home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daniel


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 10

Gepost op zondag 02 maart 2008 - 03:21 pm:       


Een verrukkelijk kopje koffie


Een kennismaking met Linda, mijn serveerstertje




“Cappuccino, meneer Jansen?” vraagt de serveerster van de lunchroom waar ik elke zaterdagochtend naar toe ga om mijn weekendkrantje te lezen en koffie te drinken.
“Is goed hoor, Linda. Doe er maar een appelgebak met slagroom bij,” antwoord ik.
Linda, de serveerster, loopt terug naar achter om mijn bestelling te halen.

Eigenlijk is Linda de reden waarom ik hier elke zaterdagochtend verblijf. Ze is een fantastisch mooie vrouw. Ze heeft de benen van Byonce, borsten en billen die zo uit een Druuna-strip komen en de ogen van Angelina Jolie, met een -verder- perfect bijpassend lichaam. Daarnaast loopt ze altijd op pumps, haar benen gehuld in panty’s met van die glimmertjes erin en een zwart, kort, serveerstersrokje met donkerblauw schortje voor. Een waar genot om te zien. Ze weet trouwens
donders goed dat ze zo mooi is en welke uitwerking ze heeft op geile mannen van middelbare leeftijd zoals ik. Ze bedient me altijd met een hemelse glimlach en zwoele stem. Als ze tegen mij praat en/of mij aankijkt knijp ik altijd mijn dijen tegen elkaar waardoor mijn ballen en pik worden gestimuleerd. Ik keer dan ook steevast elke zaterdagochtend met een erectie terug naar huis.
Eenmaal thuis fantaseer ik dat ze mijn Meesteres is. Ik doe dan snel halsband en polsboeien om die met een kettinkje aan elkaar zitten. Ik doe dan net alsof ik me in Haar opdracht masturbeer. Al na een paar rukjes spuit ik met grote kracht mijn sperma over mijn buik en benen.

Maar deze ochtend heb ik besloten een stap verder te gaan: Ik heb thuis al mijn halsband en polsboeien aangedaan die met een ketting aan elkaar zijn verbonden. Daar overheen draag ik een donkere coltrui met lange mouwen. Daarover weer een licht colbert. Anders zou je de contouren van de kettinkjes zien onder de coltrui. Tenslotte draag ik een lichte kaki broek, zonder onderbroek. Mijn pik en ballen zijn vastgezet in een cockring en balzakstretcher. Ik heb mijn voorhuid naar achter getrokken zodat ik mijn blote eikel tegen mijn broek aan voel. Je zult begrijpen dat ik deze ochtend al met een erectie de lunchroom binnenliep.
Het opnemen van mijn bestelling door Linda heeft dan ook zijn uitwerking niet gemist. Ik fantaseer er stevig op los en zit op gegeven moment met een super harde en licht kloppende erectie aan mijn tafeltje naar mijn krant te staren. Door wat ademhalingsoefeningen weet ik mijzelf in bedwang te houden. Ik merk wel dat ik het niet te gek moet maken. Anders kom ik nog ter plekke klaar, bedenk ik mij.
Ondertussen komt Linda de bestelling brengen. Met een vloeiende beweging zet ze de cappuccino op tafel en het appelgebakje ernaast.
“Je bent de slagroom vergeten,” merk ik fijntjes op.
“Oh, oh”, kirt ze, “ik ben zo weer terug.”
En kordaat beent ze weer terug naar de keuken. Bij elke beweging van haar goddelijke benen voel ik mijn pik kloppen. Terwijl ik mij wederom bedenk dat dit wel eens niet goed zou kunnen gaan, geniet ik met volle teugen. Ik voel mijn harde eikel tegen mijn broek aan schuren. Oooh, al zou ik mijn grote harde pik maar eens aan Linda kunnen laten zien. Hoe zou ze reageren? Mijn fantasie slaat heerlijk op hol. Ik hou mijn krant vast en kijk ernaar maar ik zie en lees niets.
Ondertussen zie ik vanuit mijn ooghoeken dat Linda weer naar mij toe komt lopen. Ik merk op dat ze haar bloes verder heeft open geknoopt en geen panty’s meer draagt. Ze schept de slagroom met een lepel uit de klopper op het appelgebakje. Terwijl ze voorover buigt zie ik haar naakte borsten in haar bloes vrij bewegen. Ik voel mijn pik kloppende bewegingen gaan maken. Fantaseer ik nu of heeft ze zich expres zo “uitgekleed”?

Als ze weer weg is ben ik helemaal in de war. Ik drink snel mijn cappuccino op en schrok mijn appelgebak naar binnen. Bij elke hap slagroom zie ik weer die bewegende borsten. Mijn pik blijft nu gevaarlijk kloppende pulserende bewegingen maken. Ik kan mijn beeld van haar niet meer uit mijn hoofd zetten en wordt met de seconde meer opgewonden. Ik voel dat ik het niet meer in kan houden en wil weg naar huis. Ik maak een gebaar naar Linda dat ik de rekening wil hebben.
Even later komt ze weer naar mij toe, met weer die blote dijen. Ze buigt voorover om iets tegen mij te zeggen. Onverbiddelijk wordt mijn blik getrokken naar de opening in haar bloes. Haar blote borsten bungelen vrijelijk rond. Haar tepels zijn stijf en hebben van die mooie grote tepelhoven.
Ik zie haar lippen bewegen maar versta er niet veel van: “... rekening, ....., fout gemaakt, ..... slagroom......”
Ik voel plotseling mijn ballen samen trekken en mijn onderlichaam spastische samentrekkingen maken. Ik probeer haar recht in haar gezicht aan te kijken om maar niet haar naakte borsten en dijen te hoeven zien. Maar het baat niet. Ik voel mijn naakte eikel tegen de rand van mijn broek aanschuren. Ik kom klaar!!! Mijn sperma spuit tegen mijn broek. Ik voel mijn broek langzaam natter worden en het geil langs mijn buik en benen naar beneden stromen.
Linda's ogen dwalen nu langzaam naar beneden en haar pupillen worden plots groter en groter. Ze ziet waarschijnlijk de natte plek in mijn broek. Een heerlijk gevoel. Ik wil het niet eens stoppen maar tegelijkertijd schaam ik mij dood ten opzichte haar. Ik wordt gek van deze dubbele gevoelens. Dan staat Linda rechtop en doet een stap terug. En mijn pik klopt maar door.
Linda zegt nu duidelijk verstaanbaar: “Ik geloof dat we de rekening maar moeten laten zitten”.
Wordt ik nu gek of wat? Ze draagt opeens weer panty’s en haar bloes is weer dichtgeknoopt zoals in het begin.
Als in een droom sta ik op en loop langzaam de zaak uit naar mijn fiets. Met nog nakloppende pik en sperma die langs mijn benen naar beneden sijpelt fiets ik naar huis.

Eenmaal thuis krijgen de schuldgevoelens de overhand. Ik baal als een stekker. Ik ren naar boven, gooi mijn kleren in de was en ga direct onder de douche. Ik blijf er extra lang onder staan en overdenk mijn stupiditeit. Ik heb mij laten meegaan door mijn zielige fantasieën. Geile perverseling die ik ben. Ik kan Linda nu nooit meer onder ogen komen. Oh wat ben ik een stommeling. Uiteindelijk stap ik onder de douche vandaan, droog mij af en ga in mijn badjas naar beneden om een groot glas wijn voor mijzelf in te schenken.
Ik wil net mijn eerste slok wijn drinken als de bel gaat. Ik sta op om open te doen. Daarbij hou ik met een hand de panden van mijn badjas dicht omdat de stoffen riem nog boven ligt. Ik loop naar de voordeur en doe open en ....... ik schrik mij rot.
Daar staat Linda. Ze kijkt mij recht in de ogen aan en zegt: “Hallo,..... mag ik even binnen komen?”
Zonder iets te zeggen doe ik een stap opzij en laat Linda langs mij heen lopen. Ik zie dat Ze lange leren laarzen draagt met een lange leren overjas.
Eenmaal binnen draait Ze zich om en kijkt mij vragend aan. Ik snel langs Haar heen om de deur naar de woonkamer open te doen. Eenmaal in de woonkamer doet Ze Haar leren overjas uit en reikt mij die aan.
“Als je die even wilt ophangen?”
Ik pak Haar overjas aan en laat daarbij de panden van mijn badjas los. Ik zie Haar kijken naar mijn naakte lichaam onder de badjas en Ze voegt toe:
“ .........en hang je badjas ook maar op, dan kom je daarna op je knieën naast Mij zitten.”
Ik loop naar de gang en hang Haar jas op en daarnaast mijn badjas. Naakt loop ik de woonkamer weer binnen. Linda zit inmiddels in mijn luie stoel. Ze ziet er weergaloos uit: dijhoge leren laarzen, een leren slip en een leren korset waar Haar grote borsten maar net in gevangen gehouden worden. Ze heeft Haar haar opgestoken. Ze kijkt me doordringend aan, maar zegt niets. Ik loop naar Haar toe en ondertussen merk ik dat mijn pik weer stijf staat. Ik ga op mijn knieën naast Haar zitten en kijk naar beneden. Ze legt haar hand in mijn nek en zegt:
“Zo meneer Jansen, ik denk dat wij eens even moeten praten ...........!!”




 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 120
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 03 maart 2008 - 09:23 am:       

Meneer Jansen in de horeca.



Daniël,

Schrijf snel het vervolg op de gebeurtenissen de meneer Jansen ten deel vallen! Ik heb genoten van het begin.

Laat de wetenschap dat er een koffiehuis is dat "meneer Janssen" heet in de stad waar ik woon. Ik zal er niet maar aan voorbij kunnen gaan zonder het in verband te brengen met jouw verhaal.

Groeten van Verteller

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 331
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 05 maart 2008 - 08:52 pm:       

Beter laat dan niet



Ik vond dit direct al prachtig, maar het kwam er maar niet van om het even te zeggen.
Eenvoudig is het en toch beeldend en verwachting scheppend.
Dat is op zich al prachtig, maar het is ook nog eens een verhaal met de vrouw in de Dom-rol. En daar zijn er op deze site niet zoveel van. Terwijl dat toch ook zulke leuke kanten heeft ....

Mooi gedaan,

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: