home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
dominikus


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 12 september 2006 - 11:06 pm:       


Nel


Van kenau tot onderdanige




Nel is een vrouw van in de vijftig, die met haar man in een rijtjeshuis woont. Hun dochter is al jaren uit huis en taalt nauwelijks meer naar haar ouders. Hun sexleven is ingezakt en zo goed als verdwenen. Vooral Nel heeft geen zin meer in dat verplichte nummer.
Op haar werk als hoofdcassiëre van een grotere supermarkt is ze een kenau. Ook in hun kennissenkring is ze als zodanig bekend. Daar wordt soms stiekem verzucht: “pakte hij haar maar eens wat aan.”
Feitelijk is het een door Nel afgeluisterd gesprek tussen twee buurvrouwen over dit onderwerp dat haar fantasie weer op gang brengt:
“Ze moest maar eens over de knie, dat brutale secreet.”
“Hij moet haar eens flink op haar blote billen geven.”
“Daar is hij veel te veel een eitje voor.”

Ze weet waar haar fantasie over gaat. Dat is SM. Een soort van sex-spelletjes die met straf, pijn en vernedering gepaard gaan. Nel vertelt dit soort dingen niet aan haar man. Die kan daar toch niets mee. Maar de geile fantasie laat haar niet los. Doordat ze al enige tijd een computer met internet hebben gaat ze op zoek en ze vindt een wereld van informatie. Nu worden haar fantasieën ook wat concreter, als ze ziet hoe vrouwen in vernederende posities worden gebracht en allerlei straffen ondergaan.
Nel masturbeert vaak en langdurig bij het fantaseren.

Nel's man begint zich uiteindelijk toch af te vragen wat ze steeds 's nachts uit bed doet, terwijl ze zegt dat ze niet kan slapen. Daar heeft ze eerder nooit last van gehad. Omdat hij weet dat ze steeds op het internet bezig is, gaat hij in de historie van het zoekprogramma kijken. Daar vindt hij nooit wat, want ze heeft steeds alles zorgvuldig gewist.
Nadat ze zo een tijdje bezig is, wordt ze echter slordiger. Of lokt ze misschien uit dat haar man erachter komt? In ieder geval: hij vindt 'Spanking Forum'.
Nu hij de SM plaatjes bekijkt en sommige verhalen leest, herkent hij wat zijn Nel bezighoudt. Vroeger had ze wel eens wat boekjes gehad die hij nooit heeft gezien. Ze heeft ook eens voor een sexwinkel gedraald toen ze op vakantie waren. Omdat hij er nu zelf ook een beetje geil van wordt, besluit hij net te doen of hij niets door heeft en een geschikte gelegenheid af te wachten om haar te confronteren.
Een gelegenheid doet zich gauw voor. Op een nacht is ze weer aan het internetten en hij sluipt naar haar toe. Hij herkent de plaatjes van 'Spanking Forum' en ziet Nel onder het kijken heftig masturberen.
“Wat vreet je toch uit?” vraagt hij op boze toon.
Ze schrikt zich een ongeluk.
Na wat schutterige smoezen ziet ze in dat ze ermee voor de draad moet komen. Dit is de soort van sex die ze nodig heeft, en ja, ze wil gestraft, gepijnigd en vernederd worden. En ze was ervan uit gegaan dat haar man dat wel nooit zou kunnen. Hij verbetert haar direct. Hij is van plan dat te doen.

Die nacht wordt besloten dat hun leven een andere draai gaat nemen. Vooral Nel krijgt een heel andere positie. Zij wil graag aan hem beloven altijd onderdanig, gehoorzaam en gedienstig te zijn, geen grote waffel meer te hebben en zijn straffen en correcties deemoedig te incasseren.
Nel's man blijkt zich goed te kunnen vinden in zijn nieuwe rol van haar dominant. Hij is inventief in het bedenken van vernederende straffen en opdrachten. Hij doet veel ideeën op van websites van meer ervaren dominanten. Meer dan ze zich had kunnen voorstellen moet Nel alle zeilen bijzetten om aan zijn eisen te voldoen.
Maar mede doordat ze er zolang naar heeft verlangd schikt Nel zich snel in haar onderdanigheid. Ze merkt dat ze het prettig vindt geen beslissingen meer over haar uiterlijk te hoeven nemen. Haar hoofdhaar moet nu in een kort en sexy kapsel. Lipstick en nagellak zijn voorgeschreven, alsmede een praktische nagellengte. Haar veel te dikke bos schaamhaar is nu geheel glad weggeschoren. Nel heeft over haar lichaamsverzorging een uitgebreide lijst moeten uittikken, die bij de dagelijkse inspecties als checklist wordt gebruikt.
Deze inspecties vinden geheel naakt en zonder sierraden plaats. Nel's man noemt steeds het lichaamsdeel op dat hij wil inspecteren en dat dient ze dan aan te bieden. Alles wordt bevoeld en beknepen, 'van buiten naar binnen', naar de erotische delen toe. Kut en kont komen het laatst aan de beurt. Afwijkingen dienen direct te worden bijgewerkt, waarna een corrigerende bestraffing plaatsheeft van een aantal klappen op het lichaamsdeel dat niet goed was verzorgd of aangeboden.
In een zelfde stijl als de inspecties vinden ook de trainingen plaats. Zo heeft Nel's man gezien dat de houding “enkels beetpakken, met je reet omhoog” niet gemakkelijk is voor haar. Daar wordt ze dus nu op getraind, met het doel haar uithoudingsvermogen in deze positie op te voeren. Een geschikt staafje word in haar anus geplaatst om te kijken of ze mooi stabiel blijft.
Nel's naaktheid gedurende deze inspecties, trainingen en bestraffingen is functioneel. Haar kut kan goed in de gaten worden gehouden en eventueel bevoeld. Immers, naarmate ze geiler wordt, neemt haar incasseringsvermogen toe, en kan en moet ze meer hebben.
Nel moet een logboek bijhouden van alle bestraffingen, trainingen en inspecties. Tezamen met haar man en dominant nemen ze dit van tijd tot tijd door en stellen haar vorderingen en eventuele tekortkomingen vast, zodat daar nader aandacht aan kan worden gegeven.
Nel is gelukkig.





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: