home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Marc


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 6

Gepost op zondag 17 september 2006 - 04:12 pm:       


De controle volledig kwijt …


Jonge masseur raakt de controle volledig kwijt!




Enkele dagen geleden kreeg ik een ogenschijnlijk normaal telefoontje van een Dame welke een afspraak wilde maken voor een ‘ontspannende’ thuismassage. Sinds kort bied ik deze service omdat veel mensen geen behoefte meer hebben om te reizen naar afloop. Ze wilde graag een afspraak maken voor aanstaande vrijdagavond om 19:00. Dit is standaard niet mogelijk omdat mijn reguliere werktijden liggen op maandag tot donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en daarop maak ik alleen in heel bijzondere gevallen een uitzondering. Dit laatste merkte de Dame aan de andere zijde van de lijn snel en feilloos op.
Ze gaf me te kennen eventueel bereid te zijn om een speciaal uurtarief te betalen zonder hierover nader in detail te treden en om er terloops nog even aan toe te voegen dat ik er geen spijt van zou krijgen. Meestal leg ik in dit soort gevallen meteen de hoorn op de haak maar dit keer intrigeerde haar stem en assertieve gedrag me. Dus besloten een uitzondering te maken en het verzoek te honoreren. Achtereenvolgens haar adres en telefoonnummer genoteerd (en gecontroleerd) en afscheid genomen met de woorden tot aanstaande vrijdag om 19:00.

Vanmorgen, vrijdag, zoals gebruikelijk, even in mijn agenda gekeken om te inventariseren welke afspraken ik vandaag allemaal heb. Meteen viel mijn ogen weer op de avondafspraak en herinnerde ik me ook weer de woorden van de Dame aan de telefoon “ .. dat ik er geen spijt van zou krijgen.”
Wat zou ze toch met deze uitspraak hebben bedoeld?
Normaal ben ik altijd op mijn hoede als het gaat om afspraken met dames omdat sommigen nog wel eens een stapje verder willen gaan dan alleen de massage. Dit is uiteraard in onze branche niet de bedoeling, op straffen van royering, daar zijn ten slotte andere services voor (glimlach). Ik ben iemand die zijn werk graag zo goed mogelijk wil doen (sterrenbeeld maagd) en daarvoor is concentratie uiterst belangrijk! Ik besluit om me maar te gaan voorbereiden op mijn eerste afspraak en de vreemde afspraak maar even te laten rusten. Hoe moeilijk ook.
De vrijdag loopt redelijk voorspoedig. Gelukkig geen echt moeilijk gevallen. Om 16:30 verlaat mijn voorlaatste ‘klant’ tevreden de praktijk, ruim ik nog snel even mijn spullen op en vul ik mijn tas voor mijn avondafspraak. Terwijl ik dit doe merk ik dat ik toch iets minder relax ben dan anders. Er is iets wat ik niet onder woorden kan brengen maar er wel voor zorgt dat ik op scherp sta. Snel nog even douchen, om de dag van me af te spoelen, en dan eten.

Het is nu bijna 18:30 en dus tijd om te vertrekken naar mijn ‘laatste’ afspraak. De ‘ontspannende’ thuismassage bij die mysterieuze Dame. De heenreis verloop voorspoedig en enkele minuten voor de afgesproken tijd arriveer ik in de afgesproken straat. Ik parkeer snel mijn auto, schakel mijn mobiele telefoon uit en loop uiterlijk zelfverzekerd naar het opgegeven adres.
Het is een groot vrijstaand herenhuis in goede staat van onderhoud met een onder architectuur aangelegde tuin. Bij de voordeur aangekomen houd ik even in. Opnieuw bekruipt me weer dat vreemde onrustige gevoel. Er is hier iets vreemds. Zelf de vogels zijn stil. Ik verzamel al mijn moed en druk krachtig op de deurbel. In de verte hoor ik een gong. Binnen enkele seconden wordt de deur geopend door een Dame die duidelijk op mijn komst heeft gerekend.
Opgewekt nodig ze me uit om binnen te komen. Ik stap de grote gang binnen van dit voor mij onbekende huis. Achter mij sluit de voordeur zich. Ik hoor dat het slot een paar keer achter elkaar wordt omgedraaid. Nachtslot? Mijn zintuigen schakelen meteen naar de hoogste staat van paraatheid. Wat gebeurt hier?
Voordat ik iets kan ondernemen loopt ze naar de kapstok. Ze vraagt of ze mijn jas mag aannemen? Ik knik. Nu krijg ik even de tijd om de voor mij onbekende persoon eens nauwkeurig te observeren.
Voor mij staat een elegante dame, midden dertig schat ik, met gevoel voor stijl en twee uitdagende/ondeugende kijkertjes. Motorisch trek ik mijn jas uit.
Ze vraagt of ik trek heb in koffie of dat ik meteen aan het werk wil. Ik besluit om mezelf even wat tijd te gunnen om de situatie weer onder controle te krijgen en neem haar aanbod gretig aan.

Ik loop achter haar aan de grote woonkamer binnen die, hoe kan het ook anders, eveneens stijlvol is ingericht. Meteen valt me op dat er in het interieur veel rood en zwart is verwerkt. Ik neem, op haar aanwijzing, plaats op een grote zwarte hoekbank welke goed overzicht geeft over de ruimte.
Ze vraagt hoe ik mijn koffie wil? Ik antwoord, glimlachend, met alles erop en eraan zolang het nog mag en kan. Ze loopt naar de keuken en keert terug met twee mokken koffie en neemt vlak naast me plaats.
Eigenlijk voor me gevoel te dichtbij. Ze kiest duidelijk de strategie om me niet de kans te geven om de boel onder controle te krijgen. Sterker nog ze daagt me gewoon uit. Tijdens ons gesprek over koetjes en kalfjes legt ze zelfs een aantal maal plagend haar hand op mijn bovenbeen.
Ik voel me duidelijk niet op mijn gemak bij deze Dame. Ze is een type dat ervan houdt om met een man te spelen. Tevens is ze zeer nieuwsgierig. Ze wil alles weten over mijn werk en of ik wel eens vreemde verzoeken van dames krijg. Gelijktijdig insinuerend dat ze zich daarbij wel iets kan voorstellen.
Zo politiek als mogelijk probeer ik op haar vragen te antwoorden. Ondertussen breekt het angstzweet me uit over wat mogelijk nog gaat komen. De Dame heeft duidelijk een vooropgezet plan. Gelukkig laat ze na enige tijd het onderwerp verder met rust. De volgende fase lijkt aangebroken. Ze vraag, met een vreemde glimlach, of ik haar wil excuseren zodat ze zich even kan voorbereiden. Voordat ik kan antwoorden loopt ze de kamer uit.
Even zit ik volledig uit het veld geslagen op de bank voor me uit te kijken.
Na enkele minuten word ik opgeschrikt door iemand die roept: “Maseurtje, ik ben klaar voor die heerlijke handjes van je. Ik loop alvast naar de kamer recht tegenover de trap op de tweede verdieping. Ik zie je zo”.
Ik besef dat ik nu nog kan vertrekken. Ik sta even in tweestrijd. Ik besluit om toch de volgende stap te zetten. Ik loop de gang in, de trappen op en kom ten slotte aan bij de toegangsdeur van de door haar aangegeven kamer. De deur heeft een bovenlicht welke mat is maar wel verraad dat in de daarachter liggende kamer meerdere kaarsen branden. Ik haal diep adem en grijp de klink van de deur.

Ik open de deur zo ver als mogelijk om een goed overzicht te krijgen. Recht voor me bevind zich een netjes opgemaakt tweepersoonsbed. Rechts daarvan staat een vreemd soort fauteuil met wat kleding en voorwerpen erop. En ten slotte links van het bed. Daar zie ik een stang geplaatst tussen het plafond en de vloer, staat een televisie met videorecorder op een tafeltje en iets verderop een draaiende computer in een soort computerkast.
De rest van de ruimte wordt helaas door de deur aan mijn gezichtsveld onttrokken. Het enige wat ik minimaal had verwacht tref ik niet aan. De mysterieuze Dame. Even twijfel ik. Zal ik naar binnen stappen of toch maar omdraaien. In alles lijkt deze ruimte op een goed voorbereide val.
Plotseling schiet er uit het niets iets van onder het bed langs me. Het is een zwarte wat oudere kat. Een duidelijk signaal dat ik voorzichtig moet zijn! Gedreven door mijn hevig aangewakkerde nieuwsgierigheid ga ik de ruimte binnen. Ik voel me hart in elke vezel van mijn lichaam kloppen. Ik lijk alleen in de ruimte te zijn.
Tot ik achter me het gekraak hoor van een zich sluitende deur. Snel draai ik me om. Daar is de mysterieuze Dame weer. Ze stond blijkbaar achter de deur op haar prooi te wachten. Ze sluit de deur, draait deze op slot en schuift afsluitend de sleutel, met haar voet, onder de deur door, in de richting van de overloop. Kijkend naar dit besef ik dat ik er met open ogen ingelopen ben.
Waarom heb ik niet geluisterd naar mijn mannelijke intuïtie. Vanaf het begin voelde ik al dat er iets niet klopte. De Dame heeft zich ondertussen omgedraaid en kijkt me indringend aan. Mijn ogen glijden snel langs haar lichaam. Ze is gekleed in een ondeugend zwart onderjurkje, haar benen zijn gehuld in mooie, elegante zwarte kousen en ze loopt op hakken. De dunne stof van het jurkje verraad dat ze zelf ook last heeft van de spanning want haar borsten staan fier vooruit. Ten slotte heeft ze het haar, zoals dat een dominante Dame betaamt, opgestoken.
Ze verbreekt de stilte.
“Zo maseurtje, welkom in mijn paradijsje. Laat ik beginnen met een waarschuwing. Ik heb dit grondig voorbereid en dus niets aan het toeval overgelaten. Alles wat hier in deze ruimte gebeurd wordt elektronisch vastgelegd en aan derden ter beschikking gesteld op het moment dat dit nodig is. Als je precies doet wat ik van je vraag zal deze sessie altijd een goed bewaard geheim blijven”.
Volledig uit het veld geslagen kijk ik haar aan. Welke keuzes heb ik eigenlijk? Ik kan weinig anders dan me overgeven aan wat deze Dame voor mij heeft bedacht. Verzet zorgt waarschijnlijk alleen nog maar voor meer problemen. Ik besluit me te schikken in mijn lot en me de komende uren over te leveren aan het onbekende.

De Dame lijkt het zwijgen van mij te interpreteren als een berusting in mijn lot. Ze loopt zelfverzekerd op me af en gaat vlak voor me staan. Haar ogen staan glashelder en streng. Opnieuw verbreekt ze de stilte.
“Zo, Ik verwacht vanaf nu toewijding, leergierigheid, tederheid en bovenal gehoorzaamheid. Ik weet wat er te koop is in deze wereld en met minder neem ik geen genoegen! Laten we beginnen met de reden van je komst zodat ik een beetje op temperatuur kan komen (glimlach). Ik heb je spulletjes alvast naast het bed gezet.”
Terwijl ze dit zegt beginnen haar handjes langzaam met het losmaken van de knoopjes van mijn blouse.
Ik moet duidelijk even wenen aan de rolverdeling. In het dagelijkse leven ben ik altijd degene die aan de touwtjes trekt en dat lijkt hier volledig omgedraaid. Sterker nog tot op heden is er eigenlijk nog nooit een vrouw geweest die het lef heeft gehad om mij op deze wijze te benaderen. Terwijl ik even bezig ben met mezelf gaat zij gewoon door. Alle knoopjes van mijn blouse zijn ondertussen los.
Ze gebiedt me om alles uit te trekken met uitzondering van mijn boxershort. Ik begin nu toch moeite te krijgen om mijn hormonen onder controle te houden. Het is haar sensuele loopje, haar zelfverzekerde uitstraling en natuurlijk de situatie die dit veroorzaakt. Helaas ontgaat mijn probleempje haar ook niet.
In een flits grijpt ze me vast bij mijn geslachtsdeel. Ik zie dat niet alle gereedschap naast het bed staat te wachten (glimlach). Ik zal nog meer even wat voorzorgsmaatregelen treffen om te voorkomen dat hier iemand zijn hoofd er niet bij kan houden. Ze loopt naar de fauteuil en pakt iets met riempjes en wat ik herken als een halsband en twee polsbanden.
Een angstig gevoel bekruipt me. Wat is dat met die riempjes?
Snel en vakkundig plaatst Ze de verschillende banden, om er als laatste voor te zorgen dat mijn geslachtsdeel veilig opgesloten wordt. Als hulpmiddel gebruikt ze hiervoor een koud washandje. Ik en waarschijn ook zij weet dat dit maar tijdelijk helpt. Helaas wordt dit ook meteen pijnlijk duidelijk als ze me even later, waarschijnlijk bewust, uitdagend aanhaalt en dwingt om mijn armen om haar heen te slaan en haar rug teder en sensueel te stralen.
Ik word gek van geiligheid en voel hoe daar beneden iemand zonder succes probeert uit te breken. Langzaam maar zeker bewegen we op haar initiatief richting het tweepersoonsbed. Bij de rand aangekomen vraagt ze me of ik haar even wil helpen met het uittrekken van haar jurkje.
Gehoorzaam plaats ik mijn handen op haar bovenbenen en schuif ik het jurkje omhoog om het vervolgens op de fauteuil naast het bed te leggen. Ze kijkt me even zwoel aan, geeft me een sensuele aanmoedigingskus en gaat dan met haar sexy zwarte kanten shortje op haar buik op het bed liggen.
Ik begrijp dat dit haar signaal is dat ze lekker gemasseerd wil worden.
In mijn hoofd besluit ik om van strategie te wisselen. Even kijken of als deze Dame op temperatuur komt Ze nog steeds in staat is om de touwtjes strak in handen te houden. Ik pak uit mijn koffertje de ‘Shunga Massage Oil”. Deze olie geeft op de huid bij langsstromende lucht een vreemde tinteling.
Zou ze dit ook in haar draaiboekje hebben staan? Inwendig geniet ik alvast stiekem van wat gaat komen als mijn handen en de opzettelijk langsstromende lucht dit zelfverzekerde vrouwtje uit balans brengen. Ik laat wat olie op mijn handen lopen om het al handenwrijvend op te warmen. Dan begin ik, net als bij ieder ander, met het rustig losmaken van de spieren van de nek en zak ik via de schouders en de rug naar beneden. Af en toe laat ik bewust mijn handen net even verder doorglijden in de richting van€ìG €ìG  N< p!E èìG  ìG @  ìG te laten. Echter op het moment dat ik net ben begonnen aan haar bovenbenen grijpt ze in. Ze pakt in een flits mijn linkerpols vast en voor ik het weet sta ik naast het bed met mijn beide armen vast achter mijn rug.
“Zo mannetje, zo is het wel genoeg. Jij dacht zeker dat vrouwtje heb ik in de tas. Die pak ik even. Ik dacht het niet. Ik heb een hekel aan mannen die vrouwen zien als objecten. Vanaf nu zul je weten wat vernederd worden door een vrouw is. Je zult smeken …”

Even sta ik verbouwereerd te kijken. Dit had ik nooit verwacht. Was ik enkele minuten geleden nog min of meer in de lead. Nu lijken de rollen definitief omgedraaid. De mysterieuze Dame loopt weg en komt terug met een soort masker.
“Zo vanaf nu mag je worstelen met je fantasie en kan ik doen en laten met je wat ik wil. Eens even kijken of je straks nog zoveel praatjes hebt …”
Terwijl ze dit zegt verschijnt er een gevaarlijke glimlach op haar gezicht. De daaropvolgende minuten wordt de wereld om me heen zwart. Ik word volledig teruggeworpen op mijn gevoel en sterk verminderd gehoor. Ik word begeleid naar een andere plek in de ruimte. Mijn polsbanden worden gescheiden maar al gauw weer stevig vastgezet zodanig dat ik me niet meer vrij kan bewegen.
Ik krijg de opdracht om mijn benen te spreiden waarna er iets geplaatst wordt zodat ik deze niet meer kan sluiten. Ik voel me machteloos en heb me nog nooit zo afhankelijk gevoeld. In deze situatie kan ze echt alles met me doen. Het is even stil. Ik hoor dat er iets achter me op de grond wordt gezet. Elke vezel in mijn lichaam spannend zich. Ik voel dat er iets vanaf mijn enkel tergend langzaam omhoog glijdt. Het kriebelt en begint me gek te maken. Het lijkt iets van een plumeau of veer. Mijn hoofd raakt op hol hoe hoger het komt.
Ik dreig gek te worden. De geiligheid stijgt me naar het hoofd. Mijn lichaam begint heftig te reageren en ondertussen glijdt het object steeds verder omhoog. Het gaat langzaam. Stukje omhoog en een klein stukje terug. Ik probeer met man en macht om bij het object weg te bewegen maar dit lukt nauwelijks. Ik weet dat de binnenkant van mijn benen en vooral waar ze samen komen extreem gevoelig is.
Ik hou het bijna niet meer. De afstand tot mijn meest erotische delen is voor mijn gevoel nog maar een aantal centimeters. Even onverwachts als het begon stopt het gelukkig ook weer. Ik probeer me zo snel als mogelijk te herstellen. Mijn gehoor staat in de hoogste stand van waakzaamheid. Elk geluid waar dan ook in het huis hoor ik. Welke kwellingen moet ik nog meer doorstaan. Ik hoor dat er iemand achter me opstaat en zich vlak achter me beweegt. Dan wordt de stilte weer verbroken.
“Zo geil jochie. Dit is nog maar het begin. Ik vind het heerlijk om je te zien vechten. Ik ga net zo lang door tot je van geiligheid alles voor me doet en aan me vertelt. Straks krijg je van Mij iets lekkers wat je zelf niet kan verwijderen en je op de meest vreemde momenten zal plagen. Dat apparaatje gaat jou ook besturen op het moment dat Ik even lekker van je wil genieten. Ik ga nu even weg maar ben zo weer terug. Even iets leuks halen als lesmateriaal voor straks. To zo ...”
Nadat Ze dit gezegd heeft loopt Ze de ruimte uit. Ik hoor het tikken van haar hakken langzaam vervaagt. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. De truc met de sleutel had ik moeten doorzien. Er zijn en waren twee of meer sleutels. Ze heeft me doen geloven alsof ik niet meer weg kon.
Ik blijf verbijsterd achter. Wat is ze verder nog van plan. Wat bedoeld ze met een apparaatje wat mij straks gaat besturen en dat over dat lesmateriaal. Ik heb zoveel vragen maar geen antwoorden. Mijn fantasie dreigt met me op de loop te gaan. Minuten worden uren.

Gespitst blijf ik luisteren naar ieder geluid om me heen. Af en toe hoor ik het bekende tikken van hakken maar het geluid wordt lange tijd niet sterker. Plotseling word ik opgeschrikt door vreemd gekraak van het lijkt wel een trap gevolgd door het openen van de deur van de ruimte waarin ik me bevind.
Iemand betreed de ruimte. Mijn gehoor, gevoel en reuk concentreren zich. Is het weer die mysterieuze Dame of iemand anders? De onbekende beweegt zich naar een plek achter me. Ik voel hoe nagels over mijn rug naar beneden glijden. Iemand geeft mij een klap op elke bil. Ik besef opnieuw dat ik machteloos ben. Langzaam wordt mijn boxershort naar beneden geschoven. Ik verkramp lichtelijk.
Wat gaat hier gebeuren? De onbekende persoon beweegt weg om iets te pakken maar is al snel weer terug. Ik voel dat er iets kouds rond mijn anus wordt gesmeerd. Het is toch niet waar. Veel tijd om me voor te bereiden krijg ik niet. Ik voel hoe er iets tegen mijn anus wordt gedrukt.
De onbekende persoon slaat een arm om mij nek. Ik voel haren langs mijn hals glijden. Ik voel elke lichamelijk contactpunt heel intens. De stilte wordt opnieuw verbroken.
“Ontspan je maar lekker jongetje. Ik breng even iets aan voor straks. Een heerlijk plaaggeestje waarmee ik je straks commando’tjes kan geven.”
Ik voel hoe een voorwerp van achteren langzaam naar binnen glijdt. Het is toch geen …? Het object veroorzaakt een heel vreemd gevuld gevoel. Nadat de plaatsing is afgerond wordt er met touwen een constructie aangebracht die ervoor zorgt dat het voorwerp op geen enkele wijze is te verwijderen.
Ik word werkelijk gek van deze situatie. De spanning neemt toe. Ik voel hoe mijn boxershort weer omhoog wordt geschoven en de domina begint aan een sensuele reis met haar handen en lippen over mijn lichaam. Ik word gek van geiligheid. Ik wil haar aanraken, strelen, beminnen en nemen.

Na enkele minuten van tederheid van Haar zijde schuift haar lichaam langzaam weer bij me vandaan. Ik krijg even de tijd om tot mezelf te komen. Ik merk dat mijn denken steeds meer gestoord wordt door geile fantasieën. Logisch denken wordt haast onmogelijk.
Ik hoor opnieuw een vreemd geluid achter me. Wat gebeurt daar? Is ze met zichzelf aan het spelen? Terwijl ik dit denk begint het voorwerp in mijn anus, als een duiveltje in een doosje, ook ineens te trillen. Het is toch wat ik al dacht!
Ik probeer mijn lichaam onbewust in een houding te brengen opdat ik de gevolgen van het plaaggeestje kan managen. Mijn ademhaling versnelt merkbaar. Ik probeer mijn aandacht te verdelen tussen mezelf, het trillende voorwerp en de persoon achter me. Dit valt niet mee. Met de minuut wordt mijn lichaam gevoeliger voor welke prikkel dan ook. Ik merk dat ik zo langzamerhand echt alles wil doen om tot een ontlading te komen. Na vele lange minuten verdwijnt het geluid achter me en kort daarop stopt gelukkig ook het trillen van het voorwerp in mijn anus. Ik concentreer me even zo goed en zo kwaad. Ik voel gewoon dat dit nog lang niet het einde is. De stilte wordt verbroken.
“Wat heerlijk om dat geile lichaam van je te zien kronkelen. Ik kan er uren naar kijken. Ik verlang nu al naar het moment waarop je Me eens heerlijk gaat verwennen. Ik kan bijna niet wachten tot je, gestuurd door een trillend plaaggeestje, onder mijn rokje gaan verdwijnen.”
Terwijl Ze dit zegt krijg ik over mijn hele lichaam kippenvel. Ik wist niet dat ik psychisch zo eenvoudig uit balans gebracht kon worden. Ik voel me kwetsbaar en overgeleverd aan een dame met ondeugende wilde plannen. Opnieuw richt Ze het woord tot me.
“Ik ga zo, nadat ik je masker heb verwijderd en een kneveltje heb geplaatst, een spannend filmpje opzetten met de nodige leermomenten voor straks. Concentreer je vooral aandachtig op hoe de dames elkaar plezieren. Je zult begrijpen dat ik straks wens te ervaren wat je gezien en geleerd heb!”
Even laat Ze haar woorden op me inwerken. Echter al snel kondigt de volgende vernedering zich al weer aan. Het tij moet gekeerd worden op welke manier dan ook! Als gevolg van de situatie word ik steeds meer gedreven door mijn geiligheid met alle gevolgen van dien. Ik krijg een tik, met vermoedelijk een zweep, tussen mijn benen welke al snel wordt gevolgd door meerdere. Door de gevoeligheid van mijn lichaam komt de pijnprikkel duidelijk door. Ook het voorwerp in mijn anus begint weer te trillen. Nu moet ik anticiperen op twee gelijktijdige zaken. Minuten trekken voorbij tot Ze weer het woord tot me richt.
“Laat het laatste een waarschuwing zijn. Concentreer je op wat er van je verwacht wordt en niets anders. Ik bepaal wat er hier gebeurd. Je zult anders de eerste zijn van wie Ik, met mijn methoden, niet gedaan krijg wat ik wil. Dus pas op!”
Na dit gezegd te hebben loopt ze weg om iets te pakken. Bewust of onbewust geeft ze me even bedenktijd. Ik besluit om ervoor te gaan en op die manier mijn vrijheid weer te herwinnen.

Natuurlijk te snel is ze alweer terug. Mijn gehoor en gevoel vertellen me dat ze vlak achter me staat. Ik hoor haar ademhaling en ruik haar geur. Ik herken deze ondertussen uit duizenden. In de hoogste staat van waakzaamheid wacht ik af. Vanuit welke hoek komt het gevaar nu weer.
Ik voel hoe haar handen mijn gespierde billen zachtjes aanraken en zich naar vore bewegen. Haar lichaam glijdt weer sensueel tegen me aan. Haar zijde zachte kleding prikkelt mijn lichaam. Haar handen glijden voorlangs via mijn buik naar mijn bovenlichaam. Ik voel haar warmte. Haar mond zoek zacht kussend de plaats van mijn rechteroor onder het masker. Ik voel haar tepels duidelijk prikken in mijn rug. Haar benadering is even heel teder. Opnieuw verbreekt ze de stilte.
“Ik grijp je vannacht. Het gaat spetteren zoals je nog nooit heb meegemaakt. Morgenochtend zullen we samen uitgeput wakker worden. Ik ga over enkele ogenblikken je masker verwijderen, een kneveltje plaatsen en tot slot een video starten. Waag het niet om je om te draaien.”
Volgend op deze woorden volgen de daden. Mijn ogen moeten in eerste instantie even wennen aan het schaarse licht afkomstig van kaarsen. Ongeveer anderhalve meter voor me staat een kleine portabel televisie. Ik probeer me zo goed en zo kwaad als het gaat te concentreren op wat zich op het scherm afspeelt.
Ik zie hoe twee dames meer dan een gemiddelde belangstelling voor elkaar hebben. Wat ik in mijn fantasie al vermoede wordt waarheid. De dames gaan langzaam, stapje voor stapje, uit de kleren om elkaar te verkennen en meer. Duidelijk een schouwspel waar menig man door geprikkeld wordt.
Ik probeer een en ander zo neutraal als mogelijk over me heen te laten komen. Ondertussen duidelijk op mijn hoede voor onverwachte zaken. Op ogenschijnlijk volledig willekeurige momenten begint het object in mijn anus te trillen maar dit kan ik gelukkig managen. De dames op het scherm worden met de minuut luidruchtiger. Voor mij wordt tot in detail de kunst van het verwennen van een vrouw uit de doeken gedaan.
Een angstig gevoel maakt zich langzaam maar zeker meester van me. Ik begin steeds meer te beseffen wat me straks mogelijk boven het hoofd hangt. De mysterieuze Dame laat me niet voor niets naar deze video kijken. Ik zou haar gezicht, achter me, wel eens willen zien.
De knevel in mijn mond begint steeds meer een plaag te worden. Ze heeft hem waarschijnlijk bewust zo aangebracht dat hij behoorlijk diep in mijn keel steekt. Ik probeer mijn hoofd zo te houden dat een en ander zo comfortabel mogelijk blijft. Helaas is dit slecht te combineren met de houding welke ik bij voorkeur wil aanneem om de overlast van het trillende voorwerp in mijn anus te minimaliseren.
De dames op de video gaan ondertussen naar een climax toe en ik merk dat dit toch iets met me doet. Ik probeer het met alle macht te onderdrukken maar sommige dingen wil je als man wel maar is onmogelijk.
Plots hoor ik een geluid achter me en op dat moment valt de televisie uit. Even is het stil. Al mijn zintuigen schakel over na code rood. Wat gaat er nu gebeuren? Wat is de volgende stap? Waar ben ik voor klaar gestoomd? Ik voel me week. Ik wil zo graag lekker vrijen. Ik wil dat dit stopt.

Ik bereid me onbewust voor op de meest wilde dingen uit mijn fantasie. Ik merk dat mijn gedrag tegennatuurlijk begint te worden. Ze krijgt meer en meer macht over me.
Ik hoor hoe er iemand achter me opstaat en naderbij komt. In mijn rechterooghoek zie ik haar komen. Ze beweegt zich voor me. De opstelling met de portable wordt verwisseld voor een zwart lederen fauteuil.
Stilletjes hoop ik dat ze de knevel verwijderd. Een knevel zorgt altijd voor een speekselprobleem. Gelukkig wordt mijn wens vervuld.
Ze gaat elegant met een glas rode wijn voor me zitten. Ter onderstreping van de situatie slaat ze haar in zwarte zijden kousen gestoken benen over elkaar. Ik zie hoe haar strenge, wilde ogen keurend over mijn lichaam glijden. Uiteindelijk treffen onze ogen elkaar. Als in de kattenwereld richt ik na enkele seconden uit voorzorg mijn ogen maar even op haar benen.
Nu valt het me pas op dat het zwarte jurkje wat ze draagt aan de onderzijde een subtiel randje kant heeft. Ze verbreekt de stilte.
“Marc, zou jij mij willen vertellen wat je aan mijn lichaam het meest opwindend vindt?”
Even denk ik na. Wat zal ik op deze vraag antwoorden?
Terwijl ik denk doet Ze één van haar hakjes uit. Beweegt ze met haar voet naar de binnenkant van mijn rechterbeen om te beginnen aan een plagende reis omhoog. Ik krijg overal kippenvel.
“Je gaat me vanavond echt alles vertellen of je nou wil of niet. Ik ben heel nieuwsgierig naar je meest kwetsbare kanten. Via het Internet kon je me nog om de tuin leiden maar nu niet meer. Je lichaam verraad elke leugen. Ik wil je diepste en wildste fantasieën weten. Ik wil informatie van je om ongegeneerd met je te kunnen spelen.”
Ondertussen glijdt haar voet steeds meer richting mijn meest gevoelige zones. Mijn vingers beginnen te tintelen. Ik kijk haar aan en besluit te antwoorden. Even zie ik een overwinningsfonkeling in haar ogen. Vervolgens plaatst ze haar beide handen op haar knie om deze langzaam omhoog te bewegen. Onderweg de onderkant van haar jurkje een klein stukje meenemend.
Ik kijk met grote ogen. Ik zie de bovenkant van kanten kousen en een heel klein stukje van een zwart enigszins doorschijnend eveneens kanten onderbroekje. Ik word nog geiler dan ik al was. Opnieuw richt ze het woord tot me.
“Marc, Kun je me vertellen wat dit met je doet?”
Ik word gek. Dit is vernederend. Hakkelend en hevig blozend geef ik antwoord op de vraag. Hopend dat ze genoeg weet. Zou deze Dame weten dat dit soort verhoren bij wet verboden zijn. Ze gaat onverstoorbaar verder.
“Marc, Zou jij één van mijn fantasieën nu kunnen raden?”
Ik denk even na. Plotseling begint de dildo in mijn anus even heel heftig te trillen. Snel pas ik mijn lichaamshouding aan om het effect te minimaliseren. Ik antwoord dat ik het echt niet zou weten. Even een leugentje om bestwil omdat ik wel een klein vermoeden heb.
“Marc, Ik ga je een beetje helpen. Welk kledingstuk denk jij dat ik zo als voorbereiding heel langzaam ga uittrekken?”
Ik begin te zweten en mijn ademhaling versneld nu echt. De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Ik kijk haar recht in de ogen. Ogen die mij vertellen kom maar. Ogen die mijn laatste weerstand proberen te breken. Ik zie hoe haar tong sensuele haar rode lippen bevochtigt. Het spel gaat verder.
“Marc, Waarom denk je dat ik je die film heb laten zien?”
De spanning wordt verder opgebouwd. Ik wil wel antwoord geven maar kan het gewoon niet. Ik schaam me gewoon om haar te vertellen wat ik denk dat Zij wil.
“Marc, Kijk eens goed naar mijn wijsvingers!”
Ik kijk snakkend naar adem. De spanning wordt onhoudbaar. Ik dreig te gaan hyperventileren. Ze plaatst haar twee wijsvingers op haar bovenbenen en laat ze langzaam en sensueel glijden naar haar speciale plekje waar ze even aan het zicht onttrokken raken. Weer verbreekt ze de stilte.
“Marc, Ik ben kletsnat en wil genieten”.
Ik word wild. De kettingen waarmee ik vast zit rinkelen. Ik zou haar wel willen bespringen. Treiterend langzaam trekt ze vervolgens haar slipje uit zonder dat ik maar iets meer zie dan nodig is. Ze staat op en gaat voor me staan. Haar lichaam beweegt zich zachtjes tegen me aan. Geroutineerd plaatst ze haar rechterhand achter in mijn nek. Haar lippen zoek de mijnen. Ze begint me zo hartstochtelijk te kussen dat ik even van de wereld raak. Als een dier laat ik me gaan. Lichamen kronkelen tegen elkaar. Tongen zoeken elkaar op en voeren een paringsdans uit.
Tientallen seconden tikken weg. Plots verwijderd ze zich weer om terloops nog even het overbodig geworden kledingstuk om mijn nek te hangen met achterlating van een vochtig spoor op mijn wang. Mijn hele lichaam glinstert van het zweet. Mijn bloed bestaat volgens mij alleen nog maar uit hormonen. Ze gaat weer zitten en slaat haar benen over elkaar. Ogen zoeken elkaar weer op.
“Marc, zou jij een reisje langs mijn linkerbeen omhoog willen maken?”
Ik weet precies wat ze bedoeld. Sensueel wisselt ze, net als in een bekende film, haar benen. Ik kan niet meer denken. Haar tepels staan recht vooruit. Ze heeft me gevangen in haar web. Weer verbreekt ze de stilte.
“Marc, je gaat het reisje maken met je mond, je tongetje en aan je rechterwijsvinger een vingervibrator. Je krijgt instructies van het plaaggeestje bij jou van achter. Als hij trilt blijf je heerlijk, met overgave, op de plek waar je dan bent. Als hij weer stopt ga je in de tegenovergestelde richting verder.”
Haar woorden druppelen één voor één mijn hoofd binnen. Ik zal me moeten overgeven. Haar ogen houden mijn ogen gevangen. Heel langzaam zie ik hoe Ze haar benen spreidt. Centimeter voor centimeter. Haar jurkje schuift opnieuw langzaam omhoog. Ze kijkt me als een wild geil beest aan. Ik sluit even me ogen. Ik weet waar dit gaat eindigen. Ze verbreekt weer de stilte.
“Marc, kijk me eens aan!”
Ik open mijn ogen en neem even de tijd om het schouwspel voor me in me op te nemen.
Dan vervolgt ze: “Ik maak zo je handen los, verklein de breedte van de spreidstang tussen je benen iets, plaats de vingervibrator en dan wil ik dat je voor me op je knieën gaat zitten. Knik naar me als je me begrijpt.”
Ik geef me over en knik. Ze staat op en voert elke stap snel en vakkundig uit. Nadat ik op mijn knieën voor de fauteuil zit gaat zij weer zitten. Ze zet haar benen links en rechts van me neer terwijl gelijktijdig het licht dimt. Als het bijna helemaal donker is geeft ze het commando om de reis te starten vanaf haar linkerenkel omhoog …



 

Kitty
Bevlogen lid
Inlognaam: Kitty

Bericht Nummer: 96
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 17 september 2006 - 05:25 pm:       

Geweldig aansprekend verhaal



Hoi Marc,

Geweldig verhaal. Ik heb het in een adem uitgelezen. Ik vind het zeer boeiend en aanschouwelijk beschreven. Wat ik bijzonder in dit verhaal waardeer is hoe je alles omschrijft, zonder gebruik te maken van banaliteiten in woorden. Dit zijn verhalen die ik graag lees, tegenover de verhalen waarin met vunzige woorden moet worden gestrooid om een en ander over te brengen, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening. Waar ik bij sommige andere verhalen meteen stop als ik, in mijn opvatting, te platte en te pornografische taal tegenkom, heb ik hier geen moment willen ophouden met lezen. Ook was het hier niet moeilijk je in te leven in de hoofdpersoon, zelfs als vrouw. En zelfs als het over een onderwerp gaat dat niet direct in mijn beleving zit. Als je dat voor elkaar krijgt doe je het goed, in mijn idee.

Ik hoop nog vaker iets van je te mogen lezen.

Groet,

Kitty

 

Stefanie
Actief lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 19 september 2006 - 03:06 am:       

Ik sluit me aan



Beste Marc,

Je verhaal had een voldoende lengte en was vooral inhoudelijk een stevig, goed verhaal met een solide plot. Ik heb het met plezier gelezen.

Soms heb je wel de neiging de zinnetjes kort te houden, waardoor het in het begin een beetje een staccato-effect vertoonde. Later verkleinde dat probleem, misschien ligt het ook aan mij. Er staan wel redelijk wat -d en -dt foutjes in, maar daar wil ik niet over vallen omdat het een tof verhaaltje is dat een heel sexy en spannende ervaring uitdrukt zonder banaal te worden of vieze woorden te gebruiken.

Wat zou ik graag in Marc zijn plaats geweest zijn, om door een meesteres gedwongen te worden naar een sexfilmpje te kijken en netelige vragen te beantwoorden.

Zeer zeker een vervolg waard, zo lijkt het me. Ook ik heb het volledig gelezen, en ben er stilaan, langzaam maar zeker, opgewonden van geworden.

Stefanie.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: