home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Isis


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 26 januari 2008 - 09:14 pm:       


Autopech of ontmoeting op een parking


Over hoe een onbetrouwbare auto sapper een spannend avontuur brengt..




Voor Sapperdeflap


Sputter, sputter, gloep….. Sapper sloeg met zijn hand op het stuur.
“Stomme roestbak, kom op!!!!”
Het enige antwoord van de auto was nog meer gesputter. Toen hield hij er helemaal mee op, alsof hij de belediging die geuit werd niet kon waarderen.
Terwijl de auto uitrolde, stuurde Sapper de auto in de berm. Sapper uitte een paar sappige vloeken die een zeeman niet zouden hebben misstaan.
“Jij ellendig rotkreng, jij roestbak jij…..)*^&*T(*&%^.”
De frustratie gold niet zozeer de auto; het ding was per slot van rekening twintig jaar oud en stamde nog uit zijn studententijd toen hij niet genoeg geld had voor een fatsoenlijke auto maar wel het feit dat hij nu zijn weddenschap zou verliezen…

Over anderhalf uur had hij namelijk een date met een meid in de stad waar hij naar toe op weg was. Een ‘dare’, opgezet door zijn vrienden; een blind-date met een stuk dat één van hen kende. Sapper zou er zijn om precies drie uur met kleine ingebouwde hindernis. Nou ja, klein… de weddenschap was dat hij niet op de date zou durven te verschijnen met een buttplug in. En dat liet hij zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Dus hij had zich voordat hij op weg ging gedouched, geschoren en had de forse buttplug ingebracht. Het ding zat hoogst ongemakkelijk maar zorgde er tegelijkertijd voor dat hij een enorme paal in zijn broek had. Zo, met een hindernis onder hem en een hindernis voor hem, was hij op weg naar de date. Die dus nu de soep inliep. No-way dat hij nog op tijd zou komen.
Weer vloekte hij hartgrondig en begon toen te lopen naar de parking. Het motregende buiten, wat zijn humeur er niet veel beter op maakte…. Gvd, ze hadden zijn mobiel gejat dus hij kon niet bellen. Hij hoopte dat er een telefooncel zou zijn op de parking of dat hij iemand trof met een mobiele telefoon, die voor hem kon bellen. Bij elke stap voelde hij de buttplug bewegen. Hij kon moeilijk zijn broek laten zakken aan de kant van de snelweg en het ding eruit halen dus hij liep verbeten door. Aan zijn erectie merkte hij dat zijn lichaam de situatie in ieder geval nog hoogst opwindend vond. Of hij dat geestelijk ook vond was maar de vraag…Terwijl de motregen overgegaan was in een lichte zomerregen die gestaag op zijn kleren neerdaalde, ploegde hij door.

Daar was de parking al. Verlaten. Geen mens te zien. Auto’s zoefden langs de oprit zonder af te slaan. Mensen hadden haast, geen behoefte om zich te verpozen aan de kant van de weg in deze regen. Sapper ging op zoek naar een telefooncel. Die uiteraard in geen velden of wegen te bekennen was. Wel stond er een klein gebouwtje met het opschrift ‘wc’. Opgelucht haalde Sapper adem en besloot zichzelf eerst maar eens te verlossen van de buttplug om dan te beraden wat hij verder zou doen. Toen hij de deur van het gebouwtje probeerde te openen, vloekte hij weer hartgrondig. Op slot!!!! Wie deed er nu een openbaar toilet op slot????
Doornat was hij intussen. De lichte zomerpantalon die hij aan had, kleefde tegen zijn benen. Hij had nog nooit zo erg de balen gehad. Hij voelde diep medelijden met zichzelf. Gestrand, met buttplug in, doornat geregend, geen date, weddenschap verloren. Kon het leven nog erger?
Toen zag hij een motorrijder de parking opdraaien. Ook dat nog. Zo’n stoere vent op een motor, model klerenkast die hem wel even zou helpen uit de nood. Of niet, als hij Sapper zag in de toestand waarin hij verkeerde.
De motor trok op tot naast hem en daar zette de motorrijder de machine uit. Hij was gekleed in een rood met wit motorpak dat strak om het slanke lichaam spande. Een paar stoere motor laarzen staken er onder uit en in de helm kon Sapper de spiegelende glazen van een zonnebril zien.
De motorrijder zwaaide een been over het zadel van de motor en stapte af. Toen zette hij zijn helm af. Een waterval van blonde haren werd bevrijd uit de helm en viel in gekrulde lokken langs het gezicht van….. een vrouw… Een vrouw van tegen de veertig zo te zien, met een knap en hooghartig gelaat, perfect in de make-up, bruine indringende ogen en een pruilende, rode, eisende mond. Het gelaat en de houding van een vrouw die gewend is haar zin te krijgen. Onbewust voelde Sapper een rilling langs zijn ruggengraat gaan. Dit was precies het soort vrouw waar hij altijd hunkerend naar keek op internet. Bij wiens foto’s hij zich in zijn vrijgezellenbed aftrok, in de wens dat een van hen eens naast hem zou liggen…
Een vrouw die niet bang was voor een man alleen op een parking waar verder niemand aanwezig was. Nou ja, om eerlijk te zijn zag Sapper er ook niet uit als iemand om bang voor te zijn. Het water droop uit zijn haren, droop in straaltjes van zijn kleren die plakten aan zijn lijf.

“Ben je gestrand of is het je hobby in de regen op parkings rond te hangen?” vroeg de vrouw op licht spottende toon.
Ze werd zelf tegen de regen beschermd door het leren, waterdichte motor pak. Het leek of de regen geen vat op haar kon krijgen, van haar afgleed als op een paraplu, ongenaakbaar, onaanraakbaar. Alleen haar haren begonnen nat te worden. Dit merkte ze zelf ook want met een hoofdgebaar duidde ze Sapper om door te lopen naar achter het gebouw, om de luwte op te zoeken. Zonder een woord geuit te hebben, liep Sapper als een gedwee hondje achter haar aan. Alsof hij enige keuze had…
De vrouw nam meteen het initiatief.
“Waar staat je auto?” vroeg ze.
Met een vaag handgebaar duidde Sapper de plaats waar hij zijn bolide in de berm geparkeerd had.
“Geen mobiel bij me.. Op weg naar een date..” mompelde hij.
“Ga eens rechtop staan!” zei de vrouw geërgerd: “En mompel niet zo!!”
“Ehm, ja mevrouw,” antwoordde Sapper, geheel overdonderd.
Hij rechtte zijn rug maar vergat even dat hij de buttplug nog in had. Die liet van zich horen en even ontsnapte hem een ‘shit’ en hij greep met zijn handen naar zijn achterwerk. Dit was de vrouw niet ontgaan en met een snelle stap was ze om hem heen en legde haar hand op zijn achterwerk. Zachtjes begon ze te grinniken….
“Aha, ben je er zo een………”
Met een rood hoofd stamelde Sapper allerlei smoezen en excuses. Ruw onderbrak de vrouw hem.
“Ik ben wel wat gewend schat,” zei ze. “Je ziet er uit als een verzopen kat, je bent gestrand met een buttplug in, het lijkt me dat je in forse moeilijkheden zit….”
Dat kon Sapper alleen maar beamen.

“Doe dat ding uit”
Verward keek Sapper naar de vrouw. Was ze helemaal gek geworden?
“Snel een beetje!!”
De bruine ogen spoten vuur en Sapper was volkomen lam geslagen. Zonder verder nog na te denken, liet hij zijn broek zakken, boog zich voorover en trok de buttplug langzaam uit zijn anus. Gelijk voelde hij een gehandschoende leren handschoen die op zijn kont werd gelegd. Een gehandschoende vinger glipte zijn nog openstaande ster binnen en begon er rond te wroeten. Nog een vinger kwam erbij en woelde rond. Sapper voelde dat zijn erectie weer volledig was opgestoken en kreunde even toen de vrouw de vingers met een paar diepe halen op en neer haalde. Toen werden de vingers terug getrokken. Sapper werd mogelijk nog roder dan hij al was.
“Een gestrand, geil, pervers mannetje, helemaal alleen op een parking,” zei de vrouw. “Today is my lucky day…” “Staan blijven hier,” beet ze Sapper toe.
Die was ook niet van plan om ergens heen te gaan, sterker nog, hij kon nergens heen. De vrouw liep om het gebouw heen naar haar motor. Daar haalde ze een gereedschapsetje uit de bagagekoffer en liep ermee naar het gebouwtje. Even rommelde ze bij het slot en met een klik ging die open. Grijnzend kwam ze Sapper halen.
“Gelukkig heb ik een bijzondere hobby; ‘lockpicken’,” zei ze: “Kom mee naar binnen”.
Sapper hees zijn broek op en volgde haar gedwee.

Huiverend betrad hij het gebouwtje. Het was warm binnen. De zomerwarmte hing nog in het vertrek. Het gebouwtje was ingericht als sanitaire voorziening. Een ruimte met wasbakken aan de muur, een douche en een paar w.c.’s.
De vrouw trok haar motorjack uit. Onder het motorjack zat een laag uitgesneden truitje dat nauw aansloot op het strakke lijf. Stevige, gebruinde borsten staken pront uit het diep ingesneden decolleté. Om de nek had de vrouw twee zijden sjaaltjes in pastel kleuren. De stijve paal van Sapper werd mogelijk nog stijver. De vrouw zag dit, liep op hem toe en legde een hand met lange, rood gelakte nagels op zijn erectie. Sapper hijgde diep en kon nauwelijks een kreun onderdrukken toen de vrouw hem even in zijn pik kneep.
Even dacht hij dat hij ter plekke zou klaar komen. Het was maar goed dat zijn broek al kletsnat was, anders was er vast een donkere plek zichtbaar geweest van zijn voorvocht. Sapper snoof het parfum op van de vrouw en keek in haar decolleté naar de borsten die verleidelijk en zacht opbolden onder haar truitje De zijden sjaaltjes hadden zich genesteld op de warme heerlijke bollen. De vrouw keek hem aan en haalde haar hand een paar keer op en neer over zijn erectie. Sapper kon zich niet langer inhouden en met een snik spoot hij zijn sperma in zijn broek. Zacht begon de vrouw te lachen.

“Wat ben je toch een geil mannetje…” zei ze: “Geil genoeg om Ingrid eens uitgebreid te verwennen??”
Sapper kon geen woord uitbrengen, knikte wild met zijn hoofd, ja, ja dat wilde hij !!!
“Uitkleden,” beet ze hem toe.
Haar toon was veranderd. Streng en hooghartig stond ze daar, klaar om haar bevelen uit te delen. En Sapper?? Sapper wilde alleen maar gehoorzamen, zich overgeven aan deze goddelijke vrouw, deze goddelijke Misstress. Haastig begon hij zich uit te kleden. Stuntelend als een kleine jongen. De kleren waren nat, kleefden aan zijn lichaam en gingen stroef uit. De vrouw kwam op hem af en hielp hem het shirt over zijn hoofd te trekken, hielp hem zijn broek naar beneden te trekken. Uiteindelijk stond hij daar. Naakt, rillend en met een verschrompelde erectie. Als een klein, ondeugend schooljongetje.
De vrouw trok intussen haar truitje uit en stroopte haar broek omlaag. Onder haar kleding had ze een rode bh aan die haar volle borsten in bedwang hielden en tegelijkertijd opstuwden. Sapper zag twee priemende, donkerbruine tepels door de bh steken. Een bijpassende rode kanten slip spande om de billen en vagina van Ingrid. Door de dunne stof heen kon Sapper zien dat ze glad geschoren was, op een klein streepje haar na. Ze had een goddelijk, strak lichaam, een zacht, enigszins bollend buikje dat verraadde dat ze een of meer kinderen had gebaard. Ze had het zeer goed onderhouden lichaam van een vrouw van middelbare leeftijd die regelmatig sportte. Met schokjes kwam de uitgebluste pik van Sapper weer tot leven.
Toen kreeg hij onverwacht een duw tegen zijn borst. Hij deed een stap naar achter en plofte toen onelegant op zijn achterwerk. De vrouw was bij hem met een snelle beweging en duwde hem achteruit tot hij ruggelings op de grond lag. In haar hand had ze een van de zijden shawls die zojuist nog om haar nek zat. Ze pakte de handen van Sapper en bond ze met de shawl bij elkaar. Toen trok ze zijn handen omhoog en maakte ze vast aan de afvoerbuis van de wastafel bij zijn hoofd.
“Zo,” zei ze: “Helemaal van mij.”
Sapper voelde zich behoorlijk opgelaten. Seks op spannende plaatsen had hij wel eens gehad maar vastgebonden overgeleverd te zijn aan een vrouw? Dat was nieuw voor hem. Zijn kloppende pik vertelde hem dat het wel een opwindend idee was. Hij had gemengde gevoelens. Voelde zich opgelaten daar zo te liggen maar tegelijkertijd wond het idee van de overgave hem enorm op.

De vrouw stond intussen voor hem. Langzaam haalde ze haar borsten uit de bh, één voor één. Tergend langzaam gleden haar vingers naar haar tepels, begonnen ze te rollen tussen de slanke, spitse vingers met de rode nagels. Haar tepels reageerden direct, werden stijf, staken pront naar voren. Toen gleden haar handen langs haar lichaam naar beneden, stroopten de slip van haar heupen tot op haar enkels. Met een paar vingers opende Ingrid haar spleet. Sapper hijgde diep toen hij de glinsterende natte spleet zag. Het roze vlees, de zachte glinstering van haar vochtigheid die verraadde wat ze vond van de aanblik van hem, vastgebonden, overgeleverd aan haar lusten, met een enorme erectie.
Ze speelde met haar tepels, liet haar vingers dwalen door haar spleet. Ze speelde met haar genotsknopje, soms verdwenen er een paar vingers diep in haar natte kutje. Haar rode mond hing half open, in haar ogen lag een zwoele, geile blik. Sneller en sneller bewoog ze haar hand in haar spleet op en neer. Haar tepels staken stijf naar voren in hun geilheid. Met één hand tilde ze haar borsten één voor één op en likte aan haar eigen tepels terwijl ze Sapper diep in zijn ogen keek. De andere hand bevond zich nog altijd in haar natte grotje, speelde met haar clit en wreef op en neer tussen haar vochtige spleet. Sneller en sneller ging het. Sapper voelde hoe zijn erectie klopte en smeekte. Zijn pik smeekte om diep in haar grot te stoten, de vrouw aan flarden te mogen neuken.
Weer ging haar hand op en neer, terwijl de andere met haar tepels speelde en met een diepe kreun kwam ze klaar. Sapper zag hoe het orgasme haar overspoelde, zag haar ogen vertroebelen en zag haar knieën knikken terwijl ze zich over gaf aan het orgasme dat haar overkwam, haar onderbuik deed gloeien van genot. Hij vervloekte haar omdat ze hem het gebruik van zijn handen had ontnomen. Hem de mogelijkheid had ontnomen om verlichting te brengen aan zijn kloppende lid. Hij voelde hoe zijn ballen strak tegen zijn lichaam waren gekropen in hun geilheid.

Toen hield Ingrid hem de vingers voor van de hand waarmee ze zojuist in haar spleet had gezeten.
“Aflikken,” klonk kort het bevel.
Sapper rook het aroma van haar vagina, rook de heerlijke geur van haar geilheid en begon vol overgave haar hand af te likken. Met lange halen van zijn tong likte hij haar aroma, likte het geil van haar handen terwijl zijn lid kloppend tegen zijn onderbuik bonsde. Zijn erectie ontging Ingrid niet.
“Genoeg,” zei ze, en trok haar hand terug.
Toen ging ze schrijlings boven zijn gezicht zitten, haar geile poes boven zijn gezicht, boven zijn mond.
“Beffen,” klonk het volgende bevel, “maak me klaar.”
Sapper stak zijn hunkerende tong uit om haar spleet te beroeren. Plagend hield Ingrid haar vagina net buiten zijn bereik. Sapper strekte zijn nek, probeerde haar clit te raken met zijn tong. Na hem een tijdje te hebben laten hunkeren, zakte Ingrid op zijn gezicht neer, zijn mond diep begraven in haar glinsterende poes. Met lange halen begon Sapper Ingrid te likken. Slurpend zoog hij haar clit naar binnen, begroef hij zijn tong diep in haar grot, likte haar vol overgave. De befkoning, noemden zijn vriendinnen hem. Sapper wist precies hoe een vrouwenvagina in elkaar stak, wist waar een clit voor was en wist hoe hij een vrouw moest bevredigen.
Het duurde dan ook niet lang of het leek erop dat de rollen waren omgedraaid. Dit keer was zij degene die kronkelend en kreunend boven op hem zat, zich zelf overgevend aan zijn mond en tong. Hij likte, hij beet zachtjes in haar clit en zoog haar sappen. Na enige tijd merkte Sapper dat er een diepe rilling door haar lijf trok. Voelde hoe haar clit verstijfde onder zijn tong en voelde hoe haar kut samenkneep in een zinderend orgasme.
“Jaaaaaaaaaaaaaaa,” kreunde ze, “jaaaaaaaaaaaaaaa” , terwijl het orgasme in warme golven door haar buik trok.
Sapper kreunde met haar mee.

Toen hoorde hij stemmen buiten.
“Hoor je dat?? Er wordt iemand onwel volgens mij….”
Van schrik viel hij stil terwijl Ingrid op zijn gezicht verder reed. Ze hoorde de stemmen niet of trok zich er niets van aan, liet haar orgasme langzaam uitzinderen.
“Het kwam uit dat gebouwtje,” klonk een andere stem.
Voetstappen naderden de deur, er werd gerommeld aan de klink. Sapper raakte enigszins in paniek bij de gedachte dat vreemden hem zouden betrappen, liggend op de grond, vastgebonden aan de afvoer van een wasbak met een vrouw op zijn gezicht. Dat zou moeilijk verklaren te zijn…
Weer werd er aan de deur gerommeld, geklopt.
“Is daar iemand???”
De deurklink bewoog op een neer, mensen probeerden de deur te openen. Sapper slikte diep, zijn adamsappel bewoog op en neer. De gedachte om in paniek te raken en goed ook, nam steeds vastere vormen aan. Hij rukte aan zijn boeien, in een poging om los te komen. Ingrid was intussen van hem afgerold, lag dicht tegen hem aan.
Ze fluisterde in zijn oor: “Het zou wat zijn als ze ons hier betrapten hè?”
Plagend wreef ze zijn erectie. Zijn pik vond de gedachte om betrapt te worden schijnbaar nogal op windend, zelf was hij daar een stuk minder zeker van. Nog werd er een keer gerommeld aan de klink, toen hoorde hij hoe de voetstappen en de stemmen zich verwijderden.
“Domme jongen, ik heb de deur toch zeker wel op slot gedaan,” klonk Ingrid’s warme stem in zijn oor. “Vertrouw me een beetje…”
Dat wilde Sapper ook wel maar de gedachte hier te liggen, met een wildvreemde vrouw, in een verlaten gebouwtje op een parking aan de kant van de snelweg, overgeleverd aan haar wensen. Dat was toch niet normaal??? Opwindend was het wel, werd hem verteld door zijn stijve, kloppende lid.

“We zullen gewoon heel zachtjes aan moeten doen,” zei Ingrid weer.
Toen knielde ze weer schrijlings op hem neer met haar gezicht naar zijn pik. Ze hapte zijn stijve lul in één keer in haar mond. Sapper kreunde diep toen ze het gevaarte tot diep in haar keel nam. Zijn eikel stootte tegen haar huig. Aan weerskanten van zijn hoofd lagen haar prachtige enkels. Slanke, mooie, opwindende enkels. En zijn handen vastgebonden, niet in staat om ze te strelen. Sapper draaide zijn hoofd opzij en probeerde haar enkels te likken. Hij had uitzicht op haar strakke kont, haar glinsterende spleet, haar roze grot.
Met diepe halen pijpte Ingrid zijn pik intussen. Diep stotend tot achter in haar keel, daarna weer zijn pik uit haar mond laten glippend, de eikel omspannen door haar sensuele lippen, dan weer diep in haar keel.
Met haar tong draaide ze kringetjes om zijn eikel. Haar tong flitste langs de onderkant zijn eikel, de gevoelige rand beroerend tussen eikel en voor huid. Ze likte de spleet boven op, beroerde het gaatje met zijn tong. Sapper voelde hoe de golven van genot door zijn onderbuik trokken. Toen likte zij zijn pik, van boven naar onder met haar warme tong. Met lange halen likte ze de voorkant, de achterkant, dan nam ze weer zijn eikel in zijn mond en likte de rand. Ze likte zijn pik weer van boven naar beneden, liet haar tong afdwalen naar zijn ballen, nam ze een voor een in haar mond en zoog erop. Sapper begon luid te kreunen onder de behandeling.
“Ssssssssssssst,” fluisterde Ingrid, “denk aan de mensen buiten.”
Geschrokken hield Sapper zich in, bang om zichzelf te verraden. Hij werd gek van het gevoel, de wetenschap stil te moeten zijn maar aan de andere kant zijn pik die werd gepijpt zoals hij nog nooit gepijpt was.
Ingrid likte zijn anus, stak haar tong diep in zijn ster, likte het gedeelte tussen het roze gaatje en zijn ballen. Weer kreunde hij diep. Ingrid plantte haar kut op zijn mond, om het geluid te smoren.
“Likken,” zei ze voordat ze zich verder bezig hield met zijn pik.
Dit liet Sapper zich geen twee keer zeggen. Vol overgave begon hij haar weer te likken en te zuigen, zoals hij goed kon. Vast besloten haar eerder te laten komen dan hij, of twee keer of drie, als het aan hem lag. Intussen ging Ingrid ook door. Ze likte, ze zoog en ze sabbelde. Ze behandelde zijn pik of ze op een lekkere lolly aan het sabbelen was. Geen plekje werd overgeslagen, alles werd gelikt en gezogen. Het duurde niet lang of het likken van Sapper mistte zijn uitwerking niet. Een diep gekreun steeg op vanuit haar keel en weer kwam ze klaar, haar sappen uitstortend in zijn mond. Gretig dronk Sapper haar sappen, likte haar grot uit. En weer ging het door.
Intussen had Ingrid de pik van Sapper diep in haar keel genomen. Haar warme mond werd opgevuld door zijn kloppende pik. Zijn eikel stak diep in haar keel, haar lippen omsloten de schacht van zijn penis, bij zijn ballen. Haar neus rustte tegen zijn ballen aan. Met diepe halen begon ze hem weer te pijpen, haar lippen strak glijdend over de schacht van zijn pik. Nat speeksel vermengde zich met voorvocht en zijn pik gleed en stampte in haar mond en keel. Sapper voelde hoe hij heter en geiler werd, hoe zijn pik klopte en bonsde en toen voelde diep uit zijn ballen een enorm orgasme opstijgen. Nog fanatieker likte hij Ingrid, zoog hij aan haar kloppende en stijve clit. En met een enorme oerkreet stortte hij zijn zaad diep in haar keel op het zelfde moment dat zij kreunend klaar kwam. Het orgasme duurde en duurde er leek geen einde te komen aan het genot dat in golven over hen heen spoelde, dat hen van de wereld slingerde en dat hen deed vergeten dat ze stil moesten zijn……

Langzaam naschokkend en nagenietend kwamen ze tot rust. Sapper voelde hoe zijn pik kromp in de mond van Ingrid, na het intense hoogtepunt en zinderend orgasme. Glimlachend liet Ingrid zijn slapper wordende pik uit haar mond glippen en draaide zich om om hem een intense tongzoen te geven. Tongen kronkelden om elkaar heen in een intense tongzoen, zaad werd verdeeld tussen twee gretige monden. Sapper wist dat hij nooit eerder zo’n beurt had gehad en hoopte dat er nog veel zouden volgen…..

The End.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 327
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 26 januari 2008 - 10:51 pm:       

Oe Isis.....



Waar heb jij gezeten?
Jou hadden we net nodig hier. Wat een zinderend verhaal, wat een hamerende stijl.
Prachtig.


Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: