home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
TopScot


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 21 januari 2008 - 08:37 pm:       


Zijn dromen bedrog?


Dromen over bdsm of toch niet? Zal er ooit iets veranderen?




We zijn al meer dan 30 jaar best gelukkig getrouwd. Ik heb een hele lieve vrouw en 2 inmiddels volwassen zonen. Allemaal prima voor elkaar zou je zo zeggen. Alleen sexueel botert het niet helemaal. Ik ben namelijk vrij vurig en passievol, echt een extrovert type, explosief bij tijden. Mijn vrouw echter is een meer ingetogen, introvert persoon en laat zich niet zo gaan.
Twee keer per week sex maximaal, meer is er niet bij, terwijl ik duidelijk behoefte heb aan meer. Ja en dan de manier waarop. Altijd min of meer recht voor zijn raap. De ene keer mag ik haar met mijn tong bevredigen het liefst met wat speeltjes erbij, de andere keer moet mijn lul erin. Klaarkomen doet ze altijd. Daar zorg ik wel voor. Ik kan het behoorlijk lang ophouden als het moet en neem er geen genoegen mee als het niet lukt.
Behalve de bekende kunst lullen en anus stopper (meer voor mij, mijn vrouw houdt daar niet van), hebben wij ook handboeien, maar helaas worden die nooit gebruikt. Ze heeft het niet op vastbinden dus mij eens plezieren is er nauwelijks bij. Eigenlijk is ze vrij egoïstisch op sexueel gebied. Zoals ik al zei, haar beffen en neuken is prima, maar mij pijpen is taboe. Daar zijn ook in de afgelopen jaren veel woorden over gevallen, er is over gesproken, maar veranderen is er niet bij.

Na de bekende bef partij op zaterdag morgen, waarbij mijn lul en ballen wel goed en krachtig onderhanden genomen waren, zodat ik gillend en kreunend klaarkwam, maak ik mij op voor een stevige training. Het bos is niet ver uit de buurt, dus hoef ik de auto niet te nemen.
Ik schiet in mijn korte trainingsbroek en trek mijn trainingsshirt over mijn hoofd. Training schoenen aan en klaar is kees. Ik steek de weg over het bos in. In behoorlijk tempo ben ik al gauw een eind buiten de bewoonde wereld. Er is zoals gewoonlijk geen sterveling te zien. Toch heb ik het gevoel gevolgd te worden, maar als ik om kijk is er niets te zien. Het zal wel wild zijn, want dat zit hier in ruime mate.
Ik voer het tempo nog eens lekker op en na ongeveer een half uur neem ik even een korte pauze. Hartslag 130, dat is niet slecht voor een 55 jarige, denk ik. Ik ben dan ook behoorlijk goed getraind en met mijn 80 kilo zie ik er nog best aardig uit.
Terwijl ik mij aan het strekken ben, hoor ik plotseling vrouwenstemmen. Vrouwen zie en hoor je niet vaak op dit tijdstip hier. En ja hoor daar kwamen de dames al kletsend aangesjokt. Toen ze mij voorbij renden hadden ze echter nauwelijks aandacht voor mij.
Mmm, goed gebouwd dacht ik nog met een paar prachtige benen. De ene vrouw had een behoorlijke paar borsten, die met elke pas die zij deed omhoog wipten, de andere was ook niet onbedeeld maar wel wat magerder. Al snel verdwenen ze uit het zicht, omdat ze een pad naar rechts insloegen.
Na een paar minuten gerekt en gestrekt te hebben, vervolgde ik mijn weg. Ik sloeg hetzelfde pad als de dames in, niet direct om ze te volgen (alhoewel…), maar meer omdat ik terug naar huis moest. De dames waren al weer verdwenen. Jammer dacht ik nog. Ik zou best eens door hen onderhanden willen worden genomen. Lijkt me best een lekker stel.

Al mijmerend vervolgde mijn weg. Ik sloeg weer naar rechts en plotseling zag ik de beide dames weer. De èèn lag op het pad en kermde het uit, waarbij zij met haar beide handen haar enkel vasthield. Haar vriendin zat naast haar gehurkt en probeerde haar wat te kalmeren. Toen ze mij zagen naderen sprong de wat magere vrouw overeind en wenkte mij. Ik liep op haar af en vroeg wat er aan de hand was. Haar vriendin had haar enkel verstuikt bij het rennen en of ik niet even kon helpen haar overeind te trekken.
“Geen probleem,” zei ik en liep vervolgens op de vrouw met de grote borsten af.
Toen ik wat dichter genaderd was, zag ik dat ze best knap was.
“Gaat het,” zei ik.
“Niet echt,” zei ze nogal kortaf: “Het doet behoorlijk pijn.”
Ik bukte mij om naar de enkel te kijken, maar wat er toen gebeurde ging razend snel. Toen ik mij bukte stond de tweede vrouw inmiddels achter mij. Voor ik het besefte, kreeg ik een duw tegen mijn kont en lag ik plat op mijn buik op de bosgrond. De ‘gewonde’ vrouw sprong tegelijkertijd op en stortte zich bovenop mij en draaide mijn armen krachtig op mijn rug. Deze dame had niet alleen geweldige borsten, maar was ook nog goed gespierd naar nu bleek. Ik kon mij nauwelijks nog bewegen.
Inmiddels hoorde ik achter mij wat gerinkel, maar kon het geluid niet thuisbrengen. Al snel zou ik begrijpen wat het gerinkel betekende. De tweede vrouw kwam nu aangesneld en voor ik het wist bracht zij handboeien om mijn polsen aan. Daarna werd ik ruw overeind getrokken en kreeg ik een balgag in mijn mond gepropt en kreeg ik een soort schoenenzak over mijn hoofd heen. In het nu volledige duister, geboeid en met een bal in mijn mond kon ik geen kant meer op noch kon ik schreeuwen. Tot mijn eigen verbazing moest ik bekennen dat ik dat eigenlijk ook niet wilde. In de plaats daarvan voelde ik een heerlijk kriebelend en spannend gevoel in mijn onderbuik, in afwachting van wat er te gebeuren zou.
Ik werd nu door de vrouwen verder begeleid. Ik had geen flauw idee waar ik heen gebracht werd.

“Nou Joke, ik denk dat de Meester tevreden zal zijn,” zei de ene dame tegen de ander.
“Dat weet ik wel zeker Yvon. Hij ziet er niet slecht uit en is in goede conditie, dus die moet tegen een stootje kunnen,” zei Joke.
“Dus gaan we maar een voorschotje nemen op wat komen gaat, precies zoals we uitgedacht hebben. De Meester hoeft dit toch niet te weten,” zei Yvon.
“Yep,” zei Joke.
Plotseling voelde ik dat ik het struikgewas ingetrokken werd. Na een paar minuten stopten we. Ik hoorde hoe èèn van de dames wegliep. En ik hoorde geritsel.
Yvon zei tegen Joke: “Gelukkig de spullen liggen er nog. Het zou mij ook verbaast hebben als het verdwenen zou zijn geweest. Er komt hier nooit iemand.”
Plotseling hoorde ik dat er iets de grond ingeslagen werd en dat 2 maal.
“Zo die zitten er stevig in,” zei Yvon. “Breng hem maar hier.”
Ik werd in de richting geleid waar de stem van Yvon vandaan kwam.
“Zo Joke, trek die broek maar van zijn kont. Kunnen we eindelijk eens zien wat we gescoord hebben.”
Vervolgens voelde ik hoe mijn trainingsbroek naar beneden getrokken werd.
“Ah ha wat hebben we hier,” zei Joke: “Hij is al geschoren dus dat bespaart ons weer werk straks als we thuis zijn.”
Ik werd vervolgens gedwongen om op de grond te gaan zitten. Toen voelde ik hoe mijn voeten van enkelboeien voorzien werden en deze èèn voor èèn aan iets vastgemaakt werden. Ik zat nu wijdbeens op het gras. Weer hoorde ik dat er met een hamer op iets werd geslagen, weer 2 maal. Daarna werden de boeien om mijn handen verwijderd, maar tegelijk van afzonderlijke handboeien voorzien.
Ik werd op mijn rug gedrukt, mijn trainingshemd werd verwijderd en mijn armen werden aan paaltjes of haringen bevestigd. Ik lag dus op de grond alsof ik bevestigd was aan een Andreaskruis.
De hoofddoek werd nu van mijn hoofd getrokken en ik richtte mij iets met mijn hoofd op en knipperde met mijn ogen vanwege het felle zonlicht.
“Hoofd naar beneden,” commandeerde Joke.
“Wacht even daar doen we meteen wat aan,” zei Yvon.
Er werd extra touw uit de tas gehaald, wat vervolgens over mijn keel gespannen werd. Het touw werd aan weerskanten met een haring vastgezet.
“Mmmm, dat brengt mij op een geweldig idee,” zei Joke.
Weer werd er een touw te voorschijn gehaald, maar nu van een kleiner en dunner formaat. Bijna zo dun als een schoenveter. Joke bukte bij mijn lul, die al fier omhoog stond en mijn ballen en spande vervolgens het touw om mijn ballen en trok het aan. “Auummmm,” mompelde ik
“Nou als dat al pijn doet, dan staat je nog wat te wachten mannetje,” zei Joke.
En weer ging er een scheut door mijn buik. Zouden mijn dromen dan toch vervuld worden? Gespannen wachtte ik af wat er zou gebeuren. Joke ging verder met haar werk en vervolgens pakte ze weer een haring en dreef deze de grond in waarna het touw eraan werd vastgemaakt en mijn ballen naar beneden getrokken werden. Hoewel het pijnlijk was, beleefde ik daar toch ook een heerlijke sensatie aan. Mijn ballen zijn altijd al gevoelig geweest, dus dit was eerder prettig dan pijnlijk.
Daarna werden er nog wat touwen over mij heen bevestigd, zodat bewegen onmogelijk was geworden.

“Zo,” zei Joke, “die komt nooit meer los, tenzij wij dat willen. En nu aan het werk.”
De beide dames begonnen zich langzaam van hun trainingskleren te ontdoen en stonden weldra poedelnaakt. De vrouw met de naam Yvon had de stevig borsten. Hoewel ze groot en zwaar waren, hingen ze niet. Joke had kleinere borsten, maar haar tepels waren groot en stonden fier overeind. Beide dames waren geschoren. Yvon had een stevige klit, Joke had prachtig lichtroze schaamlippen. Als ik niet in deze positie had gelegen, nou dan was ik er wild bovenop gesprongen. In deze positie had ik echter niets te vertellen en lag de regie volkomen bij de dames.
“Kijk zijn jongen staat behoorlijk overeind. Daar gaan we echt lol aan beleven,” zei Joke.
Ze kon nauwelijks wachten en stortte zich op mijn lid. Diep ging mijn lul bij haar in haar mond naar binnen, waarbij haar hand tevens pompende bewegingen over mijn lul maakte. Met haar andere hand greep ze mijn inmiddels paars aangelopen ballen stevig beet. Ik waande mij in de zevende hemel. Oh gosh wat een fantastisch gevoel en kon daarbij een lichte kreun niet ontwijken.
“Oh hij schijnt er lol aan te beleven,” zei Joke, “nou dat komt dan goed uit want het wordt nog veel beter als we straks bij de Meester zijn.”
Ook Yvon naderde nu en ging haar deel van het plezier opeisen.
“Zo slaafje, ik ga nu je balgag uit je mond nemen, maar probeer niet te schreeuwen, want dat zal je duur komen te staan,” zei Yvon.
Ik murmelde wat.
“En heb niet het lef om te komen, want ook dat is ten strengste verboden.”
De balgag werd door Yvon verwijderd en voordat ik ook maar iets kon zeggen had ze zich al met haar soppende kut op mijn mond geplaatst.
“Likken zeg ik. Hard likken en op mijn klit zuigen.”
Eerst dacht ik om dit te weigeren. Je gaat toch geen volstrekt vreemde vrouw beffen? Die twijfeling scheen Yvon echter als een nee op te vatten.
“Oh, het slaafje wil niet, nou daar weet ik wel wat op,” zei Yvon.
Ze ging van mij af en liep weer naar de tas waar ze al eerder haar ‘toys’ uit gehaald had. Ik zag dat ze daar een leren masker uit te voorschijn haalde en al spoedig werd die over mijn hoofd geschoven. Er zaten 2 ritssluitingen in. 1 op de mond en 1 voor de neus. Toen alles goed zat, ritste Yvon de mond rits open, maar de neusrits liet ze dicht en ging vervolgens weer met haar kut op mijn mond zitten. Ik begon hevig te worstelen, omdat ik nauwelijks nog adem kreeg. Dit wist Yvon natuurlijk en ze zei: “Zo slaafje, begrijp je het nu? Dus meewerken want anders…..”
Yvon ritste de neus rits open en nam weer op mijn mond plaats. Ze was nu nog natter dan daarnet en haar kutsappen liepen mijn mond in. De smaak was best lekker. Ik werd er zelfs steeds geiler van, ook omdat Joke zich inmiddels op mijn harde staaf had laten glijden.
Mijn tong begon steeds sneller door haar grotje te draaien en ging steeds verder naar binnen. Yvon begon langzaam te kreunen.
“Goed zo doorgaan,” zei ze.
Ik richtte mij nu op haar vrij grote klit en zoog die naar binnen en beet er lichtjes op. Het gekreun werd steeds luider. Ook Joke liet zich niet onbetuigd en deed met het ‘gezang’ mee. Ik had de grootste moeite om zelf niet te komen. Mijn hemel wat was dit heerlijk en eigenlijk wilde ik niets anders dan klaarkomen. Ik bedacht mij echter net op tijd, omdat ik het spel best verder mee wilde spelen. Beurtelings liet ik mijn tong over de klit van Yvon draaien dan weer langzaam dan weer snel, zoog eraan en beet erin. En toen kwam de eruptie. Ik had wel eens van vrouwen gelezen die konden ejaculeren, maar had het natuurlijk nog nooit meegemaakt. Het lijf van Yvon begon te trillen, steeds heftiger en heftiger. En toen kwam ze gillend klaar. Ik kreeg de volle laag over en in mijn mond. Een slijmachtige stof die een beetje zilt smaakte, maar toch wel lekker proefde. De ene na de andere golf kwam in mijn mond terecht totdat ze zich zuchtend van mij af liet glijden.

“Allemachtig wat kan die man beffen,” zei Yvon, “dat smaakt naar veel meer.”
Joke liet zich nu ook niet onbetuigd en reed als een bezetene over mijn paal. Aan het gehijg te horen kon ik weten dat het niet lang meer zou duren. Grrr, jaaahhhhh en ze kwam waarbij ze haar nagels in mijn borst plantte. Hoewel ik wist dat het verboden was, kon ik mijzelf niet meer beheersen en kwam heftig klaar. Dit was echt te veel. Hier kon geen man tegenop. Mijn hele lichaam was 1 heftige schokpartij. Bij het klaarkomen kromden mijn voeten en handen zich eerst, waarna zich na een paar seconde de ontspanning zich inzette. Daarbij kon ik niet meer dan een zacht gegrom voortbrengen.
Natuurlijk wist ik dat ik een verbod overtreden had en dat ik daar gestraft voor zou worden, maar op dat moment interesseerde mij dat niet. Man zo’n orgasme had ik nog nooit gehad. Al snel werd ik uit mijn droom wakker geschud.
“Shit,” gilde Joke, “hij is toch gekomen.”
“Hadden we je niet duidelijk gezegd dat je niet mocht komen?” en ze gaf een klap tegen mijn lul waar nog wat zaad naar buiten droop.
Bij Joke liepen de slierten zaad langzaam uit haar kutje omlaag.
“Nu dan moet je het maar schoonmaken ook,” zei Joke tegen mij, “want ik wil niet dat de Meester hier achter komt.”
Joke kwam op mij af en nestelde zich met haar druipende kut op mijn mond.
“Oplikken en uitzuigen,” zei ze gebiedend, “tot er geen druppel meer uitkomt.”
Terwijl Joke zich op mijn mond draaide en daarbij weer licht begon te zuchten, begon Yvon zich weer aan te kleden.
Yvon zei: “Ik denk echt dat de Meester deze prooi zal bevallen. Daar gaan we echt nog veel lol aan beleven. Hij weet nog niet wat hem te wachten staat. Joke geef hem zijn eigen portie terug terwijl ik de auto ga halen.”
Daarop liep Yvon weg van de plek waar ik nog steeds ‘preadeagled’ met Joke op mijn gezicht gevangen lag.
Nadat Joke voor de tweede keer was klaargekomen, kleedde zij zich aan en begon de meeste touwen los te maken. Het leren masker bleef echter zitten. Eerst kreeg ik een balletje in mijn mond gedrukt waarna de rits weer dicht ging. Ook kreeg ik weer een blinddoek voor mijn ogen. Op een vroege vrijlating hoefde ik dus voorlopig niet te hopen.
Verder kreeg ik een riem om mijn middel waaraan mijn polsboeien werden bevestigd. Mijn armen zaten dus strak langs mijn lichaam. Daarna werden mijn enkels van de paaltjes losgemaakt, maar meteen weer aan elkaar vastgezet. Tevens wikkelde Joke een aantal touwen om mijn bovenlichaam, middel en benen, zodat ik meer weg had van een rollade.

In de verte hoorde ik een auto naderen. Enige minuten later hoorde ik Yvon haar stem weer.
“De auto staat hier vlak bij. Laten we hem erheen dragen.”
Ik werd vervolgens meer gesleurd dan gedragen en hoorde dat er een kofferbak werd geopend. Ik werd door de dames opgepakt en vervolgens in de kofferbak gesmeten. Het koffer deksel ging dicht en ik hoorde de portieren open en dicht slaan. Daarna zette de auto zich in beweging. Eerst werd er langzaam gereden, daarna toen men blijkbaar op de openbare weg was, ging het harder. Ik weet niet hoelang ik in de achterbak gelegen heb, maar plotseling minderde de auto vaart en draaide hij van de weg af weer een oprit op. Zo leek dat althans.
De auto stopte, portieren gingen open en dicht en vervolgens gebeurde er niets meer. Ik lag zeker nog een kwartier naakt in de achterbak, terwijl de touwen echt pijn begonnen te doen, omdat de bloedsomloop behoorlijk werd afgesneden.
Eindelijk ging de bak open en werd ik eruit gehaald.
Ik hoorde een mannenstem zeggen: “Dames prima ik ben trots op jullie. Hoewel niet piep meer, ziet hij er niet slecht uit. Ik popel om dit slaafje eens onder handen te nemen en ik neem aan dat jullie ook wel zin hebben in wat lekker vers vlees.”
De dames keken elkaar knipogend aan en zeiden in koor: “Oh jazeker Meester.”
Ik werd naar binnen geschouwd. De touwen werden verwijderd en vervolgens werden er een paar kettingen aan mijn enkels bevestigd. Mijn armen bleven langs mijn lichaam vastzitten.
“Breng hem maar naar de kerker en zet hem daar maar aan de tafel vast.”
“Ja Meester,” , zeiden Joke en Yvon.
Ik werd naar beneden gevoerd en hoorde een ijzeren deur opengaan. Nadat ik naar binnen gevoerd was, werden mijn armen en voeten los gemaakt en werd ik op een tafel neergelegd.
Mijn vrijheid was maar van korte duur. Secuur werden mijn armen en voeten weer aan de tafel vastgemaakt, waarna leren riemen over mijn hele lichaam getrokken werden.
Toen werd eindelijk de kap van mijn hoofd gehaald, maar wel werd er weer een balgag in mijn mond geduwd. Ik begreep niet waarom, want schreeuwen had volgens mij weinig effect hier.
Ik bevond mij in een kelder. Vele kaarsen brandden er aan de muren. In de kelder bevond zich een kooi met daarin de tafel waarin ik nu was vastgemaakt. Ik lag enigszins met mijn benen gespreid en mijn achterste lag ik in een uitsparing die in de tafel was gemaakt. De bedoeling daarvan ontging mij op dat moment.
“Zo dat is gebeurd. Nu maar afwachten wat er gebeuren gaat hè slaafje? Wij hebben wel een vermoeden en het lachen daarbij zal je zeker vergaan. Wat je vanmiddag hebt meegemaakt is nog maar kinderspel. ”
Yvon lachte daarbij gemeen. Beide dames gingen naar boven en de deur werd op slot gedraaid. Had ik al van de tafel kunnen ontsnappen dan was er zeker uit de kooi geen ontkomen aan.

Zeker een uur ging voorbij zonder dat er iets gebeurde. Toen echter kwamen de beide dames met de Meester opdagen. De dames waren bijna naakt. Allebei een cuploze bh, en een soort slipje maar de schaamlippen hadden vrij spel. De Meester was gestoken in een strak leren pak. Bij zijn geslachtsdeel zat echter een soort lapje dat zijn lul leek te verbergen.
“Zo slaafje, we gaan je de eerste les geven. Ik heb van de dames gehoord dat je behoorlijk hard kunt rennen, dus gaan we eens kijken wat je uithoudingsvermogen is. Dames ga jullie gang. Je mag je beloning incasseren. En slaaf, heb niet het lef om klaar te komen. Dat gebeurt pas als ik daar goedkeuring voor geef, ALS ik dat al geef..”
De dames deden precies wat ze bij mij die middag al hadden uitgehaald, maar nu hadden ze de rollen omgedraaid. Yvon begon mijn pik en ballen te bewerken, terwijl Joke bovenop mij ging zitten, na eerst de balgag eruit gehaald te hebben. De eerste keer had ik alleen mijn eigen zaad geproefd, maar nu proefde ik de sappen van Joke en die smaakten duidelijk anders dan die van Yvon, maar zeker net zo lekker. Nadat de beide dames aan hun trekken waren gekomen, was de Meester aan de beurt. Hij had toen de dames bezig waren, zijn jongeheer te voorschijn gehaald en ermee zitten spelen en ik keek nu naar een geweldig stijf apparaat.
“Heel goed dames, het lijkt wel of jullie ervaring hebben opgedaan. Jullie hebben toch niet vooraf zitten snoepen hè?”
De dames schudden beide van nee, maar ik zag toch enige twijfel bij de Meester.

“Goed dames, maak hem klaar voor mijn beurt.”
Wat bedoelde hij daar nu weer mee? De dames verdwenen naar een hoek in de kooi en kwamen met een aantal spullen terug. Joke met het fijne touw en Yvon met tepelklemmen, een aantal dildo’s en olie. Mijn maag draaide zich bijna om, maar zeker niet alsof ik teveel gedronken had, integendeel het was dat lekkere , bekende spannende gevoel.
Mijn hart pompte als een gek. Als snel zaten mijn lul en ballen in een stevige omklemming van touw. Beide liepen al snel rood aan. Yvon begon aan mijn tepels te zuigen tot ze hard waren en voorzag ze daarna met de klemmen die ze stevig aandraaide. Ik kon een uitdrukking van pijn niet onderdrukken.
“Ah,” zei de Meester, “nu al pijn dit is nog maar het begin.”
Toen Yvon klaar was met de tepelklemmen, begon ze olie over mijn inmiddels gezwollen geslachtsdelen te smeren. Daarna begon ze aan de tafel te rommelen. Ineens begon het mij te dagen, wat dat gat in de tafel te betekenen had. De tafel werd rechtop gezet, maar door de boeien en riemen bleef ik aan de tafel vastzitten. Vervolgens begon Yvon olie tussen mijn billen te smeren. Langzaam kroop ze met haar vettige vingers naar mijn anus toe en voor ik het wist verdween er 1 daarvan in mijn anus. Toen 2, 3. Het was eerst pijnlijk, maar na enige tijd voelde ik een zekere sensatie. Ook begreep ik maar al te goed waar ze mee bezig was. Ze was mijn anus aan het oprekken voor dat joekel van de Meester. Eerst echter ging Yvon nog met de dildo’s aan het werk. Ze begon eerst met de kleinste en vervolgde met een grotere. De èèn na de ander. Pijn en sensatie wisselde stuivertje met elkaar, waarbij het laatste begon te overheersen. Geleidelijk raakte ik in een soort trans.
“Genoeg,” zei de Meester.
“Zo slaafje, nu ga je er pas echt van langs krijgen.”
De Meester kroop achter de tafel en begon langzaam zijn enorme lul in mijn anus te steken. Eerst met een langzaam ritme dan steeds sneller. Na enige tijd hoorde ik de Meester meer en meer kreunen. Weldra zou hij zijn lading in mij lossen. Mis!
Plotseling hield hij op en haalde zijn gezwollen lul uit mijn kont.
“Nog even geduld slaafje. Je krijgt zo wat je toekomt.”
De tafel werd weer horizontaal gezet echter met de bovenkant nu schuin naar beneden, zodat ik op oog hoogte van de lul van de Meester kwam te zitten. Mij werd ineens duidelijk wat de bedoeling was.
“Mond open slaaf. Je zult het genoegen mogen smaken om mijn zaad te proeven.”
Ik sputterde wellicht met opzet wat tegen, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Ik kreeg een ferme tik tegen mijn achterste van de dames die ook meteen weer een dildo in mijn anus staken. Daardoor opende ik mijn mond waarbij de Meester direct gebruik maakte om zijn enorme penis in mijn mond te proppen.
Al draaiende, trekkende en pompende ging zijn lul steeds verder naar binnen. En toen kwam de explosie. De ene zaad golf na de andere spoot in mijn mond. Ik probeerde te slikken om niet te stikken, maar het hield maar niet op. Zijn zaad liep langs mijn mond naar buiten, maar de Meester bleef maar pompen en spuiten. Ik slikte en slikte het zoete zaad zo goed en kwaad als het ging naar binnen. Mijn eigen lul stond op exploderen. Weldra zou ik een orgasme krijgen zoals ik nog nooit beleefd had. Ik wist dat het niet mocht, maar het kon mij niet schelen. Mijn lichaam begon te trillen en heftig te schudden. Ik ging klaarkomen.
“Sorry Meester, sorry maar ik moet, ik moet komen, ik moet komen,” schreeuwde ik…..

“Topscot wakker worden, wakker worden.”
Het was mijn vrouw die mij door elkaar schudde. Ik sloeg mijn ogen op en lag in mijn bed. Totaal doorweekt.
“Je moet een vreselijke nachtmerrie hebben gehad,” zei mijn vrouw tegen mij: “Een vreselijke nachtmerrie.”
“Ja,” mompelde ik, ik heb zeker gedroomd.”
Ik draaide mij om en hoopte snel in slaap te vallen om het vervolg van mijn ‘nachtmerrie’ te dromen.
De vraag blijft: Zijn dromen echt bedrog of kunnen ze verwezenlijkt worden?

Ik blijf hopen!



 

Heelmeester
Actief lid
Inlognaam: Tendermaster

Bericht Nummer: 25
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 21 januari 2008 - 09:48 pm:       

Verbijsterend!!



Dat Yvon(ne?) in zo'n korte tijd zulke enorme vorderingen heeft gemaakt!

Moet ik als onschuldige Dom straks ook nog een begeleider charteren als ik hier in het Beatrixpark ga joggen?

Ja, er zijn grenzen hoor!

Topverhaal, TopScot! Maar alleen Yvonne, de enige echte, krijgt een kusje van:

Heelmeester

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 322
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 januari 2008 - 08:08 pm:       

Zoooooo



Waarde TopScot,

Weet je niet dat het verboden is om mensen te ontvoeren, martelen en verkrachten?

Jammer he?



Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Heelmeester
Actief lid
Inlognaam: Tendermaster

Bericht Nummer: 26
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 januari 2008 - 10:16 pm:       

Het echte verhaal!



Ja, nou heb ik het jullie toch op een presenteerblaadje gegeven, jongens (en meisjes)! En daarbovenop nog eens 24 uur om erover na te denken! Meer bedenktijd krijgen jullie echt niet van me.

Goed, ik zal jullie nog een voorzetje geven. Als ik jullie nou verklap dat de ik-figuur uit de zogenáámde droom van TopScot (geloof me nou, het is een gemaskeerde RL-ervaring) in werkelijkheid een boer is! Wie zou dan de echte Yvon zijn? Yvon J.....J......Ja.....Jaaaaaaa, jullie hebben hem! Of haar eigenlijk.

Zien jullie nou wel: Boer zoekt vrouw! En Yvon J. geeft die boer hoogstpersoonlijk een lesje beffen uit de hogeschool van de KRO! Ja, ze kan die gozer natuurlijk niet ZOMAAR afleveren bij een toekomstige echtgenote.

En de KRO, jongens en meisjes, dat is dus de KATHOLIEKE Radio Omroep! En wie zou dan dus Joke zijn? Nou nou nou nou nou? Jaaaaawel, de moeder-overste! Uit het klooster. Waar de switchnonnen huizen. Een klooster met een sm-kelder, heel gewoon dus.

En wie is dan de Meester? Kunnen jullie nou echt helemaal NIKS zelf bedenken?
De pastóóóóóóór!!!! Hèhè!

En hoe het verder afloopt in het klooster zien jullie donderdagavond om 20.15 uur op TV Tele 5 München OF op de DVD uit de fabriek waar ze straks dankzij jullie overuren moeten draaien. Het is allemaal zo logisch als wat en zo klaar als een klontje.

Tjonge, het is echt spitsroeden lopen hoor, deelnemen aan dit forum!

(Zucht.)

Lekker slapen straks hoor!

Heelmeester

 

The Inventress
Actief lid
Inlognaam: Inventress

Bericht Nummer: 25
Aangemeld: 10-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 januari 2008 - 10:26 pm:       

Mag ik meedromen ?



Hi Topscot.

Een echt TOP verhaal.. ja maakt je naam waar. T leest echt supergoed weg, toppie ga zo door.
Mij heb je vanavond materiaal gegeven om mee te dromen. En misschien wel meer ;-)

Blijf schrijven...

Greetz
Inventress

 

joy
Oppasser
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 65
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 januari 2008 - 10:39 pm:       

Boer zoekt Yvon?



@ Heelmeester: ahaaaaaaaaaaaa, NOU begrijp ik die hoge kijkcijfers...! Hmm ga ik toch de volgende keer met heeeeeeeel andere ogen naar dat programma kijken!

@ TopScot: Heerlijk verhaal! Inderdaad heeeeeel jammer dat dit in het eggie niet mag hè! Dat is nog eens een binnenkomer, graag vooral heel veel meer schrijven.

Kusje
N-Joy


Slut is just a misspelling of Lust...

 

TopScot
Nieuw lid
Inlognaam: Topscot

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 23 januari 2008 - 11:41 pm:       

ZIijn dromen bedrog?



Waar een stukje al niet toe leiden kan. Nu zijn boeren al op zoek naar Yvonnes die echt wat van plan zijn!! Zeer geestig.
En dank voor al die positieve kritieken. Je voelt je daardoor toch een beetje gevleid. Maar voor mij was het vooral om wat frustratie van mij af te schrijven. En ja ontvoeren, martelen en verkrachten mag niet, maar ook niet vrijwillig?

Groeten van TopScot

PS vergeet niet te stemmen!! Maakt het nog leuker

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 263
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 24 januari 2008 - 01:09 pm:       

de populariteit van de droom



De laatste tijd worden er nogal wat verhalen met als thema 'de droom'.
Over dat verschijnsel: zie de discussie "de droom" en "in scène gezet" als stijlfiguur"

Maarrrrr, als je het doet -vind ik dus- moet je het goed doen. En niet vals spelen.
Oftewel, als je aan het eind merkt dat het allemaal een droom is, dan moet er het verhaal
  • of van het begin af aan een droom zijn
  • of er een overgang in het verhaal zitten waar je als het ware gefopt wordt: je hàd kunnen weten dat de schrijver in slaap viel, dat het van de harde werkelijkheid overging naar een droom...

    Geen van beide doet echter TopScot.
    Sterker: hij biedt, na een situatietekening, een zeer aardse inleiding van zijn tocht naar het bos: "Na de bekende bef partij op zaterdag morgen, waarbij mijn lul en ballen ....etc."
    Je kàn dat niet anders lezen dan een 'hier-en-nu beschrijving'.
    Dat is valsspelen.
    En dat vind ik niet eerlijk, ook al 'is het maar een verhaal'.

    Oh ja, wat ik nog bijna vergeet.
    TopScot haalde (wellicht onbewust) nog een grapje uit. Hij plaatste het pictogram voor "op eigen verzoek". Als het iets is, dan dat toch niet. Dus heb ik het "onder dwang" pictogram daar voor in de plaats gezet.
    Maar het is dus net alsof TopScot al in de titel wilde zeggen: "ja maar, het is ècht maar een droom..."


  • billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


     

    reintoch
    Beheerder

    Bericht Nummer: 268
    Aangemeld: 02-2002


    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 25 januari 2008 - 11:27 am:       

    discussie verplaatst



    Ajj, hoe dom.
    Ik begin een discussie waarbij een verhaal slechts de aanleiding is en plaats die onder het verhaal in kwestie.
    Met als gevolg dat bij velen de suggestie gewekt wordt dat het een kritiek op het verhaal is.

    Daarom ga ik de discussie verplaatsen naar het topic "over sm verhalen en het schrijven" in de nieuwe rubriek:
    "de droom" en "in scène gezet" als stijlfiguur

    Het verhaal vormde echter wel degelijk de aanleiding: in feite mijn 'constatering' dat we als lezer gefopt werden en dat de stijlfiguur eigenlijk niet goed toegepast werd.
    Dat slaat dus wel op het verhaal van TopScot (hoewel dáár nog niet op gereageerd is).
    Daarom heb ik bovenstaande bericht van mij in tweeën gehakt, en het deel dat de discussie over het gebruik van die stijlfiguur verplaatst en de rest laten staan.

    Wil je dus reageren op het verhaal van TopScot: doe dat dan hier.
    Wil je reageren op het gebruik van "de droom" en "in scène gezet" (eerder noemde ik het "stiekem" als stijlfiguur) gebruik dan bovenstaande link en plaats je reactie daar.




    billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


     

    The Inventress
    Actief lid
    Inlognaam: Inventress

    Bericht Nummer: 29
    Aangemeld: 10-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op vrijdag 25 januari 2008 - 09:37 am:       

    Lekker stout



    Lekker stout vind ik deze schrijfstijl, inderdaad alsof de schrijver zichzelf stout vond om dit verhaal op te schrijven. Fantastisch toch ? Een bekentenis en verhaal ineen.. echt super.


    Topscot: Schrijf als je blieft meer....

    Maar even aan Topscot en gelijk een vraag aan anderen: "Ik herinner me juist sexdromen altijd tot in de detail precies als ik wakker wordt en later vaak ook nog" Is dat zo vreemd dan ? dat niemand heeft gereageerd op Topscot met : "nou ik wel hoor" of zo iets

    Greetz
    Inventress

     

    alexandra
    Lid
    Inlognaam: Alexandra

    Bericht Nummer: 18
    Aangemeld: 12-2007

    Beoordeling: nog geen
    Stemmen: 0 (Waardeer!)  

    Gepost op zaterdag 26 januari 2008 - 11:50 am:       

    prachtig!



    Wat een prachtige droom, wat een verrassend einde, heel mooi... Vooral de woorden van zijn vrouw die dan denkt dat ie een vreselijke nachtmerrie heeft gehad :-) heel goed gevonden. Ik ben benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt :-)De schrijfstijl is meeslepend, direct en passioneel, heerlijk dus! En alhoewel ik meer heb met spanking en wat minder met wat er in het verhaal wordt geschreven heb ik er toch van genoten!!!


    Alles in het leven draait om liefde en respect voor de ander


    Een verzoek!


    Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
    We willen jullie daarom vragen:
      zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
      kijk even naar de opmaak.
      corrigeer type- en spelfouten
          (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
      en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
      Echt: het is niet ingewikkeld.
      En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


    geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
    Je Onderwerp:

    Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
    Je reactie:
    Gebruik Opmaakbuttons
    Selecteer tekst en klik op de button
    of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
    Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
    Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
    voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
    onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
    een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

    Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
    Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
    Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
    Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
    Wachtwoord:
    Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
    Activeer eventuele links in je bericht
    Actie: