutje. Ik haal het eitje uit zijn mond en leg dat op de grond. Na een paar spannende secondes kan ik gelukkig mijn plas laten gaan en kijk ondertussen naar hem. Mijn gezicht krult helemaal van plezier van wat ik zie. Hij kijkt met een wel zeer geile blik naar mijn plassende kutje en zijn pikkie reageert ook weergaloos. Bingo!
Na de laatste paar druppels zeg ik een beetje achteloos: “Schat, kom eens wat dichterbij. Ik ga toch geen toiletpapier gebruiken als je zo voor me zit.”
Dit laat ik even op hem inwerken, maar dat is eigenlijk al niet meer nodig. Tot mijn grote verbazing schuifelt hij snel naar voren, waarop ik met mijn kutje naar de rand van de wc schuif. Gretig begint hij te likken en ik kan een kreun niet onderdrukken.
Zo ontzettend geil is dit: wijdbeens op de pot, zijn blik, zijn gelik, zijn kleine kreuntjes…want hij merkt dat mijn kutje nat is en niet alleen van het plasje!
Ik laat hem even likken en geniet eindeloos, tot ik me realiseer dat ik wel erg ongemakkelijk zit. Met onvaste stem zeg ik dat we teruggaan naar de kamer. Hij schuifelt meteen terug en ik zie een glimp van een triomfantelijke blik op zijn gezicht. Och, lieve schat, denk ik, terwijl ik het eitje opraap van de grond, ik heb nog wat voor je in petto!
Eenmaal terug in de kamer parkeer ik hem voor de zitbank, loop naar de kast, pak dildo's, glijmiddel en doekjes en leg alles op het kleine tafeltje bij de bank.
”Hier komen,” zeg ik.
Ik zet het voetenbankje dwars voor de bank en zeg dat hij met zijn knieën erop moet, kont in de lucht richting bank, handen op de grond en het eitje in zijn mond natuurlijk. Dan pak ik het touw dat aan het eitje vast zit en leidt dat naar beneden, draai het om zijn ballen en pikkie zodat het strak zit en het touw gespannen staat. Zijn hoofd in een lekker ongemakkelijke houding. Zijn ademhaling gaat nu heel snel, zijn pik is zo stijf…
”Als je het ei laat vallen, dan stop ik, goed?” zeg ik, “Maar als het te snel valt, heb je pech. Daar trap ik niet in, dan is er geen Stop meer. OK?”
”Ja Vrouwe,” mompelt hij om het ei heen.
Het wordt steeds beter verstaanbaar. Keurig.
Ik zie de spanning in zijn lijf en geniet. Heerlijk. Ik ga lekker op mijn gemak op de bank zitten, open een tube glijmiddel en spuit het koude goedje in zijn bilspleet. Zijn adem stokt even, heel goed. Nog wat spul erbij en lekker uitwrijven. Ik smeer zijn heerlijke billen vol, geniet van het smeren en wrijven, masseer hem een beetje, laat hem steeds meer ontspannen.
Dan zeg ik: “Je weet wat er gaat gebeuren hè?”
Weer een moeilijk te verstaan “Ja Vrouwe.”
Het klinkt benauwd. Mmmm, goed.
”Je wilt het zo graag hè?”
“Nnnn...Ja Vrouwe.”
Haha, lafaard...
”Ik ga je in je kont neuken, dat weet je hè?”
“Ja Vrouwe.”
Zijn stem slaat ietsje over. Pikkie wordt nogal donker en heeel erg dik. Hihi, toch iets van opwinding tussen die benauwdheid door??
Hoe meer vragen ik stel, hoe meer mijn vingers rond zijn sterretje spelen, kriebelen, rondjes draaien, ingang verkennen. Spanning opbouwen....
”Wil je graag hard geneukt worden, schat?” vraag ik poeslief.
“……Ja Vrouwe...”
Klinkt totaal niet overtuigd.
”Lekker diep met die heerlijke grote dildo?”
“…Ja Vrouwe..”
Wanhopig?
Ik zie dat hij zijn kontgat dichtknijpt: triomf! Hij knijpt hem. Letterlijk.
Maar ik doe nog niets. Ik blijf vragen, hem dwingen me te antwoorden, ik blijf teasen met mijn vingers, net zo lang tot hij weer een klein beetje ontspant. Het eitje blijft binnen al zie ik dat hij twijfelt.
En dan....met mijn wijsvinger glij ik met beleid naar binnen. En geniet van zijn schrikreactie, voel zijn maagdelijke kringspier knijpen en laat mijn vinger rustig zitten. Even wennen. Een vinger van mijn andere hand streelt zijn anus om mijn vinger heen en hij voelt eindelijk hoe lekker het is. Langzaam laat ik mijn vinger bewegen, ik hoor hem hijgen en ben zelf ook heel erg opgewonden. Deze heerlijke sub mag zijn Vrouwe straks naar een fantastisch hoogtepunt likken, maar eerst de straf…
Voorzichtig gaat mijn vinger steeds dieper en harder op en neer. Ik merk dat hij heel subtiel meebeweegt, haal mijn vinger weg en hoor een sidderende zucht.
Ik sta op, loop om het bankje heen en hurk voor hem neer terwijl ik zijn kin in mijn hand neem.
Ik kijk hem aan en zie een paar geile aanbiddende ogen die mij smeken om verder te gaan. Er hoeft niets gezegd te worden. Ik kus hem op zijn voorhoofd en neem weer plaats op de bank.
Mijn vinger vindt zijn kontgat weer en opnieuw bereid ik hem voor op zijn straf.
Alle vier mijn dildo’s gaan er straks om de beurt in, van klein naar groot. Ik zucht van verrukking en weet met absolute zekerheid dat dit niet mijn laatste optreden als Vrouwe zal zijn..



 

SaMuel
Bevlogen lid
Inlognaam: Samuel

Bericht Nummer: 41
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 06 mei 2008 - 09:05 am:       

Lekker verhaal



Vrouwe Maleah,

Een lekker verhaal om te lezen; voor elke switch.
Ik herken veel van de beschreven gevoelens.
Mijn complimenten !

SaMuel

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 345
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 09 mei 2008 - 02:26 pm:       

Aan Albert en daarmee aan Maleah



Zoooo.....
Dat is nog eens een enthousiaste reactie! Zo hebben we ze hier nog niet eerder gehad voor zover ik weet. Het is voor Albert dan maar te hopen dat Maleah hier een echt verlangen beschrijft, een echte fantasie zo u wilt, en niet gewoon met een verhaal is gekomen.
Dat zelfs een zelfverklaarde Dom met zo'n reactie komt bewijst toch maar eens te meer dat deze kant van het BDSM-gebeuren hier wat onderbelicht is. Vrijwel altijd zijn het dames die aan heren ten prooi vallen. Terwijl andersom ook zo leuk is, en nog voor beide partijen ook.
En zelfs al zou het zijn dat je toch liever MaleDom-femalesub hebt, dan nog zul je moeten toegeven dat de andersom-verhalen heel anders zijn. Heel anders van toon, heel anders van actie, heel anders ook van intentie en inhoud. Een vrouw speelt heel anders met haar subje dan een man dat doet. Vindt andere dingen leuk, bedenkt ook andere dingen. En dat terwijl het subje het ook anders ondergaat en zelfs als dat niet zo zou zijn met heel andere dingen te vernederen en aan te pakken is.
Om te begrijpen wat ik daarmee bedoel: verander de beide hoofdpersonen maar eens van geslacht en je zult zien dat het niet meer klopt.
Leuk dus. Daarbij is het nog een aangenaam verhaal en een lekkere verteltrant, wat maakt dat ik bijna tot Maleah zou zeggen: meer van dit. Bijna, want ik weet hoe lastig dat voor een schrijver kan zijn, om allerlei redenen. Dus dat zeg ik niet.
Maar ik hoop het natuurlijk wel.....

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Wisperer
Nieuw lid
Inlognaam: Keagan

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 31 juli 2008 - 09:40 pm:       

Intrigerend





Maleah, mijn waarde Dame,

Ik vond het verhaal heel intrigerend, het maakte in mij een vreemde spanning wakker, gaarne zou ik met u, van gedachte wisselen over dit onderwerp, want graag zou ik willen dat mijn eigen vriendin ook zulke trekjes ging ontwikkelen. De reactie die de sub moet hebben ondergaan toen hij van meester ineens in een slaafje veranderde, voelde ik in mijn onderbuik kriebelen, en dacht deed mijn dame ook maar eens met mij (of ik misschien wel mer haar).

Ik ga hier uiteraard eens over denken, en met dametje over discusieren, misschien komen we samen in de toekomst wel met een eigen vervolg op dit verhaal.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: